counting down the days to go

Hejsan.
Klockan är tio i nio & nicklas har inte ringt än, han brukar ringa vid sju :s funderar på det har hänt något? han svarade inte på mitt sms heller , han kanske har fått ett träd i huvvet, eller kanske dom har kört av vägen ?! nää, så naiv kan jag inte vara. Han är säkert på ett möte eller något. Förhoppningsvis :s. Måste ringa annars blir jag galen...bhuu han svarde :D sicken jävel att gör mig så orolig! men aja, nu är jag glad igen.

Jag gick som vanligt upp vid halv sju, men innan dess så vaknade jag inte av klockan utan att det lät som att någon gick på plast precis bredvid sängen. Så jag kollar runt i rummet, ingen där. Så är jag kissnödig så jag tänder lampan reser mig upp går till dörren och ska just trycka ner handtaget och gå på toa, då släcks lampan bredvid sängen, ca en halv minut efter jag tändt den, kan det verkligen hända är min fråga? brukar lamporna inte gå sönder eller den lilla tråden i lampan kan väl brinna upp just när man tänder lampan inte en halvminut senare? i vilket fall som hels så blev jag liv rädd och kissade nästan ner mig samtidigt som jag hoppade ner i sängen och drog täcket över huvvet! haha rätt patetiskt när man tänker på det, men jag blev livrädd!
Aja, jag tog bussen vid tio i & kom till osby vid 20 över åtta. Åt lite frukost när jag kom till praktiken filéade lite apelsiner gjorde en sallad på dom & sen åt jag lunch, efter det tog jag tåget tillbaka till älmhult. gick till konsum där johanna & tina väntade på mig.vi gick tillsammans till skolan, drack lite tee och skrattade, vid två kom clara och jenny sen gjorde vi ett prov om proteiner som jag för hoppningsvis klarar! Sen gick jag och träffade nina i tio minuter.
Efter det tog jag med mig pip , gick och köpte en julklapp till mormor, sen gick jag hem till mormor, hon fick självklart inte julklappen. Vi drack lite kaffe & jag började på en ny tomte! Gick hem runt halv sex.
Hoppade in i duschen runt halv åtta och nu sitter jag här. Kollar på grays anatomy där 'lilla gray' just högg av sig finger toppen :s aj aj aj!

Men ska kolla färdigt på tv sen sova & imorrn ska jag till osby som vanligt & sen hem kolla tv, läsa, sova upp igen till osby , hem & sen kommer ÄLSKLING! Guuud som jag saknar han! PUSSPUSSPUSS på att han kommer hem om 48 timmar! Så nu ska jag sluta. Ha det bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0