sjuuukt jobbig dag

hejhejhej, skolan idag var jobbig & långtråkig, var i serveringen hela dagen & jag blev sjukt jävla varm plus att helena är cp i hela huvvet & kan ingenting själv så jag fick göra det mesta själv jävla as! när vi slutade cyklade jag hem till mormor & mötte henne utanför sen gick vi hem till mig. kokte lite kaffe & snackade lite skit, sen kom nicklas hem & drack kaffe med oss. efter ett tag kom nina mamma & mysan. nu gör mamma mat, mormor & nina kollar på , nicklas han gå runder jag sitter här & mysan kryper runder på golvet & leker med sig själv :) hon är den sötaste jag vet :) men nu ska jag snart äta & sen ska jag hoppa in i duschen för jag är äckligt varm.
imorgon ska jag till bökhult med klassen plus bygg & kolla massa skit i sjön , alltså naturkunskap , ska vara där vid nio & slutar vid två kommer bli riktigt tråkigt, men förhoppningsvis kanske jag kan få ihop några roliga bilder på våra fula kläder vi måste ha på oss. haha
men ha det bra, Puss

nicklas johansson

hej , vad tycker ni om min nya stil på bloggen? ska bara passa på att tacka ida som gjorde den till mig för när jag gör det själv så blir att helt fucked up! men tack ida du är en ängel :)

skola idag & igår, går dagen var helt okej gick snabbt som tusan , jag och johanna började även försöka dra ner på ciggen , men än så länge har vi inte kommit någon vart, men vi försöker faktikst, det är inte speciellt lätt när man har 30 minuter långa raster hela tiden & dricker te & äter kakor hela dagarna :s tjockt det lät haha :)
idag så hade vi therese på morgonen & gjorde inte mycket drack te & snackade om drycker, efter det var det naturkundksap där vi bara lyssnade på våran lärare lotta som pratade i en timme. Lunch i 40 minuter eller något & sen var det bakning&färdig mat med komvux. gick väl bra , vi gjorde typ 8 olika sorters bröd & komvux gjorde piroger (om det stavas så) sen hade vi therese igen sista lektionen då gjorde vi ett papper med 16 frågor på. sen fick vi sluta.

nu så ska jag äta en toast & sen lägga mig & vila en stund :)
ha det bra.

idaaaajav.blogg.se

Hoppas du blev nöjd med bloggen. Är det ngt som ska ändras så säg till, så fixar jag det (:

http://idaaaajav.blogg.se/

strömsnäs?

hejhej klockan är halv fyra, jag & nicklas sitter och väntar på att robin ska bli färdig så vi kan åka till strömsnäs. dock tror jag inte att det kommer bli så super roligt men man får väl se hur det bli. kvällen blir ju vad man gör den till :)
ska bli trevligt att träffa nicklas mamma det var ett tag sen nu. men men. jag skriver väl imorgon  när vi har kommit hem.
ha det bra Puss

hittade kameran :D


hittade kameran direkt när jag stängt av datorn & gått in i sovrummet. här har ni den. en rätt kass bild men bättre än inget :)

maybe we can start a new phase

hejhej, skolan igår gick snabbt kan vara för att jag bara var där till halv elva. nina hade försökt få tag i mig hela morgonen så emma kom & störde mig på lektionen (vad i köket så det var inte så farligt) då ville nina att jag skulle komma och passa mysan medans hon tattuerade sig & ja det kunde jag väl, skulle bara vara i serveringen hela dagen ändå & det är svin tråkigt så mig gjorde det inte så mycket. skulle ta bussen till ljungby men det kom ingen buss så skulle ta tåget till alvesta & sen bussen därifrån till ljungby, självklart blir tåget försenat så jag kommer fyra minuter försent till bussen så fick sitta i alvesta i 40 minuter & vänta på den andra bussen. När den bussen väl kommer så är det bara jag & en efterbliven man på bussen & vad gör inte han jo han börjar prata med mig och jag förstod knappt vad han sa så jag bara nickade & log emot honom under hela resan, men en kille i min ålder kommer sen när jag ska byta buss igen mitt ute på stora vägen så han är snäll & sätter sig bredvid mig så jag slipper den efterblivne haha. När jag äntligen kommer till ljungby så kommer magnus efter ca 20 minuter & hämtar mysan. Men som plåster på såren fick jag en tattuering av nina i tidig födelsedags present. satte den på underarmen & det gjorde ONT! but i did it! haha, ska nog göra en till om ett tag fick det lite billigare också så det får man ju utnyttja :) kom sen hem runt nio eller något.

idag började vi med storkök med therese & det var rätt soft fick ett papper med 20 fråger på som jag & johanna gjorde på en kvart. efter det så hade vi naturkunskap med lotta som också gick snabbt , satt bara & lyssnade & skrattade mest. sen var det lunch & sist men inte minst hade vi marianne i livsmedelskunskap tror jag men är inte säker, vi arbatade dock inte utan hade klassråd istället. sen slutade vi vid halv ett för vi treorna skulle ha de samma två sista lektionerna som vi men dom ska ut på APU nästa vecka så vi slapp denna veckan.

nu är klockan 18.27 & jag har rätt tråkigt det är sugit väder med, kvavt & regningt lite åska skulle inte skada. ikväll ska jag & baby mysa till det med våran egen lilla kräfftskiva här hemma bara vi två. sen blir det väl att sova, han ska jobba imorgon & efter det blir det strömsnäs festivalen med nicklas gammla kompisar som jag absolut inte känner, kommer bli tråkigt :/. bild på tattueringen kommer när jag har hittat våran kamera :s
ha det bra Puss

tråkiga råshult

hej, började skolan vid fem över åtta idag , kollade på någon tråkig jävla film om jordbruket i råshult. sen fixade vi maten som vi gjorde igår & tog sen och åkte min klass plus trean & ettan ut till råshult & lyssnade på en gubbe sen gick vi runder och luktade på en massa örter och kollade på frukt & grönt vilket var as tråkigt, sen var vi sjukt hungriga var sen tvungna att gå en bra bit in i skogen innan vi fick äta & få något att dricka, slutade sen runt halv två.

när jag kom hem blev jag trött så jag och nicklas la oss och somnade en liten stund efter maten. nu kom vi precis hem ifrån pappa , mamma körde mig dit så jag kunde hämta mina kläder som jag var tvungen att ta ut ur min väska när vi skulle åka till kreta för den var för tung.

men nu har jag inte mycket mer att skriva, ska hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig.
så ha det bra, hejhej


bilder sen kreta

här kommer lite av alla dom 129 bilder jag tog under de två veckor jag var på kreta. ENYOJ :)


det yberlilla hotelet vi bodde på, men det var super mysigt :)


vågorna nere vid havet var inte att leka med, fick skrap sår på röven när vågerna tog en & spolade upp en på stenstanden


pappa han ville kramas & blev jätte nöjd när vi inte ville ;)


goda drinkar jag drack, eller tre av dom i alla fall


en skit god resturnag som vi åt på, plus att den var svin dyr!


vi åkte in till hamnen där dom hade en massa roliga små butiker & pappa & jag provade allt :)


pappa tyckte om att vara ivägen


jag fick en napp av anna, det var godis på den :)


dom hyllade mikael jacksson överrallt, denna melonen var inne på en resturang & dom hade typ fyra till


det fanns ca sju katter på hotellet som hotellet ägde en hade fått kattungar & dom var jätte söta & dom gillade ost!


där hade en sköldpadda lagt ägg så där fick man absolut inte gå.men häftigt var det, dom hade fridlysta sköldpaddor där


ibland blev det för varmt då fick jag ligga i skuggan, men detta är den sista bilden jag lägger ut för tillfället kan hända att jag lägger ut fler bilder en annan dag. Puss

im back.

hejhej & välkommen hem till mig :). är hemma igen eftre två veckor på kreta i grekland. det har varit riktigt vart hela tiden så till slut så blev man nästan lite trött på solen. men det har varit trevligt, rätt kul att spendera tid med min far. Saknade dock min nicklas min mamma min syster & mysan. jag har en hel drös med bilder men dom lägger jag nog inte ut nu, får se om jag orkar.

vi åkte in till hamnen i chania där vi bodde en kväll & åt på en resturang precis intill havet, där kyparen började flörta hej villt bjöd på en massa glass & sprit & lät oss inte gå därifrån. pappa blev lullig mimmi blev sur jag köpte skor & vykort & anna gick runder. åkte taxi, & gick en bra bit. dom andra dagarna var bara lata dagar vid poolen & vid havet, mimmi hittade en kille som hon tyckte var superduper snygg & hon tog över 100 foton på honom utan att han vet om det.
en massa greker tutade när dom körde förbi & visslade & hade sig. äckligt! en morgon gick jag ner till stranden & läste i min bok, då kommer det en grek som jag knappt ser för det är precis i soluppgången , han säger något på grekiska men jag svarar no no no no, då vänder han sig om & ska gå, då ser jag att han är spritt språngande naken! hahah, men jag blev ärligt talat rädd trodde att han skulle våldta mig eller något så jag springer till hotellet igen. Men annars har det varit trevligt, pratade med nicklas två gånger på två veckor & det var rätt jobbigt men det gick.

jag kom hem igår (lördag) runt halv ett, nicklas blev super glad när jag kom hem & det blev jag med. jag packade upp mina saker & sen myste vi framför tv en stund, tog sen & åt lite. då började nicklas bli lite orolig det märkte jag på honom , han sprang fram och tillbaka upp& ner till netto, sen när han kommer hem så har han en överraskning , så han håller för mina ögon & leder in mig i ett annat rum, då ser jag den här

& sen frågan, 'vill du förlova dig med mig?' då blev emmy jätte glad & sa självklart ja :) så jag och nicklas förlovade oss den 16/8-09 & den 9/8-09 så hade vi varit tillsammans i ett år , tiden går fort när man har roligt!

idag började skolan med & nu går vi i tvåan. dom nya ettorna såg vi inte mycket av för vi var i köket mest hela dagen & fixade iordning till imorgon då vi ska åka på picknik med dom nya hrettorna alltså hr09 & självklart treorna med. känns rätt bra att skolan har börjat igen och detta året ska jag sköta mig det ger jag mig fan på.

bilderna sen kreta lägger jag ut senare. ha det bra Puss

RSS 2.0