övningskör

hejhej & hallå, det har varit en bra dag än så länge, pappa kom & hämtade mig i morse vid halv nio så jag fick åka lite motorcykel, sen tog vi bilen & körde till älmhult igen & ställde oss på haganäs parkeringen. sen var det min tur & jag tycker att det gick riktigt bra faktiskt för att vara första gången, fick även köra en runda ifrån haganäs till netto så jag tycker att jag gjorde bra ifrån mig för att aldrig ha suttit i förarsätet förut :) & det var roligt också. Trevligt att umgås med min pappa lite med.
Det är fint väder idag med, skulle nog bli upp till 30 grader idag. Lite tråkigt bara att jag inte har något att göra så är inte ute, men ikväll ska vi nog ut på sjön, jag adde nicklas & anna. ska nog ta båten till en Ö som vi kallas sunny beach-ön, ska kanske grilla & dricka en grogg eller två där ute & sen ta båten till bökhult & gå hem, det kan bli mysigt. Kunde varti trevligt att komma ut lite med.
Nu sitter jag hemma & kollar på en film som går på trean 'not like everyone else' rätt bra faktisk. men nu ska jag göra lite lunch & en macka till nicklas som jag kan gå ner med till honom. 

PUSS 


ensam hemma

hejhej, skrev nyss en rätt så långt jävla inlägg, men när jag skulle spara det så var så klart internet bortkopplat. ruskigt jobbigt.

my har åkt hem nu, magnus var & hämtade henne för en stund sen & efter det gjord jag hamburgare till nicklas & gick ner med dom till honom han har jobbat sen två så han behövde lite mat nu. Jag är själv hemma nu för mamma hon gick till en kompis & nicklas han jobbar i några timmar till, så jag gör mat till mig själv nu, lite klyftpotatis & fläskfile blir det :)

i morgon är det en speciell dag - jag ska ut & övningsköra för första gången imorgon. Känner på mig att det kommer nog gå rätt bra, pappa är en lugn lite skit & blir aldrig arg, och det kan behöver eftersom jag ska köra i han nya bil imorgon :s

men nu är nog min potatis färdig så jag ska äta & kolla på bollibompa sen hoppa in i duschen. PUSS


king of pop

hej & god morgon, klockan är kvart över nio & jag och nicklas har just ätit frukost, jag gjorde pannkakor medans my låg i storarummet & gaggade & nicklas han sov. Nu är det mysan som sover & jag kollar på bolibompa nicklas han går bara runder i lägenheten. Mamma är i växjö & ska kolla något.
funderar på att gå ut & gå en runda med my sen, fast det får bli när hon har vaknat & ätit sin gröt.
jag passa min systers barn för att mamma är vi växjö & nina hon är i jämtland men sin pappa & jimmie.

fick även beskedet att Michael jacksson han dog igår, det var faktiskt lite tråkigt, inte riktigt min typ av musik men han var ju ändå the king of pop & pappa, så det är tråkigt. därför får ni en bild på honom.


 
ha en bra dag. Måste bara säga att det kommer bli riktigt fint väder hela helgen med, ska passa på att vara ute!

bilder

här kommer bilden som jag lovade igår,


varm dag

hej, varma jävla onsdag. Måste vara minst 25 grader ute idag, men man ska inte klaga.
Steg upp runt halv tio & tog ut pip, åkte sen med mamma till ikea idag igen, vi var där igår & köpte en stol till My, när jag kommer hem & ska sätta ihop den så finns det inte en ända skruv, så därför åkte vi tillbaka idag för att hämta skruvar. så Sen hoppade jag in i dushen & efter det ringer nina så gick ner & träffade henne. Nicklas var också med, men det var rätt tråkigt att sitta nere på Cafe Derés, så jag & nicklas tog my & gick en sväng runt byn., Och nu är vi hemma,  nicklas spelat tv-spel & jag har legat på balkongen & solat ett tag, klarade inte mycket mer än 20 minuter för det är svin varm & det blåser inte ett dugg, så nu kollar jag på tv & väntar på att tiden ska gå. 
Vid fyra så ska vi gå ner till pirate island för nicklas ska tattuera sig, & ikväll blir det väl att busa med mysan & kanske gå en runda när det har blivit lite svalare. 
Lägger in en bild på nicklas tattuering när vi kommit hem. Men nu ska jag fortsätta att kolla på tv & kanske göra lite mat, ha det bra, hej!


här få ni en gullig bild på min hund pip ifrån förraa veckan , efter att jag duschat honom , han var inte gald, men glad var han efterråt när han drog sig mot alla mattor vi bara har  :D

nicklas johansson

Igår kom min älsklingsfis hem & det gjorde mig jätte glad! trotts att han har rakat av sig håret så är han fortfarande min sexiga lilla plutt haha, att man kan sakna någon så mycket, det trodde jag aldrig. Men nu är han hemma.

Idag har jag inte gjort mycket, var & handlade med mamma & tog ut hunden, annars har jag bara suttit framför tv:n,  Nicklas började jobba vid sex & kom hem igen vid åtta, han var för förkyld för att jobba så nu får jag ha han hemma hela dagen.
Men nu är maten snart färdig så ska äta & sen kanske gå hem till madelene & hämta mina skor och min cykel. Det är faktiskt väldigt fint väder ute, så vill inte sitta inne hela hela dagen heller. Menmen,
Här kommer förresten lite bilder som jag snott ifrån nina , sen i lördags hemma hos anna & linus. 

 





ha en bra dag i soooolen!


slit med hälsan!

hej, söndag idag? alla redan är frågan, men ja. häromdagen tyckte jag tiden gick sakta för att nicklas inte var hemma , men nu känns det som att det har flugit förbi. tycker det var inte länge sen nicklas han åkte. men det är bra att tiden går fort för då kommer min älskling hem snart!.

I fredags var det sjäervåningen lva middsommarafton, den skulle spenderas hemma hos kajsa med, kajsa, madelene, johanna, therese, erna, olivia & några till. Dom åt lite mat & sen började vi dricks lite, Efter ett tag så gick vi upp på övervåningen, & där blev det att sitta vid tv:n, blev uttråkad & trött så jag tog beslutet att åka hem, & det fick min mamma tycka att jag var jätte duktig & mogen, därför fick jag pengar så jag kunde fylla på min mobil, haha det ni :)

Igår, jag var hemma själv hela dagen för mamma hon jobbade, så jag gick bort till mormor i några timmar, vi drack kaffe, fikade, snackade skit & spelade kort. Var nog där till fem tror jag, sen gick jag hem & då var mamma hemma. Jag gjorde lite mat & sen ringde nina & frågade om jag ville följa med till loshult på logdans eller var det heter :). Och ja det ville jag så pappa han sponsrade mig med en hundring så jag kunde komma in, fick även hälsa på min faster helena som jag inte träffat på år och dar, lite snabbt. Åkte sen hem till anna & linus på förfest, det var roligare än jag trodde det skulle bli, när klockan blev halv elva så kom taxin som tog oss till loshult. Där träffar jag johanna! & det var då det blev livat, jag rasums & johanna dansade bugg & det var kul :D, åkte dock hem tidigare än väntat men senare än vanligt haha, åkte hem med rasmus runt kvart i tolv.
När jag kom hem ringde jag nicklas som otroligt nog var rätt nykter, men det gjorde mig glad :).

ska sen om jag kan sno lite bilder sen igår & lägga in dom, men det blir nog inte för ens senare.
nu ska jag ta & kolla på tv & sen hoppa in i duschen. tack för en trevlig helg
hejdå.

nicklas johansson

hej, har inte skrivit dom senaste dagarna, har varit trött om kvällarna & haft och göra om dagarna, men nu har jag tid. så ska berätta om vad som hänt. 
Igår onsdag så körde jag & mamma hem till nicklas föräldrar, mamma hon skulle klippa sig, nina & my kom också. Så nina hon klippte sig med. Sen grillade vi & snackade skit. vi var där mest hela dagen. När vi kom hem sen så var nicklas hemma, han hade jobbat under dagen, så han & jag låg i sängen mest hela dagen, var tvungen att spendera lite tid med honom, har knappt sest något alls denna veckan han har jobbat & varit vid husvagnen hela tiden & idag så skulle han åka till öland över midsommar så jag ville mysa hela kvällen.

idag så steg jag upp vid halv sju för jag mamma & mormor skulle åka till växjö, mormor hon skulle operera sitt öga, så vi åkte till sjukhuset, sen när mormor opererades så åkte jag & mamma in till stan & åt frukost för 84 kronor, det är fan inte klokt. Sen åkte vi tillbaka till sjukhuset, runt tio så var mormor fördig & då åkte vi hem. lämnade av mormor hemma & sen åkte vi & handlade lite. När vi åkte hem ifrån växjö så möter vi nicklas & alla dom andra som också skulle till öland, & det var skönt för jag sa hejdå till honom när han sov så, nu fick jag säga hejdå ordentligt istället.
Nu har jag precis färgat håret på mamma. & nu kollar vi på tv, senare ska vi nog köra till loshult & fixa lite på kyrkan & sen kanske hem till pappa en stund.

ska bara säga att jag kommer sakna min nicklas i helgen, riktigt mycket! han kommer hem på söndag, alltså ska jag sova ensam i våran stora säng i tre nätter utan min älsklingfis , det ska väl gå bra , men kommer längta ihjäl mig efter honom. BAAAAAAAAAAH. längtar redan. Första gången vi är ifrån varandra mer än två dagar & en natt.
jag älskar min nicklas johansson.


vi är fallna människor

måndag idag & jag steg upp vid kvart över åtta, & gick till skolan vid nio, gjorde ett novell prov i svenska, det var inte alls svårt & jag var färdig på ca en halv timme. Sen cyklade jag hem igen & gjorde inte mycket alls i flera timmar.
När eftermiddagen kom så började jag & mamma baka en marängtårta  , men den blev inte all bra, så vi gjorde mat istället & det var ruskigt gott :) Sen började vi baka igen & den tårtan blev lite bättre men inte som vi hade hoppats på, men den var rätt god.
Just nu är klockan åtta & jag kollar på 'Gift med eiffeltornet' , det handlar om kvinnor som giftre sig & har sexuella förhållanden med saker. En kvinna gifte sig med eiffeltornet & en annan med berlinmuren, en tredje kvinna har ett förhållande med en karrusell, lite smått galet , men okej? :s

nicklas kommer nog hem vilken sekund som helst han slutade vid åtta, men nu kommer lite bilder ifrån bakningen & sen ska jag äta & sen sova. God natt.






:)

hej, idag är det redan söndag & jag tycker att helgen har bara flugit förbi. Men det har varit en skön helg :)
Steg upp vid kvart över nio ca idag , nicklas han började jobba vid halv tio & jag kunde inte somna om plus att det var så fint väder ute. Steg upp & kollade på tv ett tag, sen körde jag & mamma till traryd , skulle leta upp mammas kompis grav, men hittade inte den så vi åkte hem till nicklas föräldrar, drack kaffe & fikade, var där i kanske två timmar sen åkte vi hem till älmhult & la blommorna vi hade köpt på morfars & min andre morbros grav istället, efter det åkte vi hem & tog det lungt i ett par timmar sen bar det av hem till min morbror & hans familj för vi skulle fira min kusin Baltazar.
Det blev grillat & sen jordgubbstårta som var ruskigt gott :)! Så det blir att göra jordgubbstorta till midsommar :)

Efter det så körde vi hem mina andra kusiner & mormor & nu sitter jag i sängen och kollar på 'queen sized' och väntar på att nicklas ska komma hem, han är ute & fiskar,  kan inte ringa han heller ju , eftresom han tappade sin telefon i sjön. Men han kommer nog hem vilken sekund som helst , klockan är ju 22.36. 

nu  kommer lite bilder från ikväll & sen ska jag sova.


morbror patrik


Patriks fru Maria (baltazars mamma) & mormor


födelsedags barnet baltazar spelar fotboll


kusin jimmie spelar fotboll


kusin rasmus , maria & patrik vid grillen


mitt huvud , patrik jimmie maria baltazar & rasmus huvud


baltazar, marias mamma, mormor & rasmus


Alla, förutom mamma som är fotograf


den riktigt goda tårtan


några glas vin blev det.


efter några glas blev mamma lustig så vi åkte hem :) haha, GODNATT

kass dag

hej.
denna dagen är rätt jävla dålig, & jag känner att den inte kommer bli bättre.
vaknade av att nina kom in med my till mig & nicklas, så vi steg upp och då var klockan runt halv tio, åkte sen till skolan för att hämta våran cykel som jag glömde där i torsdags, & vad annars så har den punka, så får gå med den hem, med min dåliga fot som är lite bättre men inte frisk :s , gick hem till mormor satt där en stund sen kom nicklas & då gick vi hem. Gjorde lite mat & nu för en stund sen cyklade vi ut till bökhults bryggan & vad händer, jo nicklas han tappar sin Iphone i vatten underbryggan, & det var inte ett dugg roligt, jag brukar annas ha skadeglädje men det var inte roligt någonstans,  så det var rätt surt & nicklas han är mottligt irriterad just nu.
nu är kom mamma hem med, så nu ska vi gå till konsum.
ha det bra, hejdå.

fest & skolavslutning

idag är var det skolavslutning & det gick inte så bra.

igår efter skolan var jag riktigt trött så gick & la mig en stund, sen ringer madelene & väcker mig och frågar om jag vill festa på kvällen & det ville jag. Så jag stack hem till madelene runt halv sju & där var therese & johanna, senare kom även oliva stina mathilda kajsa & jessica. Vi drack dansade & sjöng. när klockan blev nio så skulle vi cykla hem till jagge för han hade visst fest & dom ville ha dit lite brudar så vi ställde upp. Halvägs dit så ska jag & kajsa byta så jag cyklar & hon åker, men vi ramlade & kajsa fick ett sår på sitt lår & jag trodde jag bröt foten allvarligt alltså, för det gjorde riktigt jävla ont, men det slutade med att jag vrickade foten & det gjorde lika ont det. Men jag kunde iaf gå så vi gick hem till jagge men stannade där i ca en timme sen stack jag hem.

Idag när jag vaknade vid sju så kunde jag inte gå på foten plus att den var mycket mer svullen än igår & det gjorde riktigt ont. Mamma köre mig till skolan, där vi skulle lyssna på kören i aulan sen äta frukost med klassen & säga hej då och lite sånt. men när jag sätter mig i aulan blir jag bakfull, & var tvungen att åka hem. Så för min del blev det ingen frukost i skolan & inget speciellt hejdå. sa bara hejdå lite snabbt när jag smög därifrån.

Åkte med mamma hem till mormor i ca en halv timme sen åkte vi till råshult & letade efter carl von linnés pappas grav, efter många om & men så hittade vi den, vi är lite mystiska jag vet, men när vi får för oss något gör vi det.
sen åkte vi till ikea & handlade lite små saker till my.
& nu sitter jag här & kollar på sjunde himlen.

Men nu ska jag gå, slänger bara in lite bilder sen igår.
hejdå


erna madelene jessica mathilda


olivia & johanna


jag & therese

jag & mitt fina parraflax

och sist men inte mins min oversized fot :)


slapp dag



hej, näst sista dahen i skolan idag & vi har inte gjort mycket. vi hade typ 'mystimme'  så vi gjorde en liten tårta  till en av våra lärare som fyllde 50 igår & sen gjorde vi marrengsvish om det stavas så, men ni vet vad jag menar. Efter att vi slutat som var runt elva så gick, jag jenny tina johanna & clara till kinan & åt där :) Sen skulle dom åka hem så då gick jag hem. & nu tittar jag på real housewifes of OC & bara tar det lungt.
ska kanska åka med sen när mamma ska köra nicklas ut till husavagnen, om han nu skulle dit. Kanske blir att fiska lite ikväll med. Annar händer det inte mycket.
När jag vaknade i morse så hade jag väääldigt lockigt hår så jag plattade det inte men satte upp det

Så blev det , blev rätt nöjd, kanska ska sluta platta håret?
men men nu har jag inte mycket mer att skriva så ska nog ta det lungt ett tag, ha det bra, Puss

slänger även ut en bild på min söta lilla hund Pip :)

Möckenlsnäs Herrgås

hej igen.
Var ute & tittade på studenterna innan , tyckte faktiskt synd om dom för att det regnde. Men dom var fina i alla fall. Plus att mamma & jag har planerat hur jag ska se ut när jag tar studenten, var jag ska ha fest & vad jag ska åka i & vara full hahah. Men det lär väll ändras ett tusantals gånger till det verkligen är dax, det är ju två terminer till.
Efter vi kollat på dom så var vi uttråkade så då åkte vi ut till möcklensnäs herrgård & kollade in sen in carl von horns gammla hus, som faktiskt stod tomt. Men det var lite mysigt där ute. & där ska jag jobba i två veckor. 
Sen började vi prata om Carl von linné så då åkte vi till hans hus också. 
Sen åkte vi hem & nu sitter jag här. 
Men nu ska jag äta lite kvällsmat. ha det bra, hej!

 
Möckelnsnäs Herrgård

big bang

hej. skola idag, eller om man kan kalla det skola det vet jag inte, vi har städat köket hela dagen. Bakom spisen , på spisen, flekten, alla lådor, alla skåp , frys kyl & rätt mycket mer. Men det var rätt roligt faktiskt, har skrattat en massa idag :) kul att umgås med klassen också :)

ska nog ut & kolla på studenterna senare med, det är ju bal idag. Dock är det riktigt kasst väder, regnar hela tiden så dom som ska på bal idag är nog måttligt glada nu. Senare ikväll vet jag inte om jag ska hitta på något speciellt, ska nog börja läsa till svenska proven jag har nästa vecka. och nu ska jag kolla in möckelnsnäs herrgård ska ha APU där.

men nu ska jag kolla på tv & sen ta ut hunden.
ha det bra.

14.10

hej.
första rediga skoladagen på flera veckor för min del idag, dock hade vi bara en lektion & en halv lektion men där gjorde vi inte mycket, fick skriva i några blandketer om hur året har varit i de olika ämnerna & sen lämna in böcker.
Efter skolan slutat som var vid tio över 11 så gick jag & johanna hem hit & åt lite glass & snackade skit, sen följde vi jenny till montesori (ett dagis) & sen gick vi ett byavarv. Efter det åkte hon hemma johanna lilla & jag gick hem och blev trött, så nu ligger jag i sängen och kollar på Ellen.
Är en aning irriterad över att mamma & nicklas inte kunde vänta tills jag kom hem så jag kunde följt med till hem till nicklas mamma. Så jag ligger & retar mig på det & ska sen säga till att jag vill ha kläder som ersättning för att jag inte fick följa med.

Men nu fick jag huvud värk så ska försöka sova en stund & sen ska jag läsa lite i svenskan.
ha det bra.

12.45

hej, måndag idag & jag är ledig hela dagen. Har inte gjort mycket idag klockan är ju bara halv ett än så länge med, steg upp runt tio, vaknade av att nicklas steg upp före mig, det var lustigt för jag brukar alltid få dra upp honom ur sängen, men ska vi någonstans så springer han upp :), men idag gick han till sport&motot för att köpa något till moppen & jag stannade hemma. Har duschat plattat & fönat håret & kollat på tv. Funderar på om jag ska följa med ut & fiska idag, jag har ju inget annat för mig. Men får se.
Det var allt för just nu så jag slänger in en bild på min sjukt bruna mormor :)












ive got grass grass, grass in my ass

hejhej, idag är det söndag & det är rätt så härligt, jag längtar tills på tisdag så jag får träffa min klass igen :). Sen ska det bli rätt så skönt att sluta själva skolan på fredag trotts att jag ska gå en vecka extra & sen ha APU i fyra veckor.

Igår jobbade nicklas till halv sju & mamma hon kom hem klockan halv fem, så vi åt lite mat & sen åkte jag & nina en runda i hennes nya 40 år gamla bil. När nicklas sen slutade så åkte vi hem till ilona & LG med adde anna & wänä, grillade och sen stack vi ut & fiskade lite & jag fick en fisk som jag blev väldigt glad över :) Anna & jag hittade en ruskana (stavning på de :s) som vi lekte med fast inte fick plats i , tog även att antal foton, men kan inte få över dom på datorn just nu så dom får ni se en annan dag :D. Efter att vi fiskat så badade vi i tunnan & det var riktigt skönt, satt bara i i ca 10 minuter med det var härligt ändå. Sen åkte vi hem runt halv tolv.

idag så vaknade jag runt tio, tog ut pip & köpte sen mjölk och frallor till frukost, nina & mamma var också hemma. Nicklas steg upp ett tag efter mig. Sen gjorde vi ingenting ett bra tag, men runt halv fyra så gick vi hem till adde & anna , och drack en kopp kaffe. Men det var inte så roande som vi tänkt så vi stack ut & fiskade ist. Nicklas han fick en fisk & jag bara fastnade i stenar & i näckrosor & ingen fisk fick jag heller, så vi gav upp efter ca en & en halv timme, sen hade vi ingenting att göra så vi gick & träffade mormor sen gick vi en runda i byn. Efter det började vi fixa mopeden som är sönder. Vi hittade felet men kunde inte laga den, måste köpa något nytt skit vet inte vad det heter.

Nu ligger vi i sängen & kollar på the ballad of ricky bobby som är slut nu.Så ska se om vi kanske kan kolla på en film eller något.  Men nu ska jag i alla fall sluta skriva. Sov gott & ha så kul i skolan imorgon , jag är ledig HAHA. Puss


Nicklas fisk.


Älskling nicklas :)



När jag inte fick någon fisk tog jag nicklas käpps & åt chocklad istället.

mamma kommer hem

hejhej, nicklas började jobba klockan sju i morrse & jag kunde inte somna om för ens efter ca en timme, men då sov jag gott, jag var as täppt i näsan & jag hade världens jävla halsbränna när jag vaknade, men det gick över rätt snabbt. Jag steg upp runt tio & tog ut pip & diskade lite. Sen kom mimmi hit vid elva tiden, då lärde hon mig hur man redigerar bilder i picnik & det är betydligt mycket bättre & roligare än picasas jävla skit, så det satt vi & skrattade åt ett bra tag :) sen gjorde jag frukost åt nicklas & gick ner med det till han, samtidigt handlade jag lite till middagen jag ska laga till mamma när hon kommer hem i eftermiddag. Sen skrattade jag & mimmi lite till, & sen fick hon ont i magen, så hon spydde rätt jävla mycket, så pappa var tvungen att hämta henne. 
Sen handlade jag lite till & har skalat potatis & nu sitter jag här & snackar med nina i telefonen, hon säger att hon med ska ha mat så nu måste jag springa ner igen & handla, Så nu har jag inte tid att sitta här. 
ha det bra hejdå. 

 

But you don't find roses growin' on stalks of clover

hej, har färgat håret nu, eller ja för nogon timme sen. som sagt kom madelene hit & gjorde det , med sig hade hon therese & stina som är rädd för min hund vilket jag finner rätt roligt :) Men dom försvann igen nästan direkt när håret var inpackat . Har inte fönat & plattat det än så har ingen aning om hur det blev, kommer kanske en bil senare eller imorgon.  Marina kom hit en liten stund med. sen gick hon med on skulle visst äta middag med sin kusin. Så nu är det bara jag nicklas & sötepip igen. Vi gick & vilade en stund , men nu spelar han tvspel & jag kollar efter nya kläder på ellos.se :)  ska försöka få mamma att köpa lite till mig , detta är vad jag har hittat än så länge :


Ett väligt fint sommarlinne


 En fin svart tunika


Ett par sandaler, som jag antar är hippa just nu för alla har sånna. Plus att dom påminner min om romartiden så dom är häftiga :)
japp det var det jag hade hittat, det är väl inte för mycket bergärt?, annas får jag fjäska lite för min pappa innan han åker tillbaka till dalarna. Ah han jobbar i dalarna var & varranan vecka nu verklar det som, han var där förra veckan & nu är han hemma , sen åker han nog på måndag eller tisdag igen tror jag min lillasyster sa.
Annar händer det inte så mycket just nu, sitter bara & väntar på att klockan ska bli läggdax & och lyssnar på gammal musik , så som Dolly Parton Elvis Presley & Lynne Anderson. Men nu ska jag nog gå & mysa med min pojkvänn & sen fixa håret.
Sov gott , hej då.

Förresten, ett tips, min pojkvänn har skaffat blogg, haha det är lite roligt kan jag tycka, men för att göra han glad så gå in & kolla lite, han har dock bara lagt in två inlägg men det är alltid något, nicfish.blogg.se den heter nicfish för att han skulle först göra en fisk blogg eftersom han är ute & fiskar mycket nu, men när jag frågade idag så sa han att han inte orkar med det, så han kommer nog skriva om lite allt möjligt, ungifär som jag ! :D
Nu går jag, HEJ DÅ
Kolla även in Rose Garden med Lynne Aderson på youtube, fin låt :)

städ dag


Idag är det fredag & dag gjorde jag mitt sista prov med hotellkunskap & varm & kallkök, och det är jag riktigt glad för! nu är det bara svenskan kvar :D sen är jag fri! haha :) plus att idag är det en vecka tills skolan slutar, förstår ni det det är ett helt år sen vi slutade nian , min snälla söta 9A , jag saknar er!

men jag har min nya klass HR08 , och jag måste säga den når upp till ern standard :)
men i alla fall idag är det fredag & nu är det helg, idag ska madde snart komma hit & färga mitt hår & sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Just nu så har jag & nicklas städat hela lägenheten för mamma kommer hem imorgon/söndag är inte riktigt säker, vi är snart färdiga, nicklas han håller på med att städa spisen nu & det har han gjort i de senaste 20 minuterna. Jag har dammat damsugit & skurat resten av rummen.





är han inte duktig ?

men nu kom madelene therese stina så nu ska jag färga mitt hår.
så har det bra, hejhej

good vibrations

Hej igen,efter att vi ätit tacos idag så började jag öva till mitt prov, men på fösta sidan av recept blocket så var det ett recept på kringlor , så jag börjar genast baka ett par dussin :D, & dom blev riktigt goda för att vara första gången, rätt fina med faktiskt. eller vad tycker ni ?

Sen hörde nina av sig, så jag & nicklas gick ner till olé där adde anna anna my nina & elvira va. Men det var inte länge för nina skulle visst hämta en bil. Så nicklas & adde passade barnvagnarna utan barn & jag tog ut pip & gick sen hem & övade mer på mitt prov. När jag läst fördigt alla recepten så ser jag att frågorna till provet står på det sista bladet!
hahaha min lärare kopierade av hennes papper & i hennes papper står både frågorna & svaren. Så nu är det bara för mig att öva in svaren ;D det ska nog funka :)

Men nu för ca tio minuter sen så blev jag exptremt sugen på presikor & grädde, så jag gick ner till netto för att köpa edt, men dom hade inte presikor så jag gick till konsum men dom hade det inte heller så som tröst så blev det Risenta Sesamkakor & en NU! tidning. 
Men nu börjar vänner & jag ska öva lite till på svaren till provet haha :D

somewere over the rainbow

igår kväll när jag var som tröttast kom jag på mitt nya namn till bloggen, hörde nämligen en riktigt bra låt på mtv. det står nu att bloggen heter my dream i sto fly over the rainbow, men egentligen så går låten såhär my dream is to fly over the rainbow so high, det fick platts& så men jag tyckte det såg lite lustigt ut så det fick bli det förstnämnda.
Ska snart börja fixa så att bloggen sen lite bättre ut, är rätt trött på dessa mallarna som man kan välja, jag vill ha en egen kan dock inte fixa det själv så min pojkvänn ska så snällt få hjälpa mig med det :)

Idag har det inte hänt så mycket, steg upp vid kvart över 8 , kastade på mig lite smink & cyklade till skolan för att göra ett prov som jag knappt hade övat på & jag tyckte att jag inte hade lärt mig något alls, men jag kunde jävla alla frågot på provet , det kanske är bra att inte tvinga in allt utan bara läsa det ?
Hur gör ni när ni ska lära er något?
när jag kom hem sen så sov nicklas fortfarande så jag kröp ner bredvid & somnade som en gris jag me. vaknade lite senare av att fönstet blåset upp så jag stänger det & sen somnar jag igen, till sist så ringde adde & väckte oss, så vi gick ner på Hartmans & fikade lite , sen gick vi till ikea med adde & anna.
När vi kom hem sen så var vi lite hungriga så vi gick & handlade köttfärs & annat smått & gott , så det blev att göra tacos.
Nicklas han fick hacka löken & han började gråta, hehe, det svider ju som fan.  Här är en bild på när han hackar som en galning ;D



men nu är det så att jag har ett prov till tills imorgon så det måste jag ta & läsa egenom, men jag har gott om tid på mig
klockan är ju bara tio i tre än så länge. Nina skulle nog till Älmhult med, så det blir väl att hälsa på henne & mysan en stund. annars ska det inte hända så mycket idag :)
min mamma kommer hem på söndag så imorgon blir det att storstäda , längtar faktiskt efter både henne & mormor nu :)
men nu måste jag läsa lite.
Ha det, hejhej

riktig tråkig kväll!

tredje inlägget för idag & nog det sista, klockan är 22.39 & jag har väldigt tråkigt, nicklas sprang upp till adde & anna ett tag, han skulle visst visa några ritningar till en båt för adde. han är inne på att byga eller köpa en båt. får se hur det blir med det :) Jag har som sagt tråkigt & sitter & kollar på girls of the playboy mansion & ska snart försöka sova. men föst så ska jag göra en sån där fråge lista det var så länge sen man gjorde en sån så jag bara måste!


Den/det senaste:
Du åt? Toast
Du drack? chockladmjölk
Du kramade? Nicklas
Du tittade på tv med? nicklas
Du satt vid datorn med? nicklas
Du sov med? nicklas
Du skrattade med? nicklas
Du brottades med?  nicklas
Vad ska du göra imorrn? Gå till skolan, göra ett prov & sen hem & öva på ett annat prov
vad har du gjort idag? varit nere på olé , ätit pizza, fixat bloggen, myst med baby, övat på provet & kollat på tv
Va det kul? nja inte så värst
Vad vill du ha? en massa pengar
Vad har du för mkt av? onödiga saker på mitt golv
Är du singel? nej
Är du kär? ja!
Vad vill du göra nu? sova
planer till helgen? inte mycket, bara ta det kungt & kanske umgås med madelene
har du mer en 5 tröjor?  ja
Har du mer en 2 byxor? ja
Vill du sova nu? ja

Kryssa i för det som stämmer in på dig:
Ensamvarg: [ ]
Du hatar att skratta [ ]
Du gillar inga djur [ ]
Du är oftast själv [ ]
Du umgås hellre med en bok en dina vänner, om du har några [ ]
Du har inte smsat på mer än 2år [ ]
Antal: 0

Anorexiabarn:
Du har haft anorexia/tendenser till anorexia [ ]
Det sista du åt var ett halvt äpple, och det är det ända du äter [ ]
Skolsköterskan har ringt hem till dina föräldrar och undrat om du får mat [ ]
Du tkr du är tjock [x]
Du säger emot när dina kompisar säger att du inte är det [x]
Du börja tappa hår [ ]
Du fryser ofta [x]
Du äter knappt något  [/]
Antal: 3½

Självförtroendes översvämmning:
Du älskar dig själv [ ]
Du är mkt snyggare än alla andra [/] bros på vilka andra?
Du gillar ditt utseende [/] 
Om någon säger att du är ful blir du jävligt arg [/]
Du skulle aldrig kunna va med i en sport som gör att du kan göra dig illa [ ]
Du småfnissar åt dina kompisar för du tkr att du vinner överlägset i snygghet [ ]
Antal:  1

Emo-typ:
 du skär dig [ ]
du har svart hår [ ]
du bär ofta svarta kläder [ /]
du målar dig mkt svart runt ögonen [/]
du har dåligt självförtroende [/]
du vill dö [ ]
Antal: 1½

 Fjortis:
Du säger ofta dah [ ]
Du andvänder "v" i alla meningar och ord du andvänder [ ]
Du har mkt smink [ ]
Du säger ofta fjortispower [ ]
Du bär ofta korta kjolar/linnen. [ ]
Du är 14 [ ]
Antal:

Nörd:
Du älskar att läsa [ ]
Du kan allting om datorer och sånt [X]
Du skrattar och ibland råkar du nöffa till som en gris [/]
Du bryr dig inte ett dugg om utseendet [ ]
Du älskar skolan, eftersom man får lära sig saker
Antal:  1½

 Kärlek, vänner, familj & liv:
Är du kär? ja!
Är du tsm me nån? ja
Har du varit tillsammans med någon? ja?
Skulle du kunna pussa ngn du var ihop med? ja
 Har du fått nya vänner den hära månaden? nej
 Vill du ha fler vänner? dom jag har är bäst, behöver inga mer
 Har du för många vänner?  nej
Är du ovän med någon? nja
Är dina föräldrar fortfarande gifta? dom var aldrig gifta
 Är dina föräldrar skilda? nej
Har du riktiga syskon? ja
 Trivs du i din familj? självklart!
Hur många bor du med? 3 st plus pip!
Vill du leva? ja
Är du lycklig?  ja
Hatar du ditt liv? nej

så det var ju roligt, ha det bra & sov gott !

god kväll

hej, nu hra nicklas suttit vid datan i ett par timmar & jag slumrade till i sängen, det borde jag nog inte ha gjort. måste fortfarande öva tills provet imorgon men jag vill inte ! det är tråkigt med läxor & nu är jag trött, ska nog gå & sätta på en kopp kaffe & äta lite chocklad så jag blir pigg. Gött! då kan jag säkert inte sova inatt.
men antar att skolan är viktigare än sömn i dessa tider. 
det kan kännas lite jobbigt.

jag längtar tills min mamma kommer hem & tills nästa fredag. för nästa fredag slutar skolan, för de flesta i alla fall, för mig så slutar den inte för om ca en månad. ska ha en massa svenska prova veckan efter lovet börjat & sen fyra veckors APU, min klass har bara två veckor APU & dom ha det nu, men jag hade missat så mycket i köket så ska ha två veckor i kök & sen två på hotell. känns som att jag har berättat detta innan :s ? aja nu vet ni det igen.

Men måste gå nu & läsa på mina dumma recept. BAJS!

:D

hallå,var nyss nere på torget med, mamma skickade & sa att det var marknad idag så jag skulle köpa senap, men undra vart den marknaden är , inte på vårat torg i alla fall :)
idag är det rätt fint väder när solen väl tittar fram. Verkar som om det kommer regna/vara sol/regna/vara sol hela dagen, men det gör inte så mycket, bara det är sol just nu för jag ska springa ner på olé & ta en kopp kaffe & en muffins med älskling, adde & wänä, anna kommer möjligtvis sen också.

sen måste jag verkligen hem & öva till provet jag ska ha imorgon, vals 2 heter det & är en jävla massa recept, det kommer bli rätt jävla svårt känner jag!, men bara jag övar.

nej men nu ska jag gå. ha en bra dag!


nytt namn till bloggen?

hej igen, nu är klockan 23.10 & jag och nicklas kom hem ifrån adde & anna för en liten stund sen. Tog ut pip & hoppade sen in i duschen &och nu ligger vi i sängen, jag kollar runder här inne , har ändrat stilen lite på bloggen & nu sitter jag och funderar på ett nytt namn till den också. Har ni några bra förslag så hjälp mig gärna :P
Gjorde mat innan med ju, det blev klyftpotatis i ungen beaneisesås och kycklingklubbor, det var rätt nice faktiskt & nu är jag hungrig igen så jag ska gå & bre mig en macka.
Sov Gott :)



GLÖMDE, jag uppmanar er till att gå in på denna länken http://www.youtube.com/watch?v=ZQLKEZzBIZE den är riktgti rolig, i alla fall i början. NAMNAMNAMNAM, har ni dlig humor så kolla in den. HEJ

nothing else matters

Hej, igår var en riktigt soft dag, vaknade runt tio & orkade inte gå till skolan , skulle bara kolla på någon film ändå. Så istället gick jag & nicklas ner till olé där wänä adde & anna var. Sen åkte vi hem till annas föräldrar. Medans nicklas adde & wänä var ute & fiskade från 14.00 - 20.00 så tappade jag & anna fattningen totalt.
Vi fikade lite med illona när vi kom dit, på lite kaffe mackor & saft. Sen var vi uttråkade så vi gick ner till bryggan &  svalkade fötterna lite. & det var då det började, NATIONALENCYKLOPEDIN. hahaha, jag kan inte säga det & de hade anna väldigt roligt åt, i flera timmar :) Sen fikade vi lite till & anna började gå illona på närverna ;D Men den var mycket roligt, När killarna sen kom tillbaka så åkte vi hem till älmhult & grillade hemma hos wänä. Hade dock jävligt ont i magen så kunde knappt äta, men det som jag fick i mig var väldigt gott. Sist så gick jag & nicklas och faktiskt pip som också fick vara med hem & nande.

Idag steg nicklas upp rund halv sju för han skulle jobba. & jag blev liksom igår störd av en jävla målare som målar om  våra fönster utvändigt , och jag ska säga att han inte det minsta tyst klockan halv 8 på morgonen! Så jag var lite arg där ett tag men jag somnade om sen igen & vaknade runt halv tio för då skulle jag upp & gå till skolan för att göra ännu ett prov och prata med ännu en lärare, men snart är jag färdig, har bara två saker kvar i hotellkunskap & ca fyra saker kvar i svenskan. Sen ska jag ha fyra veckors APU under sommarlovet, men det stör mig inte så mycket för nicklas har inte semester detta året & vi har inte planerat att göra något speciellt, sen ser jag framemot at får jobba på både ett hotell & i ett storkök i två veckor vardera :)

Nu så ligger jag i soffan nerbäddad & kollar på Ellen. Målaren som var här i morse & igår är i mitt storarum nu och pratar med nicklas. Men ska ta & göra mig lite mat nu. Sen borde jag nog öva till ett prov jag ska ha imorgon trotts att jag vet att jag inte kommer kunna någonting så måste också ringa till min lärare.

Ha det bra. Hej hej.

RSS 2.0