bytt blogg!!!

Som ni kanske har sett så har jag inte skrivit här på ett par dagar, de är för att jag hr bytt blogg sida. Skriver nu mera på devote & min sida hittr ni här! hoppas ni fortsätter följa mig! Puss :*

Ni måste ju se vad jag gjorde på 50-tals festen i lördagas ;)


test


It's gonna get a little better


Might as well be thirty pieces

myser i badet ♥


You're wide eyed looking for excuse

Var på Grand samarkand en runda med Nina, Joe, My, Mormor & Mamma. Trevligt :) Fick i mig en vanilj-latte & de är helt klart en ny favorit! Super god !
Åkte hem runt tre & var jätte hungrig, fick inte i mig någon frukost i morse.. Så jag stekte till potatisen som blev över igår :)
Var ute med hundarna nyss, ingen trevlig historia! Det blåser fruktansvärt mycket ute & Tino tycker om att springa efter saker som gör sig. Jag har ont i min arm nu så mycket som han drog. Kanske borde gå ut och låta han springa en runda på fotbolls-planen ? Kan vara kul för han :)

Nu ska jag kolla på reprisen av familjen annorlunda! :)
Puss :*


Oh no man, you got something to lose

God morgon!
Vaknade första gången vid halv fem i morse och tog ut Tino. Mamma tog honom runt sju så jag somnade om till halv elva :) Då tog jag ut pip & har nyss kommit ut ur duschen. Ska ta och äta lite frukost nu och senare blir det en runda till Grand Samarkand. Mamma tjatar på mig nu att jag måste skynda mig så ska väl göra de!

Puss :*


And there's people meeting on Mars

Dag 01 – Presentation
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag





Jag gjorde en stadig frukost till mig och Johanna i morse :) Grovfrallor, starkt kaffe, och tre sorters Amrikanska pannkakor :) Vanliga, chocklad & sist banan :) Banan-pannkakorna var min favorit, ska lätt göra om det! :)

Åt en 40 kronors macka på pressbyron när vi var på väg och skulle handla. Fick så ont i magen som jag hade här om dagen så lika bra att få något i sig!

När vi kom hem satte jag på potatis & gjorde kall sås & slängde in lax i ugnen, åt också grönsaker som Johanna hackade så fint :)




:*

Love is supposed to be this bad

Hallå :)

Nu har Johanna åkt hem & de är deppig och tyst här hemma nu..!
Vi har i alla fall haft super trevligt sen hon kom hit & vi bakade! Jo jag tackar ja vad vi bakade! Fyra olika goda kakor blev det :) Vi kollade på big brother mitt i allt och gick sen en sväng med hundarna i regnet, så romantiskt! Klockan två var jag super trött så skickade Johanna i säng och sen tog jag mammas säng :)

















de blev en hel del som ni ser! Och gott var det med! Mättande också så det kunde inte bli så mycket krängande :)
Nu ska jag kolla på LA gigolo tills Big brother börjar sen är det nane dags!
Imorgon kommer Tina och håller mig sällskap :) Kommer bli kuuul!

Puss :*

Falling in and out of love

Hej!
Ska snart göra mig iordning för att åka in till stan och möta Johanna. Efter de tar vi bussen till City Gross & handlar lite till baket & lite till mamma. Mamma lämnade mig så jag och Johanna kunde få vara ensama här hemma, lägenheten är inte så stor så man får sitta i storarummet eller i köket.. kul!

Dessa fyra olika kakor har jag planerat att baka än så länge :) Får se vad johanna säger om saken!


Kokos-toppar


Choklad & kokos rutor


Hallongrottor (mammas favoriter)


Nöt kakor.

Kommer bli gott!


He will do one of two things.

hejhej!
La mig i sängen för att kolla på gårdagens avsnitt av Big Brother, missade ju det igår på grund av att jag tåg tåget hem vid tio ! Men de är tur de går att se det på datorn sen :)

Nu hör jag att min lillasyster har kommit så jag ska väl lämna min vrå här & gå ut och vara social!
Puss :*

You begin to wonder why you came

God morgon.
Har varit vaken ett tag redan. Tino gör revolt här hemma och tycker inte alls jag ska sova hela dagarna.. ååh! Ett satans pipand på honom inatt. Ska se om mamma kanske vill ha han hos sig inatt :)

Jag har gått en runda med djuren och sen ätit frukost. Ägg-röra & grovfralla :) Gott! Nu kollar jag på Sjunde himlen & väntar mest på att mamma ska komma hem igen. Vet inte riktigt vart hon är. jag halv sov när hon pratade med mig innan :)

Johanna kommer hit idag runt fyra, åker in till stan och möter henne sen drar vi nog och handlar lite så vi kan baka senare. Mamma har tjatat på mig att baka sen jag flyttade hit, så idag tar jag tillfället i akt eftersom Johanna kan hjälpa mig !


I just wanna sink my teeth in that

Hemma i växjö igen, var hemma runt elva :) Sjukt skönt väder ute måste jag säga! Trotts de så fick min mage ett spel idag igen.. är så förbannat trött på att den ballar ur helt plöstligt! Måste ta en dag och tid hos massa olika doktorer & sen hålla tummarna för att någon faktiskt kan hjälpa mig. Mamma tror de kan vara en cysta jag har.. AJ! De enda jag vet är att det känns som att jag har fått en kniv i magen, eller nej, de hade varit lindrigare med en kniv! De svider (i magen) de pulserar, jag kan inte gå rakt & jag kan absolut inte ligga på rygg. Någon som vet vad de kan vara så är tips väldigt välkommna!

Nu har jag fått huvudvärk med eftersom Tino var helt inne på att inte lyda mig när vi skulle lägga oss. Ligga i korgen? hell no! (var hans tanke) bajs hund.. tur han är söt! Och vet ni vad? Nu ligger han i korgen ;) jag vann!

Puss & God natt :*

hey baby, make it nice and sweet

Heej :) Jag hann med tåget till älmhult :) så jag tog inte en inte två utan tre koppar kaffe hos mormor, snackade om saker som hänt den sista tiden, måste uppdatera henne ju! Runt halv sex hämtade Mathias mig, så nu chillar jag i hans pojk-rum medans han äter middag med familjen. Kanske ska snoka i hans saker när jag har chansen ;) ? Neeej! Jag är inte sån haha! Puss :*

Best believe that need will hurt you

Puuh vad jag har stressat, mamma väckte mig vid tolv och ville jag skulle åka till stan för att handla lite små saker åt henne, ahop, bara att göra de! Vämde mat i ugnen när jag kom hem & duschade under tiden. Sminkade min samtidigt som jag åt och nu är jag klar med hela 20 minuter till godo! :) inte så dumt!

Ska till Älmhult idag som sagt och träffa mormor :) !






It's really just the way we sing it

God morgon.
Usch vad tidigt! Klockan slog precis om till sju och jag har varit ute med djuren på en promenad redan. Inte speciellt kallt ute men tycker ändå det är för tidigt!

Jag börjar bli trött på att behöva gå ut med tino om nätterna, i natt var jag ute med honom vid 01.30 & 04.30, de är bara tre timmars mellanrum! Hur ska jag göra för att få honom att hålla sig längre om nätterna ? Några tips? Mamma säger att vi borde köpa en bur, jag säger tvärt nej. Man behöver ingen bur, de är bara hitte på. Jag och Nicklas satte in Mila i bur och hon skrek så fort hon inte såg oss, så de kan inte vara bra. Dock hade hon seperations ångest också.. hm.

Måste kolla upp detta. Jag kan inte gå upp varje natt längre, blir så trött om dagarna om jag inte får min 8 timmars sömn! Så nu tar mamma Tino så jag kan somna om :)

Puss :*


Do you know the way to the silver covered road

Sådär, nu är de slut. Känner redan att en timme om dagen räcker inte! Dock blir 24-7 för mycket så jag nöjer mig med de jag får på tv. Nu ska jag ta och bädda ner mig i min säng. Har sovit i mammas dom senaste 2 nätterna :) Den är större och skönare :)

Imorgon ska jag till Älmhult, upp till mormor en sväng & sen kanske träffa Mathias :) Saknar min mormor! Var där varje dag innan. Nu har jag inte sett henne på flera veckor..dåligt!

God natt!
Puss :*

with all the people you meet

Nu har Big Brother börjat :) men tro inte jag missar något på grund av att skriva här, nej då! Jag skriver i pausen! haha.
Tycker det är kul att se att folk redan stör sig på Hannah W. Personligen tycker jag hon är stört-skön att titta på, jag har kollar på några av hennes video bloggar och jag har skrattat så mycket! Hon är så blåst så de är kul! De här humor! Men jag undrar om hon verkligen är seriös? Kan en människa vara så blåst? Är det ens möjligt? Kanske!
Ska bli kul att se vad hon orsakar för bråk i huset! :)


And beat the darkness into light

Nu har jag sådär tråkigt igen medans jag väntar på att Big brother ska börja, så jag kollar runder på internet. Olika videos från youtube & gamla bilder och så där. Så hittade jag något vid namn Tomorrowland en sjukt stor festival i Belgien. Verkar sjukt grymt! Kollade vad det kostade på en ca och man kan klara sig på ca 5000, inte så farligt tycker jag. Då räknas, biljetter, resa och uppehälle. Inte så dumt!
Avicii , skrillex, Martin Solveig & David Guetta är bra några av alla som spelar där i sommar. Hade varit sjukt kul, men det kommer nog förbli en dröm.. Kanske kan dra med mig någon till nästa år! :)








Kolla in denna länken, Avicii spelade förra sommarn :)

And they're waiting for us to arrive

Dag 01 – Presentation
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar


Mina föräldrar.
Min mamma heter Titti Pernilla Yvonne Carlsson och är 42 år, men innombords så är hon bara 17 ;) Hon jobbar som personlig assistent på Älmhults Kommun & har gjort dom senaste 12 åren. Hur hon orkar med det förstår jag inte! Min mamma är den bästa personen på jorden, kanske inte guds bästa barn men helt klart den ärligaste och.. nej de finns inga ord, hon är bara bäst. Hon ställer alltid upp och de finns inget hon inte klarar av. När hon var 15 omkom hennes bror i en bilolycka bara 21 år gammal. Hennes pappa gick bort när hon var 13. Klarar man något sånt innan man är 20 klarar man det mesta. Hon är det starkaste personen jag någonsin träffat och jag älskar henne mest i världen! :) Hon är inte klock i huvudet men vem fan är väl de? ;)



Min pappa heter Björn Urban Elofsson och fyllde 41 förra veckan :) Han jobbar på Möcklen AB och gör något så stort som bergkrossare. Han är en all-görare och den näst envisaste personen på gjorden, jag är den som är envisast ;) Vi har inte bra kontakt och har aldrig haft, inte sen jag var 4 år i alla fall. Han bor ihop med sin tjej Anna & deras gemensamma son (min lillebror) Linus som snart är 1 år. Min pappa menar väl men har svårt för att visa det på rätt sätt. Han är sträng och tycker man ska klara sig själv dagen efter man fyllt 18 år. För de gjorde han när han var ung. Jag älskar min pappa, men vi har inte mycket gemensamt och har svårt att komunisera. Alla vill vara "pappas flicka" men jag har inte varit det. De är svårt och jobbigt att tänka på det, men jag vet att han älskar mig, trotts att han allt för sällan visar det.




We'll stick together, and we'll make it

God morgon!
Gick upp för en stund sen, första gången jag gick upp var vid sju i morse. Då tog jag Tino på en runda, de tog honom bara 30 minuter att skita.. Men men! Jag sommnade om sen igen och steg upp runt tio.
Nu kom mamma precis hem så nu ska jag dricka kaffe.

Senare blir det ett möte, eller kanske inte så mycke möte.. helt ärligt vet jag inte vad det är eller varför jag ska dit. men de får jag väl göra då..

Puss :*





Head out in the gold crush



Jo men så kan man väl sova om man vill de!
Nu är det del 2 av Big Brother ! Sjuka program! Kia är min favorit! :)

And I could jump out of my skin

Kan inte riktigt sluta tänk på de jag varit med om de senaste 3 dagarna!
Pratade med Johanna nyss och kom på mig själv babbla på som en galning. Jag kan knappt hålla mig för skratt ! Jag satt och skrattade här hemma innan så jag började gråta, tur jag hade Johanna att medla med ;) Nu ska jag njuta av min konversation med Mathias innan jag lägger mig i sängen och väntar på att klockan ska bli 01.00 för då börjar Big Brother igen!

Tack för komentarerna idag förresten! Alltid kul! :)

This way you gonna kill me

Halva Big Brother har gått och jag är redan såld! Tror de kommer bli en sjuk säsong! En gravid kvinna gick nyss in och killarna var gulliga mot henne "vi ska hjälpa dig med allt" haha de kommer bli kul att se hur detta kommer sluta!


Svar till Emilia: Hur och varför jag och Nicklas gjorde slut håller jag gärna för mig själv. Det är en super jobbig tid att komma över någon, tro mig! Det tar tid och de gör ont, men de går över! Några tips är väl att håll dig sysselsatt, va med vänner och gör saker som du tycker är kul! Försök att göra det omöjliga och tänk inte på din förre detta, varje gång du tänker på han, tänk direkt på något annat, något roligt! dock inget kul ni gjorde ihop! Tillslut kommer du komma på dig själv att du inte tänk på honom på en viss tid och då kommer du må bra! De blir bättre. Lycka till!

'Cause you make my heart race

Kom på att denna dagen kommer säkert inte sluta som jag trodde den skulle, och det stör mig. Men jag ska inte bli allt för sur än, nej jag håller hoppet uppe & kommer det sig sen att de inte blir så bra som jag ville, tänker jag bli sur!


AJA! Nu sitter jag och kollar på klipp ifrån förra säsongen av BigBrother, det nya börjar idag & jag hoppas det blir lika bra som förra året, för de var sjukt kul! :)



But felt so lonely in your company

Blev lite bitter när jag hade bestämt mig vad jag skulle göra för mat idag & upptäckte att jag inte hade någon cream fraich hemma... men som en bra kock så löste jag det ändå och det blev super gott!



Lax pasta med grönsaker :) fint !


You've already had the best days

Jag brände mig på fingret av en ciggarett i fredags, och jag fick en super stor blåsa fylld med vatten.. uuuh!
Jag hatar sånt, tycker det är så äckligt! Jag stack sönder den och det rann hur länge som helst, usch!
Så nu har ett "lilla My" plåster på så jag slipper se hur det ser ut.


, I ain't never been nothing but tough

Min första kärlek.
Det är inte svårt veta vem de är men de är nog rätt svårt att förklara. För vårt förhållande var nog det mest kompliserade jag varit med om. Vi var pojk och flickvänn 5 gånger på ca 5 år. Åhh vilka jobbiga år de var! Men samtidigt har jag nog aldrig mått så bra och haft så kul som jag hade då :) Jag är helt klart glad att de är denna personen som"fick" mitt hjärta först. Ja med honom var jag super lycklig. Sånt är livet antar jag!
Jesper Roos.
Nevermind I'll find someone like you


Madde tog denna bilden på oss en fin sommarkväll i möckeln 2008.



Dag 01 – Presentation

Dag 02 – Min första kärlek


I can make my own deal with the devil

God morgon.
Har sovit rätt dåligt inatt, men de ska jag ta igen nu med en vila! (vila innan klockan ens är tolv, de är livet!)
Steg upp runt åtta, tog ut hundarna på en bra runda, dammsög här hemma och skurade golven, lite slarvigt bara men ändå :) Jag kanske får besök idag så då kande inte vara grus på golvet, nej nej!
Men efter skruandet, promenaden och lite frukost så är jag lite trött nu, hundarna sover med så jag ska passa på nu!

Puss :*


I paid the cost, I've loved, I've lost

Tänkte jag skulle slå till och göra en sån här lista, kan bli kul, kan bli super tråkigt! I vilket fall som helst så kan jag ju testa :)

Jag heter Emmy Anita Elofsson Carlsson. Carlsson efter mamma & Elofsson efter pappa. Jag tog studenten ifrån hotell och restaurang programet förra året (2011). Jag är singel & har varit ett tag, första gången på ca 6 år jag är singel mer än 2 månader. De är både skönt och väldigt tråkigt! Jag fyttade till Växjö för 2 månader sen och bor med min mamma igen. Jag flyttade hemifrån första gången när jag var 15 så mamma tycker nog de är helt okej att jag är hemma igen :) På min fritid och när jag säger så, så menar jag varje dag eftersom jag är arbetslös, så tar jag hand om mina hundar Pip & Tino som jag fick bara förra veckan. Gör jag inte det är jag med mina vänner och dricker för det mesta bränvinn om inte kaffe ;)
De var nog min presentation :) har jag missat något så säg till!

Dag 01 – Presentation
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Gamla foton
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Min favoritlåt
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Hur jag är som person
Dag 14 – En perfekt helg för mig
Dag 15 – Om jag blev tvungen att byta
utseende med någon, skulle jag byta med..
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Snyggaste
Dag 18 – Ett ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Den här dagen för exakt ett år sen
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Min pojk/flickvän
Dag 30 – Fula ovanor


I know just what I'm gonna do

Tog mig i kragen och slog till med att baka kolakakor :) blev riktigt gott!





De var inte dumt, nu blir mamma glad när hon kommer hem på måndag med :)

Puss :*

Just to know you still remember me

God kväll !
Hur mår ni idag? Kan slå vad om att ni mår bättre än mig, har en super jobbigt huvudvärk och den har varit där mest hela dagen.. kul! Råkade skalla Anna rätt hårt på näsan igår så de kan nog ha med det att göra också :s.

Kvällen igår, jag har funderar och funderar, så jag tror att jag har fått alla bitarna på plats :)
Jag tog tåget härifrån vid fyra (det var på fitt håret att jag hann med det) Men jag kom hem till Anna i alla fall, runt fem. Det var lite stressigt men på en och en halv timme hann vi fixa oss, göra / äta mat och bli fulla! Tycker de är en rätt bra tid för två tjejer :) Men sen är vi tjejer rätt så organiserade också :)



Färdiga och hyffsat fulla så åkte vi till förfesten som var hemma hos Nallen (?) Där var de riggat ja jävlar, rökmaskiner och lasrar överrallt! De är så det ska se ut! :) Förfesten på gick tills halv nio tror jag då åkte vi till stationen, köpte biljetter och hoppade på tåget! I tåget var det full rulle och bra stämning ända tills vi hoppade av.. På fel station..Men vad gjorde väl de!  Vi gjorde det bästa av situationen och gick in på något annat ställe Energi Box eller något tror jag det hette.

Det var inte en människa där inne, så väl spenderade pengar! Vi tog en taxi till Penthouse istället och där var det folk! Vad gjorde vi sen om inte dansade i flera timmar. Träffade en trevlig pojk från england med namn James, lite på dock! Runt fyra lämnde vi Penthouse och tog tåget till Malmö & sen en taxi till hotellet som killarna skulle bo på.

Anna och jag lämnade hotellet runt halv sex och tåg tåget till hässleholm, där kom Annas pappa och hämtade oss. Vi var i Älmhult runt 7 & min buss gick en timme senare. Tror ni jag ville något annat än att sova? Nej.

Det var nog hela kvällen, eller ja, jag har lämnat ut att berätta sånt som inte fick hända men ändå gjorde det, och sånt man ville skulle hända & så gjorde det de ;) Men det håller jag för mig själv!
Nu ska jag göra något att äta, är sugen på att baka med, ska se vad mamma har hemma :)

Lite bilder ↓

























Sådär! Mer bilder än så hade jag inte! :)
Puss :*

Julia: Jag hade super roligt! ;)

I'll start to spend my money

Hallå!
Fy fansiken så trött & sleten jag är idag. Huvudet väker och mina ben bär mig knappt! Det har aldrig varit så jobbigt att gå ut med hundarna de kan jag lova!
Kom hem till Växjö vid tio i morse och då hade jag fortfarande inte sovit något, så jag var riktigt trött, tur mamma var hemma och tog hundarna så jag kunde få sova en stund. Vilket jag gjorde, sov till halv ett ungifär, sjukt gött, somnade direkt !
Jag är inte pigg nu, men beydligt bättre än innan. Men jag tror jag stannar i soffan hela dagen idag, har trotts allt en trött liten valp sovandes på min arm, så de vore ju elakt att flytta på sig :)



Mer info om gårdagen får ni senare, (jag måste själv komma ihåg allt som hände) Det jag kommer ihåg nu var att vi var laddade, vi kom hem sent & att det var kallt i hässleholm, och jag har bränt mig på fingret, har en super stor båsa.. kul, svider inte alls!

Nej nu ska jag kolla tv & vila ! Puss :*

We can do this all night

Hallååå!
Sitter hemma hos anna nu, har svept två glas vin och X antal shots redan och klockan är inte ens sju! Vi ska strax åka till förfesten, där det befinner sig ca 20 killar! BARA! haha, kommer bli en mycket sjuk kväll! Köpenhamn it is ser det ut som just nu så Penthouse är nog dit vi ska! Kommer bli bra och jag antar att både jag och Anna kommer spåra totalt!  Lika bra! nu kommer Annas mamma så nu ska vi åkte till förfesten !
hey och hå!! Puss !





svar på komentar!
Klubben vi ska till tillåter inte att man har synliga tattueringar, finns chans att man blir utkastad eller inte kommer in över huvud taget. En kille jag känner blev utkastad på grund av att han hade keps, deras grej är typ att alla ska se lika dana ut! Så därför måste jag täcka dom. Jag tog en kavaj på mig så nu är det löst! :) ha en trevlig kväll du!

Are you writing this all down

Någon viskade i mitt öra att de är fredag idag!
Dagen jag har längtat efter! Dock har jag fortfarande kläd-problem! Har hittat en klänning jag kan ha, men ska vi till köpenhamn måste jag täcka mina tatueringar och de gör inte den klänningen.. en kavaj över känns för varmt på ett dansgolv.. Ska tänka på detta ett tag till!
Men nu ska jag få i mig en stadig frukost!


Make this dream the best I've ever known

Nu är jag trött, så det blir en runda med djuren nu och kanske ett bad när jag kommer in, för jag antar att de är svinkallt ute!
Efter badet blir det sängen, får se hur mycket Tino gillar att ligga i korgen inatt. De gick bra igår natt men kan tänka mig att han kommer trottsa ikväll. Men de är bara att vara hård! :)

Imorgon är dagen vi/jag väntat på hela veckan! Har absolut ingen aning om vart vi ska, men de löser sig! & jag har fortfarande inte hittat något att ha på mig :s, får ta mammas hjälp!

Men nu lämnar jag er för idag!
Puss :*




My heart beats out of time

KAAAAHBOOM!
och där löste allt sig!
Mamma behöver inte jobba, så jag och anna ska go fucking mental imorgon! hell yeah!

:D


And maybe we won't feel so alone

Åhhh, vilket dåligt humör jag är på nu!
De visade sig att min mamma möjligtvis måste jobba imorgon..! Kan det bli mer irriterande eller?! De är inte helt spikat än så jag håller tummarna tills dom blir helt blå!


They say that things just cannot grow

Jag gick och la mig igen efter det förra inlägget, eller ja efter att jag ätit frukost. Mår inte super bra och är hur trött som helst. Kan bero på att jag mådde dåligt igår kväll och kunde inte somna förrens efter tre.. Just nu mår jag lite bättre.  Får hoppas att "det är den tiden i månaden" som rubbar min balans i kroppen och inte att jag faktiskt håller på att bli sjuk! De vore ju så himmla typiskt annars, nu när man verkligen planerar att göra något!
Men jag ger mig inte!

Så jag åker in till stan och går till banken! För det har jag planerat idag, så det så!


Trying to make your heart fit like a glove

God morgon.
Jag är uppe i tid! Vad duktig jag är :)
Mamma är iväg i stan för att köpa mask-i-magen-medel till djuren eftersom det visade sig tidigt i morse att Tino hade det, i massor! Så nu blir det avmasknings-kurer här hemma.

Jag skulle göra lite frukost när katten får en slaganfall och hoppar upp i fönstret och välter ner den andra saken på två veckor, katt jävel!



Men det är upp plockat nu så jag ska nog ta och göra den där frukosten.
:*


you spin me out of control

Nu har jag precis varit ute och hämtat den sista tvätten. Jag tvättade både mitt och mammas idag som tack för att hon tog hand om båda hundarna idag.
Jag håller på och kollar på The pianist som går på 8:an, men jag har sett den så många gånger så jag tänker nog gå och lägga mig istället nu. Klockan är ju trotts allt lite över tolv nu. (jag som skulle lägga mig i tid.)





Hade Tino med mig ut i tvättstugan, han var dock inte så mycket till hjälp!

Nu blir det mys med mina trötta hundar och sen sova!
Puss :*






You're like a shot of pure gold

Sitter här och funderar på vad man ska ha på sig på fredag!
De är super svårt att klä sig när det är kallt och snöigt ute. En stor vinter jacka är inte det snyggaste direkt. Jag känner mig inte super uppklädd i min rosa vinter jacka i alla fall!
Eftersom vi ska åka tåg så kan man inte ha så mycket saker med sig för i så fall så måste man bära på det hela kvällen, sen kan man inte ha för lite kläder på sig för då finns de risk för köldskador. Det får bli strump-byxor x3 om de ska klänning. Sen vill jag inte ha jeans på mig, för de är inte så fest aktikt.
Åååh, vad jag längtar till vår och sommaren! När man kan gå ut i kläning och höga klackar, utan att halka, trilla och frysa halft ihjäl. Shorts & Linne ! fy tusan så fint de kommer bli ! längtar som en galning!

Men oavsett hur mycket jag längtar så är det ju faktiskt vinter just nu. Så det här med klädvalet kommer bli jobbigt, de känner jag redan nu! Ska rota runt i min gaderob imorgon och se om jag kan hitta något snyggt !

Puss :*





Sköna sommar dagar i gräset, vilken fin sommar vi hade förra året! (när den väl kom)

Rock my world into the sunlight

Tog mig en tripp till älmhult för att lämna in det där dumma försäkrings-kassa-pappret. Sjukt störigt att jag inte hittar de här i växjö! Men nu tog jag med mig några lappar hem så nästa månad skickar jag dom på posten :)

När jag ändå var i Älmhult passade jag på att träffa Anna för lite planering inför fredag. Men jag är nog mer förvirrad nu än jag var innan. Nu pratas det om Köpenhamn också så nu vet jag inte riktigt vart vi ska. I vilket fall som helt så kommer det bli sjuk, de är en sak som är säker!

Nu ska jag kolla på tv med min mor och sen blir det nog en tidig kväll, måste upp i vättig tid imorgon! Japp japp!
:*


Waiting for it to embrace me

Nej jag sover inte än! Mår dock inte illa längre! Snälla håll tummarna så jag inte blir sjuk! Jag hatar att vara sjuk! Istället för att sova så kollar jag som vanligt runt på olika hemsidor på nätet. Ikväll hamnade jag inne på Gratisbio.se, bra sida måste jag säga! Man samlar poäng och när man kommit upp i ett visst antal så får man presentkort hemskickat, hos tex, HM, Nelly med mera! Och de bästa, allt är helt gratis! Gratis är bäst eller hur? :) Testa vettja!

Jag kollar vidare!
Puss :*




I'll be your Emmylou and I'll be your June

Sådär!
Håret är klart. De blev väl inte riktigt för jag ville men de blev som förväntat, tycker nog de ser rätt så tufft ut !



Jag färgade det blont, som jag alltid gör. Dock ser de ut som att jag hade rött/orange hår innan och att jag slingade det blont. Får ser hur det ser ut när det har torkat, de blir morgon-dagens problem! Ser de fördjävligt ut så är de bara att färga det igen! (sånt här man slipper när man går till frisören!!)


Fin hy har jag med! åååh.

Nu ska jag försöka mysa med min Tino som är uppe i varv lagom tills jag ska sova.. Varför inte liktsom!
Kan han inte bara vara så mysig som han var innan idag, låg i sin korg och höll om sina leksaker. Eller som igår när han somnade på armstödet på soffan! Så jävla S Ö T





Dock trillade han ner bara sekunder efter jag tog denna bilden, men man behöver tydligen inte vakna för det!



Nej, nu hittade jag En prinsessas dagbok på tv så den ska glo på och drömma mig tillbaka till 15 års åldern!
Sov gott Puss :*

I get a good feeling, yeah

Hallå! Här sitter jag med hårfärg i halva håret!
Eftersom min utväxt är så mörk får jag börja med att färga den, och 20 minuter senare slänga i färg i resten av håret! :) Har inte färgat håret hemma på över ett år. Har gått till frisören för jag tycker de blir bäst då, dock as dyrt! Så nu får de bli som det blir helt enkelt! :)

Fick en dålig nyhet idag med mina vänner... När jag och Anna satt på sjukhuset så fick vi reda på att Avicii har ställt in på fredag!!  SATANS SKIT!,  Men en ny spelning ska komma den 16 maj, så får se om vi går då istället :) Eftersom denna tråkiga nyhet kom, så fick vi idén att åka till Malmö ändå för att festa! Nu ska vi bara bestäma till vilket av alla ställen vi ska gå till!
Men de är trotts allt bara tisdag idag! Så de löser vi nog!

Nu ska jag lägga i mer färg! ha de bra!
Puss :*


No we won't fade into darkness

Hallå!
Idag gick jag upp super tidigt, runt halv sex bara för att hjälpa mamma lite på morgonen men hundarna, hon skulle iväg och jobba så jag tog dom på morgonen , sen tog hon Tino med sig när hon åkte. Då gick jag ocg la mig igen och vaknade inte förrens mamma ringde och väckte mig vid halv ett. Då tog jag bussen till stan och mötte upp henne. De var svin kallt så vi åkte hem lika fort igen!

Nu ikväll har det kommit en impuls grej & de är mina vänner - AVICII's spelning i Malmö på fredag! Kommer bli så fett! Jag och Boten kommer inte Malmö med storm!
Nu ska jag sova & peppa ! Puss :*





of all the people who knew better

Jag letade som en galning efter mammas digital kamera här om dagen och kunde verkligen inte hitta den. Nyss öppnade mamma låda nr 4 i köket och såg den direkt.. trött på livet! Så nu ska jag fota! Den ska med ut i helgen, den ska fota hundarna ja den ska bli använd! Mamma använder inte den endå! :) Och eftersom min System-kamera's blixt har lagt av så snor jag denna ;)



Den rosa är de så klart vi har ;)




his face scampered through her mind

Jag åkte till CityGross och handlade, hela mammas "rullväska" var helt propp full när jag var klar, inte jätte lätt att rulla heller ! Men jag kom in i bussen efter en hel del slit. När jag sen hoppade av, jo då gick hjulet klart sönder....... ! ÅH! Så jag fick släpa den med ett hjul, av och på den andra bussen hem till hovshaga, mamma kom och hjälpte mig sen när jag kom till busshållsplatsen. Sjukt jävla as jobbigt! Inte riktigt min turdag idag!
Men ensam om de är jag inte för den lilla tjejen som körde bussen lyckades köra in i en bil och skrapa hela sidan, haha! Då log jag lite inombords! (skadeglädje är den enda sanna glädjen!)

Jag var på dåligt humör när jag kom hem så någon mat orkade verken jag eller mamma göra, därför blev det hemlevererat idag :) Skulle bli kina mat, men de var för jävla krongligt! Så en fin pizza levereras snart till våran dörr :)

En ny vecka imorgon och de ska bli skönt! Träffa Anna i stan på tisdag och sen kanske en dejt i veckan med. FINT!
Nu ska jag ligga på rygg tills pizzan kommer! Puss :*


and we'll ride out to california

Vilken tråkg dag!
Har sovit super dåligt inatt, Tino tycker det är mycket roligare att vara vaken än att sova, jo tack! Mamma har jobbat i ett dygn nu med så jag har haft han helt själv. Så nu är jag trött och jag är hungrig! Ska nog fråga mamma om jag får ta kortet och åka till CityGross och handla det mest behövande!

Puss :*


We'll make the great escape

Usch vilken lång och tråkig dag!
Klockan är två minuter i tio med.. som om jag skulle kunna sova nu. Nope.
Så för att fördriva lite tid kollar jag igenom mina bilder på datorn, kastar gammalt skit, rätt svårt men de måste fan bort! Det är bara skit på tv med. Är inte vad att vara hemma en lördag! första gången på närmare 3 månader jag är hemma en helg.. Galet när man tänker på de så, men de är sant! Men så är det när man har en bebis att ta hand om! Får se om mamma är ledig nästa helg, i så fall tänker jag dricka brännvin! :)

Men nu ska jag ut med djuren en sista runda innan jag lägger mig i sängen, kanske ska sno mammas säng inatt? hm.

Puss :*


someone like you

får ont i hjärtat när jag tänker på att de inte var jag som fick uppleva det med dig.
de är precis lika jobbigt nu som de var för flera månader sen.

better than pieces of your heart

Mätt i magen efter att mamma gjort middag, lillasyster har kommit hit med och håller oss sällskap! Ikväll blir det bara att vara hemma, lika så resten av helgen & nästa vecka. Får se om jag kan gå ut nästa helg, kan alltid hoppas! ;)
Ska se till att försöka sova i en okej tid idag. Gick bra inatt men är ändå trött! Nu blir det tv.
Puss:*


This is gonna change everything

Hallå!
Tror ni jag är trött idag? ja lite men faktiskt inte så jävligt som jag trodde. Tino behövde endast gå ut två gånger inatt och jag tror mest de var för att jag vaknade, inte jätte lätt att sova när man har en klump bredvid/på sig! Är inte så van vid de ju :)

Jag lämnade över Tino till mamma vid sju imorse och sov sen vidare till ca 10. Steg upp gick en lång runda med Pip & åt lite frukost. Tog sen bussen in till stan för att lämna in dagsersättnings papper, men tror ni jag hittade försäkringskasan? NEEEJ! Och inte en jävel visste vart det låg. tydligen hade dom flyttat sin lokal så nu vet ingen vart den är.. super kul att vandra runder i snön och knappt veta vart jag är..

Jag gav upp och åkte hem igen, ska ner och göra ett nytt försök på måndag!
Nu ska jag vila framför tv:n med min bebis ♥


I will never forget you my heart



Får inte glömma bort pip som är rätt bortskämd när man hjälper honom hålla sitt ben när han ska tugga :P

I'll throw it, throw it all away!

God kväll!
Jag är fortfarande vaken! Och jag har inte ens vilat ögonen ! Är rätt grym ändå ;)

Åkte som sagt till Karlshamn idag med mamma. Tåget var bara en timme försenat.. Men vi fick tid för frukost och kaffe på Centralstationen innan vi åkte, alltid ett plus!



När tåget väl kom (då en timme försent!!!) Så åkte vi inte speciellt länge innan jag var hungrig igen, men som tur så hade vi packat med "mattsäck". Jag är ju hungrig för jämnan nu för tiden så de var rätt självklart att ha något med sig :)



Väl framme i Karlshamn, efter byte i hässleholm så gick jag säkert tre kilometer för att ta ut pengar... Självklart upp för den största backen jag någonsin sett med! Jävla Karlshamn, ska aldrig gå där igen! Aja när jag kom tillbaka till stationen där mamma väntade på mig, så kom den personen vi väntade på bara efter några minuter. Han hade med sig denna underbara varelse!





Denna underbara lilla tjockis springer nu runder och leker med diverse leksaker vi har köpt till honom :) Tino är namnet och jag fick honom av min mamma :) Som ni kanske gissar så är han den lilla hemligheten jag har pratat om ;) Har försökt hålla det för mig själv eftersom man inte kan lite på att människorna i älmhult håller tyst när man ber dom, yepp thats the truth !

Nu ska jag leka med min nya bebis!
Puss :*

you must replace old memories with new ones.

I had a father who came from nothing

Hej hej hallå!
Sitter på tåget nu och mamma höll nyss på att få en hel loka över sig. Rätt kul!
Steg upp vid 05.10 och när vi sen var på stationen i Växjö så var tåget, inte några minuter utan en hel timme försenat! Så nu vid 09.25 har vi precis lämnas Hässleholm och anländer snart i Kristianstad.  Får se när vi väl kommer fram i Karlhamn, time will tell!





Jag skrattar åt mamma :)

No matter how long my knees are on the floor


God kväll!
Ställde nyss klockan på 05.10.. kände mig genast väldigt morgon trött! Får se hur det går med att gå upp imorgon, men de löser sig nog, de finns ju något roligt att vänta i alla fall! Men frågan är när jag kommer somna ikväll.. Säkert alldeles för sent.
Jag ska i alla fall försöka somna till 17 again, har inte sett den, får se om de är något att ha!
God natt :*




Vill ha sommar ♥
you shoot me down but I won't fall I am titanium.

Empty hands and tired eyes

Nu är jag hemma ifrån stan igen. När jag hoppade av bussen kom jag på att jag hade så klart glömt att köpa de viktigaste och faktiskt det enda jag åkte ut för att köpa.. Tåg bijetterna till imorgon. så typiskt mig!
Aja, de är ju tur vi äget ett busskort och att bussarna går en gång vart tionde minut :)

Så jag satte mig här hemma och åt lunch, köttsoppa och knäckebröd fick de blir :)
Nu har jag nästan precis ätit upp, så jag ska snart gå ner till bussen igen och faktikst köpa dom där biljetterna!

Puss :*


It's only I that can forgive me

Hej.
Ny dag och jag hoppas denna dagen ska gå fortare än kvickt så jag och mamma kan åka till Karlshamn imorgon! Kommer bli så kul :) Vi åker härifrån växjö vid 06.57 med tåget.. usch, så tidigt har jag inte varit ute sen jag hade praktik! Så min klocka den ska ställas på 05.15, pip måste ha sig en riäl runda innan vi åkter och sen måste vi hinna med bussen in till centrum som går vid 06.18! De ska nog gå bra :)

Nu ska jag strax in till centrum för att köpa biljetter tills imorgon & sen ut till Grand Samarkand en runda :) Få se vad som hittas där!

Puss :*




but patiently waiting for you

fasiken vad skönt det var med ett varmt bad efter en runda med pip! De är sjukt kall ute!
Nu ska jag snart kurra ner mig i sängen och kolla på OC resten av kvällen.

På torsdag kommer de bli en lång dag, jag och mamma tar tåget till Karlshamn tidigt på morgonen, men de kommer bli riktigt kul! Vad vi ska göra där får ni veta på torsdag när jag kommit hem igen! Kan knappt bärga mig med att berätta :)

Nu - OC


you're no longer desired

Hallå :)
idag har jag och mamma varit på ÖB & handlat en massa olika saker. Eftersom det är punka på mammas bil så fick vi glatt ta bussen. När vi kom hem igen så var vi hungriga men orkade inte göra något, och där har man ett plus med att bo i stan, man kan få maten hemkörd! Så idag slog vi till med en pizza, de var väldigt längesen sist så det var helt okej :)



Pip gillade de nya sakerna :)

Han var inte så bitter i morse heller när jag gick en runda på 40 minuter med honom i solen, fin morgon!





Nu ska jag ligga i matkoma ett tag innan jag går en runda med hunden & sen tar ett varmt bad, känns som att de var för längesen jag låg där nu!

Puss :*

Shout to all my lost boys

Hej! :)
Idag blev jag väckt av Johanna runt halv tolv, tur hon ringde för jag hade försovit mig! Dock gjorde det inget för hon var också sen.. Vi hade planerat att åka hem till Clara för grillning och skridskor åkning :) Så vid ett tog jag tåget till Älmhult och mötte upp Johanna. Vi körde till Willys och köpte grillkorv och bröd :) Vi var hos Clara runt halv tre! Vi drack en kopp kaffe och satte sen på oss alla 45 lager med kläder!

För det första var de inte lätt att få på sig skridskorna, hade inte en aning att skridskor hade så mycket snören! Men de gick till slut och de var inte heller super lätt att sen stå i dom! Jag har inte åkt skridskor på säker 10 år.. fast efter ett tag så gick det helt okej, och jag var inte den som trillade först :P, de var Clara! Ska dock inte skryta för jag trillade dit två gånger direkt efter varandra bara en timme senare... typiskt! Johanna var den enda som klarade sig!
Vi åt upp en tio pack med korv och drack kall MER, en mycket fin dag har jag haft!

Jag tog tåget hem med Mamma vid sju och har tagit det lugt framför tv:n & lagat middag sen dess, nu ska jag snart hoppa i säng, har lite samtal som ska ringas imorgon så jag ska upp i tid :)













Denna fina bilden av en mycket glad Johanna får avsluta dagen! Nu går jag till sängs.
Puss :*

Don't you worry about the distance

Usch vad sleten jag är!
kom hem till växjö runt fyra, gjorde två mackor och slängde mig direkt i soffan, sen dess har jag legat här, förutom när jag gick ut med pip. De var så satans kallt ute så gick bara en runda på 20 minuter. har glott på tv, lyssnar på musik, ätit knäckebröd, laddat ner how i meet your mother och druckigt te.
Allmänt sleten!

Funderar på om jag ska gå och lägga mig i sängen och försöka sova, tänkte kolla på Allt för min syster eller Million dollar baby, har inte bestämt mig! Har gått igenom säsong 1 av OC nu med så jag skulle kunna börja på säsong två! uh vilka problem! Nej, sängen får det bli i alla fall!

Puss :*


why don't you make up your mind

Hallå.
Sitter på stationen i älmhult för tillfället, stället är helt proppfullt och tåget så självklart en kvart försenat.. why not när jag är så redo att komma hem! Det har varit en mycket bra helg, jo de ha de!
Men de roligaste var lätt gisslan dramat i Annas lägenhet igår natt! Så sjukt, vem följer med upp i en lägenhet utan att ha blivit bjuden, för att sen bädda ner sig i sängen och vägra gå? En mycket sjuk människa! Så jag och Anna satt på toa i säkert en halvtimme innan jag samlade mod och försökte kasta ut honom, gick inte så bra.. tio minuter senare gick han. Så satans konstig! Tur man hade både polis & "pojkvänn"(pojkvänn är inte rätt ord!)  i varsin telefon, vi kände oss rätt säkra ändå :)

Nej nu får jag nog packa ner mina saker och se om jag kan komma ut härifrån, man vet ju aldrig när tåget dyker upp!
Puss :*






Is gonna mess you up

Sådär ja!
Nu är de blåa byxorna på, de nya linnét är fixat och sminket är på! Första cidern är snart nere :)

ha en bra kväll! :*



Ser jag okej ut eller? :)


But I don't need your sympathy

hejochhå!

Ligger hemma hos Anna i hennes soffa halvnaken, DP kommer om en timme och är redo för fest och jag har inte gjort ett skit.. stress! Nja inte så farligt! Ska strax hoppa in i duschen och sen hälla upp. Musiken är redan på högsta and i just fell in love! I en låt! Nu är det fest :)

http://www.youtube.com/watch?v=9L1RDhg0RDo
Eftersom jag inte kan lägga upp videos får ni göra jobbet själva! Lyssna på den :)

Puss :*


You've got to find your reason right now

Matkoman är över, första groggen är nere & sminket är på. Nu väntas de på folk!


They say that it's a bad time of year

Hallå!
Ligger i Annas soffa och är helt översvämmad av matkoma.. vi lagade en del kycklinggryta och åt en jävla massa! Så nu är jag så mätt så nu tänker jag ligga här med byxorna uppknäppta till halv åtta, då ska det fixas hår och smink sen ska de drickas alkohol :) Ikväll är det pub-kväll med live band och sånt fint på speak easy så det är där vi hamnar tillslut :)

Nu ska jag som sagt bara ligga här och halv dö ett tag!
Puss :*




When you stand too straight and tall

God morgon
De är bara en si så där 14 minus grader ute, men stoppade de mig ifrån att gå en 30 minuters runda med hunden? Nej. Ångrade jag mig efter 20 minuter? Ja. Så nu ligger jag ner bäddad i sängen med mammas vete kudde på benen (värmer den i micron så den blir varm), gjorde misstaget att bara ha ett par byxor på mig idag IGEN.. dumt gjort!

Aja, varför är jag uppe vid denna tiden då ? ah de man kan undra.. Nej men de är så att tvättiden började vid sju och vid åtta tyckte jag de var min tur, så det är därför :)

Som sagt sitter jag i sängen, äter lite frukost, fil med musli och banan, plus två knäckebröd :) Gott!
Ska äta upp min frukost och se ser vi vad som händer, blir nog en tripp till stan idag med.

Puss :*


An age of reason and a tale to tell

Har precis kommit in efter en 45 minuters runda med Pip i det kalla vädret. Frös konstant i tio minuter, men när man väl fått upp värmen så är de inte så dumt alls. Jag hade nog velat gå ett tag till, synd att pip inte orkar så mycket. Men sånt kommer lösa sig ;)

Nu sitter jag i soffan med mamma & kollar på Judge Judy, känner mig som en 40-plus-are, men men! Nina och My kommer snart dyka upp här med, kan bli trevligt! Imorgon tror jag att jag ska bege mig till Älmhult men har inte bestämt mig, får se om det händer något! :)

Puss :*






me, myself and my shoes

Hej :)
Nu är det eftermiddag och jag har varit i stan två gånger :) Att bo i Växjö kommer ruinera mig! 
Först åkte jag dit för att byta byxorna mamma köpte till mig igår, självklart hade dom inte storlek 28.. så jag testade ett par i storlek 26 &


DOM PASSADE!
awsome! :) Mitt springande börjar visa sig :) Inte dumt de ni!
Efter jag bytt byxorna gick jag en sväng och hamnade i en sko butik, hittade ett par skor men sa nej till mig själv. Så jag åkte hem igen. När jag kom hem ångrade jag mig och ville ha skorna ändå, så jag åkte tillbaka ! :D
Köpte dom och gick en runda till. Då hamnade jag på BikBok, där hittade jag ett par sommar skor så dom plus lite snoddar & några klämmor fick följa med hem :).



Nu ska jag göra biffar för jag håller på att dö av hunger! Ett varm bad sitter nog fint sen med  :)

Puss :*

Shadows march as the dark invades

God morgon!
Var ute och gick en lång runda med pip när jag steg upp, lärde mig rätt fort att ska jag gå ut när det är mer än 5 minus grader så borde jag ha två par byxor på mig.. Kände inte mina lår när jag kom hem igen! Aja den läxan är lärd!

När jag kom in blev det lite frukost, är dock fortfarande hungirg så jag funderar på om jag ska ta någon macka till!



Kände mig lite konstig i kroppen igår med, och genast slog det mig att jag hade kissat säkert 15 gånger under dagen. Så när jag gick och la mig så kom jag på "ah.. urinvägsinfektion" IGEN!!! Slängde genast ihop två stora glas Citron vatten & hävde i mig, så somna gjorde jag efter ett tag i alla fall. Idag känns de lite bättre, men fortsätter dricka Citron vatten, och de ska jag göra föralltid! Jag tycker inte ens om det!



Usch!
Kan vara värt att dricka de istället för få urinvägsinfektion!

Nu - mera frukost!

To love them so much it hurts

Hej.
Ligger åter i min säng efter vad jag tycker har varit en lång dag!
Steg upp vid halv åtta, gick en lång runda med pip, fixade till mig, hoppade över frukosten och åkte sen till Älmhult. Drack en kopp kaffe hos min mormor innan Johanna & Tina plockade upp mig och vi åkte till skolan. Där mötte vi upp Clara och sen satte vi igång att äta våran tre rätters lunch! Jag tog bilder, i alla fall på förrätten och huvudrätten men min telefon är super konstig och borde kastas så den har snällt raderat dom... KUL. Maten var i alla fall god och HR09 ska ha stor credit, bra jobbat damer!

Tog en kaffe på Deres efter att jag köpt värmeljus åt mamma på Ikea, Johanna Tina & Marina var med, även Anna dök upp efter en stund. Lite senare gjorde jag min syster en tjänst och hämtade mormor efter bingot, (hon vågar inte gå ute när de är halt) och körde henne hem. Efter de åkte jag och Marina hem till min far på en snabb visit, han var sjuk och lillebror plus passas tjej sov så de var inte så lyckat. Istället tog vi några byavarv i både Killeberg och Älmhult innan vi hamnade uppe hos Elin för ännu mer kaffe :)

Vid åtta tog jag tåget hem till Växjö & när jag kom hit så hade min snälla mamma köpt ett par blåa byxor till mig (har velat ha dom ett tag) Men med min otur var dom bara 4 storlekar för stora typ... typiskt att man ska vara liten... Inte alltid jätte positiv tjejer, tänk på de!! Så imorgon blir det stan för att se om jag kan hitta mindre storlekar, eller möjligtvis beställa hem någon mindre storlek. Fick ett fint naglack också!



Men nu är det läggdags, jag och mamma har tvättid som börjar vid sju imorgon... awsome.
Så jag ska somna till ett OC avsnitt, om jag nu kan de, tror jag håller på att bli sjuk.. kanske skulle ta det lungt i helgen? NEEEH!
God natt :*

Let it rain, let it rain, let it rain!

God morgon, klockan är 07.46 & jag håller på att klä på mig lite vättiga kläder, endast byxorna som har blivit bytna än så längre. Gick en lång runda med pip direkt när jag steg upp så han klarar sig tills de är dags för våran 45 minuters runda i eftermiddag när jag kommit hem :)

Men innan det så ska jag till älmhult och äta lunch på skolan med bästa tjejerna! Funderar på om jag ska skippa frukosten så jag kan äta så mycket som möjligt sen ? fast jag är rätt hungrig nu... hm en kopp kaffe hos mormor ska det bli i alla fall!

Nej ! Nu ska jag göra mig färdig, bussen går 08.28 och den vill jag gärna hinna med!
Puss :*




RSS 2.0