Needle in the back says I love you baby

God kväll!
Har precis städat mitt rum lite snabbt, kände att de var grus på golvet och så kan man inte ha det! Så tog ett varv med dammsugaren och plockade upp lite. Mitt rum är inte stort så de tar ca 2 minuter.. kommer kanske en bild på mitt så kallade rum någon gång, tänker inte lova något!

Tog ett långt bad innan, alltid lika gött! Så nu är jag super ren :) Måste ju vara fräsch när man ska till skolan imorgon :) Kommer blir riktigt trevligt, är rätt pepp faktiskt! Saknar skolan, eller ja kanske inte skolan i sig utan mer att ha något att göra varje dag och att alltid träffa vännerna, de saknar jag! Så imorgon kommer bli som "the old days"

Nu ska jag kolla vidare på mitt älskade OC & sen försöka sova, ska upp vid halv åtta och hå en lång runda med hunden innan jag tar tåget till Älmhult!
Puss :*






like none of the lights in your house work.

Var ute och gick med pip innan, 45 minuter blev det :) kunde gått en stund till men måste tänka på att pip är 12 år och en väldigt liten hund, men han klarade det! De blir samma runda imorgon :)
Efter jag kommit hem ifrån Älmhult, ska dit imorgon för att äta lunch med tjejerna på skolan, tre-rätters i restaurangen är inte fel! Kan inte bestämma mig vad jag ska ta dock! vad tycker ni?


Förätt alt 1: Kycklingpaj med ruccolasallad
Förätt alt 2:Philadelphiabakelse med bacon.
Kötträtt:Marinerad kotlettrad med skysås serveras med ungsrostade rotfrukter
Fiskrätt:Nötpanerad lax med tagliatellepasta och en härlig grönsallad med salladsost.
Husman:Falska wallenbergare med potatismos samt lingonsylt.
Vegetariskt: Pasta med ostsås och blandade grönsaker.
Desser alt 1 : Kolapaj med choklad täcke serveras med vispad grädde.
Desser alt 2 : Vit chokladmousse med limemarinerade bär.

Pris för tre rätter: 45 kr.
Sista bokningsdag 31/1-12. Vi har begränsade platser så det är först i kvarn.
Boka här vid intresse, hjärtligt välkommna!
Önskar HR 09.


Kommer bli riktigt gott oavsett vad jag tar skulle jag tro! Kommer bli kul att gå runder i de gammla korridorerna igen, kanske ta en sväng in i storköket med, lite kaffe med lärarna och säker någon god kaka! :) Kommer bli fint!


It's like a radar and it comes to you

Klockan slog precis om till tre och jag har inte gjort något vettigt idag.
Steg upp runt tio & åkte med mamma till stan för att handla lite för månaden, kom hem med 8 påsar mat :) Så nu kan det lagas middag!
Åt en stor frukost när vi kom hem, hade en fruktansvärd huvudvärk, anatgligen för att jag inte hade ätit något! Har kollat på två avsnitt av OC nu precis och har även fått hem säsong två !
Ska kasta på mig lite tränings kläder och gå en lång runda med pip nu, kanske springa en runda efter det med om de inte är allt för kalla ute, brrr!
Efter det blir det en dusch & sen planera inför middagen ikväll, lillasyster kommer hit med, längesen man såg henne nu. När jag tänker efter han jag inte träffat henne detta året :s.. dåligt!

Puss :*


Like Peter Pan up in the sky

Hej.

Gick nyss och la mig i sängen, tv:n har inget vettigt att bjuda på ändå så jag kan lika väl försöka sova hyffsat tidigt idag :) Jag kollar runder på Telenors hemsida och försöker hitta ett SMS-paket, har hört att de finns något man kan lägga till så får man skicka så mycket man vill för bara 99 kr i månaden? kan vara värt de, har börjat skicka en hel del sms och när jag betalade min telefon räkning nyss var jag inte allt för glad :s, men jag hittar bara olika "surf pottar" man kan lägga till, hm.. får nog slå en pling till telenor imorgon, se om jag kan få någon hjälp!

Nu ska jag kolla på OC, fick hem säsong 1 förra veckan så är inne på den nu,har sett alla avsnitten hur många gånger som helst, men jag tröttnar inte! Låg och grät här innan idag, haha!

God natt :*


Just know I'm just like you

Nu är jag hemma i Växjö igen. Åkte ifrån Älmhult vid nio, rätt skönt att komma hem, men man blir genast uttråkad av att sitta här och inte ha något att göra :/ Och klockan är bara fem med, somnade klart om när jag hade kommit hem och vaknde vid halv fyra så jag lär väl sitta uppe hela natten.. Alltid lika roligt!

Jag förlorade mitt humör nyss med så nu kör jag den rebeliska tonåris-grejen med att lyssna på hög rock musik. Får se om de kanske kan göra saken bättre!


No, There's nothing that I wouldn't do

Hallå!
Söndag kväll och de har vart en vild helg, ah det har de! :)
Fredagen bjöd på att jag stressade mig hemmifrån till Älmhult, var där runt fem, vid sex körde jag, Nina, Jimmie & Marina ner till Bökhult för att grilla lite. Det var riktigt kallt ett tag men de fixade till sig sen. Jag började inte dricka förrens vi kom hem till DP sen eftersom jag körde. Förfestade hemma hos DP & sen en sväng till Sorello. Var super trött när jag kom hem men fick inte sova på flera timmar på grund av en överpigg killebergare...
Brasan var i alla fall rätt mysig, när man väl fått upp värmen

Lördagen började med frukost på Deres (standard) sen en sväng upp till DP, jag hade cravings efter mina mjukisbyxor som låg där och jag tror de flesta av oss behövde nyktra till lite. Utanför DP stog Jimmie's bil som jag skulle ha, med framrutan täckt i tidningspapper & socker... En kompis till Jimmie skulle ge igen ifrån förra helgen då Jimmie täckte hela hans bil med snö.. Jobbigt för mig dock att  de var jag som hade bilen..





Men eftersom jag var snäll och skulle köra Frallan & Linus till Osby så fick dom fixa det ;) gick bort rätt lätt med varmt vatten :)
Väl i Osby blev de en tripp till systemet (tyckte inte jag hade tillräckligt), killarna hoppade sen av och då körde jag & Marina hem. Jag åt en pekingsoppa till middag och sen powernappade jag och Marina i ninas soffa. Runt sex hämtade jag Elin & Richard sen började jag fixa mig. Körde till Adde runt sju & hällde upp direkt :) Festen var så gott som igång! Speak easy var det vi skulle till så dit drog vi runt elva, jag dansade hela tiden tycker jag och när jag och Johanna vandrade hem senare så kunde jag inte gå ordentligt i trappan, inte super roligt att gå i platta skor när man dansat i högklackat i 4 timmar! :D Men de löste sig!

Sov som en stock och vaknade runt nio idag, beställde en kycklingtallrik så fort pizzerian öppnade, åt lite av den & hämtade sen marina som hade hamnat i killeberg. Vi hade också kalas för My idag, hon är lite sjuk men de har gått bra endå. Elgittaren var favoriten!



Så den har man lyssnat på nu hela kvällen!

Nu är klockan snart tio och jag valde att stanna i Älmhult tills imorgon, nu ska jag bre mig ett knäckebröd & sen slänga mig i soffan!
Hoppas ni haft en bra helg!
Puss :*

I did it, make rhymes in five minutes

Stress stress stress!
Varit ute på grand samarkand och är nu hemma, ska strax ta bussen tillbaka till stan och sen tåget till älmhult, för ikväll blir det grill med fina vänner & sen lite party. Inte helt fel ! Men nu måste jag pysa! ha en bra helg!

Puss :*

I'm from the valley of the heavyheads

God morgon.
Idag är jag uppe tidigt, hade tänkt åka in till stan och se om jag kan hitta en födelsedags present till My som har sitt barnkalas på söndag, men först ska jag äta lite frukost och ringa några samtal :) Mamma gör sig redo att åka till jobbet så jag blir ensam hemma, tur jag köpte ett internet, har varit så tråkgit att sitta här hemma utan det! Men nu ska de nog fungera :)



Men nu blir det frukost!
Puss :*

I'm chained to the feeling.

Är super sugen på godis!!
Men nej! Jag var ute och joggade en runda i morse och jag tog en sväng till nu ikväll, måste hålla tankarna någonannan stans. Men nu är jag sugen på godis så ska se till att göra lite mag & lår övningar innan jag gör mig redo för sängen.





ha en bra kväll!

And we're standing side by side

Hallå :)
Sitter här och lyssnar på rihanna som har en låt som jag fastnat för, så om och om igen går den :)  We found love!
Åkte till stan med mamma idag, (jag bor i växjö nu om jag glömt nämna de!) Tog mig friheten och köpte ett 25Mbit till 4G nätet, så nu går det undan med datorn, mamma kan sitta med sitt 6Mbit hehe :) 



Var inne på HEMMAKVÄLL med, förhandsbokade Twilight - breaking dawn :) nu är de bara att hoppas på att tiden går fort till den 14 mars! :) Köpte lite godis med, äter inte godis mer än en dag i veckan så det får vänta tills söndag tror jag, längtar till söndag, inte för godisets skull, mest för att de kommer nog bli en bra dag!

Och vet ni vad? Idag fyller min älsklings fis My 3 år! Helt galet vad tiden går fort! Tänk om tre snabba år börjar hon skolan! jag som ville att hon skulle förbli en bebis!







Jo tiden den går snabbt!
Nu vill jag att lördag ska komma så jag kan bli full och få dansa av mig , sen ska söndagen komma snabbt så jag får mysa :)

Puss :*

I'm just playing to let you win

God kväll!
Idag har Johanna varit på besök i min och mammas enkla boning, alltid trevligt med sällskap & speciellt när de är johanna som kommer :) Har blivit lite dåligt med kvalitets-tid sen jag flyttade.. Får försöka ta igen det!



Men innan Johanna kom hit så var morsan och jag ute och handlade lite, en ny hundkrog/puff till pip till exempel. Han gillade den :) Kanske ska köpa en till?



Nu sitter jag i soffan och väntar på att tröttheten ska slå på, ska nämligen upp tidigt imorgon & åka till älmhult, det är möte dags igen.. Alltid lika kul! Efter de blir de en träff med Marina & säkerligen Nina med :) Åker hem till växjö igen på kvällen om inte min eftermiddags dejt blir längre än väntat :) Time will tell!

Nu ska jag kolla klart på American Pie presents: Beta house sen försöka sova !
Puss :*

Feel the heartbeat in my mind

Jag har blivit super dålig på att skriva här! Känner inte riktigt behovet så som jag gjorde innan, ska se om jag kan bli bättre eller lägger jag ner helt, vad tycker ni ?

Var i alla fall ute i lördags, i älmhult så klart trotts att de egentligen var planerat att vi skulle gå ut här i Växjö. Men jag ångrar inte att jag gick ut i alla fall! :) Blev inte att jag var i älmhult förrens 22 så jag började dricka sent, men vad gjorde väl de när efterfesten höll på till halv sju på morgonen! Förstår inte att jag orkade vara uppe! Men kul hade jag i alla fall!



Marina & Jag


Förfest


Jimmie + arg gubbe var trötta på efterfesten ;D



Dompe

Nu ska jag kolla på en film och försöka sova så jag kanske kan vända tillbaka dygnet någon dag snart!
Puss

What it takes to come alive

im back.

hamnade på botten, men lyckades klättra upp, trillade ner igen & vet ni vad? i dont care.
Jag antar att man måste slå sig innan man kan läka ordentligt. Tyckte riktigt synd om mig själv ett tag, men man får vara patetiskt, ligga i foster-ställning och äta glass, ja de är helt okej!
Nu, precis just nu är det fint.


I wouldn't have it any other way

Hej :)
Har precis vilat en stund, tyckte jag behövde det men när jag la mig i sängen var jag inte alls trött, så det blev att jag kollade på hipp hipp hora och tog senare ett bad. Skönt!
Var ute och shoppade lite igår.
Kom hem med en ny kavaj (!) , en guldglittrig tröja, ett par trosor, ett par jeans & en svart-glittrig fest väska :) ÄR super nöjd, var ute i måndags med, då fick jag med mig nya naglar, en tröja, en väska & två par trosor. Bra vecka!
Något måstre ju peppa mig i dessa dystra tider, jag flyttade ifrån min syster i tisdags (igår) och bor just nu på hemlig ort tills jag bestämmer mig hur jag ska göra. Men vet ni vad? Jag är nöjd-

Puss :*

I never seem to get a lot

Jag och Johanna innan vi drog på fest.




Jag och Johanna fest



Jag efter fest







Fått många goda råd av min kära vänn Johanna idag, Älskar henne från topp till tå! ♥
Gott nytt 2012 på er alla!




RSS 2.0