Mors & lizzettes-dag

Idag är det morsdag & lizzettes dag, hon fyller nämligen 18 år idag så grattis på dig älskling!
det har inte varit en av dom bästa dagarna idag, både jag och nicklas har inte riktigt hämtat oss från igår än. vaknade för första gången vid halv 6 i morse och somnade om runt 8, sen vaknade jag vid tio & var sjuuukt torr i flabben, så hällde i mig ett halvt paket mjölk. Sen vaknade nicklas med men han vägrade stiga upp, så jag sprang ner till hartmans & köpte n slush ice & det har aldrig varit godare. Men när jag sen kom hem fick nicklas lite kaffe & då var han lite piggare, men vi har ändå spenderat hela dagen i sängen, mår illa & känner att jag inte borde äta men det gjorde jag så klart. Fast den frallan stannade där den skulle.

Igår då så var vi på den hemliga saken som faktiskt var en överrasknings fest för min kusin Rasmus som fyllde 20 år igår, fast att vi missade själva suprisen så hade vi roligt ända till kl halv två då det var slut & jag & nicklas stod & skrek på varandra utanför amigo. men vi var glada igen innan vi kom hem :)
Nu ska jag bara bjuda på lite bilder från igår & sen ska jag kasta mig i sängen igen & vänta på att tv:n ska börja.






lungn dag - än så länge

Hej hej, sitter & kollar på stockholm marathon , vinnaren gick nyss imål, grattis till han. Måste säga att jag är riktigt imponerad, vilken normal människa orkar sprinag om det var 30 km eller nej, det måste varit mer men i vilket fall som helst så är det helt galet.Han som van hette Paul kipkemein Kompo & kom ifrån Kenya. En riktig kämpe :)

annars har det inte hänt mycket idag. Nicklas gick till jobbet vid sju i morse & jag somnade om direkt igen & sov till tolv, då steg jag upp , tog ut hunden & gjorde lite frukost till både mig & nicklas, gick ner med hans speciall mackor till hans jobb, han blev mycket glad. Sen har jag duschat & köpt lite presenter, plus att jag köpte mig en slush ice.

Var även på ikea igår för att köpa en super fin tavla som förreställde två barn runt 3 år gamla som satt i ett fönster, men det kunde jag ju köra upp i röven, bara ramen kostade 249 kr & bilden kostade 100 kr, så det sket sig, så jag tjurade ett tag & sen gick jag till lindex & köpte två linnen & ny foundation.




Men nu ska jag ta & diska upp lite, sätta på mig lite smink & sen plocka fram kläder till mig & nicklas till ikväll.
ha det bra & glöm inte era mammor imorgon!

Måste också säga att imorgon fyller min älskade lizzette 18 hela år. GRATTIS PÅ DIG ÄLSKLING!
slänger in en ett år gammal bild på oss med :) NJUT.

get off vent or il have u bent

hej, det var några dagar sen jag skrev här inne nu, kanske ska börja skriva lite oftare :s
sitter och skriver med min mamma över msn nu , hon är i bulgarien med mormor dom har varit borta i en vecka nu & kommer hem om en vecka :) saknar dom.
nicklas han jobbar & jag har just gjort mat som jag ätiti & så har jag sparat en del till nicklas, för han är antagligen hungrig när han kommer hem, det blev ris curry sås & kycklingfileér , det var gott gott gott.

vad har annars hänt i veckan, jo i söndags var vi med nina magnus & my på holje marknad, vi köpte ett 500 bitars pussel & jag ska berätta att det är jävla inte lätt att pussla, & tid tar det, har snart hållt på i en vecka och inte kommer så långt. Jag trodde inte att det skulle vara så svårt, men vi tänkte få det färdigt till mamma kommer hem så vi har en vecka till på oss & det ska vi nog hinna.
Annars så har jag också tagit mig i kragen & gått till skolan och sätt till att hinna ikapp min klass, så jag har gjort en jävla massa övningar i både hotellkunskap, servering, livsmedelkunskap & engelska. På måndag ska jag sen snacka med min svenska lärare & min datakunskapslärare & se om dom har något roligt jag kan göra. jag känner mig faktiskt riktigt duktig :)

Igår vad vi ute & fiskade, jag nicklas adde & anna, nicklas har köpt ett nyss fiskespö efter att han fick upp en fete fisk här om dagen som tog sönder hans gamla. men han lyckades fixa det efter att han köpt nytt så jag fick det, Så vi stack ut i blåsten. & det var inte lyckat alls, för och främs så blåste det ruskigt mycket & det var inte alls lätt att fiska sen började det regna, så vi stack hem.
Nu har det inte hänt mer :).  men imorgon så ska vi hitta på en hemlig sak, kan ej skriva det fallifall. Blir kanske att jag berättar mer en annan dag. Kommer möjligtvis foton med.
Men nu ska jag sluta skriva , ska nämligen försöka att pussla lite & vänta på att nicklas kommer hem.

Här är lite bilder från fisketuren











18.35

andra inlägget för idag nu :) som sagt har jag inte mycket att göra. nicklas han slutar nu & kommer antagligen hem vilken sekund som helst. Så tänkte egentligen börja med lite mat nu, blir att göra spagetti & köttfärssås, enkelt och gott :)
åkte hem till pappa innan & det blev att jag och mimmi tog moppen och körde runder i killeberg.
När jag hade varit hemma en stund så blev jag ruskigt sugen på knäck så jag har bakat knäck & det var gott!

men ska sätta igång med maten nu, ha det bra.

life is good

i morse så åkte mamma & mormor till bulgarien i två veckor. & jag kommer vara lite ledsen & löjlig nu när jag berättar att jag saknar min mamma :) hahah men jo så är det, men hon kommer hem snart, bara två veckor.
levede ju utan henne i 7 månader så det ska nog gå fint.

nicklas han jobbar idag till 18.30 så jag är ensam hela dagen, fast egentligen skulle jag träffa lizzette för hon är hos sin mor denna helgen. men tror nästan inte det kommer gå för hon kan inte ta sig till osby dit jag kan ta mig & jag kan inte ta mig till hässleholm dit hon vill att jag ska ta mig, känns lite surt för jag ville verkligen träffa henne.
men ska nog köra hem till pappa sen om värdret blir bätter & fråga om han kan kör hem mig till henne.

men nu ska jag hoppa in i duschen & sen springa ner & kasta i en maskin tvätt till.
ha det bra.

bjuder på en bild av innersta sunny beach :)

here we go again

hej ,
denna veckan har det inte hänt mycket alls, har inte varit i skolan på hela veckan men det ska jag ta igen med att vara där hela nästa vecka ;D, nicklas har jobbat mycket denna veckan med, det är alltid bra så han inte blir så rastlös & går runt & blir galen på sig själv haha :)
idag har jag gjort stor middag blev fläskklotletter & sås gjorde jag på det & sen potatis & lingon, tycker inte att såsen blev så lyckad men det slank ner både hos mig & nicklas, men han tycker om allt så :)
annars så har jag inte gjort mycket, haft mensvärk mest hela dagen & det är inte alls skönt ska jag säga! 
sen har jag spelat bingolotto med min mormor, jag vann nämligen en ny bingolott förra veckan så jag testade idag igen men ingen lycka idag, var dock när att vinna 5000 kr & en ny bingolott. mormor var med nära några gånger, men inte hon heller synd var det.
nicklas är nu ute & fiskar med sin bror & några till han kommer nog hem snart,
men nu ska jag gå & sova, är dock ledig imorgon men jag ska upp tidigt & springa på maskinen vi har här hemma & sen blir det väl alltid något att hitta på, förhoppnings vis.

ha det bra. hejhej!
bjuder även på en bild på min ursöta syster dotter & min väldigt snälla morbror som räddade mig & mamma från våran
dumma bil häromdagen !:)



Standing in the light of your halo

hejhejhej idag är det onsdag & jag tänkte gå till skolan idag men det blev aldrig så, det blev inte så igår heller
men skolar är ju slut om ca en månad så då får jag i alla fall två månader att bestämma mig om jag ska fortsätta eller inte. om jag ens får fortsätta skulle nästan inte tro det har bara gjort ett nationellt prov av typ 4 än så länge.
men men jag får se hur det blir & jag inte går i skolan får jag fixa ett jobb någonstans :s

annars i veckan har det inte hänt mycket, i helgen så var nicklas & jag hemma hos anna & dennis föräldrar med anna adde dennis jesper rebecca & så vi & grillade skrattade & spelade kubb , hälsade även på staffan som dennis har fått av oss på grund av att vi inte kunde ha han hemma hos mamma.
på tal om mamma så går det väldigt bra att bo här nu, bättre än jag hade trott
mamma ska åka till bulgarien om två två veckor i två veckor med mormor med, jag tjatade som fan om att få följa med men nej.nej.nej det fick jag inte, jag ska mest troligt åka i juli agusti i stället men nicklas & mamma. ska tjata mer så jag & nicklas får åka själva lite tidigare :) det ska nog gå!

har inte varit hos min pappa på länge heller, måste åka hem till honom snart & snacka om min bil, har kommit fram till att det är alldeles för dyr för mig som första bil så därför ska jag fråga om han kan sälja den & köpa en lite billigare bil till mig, ska även gå på kurs på måndag för att få börja övningsköra det ska bli kul!

men nu ska jag ta & kolla på tv & vänta på att nicklas som är ute & fiskar kommer hem.
ha det bra.

RSS 2.0