Oh, my love, don't forsake me

Det blev lite twilight eclipse såhär på kvällen! Inte helt fel det, blir helt till mig av att tänka på att breaking dawn kommer om bara två veckor! (nästan tre) Kommer bli awsome!
Nu ska jag kolla klart på filmen sen sova, möte imorgon bitti sen städa IGEN med johanna!

Puss :*



Förlåt, jag ska inte bli en sån liten pluttig tjej "omg im in love with Robert Pattinson, bla bla bla" nej de ska jag inte, han är bara snygg OKEJ!


some say the world will end in fire, some say in ice. From what i've tasted of desire, i hold with those who favor fire. But if i haft to perish twice, I think I know enough of hate to say that for destruction, ice is also great
.

In the shadow of your heart

Sitter här och äter potatis :) Gott är de!
hade ingeting att dricka här hemam förutom en överbliven cider ifrån förra helgen så den ska jag mumsa på ikväll :)
Pratar fortfarande med M som tycker jag äter värsta fin middagen ;D


It's a final mess but it's left me so empty

Kvart över sju på kvällen gör jag mig första middagsmål för dagen.. Inte så bra men bättre sent än aldrig som man brukar säga :) Sitter i soffan och skriver med M, ska ha film kväll med honom på fredag, skräck film med, undra hur det ska gå! haha. Och vet ni vad! den 16:e ska vi gå på Breaking dawn :D jag längtar så jag håller på att spricka! Snälla M köpte biljetterna igår :) kanon så biljetterna inte hinner ta slut :)

Nu håller jag på med mat som sagt, de tar väl 20 minuter till så ska kolla på tv tills dess :)
Puss !

With every bubble she sank with her drink

fick panik för några minuter nyss.
Halloween kostymen jag fick hem idag var för stor! :O sjukt orolig blev jag och aningen förbannad! 34/36 hur kan de vara för stort! de är inte klokt ju!
Så den bestämda människan jag är så gick jag in på 100 olika sidor och beställde hem de första bästa jag kunde hitta i en ännu mindre storlek! :) Så jag får hem den om 2-3 dagar! Man ska inte oroa sig i onödan! :) allt löser sig!

Nu blir de tv!

I'm always in this twilight

Nu är jag tillbaka hemma efter vad som känns som en hel dag på byn..
Gick till den gamla lägenheten vid nio, och idiot ewj-tanten hade en hel del att klaga på tydligen, så som jag och johanna slet med städandet igår så var inte okej för hennes del. De är bara att bita ihop och städa imorgon igen. KUL! ASKUL! fan ta henne.

Jag kommer sakna den lägenheten!

Kommer sakna mitt kök!



Jag kommer sakna mitt sovrum!




Kommer sakna mitt storarum!


Kommer sakna lillasysters rum, som aldrig användes!
och alla enorma gaderober med så klart!

hmm!
Efter att ewj-tanten hade klagat ett tag tog jag en kopp kaffe hos mormor innan det var dags att gå till banken för att öppna mammas bank-fack, en hel drös med skit var de där i, endligt mig i alla fall, de ända som var lite roligt var mammas superduper gamla pass :)



Kollade posten i den gamla lägenheten innan jag gick hem hit & jo men visst, min halloween kostym kom idag! har inte testat den än ska göra de när jag är klar här! :D



:D

It's always darkest before the dawn

God morgon, uppe tidigt idag :s
ska bort till lägenheten som jag och johanna städade som ett par galningar igår. Efter fyra timmar var det kliniskt rent överrallt! Så klagar EWJ-damen på att de inte är tillräckligt rent bli jag förbannad!
Efter att jag varit där så är det banken som gäller för att borra upp bankfacket... dags att vara vuxen! Efter det tror jag att jag går hem och sover en stund till, är super trött! Måste sluta vara vaken halva nätterna!


Cause our lips can touch



Nu är jag uppe i badet igen :) Så skönt är det att bada, men jag får ingen ordentlig ro att ligga där, plus att jag är så kort oavsett om jag ligger raklång i badkaret med huvudet på kanten (som man brukar) så trotts att jag sträcker så mycket jag bara kan på benen så når jag inte ner till andra nden av badkaret :s, så de blir lite jobbigt att ligga där efter ett tag. Om jag bara hade varit några cm längre!


Whispers, "Hello, I've missed you quite terribly."

God morgon!
Ringde och väckte johanna vid vad jag trodde var elva, de visade sig att klockan var bara tio eftersom jag inte ställt om min klockan än, så nu ska jag ringa henne vid tolv istället, men blir de hennes tolv och mitt ett? äsch!

Förtillfället sitter jag i badet och äte frukost :) Grov-macka med ost & ett glas oboy :)
Kom nyss på en låt som jag lyssnade på mycket förr, den är så bra! Jag vill bara dansa och sjunga med! Kan vara lite svårt i badet dock :s

hellogoodbye är de som har gjort låten och den heter, Here (in your arms) lyssna!

Nu ska jag bada klart !
Puss :*



robert pattinson

sitter här och kollar på intervju efter intervju med robert pattinson, jag får inte nog! Vad är det som är speciellt med han som får alla tjejer i hela världen att falla som furor framör hans fötter, jag förstår inte! Men herregud, jag hade gärna vaknat bredvid honom en morgon de kan jag lova! Och jag kan nog inte längta mer om att få se han på bio-duken igen! Ca två veckor kvar nu :D Då blir de bio, tror jag ska gå med M, hoppas han inte tror jag är dum i huvvet när jag gråter och skrattar & är allmänt emitionell :)







Nuf said.

End all the bitterness

hittade en svamp & broccoli paj i frysen :s kanske kan smaka! Gör den inte de får jag leta vidare! Frysen behöver ändå tömmas här :)


Hurricanes can't take away our love

Hallå hallå!
Efte en hetsig dag är jag äntligen hemma och har lagt upp fötterna på bordet :)
Vid tio började jag och rasmus bära och konka mina möbler ut ur lägeheten och in i last bilen, satan vad tungt det var men lilla jag och stora rasmus fixade det galant! fan den som ger sig!
Ut med sakerna och ner med allt förutom soffan i förrådet, den gick inte in genom dörren :s så de fick vi ställa ute i morbror-pratriks egen smedja :) Tur att man har en bra släckt! :) Innan vi fick in lastbilen precis utanför dörren här hos nina så blev rasmusm förbannad på den dumma så kallade "grisen" som stog i vägen :P Så han flyttade den, den var dock jätte tung så då blev han sur för de haha! Jag hade kul åt honom i alla fall :)



:D
Efter många om och men så gick allt bra ändå :)
Det blev korv på ikea till frukost runt ett tiden, då var jag super hungrig! Så de var gott :) Johanna kom hem till mig runt den tiden också, så hon plockade och donade i lägenheten medans vi åt och körde till smedjan. Tack för hjälpen johanna!

Jag orkade inte städa idag, så det blir att göra det imorgon istället, även då ska johanna hjälpa till :) Snäll vän ♥
Så istället för att städa åkte jag hem till pappa, sa hej till min farfar som inte stannade många minuter efter jag hade kommit , lite tråkigt! Men faster Helena och hennes man var där. Vi tog ett bad i pappas bad-tunna och sen åkte jag hem :)





Lånade min pappas overall för jag tyckte det var kallt :) Hälsade på hans 20 hönor också.. bonne!



Busade lite med min gulliga lillebror också :) tror han skrattade åt mig för att jag var så fin i overallen :)



Mina ben var helt ill-röda efter en timme i ca 40 grader varmt vatten! Men skönt var de :) Tror min pappa tycker om att se folk koka ordentligt, han gick lite långt med dom där skämten om att göra soppa på Helena haha!

Så jag har haft en full-smockad dag som ni ser! Nu ska jag ta ut pip och sen gör något att äta efter det är de soffmys med pipen framför tv:n!

Puss :*

Gonna let the light shine on me

Leker fråge-leken med M, just nu är de bara en massa sex frågor vilket är mycket roligare än lära-känna-varandra-frågor haha! Stannar nog uppe ett tag till trotts huvudvärken ;)

Puss :*

You've been waiting forever, babe

skit dag.
huvudet värker och humöret har nog aldrig varit såhär dåligt.

satans skit älmhult, helvetes fitt by. hatar detta stället. Tror fan jag flyttar till växjö trotts allt.
hatar denna byn, hatar allt med den, människorna, platserna precis allt!


Far away from feeling tall

Nu går jag ut på parkeringen och väntar in johanna som är på väg med bil hit & tina som är på väg till fots :)
Puss :*




I'm exactly where I'm supposed to be

Idag är en sån där skit dag. ÅH!
Jag hatar dessa dagar, dom är lätt räknade nu för tiden men ibland så kommer dom som en smäll i ansiktet. De gör mig riktigt förbannad! Hatar de hatar de hatar de!
så jävla pissig dag och klockan är bara halv två.. hur ska detta sluta!?!?

It's kind of amazing how you found me

God kväll :)
Ligger i sängen och slog nyss på filmen "Inglouriours basterds" , har sett den innan men kan inte komma ihåg vart :s irriterande! Tycker inte så mycket om den så det suger att den håller på tills 00.10.. Ska se om jag kan kolla klart på erik och mackan istället. Men jag tycker mitt internet har börjat bli segt :s kanske har jag använt upp potten på de, vet inte vad den låg på så de är lite svårt att avgöra hur mycket jag kunde använda det. Men något lärde jag mig på transcom för jag kommer ihåg att oavsett om potten är slut så kan internet fortfarande användas de går bara inte lika fort :) Duktig jag är! :P

Jag ska i alla fall försöka sova snart så jag inte vänder på dygnet helt och hållet igen ! Går mer än gärna upp tidigt! Imorgon ska frysen frostas av i den gammla lägenheten och frysvarorna ska packas in här hos nina (om dom får plats, vilket kommer bli svårt!) Och på eftermiddagen är det fika som gäller med tjejerna :) Clara är hemma nu så de är dags att slå ihop gänget! :D

Ska säga god natt till M och sen försöka sova!
Puss :*



Älskar er flickor! ♥

You'll get there in time

Uppe ur badet igen, får aldrig ro till att ligga där speciellt länge, kollade i alla fall på halva avsnittet av "99 nya saker man måste göra innan man dör" :)
Nu ligger jag i sängen och njuter av lugnet. Nina och my är inte hemma så har lägenheten för mig själv. Ska kolla på "the simpsons: celebrity friends" & skriva med M :)

Puss :*


You need someone to walk you back

Hey!
Sitter här i mitt varma bad & funderar :) Funderar på allt möjligt! Men bara bra saker för annars får de va!
Jag åkte med Nina hem ifrån växjö idag efter att M hade kört mig hem till mamma så jag kunde hämta mina saker, våran dejt var super, jag hade jätte trevligt, får hoppas han med hade det :P

Gjorde mat när jag kom hem och känner mig alldeles super duper mätt! Åt nog för mycket :s Så därför tar jag mig ett avslappnande skumbad och kollar på något roligt på någon intenet kanal!





Fick en pappers-blomma av M, han hade inte hunnit köpa blommor till mig så han gjorde en istället :D Jag hade inte förväntat mig blommor! Sweet or what?!



Bada & slappna av var de ja!

It wouldn't matter if we died tonight

Hallå!
Nu är jag klar! Färdig fixad och efter en del om byten är jag också helt påklädd! haha :)
Bussen år härifrån hovshaga vid 13.18 så jag ska snart börja gå mot bussstationen, hoppas jag hittar dit ensam för mamma ligger och vilar :s de ska nog gå!
Är lite nervös fortfarande men ska ringa till johanna snart så hon fixar det åt mig :P Ska bli ku att träffa M idag :)
Puss :*




Reflections of a wasted love

Nu duchad och ligger raklång i mammas soffa, men de blir inte mer med de nu när jag nyss fick ett sms av min dejt som jag egentligen skulle träffa vid två men han var klar med tentan nu! Så de är bara att hoppa upp och fixa sig för att ta bussen till stan senare :) Spännande!

Puss :*


This fragile heart of mine

God morgon :)
Morgon hos mamma, stor frukost på G är de, stekt korv, ägg, mackor med alla möjliga pålägg :) De är bara hos mamma det serveras sån frukost :) Inte dumt det!
Efter frukosten blir det en dusch och lite don med mig själv innan jag bär av in emot stan för att dricka kaffe på Café Deluxe, oavsett vart man är måste man ha ett ställe att dricka kaffe på :)

Nu frukost!

Without you I'll be miserable at best

Efter en shopping runda på Grand Samarkand med Nina så är vi tillbaka hos mamma igen :) Mätta på folk och på någon kaffe sak ifrån Expresso house som inte var så god som jag trodde, väldigt dyr.. onödigt köp! Men men!
De jag shoppade var inte onödigt :) Alltid lika roligt att handla :)





Så jag kom hem med en påse ifrån HM & en ifrån Gina Tricot & den här kaffe-saken :) Nu blir det en lugn kväll framför tv:n med min familj & imorgon åker jag in till stan :)

Puss :'*

Like harmony, a never ending dream

Kör nostalgi tripp hemma hos mamma, falukorv i ugnen med potatismos & mumin-trollen på VHS, inte så dumt det!
Hemma hos mamma är allit bäst :)


Again it goes unnoticed.

God kväll mina vänner!
två middagar, ett outsiders & ett desperate housewifes avsnitt senare ligger jag nu nerbäddad i min säng :) Och vet ni vad! Efter många om och med, flera dagars sökande och en hel del irritiation så har jag äntligen hittat kostymen/dräkten jag ska ha på mig på wärkstans-halloween-fest! Nu är det bara att beställa den med, de gör jag imorgon :) kommer bli awsome! Än så länge är det hemligt vad jag ska klä ut mig till, det får ni se den 5:e :) Om någon gissar rätt kommer jag berätta det :P

Jag ställde nyss klockan så den ringer vid nio imorgon bitti, då stiger jag upp direkt och går bort till den gamla lägenheten, och plockar tills jag ska ringa och väcka johanna vid tio. Hoppas på att hon kommer så fort som möjligt :) Ska låna mormors mopp med så jag kan städa. KUL..
Tackar johann för att hon är en sån snäll vän och hjälper mig med sånt roligt!  :)

God natt! :*


Bild ifrån förfest hemma hos mig till "förfest innan studenten"-festen :) bra kväll!

We found love in a hopeless place

Nu är jag hemma i Älmhult igen.
Efter en kopp kaffe hos jenny & hennes katt Melody som absolut inte tyckte de var kul att jag hade Pip med mig !
Åkte med jenny & hennes boytoy till Älmhult sen och gick upp till mormor där Nina var med My. Innan vi åkte hem så plockade jag med mig mat ifrån min gamla lägenhet hem hit, så nu är i alla fall kylskåpet tomt, dock inte frysen.. kommer bli svårt att klämma in det i ninas frys :s får se om de går imorgon!

Imorgon kommer Johanna till byn med, vi ska plocka i lägenheten och dricka kaffe var de tänkt, efter ett sen är de körnings-dags för min del & efter det åker jag tillbaka till mamma, antingen själv eller med Nina & My. Sen är det torsdag! :D japp!

Nu ska jag fixa maten som står i ugnen, Puss :*



En liten kopp kaffe hos jenny :) Jag fick den rosa koppen! ♥

You should know that I lead not follow

Heej.
Klockan är snart tolv och dagen är redan bra :) De finns inte så mycket att göra här hos mammsen men ändå skönt att inte bara sitta hemma. Det blir en sväng in till stan sen för mamma skulle handla något & jag beger mig nog hemmåt. Tog inte med mig kläder för att stanna några dagar så jag måste hem. Åker tillbaka på torsdag och stannar nog till fredag då, tror jag. Har en del att stå i hemma med på grund av flytten och sånt. Möblerna måste flyttas och ställas i olika förråd i älmhult, alltid lika kul.. puuh!
När jag får en egen lägenhet så får de vara slut på detta eviga flyttandet !

Nu ska jag fixa till mig för så här kan jag inte se ut!
Puss :*


You don't know a thing about me

God morgon.
Halv ligger här i mammas soffa, radion är på & kaffet är klart. mmh morgon hos mamma :)
Vi små pratar också att min Farfar ska komma hem till pappa i helgen, så dit ska jag på lördag, hoppas att mimmi följer med men de vet man aldrig. Jag känner inte min farfar eftersom jag har träffat han så få gånger att jag kan räkna det på mina fingarar, men släckt är fortfarande släckt, så åka dit och säga hej tänker jag göra, faster Helena kommer med så det ska nog bli trevligt :)

Nu lite kaffe & fundera på vad jag ska göra idag!
Puss :*


Oh, take me back to the start

Hallå :)
Min destination för dagen var att åka hem till mamma som har flyttat till Hovshaga utanför Växjö, hon blev jätte glad :) Alltid kul att överraska henne med att bara dyka upp! Det var inte lika kul innan när man bodde 5 minuter ifrån vandra (gångavstånd) Nu tar de två timmar att ta sig hit, kan vara jobbigt ibland men vi uppskattar nog båda två att ses när vi väl gör det!
Mammsen har gått till sängs och eftersom hon inte har någon dubbelkoppling till tv:sladden ännu så blir det intenet tv för min del. Tänkte kolla på "mitt stora feta syrianska bröllop" & lite "Hollywood fruar" innan det är dags att sova här på soffan :) Hoppas ni haft en bra kväll för det har jag, kålpudding och ost macka plus att jag blev utbjuden på dejt av en snäll kille ! Inte fel de inte!

Nu bäddar jag ner mig och ler lite för mig själv!
Puss :*





Nobody said it was easy

Hejsan hejsan, vilken lång och tråkig dag det har varit.. uh.
Blir så less på sånna här skit dagar, helgen var kanon så nu ska väl hela veckan vara skit antar jag. Något possitivt är ju att Clara kommer hem denna veckan efter några veckor i Kina! :) Har saknat den lilla stollen! Då ska vi ses Clara!



Nu sitter jag i en buss på väg någonstan, tänker inte säga vart , de finns en chans att personen jag ska överraska ser de så därför är jag bara på väg :) Blev så trött på att ligga hemma och mögla i min säng så jag tog mig i kragen och gjorde någonting!.

Nu ska jag glo på någon film eller tv-program. Hoppas att jag inte stör de andra passagrarna!
Puss :*

I guess I'd like to think it was bad timing

Hallå.
Ligger i sängen och äter en bit choklad-kaka & kollar på två och en halv män.
Söndagar brukar vara långa och tråkiga men de har varit en bra söndag idag :) Vaknade runt tio, gick ut med pip & tog sen ett långt bad. Super skönt! Vilade sen i sängen i en timme innan jag ringde nina som var på väg hem. Vi hämtade Ronni i killeberg och tog sen en fika på Deres, eller för mig var de frukost & jag var jätte sugen på smörgårstorta, och självklart har dom bara en stor bit kvar, en bit som mättar säkert två byar i afrika och fyra av mina vänner.. ahop tänkte jag och tjurade lite, innan jag blev allt för sugen och köpte den ändå. Tog fem sex tuggor och sen var jag spymätt så den fick följa med hem.
Efter det hämtade vi Mysan som var med sin pappa i Virestad tog en kopp kaffe och åkte sen hem. Killarna fick tydliga instruktioner ifrån mig hur dom skulle göra med köttet som vi köpt tidigare. Vi skulle göraen gryta på en 1300 g mörat kött, kan säga att det blev skit gott!

Kött,  färska champinjoner, paprika, morötter och mycket mer :) Super fint de! Till de serverades det ris :) Måte laga mat oftare, jag älskar ju de!

Efter maten blev de film, "baksmällan 2" tillsammans med chips, dipp & choklad-kaka. Som ni hör har jag haft en bra dag :) Så nu ska jag kolla på tv och hoppas på att somna i vättig tid!

Puss :*


And leaving, quiet and burned

Blogg ifrån badet!

vilken kväll de var igår! hade as kul :D När jag gick och la mig mådde jag kanon, men mådde inte lika bra när jag vaknade imorse..puuh. Glömde klart att jag gjorde en super snygg vurpa igår, och jag säga att de kändes riält i min fot när jag satte den i marken :s AJ

Nu ska jag ta det lungt & njuta av mitt bad och kolla lite på något ifrån internet :)
Puss :*

Taking it back, it won't be long

efter en bra kväll med Tina Johansson, slänger jag mig nu i sängen & sover så bra att jag hoppas att jag aldrig vaknar. Usch vill inte veta hur mycket pengar som har spenderas ikväll.
Något possitivt är ju att mitt ex ifrån en lång tid till baka, en kille som jag en gång i tiden var väldigt kär i och som krossade mig gång på gång på gång, Han bad om ursäkt för att han varit så elak och för hur han har behandlat mig genom de 8 åren vi har kännt varandra. Dock ville han ha en ursäkt ifrån mig för att jag tydligen varit elak vid honom också, tsss säger jag! För vet ni vad? jag har inte varit annat än snäll,kärleksfull, ställt upp & älskat honom under alla år, så fan heller att jag ber om ursäkt, med all rätt tyckte han då.. Rätt så roligt att få en ursäkt ifrån den so man verkligen har behövt de ifrån de senaste 8 åren. Gött.
Över allt så har de varit en mycket bra kväll, Tina är super bra & jag har haft kanon kul :) Förutom de senaste 10 minuterna innan jag gick ifrån den så kallade "efter festen" då en idiot skulle nosa sig och skryta om sina hemligheter. Pinsamt för fan, håll mig utanför ditt knarkar liv okey? me dont like drugs.

God natt :*




Baby let me blow your mind tonite



De började okej, sen gick de utför!





































And the words were mine

Hallå.
Jag är nyss uppstigen ur ett lååångt bad, riktigt skönt & välbehövt :)
Sov hemma hos rasmus inatt som ni vet & åkte med till växjö imorse, vi plus Nina & Joe hjälpte mamma att flytta ifrån Rottne till Hovshaga. Tog väl två timmar kanske. Visst är de tur att morbror Patrik har en flytt firma när vi flyttar varsin gång om året? :)
Jag åkte också med Rasmus hem & tog en fika med han och Emil J på Älmhults Bageri, kul men omväxling ifrån Deres ibland. Finns faktiskt fler cafeér än Deres här.

När jag kom hem tog jag som sagt ett varmt bad med en massa badsalt & doft ljus, till de spexade jag till det med ett avsnitt av Efterlyst :) Trådlöst internet är kanon :)
Nu ska jag se till att äta något, lite pasta får de nog bli, undra om de finns ketchup i detta hemmet? bäst att kolla de innan jag sätter igång med maten.

Runt fem kommer Tina hit & då blir det party, vart vi ska eller hur de blir de är inte planerat ! Lika bra det ;)
Puss :*




Take me back to a simpler time

God morgon.
Klockan är just nu 08.08  & jag sitter i ralles soffa. Har sovit kanon efter att Jimmy slutade spela musik. Kanske inte alltid är bra att ha släckten i lägenheten bredvid :s ?
Nu ska jag upp och fixa mig lite för att sen gå ut med pip, jag tror han får följa med till växjö idag.. hm om jag inte lämnar han hemma.

Som sagt fixa mig och allt de där.
hey.


Can't fight the moonlight

Hallå.
Kollar på tv & ska snart bädda ner mig. I Rasmus soffa, eftersom nina hade fest hemma och jag inte var på humör så var rasmus snäll att låta mig sova här. Ska upp tidigt imorgon och åka till Växjö (till mamma) med Rasmus imorgon ändå så de är väl lika bra att sova här. Så nu ska jag säga god natt & försöka somna så fort som möjligt!

Håret för en som undrar blev bra :) För och efter bilder kommer nog imorgon!
Puss :*


Svar på kommentar: Slutat & slutat, jag har inte jobbat på ett tag. Jag är bara timmanställd och dom ringer in mig när jag behövs. Nu har jag inte behövds på ett tag därför är jag ledig.

But understanding, it's misunderstood

Aha.
Såhär har dagen sett ut.
• Frukost på Deres med Nina, Elin & Marina.
• Arbetsförmedlingen & skatteverket.
• Packade ner mina kläder & andra viktiga saker.
• Plockade upp samma saker hemma hos Nina.
• Åt lunch med Nina på Saikok.
• Tog de lungt en stund hemma hos Nina (nu my place too)
• Marina dök upp igen & gick igen.
• Åkte till Hässleholm för att hämta Joe med Nina, Marina & Frallan.
• Åt på McDonalds.
• Sitter nu i sängen & glor på tv.

Har hunnit med en hel del idag faktiskt, inte dumt det! Nu har jag tänt doft ljus så de blir lite mysigt här i mitt rum.
Såhär har dagen sett ut i lite bilder!




Lunch






Hässleholm.




Fixa & trixa !

Tell me how did we fall into this place

Sitter i soffan i mitt nya hem & kollar på simpsons.
Ska ta det lungt tills Nina, jag & Marina åker till hässleholm för att hämta Joe & äta på McDonalds, får se om jag är hungrig!
Får också se om jag kan sova nått inatt, brukar ha svårt för de på nya ställen. Mitt tecke och mina kuddar ska hämtas när vi ändå är ute och kör sen så känns de ändå lite som mitt, trotts att de inte är min säng.. ååh jag som älskar min säng!

Imorgon blir det nog ännu mer plock och sånt där roligt.. puh.
Men nu SIMPSONS!


Nothing's unreachable.

Sådär, nu har vi flängt fram och tillbaka mest hela dagen.. Så nu sitter jag i mitt nya rum, känns sådär när man har haft en stor tre för sig själv de senaste månaderna och inte bort "hemma" med familjen på fyra år. Men aja, de ska väl funka, så länge i alla fall!
Just nu sitter jag bara här och försöker smällta allt som har hänt den senaste tiden och jag funderar lite på hur jag egentligen hamnade här :s, lite hårt! Hör också "hem till gården" ifrån storarummet där Nina ligger och glor på den skiten. Jag ska kolla på outsiders & fråga Olle innan de är dags för att nytt ryck, de ska nämligen tvättas lite här idag och sen måste jag hämta mitt täcke med. Jag vill ha mitt eget!


let me say one last thing

Nu har de ätits frukost & varit på skatteverket för att byta adress. Nu ska det packas ner kläder & de sista i lådorna här hemma. Blir kanske att jag sover hos Nina inatt.. får se hur mycket vi får gjort!
Ska sätta igång radion och sen packa för fullt i min ensamhet!

Puss :*

I won't lie, it's an awkward situation

uh.. varit vaken i kanske en kvart, men nu blir det ialla fall frukost fika med Nina & Elin på deres!

Puss :*

This mix could burn a hole in anyone

Vi hade i alla fall tur med vädre, heter det inte så? Det stämmer inte idag de kan jag ju säga! Fy vilket skit väder det har varit HELA dagen! Man blir lite små deppig faktiskt!
Men jag har inte tjurat ändå, nej nej! Jag plockade här hemma och åt frukost innan jag följde med mamma till Ikea, fick 5 nya handukar :) man tackar ja! Efter de var det körning som gällde och lite teori frågor också, piss skit vad jag är dålig på teorin! Kunde jag inte bara fått turen att vara bra på både körningen och teorin.. nej då! Tredje gången jag misslyckas med den dumma fas-fordon! Blir tokig snart! Jag som var så duktig och verkligen läste i två timmar igår :(, kan bli så trött på min hjärna! att de inte fastnar liktsom, jag hade ju sånt flyt i våras.. surt!

Nu på eftermiddagen så har jag och nina flyttat bort alla kartonger som var klara att flyttas bort till hennes förråd, så nu är de ännu tommare här hemma, blir inte mycket mindre nu!
Imorgon ska de ändras adresser & beställa tid till frisören, måste ju färga detta jävla hår nu, blir tokig på att de ser ut såhär. Lika bra att göra de nu !
äsch vad väntar jag på, jag ringer nu!...
Sådär fredag 09.45 ska de färgas, de kommer bli kanon!

Nu ska jag äta något och läsa ännu mer teori!

Puss :*


Pick us up off the floor


Inte visste jag att hundar uppskattade flingor med mjölk så mycket! Jo men visst!




For the eve of our destruction

Här sitter jag och äter en gigantiskt stor skål med flingor :) Uppe hyffsat tidigt idag, jag trodde jag hade ställt klockan på nio bara för att jag tycker de är dags att ändra mina dåliga vanor med att sitta uppe hela nätterna. Upp tidigt, i säng tidigt! Men nej jag hade inte ställt klockan så jag vaknade vid halv tio.
Tänkte jag skulle städa och sånt här hemma som jag inte har gjort dom senaste 3 dagarna redan.. Men mer finns det och tid tar de! Toan är mitt mål idag.. usch!
Funderar på om jag ska tvätta också och packa ner dom kläderna som jag inte så ofta använder i påsar.

Får se hur dagen blir, jag ska i alla fall till IKEA med mamma vi tolv & vid halv två är de körskolan som gäller!
Puss :*


We're looking for something dumb to do

Mormor uppskattade choklad-puddingen, "ooh jag som älskar choklad-pudding!" fick jag höra när jag kom upp :) Fint att göra henna glad :)
Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen för att läsa körkorts-teori, inte jätte roligt men måste banne mig göra de nu, det är ju inte så långt kvar nu vet ni och jag känner att ångesten kryper på mig för att jag inte läst mer, någon borde drämt boken i huvvet på mig :s !
Så vill ni mig nått så finns jag längst in i körkorts-boken!

hey!

Cause in the end what are you without me?

Hallå!
Bra dag idag förutom att de har höst ner hela dagen!
Johanna kom hit runt tolv, vi drack kaffe, var på euronics med min kamera som tycker de är roligt att inte fungera som den ska när jag vill de! Vi rensade på balkongen, och kastade en byrå, en stol & ett bord. Tack för hjälpen fröken Svensson!
Mimmi kom en stund också men gick nästan lika fort, då kom Marina istället så vi drack också lite kaffe, har blivit en del av de idag tycker ja :s Med henne blev de att kolla på "sol, fest & oroliga föräldrar" och en sväng till Netto.
Jag bjöd mig själv på en ask Nobless & chockladpudding som jag nyss kastat ihop, tänkte gå upp till mormor med de. Hon gillar sötsaker :)

'




Hittade som sagt en massa minnen igår när jag var nere i förrådet & rensade!
Bland annat hittade jag detta gulliga vykort Nina skrev till mig när jag var runt 1½ :)



Aww! ♥

But at least I'm proud of something

God morgon :)
Redan liggandes i sängen hörde jag vilket skit väder det var. Och japp jag hade rätt, regnet öser ner där utanför mina nyputtsade fönster. Pip han uppskattade inte att behöva gå ut i regnet så det fick bli en snabb runda så han inte blir allt för sur på mig. Nu ligger han här i soffan och tjurar i sin regnkappa.



Nu kom johanna hit så istället för att sitta här och roa er ska jag roa Johanna med att dammsuga mina golv!
hepp hepp!

I drove for miles and miles

Halloow

Marina kom hit innan idag på lite kaffe undertiden som jag puttsade fönsterna, och vet ni vad? Jag gjorde färdigt allihopa :) Stolt över mig själv! haha.
Jo så vi drack kaffe och snackade gojja. Nina hörde av sig och hon var sugen på Nintendo 8-bitars, så efter lite sökning så hittade vi ett i Osby, så de bar av dit för att låna det. Väl hemma hos Nina så fungerade det inte, kan vara så att de var sönder, spelet som var i var sönder eller kopplade Marina helt fel :s who knows! Imorgon blir utmaningen att hitta fler spel som kanske fungerar! Vi fulade oss ett tag och Marina står fast vid att man inte slår rullstols-bundna eller dvärjar. Så de så!



Nu är jag hemma och kollar på two and a half men, dom nya avsnitten har inte riktigt fångat mig än, men jag ger det en chans i alla fall.


And the clever cover story awards,





puuh, två fönster senare och jag är redan helt slut.
Tar en middags pause nu och tar mig sen ann dom resterande nio fönsterna, fan för stora lägenheter alltså!

I got so brave, drink in hand

Nu har de kastats saker ifrån förrådet, en hel del minnen och en hel del saker som inte var mina, men tar man inte dom när man flyttar så kastas de och så är de nu!
Mimmi har just sprungit upp till mormor för att hämta "tvätta-fönster-saker", jag har aldrig tvättat ett fönster i hela mitt liv, so thats a first! undra hur de kommer gå :s Ska be mimmi att föreviga det!

Svar på kommentar:
Jag ska inte bo kvar här för att
1. Jag bor här själv.
2. Det är en trea jag har som är väldigt stor.
3 Den är väldigt dyr, alldeles för dyr för mig.

Så där har du andleningarna!

I heard about your souveneirs.

Jaha då var det dags igen att packa & kasta en massa gammlat skräp som inte behövs, ska dra med mig min stackars lillasyster som kom hem nyss så hon får hjälpa mig, orkar de inte helt själv!
Förrådet ska tömmas på skit och balkongen ska städas nu innan snön kommer!
Flytt om två veckor, känns sådär kan jag tala om!

Puss :*

But we got some ways to go

God morgon.
Har sovit som en kung,när jag väl somnade så klart. För det tog tid igår.. uh hatar att ligga vaken.
Men nu är det morgon och en ny dag. Jag ska ut och köra om mindre än en timme så jag kastar i mig min kelloggs frukost & går bort till körskolan så fort jag är klar!


Winding in and winding out

Efter att ha legat i sängen i två timmar, sedan bakat scones efter elva & haft sex prat med mormor så går jag nu och lägger mig. Ska upp runt nio imorgon och sen köra med körskolan vid 10.20 så jag tycker de är dags att sova nu, om jag kan vill säga.
Är rätt så glad just nu eftersom mina tankar bara glider iväg hela tiden, haha!
Kan väl få drömma istället för att tänka, right?

God natt! :*


While the world keeps turning

hallow

Sitter här i soffan och tänker på gamla minnen som jag delar med världens bästa person, Madelene Schmitz!
Dayviews aka bilddagboken innehåller väldigt mycket & väldigt gamla bilder på oss haha :D

















JAG SAKNAR MIN BÄSTA VÄNN!

I want a perfect moment

Kom nyss ut ur duschen, ååh vad skönt de är! Älskar att duscha, känner mig så fruktansvärt fräsh när jag är färdig :)
Duschade inte håret dock, jag duschar det allt för mycket, ibland varje dag :s inte super bra. Så nu får de vara nog med de, jag skulle vara nöjd om mitt hår höll sig fint i iallafall 3 dagar. Bara att vänja sig vid att inte duscha de!

Radion är på här hemma, tycker det är så mysigt att ha den spelandes. Det blir inte lika ensamt och dystert då.
Trotts att det just nu spelas endast deppiga låtar, men inte ens de gör mig på dåligt humör! :)
Sitter och funderar på en fråga som jag fick igår.
"Är de inte jobbigt att inte ha någonstans att flytta till? Blir du inte ledsen?"
hm, de är en bra fråga och jag har bara ett svar, klart att de är jobbigt, det har varit så jobbigt och jag har varit så ledsen att nu har de gått över, nu bryr jag mig inte länge. Jag får leva en dag i taget & de är det jag gör och jag har aldrig mått så bra!




Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort vart du bor
Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort



some say the night is young

Såååå.
Nu har jag packat ner mina fönster. Gardiner, lampor & sånt där som finns i fönstret är nu nere. Alla mina plast saker ifrån köket är också nere, samt alla fin glaset. Mina banan kartonger tog slut så jag får snällt vänta tills imorgon nu.
Men usch vad de känns as jävla super tomt här hemma nu, gardiner gör ju ändå en hel del. tydligen!

Nu så hoppar jag nog in i duschen bara för att fördriva lite tid, men frågan är vad tusan jag ska göra sen?!
Förslag uppskattas!


don't matter if its day or night

Nej vad ska man göra en dag som denna?!
Har diskat, ätit min så kallade middag som bestod av en skål kelloggs-flingor. Jag har handlat och jag har "vilat". Nu då? kanske ska jag plocka ner mer av mina saker.. Städa, duscha, gå en lång runda med pip? ååh inget av de låter speciellt roligt!

uh.

but night is the time for fantasy

God morgon! Och vilken god morgon det är! Solen skiner och de är super skönt ute! Fint att vakna upp till det. Har sovit väldigt bra inatt :) Även de är skönt!
Nu är klockan ett och jag är super hungrig, sugen på prickikorv men jag har ingen hemma, sen är jag sugen på smörgåstårta också, så funderar på om man skulle köpa sig en bit :s.. hm får fundera på om de är värt pengarna!

Har nyss gått en runda med pip och kände att hösten kom väldigt fort.
vet inte riktigt vad jag tycker om det, eftersom sommarn mer än min vänn så gillar jag de inte speicellt mycket!

När jag vaknade imorse och slet av mig täcket så upptäcker jag att jag somnat med mina strumpor på mig:s



Jag hade för mig att dom åkte av.. men nehe!
Nu blir det frukost!
Puss :*

the first rose is a pleasure to my nose

Sedär ja!
Jag klarade mig igenom denna dagen också, härligt!
Och det blev ingen ensam hemma sitta kväll för min del, nej nej. Pratade med Ralle & Dan som var sugna på pizza, så jag blev upp-plockad av dom och sen blev de vin och pizza hemma hos Ralle. Senare bar de av mot sorello, ralle ljög för mig och sa "vi stannar i en halvtimme, jag lovar" jomenvisst! när de hade gått en och en halv timme då fick i alla fall jag och Dan nog så vi gick. Och för min del blev de ingen efterfest hos Ralle, för jävla långt att gå så jag gick hem och här är jag nu, trött, lite sleden & himmla nöjd med hela dagen skulle jag nog vilja säga!

Nu checkar jag ut här ifrån & checkar in på sängen istället.
Puss :*


They steal you with hello

Igår så var det ett år sen Nina gjorde sin gastric bypass, fy fan vad tiden går fort!
Men gud vad stolt man är över henne, och så fin hon har blivit :) Se själva!







NU







6 stl & 65 kilo lättare.



.

Allting kommer bli bra till slut,
du ska se att allting ordnar sig.
Allting kommer bli bra till slut,
om du bara låter allting va'.

Det var just här jag stod för några år sen
trevades vid kanten, slogs jag av tanken
Att för dig berätta allt,
för att se vad jag ser och jag orkar inte ljuga mer

Tömmer mig på takar
det är över för gott
men att inget är för evigt är väl underförstått
Och jag gråter inga floder
källan är tömd och
glädje som fanns är sedan länge glömd

Jag stannar kvar och väntar
jag tror du kommer snart
Jag ligger kvar här, så blir nog allting bra
Jag stannar upp och flämtar
nu har jag inget kvar
Jag slutar upp att kämpa
nu vill jag lägga av.

Allting kommer bli bra till slut,
du ska se att allting ordar sig.
Allting kommer bli bra till slut,
om du bara låter allting va'.


Jag ljög och låtsades som ingenting
visst skiter jag i dig men inte i mig.
Nu tvättar jag mitt lik för att slippa åka dit
denna dan' har redan varit dag
Jag gjorde det jag gjorde
men berätta bara det jag borde gjort och
gjorde ogjort i min egen värld.

Nu tror jag inte längre på mig själv
och jag har ingen annan än mig själv att skylla
Jag stannar kvar och väntar,
jag tror du kommer snart
Jag ligger kvar här,
så blir nog allting bra.
Jag stannar upp och flämtar
nu har jag inget kvar
Jag slutar upp att kämpa
nu vill jag lägga av.

Allting kommer bli bra till slut,
du ska se att allting ordar sig.
Allting kommer bli bra till slut,
om du bara låter allting va'.

Standing with my arms stretched open wide.

Hallå
Ny dag och inte så många nya äventyr. Men vad gör väl de när man kan sitta på ett fullsmockat Deres i någon timme? Blev ingen frukost, har ingen ro att äta så istället blev de en Apelsin Mer :)
Nu är jag hemma och ska nog packa ner lite mer saker idag som ska flyttas till ett förråd någonstans i tegel-älmhult. Ska också läsa körkorts-teori så mycket jag bara orkar idag, måste det för de är inte långt kvar tills jag lär behöva kunna det ordentligt. Puuuh.. jag hatar teori jag är mer en "göra" människa! Får hoppas att jag kan en hel del redan, vilket jag tro jag gör.




I find peace when I'm confused

Nu har johanna åkt hem och vi har haft de bra!
En del skratt precis som vanligt :)

Nu checkar jag ut för dagen och går och lägger mig.
NIGHT!


Somewhere we live inside

Haallow!

Ligger här i min goa soffa och mår helt okej! Pratar med trevligt folk & har nyss kollat på "hrd breakers" rätt sjuk film faktiskt, rätt rolig :)
Johanna kommer hit om en stund, vad vi ska hitta på de är det ingen som vet, säkert något sjukt!
Så nu ska jag ladda kaffebryggarn fall i fall damen är sugen på kaffe när hon kommer, efter de ska jag ta på mig ett par byxor, ajemen, efter kaffet är laddat.

Puss :*


Everybody's watching you now

God morgon.
Duktiga jag hade skrivit upp i kalendern när jag skulle köra idag så slapp stiga upp super tidigt för att ringa till körskolan! :) Men vid nio gick jag upp, tog ut pip och märkte att de ju för fan frost överallt!? Är det nu man ska få julkänslor och sitta framför brasan och allt de där? hm. inte jag!









Tur att jag köpte varma skor igår ;)
Nu beger jag mig till körskolan!
Puss hej :*


So now you pour your heart out

Nu är även denna dagen över! Imorgon är de fredag och jag vet inte alls vad som händer, hoppas på något men inte för mycket :) Vill nog ta det lungt i helgen.
Ska i alla fall köra en sväng med korskolan imorgon, så lite planerat är de ändå! har glömt vilken tid dock :s måste kolla upp det. Funderar på att stiga upp tidigt imorgon med och äta frukost med Nina & Elin på Deres vid sju-tiden. Bros på hur sent jag somnar ikväll.

Idag var jag uppe tidigt och åkte till Växjö, det blev en runda på sjukhuset och sen en lite längre runda på Grand Samarkand :) Jag är nu 3 par nya skor, 2 toppar & 2 over knee strumpor rikare :)
Så jag är nöjd med min dag!








← äntligen!

← riktigt snygga på!

← Varma!

Alla skorna är varma, snygga, sköna och alldeles alldeles underbara! Äntligen en vinter när jag slipper frysa om fötterna! Kommer bli skit bra. Come on winter, im ready!

Nu ska jag göra iordning lite varma mackor och kurra ner mig i sängen och kolla på filmen som just började på 6:an, kanske kan den vara något att ha?
Puss :*


Svar på kommentar
hm.. vart jag ska flytta? de är en bra fråga för jag har ingenstans att flytta. Rätt surt! Eller väldigt surt faktiskt och de rubbar min nya glada personlighet rätt mycket. Men de finns inget jag kan göra åt de. Jag får sov hos min pappa när de går, hos mamma när de går och hos nina när de går. Sånt är livet!



For something so beautiful.

Kaaaaah nu är jag klar!
Sitter här och tänker på en kär vänn som är sjuk :( sjukdommen den har är inte alls kul, tro mig jag vet! Det gör ONT. Massa hjärtiga och goa kramar och allt sånt där som ska göra det lite bättre! Gillar inte att mina vänner är sjuka, nej de gör jag inte.

Men något jag gillar de är att nu åker jag till växjö & köper något fint!
Puss:*






Oh and your sweet and pretty face

God morgon.
Här sitter jag och äter varma mackor och dricker oboy, super gott. Känner mig som ett barn :)
Klockan är lite över nio och när jag har ätit klart så ska jag fixa till mig lite, stänga av ugnen som jag kom på nu inte är av än :s måste bli bättre på det där med att stänga av ugn & pis, kan bli jobbigt annars!

Men jo fixa till mig lite, Växjö idag. Ska se om jag kan hitta ett par varma skor som kan passa min plånbok också? hm, tror ni de? Det var längesen jag köpte skor för mina egna pengar så de är dags nu! Om jag tänker efter så har jag nog aldrig betalat att par skor till mig själv :O, sjukt!
Dags att bli vuxen även på den fronten antar jag..

hepp hepp!


Svar på kommentar:
Nej jag har inte slutat på Sorello, väntar bara på nytt schema vilket kan ta lite tid :)

Please don't forget the days with me

Nu är kvällen kommen och de går som vanligt en kass film på 6:an, "16 blocks" är dagens skit, action piss usch för sånt! Så därför tar jag in datorn i sovrummet och kollar på en film där istället, ah de gör jag.

Är mätt i magen nu med efter min mäster-kvällsmat jag gjorde innan.



En bacon & korv omelett fick de bli :) Hade bacon kvar sen gratängen jag gjorde igår, och här kastas inget ! Den kommer jag förhoppningsvis sova gott på inatt!
Imorgon bitti bär det av mot Växjö för att inhandla ett par nya vinter skor som klarar 30 minus grader, tänker inte frysa om fötterna detta året med, jag vägrar! Kosta vad de kosa vill!

Nu ska jag ta hand om min lilla hund som är på gnäll humör idag!
Puss :*

I've just been lying awake

Uuuusch jag har tråkigt! Vet inte vart jag ska ta vägen!
Tror jag hoppar in i duschen och stannar där så länge de är kul. De är nog dags att ta upp tvätten om en stund också, men de kan jag lika gärna göra senare egentligen. Diska kan jag göra, men hur kul är de?
Jag bakade en kladdkaka innan, den kan jag äta upp, men hur bra mår jag då tro?

Nej. Såhär blir det, jag går ut med pip en lång runda så slipper jag de sen. Efter de hoppar jag in i duschen och kör en helkropps behandling sak, kan vara trevligt att piffa till sig lite, sen tar jag tvätten och diskar. Sist så går jag och lägger mig tidigt!
Imorgon ska jag upp vid nio för att sen följa med Anna & Nathalie till Växjö :) YES! Fick åka dit i alla fall, hihi! ;)

Puss :*




I could listen to you all day

Då var de dags.
Om två veckor lämnar jag denna lägenhet och flyttar för den 26:e gången i mitt liv. Sorligt är de allt, mest för att jag inte har någonstans att fytta till, känns riktigt skitet faktiskt.
Så nu är de tid att plocka ner mina saker så jag får bo i kartonger ännu en gång. Ibland är livet inte värt de helt ärligt, men jag håller hoppet uppe så mycket jag kan och just nu väntar jag på att Johanna ska komma hit och peppa mig i mitt skit liv.


I understand if you need your space

Heeej
Nyss hem kommen ifrån Anna L, fick min massage idag av kenneth och de var gött! Blir en omgång nästa vecka med :)



Kanske blir middag där idag också, får se !

Nu är jag i alla fall hemma, jag värmer min bacon & pasta gratäng som jag gjorde igår, den blev super god!
När jag ätit upp ska jag kasta i en maskin tvätt till & byta mina sängkläder. Och jag kanske borde sätta igång ordentligt med körkorts-teorin med :s. Det har jag tid med innan Johanna kommer efte fyra!

Puss :*


Drop your calls, lose your keys

hemska tråkiga tisdag! Jag vill åka till växjö & köpa vinterskor men de blir nog inget med de. Så jag sitter här och kolla på gamla avsnitt av outsiders och dricker chokladmjölk i en av mina favorit muggar!





Man kanske skulle ta tag i sitt liv och städa eller göra någon annan super rolig syssla...
åhhhh

Remember how you saved me now

Hallå!

Måndag redan och jag undrar vart helgen tog vägen!
Följde med Nina, My, Joe, Dp & Frallan till äventyrsbadet i växjö igår. Det var skoj! var längesen jag badade nu så de var underhållande i två timmar innan de började bli kallt. Och varför är det alltid så kallt i omklädningsrummen? Vart man än kommer är det svin kallt där.. alltid!

Efter badet blev det middag på McDonalds och sen hemfärd. Dp var sen snäll och lät mig åka med till killeberg så jag kunde sova hos pappa :) Har varit där tills nu för en liten stund sen.

Nu ska jag ta mig en varm dusch, titta på"pengarna på bordet" eftersom en kille vid namn Simon är med där och han gick bredvid en lärare till mig i skolan nu i trean :) Lite tufft, får hålla tummarna för han och hans bror! Sen vid nio sänds det första avsnittet av dom nya med två och en halv män. Ska bli kul att se!

Men nu duschen!
Puss :*

Each one aimed straight for the heart

Sprang en snabb runda till Konsum med johanna i luren, hon hälsade till damen som stog i kassan som förvånat hälsade till baka. Jag köpte mig en glass för de var jag sugen på & ett packet cigg, man vet ldrig om man blir rök sugen och så finns de inga cigg i huset.

Nu hade jag tänk lägga mig framför tv:n, om killarna utanför kan vara lite tystare kanske jag kan somna i vättig tid idag med. Hoppas på att få träffa min Johanna Lo imorgon! Det var ju så längesen ♥
Men film på fyran nu, LA Gigalo, får se om de är något att ha!

Puss :*

A song's got rhyme, a clock's got time

Skönt att jag vaknade upp med ännu ett kasst av urin-vägs-infektion!
Vad är det för fel på min kropp som inte lyckas hålla sig friska någon gång!
Och självklart är det lördag och varken häsloringen eller vårdcentralen har öppet idag, för folk kan ju inte bli sjuka på helgen väl? Så dumt!
Så nu sitter jag i kö till akuten i växjö, har väntat i 19 minuter redan och min platts var 6 från början nu är de 2. Blir tokig snart! Skriver dom inte ut ett recept till mig tror jag att jag måste hota dom på apoteket.

Jag som ska iväg till min faster Helena idag. hm... skit med! vill gärna ha ett recept som jag kan börja med direkt NU.
åååååååh jag blir tokig!

there's no need to say goodbye

hemma.
de var inte dags. Inte idag, inte nu, inte än.


var de värt de? är detta verkligen värt de? var de där timmarna av mina dumma tankar, tankar som fick mig att tro att de skulle bli så mycket bättre såhär. Då var det de enda jag kunde tänka på, hur de skulle bli, hur mycket bättre jag skulle må, att jag skulle få leva så som jag ville. timmar, endast ett par få ynka timmar av idiotiska tankar.
Tänk vad de kan förstöra, se vad de har förstört.
Det var inte dags, inte nu, inte än

Like a bully by the corner shop

Strax färdig fixad, men ändå helt ensam hemma i Joes lägenhet. Nina och han gick iväg för att äta med hans lilla familj, så nu väntar jag på att frallan och Marina ska komma hit, Frallan kommer vilken sekund som helst och marina kommer om en stund, bäst för henne att hon åkt ifrån växjö än och att Björn han kör som en idiot!
Nu ska jag svepa cidern nina var så snäll och lämnade till mig, sen är de dags att bli klar med utseendet för kvällen!

Puss :*


And watch the fireworks explode

Hej.
Har nyss ätit lite middag, makaroner och köttbullar satt perfekt :)
Nu ska jag kolla lite på svenska miljonärer och sen hoppa in i duschen, tror jag tar mitt pick och pack och går till Nina & Joe sen och fixar mig där istället än hemma. Får se lite när marina hör av sig.

Puss :*

A dead prince charming by my side


'hallå!
Denna dagen började som vanligt med att jag blir väckt av att telefonen ringer. Idag var de Marina som hade äran!
Så jag steg upp och gick bort till Deres och mötte Nina, Anna & Marina för lite frukost, lunch för deras del.
Åkte sen med nina dom långa 500 meterna till Trend house, idag köpte jag mig en bh-topp liknande sak, tänkte ha den ikväll :)





den satt som en smäck!
Efter trend house tog vi en kopp kaffe hos mormor & nu är jag hemma igen. Blir alltid så trött av att sitta hos mormor plus att det blev än lång natt igår så nu har jag kurrat ner mig i soffan för att vila & kolla på "Fråga Olle dokumentären" :)
Ikväll blir det partaj på sorello med fint folk, och jag ska använda mina nya kläder :) kommer bli nice !

Ha det bra tills vi hörs igen!
Puss :*







Pip är också med så klart :) ♥

but they don't make a sound

Det var riktigt skönt att duscha och nu tycker jag att jag har unnat mig mycket saker idag, en emmy dag helt enkelt! :) Känns bra att det finns sånna också! Så inte alla dagar är dåliga och jobbiga.

Nu ska jag lägga mig framför tv:n och vänta på bättre tider, det går en sjuk film på 6:an "the last house on the left" Jag borde inte titta på sånna filmer själv så därför slår jag över till parlamentet lite då och då när det blir alldeles för läbbigt! De är inte lätt att bo själv! Sitter här och är rädd!

ha de bra
Puss :*



there's not much else I can do

åh!
kom nyss hem ifrån OpenSun, tog mig friheten att sola i 20 minuter ikväll, och fy fan vad skönt det var! Jag frös som tusan innan och mina tår var helt omöjliga att röra på, så jag tänkte att jag värmer upp mig med lite konstgjord sol :) Det var lätt värt de! Ett minus är dock att nu luktar jag illa och smakar salt så en dusch på detta med en helkropps skrubb så ska nog allt vara bra igen :) Skulle haft ansikts maskar hemma med så hade kvällen varit räddad! Får ta och köpa de. Ångrar nu att jag la tillbaka dom jag tog åt mig i Ullared :( , sånt som händer! Man kan inte få allt!

Så nu ska jag ta en dusch, väntade på att Anna P skulle ringa mig, men hon har inte ringt än så vet inte vad hon sysslar med. Säkerligen så ringer hon när jag står i duschen!

Puss :*


I wanna try to be the person you want

God dag!
Idag slapp jag vakna innan tio och sov istället bort hela morgonen tills min klocka ringde vid tio i elva. Då hoppade jag upp ur sängen och tog pip på en rätt kort runda eftersom vädret inte tillät något annat.
När klockan närmade sig kvart över elva vandrade jag ner till körskolan och gjorde lite frågor på datorn innan de var min tur att köra en sväng :) Det gick bra även idag och halkbanan kommer snart tydligen ! :)
Efter det stannade jag hos mormor i kanske en timme innan jag gick hem och la mig framför tv:n tills mamma hörde av sig, då åkte vi upp till ikea för att fira min lillasyster Mimmi som fyller 16 år idag, stort grattis. Hennes önskan var att äta på Ikea så de gjorde vi.
När jag sen kom hem runt fem så var jag sugen på att unna mig något, så jag gick ut och kollade vad affärerna hade att erbjuda och jag slog till med ett par byxor och en blus :)





Bilderna är väldigt dåliga de vet jag, min kamera på telefonen är inte super bra, men lite kan man se i alla fall :)
Så jag är nöjd med denna dagen än så länge :) Hoppades på att träffa Nina idag med, men det blev inte så, det får bli imorgon istället när vi ska mysa på loungen.

Får se vad som händer ikväll nu, antagligen inte så mycket så de blir väl att läsa körkorts-teor ikväll med.. puuh.

Puss :*

And we'll melt into each others arms

känns bra att Robert Pattinson tog hem "världens sexigaste man" även detta året :)






that's why it's called the moment of truth

Nu är jag hemma efter en bra dag med Jenny & Johanna!
Vi åkte till något skit ställe innan moheda i desperation att hitta något som var likt Denningarums-gård, fy vilken besvikelse.. Vi deppade lite och åkte hem til jenny igen. Där gjorde vi mat! :) Gott som tusan med fisk de kan jag tala om för er!
En kopp kaffe på maten och säcken var knöten så att säga.

Nu hade jag tänkt kasta mig i sängen och läsa lite körkorts-teori, jätte roligt precis som vanligt, men de måste göras det med antar jag. Ska köra en sväng med körskolan imorgon också, kommer bli bra!

Puss :*


I hear people go crazy for steady

Hallå
sitter hemma hos jenny för tillfället, musiken är på, johanna ligger i sängen och säga saker om min pappa & jenny viker kläder i köket. Snart ska det lagas mat, fisk potatis och kall sås står på menyn :) Tur vi är utbildade kockar och gör den lättaste maträtten någonsin. Men de är ju gott med fisk!
Nu ska jag ta och bete mig som en idiot.
Puss hej

Where we both admit we had it good

God morgon God morgon.
Lite över tio är klockan och jag hade inte planerat att vara uppe redan.. Men klart så ringer EWJ & väcker mig. tack så mycket...
Tänkte jag skulle ta något att äta typ pannakorna sen igår, sen ska jag ta mig en dusch. Vid tolv kommer Johanna :)


give me the chance to be free

Hallå.
Mitt i natten nu och jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Har varit uppe hos mormor sen jag slutade vid halv tio. Vi tog en grogg ihop för att fira att jag fått lön :) Kanon skönt kan jag säga! Nu är jag inte skylldig mormor några pengar mer i alla fall. Kanske skulle ta och betala min telefon räkning nu med när jag faktiskt har råd med de :) Kan vara en bra ide!

Imorgon blir det en heldag med Jenny & Johanna! Kommer bli kalas. Jag är sugen på att bowla, men vi får se vad vi hittar på. Johanna kommer hit runt tolv och då drar vi till Jennys nya lya i liatorp och klunkar kaffe och brainstormar för att komma på något vettigt att göra! Jag skulle vilja dricka mig full men de är inte så kul för johanna då som är bilförare :s, får hitta på något annat!
Har ni förslag så säg gärna till!

Nu blir det sängen, först ska sminket bort och ett gulligt natt sms svaras på!
Puss hej :*



Anonym kommentar:
du har så rätt! De är inte lill-lördag! Har trott hela dagen att det är onsdag, men de är ju bara tisdag! Jag längtar till tordag de är därför! Men tack för att du rättade mig!

Stuck in her daydream

Sådär en ny dag och sista arbetsdagen denna veckan, kommer bli så skönt att vara ledig lite nu!
De kommer nog komma en del folk idag, trotts allt lill-lördag. Bra så man har något att göra, igår var de lite långtråkigt eftersom de inte var så mycket folk.

Men nu ska jag springa upp till mormor med min data så hon får spela lite spel :)

Hörs ikväll
Puss :*


A tree of knowledge

puuuuh, tusan vad jag är trött nu!
Var uppe tidigt idag och körde med körskolan, sen har de varit en hyffsat lugn dag på jobbet.
Trotts de så är jag sleten som fan, så nu blir det sängen tidigt och jag hoppas att jag kanske kan få somna innan klockan tolv idag.
Var lite hoppfull om livet idag när en viss person skulle höra av sig, men nu är de försent och jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Så ringer den nu så sover jag säker ändå!

Bye.

Load up on guns and bring your friends.

Hallå igen!
Nu har jag vilat och det var väldigt skönt! Behövde den timmens sömn :)
Blev jätte sugen på makaroner när jag var ute med pip så dom står och puttrar på spisen nu & när jag ätit upp går jag nog till jobbet. Bra timat :)
Ska ställa mig framför speglen nu och kolla och undra ett tag tills mina makaroner är klara. Ikväll blir det nog en pizza med hem, är sugen på det idag! De är minsann lite farligt att jobba på sorello :s.





Puss  :*


and it sure looks beautiful

Nu går jag och köper cigg , sen vandrar jag ner till körskolan.
Frågan är om jag orkar sitta där nere sen eller går hem och vilar istället?
hm.




They’ll never get over this for their lifetime

God morgon! På en halvtimme har jag hunnit med att duscha, ta ut pip, prata med mamma & äta frukost! Så duktigt jag är då :)
Ska se til att fixa frillan för sen vid 10.20 så ska jag köra bil för första gången på 4 månader :s, lite små rädd är jag minsann, men jag var så grym förra gången så förhoppningsvis är jag de nu med! ;)
Önska mig lycka till vet ja!



Puss :*


And outside the sun's too far away to feel

Nu ä jag äntligen hemma efter en lång arbetsdag, dock inte så lång som jag trodde, det blev bara 9½ timme, helt okej !
Mormor var snäll och passade pip åt mig idag så han slapp vara ensam. kollade på en film hos mormor också efter jobbet, och självklart blev det lite vin drickandes med. Men de fick inte bli för mycket, eftersom jag ska upp tidigt och köra med körskolan imorn bitti.. Får säkert blåsa också eftersom de var rätt längsen jag körde nu, hm.. hoppas de inte synd att jag drack lite ikväll :s hade varit pinsamt !

Självklart blir det en tidig kväll även idag, finns inte mycket att göra här omkring ändå en trisst söndag kväll som denna! Orkar inte läsa teori ikväll så ska försöka somna så fort som möjligt.
Två arbets-dagar till innan jag är ledig. Hard work work.
Men eftersom jag jobbar på ett sånt bra ställe så fick jag tårta och kaka idag :) Det gynnade mig att Costas han fyllde år igår. Grattis förresten! :)

Så nu, dag för sängen!
Puss på er :*


Too far away from coming home

God morgon!
Idag är jag inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Klockan är 10.30 & jag börjar om en timme.
11 timmars arbete idag, de ska bli awsome, på lönen i alla fall.. Tror jag ska läman pip hos mormor, de är alldeles för många timmar att vara ensam för honom.

Jag sitter här och dricker kaffe i min ensamhet, med endast radion som hörs, jag tänker lite på hur det var att bo hemma hos mamma. Hon är alltid uppe tidigt, kaffet dricks när de är varm och radion spelas lite lågt sådär i bakrunden :) Mysit!
Men jag antar att jag är vuxen nu och ska klara mig själv. Något annat kan man inte säga när jag ska iväg och jobba 11 timmar.

Ska nog fixa till mig nu, välja kläder och fixa ansiket och allt det där. Sen upp till mormor och jubbet.
Ha en bra dag Puss :*




And these are my dreams

Hemma efter en jobb kväll till, stannade även till hos mormor efter jobbet med en pizza :) Hon blev så glad så :)
Nu ska jag hoppa i säng, får ta och försöka somna tidigt idag eftersom jag ska upp och jobba imorgon med, börjar vid halv tolv imorgon så det lär bli en lång dag. Jag som trodde jag skulle få vara ledig och läsa körkorts-teori & fara till Denningarums gård med Johanna. Men icke.. får bli en annan dag. Tror jag är ledig på onsdag :s Får se!

Som sagt sängen nu då! Hoppas de går något okej på tv. Dumma jävla älmhult har tagit bort boxen & min dosa till Tv är fylld med öl, så just nu har jag bara 1:an, 2:an 4:an & 6:an... skit kanaler !

Puss :*


Mila ♥♥♥♥

Tell me how you gone breathe without me

Sådär.. nu är jag tröttare än någonsin och då är det dags att ta ut pip på en lång runda och sen vandra till jobbet.. puuuh, detta kommer bli en hård kväll. Hoppas de inte kommer lika mycket folk som de var igår :s shit va vi hade att göra!

Puss :*




you can choose to let it go

Heey.
Har nyss tagit en kall dusch, svettas som en gris här hemma nu. Låg under täcket i 20 minuter, tänkte jag skulle sova en timme innan jag börjar jobba igen, men de gick inte. Så då tog jag min körkorts-bok och satte mig på balkongen, fy vad varmt det var där! Inte för att jag klagar, älskar vädret nu, men jag borde kanske inte sitta i solen med tjocktröja heller. Samtidigt kan jag inte sitta för bar, då blir jag säkert sjukt igen.
Förkylningen har lämnat min näsa nu, men den sitter kvar i halsen. buhu.. hostar konstant, och upp kommer det slem, fy fan!
GÅ ÖVER!

Nu är det i alla fall 1½ timme kvar tills jag börjar så jag ska sätta mig på balkongen ingen, sen blir de att fixa till mig och jobba till elva idag med.
Puss :*


RSS 2.0