Take only what you need from it

Sitter vid matbordet och är ny duschad, mamma kommer hem vilken sekund som helst, nina och mimmi körde nyss för att plocka upp henne vid tåget :)
Kaffet är på & jag hoppas på att få lite små saker ifrån Marocko :)
Vad jag annars ska hitta på ikväll, ja de är frågan! Rätt så tråkigt de har jag faktiskt!

ussssch!

When I'm ready to give in

Vilar lite i soffan efter all städning. Mamma kommer hem om två timmar och förväntar sig att det är kliniskt rent här hemma. FAN MED! säger jag då! men aja det var bara att sätta igång, så nu har jag plockat undan, diskat och skurat lite här och där. Strax så ska jag damsuga och skura golven. Efter de funderar jag på om jag skulle ge mig på att byta hennes gardiner till jul-gardiner istället. Hon lär antagligen ändra lite på dom ändå sen men jag tycker nog de vore snällt :)

Så nu ska jag sätta igång igen! Kanske skulle ta och äta något med :s , aja får se hur det blir med det!
Puss hey!


JAG ÄR KÅTAST I STAN!

!

Hur kommer de sig att pappa alltid gick och köpte tidningen när tomten kom till oss?!

inga frågor är för dumma.
118-100.

Vilken rolig reklam!
fick ett otroligt skrattanfall nyss åt den reklamen! ni som inte sett den har missat nått!


YEY!

tycker riktigt mycket om att jag nyss tjänade 2000kr på att svara i telefonen :)
Nicklas ringde och frågade om jag ville sälja mitt springband till hans nya husvärd. Och ja varför inte!
Så adjö mitt älskade springband, jag kommer bli tjock i sommar utan din hjälp! Men jag får väl göra märken i gatorna istället när jag ska ut och trimma benen till våren :)
2000 kr rikare ! Vad ska jag göra med dom pengarna tro? :P SKOR!




Cuz I can still feel it in the air

Heej, Ny vecka och vi är inne på tredje veckan av praktiken! Fy tusan vad tiden går fort! :) Men de gillar jag!
Jag vaknade första ggången vid fyra, ställde om klockan till sex, vaknade vid sex, ställde om klockan till kvart över sex, vaknade igen och ställde om klockan till halv sju. och då steg jag upp. I alla fall fem minuter :) sen steg jag upp vid elva. tog ut hunden gick till Netto handlade lite mat till i eftermiddag , om min lillastyster kommer hem så kanske hon är hungrig.
Känns sådär att jag inte träffat min 15-åriga lillasyster sen i torsdags, men aja!

Idag ska jag städa och dona lite här hemma i väntan på att min mamma kommer hem ifrån Marocko. Vet inte när hon kommer , om hon kommer idag eller imorgon är de ingen som riktigt vet :s
Men just nu så ska jag hoppa in i duschen , så ha det så bra ! Puss!


Then I guess you can hang with me

Känns som att det har varit gille i några dagar nu, tordags fredags och i går alltså lördag :) Helt okej för mig och jag mår inte alls så dåligt som jag trodde att jag skulle göra idag :) Så det är ju bra!
I torsdags så drog jag hem till min kusin i någon timme , i fredags hade jag lite fest här hemma. blev dock inte som planerat. men det var trevligt ändå :) Tänkte visa att Ninas glasögon hoppade runder på några huvuden under kvällen :)









Igår allstå i lördags så hade jag förfest här hemma för mig, johanna, tina, anna, ralle & Josef innan vi begav oss till liatorp för 72-års fest :) Jag johanna och tina gjorde lite mat innan dom andra dök upp . Det blev så mycket som, potatis, brunsås, köttbullar, brysselkål, tomater, paprika, fetaost & lingon :) Riktigt gott var de :)



























Efterfesten var också hos mig :) rätt lungn dock, men även den var trevlig :)

Nu orkar jag inte lägga ut fler bilder . Så hoppas ni är lika nöjda med er helg som jag är med min! PUSS

But that's not what gets me

Nej om man kanske skulle sova nu när klockan är efter halv ett på natten och ingenting händer och ingen roar mig?
jao de låter som en bra ide!
GOD NATT!

Can you help me unravel my latest mistake

Sitter i storarummet och väntar på att kvällen ska komma (och att duschen ska bli ledig!) Nu blev den det, haha men men!
Ska hoppa in i duschen så fort jag blir färdig med datan. Hoppas på att jag ska hinna duscha och fixa till mig lite innan min storasyster kommer hit. Men de blir nog inget med de!
Ikväll ska det drickas lite, förhoppningsvis inte för mycket eftersom jag inte alls känner för att må som jag gjorde förra lördagen, plus att jag ska ut imorgon kväll och jag drack en skvätt igår också med min kära kusin och en kompis till han. Men så kan det vara, vem säger att inte jag får dricka tre dagar i rad? :) Måste testa det också!
Dom flesta i älmhult ska till köpenhamn idag men jag är orginel och går till sorello istället med nyfunna vänner :)

Men nej! nu kallar duschen! ha en bra kväll PUSS!




Du betalar, njuter , skriker men jag skiter i dig!
Maskinen är inte så kass som jag alltid trott :D

Beg and steal and lie and cheat

Åkte hem till min kära kusin vitamin rasmus en sväng för ett tag sen, nu är jag hemma igen och måste säga att lite rund under fötterna är jag allt! Inte alltid så lätt när man pimplar vin i sin ensamhet och sen dricker grogg med trollkaren Josef :)
Blir det praktik klockan fyra inatt? NEJ! skulle inte tro det, ska nog ställa klockan och se hur jag mår i alla fall, så kan jag kanske ringa och säga att jag har feber...Jao så får de kanske bli, det vet jag endast då!
Nu ska jag kolla lite på scrubs och sen försöka sova en stund! HELG IMORGON!

PUSS


When I look at you my mind goes on a trip

Här sitter jag helt ensam i mammas lägnhet, dricker vin lyssnar på musik & äter lite chips!
måste erkänna att det är inte så mysigt och trevligt som man kan tro!

Det blev ingen praktik idag trotts att jag gick upp gjorde mig redo och hade fem minuter på mig att gå så ångrade jag mig när jag kollade ut och kände att jag var alldeles för trött för att röra mig. Så jag stannade hemma och det tog mig nog en timme att ta mig ifrån storarummet till mitt sovrum. Men jag gjorde det och somnade om iggen och vaknade igen vid elva. Rätt gött att gå och ta en sovmorgon på sex timmar bara sådär haha !

Runt tolv gick jag och köpte två bitar smörgåstårta och vandrade sen hem till mormor, hon blev glad :)
Där uppe satt jag i kanske en timme innan johanna ringde och sa att hon hade lite ledig tid över till mig. så hon kom också upp till mormor och blev bjuden på en kopp kaffe. Sen gick vi hem till mig istället!
Här satt vi en stund innan vi gick ut i byn och kollade efter en födelsedags-present till Clara-lotta som har födelsedags-fest i helgen :) Kommer bli riktigt kul, känner de på mig! :D

Nu sitter jag som sagt hemma själv med ett tredje glas vin! lite yr i bollen kommer jag antagligen bli när jag reser mig upp haha! Men nu gnyr hunden så de är bäst att ta ut honom :)
Vi hörs PUSS!

This love is difficult, but it's real

Måste tillägga att jag saknar min otroliga klass!





tyvärr jenny men jag hade ingen bild på dig på denna datorn :( Men du vet att jag älskar dig ändå!

My heart stops when you look at me

Här sitter jag mitt i natten!
Dricken fanta äter roste-macka & har även ett glas varm oboy. Sminkar mig, är inne på facebook och skriver blogg samtidigt! De ni!
Och dumma mig som skickade sms utan vantar utomhus i ovädret klockan tio ver fyra mitt i natten! Gissa om min tumme är stelfrösen eller !
Och jag måste få bli lite arg.
Dumma dumma dumma idiot helvetes vinter! KYSS MIG I RÖVEN!
sådär! Och nu plingade det i min telefoooon. vem kan det vara mitt i natten tro.. AHA, precis som jag trodde, och ville för den delen ;) Lite små glad är jag ändå fast vintern är dum !







you and me we can light up the sky

Ny duschad, ny-nerbäddad i sängen & ny glad :) kan man säga så?  haha!
var nog lite irriterad för en timme sen men det har fixat sig nu. För två timmar sen hade jag överskotts-enegi & löjlade mig nog lite för mycket inför mina systrar. Men det får dom tåla :)

Som sagt så har jag nyss duschen och nyss kröpigt ner ensam i min stora säng, fast de är klart helt ensam är jag inte, jag har ju pip & min gosedjurs-kanin :) Och tv:n så klart!
Men klockan är åtta nu så det blir ingen mer data & ingen mer tv för min del idag, måste sova mina 8 timmar annars blir jag helt yr i bollen imorgon också!

Ha en bra kväll ! PUSS

Be your teenage dream tonight

God morgon, klockan är 04.6 & jag har varit vaken i 40 minuter :) sitter i hallen för att sminka till mig lite, har även en varm kopp oboy & en rost-macka :)
Det är rätt så gött kan jag lova, men när jag sen vänder mig om och kollar ut ryser jag! fy fan vilket väder, tio cm snö & de blåser som satan! kan ju lova er att det inte är en bra idé att ta ut en liten hund som hatar snö & kyla klockan fem över fyra mitt i natten. Inte alls populärt. Och att de enda fotspåren i snön var mina är jag inte alls stolt över!

men trotts att vädret kan kyssa mig i röven, att klockan knapp är ny dag än & att jag har fått hicka av rost-mackorna så sitter jag här med ett leende på läpparna :) Varför jag har det tänker jag inte dela med mig av förrens tiden är rätt :) ! Men de känns skönt att kunna vara lite glad trotts allt annat skit .


Men nu ska jag dricka upp min varma oboy & sen ska jag gå och jobba i sex timmar! PUSS!


This is real so take a chance and don't ever look back

Praktik idag & jag börjar om 30 minuter, allså klockan 05.00. steg upp tio över fyra idag så tio minuter mer sömn fick jag allt. inte för att det känns överhuvudtaget efterso jag har sovit så satans kasst hela jävla natten! Har säkert vaknat  över tjugo gånger och fredigt och vänt på mig. Men efter jobbet blir det ingen vila, nej nej nej... Måste hålla mig vaken så jag somnar tidigt ikväll och förhoppingsvis får mer sömn inatt

Just nu sitter jag i hallen med en sovande hund på vänster sidan & en pigg katt på höger sidan. Har nyss tryckt i mig en rostad macka och en energi dryck. Håller på att sminka mig, sjunger till spotify & ska strax platta till luggen.
Känns rätt så strässigt trotts att jag har tjugo minuter på mig nu & det tar en halv minut att gå till praktiken.

Såå. jag ska väl sluta nu, ska platta håret nu & sen ska jag ta bort mitt nagelar och efter det den super nödvändiga morgonciggen! ha en bra dag ! Puss

There will be time for that too

Nu ska jag ge mig på och möblera om mitt sovrum, så de blir lite mer MITT!





Såhär ser det ut för tillfället. Inte speciellt roligt alls! Så jag ska se vad jag kan göra med det!

Outta touch and outta place

Sitter hemma i soffan & är rätt så trött. Men ingen vila ska jag ha. Måste få tillbaka dygnet på rätt plats igen! Gå upp super tidigt och gå till sängs vid åtta... Så ska mitt liv se ut dom närmaste 4 veckorna i alla fall.

Idag har jag inte gjort mycket, plockan undan lite hällt upp diksvatten, håller på att tvätta en maskin tvätt och varit ute med hunden.  Strax ska jag diska , ta en dusch och damsuga. Senare kommer mormor hit på middag, känns som att de är dags för mig att laga lite mat, det var ett bra dag sen nu!
Och nu ringde nyss johanna så jag ska starta lite kaffe till oss :) så de blir att göra mina sysslor lite senare :)

PUSS!

I know what's on your mind

Känner mig rätt så nöjd :)

the club can't even handle me right now

Kan säga så här, fredag kvällen blev allt annat än de jag hade planerat. Jag tände mina ljus åt lite mat och efter det gick det utför! Gick hem till nina oh drack mig full! Alltså inte alls som jag planerade, men så kan det gå!
Igår var det speak easy & jag hade sjuk kul! Men även de roligaste kvällen har en dålig sida. Men jag är inte långsint så jag skiter i vilket, förhoppningsvis så mognar väl ni också en vacker dag! :)

idag, såhär en en söndag efter två kvällar med alkohol i kroppen ska jag bara ta det lungt, hoppas på att gud skickar någon att städa & laga mat till mig för jag vill inte röra på mig i onödan! Ska sitta här i soffan tills jag blir akut kissnödig och måste resa på mig.
Praktik imorgon igen oh de känns sådär! Vill inget annat än att bara sova oh inte gör ett skit just nu, men jag borde nog ta tag i mitt liv ändå. Det är ju redan andra veckan på praktiken och jag hoppas den går lika snabbt som den första. Nu ska jag försöka lägga mig ner & vila i någon timme innan killen en trappa upp kommer och hämtar sina högtalare. Så ha en bra söndag allihopa!
Puss

Tack Johanna & Tina för att ni är så underbara :) hur skulle jag klara mig utan er !


then you kiss my lips

Sitter hemma i vardagsrummet som jag har fyllt med värmeljus och då menar jag att dom är ÖVERALLT! :) Lite små mysigt såhär en fredag kväll :) De är jag, hunden & katten! Måste nog säga att fast jag har djuren här är det ändå lite ensamt! Men det vänjer jag mig nog vid så småning om skulle jag tro, haha!
Ska nog kolla lite i frysen snart och se om jag kan laga till en romantisk middag för en också :)

Jag fick min första räkning någonsin idag! Kändes sådär faktikst! Dock ska inte jag betala den, det ska min kära mor få göra när hon kommer hem. Tji fick hon!

Men nu ska jag mysa lite med min hund & snart ska jag ge mig på maten! Puss!

We like to watch you laughing

Sitter hemma i min ensamhet & lyssnar på deppiga håkan hellström låtar. KÄNNS SÅDÄR!
Att jobba idag gick bra, lite seg var jag allt imorse eftersom jag inte sov mer än i fem timmar, ca!
Men det gick bra ändå, slutade tio i elva. då gick jag hem, tog ut hunden & handlade cigg. Sen gick jag och bort till nina och kollade in hennes nya lägenhet här i älmhult.
Följde även med henne på lite ärenden. Efter det åkte jag hem och mötte johanna som hade slutat runt ett. Vi tog en kopp kaffe och snackade lite skit här hemma. Jag följde henne sen till bussen vid fyra & sen dess har jag bara suttit hemma. Nina och elin kom och höll mig sällskap ett tag. Mimmi ligger på sitt rum och vilar & jag är trött som fan.
Ska nog laga lite mat snart och sen ska jag nog försöka sova lite. Upp tidigt imorgon också!

Hey

A family of trees wanted to be haunted

Nu är jag hemma i min trygga ensamma vrå igen!
steg upp klockan fyra första gången idag, ringde till praktik-platsen och berättade att jag skulle ha ledigt idag för att åka till lunds universitet. Det var okej med dom. Så jag ställde om klockan på sju och sov i tre timmar till :) rätt skönt kan jag medela!
Steg upp vid sju när klockan ringde, tog ut pip & fixade till mig lite samtidigt som jag åt en macka och drack ett glas oboy. Plockade även upp lite här hemma, känns som att de ligger handukar överrallt, vet inte om lillsyrran duschade 17 gånger igår ? Jag hämtade lite tvätt som hängt över natten & vek den snyggt och prydligt. När klockan sen var tjugo över åtta gick jag hem till mormor och lämnade pip där. Sen begav jag mig till stationen och mötte Clara.
Hoppade på tåget som kom tio i nio, i ossby hoppade johanna och tina på. Då åkte vi vidare till lund.
Vandrade runt i kanske tjugo minuter innan vi hittade universitetet eftersom vi inte fått någon karta så fick vi snällt hitta det på egen hand. Men vi lyckades. Vi lyssnade på en föreläsning om det mesta som hade med utbildning och sånt där att göra. Sen gjorde vi stan i någon timme.
Åt en onyttig lunch på McDonalds sen kollade vi i en massa affärer, jag lyckades handla upp alla mina pengar (ooops) och de slutade med att jag hade köpt, två tröjor en bh och tre par trosor. Hade jag haft mer pengar fanns de mycket annat jag skulle köpt också ! Satan vad de är tråkigt att vara fattig! Får skärpa mig!

Vi tog sen tåget hem vid två tror jag. Så var hemma i älmhult runt tre. Då gick jag hem till mormor och tog ut hunden, sen drack vi en kopp kaffe. Min kusin & min morbror kom också upp en runda. Och eftersom lillsyster tog min nyckel i morse så fick jag cykla hem till mammas kompis som hade reserv nyckeln så jag kunde komma in.
Nu har jag precis duschat och testat allt som jag köpt en gång till! :) är nöjd med mina köp!

Ska snart föna håret och se om min storasyster hör av sig eller inte. Annars blir det sängen, ska upp tidigt imorgon ju! Klockan fem befinner jag mig på Cafe Deres i älmhult ! :)

Puss!

So raise your glass if you are wrong

God eftermiddag
Sitter hemma vid köksbordet och lyssnar på musik, och kollar lite på när mila brottar ner mimmi på golvet, en rätt rolig syn.
Praktiken började idag! yey.. Steg upp kvart över fyra i morse gjorde mig redo, tog ut hunden och vid fem hade jag plaserat mig i kallskänken på Cafe Deres. Gjorde en jävla massa smörgåsar och baguetter. Vid åtta tog jag frukost & vid tio i elva slutade jag för dagen. Då gick jag hem och hämtade pip, tog han på en sväng och gick sen upp till mormor och hällde i mig tre koppar kaffe. När jag gjort de lämnade jag kvar hunden och gick hem och la mig och sov i en timme. Var dock tröttare när jag vaknade sen. Men men sånt får man ta!

Nu gör jag inte mycket alls, nicklas är här och går runder, mimmi leker med hunden & jag lyssnar som sagt på musik. Vill hitta på något snart så jag inte somnar. Ska inte sova förrens åtta. Sånna är reglerna.
Men nu ska jag vara busig och köpa ut cigg till min lilla syster. Sen får jag hoppas att något händer!

You know I liked it better before all of the scars on your

sitter hemma (hos mamma) och gör ingenting, har fruktansvärt ont i min rygg och jag har ingen aning om vad jag har gjort :s, vill inte ha ont i ryggen när jag vet att jag ska stå upp i sex timmar imorgon! känns sådär.

idag har jag varit hos min morbror patrik och firat fars dag med han mina två kusiner baltazar och rasmus, min mamma, patriks fru maria & min mormor. Det bjöds på smörgåstårta och glasstårta med strårom i. gott gott gott.
efter det körde jag och mamma till pappa, köpte en blomma till honom och plockade ihop mina kläder och en del skor. Körde hem och plockade upp alla saker som jag fick med mig, och hängde och vek in i gaderoben.
När jag plockade upp skorna ser jag att de saknas en massa, då får jag panik och ringer till nicklas som är snäll och kör mig till pappa så jag kan hämta resterande 20 par :) så nu är jag nöjd när alla skorna är på plats.

Ska strax hoppa in i duschen och sen ska jag nog försöka somna för natten. ska upp klockan fem i morgon bitti så borde sova tidigt idag, så man inte är super trött första dagen på praktiken.

Hey.

I can't get away from you

nu är jag hemma och ligger min stora säng på mitt rum. känns så jävla bra att kunna säga mitt !
Tycker nog det börjar ordna upp sig lide nu ;)
imorgon är det fars dag, då ska jag för de första träffa lizzette och sen ska jag hem till pappa och hämta mina kläder som jag sen ska hänga och vika och lägga in i min nya gaderob :) härligt det känns!

det blev att åka hem ifrån frallan, och jag gjorde det mogna valet att inte följa med hem till elin. istället åkte jag hem så jag kan få en god natt sömn och sova super länge så jag är uppvilad innan praktiken börjar på måndag,. ser inte direkt fram emot det, men men. skolan måste skötas sånt är livet! , gud så mogen jag blev helt plötsligt :)

nu ska jag kolla på what happens in vegas på kanal 5 sen ska jag nog sova .
Puss!

She wants to erase me

Hey.
Sitter hemma hos frallan med becca, frallan, morgan, pontus, linus & bea.
två dricker, två spelar cs & tre gör ingenting :) vilken inkluderar mig!
Sitter här vid datan och gör inte allt för mycket, håller lite koll på de andra, snackar lite skit med rebecca och dricker saft! :) livet leker.

Sov här inatt & har inte gjort mycket idag, nu lite senare på dagen så åkte vi till killeberg och rensade lite i linus hus. blev lite bilåkning och rebecca var rädd. lika kul som alltid :)

Vad som händer ikväll är en bra fråga, men imorgon ska jag änligen efter många om och men ska jag få träffa min lizzette :) och på måndag börjar praktiken , fem lååånga veckor har jag praktik från fem på morgonen till elva på förmiddagen. kommer bli hårt! men de ska jag nog fixa! (hoppas jag)

Nu ska jag vara lite social & umgås lite. Puss hej!

Well I know what's wrong and I know what's right

God förmiddag :)
sitter hemma hos mamma och väntar på att tiden ska gå. om en halv timme ska jag gå hem till nicklas som är hemma på lunchen för att ta ut mila. Sen ska jag ta med mig henne och gå hem till mormor.
vad som händer senare idag är inte bestämt. vill göra något , känns som att jag inte gjort något vettigt på flera dagar!

Jag steg upp halv åtta idag och gjorde iordning mig till skolan, men det blev inte så ändå. Så jag stannade hemma och de var nog bra det annars hade jag inte kommit på att jag skulle till tandläkaren. Men klockan tio gick jag dit och lagade två hål! rätt obehagligt tycker jag nog att det var och det isade i tänderna väldigt mycket, men jag fattar mig inte på folk som tycker att det gör ont ? men människor är olika och tur är väl de? :)

Nu ska jag fixa lite kläder och äta något innan jag går till nicklas.
Puss!

When we thought we'd never fall

de var nog någon dag sen jag skrev nu va ? :s
förlåt för de!
dom sista dagarna har faktiskt varit pest! men det börjar kanske fixa sig lite nu, borde nog inte hoppas för mycket men det är inte lätt när man ser ett litet ljus i en mycket mörk vardag! jag är glad för de lilla helt enkelt!

Just nu ligger jag ner bäddad i mammas säng, nytt laka, nytt täcke & nya kuddar. eftersom jag inte tål hennes katt så var det tvunget. Mamma ligger på soffan och är så snäll och säger att vill jag flytta ifrån pappa och bo här hos mamma istället kan hon sova på soffan så får jag hennes rum. Tror nog jag ska ta det erbjudandet. Att bo hos pappa är inte alls så tryggt och roligt och skönt som jag kunde tro för fyra veckor sen.
Men som sagt, jag ska inte hoppas för mycket, har inte orken till att få bakslag igen.

men nu ska jag kolla på desperate housewifes & senare cougar town sen ska jag försöka sova, i en säng! känner lite på mig att de kommer bli gitt! :)

Puss

Is there so much hate for the ones we love?

det hände otroligt mycket saker igår!
trodde inte riktigt det skulle bli som det blev :s trotts att jag inte hade hällt i mig allt för mycket så reagerade jag möjligtvis på ett lite dumt sett. Tycker dock att det var dags att säga ifrån nu. Det behövdes ifrån min sida.
Rätt så tråkgit att allt slutade så fel när ingen av oss egentligen förtjänade att få skäll eller att bli arga eftersom ingenting hände. Men sprit är ingen bra sak att ha med sig när det är konfliketer på G. Det märkte vi nog!

Nu har jag precis kommit ut ducshen och ska ta och hämta min chocklad och ett glas mjölk sen ska jag kurra ner mig i soffan!
Är rätt så mätt redan efter älgakalopsen jag åt innan :) fint som snus! Men jag klarar nog av att trycka ner lite chocklad ändå! behöver det nu !
Hoppas alla ni andra som var ute igår hade ett bättre slut på kvällen än vad jag hade!
Puss!

Bilder kommer i veckan!

Kissed you just a little bit sweeter

Nu är klockan fyra & jag sitter fortfarande i mina mjukiskläder med en handuk på huvvet!
kanske borde jag börja kolla efter kläder eftersom jag  fortfarande inte gjort det :s
Anna kom nyss och frågade om jag inte korkat upp ännu haha, nej de har jag verkligen inte,när hon frågade mig de låg jag under täcket i soffan skavfötters med min far och halvsov! Så nej  :)

Men känns som att jag borde göra det snart! sen beger jag mig ner till kalgren :)
Hoppas på att få en rolig kväll!
Puss

Cussin' that shovel in your hand

Nu är jag uppe!
vaknade för en timme sen men har legat och små sovit tills nu :) rätt så gött ibland, speciellt när man hör grisen gorma utanför dörren då har jag ingen lust alls att gå upp!
Jag steg upp och fintade grisen genom att ta bakdörren in i köket & där inne vankas det bullbak så här blir det bullar till frukost :) inte helt fel de. Anna gör frukosten och kokar kaffet medans pappa är ute med min hund, kan man ha de bättre på morgonen ? nja tveksamt!

Nu ska jag kolla upp vad man kan ha för kläder på sig till ikväll & hoppas på att få en lysande ide ifrån någon av er läsare om vad man ska klä ut sig till! har fortfarande ingen aning :s, känns som att jag måste ringa och ha ett samtal med johanna.

Ha de !

You want to feel how it feels?





Jag är så sugen på att tatuera mig!
varförska det vara så svårt att välja vad man ska ha :s
buhu! HJÄLP MIG

If you feel like letting go

Nu är jag hemma ifrån Växjö & Osby!
Åkte till växjö med becca, nina, nicke, petter, linus, pontus & anton :) inhandlade mig ett nytt linné, som jag möjligtvis kommer ha på mig imorgon kväll ;) Efter växjö åkte jag med till osby och släpptes av på stationen. efter två ensamma minuter kom tina , en stund senare kom anna johanna och vicky. Då begav vi oss till bowling hallen och väntade på clara :) Sen blev det bowling i en och en halv timme! Jag hade i alla fall riktigt kul, synd att folk ska förstöra för en när man är så bra bara ;) haha!
Tror han som jobbade där var lite sur på oss :s wonder why!
Anton kom efter ett tag och var coach :) han körde även hem johanna och vicky till killeberg, jag följde med honom till älmhult för att leta efter hans borttappade plånbok som vi senare hittade i killeberg :) men vi hittade den !

Nu har jag varit hemma i tjugo minuter och pappa har reda dragit två historier om hur han söp sig full och knackade dörr för att samla ihop pengar till röda korset med en kompis för några år sen. ( bra uppfostran ? ) Men men , det är sånt man får stå ut med helt enkelt :) jag har aldrig påstått att mina föräldrar är normala!
Jag har även ätit lite spagetti & köttfärssås :) när anna och pappa sen har lämnat tv rummet/ mitt sovrum så ska jag nog krypa ner och sova ett tag.
En ny dag imorgon och jag hoppas på att allt ska lösa sig, förfest, kläder, någon som kör, ja de gammla vanliga :) det ska nog fixa sig och jag vill ha roligt !
Nu blir det en sista cigg och sen lite tv! Puss


I don't need a parachute baby if I've got you

tänk om allt hade varit som det var för en-två veckor sen. Vad bra jag hade mått då!
åååååh frustrerande är det! och jag blir bara mer och mer förvirrad ju mer tid det går. Hur kan det komma sig att allt förändras så mycket på bara två dagar :s det är frågan! Rätt så mysko om man frågar mig.


There's still no way to replace you

Nu är jag hemma ifrån älmhult, har dock varit hemma i en halvtimme :)
Nu sitter jag här och glor, gör inte ett smack! kommer inte göra det heller, funderar på om jag kanske skulle göra alkoholhanteringen nu eftersom jag inte gjorde den här om dagen när jag hade planerat att gör den :s
dumma mig!  FIXA SKOLAN EMMY! - ja jag ska! imorgon

Nej om man skulle ta sig i kragen kanske?!
Puss!

Trying to replace, replace your heart

Nu är jag hemma och väääldigt mätt i magen!
Jag & johanna gick nog sex kilometer, tror ni mina ben reagerade på det eller? har inte rört mig så mycket på flera månader, kanske var det dags nu? ;)
När jag kom hem var maten precis färdig, kotlett, potatis och svampsås :)

Men nu ska jag till älmhult & reda ut ett och annat!
hey.

I know there's something on your mind

Usch så dåligt jag har sovit inatt!
Det kan vara att jag sover vart enda natt på en soffa som inte är så skön, eller kan det vara för att jag somnade med dåligt humör?
Men något som får mig på bättre humör är att jag nu ska ut och träffa johanna en sväng :) kanske är de inte så kasst att bo i killeberg trotts allt !
Puss!

You could hurt with the words

vad var det, kanske 20 minuter en halvtimme sen jag skrev senast?
vad jag glad och lycklig då? jaaa.

Är jag de nu? Neeeej.
fan vad jag bara hatar saker och ting ibland. människor är apor och de står jag fast vid.
usch på världen och fly och var med er hela högen!

You make it easier when life gets hard

Denna dagen blev inte så kass som kan kunde trott :)
En snäll liten pojk vid namn Calle kom och räddade mig ifrån killebergs svarta hål och tog mig till älmhult där vi mötte upp med rebecca. Sen gick vi till sorello och där har jag nog suttit i två timmar , om inte mer!
Men trevligt hade jag i alla fall !

Nu blir det nog facebook i en halv timme sen soffan! Puss hej

Is there a place for the hopeless sinner

jag hatar att vakna till ljudet av en brumande traktor! hatar !
Livet på landet är inte riktigt så ljuvligt som man kunde tro :(, jag vill sova länge! och inte bli väckt av en traktor eller av en skrikade gris.. mitt liv suger för tillfället!
Men imorgon ska det nog ordna sig trotts allt! Om allt går som jag vill så ska jag få träffa min älskade lizzette imorgon :) det gör det värt att livet är lite surt ibland.

Jag vaknade vid nio idag, steg upp åt en äggmacka gick och la mig igen, vaknade vid tolv, hoppade in i duschen och nu sitter jag här. Tror faktisk jag ska ta mig i kragen och göra färdigt alkoholhanterings frågorna. vad har hänt med mig :s Aja det kan ju faktikst vara bra att göra sina läxor ibland :) så de ska jag göra!

undra vad som händer ikväll :s

By the time we get it down it's going to be strong

Nu är jag vaken & helt nöjd med nattens sömn. Skönt att få sova i en säng för en gångs skull. Eftersom jag har sovit antingen i en soffa eller på en supertunn madrass på golvet dom senaste veckorna så är en 120 säng super skön att sova i :)
Att vakna upp i osby nästan varje morgon har börjat bli en vana. Men det ska bli så skönt när jag får mitt eget! Egen soffa, egen säng, egen tv. Allt eget! Men det är rätt så tråkigt att inte ha någon som helst aning om när det blir :( Snart håller jag tumarna för i alla fall!

Som sagt jag sitter ensam i Frallans lägenhet och nyss stigit upp, pojkarna dom jobbar och är avensjuka på mig som har lov ;) Men jag ska inte sitta här länge, nej nej nej, jag ska ta tåget till älmhult och gå hem till nickla som var och hämtade tillbaka Mila igår!! Gud vad jag blev glad när han sa det!! :D
Dom som hade tagit över henne hade inte kännt sig bekväma med henne och säger att hon hoppar på deras barn, lite lustigt att hon aldrig hoppat på något barn när vi är med :s Men lika glad är jag för det!
Så jag ska åka till älmhult och spendera hela dagen med henne!

Jag ska bara dricka upp min chokladmjölk sen ska jag börja gå dom 200 meterna till stationen :)
Ha en bra dag!


RSS 2.0