Where we stop nobody knows

Hjälp, fick nyss reda på att min farmor och min kusin sandra som jag inte träffat sen jag var typ sju år kommer hit vilken sekund som helst :O, kill me now!

I bet you wake up in the morning and you kiss yourself

Hej allesammans, jag vet att jag inte har skrivit på ett par dagar nu, men som ni förstår ifrån de senaste inlägget så gjorde nicklas & jag oss av med mila i torsdags. Och jag har mått rätt så dåligt över det. Nu försöker jag bara se på livet ifrån den ljusa sidan! Mila hon har det hur bra som helst nu och jag kan inte vara gladare för hennes skull!
Idag var första gången på rätt så många veckor jag vaknade upp glad & utvilad!
Vet ni hur toppen det känns? :) Kanon tycker jag, kanske blir även denna söndagen helt okej!

Men nu ska jag springa ut på bakgården och kolla in pappas nya inpulsköp, En Traktor.
Ha det bra Puss!

MILA, mammas fis










Jag kommer sakna dig mycket plutten!

why the hell it means so much to me

Sitter hemma hos mamma med Mila & Pip.
Mamma är också hemma, hon lagar mat. 'Jag ska nog snart gå, så fort vädret har vänt lite ska jag springa hem till nicklas med hundarna i högsta hugg. ingen av oss tycker om regn!
Idag ska Mila byta ägare också. Känns så jävla fel ! Tycker inte man gör sig av med djur. men det är nicklas hund och han gör det bästa för Mila. Jag ska nog ändå slå på nicklas senare för att han gör detta, känns som att det var det sista jag behöde just nu..

Så jag har varit hemma ifrån skolan idag eftersom jag ville spendera så mycket tid med henne som möjligt innan de nya ägarna kommer och hämtar henne. dom kommer klockan fem så jag har inte så mycket mer tid med henne :(, ska göra det bästa av detta nu hade jag tänkt.

hey

I fought in a war and I left my friends behind me

Nu är allting helt jävla fel.
Hur kunde allt gå såhär.
Nu ska jag aldrig visa mig ute igen för de tror jag fan inte att jag klarar.
alla kan dra åt helvete och jag vill inte veta av någon av er!

Ja jag är arg, även jag måste få vara det. Jag tänker inte låtsas mera, ni kommer tycka att jag har ändrat på mig, var så goda. För jag bryr mig inte längre.

It may not mean nothing to y'all

Sitter hemma hos pappa och är propp-mätt! Har nyss ätit potatis med svampsås och älgbiffar. Riktigt gott :)
snart kommer Nina, Issa och My,  vi ska bege oss till osby! Senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska försöka att få tag på nummret till bowlingen i osby så jag kan boka en bana, ringde klart helt fel nyss, lite pinsamt! men men, det fixar sig nog!

Nu kommer i alla fall nina så ska nog fixa till mitt hår lite.Pusshej!

And I ain't even planning to cal

Sitter i resturangen och har servering, dock har jag inte gjort något annat än att lyssna på musik och skrika att super mario ska dö ! Jag är en dålig förlorare...
Hur ska det gå imorgon när jag och klassesn beger oss till osby för att bowla i några timmar :)  Det ska nog bli bra!
Annars har det inte hänt ett skit idag, och anatgligen kommer det inte hända mycket heller. Kanske åker jag till osby redan idag. Får se.
Men nu ska jag hjälpa min hatade klass och puttsa koppar! Hey!

I can never get enough

precis hemkommen till pappa igen, nu är alla mina saker ner packade i kartonger och plastpåsar.
Och jag måste erkänna att jag trodde inte att det skulle vara så här jobbigt. Förhoppningsvis så försvinner denna känslan snart, för jag tror helt ärligt inte att jag pallar mer nu. Vill endast lägga mig under täcket och ligga där i ett år eller två och stiga upp när allt har fixat sig. Om det vore så enkelt..

Klockan är tio över åtta och jag är hur trött som helst. kan bero på att jag inte sovit alls bra dom senaste två veckorna. tack för de! Men det har varit värt de, helt klart.
Jag ska nog ta min kudde och mitt täcke & kurra ner mig i soffan och hoppas på att pappa och anna förstår att jag vill vara ifred och sova.
Vill inte alls bli störd eller att någon pratar med mig. Vill bara vara ensam tror jag. Eller vara någon helt annan stans än just här. Men det är inte bara att knäppa med fingrarna, tyvärr.

God natt.

pictures


Här kommer några av alla de biler so togs i lördags :)

























such a beautiful lie to belive in

Steg upp halv åtta idag, skulle vara i skolan klockan nio. Må bra - mässa i skolan så jag och min klass skulle ha resturangen öppen hela dagen idag. Rätt jävla jobbigt kan jag ju säga. Var lite trött i både ögonen och kroppen idag nämligen. Men jag klarade det och jag skötte mig rätt så okej :)
Antar att lärarna var glada att vi över huvud taget dök upp.

Igår vaknade jag och steg upp halv sju, sjukt jobbigt när man inte gick och la sig förens två och inte somnade innan halv fyra. Men jag klarade även det. Åkte hem till pappa igen vid åtta typ, då åt jag lite frukost och gjorde inte alls mycket fram tills klockan var ett, då la jag mig i soffan och slumrade till i tre timmar. Så vid tre vaknade jag igen och trodde att jag hade sovit väldigt mycket längre, men så var inte fallet. Jag åt lite mat och begav mig sen hem till johanna. Stannade där ett tag och fixade till oss lite, sen gick vi ut i det sketna vädret och vandrade hem till niklas karlgren som hade fest. Skulle inte dricka något eftersom jag skulle upp tidigt , men det blev det snabbt ändring på, det östes upp med hb fram och tillbaka hela kvällen, men när klockan närmade sig tolv tog vi det vuxna beslutet att säga god natt. 
Så klockan var nog lite innan tolv när jag kom innanför dörren här hemma hos pappa och jag somnade kanske en timme senare :) Men kul hade jag i alla fall, och lite kräk hit och lite hoppa ur fönster dit, en helt vanlig kväll kan man säga :)

Jag har en jävla massa bilder som ska läggas upp men dom kommer imorgon och jag ska bara säga att jag tog en av alla de bilder som finns på min kamera, jag tror det finns en viss pojk som gillar en annan pojk :D 
Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med min pappa endast för att han nyss gav mig fyra hundra utan att jag bad om det :O, vissa har det bra ibland! 

Puss hej!
 

But I know you wish it was me

idag är jag rätt så jävla sleten!
Var i kristianstad igår med becca pontus och linus, givetvis köpte jag ingenting eftersom min plånbok är dödare än död! Men trevligt hade jag i alla fall. Körde sen till älmhult för att hämta Pip, som nicklas redan hade kört till killeberg. super. Efter det åkte vi till osby och frallan som vanligt :) killarna spelade data och raggade fest och misslyckades totalt medans jag höll på att slockna framför tv:n när klockan var halv nio.
runt två gick jag och la mig och steg vaknade vid halv sju! usch så trött jag var!  är fortfarande också för den delen.

Nu såhär klockan tio på morgonen har jag organiserat alla mina kläder och laggt in dom i pappas bar eftersom jag ännu inte har fått ett rum eller en gaderob så har alla mina saker legat på golvet. men nu är dom då i baren istället. bättre än golvet i alla fall :)
Nu vet jag inte rikitigt vad jag ska göra, och eftersom jag var så duktig och sminkade mig och fixade till mig ordentligt så tycker jag det är lite onödigt att gå och lägga sig igen. Jag kanske skulle ta mitt glada humör och gå de två kilometerna till 59:an och köpa cigg, jobbigt dock att vädret suger! Får hoppas att det blir bättre tills ikväll för då är det lite fest på gång.
Ska upp tidigt i morgon också så ska nog inte dricka så mycket eller vara ute så sent, men jag ska inte lova något.
Nu ska jag i alla fall äta lite redig frukost och fundera på dom där ciggen!

Puss hej!


It's the Lord of the Flies all over again

sicken dålig uppdratering jag har gjort på sistone :s dumma mig.
Men jag tänker skylla på att jag har haft annat att tänka på! så det så!

Idag steg jag upp vid sju och pappa körde mig till skolan vid åtta. Sen åkte han vidare till stockholm - arlanda (för att hämta någon) och sen iväg emot dalarna. Han ska vara där och jobba ett tag han vet inte hur länge och det känns redan tomt här hemma utan honom :(
Efter skolan så körde johannas mamma oss hem, jag la mig direkt i soffan och somnade som en stock. sov i tre timmar, vilket kanske inte var så bra för nu är jag super pigg. Har bakat pannkakor och kokat kaffe, så nu är nicklas här också. ska kolla på grannfejden som är i markaryd denna veckan. kan bli kul.
Snö-blandat regn ute och är det så när jag vaknar imorgon finns det en stor chans att jag kryper ner under täcket igen! får se hur det blir.
Men nu är klockan över åtta och granfejden har börjat.

Puss hej!

Don't worry the sun don't concern me

uuuuuuuuuusch!
det känns verkligen som att allt håller på att rasa just nu. Jag vet att tänker jag på en massa skit så går de inte att undvika, men det är inte alltid så lätt att inte tänka heller.
Jag vet inte om jag ska gå till skolan, borde nog det egentligen har inte haft en hel vecka i skolan sen vi började. Och jag borde sätta igång ordentligt med mitt projektarbete, som jag förresten måste byta handling !   jävla piss skit.
Skulle göra franska prov i eftermiddag med, men det har jag helt glömt bort och inte övat på alls. Sen missade jag ett prov i fredags som också borde övas på för de lär jag få göra denna veckan. VILL INTE VILL INTE!
Jag vill bara krypa ner under det varma täcker i nicklas soffa och inte vakna för och ens nästa sommar! helt skulle jag vilja vakna upp i grekland också, om de går!

Men nej, nu har jag bestämt mig, det blir täcket för min del och jag ska fundera på vad jag ska skriva om i projektarbetet!

I'm tired of the games

aha.. det här känns ju skit kasst.

I feel so ashamed

Sådär , nu är alla mina saker hos pappa förutom min hylla. Den ska vi fixa imorgon. Hoppas på att mitt rum blir färdigt snart så att mina saker slipper vara på loftet ovanför pappas garage. Men de löser sig.
Nu ska jag äta fyllda paprikor, och sen händer det inte ett piss. HEY

That don't work, we'll put you in the dirt

Sitter hemma hos nicklas, har nyss ätit lite mat.
Nu ska jag dra med mig nicklas ner till netto för att fixa lite flyttlådor. Inte så kul att frakta glas-saker i plastpåsar nämligen. Så ah det ska jag hitta på!
Vad gör ni en dag som denna ?

I don't know but today seems kinda odd

nu är jag hemma och hel, men inte är jag ren, att somna med kläderna på är inget jag uppmanar någon till, det blir svettigt! Men men jag får skylla mig själv.
Nu är jag i alla fall hemma hos pappa och har nyss ätit lite frukost och pratat med nicklas. Idag gäller det, ska hem till honom och hämta de sista av mina saker, det blir bäst så! Så ja, det ska göras idag annars vet jag inte vad jag ska hitta på annat än att hoppa in i duschen så fort jag är färdig här :) Vilket är nu, så hejhej!

Cause the world stops when I put my arms around you


nu sitter jag hemma hos pappa igen efter en dag i ljungby med mamma!
hälsade på min storasyster som ligger på sjukhus efter att ha gjort en gastric bypass igår. Hon var sjävklart om i magen och hon hade ont i ryggen men annars mådde hon kanon, lite rapar hit och lite dumma bröst skämt dit, precis som vanilgt! Kommer dock kännas dumt om hon blir lika liten som jag haha, då får jag hålla hårt i mina kläder! tur att hon är lite längre än mig :D



Fredag idag och snart blir det litte middag med Pappa och Anna. Vad som händer ikväll de har jag ingen aning om, får se om jag ska sitta här hemma och tjura, fixa mitt rum, eller vara super glad kanske? för jag måste säga att jag är rätt så glad om allt e som jag tror att det är :D! Men man borde kanske inte bli så glad ändå? aja det märker jag kanske ikväll ;)

Nu ska jag gå upp på övervåningen och se hur mitt rum har blivit hitills och sen kanske eventuellt fixa lite på de :) Puss hej!

All year my house covered in tinsel

Nu har jag precis kollat värdigt på 'Farsan' helt okej film men trodde den skulle vara roligare :), men aja nu har jag sett den också!Snart är maten färdig, pappa han slår på stort med pytt i panna med ägg idag! Men det ska bli gott var ett tag sen :).Så nu ska jag hälpa till lite och se om han gör rätt sen ska jag fixa till mig lite, vill inte se ut som en slashas hela dagen!
Puss hej!


When's the right time, when's the right time to let go

god förmiddag.
det blev ingen skola för min del idag, för de fösta hade jag super mycket huvudvärk när jag vaknade och när jag reste mig upp började de rinna ur min näsa som att man hade skruvat på en kran! helt galet ! men jag mår lite bättre nu, huvvet värker fortfarande men näsan är okej nu :) häldre huvudvärk säger jag ju!

jag sitter hemma hos pappa så klart. han kom nyss hem ifrån jobbet och Anna har precis stigit upp. (hon jobbar natt).
När jag gick upp i morse och tog mig en macka så gick jag en sväng i huset och hittade ca tio post-it lappar med olka hyresvärdar & telefon nummer! Anna hon ringde till alla hyresvärdar hon kunde komma på i morse. Och även den där tvåan jag la ut på bild igår, men ni kan aldrig gissa vad den kostade. 5800 kr utan någonting som ingick, helt galet mycket pengar för en sketen två. Så den kan jag kyssa mig i röven med. Men hon hittade en massa annat smaskigt också, så vi får se hur det blir när det blir!

Idag vet jag inte om jag bara ska sitta hemma eller om det blir osby eller älmhult får se hur glad pappa blir när jag säger att jag ska åka iväg när jag inte varit i skolan, han är inte van vid tonåringar haha :) han får vänja sig tills jag får min egen lägenhet :)

Nu ska jag ut och gå en sväng med pip som sitter i fönstret och njuter av solen. Haen bra dag!

YES

EMMY VILL HA, NU NU NU!
emmy kanske får, JA JA JA! ;)


It seems like we argue every day

Nu är jag änteligen hemma! dock inte lika suge på att sova som jag var i morse, men skolan är slut i alla fall :) slutade vid tolv, vilekt var super gött eftersom vi egentligen slutar vid tre. Så skolan var inte så piss kass värdelös som jag hade trott den skulle va :)
Nu är jag som sagt hemma, (hos pappa), han springer runder och klagar på att det inte brinner tillräckligt i hans kamin, jaja. inte sånt jag prioriterar , men de är tur han gör de annars hade det blivit kyligt här inne!
Just nu sitter jag på pappas data eftersom jag lämnade kvar min i skolan :(, och jag ser att pappa har en webcam, fint ska de vara! Så jag klickar in och ser om de finns några roliga kort, och jag hade rätt! min lille pappa, han hade anatgligen ingen aning om vad han sysslade med när han tog dessa ;)



Det tyckte jag var rätt så kul, så nu har jag fått mig ett gott skratt också!
men nu då?, min pappa bor i killeberg som är ca 1,5 kilometer stort. alltså finns det inte så mycket att hitta på. Men man kanske kan få tag i någon rolig och göra något kul. för här vill jag inte sitta hela eftermiddagen/kvällen!
Så nu ska jag se om jag kan hitta någon som vill umgås lite med mig.
Puss hej!






I'm calling your name and no one's there

hur jag orkade gå upp kvart i sex & gå den långa vägen ifrån pappa till bussen det är en väldigt bra fråga.
Men jag lyckades och är tröttare än någonsin! Men jag tog mig till skolan och lyckades göra bort mig två gånger på den trånga dumma bussen!

Nu är det svenska som gäller och jag funderar på att lägga huvvet i bodet och sova lite, vill bara kurra ner mig under täcket igen! men det får bli sen, för nu måste jag sköta skolan som en duktig elev.
ha en bra tisdag!

Puss

Don't you see their bodies burning

Nu beger jag mig hem till pappa för att hämta lite kläder, smink, pattång, hårfön, och kanske till och med lite sprit om min pappa är snäll ;) ikväll taggas de feeeeeest!

Take my hand and let's end it all

sitter hemma hos nicklaas och har nyss ätit lite frukost.
Kvällen igår blev inte som jag hade väntat mig och absolut inte som jag ville ha den. Men fan vad glad jag är att jag kom till älmhult och fick veta vilka vänner man har. Super kul verkligen. Jag är inte arg, nej då, jag säger bara att händer de en gång till kommer jag banka ditt huvve i en vägg får då blir jag riktigt arg.

Så, nu har jag fått utlopp för mina aggressioner lite så nu kan jag fokusera på dagens händelser :)
Runt fem kommer tina till mig och lite senare dyker johanna upp. Då är det fest för hela slanten, och efter det blir det Speak easy för fösta gången för oss alla tre, det kan bli kul :)

Nu ska jag säga till nicklas att köra mig till killeberg så jag kan fixa lite kläder till ikväll, sen blir det att sitta hos mamma tills tina kommer , och DÅ blir det utgång!

Puss hej

A pair of jeans that fit just right,

Våran sammhälls/alkoholhanterings lärare är inte glad.
Men vi är väl inte jobbiga?

If we were standing face to face

Sitter i skolan och har religion och jag kan säga att det är inte riktigt min grej!
Jag har sovit på min pappas soffa i natt, rätt skön men också rätt så kallt. Ska se om jag kan tjata till mig en tältsäng. Inte så roligt att sitta i killberg och glo så jag är glad jag kan vara i Osby med kära vänner :)

Idag vet jag inte vad som händer efter skolan, ska hem till nicklas och leta upp min mobil laddare, sen blir det bussen tillbaka till killeberg. Men det är fredag så jag är inte så sugen på att sitta där och glo, men så får de nog bli.

Nej men om man kanske skulle spendera lite tid med att lyssna på läraren.
Hej

Someone like you

detta känns skit..

Leaving me stranded all in love on my own

De senaste dagarna har varit sådär..
Det var har varit mycket prat och lite verkstad, men idag så ska jag ta lite av mina saker och sova hos pappa ett tag. Det blir bäst så. för oss båda. Jag kommer sakna att sitta i denna vita soffan med mina djur runt mig och min älskling.
Ska ta och packa lite kläder och sånt nödvändigt tills jag vet vart jag ska bo. Så det är väl bara att sätta igång antar jag :( . Det var aldrig såhär jag ville att det skulle bli. Jag trodde inte att det någonsin skulle sluta såhär, eller att det över huvudtaget skulle ta slut. Jag är bara glad att vi är överrens.

Men att packa kommer nog ta lite tid så jag måste börja nu. Ska inte vara här vid fyra. Det känns inte bra.
Hej då oss, hej då vi, hej då till de vi hade. Jag saknar det redan.


I guess I don't know my own strength

fick inte så mycket sömn som jag hade hoppats på inatt.
och fast jag fick sova i sängen hamnade jag på soffan, känndes inte rätt att ligga bredvid dig i din säng. Känslan i magen blev bara värre, så jag tyckte det var bättre att sova i soffan.
Idag ska jag försöka vara i skolan hela dagen och jag känner att jag måste hålla kontrol på mina kräkreflexer lite extra idag också. Får se hur länge jag stannar i skolan.

Ska jag över huvudtaget hinna till skolan i någorlunda bra tid så måste jag nog gå nu.
Hej

But how do you expect me To live alone with just me

så , det var det de.
två år fick jag tillsammans med dig och jag kan inte vara lyckligare att ha fått spendera den tiden med dig. Jag kommer alltid att älska dig och detta kommer vi fixa tillsammans. Jag hoppas att vi kommer vara så bra kompisar som vi har varit hitills, att vi ska kunna ringa till varandra och bara prata så som vi alltid har gjort.
Jag är så glad att jag ska sova hos dig inatt även om det kommer kännas lustigt att inte  pussa dig godnatt och att inte ligga och mysa tillsammans på morgonen när din klocka har ringt. Jag vet inte hur mycket sömn någon av oss kommer få inatt men det känns ändå bra att ligga bredvid dig.
Du kommer alltid ha mitt hjärta hos dig och min förlovningsring kommer jag alltid bära på mig.
Du är hela min värld och jag kommer aldrig sluta älska dig.

det är inte längre du och jag, men alltid kommer det på någotvis vara vi. på ett annat sätt..


Are we going through a phase

aha, hur ska man göra när man tänker som jag tänker nu?

Figure it out and it's time you know

Kom tjugo minuter försent till skolan, och har nu suttit på lektionen i tio minuter när jag måste gå igen :s lite smått pinsamt kan jag ju sänga. Jag ska iväg på möte och ska möta min mor nu!
Får hoppas de går bra och att jag inte blir arg, önska mig lycka till!

Puss

kvälls bloggning

Nu ligger jag ner bäddad i sängen efter vad jag tycker har varit en lååång dag! Ska bli skönt att gå til skolan imorgon så man har något att göra :) Nicklas och mila däckade i soffan så det är bara jag och pip i sängen, men nicklas hostar som en galning där ute så han vaknar nog och går in här snart, då sover jag bätte med! Nu blev jag akut trött så ska lägga ifrån mig mobilen och sova! god natt! En sista sak: ja mimmi min köks-assistent var helt kanon! Jag tror den är ifrån BOSCH och kostar nog nog runt 1200 är inte helt säker på priset eftersom jag fick den i present! Men det är helt klart värt pengarna :D

kanelbullens-dag!

Nu är jag änteligen färdig! Den sista plåten med bullar är i ungen just nu och ska ut om ca två minuter!
Men frågan är, vad ska jag göra nu? klockan är ju bara halv två :s nicklas komme hem om två och en halv timme, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på tills dess :(
Strunt samma, jag kommer på något!
Här kommer lite bilder jag tog under bullbaket :)


Först fick jag plocka upp min assistens som kom till användning för första gången idag! Och jag kan ju säga att det fanns en hel del saker till den :)




det gäste rätt så mycket :D







Mums, BULLAR!
Japp såhär många och några till har jag hemma i mitt kök :) ska bli gött med en sån när jag sitter i badrocken efter duschen ikväll de kan jag lova!
Men nu ska jag kolla i frysen och se vad de blir för mat ikväll :)  Puss!

Inking hit up after hit

Nu börjar bullbaket! Får se hur de går, ska använda min nya köks-assistent för första gången idag! hoppas den innehåller en bruksanvisning!

Even though I know it's lies

Att gå till skolan eller att inte gå till skolan? Ja de är frågan :s
Nej de är inte så svårt att välja, tror jag stannar hemma när folk är på dåligt humör och inte pratar med en. Nope sånt orkar jag inte mer och väljer gärna att missa lite skola än att bli vansinnig och börja vifta.
Så idag stannar jag hemma trotts att min snälla lärare ringde och tjatade på mig att jag skulle få kaffe när jag kommer till skolan. men nej, idag piter inget på mig!

Nu ska jag gå och handla frukost och sen ska jag baka kanelbullar eftersom de är kanelbullens dag idag! Och nicklas skulle nog bli rätt glad :)
Puss !

blogg från sängen

Nu är jag ren alltså ny duschad. Har också köpigt ner i sängen med mina hundar min nicklas & en helt ny bok :) Imorgon är det måndag och ny vecka vilket betyder nya friska tag! Jag ska börja veckan med att försöka glömma de ssaker jag fick reda på i helgen, känner att jag har inte tid med just DET nu. Så jag ska försöka att lägga det bakom mig och inte tänka för mycket, då gör jag bara fel! Nya friska tag som sagt! God natt!

I love you more than I have ever found a way to say to you

nu har maten landat i magen :)
Lax med tinas hemliga topping, couscous och sparris.



nu ska vi ta ut djuren, sen blir de duschen och sist ska jag ha lite glass!
Puss

It's just another lonely Sunday

Varför är alltid söndagar så fruktansvärt tråkiga?
Varför har man aldrig något att göra på en söndag?
Hur kan det komma sig att man alltid är trött på söndagar?
Kan det vara så att jag har tråkigt just nu?

JAA!


I see one pair that I recognize

Nu blir det att äta upp gårdagens Wok :) Jag måste ha lite energi annars kommer jag aldrig igång att städa !


I don't get many things right the first time

God morgon eller förmiddag kanske man ska säga :)
Jag vaknade för kanske två timmar sen när nicklas steg upp och åkte iväg för att spela paintboll hela dagen. dock gick jag aldrig upp ur soffan som jag har sovit i hela natten, super skönt!
Och jag har fortfarande inte gått upp och tagit ut djuren, ni kanske tycker det är elakt mot dom. Men tro mig dom klagar inte dom sover så gärna så dom är glada dom slipper gå ut i kylan.

Igår hade jag det väldig trevligt, kul att vara med Madelene för en gång skull också :) kan fortfarande inte greppa att vi har blivit så gamla ! tänk när vi möttes första gången ! HAHA, vilka minnen :) 
Men nu så ska jag faktikst försöka hitta lite mjuka kläder och gå ut med djuren och försöka äta lite frukost :)
Ha en bra dag!


Then easy the more and the more you try

Nu är jag hemma ifrån ännu en kväll på sorello, är glad att den inte slutade i en bastu då hade jag nog somnat !
Är rätt så trött just nu och ska nog ta att kurra ner mig under täcket så fort jag är färdig här :)

Det var jag och Madelene som gav oss ner till sorello ikväll. Nicklas joinade oss lite senare också adde som var där med lite annat folk gjorde oss sällskap :)









Denna bilden ger jag er helt utan att skämmas, madelene fotade mig när jag var helt oförbered men som sagt jag bjuder! Tog endast fyra bilder ikväll och detta var en av dom :) NJUT NU ERA GAMAR!
Nu är jag ju som sagt hemma och rätt rund under fötterna, men även sansad :)

God natt på er!!


And now you're trying to fix me

Välkommen tillbaka till verkligheten Emmy !
tack :)

Vaknade runt elva men låg och drog mig och försökte väcka nicklas tills klockan var tolv. Sen tog jag ut pip och gick hem till mamma och åt lite frukost. Nu är jag hemma igen. Nicklas han gör vanilj-knyten vad de nu är :s och han ska äta det till frukost, en jätte bra återställare enligt honom.
Jag hade så roligt igår kväll att det blir sorello ikväll också :) Fast lite lungnare och med Madelene istället för galna Tina ;D te en drink eller två bara för jag måste medje att de är dyrt att fylla 18 haha !

Men nu ska jag hoppa in i duschen och förberedea lite till ikväll och middagen :)
Puss!


I'll be the last one on the dance flo-o-o-or

Hemma efter en sjukt rolig kväll med mina älskade vänner !
Det började med att jag hade väldigt tråkigt så jag och nicklas åkte till lönsboda och plockade upp tina. Vi bestämde oss för att ta några groggar här hemma och sen dra ner till Sorello.
Nicklas åkte till växjö med Adde och kollade på bio. Jag raggade upp Dennis och han kom hit och följde sen med mig och Tina till sorello.
Vi gick ner där runt halv elva, vid tolv kom nicklas och adde också dit.

















Efter Sorello blev det efter-fest hemma hos Adde :) Stannade dock bara en stund eftersom jag trodde jag var trött. Ack så fel jag hade!



*







När jag och nicklas gick ifrån efter-festen hemma hos adde var det meningen att gå hem och lägga oss. Men vi hamnade istället i en bastu hemma hos Oscar! där var det sjuukt varmt det kan jag ju lova! Halvnaket, svettigt och BLÖTT! blev det överallt! Men det var roligt tills något gick snett. Då var det slut, i alla fall för mig, de andra som var där (Anna J , Anna P, Robin, Nicklas och Oscar) fortsatte festandet men jag valde att gå hem, eftersom jag var väldigt svettig, luktade väldigt illa och var ruskigt hungrig så tyckte jag att det var bäst att gå hem.





Blev inte mer än dom två bilderna ifrån bastu-festen, eftersom det var väldigt varmt och blött så valde jag att låta kameran vila lite :)

Nu sitter jag i soffan och kollar på förhäxad och jag är fortfarande svettig äcklig och hungrig. Borde göra något åt det! Förhoppningsvis kommer nog nicklas hem snart eller däckar han kanske hemma hos Oscar.
Även fast det har varit en super bra kväll så är det besta med hela kvällen att Nicklas och Robin pratar med varandra. Det för mig gladare än jag trodde jag kunde bli!  Ja ni som vet vad de handlar om kan ju vara glada med mig!
Nu ska jag fixa mig och sen ska jag sova som en galning!

Hoppas ni har haft en lika bra fredag kväll/natt som jag har haft!
Puss !

blogg i skolan

Sitter i skolan och gör inte ett skit rätt så jävla tråkigt om man får säga så. Tror nog jag ska gå ut och ta mig en cigg och fundera på om man kanske skulle cykla hem.

Someone like you was made to be enjoyed

Nu har precis varit inne på Saxess hemsida och beställt tid för att färga mitt dumma fula hår , nästa onsdag :)
ska bli väldigt skönt! om de nu blir som jag vill ha det vill säga!
Nicklas han ligger i sängen och snuvar, han mår inte så bra. Så han blir hemma ifrån jobbet idag. tur det är fredag så han slipper missa mer ifrån jobbet för de tycker han inte om.
Men nu är klockan snart tjugo över och borde nog fixa till mig om jag ska kunna cykla härifrån vid tjugo i. Lite svårt att sätta sig framför speglen just nu dock eftersom mila leker med sina jävla leksaker mitt framför den. Ska nog kasta in henne hos nicklas (utan leksakerna så klart!)

Men nej nu ska jag fixas!
fredag idag! vad händer?

RSS 2.0