Thunder storms could never stop me,

God morgon.
Eller ja de är nog snarare middag nu. Jag har varit vaken sen tio och är rätt så hungrig. Ska sätta igång och göra varmsmörgåstårta helt till mig själv! Snart. Så jag ska ta på mig lite vettiga kläder, solen lyser med det är molnigt också så någon jätte värme är det inte direkt. Men sen ska jag vandra till Maxi.
Ha det bra så länge!
Puss :*

I don't wanna feel my legs

Nu ligger vinet på kylning även spriten får vara i kylen ett tag, om ca en timme kommer Tina hit, då är det pizza som gäller eftersom vi inte orkade göra någon mat!
Jag håller på att plocka och dona här hemma så det kan se beboligt ut i alla fall! Inte jätte trevligt nu! Men vad gör väl de vi ska inte bedöma renlighet idag ändå ;)
Men jag funderar på om jag ska hoppa in i duschen nu innan Tina kommer så slipper jag stressa med de senare, har ändå några minuter att ta dö på, innan jag själv dör av hunger! Så ah så får det bli!
Önska mig en trevlig kväll nu!

Puss :*

That's usually right when it creeps up on you

Hallå!
Åkte till älmhult runt elva och har mest varit hos mormor sen dess, mötet på komunen gick bra :)
Ikväll blir det sorello och jag undrar lite när flickorna dyker upp :s Måste äta något med, om vi inte skulle göra mat tillsammans sen, lite dåligt planerat idag men så kan det vara ibland! Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen!
Puss hey!

Don't start lying to me now

Nu intar jag sängen, hörs imorgon solstrålar!

Throwing my hands up in the air

Hallå,
sitter hemma hos mamma, har precis ätit lite pasta med bacon :) Imorgon åker jag hem igen eftersom jag har ett möte runt middag på komunen, hoppas det går bra!
Jag ska strax hoppa in i duschen och sen är det nog sängen som gäller skulle jag tro. Blir nog att stiga upp tidigt och åka tillbaka till Älmhult med mamsen.
Men nu är klockan mycket och jag ska duscha så ha det bra allihopa :)
Puss :*

Cause everything's changing now

Duschen avklarad!
och vet ni var mina kära vänner, jag har nyss betalat min telefon-faktura själv med mina egna pengar!
Det ska firas med en grogg på sorello ikväll! :) dock har jag bara tjugo kronor på kortet nu :s Ah de var en stor faktura :( Inte jätte kul, men samtidigt känner jag mig aningen närmare vuxen livet :)

There's nothing new to talk about

Hallå hallå!
Efter åter en dag i växjö, vad är detta fjärde dagen i rad nu? Så är jag i alla fall hemma i Älmhult. Har busat lite med mina hundar och nu ska jag hoppa in i duschen, för ikväll är det puben som står på schemat! Får hoppas på en rolig kväll med gammalt och förhoppningsvis nytt folk!
Men det är lite som ska förberedas och då menar jag på mig själv så det är väl bäst jag sätter igång, klockan är ju ändå halv fem snart. :)

Puss :*

fucking perfect

Nu anländer jag strax i Växjö, och här var det tydligen jätte fint väder, strålande sol och inte ett moln på himmlen..typiskt att jag tog på mig jeans idag, det var ju för tusan kallt i älmhult! Kanske hittar jag ett par billiga kort byxor som Mor kan köpa till mig! Hoppas hoppas! Men se! Nu är jag framme Puss :*

comming morning we'll still be together

God morgon!
Medans halva sverige åker till Emmaboda så åker jag tillbaka till växjö, är där runt halv ett, då möter jag upp mamma och Marie, sen blir det att ragga jobb! Nu får ni alla hålla tummarna för mig, för är det något jag behöver är det ett jobb! Men innan jag åker ska jag klä på mig ordentligt, sitter bara i linne, och så kan man ju inte söka jobb! :P
Sen ska jag upp till mormor med pip och dricka en kopp kaffe, kanske få lite frukost :)
Hörs när jag kommer hem!

Puss på er! :*


And why they think it all comes so easy

Nu är jag åter i Älmhult, men som vanligt är det inget att hurra för! Hallen ser ut som ett bomb nedslag och stolarna är på bordet i matsalen, tvn är på golvet och mitt vitrinskåp står åt andra hållet. Nicklas han städar. Säger han.

Imorgon åker jag tillbaka till växjö och min mamma för att söka lite jobb, hann inte med det idag så fixar det imorgon istället! Har ändå inget viktigt att göra plus att jag måste utnyttja mitt busskort så länge jag kan!

Nu sk jag gå upp till mormor och se om hon vill passa pip imorgon, inte så lätt att dra med han i jobbsökandet, det är nog inte så uppskattat heller skulle jag tro.

Puss :*

Apologise if I say, anything I don't mean

Hallå.
Sitter hemma hos mamma, hon sover i den ena soffan och jag gör inte mycket i den andra. Har sovit här inatt och det var rätt så skönt! Gick en liten runda med pip i morse, han är också med så klart.
Har nyss fixat till mig lite för när mamma vaknar blir det en sväng in till Växjö för lite jobbsökande och äta lite mat :) Kommer nog bli en rätt bra dag, önskar bara jag tog med mig lite andra kläder.. :s men så får det vara nu!
Annars har det inte hänt mycket och lär nog inte göra det heller, men man ska aldrig säga aldrig :) !

Ni får ha det så bra så länge! Puss :*






Watch as the storm goes through

God morgon.
Idag vaknade jag inte värken vid ett-tiden eller gick upp vid tre, så det börjar kanske fixa till sig med sömnen snart?
Mimmi är hemma och det är alltid positvit, så jag slipper vara ensam. Skule träffa mamma idag med men hon åkte tillbaka tilll Rottne innan jag hade vaknat.
Vad som händer idag? hm inte ett skit skulle jag tro, men alltid hoppas man på det bästa eller hur?

Svar på komentar.
Ja min pappa skrev verkligen skit på dig, till mig. Bara där märker han väl hur mogen han är? Om han tar lika bra hand om lille-linus det vet jag inte eftersom jag aldrig är där. Men dom gångerna jag har varit där så har linus varit med sin mamma, eftersom min pappa spenderar mesta tiden av sitt liv på jobbet eller i garaget.
Ah det är väl ens pappas plickt att älska en? Jag hoppas och tror att min pappa älskar mig, men frågan är varför han aldrig visar det?

Puss :*

After all I knew it had to be something to do with you

Borde nog äta en stor frukost, eftersom jag inte ätit sen igår eftermiddag.. Men jag har faktiskt inte tid för de. Mste plocka och dona här hemma. antar bara att min sambo inte lär göra det själv.

I know we’re strong enough.

God morgon. Fast morgon är det inte längre, vaknade vid halv ett på grund av att nicklas kom hem vid fyra typ och väckte mig så jag somnade inte om förrens efter fem, kändes kanon! inte
Men idag är det i alla fall lördag och det betyder att idag ska jag träffa min underbara klass och ha det mysigt hemma hos Tina :) Clara kommer och plockar upp mig vid lite i sex och då hämtar vi johanna. Får hoppas på en kanon kväll med mycket skratt , för det vill jag ha!

Nu, svar på en komentar jag fick igår tror jag av en Anonym.
Hur jag kan skylla på min far när jag är gammal nog att tjäna mina egna pengar och betala mitt eget körkort. Jag brukar inte dela med mig till folk jag inte känner om hur min pappa är. Men eftersom du attakerar mig så ska du får sanningen.

Min pappa är en överarbetad alkolist och har varit i flera år, ända sen jag var liten har han lovat mig saker jag aldrig fått, när jag och nicklas gick ifrån varandra fick jag bo hos han, han lovade mig att han skulle hjälpa mig med en lägenhet för är det något min pappa har är det pengar. Jag blev jätte glad och hittade lägenheten jag ville ha, då ville han inte betala. Jag flyttade hem till mamma som sov på soffan för att jag skulle få ett eget rum, hos pappa stog det två rum tomma och nyrenoverade men ändå låg mina kläder i en gammal bar i storarummet och min säng var hans soffa.
När studenttiderna började närma sig och det mesta var tvunget att fixas kom mina föräldrar överrens om att mamma skulle betala körkortet och pappa studenten, och sen tvärt om när det var min lillasysters tur. Inte mer än rätt eller? Min pappa betalade ett par skor och en klänning till mig. (trodde vi då) Resten fick min mamma betala plus att hon gjorde allt för att jag skulle få ta mitt körkort. Det är inte lätt att betala en student och ett körkort på en sjukskrivens lön när man har en dotter till att ta hand om. Hon gjorde allt hon kunde och jag fick min student precis som jag ville ha den, av mamma, inte av pappa. Mitt körkort fick läggas på hyllan när hon tillslut hade skulder upp över öronen.
Idag pratar mina föräldrar med varandra igenom advokater, jag har inte pratat med min far på flera månader och min  15 åriga lillasyster får ibland ett sms med orden "du vet att jag älskar dig" från pappa. Inget mer.
De sista orden jag fick ifrån min pappa var i ett sms, det löd såhär.

Skit på dig. Din manupilerade tonåring. Även du blir vuxen och klokare med tiden, det hoppas jag iaf. Då kanske du kommer att förstå. Lev ditt liv, men gör det med förstånd. Andra gör det. Sitt på öland och kasta skit på mig ett tag till. Mig gör det inget. Jag tål allt nu min lilla vän. Keep going on. Blir bara som vatten på en gås. Jag bryr mig inte, ingen annan heller. Sorry, daddy.

Nu kanske du förstår varför jag skylle på min pappa. Han är ett svin, en arbetsnarkoman som lägger pengar på hög och kan inte ge ett öre till sina döttrar. Jag vill inte ha hans pengar, jag vill att han bryr sig om oss. Men nu för tiden har jag ingen far och han har bara en dotter. Han är envisast på jorden tror han, men han känner inte mig. Detta slutar inte förrens han ber om förlåtelse. Tills dess kan han kyssa mig i röven.

:*

I know we’re strong enough.

Nu är klockan för mycket, så det är nog dags för mig att säga god natt. Det är ju en dag i morgon också.
God natt.

Now don’t get lost in gravity,

Hemma kväll med mina djur och en massa ljus, det luktar riktigt gott och det är mysigt att sitta här i mörkret :)
Är mer än nöjd med kvällen nu efter att Anna har varit här och hållt mig sällskap i nästan två timmar :) Kaffe smakar alltid mycket bättre när man dricker det med någon annan.
Simpsons rullar på tv:n och jag ska nog bege mig in i sovrummet snart. Men en stund till ska jag nog mysa i soffan!

Om jag tolkade facebook rätt så var östersjö-festivalen inte något att hurra för så nicklas han kommer nog hem snart, men jag kan ha förstått fel. Det är bara att vänta och se.

Puss :*

I'll blow you all away,

Hallå igen, klockan är snart sju så snart är även denna dagen över, skönt att dagarna inte står helt still i alla fall, fort går dom inte men ändå!
Mamma kom och plockade upp mig efter jag hade duschat, åkte till försäkringskassan, men där var det inte mycket öppet, dumma öppetider dom har, tisdag-torsdag 10-16, helt knäppt ju ! Bara att gå dit på tisdag, på måndag har jag också lite att göra. Skönt det så jag slipper göra ingenting hela dagarna långa!

Nu sitter jag i soffan med Pip vid mina fötter och Mila bredvid mig, båda sovandes. Jag väntar mest på att Anna ska sluta, vilket hon gör vid nio så det är några timmar kvar. Tills dess ska jag kolla på tv. Japp.
Har dammsugit, diskat och bjudit min mormor på middag idag så nu ska jag ta det lite lungt :)


Fick en komentar om varför jag inte har något jobb längre.. uppskattar komentarerna och de är rätt roligt med eran nyfikenhet ;) Jag ska inte säga något jag är nyfiken själv! Men hade gillat om ni skrev era namn istället för punkter, namnlös eller frågetecken, okej? :)
Men svaret på frågan är att jag var tvungen att säga upp mig på grund av att jag inte kunde ta mig till jobbet, eftersom tiderna inte passade ihop med bussarna som går, jag har ju inget körkort eftersom min pappa inte är som alla andra pappor. Så kortfattat så kan jag inte ta mig till mitt jobb. Rätt surt när man får ett jobb, jag skyller på min far.


Puss :*


no lock without a key.

God morgon.
Nyss varit ute med hundarna, är lite orolig över Mila eftersom hon ibland bajsar blod :s Inte så bra! Får nämna det för nicklas när han har slutat jobba.
Annars har det inte hänt mycket idag, sov alldeles för länge precis som jag har gjort dom senaste dagarna.. Men vad ska jag göra uppe tidigt nu när jag inte ens har ett jobb längre.. lång historia. Så jag sover bort halva dagarna och spenderar andra halvan framför tv:n & datorn eller hemma hos mormor. Japp livet det leker.



Fick en komentar då någon frågade vad som händer, Jo de ska jag svara på. Jag och Nicklas har gått skillda vägar. Så är det och det är så det kommer förbli nu, ni undrar säket varför och allt det där, men jag vill inte riktigt dela med mig utav det, så jag säger bara att vi är inte ihop längre.

you just might find but you're too far gone

Jaha, vad gör man när inget är som det alltid har varit?
Börjar man bara om, på nytt? Igen?
Har inte så mycke till val, samtidigt som det hela är sorligt och riktigt tråkigt så är det börjar på något nytt och de är positivt. Trotts att det nya ska behöva komma som det har gjort så är det fortfarande nytt. Jag tror det är bra, och jag tänker inte vara negativ.
Fan den som ger sig är mitt motto och jag har klarat mig hit tlls så ska nog klara mig ett tag till.
Inget är bättre än nystarter, eller? Får bara hoppas att det blir bättre mellan oss denna gången än var det var förra, vill inte ha det så igen och jag tänker inte tillåta det, vänner eller helt borta.

Nu ska jag kolla på family guy och försöka få mig en god natts sömn.

Place my fears up on this shelf

Är uppe tidigt idag med trotts att jag inte har något att stiga upp till nu när jag åter igen är arbetslös... Lång historia och jag orkar inte skriva ner den, kan ju bara ta med det viktigaste, det är inte mitt fel & de är sanningen!
Jo jag fick glatt stiga upp eftersom mila tjöt som en stucken gris.. stackars liten! Hon är ledsen och känner i luften att något är på G, men som en bra mamma steg jag upp och gick ut med mina älsklingar, nu sover mila skönt här bredvid mig med benet hon fick av sin mormor (alltså min mamma) .
Själv så pratar jag faktikst med min mor & jag behandlar henne som en tretton-åring. Det är alltid lika roligt :)

Vet ej om jag vill sitta vaken tills mormor hon går upp eller tills jag har något att göra.. mjaa jag tror nog jag kurrar ner mig i sängen igen.

Puss :*

And so I'm sailing through the sea

Väntar på johanna, det har varit en lååång och jobbig dag.

Across the water across the deep blue ocean

Hej.
Sitter här i soffan och blev precis klar, ätit frukost och fixat till mig. Ska upp till mormor strax där ska jag böna & be  att hon kör mig till jobbet som börjar halv tolv.Gör hon inte det blir jag en väldigt ledsen flicka och en väldigt arg flicka. Hoppas mamma är där uppe med.
Kommer jag till jobbet så slutar jag vid kvart över åtta i kväll och hur jag ska komma hem? Ah de är en bra fråga!
Livet suger utan körkort.. bara så ni vet!

Puss :*

Don't play some motherfuckin' band

Funderar på om jag ska beställa hem en sånhär klövje-väska till Mila. Tror nog hon hade gillat det, att få träna lite :) Hade varit mysigt om hon kunde bli lite större! Ska prata med nicklas om det när han kommer hem, det är nog inte uppskattat om jag köper en utan att fråga han först.


Rather keep you in my dollhouse

Kanske borde jag gå och lägga mig , klockan är trotts allt halv tio, jag brukar sova vid åtta, ska upp tidigt morgon och ha ett stort prov på åtta timmar, känns skit bra med tanke på hur mycket jag har missat nu, att vara borta en och en halv dag gör att man missar mer än vad ni kan tro :s alltså kommer provet gå och helvete imorgon och ska jag vara ärlig, hoppas jag lite på det, kan ändå inte ta mig till jobbet dom närmaste tre veckorna.. Känns skit bra, verkligen!

Men nu ska jag ta mig en macka med pricki-korv och ett glas oboy.
Puss :*

I wanna do some dirty things to you tonight,

Nyss ätit pommes till frukost, men vet ni vad, jag går nog tillbaka till sängen igen. Ändå så tråkigt här hemma.
Får hoppas att nicklas kommer hem snart.


I see signs everything leads to you

Morgon.
Sitter i soffan och har nyss ätit eller snarare försökt att äta lite frukost. Det var inte alls gott och det känns som att det är på väg upp igen. Hoppar över jobber idag, hade nog inte pallat gå till bussen ändå, orkade knappt gå ut med hundarna i morse, är nog på väg att bli dålig.. Jätte kul när man har slut prov imorgon :s det kommer gå åt helvete!
Men de gör ju inget igentligen eftersom jag ändå inte kan ta mig till jobbet på onsdag och framåt.. roligt roligt.

Nu ska jag släpa mg in i sovrummet igen och se om jag kan sova bort mitt illamående. Håll tummarna för mig!
Puss :*

Holdin the gold it's so gold it's so golden y'all

Hallå!
Åkte med och var co driver igår med nicklas när han var fylle-chaffis till kristianstad, aldrig mer säger jag! Helt klart inte värt det.. sitter heldre ensam hemma i några timmar. Var hemm efter fyra och har sovit super dåligt. så nu går jag tillbaka till sängen och inväntar morgon dagen och mer jobb.

Puss :*

'Cos I'm runnin' out of time

Hejsan
Sitter hemma hos mamma i Rottne och hör hur maten den puttrar på spisen. mamma pratar i telefon men än vän och jag kollar runder lite på facebook, det hände lika mycket där som vanligt.
Kom hit vid tio, då gick vi en runda i växjö, där jag fick lite små saker av mamma, lukt-ljus, plåster till nicklas som alltid lyckas skära av sig fingarna och ett prickit paraply :) Tack så mycket mor! Nu har vi nyss varit ute i Rottne en sväng, kollade i affären och köpe kardemumma.
Innan bakade vi lite kladdiga muffins med, fick med mig några hem :P , dom ska jag mumsa på medans nicklas är chafför ikväll/natt. blir en ensam kväll! :(

Men nu är det mat!
Puss :*

just in case i don't make it to heaven

God morgon!
Idag fick jag två timmars sov morgon  :) inte helt fel!
Har precis varit ute med djuren och fixat med mig själv lite, ska strax gå till bussen och åka till min mor och spendera en hel dag med henne :) hoppas vädret är bättre i växjö än vad det är här :s!

Men nu måste jag pysa för jag har kläd-ångest idag av alla dagar!!!!

Puss :*

I might just disappear.

precis som förr, inte ett dugg förvånad!
HAHA!

But she's comin' back to my place tonight!

God morgon, fredag och de kan inte bli bättre! Känner inte alls för att gå till jobbet idag, nej inte alls.
men det är ett måste så det var bara att dra sig upp ur sängen imorse, (det är fortfarande morgon btw, mycket tidig morgon) Tre dagar kvar av utbildningen.. hoppas provet går bra på tisdag :s de vet man aldrig!
Ahm.. ja vad jag ska dela med mig av vet jag inte, har inte så möt att säga. Så ha en bra fredag och hoppas alla får en rolig helg!

Puss :*


It's gonna rain like this for days,

Morgon.
Hemskt vad dåöig jag är på att skriva när jag kommer hem ifrån jobbet.. är så fruktansvärt trött så jag gör mat sen går jag och lägger mig vid åtta :P Orkar ingenting längre! Vakande inatt och gick på toa, kollade var klockan var då var hn 23.07! haha jag trodde klockan var mitt i natten ju, när det inte ens blivit en ny dag :D så sjukt glad jag blev att jag hade hur många timmar till att sova :)
Ändå var jag trött när ja vaknade imorse :(... Men nu sitter jag här med min tomte-gröt och mitt knäckebröd precis som jag gör varje morgon. Dagarna rullar på rätt så bra men dom är väldigt tråkiga! Måste bli ändring på detta!

Nej mina vänner, klockan är mycket och jag måste välja lite kläder, det skulle tydligen regna hela dagen idag så det får nog bli ett par långbyxor så jag inte fryser rumpan av mig!

Puss :)

I'm gonna love you like I'm indestructible

God morgon.
Trött som fan idag! Hoppas det blir bättre, låg kvar i sängen i två minuter extra, så nu ligger jag efter som tusan!
Måste pysa, ha det bra!




sometimes i miss it.

Second chances they don't ever matter, people never change

God morgon.. trotts att morgonen inte är så god just idag.
Efter en helvetes natt så får jag en helvetes morgon av min kära sambo som inte kan kontrollera sitt morgon humör. Rätt så trött på det faktiskt, har inte gjort någonting fel och så får jag skäll.. de är snällt!
Hela dagen är förstörd nu känns det som. Skit bra! Men gud vad jag vill åka till strömsnäs och jobba en hel dag nu!!!!


The walls line the bullet holes

God morgon.
Kan ni tänka er att veckorna går så himmla fort? helt galet, känns fortfarande som om det är måndag, förra veckan! Tur det inte är så ioför sig :s
Nicklas han sover fortfarande som en stock och jag har varit vaken i 40 minuter redan, ska bre en macka och sen bege mig till bussen.
Vädret är inte lika fint idag och det skulle nog bli regn.. kan vara rätt så skönt tror jag.
Men då är problemet.. vad ska jag ha på mig :s, jobbigt!

Puss :*

i do magic tricks for all the boys in the band

Hej.
tog nyss en dusch och det var den skönaste duschen på länge, efter en hel dag i solen så är jag inte svettig längre vilket är rätt gött :) Nicklas han är iväg och fiskar, för tredje gången idag :) Att han inte ger upp!
Vi åkte iväg i morse för att leka med djuren , men stället där vi brukar vara var redan upptaget så istället fick det bli frukost och fiske vid illa båtbryggan. I eftermiddags åkte vi ut till Hylte och fiskade i forsen där. men inget napp. Nu kom han hem, utan fisk så säkert inget napp nu heller.

Snart blir det lite kvällsmat, sen blir det sängen, imorgon är det en jobb vecka till att se fram emot.. Oj vad glad jag är! Det är pengarna jag är ute efter, ska bli så skönt när dom kommer, då kommer jag var en lycklig tjej med en kyl och en frys som är full och en gaderob som innehåller ett par nya skor :) Det kan ni lita på ;)

Puss så länge! :*


Is a three-fold, utopian dream.

Hallå!
Söndag och denna helgen har gått alldeles för fort! varför är det alltid så? Vardagarna flög förbi också så de var ju rätt bra, men när helgen kommer kan väl tiden ta det lite lungt?

I fredag var vi bara hemma gjorde inte mycket alls, och somnade rellativt tidigt. Igår så åkte vi på loppis först i markaryd, sen utanför strömsnäs och sist i hallaryd. Vi hittad igenting :/ lite surt! Senare på eftermiddagen fick vi (snarare jag) för mig att åka till rottne för att hälsa på min mor som jag inte sett på evigheter. Hon var inte hemma... Väl spenderade bensin pengar!  Men vi blev inte deppiga för det utan hittade ett slott utanför hovsdahl tor jag det hette , mycket mysigt! Det fanns en liten restaurang utanför, med live band vare lördag hela sommaren, så dit får vi åka någon gång :)

Idag har jag tillsammans med nicklas och mormor suttit ute i solen mest hela förmiddagen, druckigt kaffe och snackat skit. Trevligt trevigt. Jag ska nog sätta igång med maten snart för magen den börjar bli hungrig.

Tror nog det blir lite hemgjorda köttbullar idag, det var längesen!
Puss Puss!


running this banquet for the mildly inspiring and..

God morgon. klockan är snart sex, hundarna har vatt ute,frukosten är uppätet, nicklas sitter bredvid mig och spelar spel på sin telefon & jag är faktiskt rätt så trött idag, har inte sovit så bra plus att jag vaknade typ en halvtimme innan klockan ringde, och då hann jag inte somna om igen!
Så jag får väl se hur denna dagen slutar! Rätt så gött med samlyssning vid tio, de är under 10-12 man inte orkar göra någont och då är det rätt gött att bara sitta och lyssna på samtal ifrån kunder :)

Nu ska jag fixa till mig, puss på er :*

to be with you, just to be with you

God kväll, och det säger jag för att min dag är slut. Går man upp så tidigt som jag gör och trycker in så mycket information i huvudet som jag gör varje dag nu för tiden, behöver man sömn!

Tack så mycket Johanna Loo för den goda fikan! Hoppas du har haft en kanon födelsedag, you know i love you <3
God natt!!
Puss :*

And how easily it seemed to me

God morgon!
En rätt så härlig morgon måste ja säga. Här sitter jag i soffan, klockan är kvart över sex och solen den skiner :) Fin fint!
Lite frukost äter jag med, idag blev det risgrynsgröt :) Då håller jag mig nog mätt i några timmar i alla fall, brukar bi hungrig runt tio,det är tur det är gratis frukt på jobbet !
Jag är helt klar med förresten, nämnde jag att jag stiger upp vid halv sex, bussen går kvart i sju och jag är klar nu, när klockan är kvart över ? :) Himmla skönt faktiskt att slippa stressa!

Pip han ligger här bredvid mig, han är så fin! Just nu har han en fästing över de vänstra ögat och den äcklar mig något så fruktansvärt! hur ska jag göra för att ta bort den? han vill inte jag rör han i ansiktet då blir han helt galen.. så lite tips tack!

Men nu ska jag äta upp min gröt och sen gå en omväg till bussen, precis som jag gjorde igår när vi fick sluta en halvtimme tidigare av snälla Marcus på jobbet. :) Utforskade strömsnäs lite haha!

Puss :*




dont you see, im the narrator and this is just prologue

God morgon. Klockan är snart halv sju och jag är inte riktigt klar än :s skit med! så jag har inte tid att skriva mer än att det går bra på jobbet och det är dit jag ska nu!

Puss :*


cause i just don't believe we're wicked

Måndag morgon och jag kan medela att jag inte är speciellt pigg.. inte trött eller så, har bara fruktansvärt ont i magen.. och det känns ju skit bra! Tredje dagen på jobbet och klart kroppen ska strula med mig.

Men jag är ändå uppe nu så det är lika bra att åka dit och försöka i alla fall. Trotts att spyan sitter i halsgropen på mig så har jag ännu inte kräkt.
Önska mig lycka till.

Puss :*


cause you're amazing just the way you are

kaaaaaaah, vad jag är på dåligt humör.. tjatandet får folk gör det inte bättre..
pust!

The safest place to hide.

Nu har nicklas kommit hem!
Nu står han och tvättar av sig all svett i duschen :) Ikväll blir det nog ingen utgång utan lite mer hemma mys framför tv:n. :)

Jag var uppe hos mormor för en stund sen, hon bjöd på ett glas vin och jag fick en sprillans ny Rosa matlåda ! Så glad jag blev! Nu ska jag skryta för mina arbetskamrater på måndag! 

Puss :*


your kiss, your kiss so wet i loos my breath

Hallå.
Johanna har precis lämnat mig, så nu ska jag nog invändra åskvädret med en hög pannkakor!
Nicklas rullar hem ifrån falkenberg nu så han är väl hemma om någon timme. Skönt att ha honom hemma igen! Saknar honom otroligt mycket när han är borta !

Vad händer ikväll tross? Är bjuden på fest, är lite sugen, men plånboken skriker NEEEEJ!!! Så jag får se lite hur jag gör, nicklas kanske har något förslag?

Puss :*

its only the end of the world

Har tråkigt så gjorde en såndär klänning på Nelly.se, när jag upptäckte sen att den som låg etta hade ca 20 000 poäng så kände jag mig lite efter, så rösta på min så jag kan bli lite glad !

http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=Ola1qmDeBXHUes1P229SGwZg1K6qO0HckfROHUsHpxbKfPZUGXlK#Gallery

Snart kommer johann och räddar mig ur min tråkighet, hon är en bra vänn hon!

Puss :*

swear to shake it up, if you swear to listen

Hallå.
Vilken tråkig dag jag har framför mig.. kan knappt gå på grund av den dumma spänningen i mitt högra smalben, det gör väldigt ont! Jag är ensam om man inte räknar djuren och nicklas kommer inte hem för och ens sent ikväll :(

Fåglarna som kvittrar utanfö fönstet är det enda som hörs.. fy tusan vad deppigt.
Tänkte jag skulle gå upp till mormor.. men nää, det är typ lika livlöst där uppe som det är här..
Så jag tänker nog sitta här vid datorn och spela lite spel med mig själv tills det händer något annat tråkigt.

Puss :*

I'm forever keeping my angel close

Nu har mimmi åkt hem ifrån så nu är det bara jag och hundarna kvar.
Nicklas är i falkenberg och jobbar, han kommer inte hem förens imorgon kväll :( Så ensam och övergiven jag känner mig helt plötsligt..
Tur jag har mina hundar i alla fall, sen är ju mormor bara 20 meter bort.

Kanske skulle jag gå och lägga mig? det börjar nog en film vid nio. 
 
Puss :*


Bang, bang, bang I'm breaking in

Hallå!
Uppe i varv som jag är har jag inget att göra :s skit tråkigt! Har varit vaken sen halv sex i morse och är inte alls trött! Så vad ska jag hitta på för något? Ätit har jag redan gjort och jag har diskat, och jag gjort vid gravarna både här i älmhult och i loshult med mormor. Så vad ska jag hitta på nu?
Kanske skulle jag baka något? Det var ju längesen jag gjorde chockladkaka nu..  hmm får tänka på det!
Har ni några förslag kom gärna med dom!

Skev på kontrak på jobbet idag, ska man läsa igenom dom eller ska man bara vara tuff och låtsas? Jag läste och jag läste, men förstod inte så mycket, det är nog bra ändå! Så nu är jag officiellt anställd utav Uniflex bemanning!
YEY min första anställning ever! Grymma lilla jag!
Har också lärt mig en massa nyttigt idag, japp japp, sånt som ni aldrig skulle förstå om ni såg det ;) nej jag skojar bara!

Nu sitter jag i soffan och skrattar åt mimmi som blir uppäten av mila!
hahahahha

Told me I wasn't good enough

God morgon.
Idag är jag inte i närheten så pigg som jag var igår.. Men det är bara att bita i det sura äpplet som dom äldre säger och ta tag i sig själv. Just nu äter jag frukost och ska snart fixa till mig. Dom hade tydligen en klädkod på Transcom, vilket betyder att man måste vara hel & ren och inga mjukiskläder, precis vad jag ville ha på mig idag, håliga smuttsiga mjukisar! Men men vad  ska man göra åt det?

Klockan är snart 06.00 och bussen går om 45 minuter.. fixa till mig..plocka ner lunch och några mackor tills senare. sen är det bara att bege sig sakta men säkert till busstationen.

Puss :*

RSS 2.0