We had seasons in the sun

nu är det en ny dag & jag steg upp vid nio för att kunna vara pigg när skolan började vid kvart i nio.
det blev att ta ut pip & gå bort till mormor & dricka morgon kaffe med henne & mamma, sen blev det att jag stannade där till halv elva & skulle gå till skolan efter det, men gick istället & köpte ny piercing & sen gick jag till óle där marina & adde var.
så spenderade hela dagen med marina i stället för att gå till skolan.
men imorgon ska jag gå dit & vara där till klockan ett i alla fall sen är det marknad som gäller, nina & my kommer också hit. Magnus har förresten fått tid till operaton nu äntligen! på fredag, det kommer gå bra, hoppas bara han blir frisk snart så han kan vara med my lite mer.

nu ska jag ta & spela lite spel med min baby & plåga han lite. det förtjänar han!

hejhej

jag bjuder på en bild på staffan för att han är så söt!

la na na na



ibland kan jag undra hur vardagen sett ut, om man haft tur och fått vara med någon som du.

When all the birds are singing in the sky

hej hej, idag är det en ny vecka & rätt så kasst väder kallt & blåsigt.
jag stannade hemma från skolan idag med för jag har legat sjuk hela veckan lång & det är rätt utmattande så idag blir det att bara vila & ta det lungt. har varit ute med pip en runda & så gick jag hem till mormor en liten runda, drack lite kaffe & pratade skit med henne & hennes 90 åriga granne :) trevligt folkt !

igår var jag hemma hos madde & firade henne & tessi lite grann, men några fler tjejer. Det blev mycket skratt & många hungriga magar mken tillslut så fick vi mat & även tårta som var väldigt gått. måste försöka mig på att laga det någongång, maten då inte tårtan.

 

men som sagt så var det trevligt & det blev att gå och lägga sig nästan direkt när man kom hem för nicklas han skulle ju upp & jobba tidigt idag. men snart är det slut med det, den 11/4 slutar han & då får han gå hemma, min stackars lille kille helt ensam om dagarna, men han ska nog fixa det & jag ska nog fixa det med.

när jag satt hemma hos mormor kom det två väldigt bra låtar på radion på tal om ingenting.
tuffa tider - Gyllene Tider
&
sesons in the sun - terry jacks
  

så nu blir det att lyssna på dom ett tag, jag vet jag har lustig musik smak men det är fina texter :)
jag bjuder på terry jacks sesons in the sun nu bara för det.

Goodbye to you, mu trusted friend.
we've known each other since we were nine or ten
thogether we've climed hills and trees
learnd of love and A B C's
skinned our hearts and skinned our knees

Goodbye my friend it's hard to die
when all the birds are singing in the sky
now that the spring is in the air
Pretty girls are everywhere
think of me and i'll be there

we had joy we had fun
we had sesons in the sun
but the  hills we climed
were just sesons of time

Goodbye papa please preay for me
i was the black sheep of the family
you tried to teach me right from wrong
too much wine to much song
whonder how i got along

Goodbye papa it's hard to die
when all the birds are singing in the sky
now thet the spring is in the air
little children everywhere
when you see them i'll be there

we had joy we had fun
we had sesons in the sun
bud the wine and the song
like the sesons have all gone

Goodbye Michelle, my little one
you gave me love and helped me find the sun
and every time that i was down
you whould always come around
and get my feet back on the ground

Goodbye Michelle, it's hard to die
when all the birds are sining in the sky
now that the spring is in the air
with the flowers everywhere
i wish we could both be there

all our lives we had fun
we had sesons in the sun
but the hills that we climed
were just sesons of time

we had joy we had fun
we had sesons in the sun.


den är väldigt glad tycker jag, fast ändå lite sorlig men mycket bra :)
men nu ska jag inte skriva mer utan gå & sätta mig i soffa & läsa några rader.
ha det bra.

I tried to be chill but your so hot that I melted

idag & nästan helt nyss kom jag på att jag blir väldigt glad av låten Im yours med Jason Mraz, plus att jag längtar väldigt mycket till sommarn nu ! längtar efter sol & bad och en massa skratt och fester gud vad härligt!

trotts att det har varit en piss kass värdelös dag så värkar det som att den kanske kommer sluta lyckligt trotts allt ?
det hade ju varit skönt om något hade gått så som jag vill för en gångs skull & det hade blivit bättre om nicklas hade kommit hem & kramats med mig, men han är på granada & kommer inte hem på i alla fall fyra timmar.
snart ska jag gå & lägga mig med så går tiden fort & han är hemma inom bara några få ensama stunder.

jag har ju alltid Pip & Staffan, pipn sover & staffan ligger på rygg mellan mina armar så det är lite svårt att skriva , jag flyttar på han bak hela tiden men han vägrar att gå bort härifrån. han är så söt.

det har ju även varit earth hour idag för lite mer än en timme sedan. jag var pepp så jag slog av allting & tände en massa ljus & satte mig ner med en bok.mysigt men det hade varit bättre om nicklas var hemma som det var planerat från början, så det blev rätt ensamt efter ett tag & jag gav upp efter 57 minuter så , så dålig var jag inte trotts allt. Staffan var rätt så nyfiken på alla ljusen & kunde ej sitta still, kanske därför han är så pysig nu.

men nu ska jag sätta mig tillrätta i sängen men lite försenad kvällsmat & sen ska jag sova i väntan på att min älskling kommer hem. ha det bra.



danmark

lite bilder ifrån resan till & från danmark :)












det där flygplanet flög sjukt lågt, de var så nära att man såg vattnet röra på sig, landningsbanan låg precis bredvid vägen, det tyckte jag var rätt tufft !

helgen

orkade inte gå till skolan idag var något så otroligt trött i morse, antagligen på grund av att jag inte fått sova ordentligt den senaste tiden.
så jag har varit hemma helöa dagen, gick hem till mamma en stund & fick lite mat som hon hade köpt till oss & sen gick jag hem igen & halv sovframför tv:n i någon timme innan nicklas kom hem.
nu har vi nyss ätit kvällsmat & snart så börjar desperate housewifes så då blir det att kolla på det.

i fredags så var danielle & jocce här, i lördags var det förrest hemma hos mig & sen gick vi till a-huset, det var dock roligare hemma hos mig än vad det var där så jag gick hem runt halv elva, mötte olivia & stina på vägen hem så vi gick till mig & kollade på american pie 2 sen somnade dom så jag gick med & la mig.


madelnene

olivia & johanna

therese jag & erna

ALLA

på söndagen så var jag hemma hela dagen orkade inte göra så mycket,  hade mysdag med baby nästan hela dagen plus att jag tittade på marley & jag , vilken sorglig film det va! den var jätte bra & rolig men i slutet så kunde jag inte hålla mig ifrån att gråta ahhh jag hatar filmer med djur för det blir alltid så ledsamt tillslut. men jag klarade mig.

igår på måndagen så åkte jag & mormor till dragör med svenska dagsresor & det var rikitgt roligt faktiskt, spenderar inte så mycket tid med min mormor förutom när man är hemma hos henne dricker kaffe & snackar skit så det var trevligt.
köpte lite sprit & en flaska vin med kiwi smak det kan bli roligt.

men nu ska jag ta & hoppa in i duschen & sen kolla på tv.
ha det bra.

feeeeest

denna veckan har gått väldigt snabbt tycker jag allt, i måndags orkade jag inte gå till skolan trotts att jag bara har en lektion på tisdagen fick vi sluta tidigare, onsdagar är vi i köket hela dagen det gick otroligt fort på torsdagen så gick jag bara på en lektion & på fredagen hände det ultimataste någonsin,
jag jenny & tina följde clara till bussen för hon skulle åka hem. när vi sen skulle gå tillbaka till skolan så kommer det ett fyllo & vinglar förbi efter ca 10 sekunder så ramlar han med ansiktet rakt ner i asfalten & vi tre börjar så klart skratta som fan åt han, men när vi sen lungade ner oss lite så ringde vi efter en ambulans sen stod vi där & glodde på han i en kvart innan ambulansen kom & hämtade honom, men som tur va så var han inte skadad mer än ett rivsår på örat.
sen så gick vi tillbaka till skolan & hade martha vilket också gick snabbt.

cyklade hem efter skolan sen & åt lite , på kvällen kom sen jocce & dannielle så dom jag & nicklas tittade på twiligt som inte var så bra som jag hade förväntat mig men han var snyggare än vad jag trodde :) vilka ögon!
sen åkte dom hem & vi gick & la oss.

idag vaknade nicklas före mig & gick ner & köpte nybakade frallor så det blev att äta frukost runt halv tolv. Efter det så gick jag hem till mormor med bullar som nicklas bakade i veckan. hon blev glad, det blev att jag stannade där & kollade på reprisen av bygglov.
När jag kom hem sen så blev det att dega framför tv:n lite & sen fixa musik till ikväll & städa på toan för den såg förjävlig ut.  har även försökt hitta något vettigt att ha på mig till ikväll, är inte riktigt nöjd än fast jag hållt på i en timme nu :s
Men nu sitter jag iaf & väntar på att madelene & de andra tjejerna ska komma så festen kan börja, sen bär det av till a-huset & claes 18-års fest. det ska bli roligt.

men nu så ska jag försöka fixa lite me musik & sen plocka undan lite i storarummet.
ha det så kul ikväll alla!
Puss hej

helg :)

det har varit en helt otroligt bra helg måste jag säga, jag känner mig riktigt glad :)
i fredgas så skrattade vi väldigt mycket i skolan precis som vanligt & så klart på marthas lektion blev det kakor & te.

på kvällen blev det sen att hälla i sig 75 cl vin ! & ja jag blev rätt full på de, det blev & så en del sprit :) men jag förtjänade faktiskt att ha lite roligt för jag har inte druckigt mer än fyra cider sen nyårsafton så i fredags var det min tur!
mådde relativt bra hela kvällen & när vi sen skulle gå hem så blev den ett snabbt farväl & jag gick hemåt trost att jag egentligen skulle följa johanna hem. jag trodde inte att det var så jobbigt att gå hem när man är full, det har alltid varit någon som kört mig eller har jag cyklat. det måste ha tagit ialla fall en halv timme att gå hem, & jag rökte nog ett halv paket cigg innan jag kom hem. jag kände verkligen hur jag vinglade på viadukten haha. men det var roligt & det ska göras om väldigt snart !

i lördags var jag inte bakfull utan mådde rätt bra, var bara allmänt trött så jag gjorde lite pannkakor till mig & baby sen låg jag & läste & kollade på tv hela dagen, somnade även när nicklas spelade xbox.

idag så steg jag upp runt halv tio & satte mig själv på bantning så jag släpade ut mig ur lägenheten & gick i 40 minuter det var riktigt härligt det ska jag fortsätta med, när jag kom hem blev det att spinga några extra gånger i trappan för jag skulle hämta mitt kort så jag kunde handla lite nyttig frukost, så det blev att spinga upp & ner & in på netto & köpa fil, groft  bröd, äppel & gurka. ska även be mamma handla vitkål till mig, jag är sugen på vitkålsoppa :)

ah det var denna helgen, imorgon är jag ledig mest hela dagen, för om jag inte nämt det så istället för att sluta skolan gick jag med på att dom ändrade mitt schema så jag går endast på dom lektionerna jag tyckte var viktiga & roliga.
men jag börjar i alla fall vid tio i två imorgon & slutar halv fyra har bara musik imorgon så det blir att vara ute & gå imorgon med :)
snart är det faktiskt sommar med, eller i alla fall sommarlov ! ca 10 veckor kvar bara . det ska bli härligt, jag ska samla ihop pengar till en utlandsresa med. åååh jag vill utomland nu !

men nu ska jag gå & läsa lite till i min bok.
ha det bra :)

jävla skit

första dagen i skolan på typ två veckor idag, det ska nog gå bra vi ska bara vara i köket.
steg upp vid kvart över sex med nicklas idag för att jag börjar vid åtta. men nu ångrar jag mig för klockan är inte ens sju än.

än så länge har jag varit ute med pip sagt hej då till nicklasbabe kollat på vakna med the voice & snokat rundor på bilddagboken.
men vad kan man göra den här tiden på dygnet.



det är så utmattande att hata dig.
jag vill bara att det ska vara över, nu & föralltid.
för att se in i dina ögon igen vill jag inte, jag behöver inte det
jag kan varje centimeter av din kropp ditt as
ut ur mitt huvud ut nu, för jag vill inte ha dig här !

astmaskit

fick en riktig kattattack  i morse , kunde värken sova eller andas, så det blev att gå hem till mamma
& trycka i mig allegitabletter & asmaspray, men mår rätt mycket bättre nu.
nicklas skulle komma hem snart & ta han om mig sen ska vi städa bort allt katthår i allafall sovrummet
så jag åtminstånde kan andas utan svårigheter när jag sover.


idag händer det grejor, få se om det blir något hyreshus & kappahl .
det kan alltid bli roligt .

men nu ska jag gå & titta lite till på arbetara här nedanför.
& sen ska jag och nicklas gå hem.

blää

tråkigt tråkiga söndag!
vaknade runt elva idag av att nicklas pussade mig så jag blev blöt i hela ansiktet, steg upp efter en stund.
tog ut pip & hoppade sen in i duchen.
åt sen frukost, köttfärsås & ost på macka, det var inte lika gott som det var igår :s

vad händer idag då tros?, inte ett skit kan jag tänka mig men imorgon så ska jag & mamma på möte med skolan
kommer bli jobbigt & rätt pinsamt, men ska bli gött att träffa tjejerna :)

nu villjag inte skriva mer så jag ska istället diska platta håret & sen lägga mig & skrika i soffan.
hejhej

mockingbird

fredag idag & helgen är här, än så länge är klockan bara halv tolv men jag har ändå hunnit med
att äta frukost ta ut pip, mysa med nicklas & snoka på bilddagboken, är jag inte duktig.

 igår så fyllde mormor år & jag o nicklas givk hem till henne runt fem, åt lite smörgåstårta & kladdkaka sen fick hon sin present av oss , en dagsreat till dragör i danmark för två. så hon jag jag åker till danmark den 23 & handlar en jävla massa vin :D. det ska bli trevligt. mormor & jag!

men nu ska jag gå ut i atorarummet & vara lite social mot nicklas & jocce som också är här.
hejdå.


sommarjobb

hejhej.
skulle egntligen till skolan idag & vara med & laga lite mat, men det blev att fika med min pappa istället.
Det var rätt trevligt fast han tjatade på mig om skolan men det visste jag att han skulle göra
men i vilket fall som helst var det trevligt att se sin far :)

efter det så gick jag hem till mamma & pratade lite & det blev en del prat om sommarjobb.
så det blev att jag sen gick ut i lite olika affärer & bönade och bad om sommarjobb, dock fick jag ett nej överallt.
men nu sitter jag hemma igen i alla fall & pratar med nicklas mamma om självklart sommarjobb.
hon säger att jag borde gå upp på´komunen & det ska jag bannemej göra, nästad direkt :D

men har inte tid att skriva mer nu.
hej då.

skolmöte

ska på skolmöte om ca två timmar.
skulle visst prata med syokonsulenten om något piss. jag vill egentligen inte gå dit alls
men det är ett måste visst, jag trodde faktiskt att det bara var att säga jag ska sluta & sen slutade man.
men men så fel man kan ha, det ska ju alltid vara någonting i vägen eller hur :)  men i vilket fall som helst så ska jag till skolan vid halv ett för att först prata med min lärare & sen då snacka med syotanten.

Efter det så ska jag fika med mamma , & senare ska jag nog ringa nina & se om jag kan komma dit i veckan :)

just nu så sitter jag här & kollar egenom bilder sen jag vara i kalix emd mamma hos familjen johansson!
jag saknar verkligen dom & ju mer jag tänker på det ju ledsnare blir jag av tanken att man inte kan träffa micke mer.
det är rätt jävla sorgligt, men mest ledsen är jag för deras skull.
ska spara pengar så jag kan åka upp dit denna sommarn, de blev ju inte så förra sommarn.
jag bjuder på en bild


men nu ska jag iallafall ta & fixka till ansiktet lite & platta håret.
ha det bra & önska mig lycka till idag!

söndag

Idag är det söndag & klockan är kvart i tio :)  det är rätt härligt att kunna gå upp så tidigt på söndagar, innan sov man ju till två om dagarna ! fan vad vuxen jag har blivit då, håll käft ;)

jag har paxat datorn & nicklas han sitter vid tv:n än så länge
men sen ska det iallafall städas här hemma & sen ska vi köra till willys & handla, det börjar ta slut i frysen nu.
ska nog ta & göra iårdning lite frukost nu & mat till nicklas imorgorn :)

Hoppas på jobb i veckan , så jagtjänar lite pengar i alla fall, för det kommer behövas i dessa svåra tider.
på tal om pengar så är jag riktigt nöjd med mina inköp från igår, även nicklas tyckte om mina kläder & sin nya shorta.
ibland får man faktiskt slösa & jag har inte handlat tröjor till mig själv på hur länge som helst.
kom på nu med att jag köpte en tjock tröja också , en vit en, har inte många sånna :D

Men men nu ska jag bege mig till köket.
har det bra.
hej

RSS 2.0