Goes out, to everyone, that has lost someone

Sitter i sängen, övar på provet jag ska göra imorgon, målar naglarna och har klyftpotatis i ugnen!
är riktigt hungrig! och jag är egentligen sugen på de varma-mackorna som jag åt hos mormor innan! trotts att mormor är vaken känns de dumt att gå upp dit och tigga mat nu :)
Körkorts-saken börjar imorgon vid fyra, aaah! är rätt nervös! Men de ska nog gå bra!

Nu är nog mina potatisar klara, ska äta dom, läsa på en kvart på provet sen ska jag sova och imorgon ska jag vakna lycklig :D

nails for breakfast , tacks for snacks

hey.
ska strax hoppa in i duschen, så fort mamma är färdig så är duschen min i dom närmaste 40 minuterna! ska ta e riktigt lång dusch, är redigt frösen idag. De är ju så satans kallt ute med! piss på de!
pip han bara knyr och katten går runt med mammas strumpor på ryggen :s ja den är inte redigt som den ska..

gick upp till mormor innan och åt två varma-mackor och höll på att spy, åt på mcdonalds innan och var inte redigt hungrig när jag gick upp till mormor, kan vara därför! gick hem nästan direkt för mormor hon har ju sina program på tv som hon kollar på varje kväll, inte så kul att sitta där och glo då!

Nu är badrummet ledigt så ses om 40 minuter! HEY
:*


So I just keep my head to the sky

Nu är jag hemma (har varit hemma ett tag redan) ifrån Ronneby. testade balklänningen , måttade och beställde . känns bra att ha det överstökat, så nu slipper jag tänka på det ett tag :)
När vi är på väg hem fick jag sms om att mina saker ifrån nelly.com hade kommit så hämtade ut dom , och de passade perfekt! älskar när de är så :)

Mamma hon somnade på två röda sekunder så jag får glatt sitta i mitt rum och ruttna ett tag. Ska nog ta på mig myskläder och gå upp till mormor snart som har lovat att bjuda på varma mackor idag.

Men just nu ska jag ta de lite lungt och kanske öva lite på ett prov :s lika kul som alltid!

:*

I cant believe this shit

God morgon.
Ny vecka nya tag, brukar man inte säga så?
vaknade av att johanna kom hit och väckte mig vid nio. Vi tog en kopp kaffe och snackade lite. Johanna jag gillar dig :)

Mamma kom nyss hem, och vi ska snart åka till ronneby för att beställa min balklänning. Ska bli härligt att ha de gjort. Annars så har jag inget att berätta.



:*

I'll keep my eyes fixed on the sun

god morgon.
sitter i sängen och äter frukost. hunden väckte mig för ca en timme sen och självklrt vaknar jag med fruktansvärd halsbränna! fy fan vad jobbigt det är ! Men efter tio minuter försvann den.
Jag tog ut hunden och gick hem till mormor som ville ha lite handlat även idag. så jag gjorde det också innan jag gick hem igen.
Nu är jag som sagt hemma. ska se om jag kan sova en timme eller två till, tina kommer vid tre så jag har ingenting att göra tills dess kan lika vl sova! Och tina om du läser detta så ät inte , mamma hade tagit upp kotletter så tänkte att vi gör dom när du kommit!

Nu ska jag äta upp den andra mackan jag har brett, dricka upp min oboy och sen försöka sova!
:*

And its bring me out the dark

hejhej!
klockan är över tolv och jag är riktigt trött!
ska sova så snart jag är klar här.
har inte så mycket att skriva dock, gick och handlade lite till mormor innan, stannade sen hos henne ett tag och drack lite grogg. Min mormor är snäll hon! Runt nio gick jag hem igen.

so sagt inte mycket att hurra för!
Så nu ska jag sova! hey

He would be hard to chase but good to catch

Fredag idag!
Jag steg upp vid sju, tog ut hunden, handlae mjölk och cigg innan jag fixade till mig och cyklade.. japp jag cyklade till skolan idag! Gissa om jag cyklade sakta och var riktigt försiktig!
Hade först svenska och då hände det något oväntat! men de delar jag inte med mig av ;) Efter svenskan var de religion, näringslära och sist ansvarsfull alkoholhantering. Fick sluta en kvart tidigre med och då cyklade jag försiktigt hem. Tog ut pip och gick upp till mormor en snabb runda.
Nu är jag hemma igen och har nyss ätit en skål men flingor, är fortfarande hungrig dock så ska ta mig en macka också!
Vad händer ikväll är frågan? jag är på för bra humör för att bara sitta hemma, helt själv desutom eftersom mamma har åkt iväg över helgen och jag är inte säker på att mimmi kommer hem.. :( deppigt!

Men först och främst ska jag äta mig mätt sen får jag planera nått!



Only go so far to bury them

Sitter fortfarande vid köksbordet, mamma har kommit hem så hon sitter med här. Nu har pappa precis börjat att tveka om detta med studenten. Vad var det jag sa? hur många dagar tog de? 4 ? aja jag bryr mig inte ett skit och blir varken upprörd eller ledsen för jag är så himmla van! Mamma hon fixar det, de vet jag! Tur man har i alla fall en förälder man kan lita på.

Nu sitter jag mest och tänker på helgen och försöker planera lite!
Tina kommer på lördag eftermiddagen, kanske skulle försöka klippa henne lite då. Kläder måste bestämmas, sminket ska fixas och så vidare. De blir lite förfest här hos mig innan speak easy :) får se vilka som dyker upp. Hoppas bara på att jag får de trevligt och att kvällen blir som jag vill ha den!

Nu ska jag äta ett knäckebröd!
:*

Stay out of the light

Nu är jag hemma igen, efter en sväng till skolan, där stannade jag i en halvtimme innan jag tappade humöret och vandrade hem igen. Mimmi var hemma så tog med mig henne till Deres där jag köpte lite frallor sen gick vi hem till mormor och åt frukost. Mimmi gick efter ett tag och istället kom nina.
När klockan blev tolv kollade vi på reprisen av de omtaladade programet om Ingvar Kamprad som gick på ettan igår. Förstår inte varför folk blir så arga låt han vara istället.
Efter det så körde nina ut mig till maxi så jag kunde hämta ut mina skor som jag beställde här om dagen. Sen plockade vi upp johanna och tina och åkte hem till rasmus på lite te och bullar. Nina följde inte med.
När klockan blev tjugo i fyra körde ralle ner tina och johanna till stationen och jag åkte hem. Så nu sitter jag här själv.. vet ej vad mamma är eftersom hon aldrig berättar de och mimmi är också borta.

Jag hade tänkt ta en fralla till nu och sen hoppa in i duschen.
:*

and we'll all dance alone to the tune of your death

God morgon. Är på riktigt dåligt humör än så länge så de ska ju bli jätte kul att gå till skolan i detta iskalla jävla väder och arbeta i fem timmar med en rast. gud så bra vi har de!
jävla skit skola, vill bara gå och lägga mig igen.





Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen


I did it all so maybe I'd live this everyday

Gick nyss och la mig i sängen.
Ska försöka sova så snart som möjligt, har fruktansvärt ont i min rygg, och mitt huvud sprängs snart utav allt skit som jag går och tänker på 24 timmar om dygnet.
Nina kom och hämtade mig vid skolan runt elva, följde med henne till strömsnäs för att hon skulle lämna tillbaka sin jobb-data. När vi var tillbaka i älmhult tog vi en tur in på ESC (European sports cars) och kollade lite, de blev att vi gled där ifrån i en Skoda RS.


Ah - som de kan gå! de är ju trotts allt onsdag.
Efter de åkte vi hem till mamma, som befinner sig i värnamo och kommer inte hem för och ens imorgon . Nina lämnade mig runt fyra och vid halv fem kommer nicklas med mila så jag kan få hälsa lite på henne och säga hej då. Men dom ynka två minuterna jag fick med min älskade mila tyckte inte jag räckte så jag ringde upp honom igen och sa att jag ville ha henne mer. Efter många om och men så fick jag ha henne tills imorgon. Han kommer och lämnar henne här men så fort han går utanför dörren så börjar hon gny och blir väldigt orolig. Så efter 20 minuter får han hämta henne igen. Men den gången han jag i alla fall mysa med henne lite och ta farväl ordenligt. Han ska ge bort henne på fredag så idag var sista gången jag såg henne. Det gör mig mycket mycket mycket ledsen! :(





















Kommer sakna Mila något fruktansvärt! Får redan ont i magen av att tänka på att jag aldrig kommer se henne mer :'( .
Så nu ska jag gråta en skvätt och kolla på foton på Mila från när hon var liten och allt var mycket bättre än vad det är nu!


And I'm only as small as the world will make me seem

Hej,
Jag har nyss kommit till skolan. Trodde jag var en timme sen men det visade sig att inte började för och ens nio så jag var precis i tid! När johanna och tina kommer så blir det frukost och jag är sugen på macka.
Idag så mår jag aningen bättre än jag gjorde igår.. men de är inte helt rätt än. Har mycket att tänka på. Men jag kan inte göra annat än att ta de som de kommer, tyvärr..

Ska inte göra något speciellt efter skolan idag skulle jag tro. Ska öva på lite prov och bara ta de lungt. Nästa vecka blir de mycket, åka och beställa balklänning på måndag, på tisdag börjar jag på körskolan så då måste och ska jag träna och öva så mycket jag bara kan på körkortet så jag får de så snabbt som möjligt.

Nu vill jag inte  skriva mer, måste hämta papper till min rinnande näsa.
:*

That now I will overtake you.

hejhej.
Efter en mycket lång dag ligger jag nu i sängen för att sova så snart jag är klar här!
Eftersom jag vaknade med den värsta smärtan jag varit med om på många år så blev de ingen skola. Stannade hemma och låg i sängen i ca en timme innan jag tog mod och styrka till mig att gå framåt-böjd ut i köket och gjorde mig en macka. Gick sen ut och la mig i soffan för att se om jag kunde somna, men nej.. de kunde jag inte. Så jag låg med mammas vete-kudde i ca två timmar. När min onda mage började lägga sig lite tog jag tag i mig själv och gick dom långa stegen till matbordet. Där plaserade jag min röv tills klockan var ca tolv, då hade magen laggt sig helt och jag gick en sväng hem till mormor. Nina kom också dit efter ett tag.
När klockan sen blev lite över ett gick vi hem till mamma istället.
Nina snodde min data i typ två timmar och la upp en massa kläder på tradera. När nina sen åkte här ifrån så fick jag tillbaka datorn och fortsatte mitt sökande efter student-springa-ut-klänning-och-skor! Efter många timmar, många besök på olika hemsidor hittade jag tillslut den klänningen jag ville ha och två par skor, ett par till balen och ett par till när jag springer ut! gaaah de är verkligen på gång nu!
Vad det är för skor och vad de är för klänning får ni tålmodigt vänta med!
och jag höll på att glöma att jag och mamma var även nere på körskolan idag och skrev in mig, så på tisdag börjar lilla jag med mitt efterlängtade körkort! är de inte otroligt! :)

Men nu ska jag sova! klockan är alldeles för mycket och om jag ska palla stå i köket hela dagen imorgon så måste jag ha lite sömn!
Men först ska jag svar på Kalles fråga

Vad kostar dom och hur söker man på parfym? Mvh Kalle
Svar:
Brillorna budade jag till mig på tradera och jag vann dom för 90 kr, så plus frakten så blir de ca 115 kr :)
Om du menar vart jag beställde parfymen ifrån (?) Så gick jag in på
http://parfym.se finns massor av fina
parfymer till mycket bra priser!

GOD NATT!

I confess I'm always afraid always ashamed

Nu har det släppt en aning i magen, så nu kan jag i alla fall röra på mig utan att jag tror jag ska dö!
Så jag flyttade mig ifrån soffan till en stol vid matbordet så nu sitter jag här bredvid mamma som jag nyss har färgat håret på och kollar runder på tradera. Hittade ett bar 50-tals glasögon som jag budade på, de är gött att vara 18! och så köpte jag hem ett par till mamma.
Nu vill jag bara att tiden på mina glasögon ska gå ut så jag får hem dom så fort som möjligt. inte dumt med ny parfym och nya glasögon en helt vanlig tisdag! :)


And now I'm one of the forgotten

hej igen..
ligger fortfarande hemma, alltså har jag inte gått till skolan än. Magen är inte bättre men jag har lyckats flytta mig ifrån sovrummet till storarummet så nu ligger jag i soffan istället. Och jag har beklagat mig en del så mamma var snäll och betällde en parfym till mig som jag ville ha. Nu ska jag lägga på den varma vetekudden för andra gången och hoppas på att jag kan gå upp och röka snart!



Thought i could do this on my own

Vaknade 30 minuter innan klockan ringde idag, hm.. tänkte jag de var lustigt men steg upp och så fort jag ställde mig upp fick jag reda på vad problemet var. min idiot jävla mage är igång ingen! De tog mig 20 minuter att ta ut hunden på en runda som vanligtvis tar fem minuter, eftersom jag var tvungen att sätta mig ner vart tionde meter.
Nu ligger jag i sängen och kvider för de gör förbannat ont! de är tur att jag är nogorlunda vad vid detta annars hade jag haft stora problem. Fattar bara inte varför de kommer tillbaka nu? de har hållt sig borta i flera månader .
Piss skit jag hatar de!
Så nu ska jag ligga kvar i sängen ett tag och se om de går över! måste fan till skolan, men de finns inte ett chans att jag klarar av att gå till skolan och stanna där om detta fortsätter! :(

Stop wastin' all of my time

Nu har jag legat i sängen i säkert två timmar. Sappat på tv:n och kollat runder på internet, är trött på de nu!
Kanske skulle jag sätta igång och läsa "David Copperfield" som ska vara utläst om någon vecka och den dumma boken är på mer än 400 sidor! dags att börja snart! Ska bara gå ut i köket och ta en tallrik med potatisgratäng!


I'm leaving you far behind

hejhej
klockan är lite över sju och jag ligger nerbäddad i sängen.
Nina kom och hämtade mig efterskolan och vi åkte hem till mamma, åt lite middag runt fem , mimmi var också hemma. Nu har mimmi och nina åkt , nina stack för någon timme sen om mimmi för en halvtimme sen typ. då gick mamma och la sig så jag gick in på mitt rum och har nyss pratat med en mycket trevlig människa.
Ligger och kollar runder på trafik skolor här i älmhult eftersom mina föräldrar äntligen har kommit överrens om vem som ska betala vad när de gäller mitt körkort och min student. Mamma betalar körkortet som jag ska börja med så fort jag bara kan, och pappa betalar studenten. Så nu hoppas jag bara på att min käre far håller de han lovar han är ju annars rätt duktig på att inte göra de. Men bara för att visa han att han SKA betala så ska jag beställa min balklänning typ imorgon eller på onsdag och ge han räkningen :)

Nu ska jag försöka må lika bra som jag gör just nu resten av kvällen! önska mig lycka till!
:*


If it all comes undone

Nu är jag hemma.
Mamma lagar mat i köket, mimmi om nyss innanför dörren och nina ligger i soffan.
Hoppas på att maten är klar snart för jag är hungrig!

Vad som händer idag? ja de är inte planerat, har inte tänkt på att göra nått, så fort jag tänker får jag huvudvärk så jag låter helst bli att tänka alls. Hoppas bara jag blir på bättre humör snart.

:*

With friends like you who needs enemies

hej.
sitter i skolan och har rast, har nyss ätit lite lunch.
Mår inte tipp topp idag de kan jag ju lova. Blev aningen för mycket för mig att hantera igår och jag har rätt så mycket ångest. Men tror att de där utbrottet var rätt bra för mig. De behövdes.

Idag slutar jag vid halv fyra då kommer nina och hämtar mig, sen blir de fika med nina och mamma.
Mamma har lyckats med en del idag. Så jag ska gå och ta mått på mig idag så jag kan beställa min balklänning senare i veckan. Ska även gå och skriva in mig på körskolan så jag kan ta mitt körkort snart. Hoppas bara på att de inte blir som de alltid har blivit innan, att ingenting blir som de är planerat. Pallar inte med de igen , inte just nu.
Vill ta mitt körkort och köpa bilen jag vill ha!







Så nu ska jag dricka upp mitt kaffe & dröma vidare om denna fina bil.
:*


Even brighter than the moon

kaaah.
Är nu hemma hos mamma och vet ni vad? jag ligger i MIN säng, under MINA täcken med MINA kuddar! har aldrig uppskattat min säng mer än vad jag gör just nu!
Kom hem ifrån johan för ca två timmar sen, snackade en stund med mamma och hennes kompis marie , efter de åkte jag och morsan till willys och handlade lite smått. Nu är jag som sagt hemma och nerbäddad. Hade tänkt att vila i någon timme, får se hur de går. har en del i huvvet just nu känner jag, men hoppas på att få ta igen den sömnen jag missat under veckan!




.

Att det alltid ska kännas så fel. Jag vet att de inte är mitt fel inte ditt heller egentligen. Men ändå känns det såhär. Ska nog ta mig en ordentlig tankeställare, måste göra de.

Young people should be speaking their minds

Sådär ja,
nu var kalaset slut, mysan fick en massa fina saker, kläder, spis och en massa annat. Nina och magnus åkte iväg för att äta lite så jag stannade kvar hos nina och umgås lite med my :)
med umgås menar jag att jag kollar på tv & sitter vid facebook medans my leker med sina leksaker.

Frågan idag är om jag ska ut ikväll eller inte?, hm.. tåls att tänka på så att säga!

nu sprang barnet iväg, bäst att kolla vad hon sysslar med!
:*


barn kalas

Hejhej. Sitter hemma hos Nina med Magnus Nina och my, Magnus mamma och hennes man trillade nyss in också. Mysan fyller år nu i veckan så vi har barn-kalas för henne idag. Stämningen just nu känns sådär, men de blir nog bättre får jag hoppas! Det kommer fler folk om en stund så jag ska plocka lite och vara social. :*

!!!!

Fy fan vad mitt humör vände ifrån glad till riktigt idiot förbannad/sur på två sekunder. Jävla skit.. Ska försöka att aldrig ringa de dumma numret igen. Åååååh! Tur är det att jag slipper vara ensam , då hade jag blivit tokig och saker hade gått sönder.

Buy a one way ticket far away from here

hejhej.
Sitter hamma hos linus som håller på att laga lite mat. jag har plockat lite ska strax fortsätta. Han mår mycket bättre än igår och jag är inte sjuk, har endast mens/huvudvärk vilket inte är alls kul. Men jag har köpt chocklad som jag ska trycka i mig efter maten och hoppas på att värken försvinner!

Blev ingen skola idag eftersom mitt alarm inte ringde trotts att jag ställde det igår. Lite små hopplöst eftersom jag hade prov idag och har prov imorgon. Så nu blir de helt fel i schemat, men de får jag lösa nästa vecka. Ska läsa till provet jag skulle haft idag snart så jag kan göra de imorgon! Men nu ska jag ta andra ciggen för idag & sen hjälpa till lite :)

:*

I really don't mind what happens now and then

hejhej.
Har nästan precis kommit hem. Försöker tagga ner lite efter allt slit i köket idag. De ar varit helt okej i skolan idag, lite stressit precis innan gästerna kom men de är så jag vill ha de :)
Efter skolan gick jag direkt hem till mormor som behövde ha lite handlat idag, så jag sprang och handlade åt henne samtidigt som jag tog ut pip på en runda.
Som sagt sitter jag hemma och tar de lungt med musik och mimmi hon sitter mitt emot mig och tycker inte om de jag spelar :) de gör mig glad :)

Får se vad som händer senare, borde nog inte åka till killeberg i alla falla, linus ligger i maginfluensa, de är ju inte så kul! Ska nog ta och öva till provet vi har i morgon, prafibriserde livsmedel, super kul! Men de är inte så krongligt som de låter så de går nog bra!







Jag har de lite svårt att tagga ner kan jag ju säga!

i wish i could say yes

Kollar på film och känner mig rätt så happy, vill bara att min telefon ska vara aningen snabbare, men men de får jag leva med och de är helt okej :) Nu ska jag pysa lite sen försöka sova, hoppas på att jag somnar innan tolv idag! Puss :*

If I'm alive and well, will you be there holding my hand

Hej hej, sitter äntligen i skolan. Och jag är inte irriterad längre :) Jag har ju trotts allt fått i mig både kaffe kakor & lite läsk :) Hotel & resturang är rätt bra.
Har nyss gjort samhälls-provet , som jag hoppas jag få G på för då skulle linus hoppa naken i snön. De vill man ju inte gå miste om!
Nu sitter vi inne i resturangen och väntar på att våran serverings lektion ska börja vilket den nog gör strax.

Efter skolan så ska jag hem till mormor för att fika med henne & ralle. Senare åker jag nog tillbaka till killeberg om jag orkar och har pengar till de vill säga. Men de skulle jag nog kunna fixa.

Nu ska jag äta lite mer kakor och dricka en kopp kaffe till!
:*

It's a beautiful life, ooh-oh-oh-oh

jätte kul att jag kom tre minuter sent till bussen, jätte kul att de är något dumt fel på linus data, så just nu skriver jag med tangentbordet som man kan klicka upp på "skrivbordet" och jag kan tala om att de är skit jobbigt!
kul också att de är ruggigt kallt ute och jag måste snart ut igen tycker inte om vintern, de dumma kalla vädret och de eviga mörker som aldrig tycks vilja försvinna. :(
kaaaaaah, har jag en dålig dag möjligtvis?
röv på er!

They say I'm better off now

hejhej.
tycker jag är rätt grym med det här nliggandet nu. de blir en hel del inlägg varje dag :) kan de kanske betyda att jag för de mesta sitter vid datorn och inte har något liv? mh möjligtvis! Men ändå har jag hunnit med en hel del saker idag. Åkte till älmhult vid nio, gick till frisören, gick till skolan, drack kaffe och skrattade en mass och då menar jag en MASSA, jag tina och johanna har haft ett och annat skratt anfall idag :) Efter skolan gick jag hem, var på möte på komunen, gick hem till mormor i tio minuter, snackade lite med nicklas. Drack en kopp kaffe med marina hemma hos mamma, sen åkte jag till killeberg, har nu övat på samhälls-provet en del & sist men inte minst gjorde jag lite mat till mig själv eftersom linus är iväg en sväng och nu har jag också diskat :)
Tycker att de känns som att det borde varit en mycket stressigare dag än vad de har varit. Men jag är nöjd med mina insattser för idag!
Nu ska jag ta och varva ner till en film i väntan på att linus kommer tillbaka :)

Puss :*

cause what you don't understand

hejhej
Då sitter jag i killeberg igen, men helt okej för min del. hatar att sitta hemma.
Linus han diskar, jag tar de lungt i soffan till en ninja film & elvis hon sover. Ska strax ta tag i skolarbetet och läsa lite till provet jag har i samhälle imorgon. piss prov! men de måste tyvärr göras så de är väl lika bra att sätta igång skulle jag tro.

:*


cause what you don't understand

hejhej
Då sitter jag i killeberg igen, men helt okej för min del. hatar att sitta hemma.
Linus han diskar, jag tar de lungt i soffan till en ninja film & elvis hon sover. Ska strax ta tag i skolarbetet och läsa lite till provet jag har i samhälle imorgon. piss prov! men de måste tyvärr göras så de är väl lika bra att sätta igång skulle jag tro.

:*


Try eatin' these shells, they non fattening


Har nyss kommit hem, nu sitter jag och pratar med marina i telefonen.
ska snart på de jobbiga mötet , är rätt så nervös måste jag säga!
Men får hoppas att de går bra :)



Now I don't want no one, on the catch me side

hejhej
hade en lektion kvar idag som vi skulle ha nu egentligen men fick nyss reda på att den var inställd. Så nu sitter jag johanna & tina i metoden , dricker kaffe och äter lite kakor :)
Ska nog dra hem snart och förbereda mig för mötet som jag ska ha vid halv fem. Vad häder senare tro?








As long as you'll be my friend at the end

Sådär!
Nu är jag färdig hos frissan, sitter nu hemma hos mamma och dricken ännu en kopp kaffe. sk snart bege mig till skolan i tid till lunch :) stuvade mackaroner och köttbullar är ju inte helt fel :)
Känns som att detta är en bra dag, än så länge har den varit kanon, och nu kom jag på en sak jag drömde inatt! Men jag delar nog inte med mig av de, det är för sött ;)









Hur tycker ni att håret blev ? jag gillar de :D

frisören

Hej hej. Vaknade första gången vid sex i morse, eftersom Linus gick upp med elvira då. Mejl jag hade turen att få sova i två timmar till. Min mor var snäll och hämtade mig i killeberg vid lite över åtta. Så jag slapp ta bussen :) Åkte hem till mamma och tog lite frukost och en kopp kaffe. Nu sitter jag på saxess och har en jätte ful plast mössa på huvudet. De är tur de blir fint när de är klart :) Efter detta ska jag bege mig till skolan och vara så duktig jag bara kan! Efter skolan ska jag hem och förbereda mig för att gå på möte vid halv fem. Hoppas verkligen det går bra :) Puss :*

But still your secrets I will keep

Ligger nerbäddad i soffan med mammas enorma filt över mig. Fryser så jag håller på att dö, Min näsa är iskall och mina tår känner jag knappt längre :s ska nog ta en dusch så jag blir varm igen!
Hoppas att jag får sällskap snart så jag har någon att prata med för nu är de inte så skönt att vara ensam längre, rätt tråkigt faktiskt.
 Får se om jag åker tillbaka till killeberg senare, skulle kunna göra de och få lite sovmorgon eftersom jag ska till frisören imorgon vid nio så går jag till skolan efter de. Ska bli så skönt att få håret fixat! :)
Men nu ska jag nog ta mig en dusch så jag mjuknar upp lite!
Puss!


I took a walk around the world to ease my troubled mind

gött att gå ut och kolla mitt konto för att se hur mycket pengar jag har kvar.
jag hade 400 kr kvar, skit bra när jag har en obetald räkning på 800 !!! rövballekuksnopp!
så jag blev sur och handlade upp en hundrig. nu är jag surare :(

så nu ska jag trösta mig själv med en kopp glögg!




A million and one thousand things are screaming in my head

heyhey
nu är jag hemma efter ännu en helg i killeberg.
Ensam sitter jag med hunden och katten. har nys ätit lite frukost och ska snart ringa en vänn. Orkar inte riktigt sitta hemma idag, fast jag kanske borde vara själv och ta tag i boken som ska vara utläst om några veckor :s. Får fundera på de ett tag!

Åkte till killeberg i fredags för att gå på fest hemma hos linus. Kom dit runt åtta tror jag och hade det rätt så trevligt. Men vad är en fest utan intriger och lögner ? så de blev en del sånt också. Jag är nöjd med min insatts i alla fall och jag var helt klart glad när jag somnade runt tre.
Lördagen bestod utav att bli väckt av linus som säger att jag ska med och kolla på rally i hässleholm. Jag vägrar.. men ger sen med mig och åker dit med honom och tusse. Men fy fan vad jag ångrade mig när vi var framme. I skogen skulle vi stå, jag hade absolut inga vinterskor på mig så jag frös redan om fötterna. Och till råga på allt så tog de tre timmar! japp i tre timmar stog jag i skogen, med 3 decimeter snö, klädd för sommar och bakfull. Att jag inte dog är ett mirakel! När bilarna väl kom som skulle köra tog de en halvtimme sen var de klart, irriterande!
Efter de så körde jag och linus (tusse stannade kvar) in på mcdonalds och tog oss lite frukost sen åkte vi hem igen  och vilade mest hela dagen.
Jag somnade runt tio efter att vi hade städar upp ALLA jävla burkar och ätit lite mat.

Idag vaknade jag lite över nio, tog ut pip och gjorde inte mycket i tio minuter tills jag gick och la mig igen. mycket varmare och goare under täcket än utanför de kan jag ju lova! Vid elva steg vi upp båda två, jag packade ner alla mina saker, jag hade en hel del saker hos linus, aj aj aj!
Sen åkte vi till älmhult, jag för att åka hem och han för att hämta elvis.

Så nu sitter jag här, hög musik och helt ensam, men de är rätt skönt :) ska njuta av ensamheten ett tag innan jag ringer min vänn och någon kommer hem!


Nina & Nicke


Mattias & Linus

tusse, hannah, simon & amanda


Jag , Frallan & Johan


Jag & Nina

Linus, Mattias & Johanna

De var lite bilder ifrån fredagen. Finss 257 bilder och alla lägger jag inte ut. Dessa sumerar kvällen rätt bra :)
Nu ska jag lyssna på en massa hög musik och ta de lungt! bye

we dont fight fare

Hallå.. Idag mår jag knappt bra, på någon nivå. Får hoppas allt löser sig senare idag. Just nu sitter jag i bilen med Linus och tusse på väg till hässleholm för att kolla på race. Var inte alls pigg på de men de var någon som tjatade på mig så jag var snäll. Får hoppas att mitt illamående försvinner så fort som möjligt så jag pallar stå upp ett tag i alla fall. Hoppas lite på att vi inte stannar länge. Nu ska jag vila en stund innan vi är framme. :*

There’s nothing like my secret place

Hej, kom nyss till skolan. Sitter i omklädningsrummet och väntar på min klass som antingen har sena bussar eller trar ut på tiden dom har på sig atta röka. Men de gör inte så möt :)
Idag är jag på lite bättre humör och de tror jag gynnar oss alla.
Kanske blir de fest ikväll trotts allt, får se hur jag känner då. efter skolan har jag än så länge planerat att gå hem, ta ut hunden och sen soooova! De var riktigt göt att sova i en säng när jag har sovit i en soffa dom senaste två veckorna. Så jag får utnyttja min säng så mycket de bara går innan jag åker igen.
Nu har jag börjat och klassen är fortfarande inte här ? hm... ska nog gå och kolla efter dom !

:*

I've done enough now

hemma igen efter att ha varit iväg i två timmar.
vart har jag varit undrar ni? sluta vara så nyfikna säger jag då.

är hemma som sagt, sitter i sängen, äter lite pasta och kollar på family guy och väntar mest på att helvetet ska braka loss på prinsgatan 15. hoppas på att de inte gör de men ändå känns de som att de hade behövts!

Alldeles strax ska jag bädda ner mig i MIN säng och sova riktigt gött hela natten med alla täcken för mig själv. hoppas på att inte vakna upp med rygg ont och jag vill vara pepp morgon. för de är trotts allt fredag, jag är bjuden på fest men kära vänner. vill bara att allt ska gå som jag vill, men med min tur så går väl allt åt helvete, precis som vanligt..
Nu började fun with dick & jane så den ska jag somna till.
ha de!


6 feet under screams but no one seems to hear a thing

hejhej.
För fösta gången på ca två veckor så är jag hemma. Kan väl inte direkt säga som att de känns specielt hemma..
Skulle vilja göra något drastiskt idag.. men vad? Hemma vill jag inte vara i alla fall.
Usch vad jag hatar veckorna. usch vad jag hatar älmhult.
Jag är inte på så bra humör idag. Sova vill jag göra men de är lite sent för att ta en powernap nu och för tidigt för att gå och lägga sig. Och eftersom mamma vilar ute i storarumet och jag inte bor i ett slott så kan jag inte lämna mitt rum utan att störa henne.. Får sitta här inne och tjura tills hon har vaknat, sen ska jag klaga på allt, så hon tycker synd om mig och jag får som jag vill!

:'

Do you ever feel already buried deep.

Hallå igen. Nu befinner jag mig i Osby på ekodoor, alltså Linus jobb. Han och Nicke slipar och puttsar på linus tv bänk. Det blir nog bra när det blir klart :) jag däremot har placerat min ohjälpsamma röv på en stol. Känns som att jag hade nog bara varit ivägen om jag hade försökt hjälpa till så jag är snäll och tittar på istället :) Vet inte hur länge vi hade tänkt vara här, men de blir nog en timme till i alla fall. När vi kommer hem sen ska jag ta en dusch och göra lite mat. Och eftersom det inte fungerade med antensladden så blir det film ikväll igen. Jag tog lite nya filmer när vi var i huset så får se vad det blir! Nu ska jag stirra ovetandes på grabbarna tills vi åker hem! :*

Make 'em go "Oh, oh, oh"

heej.
sitter hemma hos linus och kollar på och hoppas att han inte får ström i sig när han pillar med antensladden till tv:n :s , vad gör man om någon får ström i sig ? :O
Vi kom nyss tillbaka till lägenheten efter att ha varit i hans hus och fixat lite. tex, antensladden så vi kan kolla på tv istället för 10 filmer om dagen :) har börjat bli trött på film nu! Så funkar detta så blir de tv för hela slanten!

Handlade även lite smått och gott i den lilla affären här i killeberg. Godis, läsk, saft och en helvetes massa mjölk :) och oboy så klart! så ikväll ska de gottas !

nu ser de inte ut att bli någon tv för oss... hittar inga kanaler :s, aja, jag ska vara snäll och försöka hjälpa till!

one blow from caving in

denna dagen började inte så bra. Jag som hade hoppats på att åka till skolan och göra en massa mumsig mat & små äta utav den hela dagen... men nej nej! Då försov jag mig först. och lyckades sen gå upp så jag skulle hinna med den andra bussen ifrån killeberg till älmhult. Fixade till mig lite och hittade lite kläder.
Sen beger jag mig med mina två super tunga väskor mot stationen och gissa vad som händer när jag är ca 400 m ifrån stationen ? Jo självklart kommer bussen och kör iväg innan jag hinner fram! De kändes inte speciellt bra alls!
Upprörd som jag är av situationen så ringer jag till min lärare som aldrig svarar och spelar in ett medelande där jag berättar hur klantig jag är såhär andra dagen av skolan..
De var bara att vända på klacken och gå tillbaka hem till linus som sover så sött här i soffan. Ska nog låta han sova ett tag till i alla fall!

Igår var en bättre dag. Skolan började, jag missade inte bussen, slapp betala för att vicky var snäll och lånade ut sitt busskort, fick i mig kaffe toast och saft. När jag kom hem sa mamma att hon hade en student-present till mig. Jaha? tänkte jag de är ju evigheter tills jag tar studenten så varför berättade hon de? Men efter tio minuter kunde hon inte hålla sig längre och ber mig blunda. Så de gör jag och försöker gissa vad det är jag håller i. Något hårt, halvstort, kartong , lite tungt.. ? nej jag lyckas inte gissa mig till de så jag öppnar ögonen och då har hon varit och köpt mig en helt ny , alldeles egen laptop!
Gissa om jag blev glad!! Jag har inte tjatat om att få en egen, men min mor är snäll så jag fick de ändå :) så nu slipper jag att vänta på datorn i evigheter för att mamma och mimmi alltid ska ha den före mig. FÖR NU HAR JAG EN EGEN! inte så dumt ska ni veta!

Men nu börjar de bli tråkigt att sitta här själv så ska se om jag kan väcka sömntutan..

:*


Come on, let your colors burst

Hej hej.
Sitter fortfarande i skolan. Har rast för tillfället, så jag och min enorma klass sitter inne i resturangen och kollar på balklänningar :) Snart är de ju dags! :) längtar faktiskt!

Men nu om tio minuter är de dags för Paolo Roberto att hålla föredrag för oss här på skolan. Så vi ska nog pysa till aulan nu.
Ha de bra .
Puss!
:*

After a hurricane comes a rainbow

hey.
sitter i skolan & lyssnar på min svenska lärare när hon babblar om saker vi ska göra om några månader.. Jätte kul!
Fruktansvärt hungrig är jag , så fort cafeterian öppnar så är det dags för årets första toast! :)
Steg upp rätt så sent vaknade jag eftersom jag sov i killeberg inatt och skulle ta bussen till skolan så fick jag stressa på mig kläderna. tur att jag inte hade pip med mig för de hade jag inte hunnigt!
Idag ska jag nog sova hemma, för första gången på över en vecka typ.. Men man vet aldrig, aldrig kul att sova ensam!

Men nu borde jag nog ge lite uppmärksamhet mot tavlan innan läraren blir vansinnig!

:*


vems hjärta är det du vill ha.

Eftersom de gick bra att blogga ifrån telefonen igår så kör jag på det idag igen :) Ligger i Linus soffa och drar mig, vaknade för ca en kvart sen. Linus den stackarn gick upp vid fem och åkte till jobbet. Är rätt så nöjd med mitt 'hey då ha de så kul idag, zzZzZZzz...' faktiskt! Älskar att somna om, då sover jag som bäst :) snart så ska jag lyfta på röven, hitta lite kläder, samla ihop alla mina saker (de har blivit en del kläder här) Men nu kom mamma så de är bäst att skynda sig ! :*

vem är hos dig nu.

Att blogga ifrån telefonen är ju inte alls jobbigt så de gör vi! Brukar oftast bli en MASSA fel när jag skriver ifrån telefonen, men jag ska skärpa mig och ta de lungt så kanske de inte blir jätte fel i alla fall :) Idag vaknade jag runt nio. Är hos Linus i killebergs så medans elvira hon sprang runder så sov i alla fall jag vidare ett litet tag. Efter en stund ville ju hunden ut så de var bara att stiga upp. Nu har elvira precis åkt till sin mor så nu varvar vi ner ett tag. Om en stund ska vi nog gå hem till Nicke och prata lite strunt! :) Det har inte hänt så mycket, alltså har jag inte mycket att dela med mig av! Men skolan börjar om två dagar då kommer jag ha en massa konstiga saker att dela med mig av, för ni har väl inte glömt hur min klass är ;) de har inte jag ! Och jag saknar dom jätte mycket! Jenny får jag vänta några dagar extra innan jag får träffa henne för den lyllosen är utomlands! Nu ska jag röra lite på mig eftersom dom senaste dagarna och halva lovet har bestått utav film och slöa dagar i soffan! Dags att ändra på de nu tycker jag! :*

There's something happening here

hej hej hallå.
Har inte blivit mycket skivnde den senaste tiden känner jag. Har inte varit hemma så mycket den senaste veckan, så de är därför.
Just nu sitter jag hemma hos nina och gör inte mycket, lyssnar på linus & frallan i skype :) Nina hon städar medans jag latar mig framför datorn :)
Jag undrar lite vad som händer ikväll. Är bjuden på fest, men är inte så sugen på de. Kanske blir de en tripp till strömsnäs istället! Men man vet aldrig, lika bra att inte planera för de blir aldrig som de är sagt ändå! Så jag får helt enkelt vänta och se!

:*

when it knocks you down

Nu är jag måttligt irriterad på att folk lägger sig i vad jag gör med mitt liv.
Irriterad för att jag får skit för saker som ni har gaddat ihop för att störa er på mig och mina val.
Uprrörd upp över öronen & jag antar att ni är rätt så nöjda nu.
Vad bra!

Oh it's what you do to me,

Sitter fortfarande vid köksbordet. Har snart lyssnat igenom alla låtar på min spotify lista allså har jag suttit här ett tag!
Är inne på blocket och kollar runder lite. Hamnade tillslut på bilar. Och nu är jag riktigt sugen på att sätta igång med körkortet och köpa mig en bil!
Kanske skulle jag ringa till pappa och säga att de är dags nu! YEY!

But your voice is too loud

as always sitter jag vid köksbordet, pip sitter i fönstret och katten sitter på bordet och glor på mig.
Lite kaffe och några rostade mackor håller jag på att vräka i mig. Längesen jag år rostade mackor :)
Jag vaknade för typ en timme sen, sen dess har jag varit ute med pip & gjort mina rostade mackor ! Alltså inte ett skit... Precis som dom tre föregående dagarna!
1. jag hatar att vara ensam
2. De är fruktansvärt tråkigt
3. Jag tänker alldeles för mycket när jag är ensam!

Tre saker som säger tydligt att de är roligare när man är två. Eller är de bara jag som tycker de?

Nu ska jag ta och göra en tredje macka, dricka upp mitt kaffe, ta en dusch och hoppas på att det händer något kul idag! Är trött på att vara hemma!

:*

I'm Waiting On You

Hej hej,
sitter vid köksbordet och gör inte ett skit. Ungifär samma som jag gjort i tre timmar nu.
Runt två steg jag upp efter att jag redan varit vaken en gång. men de händer ingenting vid nio den 1/1 så jag tyckte de var lika bra att sova bort halva dagen.
Nu är klockan halv åtta och jag funderar på att ta ut hunden en sväng och sen bädda ner mig i sängen.
Kanske händer det mer imogon ? Hoppas kan man ju alltid!
God natt!
:*

I Wish I Wasnt The Way I Am

God eftermiddag!
Jag steg upp vid åtta i morse, tog ut hunden åt lite frukost, snackade lite skit med mamma. Irriterade mig på att jag inte hade ljudet på, på min telefon inatt! Dumma mig!
Men men jag får väl en förklaring senare varför folk ringer mig klockan fem på morgonen!
Efter att jag varit vaken en stund så gick jag och la mig igen och vaknade nu vid två. Ojoj oj.
Jag har inget planerat idag ändå så kan lika väl sova bort hela dagen! :)

Men nu hade jag tänkt äta frukost igen och sen gå upp till mormor en sväng :)
& förresten så fyller min hund Pip år idag! :) YEY

RSS 2.0