But I could not figure out

Kollade nyss på en väldigt bra film!
trodde faktiskt inte mycket om den och var berädd på det värsta, men jag gillade den! Mycket.
Its kind of a funny story hette den. SE DEN.







Kärlek med klart ;)

Nu ska jag och min lille fis till hund som har kurrat ner sig i en kudde strax gå in och lägga oss och titta lite på tv innan vi somnar båda två. Men innan dess... hm, de berättar jag inte!
God natt ♥

Your unconditional love takes me to paradise


Now I'm gonna live my life

Hallå!
Hemma ifrån Marina :) Hon bjöd på både kaffe, kaka och lite mat :) inte helt fel!
Skönt att göra något på kvällen med och inte bara sitta hemma om eftermiddagarna. Så nu har jag gjort de, check!

När jag kom hem så ställde jag ut mina nya, vad ska man kalla dom?.. hm sitt-puffar-fast-fyrkantiga? ah så får de bli! Morbror Patrik var här och lämnade dom innan idag när jag inte var hemma. Så han ställde dom på balkongen, de vi inte hade räknat med var regnet, så dom har fått rinna av i duschen i någon timme så nu är dom torra och plattsar perfekt på mitt storarumsgolv :) Tack så mycket Patrik & Balthazar som jag köpte dom av :P
Kommer en bild imorgon, orkar inte nu!

Jag tände lite ljus också, mina doft ljus börjar göra susen här hemma!
Dom luktar så gott ♥

Ställde även in två vanilj ljus i mitt sovrum så de luktar gott när jag planterar rumpan i sängen ikväll :)
Nu så ska jag nog bara vänta på att bli lite sömnig så jag kan sova snart, kanske lite tidigare än igår. Var väldigt trött innan jag gick hem till Marina , men tre koppar kaffe ändrade snabbt på de.. typiskt!





← vad hände med näsan? :O



Är man pigg och uttråkad så är man!
de får ni snällt stå ut med! ;)



Sometimes the world's gonna knock you over



Den där premium saken som är längst ner till vänster är där för att jag inte är premium.. jobbigt, ah



lite läskig!
men jävligt nöjd tycker den är fin!

Men nu orkar jag inte mer, det tar på krafterna det där!
Nu ska jag gå till Marina, lite kaffe och lite cigg sen får de nog bli sängen för min del, är trött!

Where it could just be ours

tänkte jag skulle redigera lite bilder.. hm ah de får gå som de går helt enkelt!
Om en timme vandrar jag bort till Marina som skulle bjuda på kaffe :)

Let's go and see the stars

hallu.
nu är jag här igen, framför datorn i soffan med en film.. har nyss ätit min rätt så försenade lunch, två och en halv macka! Gott :)
Blir nog lite pyttipanna senare om jag inte gör pannkakor, var jätte sugen på det innan :) De kan man ju ha till frukost imorgon med!

Jag hade förresten fel om vädret.. solen höll inte i sig tills eftermiddagen, nej nästan precis efter jag hade gått hemifrån i morse så kom regnet, super kul.
Åt i alla fall frukost hos mormor och sen var jag hos Anna L med mamma en stund, betalade även hyran idag och har varit på Älmhults bostäder och kollat hur det går med lägenhetssökandet för min del. tydlgen gick de väldigt långsamt framåt. Just my luck antar jag.

Nu ska jag nog bara ligga här och slöa ett tag tills något annat kommer upp.
ah så får de bli!




I wonder if I'll ever see you again

Äntligen fick jag tummen ur röven och satte upp gardinerna i sovrummet igen, tvättade dom fr typ 2 månader sen haha, men nu är dom uppe härligt!
Nu ska jag gå ut och möta upp nina lämna mysan på dagis och sen frukost hos mormor
Puss :*

såhär blev de förresten!


Just like a dragonfly

God morgon!
Idag är jag på bra humör! Jag har sovit gott och när jag rullade upp gardinerna så sken solen ute! Är det inte underbart ) Nu får vi hoppas att de håller i sig ! Ett tag till i alla fall, några veckor :) Jag är nog rätt säker på att den försvinner i eftermiddag och inte kommer tillbaka.. men de talar vi inte om nu! Den kanske blir rädd!

Jag hade tänkt fixa till håret lite (känns som satt de var ett tag sen) Har sovit med flätor så får se hur de blir sen!
just nu ser de ut såhär!






And he could change the world

ah!
en riktigt skön dusch - check!
Nu ska jag krypa ner i sängen iklädd just de jag har på mig nu, en alldeles förstor badrock och en handuk runt håret :) Kommer nog aldrig kunna somna så men de är skönt en stund!

God natt på er :*




You are one of a kind

Mina kvällsliga promenader måste ta slut här, det är alltid lika obehagligt att gå ensam när man inte har något att tänka på och att det helt plötsligt är väldigt mörkt :s

Men jag är i alla fall hemma, i ett stycke! Jag ska nog ta och hoppa in i duschen sen får de bli sängen för min del. Upp tidigt imorgon och följa med nina för att lämna My på dagis, sen blir det frukost och kaffe hos mormor :)

Sov så gott!

← Puss ♥

If I aint got nothing, I got you

Maten platsade perfekt i min mage, fick bli samma sak som igår, fast hamburgare isället för schnitzel ;) Fantasin är på topp, de känner jag!
Direkt efter maten gick jag och mötte Nina och My, vi gick till maxi tillsammans och sen tillbaka igen.
Så jag är hemma och ensam.. fast ja pip är ju här!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, är lite mys-sugen så jag tog mig friheten och tände lite doft ljus idag med :) Mums!
Det blir väl en dusch snart och sen får jag bara dra ut på tiden antar jag!

Puss :*


Coming up I was confused

Nu har jag fördrivit några timma med mamma och Anna, kaffe och kaka blev jag bjuden på också :) inte helt fel!
Men vet ni vad? jag är rätt irriterad faktiskt, på länstrafiken, på mig själv och på livet.. allt kan ta och kyssa mig i röven just nu!
Jag skulle iväg och prov jobba imorgon, men precis som vanligt med min jävla tur så går inte bussarna alls så att de passar mina tider, och för att över huvudtaget ta mig till Salt& Peppar så får jag ta bussen ifrån älmhult, bussen ifrån växjö, hoppa av någonstans som jag inte ens visste vart de låg och sen gå ca två kilometer för att sen komma ca 30 minuter sent.. bra va?! (helvetes piss skti).

Det är bara att skriva till den snälle ägaren av salt&peppar och berätta som det är. Att min liv suger.

A way through the day

aha.. nu har mitt "besök" varit här, en dam som skulle kolla på lägenheten.
Så nu var det klart. Mina must do saker är nu helt fixade nu, så det är väl bara att vänta på att kvällen ska komma igen antar jag.
Kanske ska kolla på en film? För de har jag inte gjort på sistone ju! ;)
Ska i alla fall dricka upp mitt kaffe och prata lite skit med min hemliga vän :)

Puss :*

Like I overdosed on cocaine

Sådär, dagens första saker gjorda. Nu sitter jag här och dricker en ny-kokad-kopp-kaffe :) Gott! Och så äter jag två ost och rödbetssallads mackor :)
Kanon start på dagen!

Puss :*

In search for the pot of gold

God morgon!
Uppe en aning tidigare idag.. de känns också ska ni veta.
Men jag ska ta ut pip, gå till netto och köpa kaffe, vänta på att banken ska öppna, gå till banken, vänta på att få besök här hemma och sen är jag fri att göra vad jag vill!
hm, Ah de är lika bra att få tiden att gå antar jag!

Förresten, vilken jävla väder! Satan vad det blåser!




So go get them, we can all be friends

Sådär, efter en vandring i detta hemska vädret utan någon som helst andledning trodde jag att jag skulle bli trött.. ack så fel jag hade... Förstår inte hur svårt det ska vara att bara lägga sig i sängen, blunda och somna?!
Tydligen helt omöjligt för min del nu för tiden.

Men om jag sätter på överdraget på soffan borde jag bli lite trött i alla fall? Men då har jag inget att gör imorgon bitti ju! åhh, beslutsångesten hos mig asså.. hemskt!

Nej nu blåser jag ut ljusen för ikväll!
Sov så gott ni som kan!



Puss ♥

They say I'm better off now

Heeeej!

Sitter här i soffan och har kollat på en film, Due Date :) Mycket rolig ! har skrattat för mig själv här så de ekar i hela lägenheten.
Jag har hämtat upp den torra tvätten och varit ute med pip. Nu sjunger jag lite smått för mig själv och pip han sover på en kudde på golvet.

Nu ska jag vara ett barn på facebook och retas med min syster :)
Puss :*

I can change your mind turn it all around

Hej :)
Nu har jag varit med johanna ett tag, vi drack kaffe som hon tog med sig :)
Vi var på ikea med och köpte doft ljus till mig! Så nu ska det lukta gott här hemma. Måste hålla mitt hem rent nu när jag har städat, och så vill jag att de ska dofta gott, därav doftljusen ;)

Nu sitter jag här hemma och bara andas. Pratar med en vän och tar det lungt. Ska snart gå ner och se om tvätten är torr, måste få på klädslen på soffan igen.. hur de nu ska gå! haha

Ska nog äta lite kvällsmat snart med! Så ah..
Puss :*



I wanna make you sweat





Ser rätt gott ut va? Gissa om de var de!

I just like to put my hands up in the air

Nu är jag helt klar med att städa, och har istället börjat med middagen, ungsrostade potatisar, bea-sås och schnitzel får de bli idag :) I väntan på både maten och Johanna så kollar jag på en film :)
Puss :*

De går bra det här.

Fired at the ones who run

Sådär, stor-städningen av denna idiotiskt gigantiska lägenheten är klar! Snart i alla fall, ska skura golven en gång till hade jag tänkt, och sen ska jag skura lite i skåpet som är under diskhon & kanske ska jag ge mig på ugnen? :o, får se vad johanna säger när hon kommer, kanske är hon en bra vän och vill hjälpa till eller är hon en bra vän som får mig att låta bli :) ? Ah de är frågan de!

Tredje maskinen tvätt är i maskinen nu, den maskinen består av överdraget till mina soff-kuddar :) Tänkte att de var lika bra nu när jag ändå höll på!

hm.. när jag läser de jag nyss skrivit så börjar jag fundera.. är jag 19? eller hur var de? var jag 35? vet inte riktigt haha! Duktig är jag i alla fall, eller vad tycker ni? :D

Nu vill jag att Johanna kommer , är trolig kaffe sugen !

Puss :*

I'm talking loud, not saying much

Sådär, nu har jag varit vuxen, ärenden på banken och på kommunen är gjorda :)
Johanna kommer hit om en stund, shes bringing coffe! eftersom nicklas tog kaffebryggaren så får mina vänner nu ta med sig eget kaffe om dom vill dricka de hos mig ;) Ska nog köpa en kaffekokare så fort jag kan! Saknar doften av nybryggt kaffe :(

Men innan johanna kommer ska jag diska, dammsuga och skrura+ hänga den andra maskinen tvätt!
Duktig jag är idag!
Nu sätter jag igång!


I'm bulletproof, nothing to lose

fy fan vad de regnar!, tyckte att jag hörde lite avlägset muller också,
nu är i alla fall frukosten nere så nu hoppar jag in i duschen :)


you shoot me down, but I won't fall

Hallu.
God morgon kan jag säga för jag har nästan precis stegit upp :s, dålig stil jag vet!
Men jag har i alla fall varit ute med pip och kastat i en maskin tvätt :) de är pluspoäng! Nu sitter jag och kollar igenom posten, fick en liten tidning ifrån Klubbkompis, dom har så mycket fina saker där! Till helt okej priser (om man har en inkomst) Skulle mer än gärna spendera några tusen lappar där :) ♥

Jag undrar lite vad som händer idag, tror johanna skulle komma hit en sväng sen. hon måste hjälpa mig lista ut en sak om en vis herre, ah sånt är viktigt!
Men nu ska jag äta lite frukost och sen hoppa in i duschen!
Puss :*


I figured i'll just sit on your swing

God kväll allesammans!
Kollade nyss klart på Little Fockers, helt klart värt att se.. men att kolla på fem filmer om dagen har börjat stå mig upp i halsen. Så innan jag hoppade in i en ny film kollade jag runder lite på Aftonbladet och stötte på den där pågen-bröds tävlingen :) Har tänkt vara med men jag har glömt det varje gång så nu gjorde jag det direkt :) Kan alltid hoppas på att an vinner så någon här ute i världen blir glad av blommorna som skickas ut :)

Klockan börjar blir rätt mycket nu, så jag ska nog ta och sova snart. Eller försöka i alla fall, är inte ett dugg trött!
Kanske ska jag sova i soffan inatt? :) Blev inte att jag gjorde det igår eftersom de var en vis kusin till mig som ringde mig klockan 5 på morgonen, IGEN ...

Ska se vad ryggen säger om saken!
Puss ♥

I never saw the point in trying

Hallå :)
Nu är jag hemma efter att ha ätit middag hemma hos Anna L , och fy fan vad gott det var!
Marinerad nötstek med bacon och en tunn tunn gräddsås med cognac, bredvid - smör och lökstekta kantareller, serverades tillsammans med française fries, ooh ah de ni, inte helt fel alltså!
Nu är jag fruktansvärt mätt och otroligt nöjd i hela kroppen!

Nu ska jag kolla på film efter film och bara ta det lungt, imorgon är det en ny dag och då får jag hoppas att den händer något :)
Puss! :*

back in my home late at night

Sådär nu har jag kollat på en film till! Fast denna gick faktiskt på tv :)

Nu ska jag gå ut en runda med pip och sen bort till Anna L för middag :)

Never heal myself enough for you

Jag tror att jag kommer fastna i träsket av filmer snart!
Brukar aldrig kolla på film om dom inte går på tv, men nu den senaste tiden eller de senaste dagarna har jag kollat på flera filmer om dagen? Whats up with that? Himmla bra tidsfördriv dock!

Nu ska jag kurra ner mig i sängen och dra ner min rullgardin och kanske sova bort hela dagen? Händer nog inte mycket idag ändå, allt hände ju igår.. i alla fall hände allt mig :) Bra saker så jag är rätt nöjd !


what I most want is bad for me I know

Hallå!
Söndag förmiddag,, rätt skönt tycker jag!
Var och handlade för en stund sen, mamma var snäll och körde mig så jag kunde köpa lite frukost matrial :) Blev klart lite middags saker också, så nu ska jag nog klara mig ett tag :)

Så när jag kom hem och hade fyllt på kylskåpet, stekta jag lite bacon & special korvar, och åt en makrill macka, de har nog aldrig varit så gott att äta frukost hemma! Evigeheter sen jag gjorde det känns de som, har ju blivit deres den senaste tiden :s
Men nu är de slut på det när jag har mat hemma igen :)

Ska dock inte göra egen middag idag utan jag ska hem till Anna Landin på middag senare idag med mamma :) Kommer bli så gott !
Just nu är det Fångarna på fortet som gäller, ska nog kolla på en film och smälta maten lite innan jag hoppar in i duschen, så jag inte drunknar ;)

Puss på er! :*

there's no point playing hard to get

Hallu party people!
Hemma igen efter en kväll på Wärkstan! Haft de riktigt rolig ikväll måste jag säga :)
Kvällen slutade som bäst när jag kom hem och gick ut med pip när jag hörde någon ropa " EMMY!!!" Det var min granne/ex som stod iklädd endast kalsonger och ville ha en cigg... HAHA! Himmla roligt tyckte jag! Vi pratde en stund han halvnaken och jag fullt påklädd (faktiskt) ;)

Nu är jag dock inte helt påklädd, tänker inte säga vad som saknas på min kropp, utan nu säger jag god natt och kolla vem som skickar sms till mig mitt i natten!

Puss :*

Somebody like you, please tell me

Dryckigt koffe på deres och nu bär det av mot Ikea och äta lite mat :)
Puss :*

Yesterday has taken my tomorrows

Efter middag? Redan?
Ah tydligen!
Kan vara för att jag satte på en film innan och somnde :) Soffan var hur skön som helst att sova i! Så de blir nog att jag gör det oftare :)

Klockan är halv fyra och jag ska strax möta Clara på Deres :) Får hoppas att de finns några platser :s Älmhult är lika propp-fullt på människor och bilar idag som de var igår.. Vet inte om jag ska gilla det eller hata det ? hm.

Aja, ett par skor och en jacka sen är jag klar!
Puss :*



I wear the cross that bares your name

Morgon!
Pigg och vaken? hm, knappt! Men vad gör väl de? kan bara gå och lägga mig igen senare, de är bra när man börjar jobba så sent :)

Joo, jag ifrågasatte ju om jag skulle sova bra eller inte inatt? Kan säga att när jag la mig i sängen och pratade i telefon så skulle jag kunna somna när som. Gjorde inte de dock. Pratade istället i telefonen i en timme till och hamnade sen någon helt annan stans än hemma, men vart? Ja de ni, de tänker jag hålla för mig själv ;)
Kan säga så att jag sov som en stock!

Nu ska jag vandra till Deres och köpa lite frallor och sen upp till mormor !
Vid tjugo i fyra ska jag möte Johanna & Clara o ta en kopp kaffe, får hoppas dom andra två är med också!

Puss ♥

Beneath the scars I'm torn apart

Halluuu
Nu är jag hemma efter en helt full-proppad kväll på wärkstan!
Shit vad mycket folk, blev nog som jag hade trott, över 600 personer. Helt okej för en kväll i Älmhult.

Trevligt att sitta i inträdet faktiskt, dock har jag ont i ryggen nu efter att ha suttit ner så länge :s Man kanske vänjer sig? Ska ju trotts allt jobba på samma ställe imorgon, hoppas morgon dagen blir lika bra!
Sa ju innan att jag trodde hela kvällen va uppbyggd för att gå åt helvete.. Men vet ni vad? Det gick bra! Tänker inte dela med mig utav vad jag trodde skulle gå åt pipan, ni kan istället glädjas med mig att de gick bra och att jag klarade mig fint!
Kunde kännas bättre nu än vad det gör, hm.. de finns nog inte mycket jag kan göra åt den saken! Tror jag...

Nu ska jag strax gå och lägga mig också, får se hur bra det går att sova idag. Somnade faktiskt som ett barn igår! Riktigt skönt! har inte sovit så bra den senaste tiden men igår så överträffade jag mig själv! Hoppas att de blir likadant inatt! Måste lära mig någon gång. Sov ensam. Sov ensam. Sov ensam.
vill inte, vill inte!!

God natt på er alla och hoppas ni haft en bra dag/kväll & natt !

I miss the long drives, the car rides

Hallå!
Har inte tid att skriva egentligen så detta får gå fort!
Hr varit nere i byn med mamma en stund kollat på folk och drack en läsk, nu har jag sprecis svitat och ska strax ut igen så mamma kör mig hem till adde som har förfesten för kvällen, ska dock inte dricka eftersom jobbet kallar vid tio. men roligare att sitta där med folk än att sitta här hemma med mig själv!

Ha de så kul ikväll!
Jag hoppas på en rolig kväll i alla fall ;)

Yeah, it's really happening

Hallå!

Hemma i älmhult igen :)
Intervjun gick bra! Ska komma och prov jobba nästa vecka och sen kommer det stora beslutet, är jobbet mitt eller inte? :) Av tusen stycken sökande så var de jag och en kille som skulle prov jobba, inte illa pinkat de! Är rätt så nöjd faktiskt och killarna som jobbade där var super trevliga!
De ska nog gå bra detta, hoppas att ni håller tummarna för mig där ute! ;)
Kolla in deras hemsida eller kom och ät vettja, husmanskost och dagens varje dag, samt pizza och annat gott :)
www.saltopepper.se

Jag åkte med mamma till älmhult ifrån växjö och när vi kom hit tog vi en fika på Deres, fick sällskap av Anna nr 3, de är många annor nu för tiden tycker jag ;) Sen kom även nina, joe & boten med Elvira.
Och jag får inte glömma mormor som också kom dit :)

Nu är jag hemma och ska ta det lungt i någon timme innan det är dags att svita om så man blir jobbande party-pingla ;) Mig möter ni i inträdet idag, i alla fall ni som kommer till Wärkstan ikväll! Ni som kommer imorgon behöver inte vara ledsna, jag är där då med ;)
Hoppas att de blir bra ös ikväll och att folket kommer tidigt och tätt så jag också kan få festa till de lite sen :) Hoppas på i alla fall 500 pers ikväll! De räcker väl va?

Ses ikväll mina små älsklingar !





Can't suppose you feel the same

Sådär nu är jag klar :) tog tio minuter haha!
Ska nog bege mig snart, jag har packat ner min bok så jag har något att göra på den en och en halv timme långa bussresan ;) Kul!
Puss :*

This might be my last chance,

God morgon!
Stora intervjun idag.. de verkar som att folk runt om kring mig är mer uppspelta än vad jag är, men så kan det vara ibland!
Steg upp vid tio i sju och gick en bra runda med pip, nu är de knapert med tid så ska fixa till frillan, köpa frukost (måste nog gå ditt så fort jag kan, de brukar vara fullt med folk så här dags) Och sen rusa till bussen !
Puss :*
Önska mig lycka till!

don't you dare touch the ground

Hallå!
Har precis duschat och gud vad skönt det var!
Nu sitter jag i soffan och pratar med någon engelsk snubbe :s tar nog bort han! haha

Jag och nina vi tog oss en sväng ut i det vilda.. nej vi åkte till ljungby, hälsade på Magnus och My i Lagan och åkte sen hem igen. Mycket givande :) Jag fick i alla fall en god curry gryta hemma hos Magnus, tack för de!
Slapp jag göra mat idag med !
Vi kom hem till älmhult igen runt halv nio, då tog jag ut pip och gick sen upp till mormor en sväng, hon bjöd på vin :) Gott!

Ska försöka sova tidigt ikväll, imorgon blir det en lång dag så klart när jag ska upp tidigt!
Upp och hoppa vid sju, ta bussen här ifrån vid åtta, vara i växjö vid tio, gå på arbets intervju vid elva och sen tillbaka till älmhult med mamma på eftermiddagen. Och sen jobba ifrån tio till halv två på natten nere på Wärkstan
Får hoppas att de går bra och att de inte blir några intriger, känns som att hela kvällen är uppbyggd för att de ska gå åt helvete... men jag får ta de på det allra bästa sättet jag bara kan!
Dags att bli vuxen eller hur var det?

Men Jo, arbets intervju imorgon klockan 11.00 i växjö, på ett ställe som heter Salt & Pepper. Kan kanske vara något? :) Ett jobb är ett jobb eller hur?

Nu kallar sängen på mig!
Puss & God natt!



→♥←

Well I could tell you a witch's spell

No strings attached - mycket bra film!




Har skrattat för mig själv här hemma :) är de någon som hör mig tror dom jag inte är klok i huvvet :) bjuder på det!

men nu ska jag prata skit med en kär vän.
Puss ♥

Prick your finger on a spinning wheel

En film, två sorters choklad, täcke, kudde, soffa, Pip.
Allt som behövs!


Cause two can keep a secret

Hallå!

Första natten ensam , den gick nog bra om man inte räknar med att jag låg vaken tills klockan var över tre ... :s
inte så konstigt att jag vaknade så sent som elva idag!
Då tog jag ut pip och sen var de frukost på Deres som gällde. Med Nina, Elin, Adde & Jenny, plus några till som jag inte kan namnet på :s sorry

Nu har jag rullat ner alla gardiner som bara går och lagt mig i soffan.. ska kolla på en film hade jag tänkt. Eftersom de inte händer något speciellt alls idag så är de det enda rätta!
Imorgon däremot då är det wärkstan som gäller, inte för att fest dock för min del utan för att jobba... Alltid lika kul att se ens vänner ha roligt medans jag sitter där som ett fån och tar emot deras pengar.
Men Jobb är lika med Lön och Lön är lika med Ett roligare liv så ja de blir nog bra ändå!

Nu blir de film!
Puss :*

You take away the old, show me the new,

Hallå där!
Sitter i min soffa och myser, innetofflorna är på och tv:n spelar för fullt i sovrummet.
Skriver med min konstiga och roliga syster på facebook, inget vättigt dock utan hest-skämt! Himmlar roligt, men antgligen bara kul för oss och de retar säkert någon så vi har lyckats ikväll igen!

Ensamheten har inte smygit sig på mig ännu, den kommer nog om några dagar som johanna sa. Då får jag hoppas att min syster finns där och drar skämt för mig :)
Det är helt tomt här i lägenheten nu.
Det finns en tv, två tavlor, lite böcker, en säng, två tv bänkar och tre små mattor. ah de var allt! Rätt kul eller?
Nej inte jätte roligt faktiskt.. men de kommer med tiden!
Ska inte deppa mera nu utan jag ska roa min 23 åriga stora syster ett tag till innan jag kryper ner i sängen och kollar på film!

Puss

If you're dreaming, are you dreaming of me?



But I never really had a doubt

Hallå!
Johanna sitter på golvet framför mig och kollar igenom min scrap-bok påbörjan :) Har inte kommit så långt än.. plus att jag måste beställa fler bilder, ifrån stundenten och balen!
Det blir en annan dags görning!

Nu blir det mer kaffe och ett bloss på det!
Undra vad som händer sen? typ ikväll?

Puss ♥

To the lepers in your head

Hallå
har nog kollat på lite mer än halva filmen nu, den blev lite bättre.. men tycker inte om att behöva anstränga mig så när jag kollar på film, dom pratar ju som ni säkert vet grov brittiska & jag har ingen text på filmen.. så ja man får tänka en gång extra när man kollar :)

Johanna kommer hit om ca 10 minuter så jag ska sätta på lite kaffe strax. Har också dragit ett varv med dammsugan. Inte jätte svårt eller speciellt jobbigt att dammsuga nu när de är helt öppna ytor nästan överrallt.





Ah ni ser själva!
Nu ska kaffet sättas på..
Puss ♥

Then I fell in love with you

Efter att ha kollar på harry potter i 36 minuter , insåg jag att jag har nog vuxit ifrån dom där filmerna :s
inte alls lika bra som jag kom ihåg, och vem sa att harry var snygg?! :O
ska nog ge den en chans och kolla igenom hela..om jag inte somnar vill säga.
får nog blir en komedi om denna är alldeles för kass!


The reason you loved me before,

Hej igen
Hemma ifrån frukost med Adde, Elin, Boten & Nina samt en sväng till hemlig destination.
Nu blir det att ta fram myskläder och burra/kurra ner mig sängen med mina älskade hundar och kolla på film!
Harry Potter and the deathly hallows part 1 är ut först senae blir det nog Just go with it med Adam Sandler :)

Får hoppas att dagarna går fort tills helgen kommer nu! Vill ha helg! :)


It's bribing me to doubt myself

God morgon!
Har nyss gått en lååång runda med hundarna och nu är jag kissnödig! Missade självklart att nina hört av sig och frågat om vi skulle käka frulle. Och ja eftersom jag inte har någo mat hemma, lägger jag ut de sista av mina pengar på en frukost på deres. Får förhoppningsvis nya pengar idag :s eller imorgon!

Så ska nu ska jag fixa till mig lite och sen blir de frulle!
Puss :*

It's kinda hard to sum it up,

Hallå!
Nu är klockan rätt mycket och jag ska strax lägga mig och kolla på tv.
Kom nyss hem ifrån Elin som bjöd på citron-vatten och knäckebröd idag :) eler ja, jag tog för mig av de själv haha!

Hade hoppats på att min Harry Potter film skulle vara färdig laddad nu, men icke :( 65 % bara... Så jag får väl kolla på den morgon antar jag , om jag inte är vaken ett tag till.

Nu ska jag i alla fall ta en koll inne på min swedbank innan jag borstar mina tänker och kryper ner under täcket.. måste köpa en längre internet-sladd så jag kan ha med mig datorn in till tv.. hm undrar vad en sån kostar?
Någon som vet?

Sov så gott mina vänner!
Puss ♥

She's burning hot like a fire,

Sådär , oficiellt ensam-boende nu. (heter det så?)
Nicklas plockar ut sina sista saker precis just nu faktiskt. Så jag antar att detta kommer bli en lång dag/kväll/natt!
Antagligen så vänjer man sig, men denna första natten kommer bli jobbig, första gången jag sover själv på nästan tre år!

Puhh

Told you I was trouble with my bad behavior

Nu drar jag och fikar med denna pinglan!


We're fragile but unbreakable

Hallå Hallå
Hemma igen efter att ha varit på banken, kommunen, deres (köpte lite frallor) och hos mormor med Nina :)
Har pratat i telefonen ett tag nu och ska strax hoppa in i duschen, ska försöka skrubba bort min enorma finne jag har på min kind :( den gör mig deppig!
Det blir kanske en fika med Nina & Boten lite senare, men jag har nog tid att fixa lite med mig själv innan dess :)

Puss ♥


Maybe you got too used to

God morgon God morgon!
Idag är jag på väldigt bra humör :) I alla fall just nu! Skönt att kunna vakna på rätt sida någon gång.
De kanske är för att jag somnade på fel igår? Var inte den roligaste att handskas med här på kvällen igår :s de kan jag erkänna!

Idag så ska jag gå till banken så fort den öppan alltså om 20 minuter, sen bort tilll kommunen som inte var arg på mig igår :D Vilken tur jag hade! Och vet ni vad? De känns som att det börjar falla på plats nu. Eller ja snart i alla fall, det är på väg kan man nog säga :) Och de gör mig väldigt happy.

Annars så har jag varit ute med djuren idag och kollar in en sida som Johanna skickade till mig
iLoveGratis.se - Alla prylar bortskänkes. Du kan också skänka bort gratis!
www.ilovegratis.se

En rätt så rolig sida! Man kan säkert göra fynd där , som jag nyss gjorde tillexempel! Säger inte vad det är förrens jag får hem de, om jag ens får de. Frågade faktiskt om de var ett skämt! haha :)

Och nu så sitter jag här och kollar på utlandsresor! Jag och Johanna pratade om de i helgen och jag måste säga att jag kan nog inte vilja något mer än att åka utomlands nu!!









Åååååh vill åka tillbaka dit! NU!


But we couldn't see eye to eye

Sådär nu är klockan snart fem och mitt möte är bara runt hörnet. Ska strax börja gå!
Jag går alltid alldeles för tidigt hemmifrån & de sluta alltid med att jag får vänta hur länge som helst! Så ska lugna mig lite idag :) Men att komma i tid de är viktigt! Annars blir man inte accepterad i vuxen världen, och de är dit jag ska nu :) Eller ja vid fem som sagt !







Sweetheart you only live one time

Varför tar det så lång tid att ladda upp bilder på fujidirekt!? Blir tokig snart! Det har nog laddat i 40 minuter redan :@


You make me feel like I am clean again

FAAAAN!
skit med! en kvart för sen!?!? EN KVART! 15 minuter.. fy fan vad surt! Nu är jag helt skörd skulle jag tro :s komunen kommer inte bli glada på mig nu!
Bajs med!
antar att jag får ta den smällen! :s


Don't need to look no further

Nu har jag klipps & klistrat ett tag. Tillslut så blir även det tråkigt.. Så därför beger jag mig till banken nu och hoppas på att dom inte har stängt! Isf är jag körd!


And it hurts with every heartbeat

Puuh..
Nu är jag riktigt varm! Stressade som en idiot trotts att jag inte behöver stressa alls igentligen :)

← Före!

← Nicklas soffa, som jag nu då fixat till!

← Sist & minst min nya soffa! Vad tycker ni?

Jag är väldigt nöjd med de köpet av soffa, precis en sån jag ville ha :) Fick den till ett billdigt pris med vilket självklart är ett plus i kanten ;)

It ain't like you to hold back

Nu får jag sluta att reta min på tvätt-tids-tjuven och ta tag i denna hemska lägenhet istället!
Ska sätta på alla överdrag till soffan hade jag tänkt så sen kanske flytta på möblerna lite så man slipper gå en omväg för att komma ut ur storarummet och in i hallen/köket..
Då har jag i alla fall något att göra ett tag!
Borde nog äta lite frukost också! Ska se om de finns några mackor kvar.

I eftermiddag så ska jag på möte hos komunen igen, och innan dess en tripp till banken!

Puss ♥

I can't help myself from looking for you

Hallå hallå!
En aning irriterad emmy här! Jag tog ut hundarna i morse, och sen upp till mormor för några koppar kaffe med mamma, nina & så klart mormor med. Innan detta så kastade jag i en maskin tvätt. Eftersom jag hade tvätt tid hela dagen idag. När jag kommer hem sen och sk hänga min tvätt så ligger den på maskinen och någon annan här i huset tvättar sina jävla kuddfodral!
Blir tokig! Det är ledigt för att tvätta imorgon... nej då ska någon tvätta idag när det är jag som har tvätt tid!?!?!, det är väl den 22/8 idag va? Ah jo det är de!! Skit-rövar som bara tar sig friheten att tvätta på min dag! Och ta ut min tvätt till råga på allt?!
ÅÅÅÅH blir tokig!


What a dangerous connection

God kväll!
Nu har johanna precis lämnat mig :( ..
Men vi har skrattat, varit på maxi och klippt och klistrat i min nya scrapbook, som inte ens är halvklart än, men den har fårt en start i alla fall! Köpte den idag så inte så konstigt att jag precis har börjat på den :)
Det kommer nog bli bra tillslut, har en massa bilder som jag beställde hem för flera månader sen som ska sättas in :) Ska nog ta och beställa en hel drös till! Ifrån studenten tex :)

Vi delade på en pizza med, mycket god och kändes super fräsch!
Så nu är jag mätt i magen! Ska ta ett sista bloss innan sängen och innan jag hoppar in i Breaking dawn igen :)

Puss! ♥



Bild från tvåan tror jag :) Naturkunskap är våran vän!

Over the line can't define what I'm after

puh.. vad trött jag är nu!
Har läst sammanlagt 290 sidor nu :) mindre än halva boken kvar! Duktig jag är !

Nu ska jag ta och fixa till mitt hår, spraya på mig lite perfym och sminka mig en aning, vill ju inte skrämma johanna när hon kommer hit!


I'm good without you

Sådär nu är duschen avklarad! Så skönt! 
Det blev en rätt så snabb dusch, eftersom jag är sugen på att fortsätta läsa i boken! 50 sidor redan :) över 200 sidor på tre dagar, de måste ju vara rätt bra? Eller?
Nu kastar jag mig i sängen igen och läser tills Johanna hör av sig !


But you played it with a beating

oooh vad gott det var! Luktar gudomligt! hey te bye bye kaffe!




Watching those colors change inside your eyes

Jag är väldigt dålig på att göra de jag skriver här att jag ska! Jag la mig i sängen, men de blev tv tittande istället för bok-läsande.. Men nu har jag satt på te-vatten, så en kopp vanlij te och läsa några sidor, sen duschen sen ska jag leka med johanna!

Puss ♥

I always turn the car around

hemma igen efter en helvetes-färd med nicklas, usch han spelar så hög musik i bilen att jag tror att mitt huvvud skulle hoppa av , veva ner rutan och kasta sig ut på vägen! Helt ärligt! Har tinnitus nu och ont i huvvet... tror jag lägger mig i sängen och läser ett tag.
Duscha skulle jag göra med.. aja de löser sig!

I got a lady running through my head

God morgon!
Jag har nog vaknat 10 gånger inatt om inte mer men ändå känner jag mig utvilad! Det är rätt skönt :)
Hundarna varit ute på sin morgon promenad och jag ska äta lite frukost innan jag hoppar in i duschen.

Skulle gjort ett inlägg till igår men blev så trött efter tacosen så jag somnade nästan direkt! Hade varit iväg hela dagen med, kan ha varit att jag var trött efter det!


Idag är de inte en vanlig söndag.
För just idag för ett år sen lämnade Gabbe oss.
Ett helt år har gott och ingen av oss har sett honom, inte ens en gång. Helt sjukt vart tiden går fort. Där han är nu har han det bättre. Ah de har han nog.

♥ 10-08-21 ♥






Standing tall I make the moves

Äntligen hemma igen!
De blev en hel del mil körda idag, eller för min del åkta, soffan var i perfekt skick och den står nu mitt i vardagsrummet. Det är en hel del saker här nu, överrallt med! Nicklas säng som vi hämtade hos mamma i rottne står också här.
Han flyttar på torsdag så inte så många dagar kvar tills allt försvinner igen! Men nu äger jag en soffa i alla fall :)

Ni får en bild så fort de har blivit lite mer iordning här :)
Nu ska jag äta tacos och de kommer bli hur gott som helst!

Puss ♥

Free from all the things you wear

nu har jag läs ca 60 sidor till, inte lite text i den boken!
Är helt slut nu, så ska nog ta en powernap på 40 minuter innan de bär för att köpa soffa!
Puss :)

Show me how you built this city that you roam

God morgon God morgon!
Jag har varit uppe länge redan :) Eller ja länge och länge, sen halv tio haha!
Då tog jag hundarna och vandrade ner till Wärkstan för att få nycklar av Morbror-Patrik till en av hans budbilar som jag och nicklas ska låna idag. Vi ska åka till växjö, eller lite utanför växjö till Åby och köpa en soffa till mig och sen till Rottne för att hämta hans säng som står hemma hos mamma.

Senare ska jag ringa Tina och se hur det blir ikväll, om de blir något alls? De får jag verkligen hoppas! Annars får jag fnatt!
Men nu eftersom vi inte ska åka förrens runt ett så tar jag mig en cigg nu och sen lägger jag mig i sängen och läser lite till. Ska det bli hundra sidor idag med? :) kan de verkligen ta mig fem dagar att läsa ut den tjocka boken?



Hur många dagar tror ni de kommer ta för mig att läsa ut den?
Jag gissar på ca 10 dagar :)

i have no story to be told

Sådar, 100 sidor senare så lägger jag nu ifrån mig boken för ikväll. Allt börjar komma tillbaka när jag hade läst några sidor :) men ändå kan jag knappt hålla mig tills jag ska läsa igen. Hade glömt hur mycket jag tycker om att läsa! Men nu kallar mina drömmar på mig! God natt! Puss. :*

The truth is hiding in your eyes

Som vanligt är jag inte trött när jag går och lägger mig. Så jag kollade runder på internet efter något intressant att läsa. Då hittade jag trailern till Breaking Dawn som kommer ut på bio duken den 16 eller 18 november! Inte lång tid kvar alltså!
Men jag blev så sugen på att se den, typ nu direkt! Hade jag fått de hade jag varit lycklig :) Eftersom det inte är så lätt fixat, eller det går inte att fixa så har jag turen att jag äger alla twilight-bökerna, och jag den första boken jag hittade var breaking dawn eller som den heter på svenska " så länge vi båda andas", de var så längesen jag läste den så den ska jag läsa igen! JAPP!
Jag kommer ihåg själva boken, men inte detaljerna och de är dom som är viktiga ju! Så på med läsglasögonen och så dyker jag ner i boken! Tror ni jag hinner läsa ut den 554 sidor långa boken innan filmen kommer? :O Kan ju hoppas!

Puss ♥

Trailern! ♥
http://www.youtube.com/watch?v=U4d_qIGAiCE






<---boken som jag nu ska hoppa in i ! Kan ju hoppas att jag drömmer om den ursnygge robert pattinson inatt ;) eller ja när han spelar Edward Cullen! WOho

then picking it up when it's over

Nu har jag läst igenom nästan hela BigBrother-Saras blogg och bytt sida på min lugg, så nu är nog kvällen över för min del. Ska ge hundarna mat innan jag kryper ner under mitt täcker och kollar på de som är kvar av Ice age som går på tv ikväll.
Fick nyss ett sms av Nina, hon frågade om jag ville med till Ljungby.. Nu? Klockan är nio. Så tack men nej tack syster, jag tar mig en god natts sömn och taggar för morgon dagen istället. Då blir det soff-köp (hoppas jag om jag inte sumpat chansen med min chaffis) och sen fest på kvällen med Tina!

Så god natt på er som sitter hemma och ha de så roligt ikväll ni som ska gå ut!
Puss ♥




when you're not lying underneath it all

mitt humör har stigit lite sen jag skrev innan. Jag lugnade ner mig och tog tio djupa andetag, sen ringde jag och beställde en kyckling-tallrik, ah de gjorde jag!
När jag hade ätit mig mätt fick den plaseras in i kylen, så kanske jag äter mer senare. När jag var klar insåg jag att mina cigg var slut... tog tio djupa andertag till och vandrade till Netto.
Tog 5 bloss sen var de inte kul längre. Sen dess har jag busat med Mila och nu myser vi, jag tror mila tycker om mig lite för mycket, hon sätter sig på mig och vägrar att gå bort, antingen gillar hon mig eller vill hon döda mig, hon väger fan ett ton snart! (20 kilo, men ändå!)






Hon somnade såhär!



vad tror ni, kommer hon döda mig och äte upp mig, eller tycker hon om mig?
I vilket fall som helst så älskar jag henne ♥

Liar, liar, don't cry on my shoulder

Att komma på någon på bar gärning kan vara bra, de kan också vara oehört smärtsamt.
Det är slut på vänligheterna nu, ah de är de fan.

'Cause ever since you broke into me,

Visiten hos mormor är nu över, hon blev minst lika glad över "boken" som jag blev :D
Har nog kollat i den tio gånger redan, blir säkert en helt drös med gånger till!

Nu , hm.. lite mat kanske? så jag inte trillar av pinnen. De vill vi ju inte!
Ikväll, sorello med Boten och Nina? ja de blir nog bra!

Puss ♥

All the love that we made here is gone

Hallå hallå!
Fortfarande skit väder ute! Men de blev lite BMW åk i alla fall med Boten, jag vill med ha körkort och ett jobb så jag kan köpa bil! hm,, den tiden kommer väl!

När jag kom hem nu för tio minuter sen så hittade jag ett stort brev i postlådan! oooh, alltid spännande!
Fort som tusan slet jag upp de när jag såg att de var till mig, och gissa vad som fanns i?
Jo en student-kartalog-bok! ååh så himmla fina alla var ! De va en hel drös med bilden från både balen och stundenten, riktigt kul att se :) Och vet ni vad jag var med på hela åtta bilder :) Nöjd tjej.

Här är bilder på mig själv och min underbara bästa och helt fantastiska klass, HR08













Kvaliten på dessa bilderna är inte den bästa, jag vet. Men min webcam är rätt kass och de är inte lätt att hålla i den stora boken samtidigt ta bilderna! haha.

Puss :*


There's nothing left for you to loose

Sådär u är jag nog så gott som klar, med god mariginal till att välja skor :)
Tina kommer runt tio, hoppas hon har ett bra humör med sig, haha vad vuxen jag är!

en cigg på detta så är jag redo att gå till deres, ska äta frukost med Boten, nina och my kommer nog lite senare :)
Kommer nog bli en bra dag detta!

Puss ♥





Förresten så är mitt hår överrallt nu när de har blivit långt! Men jag klagar inte ! :)

Tell me why tese roads keep leading,

God morgon på er!
Idag vaknade jag innan klockan ringde igen :) Är rätt nöjd med det! , så jag hoppade upp ur sängen, hittade dom päsigaste kläderna och tog ut hundarna i detta skit väder! Mad blir deppig utav detta vädret för fan, vart tog sommarn vägen? Var den äns här och vände? :s

Men skit samma, orkar inte bli dum i huvvet över de! Så jag gick min runda med hundarna och sen i igen, alla tre av oss var dyblöta, men mig gjorde det inget eftersom jag ändå skulle ta en dusch!
Och nu sitter jag här, nyduschad :)


Men ska fixa till mig lite nu, kan inte göra så mycket när vädret är såhär!
Vi får göra fredagen till vad vi vill ha den! Puss ♥


Rest in peace sommar.

When the rain is blowing in your face

Nu är kvällen kommen, så det är dags för sängen, upp tidigt imorgon :) Skönt
Har precis ätit en ägg macka, de fick bli min sena kvällsmat, så nu kan jag sova och fisa gött inatt! haha

Sov så gott mina små troll!
Puss ♥

Round my hometown memories are fresh

hallå hallå.
Nyss hemkommen ifrån nina, gick ut med pip en runda och hamnade där istället för hemma igen :) Både mamma och Mimmi var där.
De blev lite bus meed Mysan och lite BH-provning för mamma, ja allt kan hända hos nina :)
Imorgon ska jag upp tidigt för att äta frukost med Boten, lika bra att vända tillbaka dygnet innan allt går åt skogen helt! Så upp tidigt och gå långt med hundarna , duschen sen frulle! Ah de låter bra, om jag inte duschar ikväll klart.

Tina skulle komma hit imorgon med! De är alltid positivt tycker jag :) Plus att hon skulle ha kakor med sig, antar att de är hennes hembakade kokos-tosca-kaka :) låter Smarrit!

Men aja, nu får jag väl hitta på något att göra tills klockan blir läggdags!
Puss ♥

'cause I can't fall to pieces,

Nu är jag mätt i magen!
Försöker ringa min mamma som tydligen inte tycker om att svara i telefonen!
Ska ringa igen, nu direkt!





galen tjej äter svampstuvnings-macka!

hanging on to what he says

Nu står min middag i ugnen, svampstuvnings mackor blir det idag med! De är ju så himmla gott!
Pratar fortfarande med anna, hon babbla och jag plockar här hemma :)
men nu så är nog mina mackor klara, vill ju inte bränna sån god mat!


Svar till LIIV: Nej jag har inget speciellt att stiga upp till, jag gick tog studenten ifrån skolan i juni så den är jag fri ifrån! Tycker bara de är skönt att gå upp tidigt :)

Puss ♥

You're gonna wish you never had met me

Hallå!
Första inlägget idag kommer aningen sent, jag vet!
Men jag steg upp vid tio i åtta i morse, och vet ni vad, jag vaknade av mig själv och jag tror att jag somnade innan klockan var ett inatt de är bra! Förbättring på sov-fronten!
Jag gick en lång runda med hundarna, bort till mamma som bor på hotellet i en vecka. Efter de gick jag hem och blev direk upp plockad av nina, vi lämnade my på dagis och begav oss sen till Deres för lite frukos. Boten kom också och åt med oss.
Efter X antal koppar kaffe blev de en sväng till ESC & osby med Anna, aka Boten. Allt gick som de skulle, eller? ;) jag har haft de rätt kul i alla fall, de blev en vandring i osby och sen tillbaka till Deres. Nej jag är inte en av "Deres-folket" förhoppningsvis blir jag inte det heller! Vem vill ha den stämpeln :s inte jag!
Nu är jag i alla fall hemma, är rätt nöjd med att dagen har gått så fort! För nu är de ju för tusan helg imorgon!!

Men nu ska jag tala med Anna P i telefonen samtidigt som jag gör middag :)
Fick också order om att puffa till nicklas soffa eftersom han ska sälja den idag.. så jag får väl göra de med!
Puss ♥



Har telefonen på bröstet eftersom de är svårt att hålla i den samtidigt som att skriva!
haha!

haven't you heard the rumour

Klockan är halv sex på morgonen, två timmar tills jag ska upp, så jag vänder andra kinden till och somnar om, puss puss!

baby please remember me once more

God kväll, har legat i sängen i över en timme nu och jag är fortfarande inte trött! Uuuuh jag hatar att inte kunna sova när jag själv tycker jag borde göra det! Vill hoppa in i drömmarnas värld & drömma samma dröm som jag gjorde igår natt, jag bodde i ett stort hus med alla mina vänner, och en massa djur! Hur mysigt som helst! Ska upp vid åtta imorgon med så jag ska nog stänga av tv:n innan tolv! :)

I took the long illuminated

Tydligen så avtog visst åskan och regnet precis när jag skulle mysa ute på balkongen.. :( Typiskt!
Så de får väl bli sängen nu då! Ha det så bra och sov så gott! Puss :*

Go head and sell me out and I'll lay your ship bare

Nyss kollat på film med Anna och Nicklas, de har blixtrat och åskat som tusan under hela filmen. Nu regnar de med, går man ut så blir man dyngsur på två sekunder skulle jag tro, tur jag och Anna gick en lång runda med hundarna innan :)
Nu blir det antagligen att lyssna på åskan lite till innan de är dags för sängen! Upp tidigt imorgon, nina hämtar mig lite i nio, lämnar my på dagis sen bär de av till mamma för morgon kaffe :)

Puss :*


And if she had the proper words to say she would tell him

Hallå!
Sitter åter här i soffan med anna på högra sidan av mig, precis som innan, fast nu har vi ätit och gått en lång runda med hundarna med! Skönt att komma ut ifrån denna lägenheten ett tag. Man blir tokig på att sitta här och glo hela dagarna.
Så det är bra att anna kommer och håller mig sällskap!


Like he's never felt her figure before

hallå hallå
sitter här med anna på min högra sida. Vi tog en liten fika på deres för en stund sen men nu är vi hemma hos mig igen. Jag köpte champinjoner på maxi innan och tänkte att jag skulle göra svamprisotto, men tydligen så var man tvungen att ha ett speciellt ris som självklart inte fanns på netto, så det får bli att jag gör svampstuvning istället !
Ska sätta igång med de strax, klockan är ju ändå halv fem så de är väl dags för middag snart :)


Like he's never felt her figure before

hallå hallå
sitter här med anna på min högra sida. Vi tog en liten fika på deres för en stund sen men nu är vi hemma hos mig igen. Jag köpte champinjoner på maxi innan och tänkte att jag skulle göra svamprisotto, men tydligen så var man tvungen att ha ett speciellt ris som självklart inte fanns på netto, så det får bli att jag gör svampstuvning istället !
Ska sätta igång med de strax, klockan är ju ändå halv fem så de är väl dags för middag snart :)


I'm willing to take the risk,

Hallå igen :)
Jag han precis undan regnet! Vilket tur jag har, ska nog köpa mig en trisslott senare !
Anna kommer vilket sekund som helst så jag ska ta och sätta på lite kaffe så fort jag är klar.

Jag var på maxi som sagt och de blev att han handlade en dream matt mouse foundation & en New affinitone både ifrån MAYBELLINE NEW YORK. :) Så nu ska nog sminket fixa till mitt ansikte igen :D
Mötte mamma på parkeringn utanför maxi med så hon körde mig hem sen satt vi här ute på muren och pratade lite.

Så nu ringde anna så nu ska kaffet sättas på! Och vet ni vad? De ÅSKAR nu! yeeey! det behövs verkligen!
Sen åskar det i min mage med så ska nog göra något att äta, tror minsann de blir en svamprisotto idag!

Puss :*




You make me feel like I am clean again

Sådär ja, håret är fönat och plattat och ansiktet är sminkat :) Hundarna sover så sött i soffan ! aw vill bara mysa med dom! Men nej jag ska ut nu, gå en stund inne på maxi, välja och vraka mellan alla olika sminksorter dom har, de är ju inte så att jag har något att skynda mig till precis ;)

Anna kommer hit om ca en timme, men hon kan lika väl komma till maxi om de ska vara så :) Sen blir det att gå i affärer i byn och kanske en fika!
Puss :*




Turn my sorrow into treasured gold

En dusch senare och jag har nog aldrig känns mig så fräch!
Hur gött som helst! Ska nog gå ut en sväng sen, en runda till maxi, köpa, balsam och schampo lite smink eftersom mitt har mystiskt försvunnit :s, en deodorant ska också inhandlas eftersom den är så slut som den bara kan vara.
Pratade med anna i telefonen samtidigt som jag skrev så de tog lite tid detta haha :)
Men nu ska jag i alla fall, föna & platta håret, sminka mig med de smink jag har, äta något och sen bege mig ut, hoppas att vädret håller i sig så jag inte får regn på mig! hade varit just my luck!

Puss :*


They keep me thinking that we almost had it all

Hallå
Vaknade av att mamma ringde och väckte mig, så jag steg upp gick en sväng med djuren och sen upp till mormor, mamma var där plus att jag fick kaffe och frukost :) Tackar.
Mamma åkte iväg för att jobba, efter en stund kom nina.
Nu är jag hemma igen, och ska strax hoppa in i duschen, tänkter ta en låång dusch idag :) Och kanske fundera på vad jag ska göra hela dagen.. antagligen ingenting, men jag kan i alla fall fundera!

Puss :*


Sun comes up on another day

Hallå
nu är jag hemma igen efter att ha åkt en sväng i nicklas nya ride och hälsat på nina och my en sväng :)
Men vet ni vad? Nu ska jag lägga mig i sängen och äta en eller två bitar chocklad!

Puss :*


To pull their head right out of the sand

mitt horoskop berättade för mig idag att en gammal kärlek kommer snart komma tillbaka.. hm ja man kan ju undra vem det är? Är nyfiken! Vet inte heller om man ska tro på det som står i horoskopen , men de hade ju varit trevligt att se vem det är i alla fall! Småläningen är bra med sina horoskop tycker jag nog :)

Jag gjorde middag idag me :) Grillad lax med rom sås och potatis! Fy tusan vad gott de var! Synd att de är så förbannat dyrt med lax bara :(, men ibland får man lyxa till det lite :)


Nu vet jag inte om jag ska springa bort till nina en sväng eller bara lägga mig framför tv:n... tuft beslut.
hm, de är inte kul att vara ensam i alla fall!



The scars of your love, they leave me breathless

Hej.
Nyss hemkommen ifrån mormor, jag var hungrig och ville ha frukost men vi hade inget hemma så då sprang jag upp dit med Mila och fick en macka + en kopp kaffe, min mormor är snäll hon!
Senare idag så beger jag mig till försäkringskassan för att lämna lite papper, sen funderar jag på om jag ska gå bort till Älmhults bostäder igen och se om Laila har fixat något till mig. Jag vill ha en lägenhet nu!!!!
Är hemskt desperat faktiskt!

Puss  :*


a fire starting in my heart

Hallå ligger i sängen och kollar på två och en halv män, och vet ni vad? För ovanlighetens skull så kan jag inte sova.. hur jobbigt som helst! 1. Jag vill sova 2. Jag har redan sett avsnitten av två och en halv män. 3. Jag ska upp tidigt imorgon. Störigt! Ah det är de!

The scars of your love remind me of us

Så nu har jag träffat mysan, hon fick leka av sig lite med nicklas som också var med. Så nu lär nog hon sova gott inatt, var så god nina :)
Nu ska jag slänga mig framför tv:n och ställa klockan på 9.00 för imorgon kommer de någn och kollar på golvet här hemma, hoppas de inte bli allt för dyrt att fixa det, de hade ju varit toppen på isberget annars!

Så hoppas alla haft en bra dag, Puss :*


Don't underestimate the things that I will do

Hjälpte nina ett tag med mimmis saker, eftersom mimmi stack nästan direkt fick vi http://publishme.se/178592/entries/article/new/göra de mesta själva.
Nu sitter jag här och lyssna på Adele med rolling in the deep , så himmla bra låt!
Maten står i ugnen och är snart klar, då blir det middag i sängen sen går jag tillbaka hem till Nina för att träffa mysan som skulle komma idag!
Nu är maten nog klar så ha de bra!

Puss :*


See how I'll leave with every piece of you

Ska hjälpa mamma nina och mimmi och flytta lite nu !
Hey

And let the sun rain down on me

Hallå på er!
Ny vecka och nya möjligeheter, eller? mjaa vi får väl se när helgen kommer :)
Hoppas rätt så mycket på att denna veckan ska bli bättre än de senaste 3, är helt slut ärligt talat! Men Clara svensson's kylskåp säger, "de blir bättre imorgon" :)
Idag har jag inte gjort ett smack än så länge, varit ute med hundarna en sväng och en runda upp till mormor för där var mamma och mimmi.
Jag drack en kopp kaffe sen gick jag hem igen.. ska nog ta och städa lite idag, de behövs.. igen! ÅÅH

Puss :*



förresten så saknar jag min Mys !

As I stand at the edge of existence

hej.
satte nyss in lite pommes i ugnen, orkar inte göra någon ordentlig middag. Har inte mycket saker hemma att göra middag på heller igentligen. Så de får vara tills pengarna rullar in igen! :)
Igår blev det en sväng hem till Boten för lite dricka och snack, alla skulle till sorello igentigen men av de 10 som var där var de bara 4 som gick till sorello och två som gick in, en av dom var jag. Alltså var de inte den roligaste kvällen på länge.. men jag slapp i alla fall sitta hemma hela kvällen!

Idag åt jag smörgåstårta till frukost som sen gjorde mig illamående så nicklas han får den sista biten när han kommer hem. Under tiden så tar jag och hundarna det lungt, kollar på tv och halv sover framför tv:n. Kollar på en gammal film, tror den heter clueless, helt okej :)

Nu ska jag röra om i pommes sen och göra lite bea-sås till!
Puss :*

And what have you done

hallå.
bråket fortsätter och fortsätter, att vara nosig är nu n del av vardagen och att behöva knyta nävarna och stänga igen munnen och kasta bort nyckeln börjar jag bli van vid.
Jag orkar inte sitta här hemma längre, att gå i hälarna på något som gör mig irriterad är inte riktigt de jag behöver just nu så för bara ikväll ska jag glömma och vara glad. Ah de har jag bestämt nu.

If sweet harmony, could spread like the flu

Vaknade av att någon plingade på dörren här som en idiot, tänkte att de är säkert lillasyster som glömt sina nyklar. Reser mig sakta med säkert upp och ser i titthålet att de är nicklas som kommit hem.
Han hämtade sin telefon och jag gick ut med hundarna, när båda kommit tillbaka har det nog gått 10 minuter sen han kom hem. och vet ni vad? nu har de gått 20 och vi är redan ovänner. komiskt va?
Vill flytta nu!!!!!!

I was a rock star, party hard,

hallå, klockan är för mycket för en kvinna i min ålder! Börjar bli gammal känner jag.. jobbigt när man snart fyller 19 och livet tydligen ska börja? men de får jag leva med !
Idag har både Johanna och Anna varit hos mig, Anna och jag hade filmkväll för två och päste framför en sjukt rolig film. Har inte skrattat så på länge!
När klockan slog tolv begav vi oss ut på Älmhult fullt trafikerade gator, nej skämt och sido, inte en själ visade sig ute så jag gick rätt snabbt hem igen.
Så nu sitter jag här.. glor runder på facebook, spelar ett och ett annat spel men ska nog krypa ner under täcket snart och kolla på "love and other drugs" den ska tydligen vara både bra och rolig så de ka jag behöva nu när jag är helt ensam här i denna stora lägenhet, som faktiskt är rätt skrämande mitt i natten när man är själv :s aldrig tänkt på det innan!  Det är nog bäst jag springer ifrån soffan till sängen sen så ingen tar mig!
Japp de ska jag göra!

Puss :*

Please excuse me if I sound rude

hallå hallå
klockan är halv sju på en fredag och johanna hon har precis åkt hem, anna är här och tjabbar i telefon så jag är rätt ensam trotts allt!
Har inte så mycket att göra, har inte gjort så mycket under dagen heller så de blir nog samma ikväll. Anna kommer nog vara här med mig ett tag och hålla mig sällskap i alla fall.
Skulle vilja göra nått så jag får se vad de närmsta timmarna har att bjuda på!
Hoppas ni har de roligare än jag!

Puss :*

nothing wrong doing what we do

God kväll, bloggar från mobilen även ikväll :) sitter vid datorn så mycket under dagen ändå! Ligger i sängen och kollar på family guy, väntar mest på att dont mess with the zohan ska börja vid nio! Men ah har nog inte så mycket att säga så god natt på er! Puss. :*

I'll kill you all with kindness

hallå hallå.
Nyss hemkommen ifrån försäkringskassan och EWJ , har fixat den del idag. Var också en snäll vän och hämtade papper till Anna som snart kommer hit och håller mig sällskap :)
Tycker om att slippa vara själv!
Ska ta och sätta på lite kaffe och sen äta lite frukost, har inte hunnit det än :s aj då! Måste bli bättre på det där med maten alltså!

Puss :*


we could have it all

God morgon på er! Varför är ni uppe såhär tidigt om ni nu inte har ett jobb :) Jag vaknade lite i sju på grund av att Nicklas idiot låne telefon låter som ett helt tåg. Om jag kan somna om igen är en bra fråga. Mår fortfarande illa med, tog morgon tabletten nyss kan vara därför! Ska hämta bostadsbidrags papper idag och ringa till komunen. Jag är så vuxen! Men fortfarande barn nog för att mamma ska hjälpa mig hitta lägenhet idag! Spännande! Men nu ska jag kolla på jims värld och fundera lite på livet! :*

time to dance

God kväll, eller ja det är väl natt nu när klockan är efter tolv.. ligger i sängen och skriver ifrån telefonen samtidigt som jag kollar på my name is earl, inte lika roligt pogram längre, när man har sett alla avsnitten 100 ggr. Alla sover förutom lilla jag, mår illa som en gravid kossa på grund av dom jävla tabletterna jag tar för min urinvägsinflamation. Tydligen så var en biverkning att man kunde må illa.för att undvika det skulle man tar tabletten samtidigt som man äter, men vem äter vid elva om kvällarna?! Skit piller. Tur jag bara ska ta dom tills fredag. Hm. Den där damen som var här och kollade på lägenheten tyckdes gilla den! De är positivt! Så den förste november bor jag någon annanstans. Rätt lång tid kvar.. men man får ta de man haver som dom säger! Anna och Marina var här i någon timme innan med, trevligt med besök. Så det blir lite ändring i vardagen! Men nu får jag sluta för nu har how i met your mother börjat. Önska mig lycka till med sovandet! God natt! :*

No church in the wild

hallo
Onsdag tidig eftermiddag är de nog va?
Idag har jag städat ännu en gång, damsugit och skurat, bäddat sängen och allt det där!
Frukost åt jag för ca 20 minuter sen, en rätt sen frukost med tänke på att jag steg upp vid elva.
Runt tre idag kommer de en dam som ska kolla på lägenheten, hoppas hon vill ha den! Så fort som möjligt med!
Vill bort ifrån denna lägenheten och in i en ny, som är bara min min MIN!

Vill dock inte vara själv hemma när hon som ska kolla kommer... så hoppas nicklas han hinner hem! Han var hemma nyss men åkte lika fort igen :s,
Ach , de löser sig!

Men ni kan väl i alla fall önska mig och lägenheten lycka till? :) hade varit snällt!
Puss :*


When the big wheel starts to spin,

Oh herre gud vad jag tycker om mitt hår just nu :)
ni säger inget, men jag vet att ni älskar de lika mycket som jag gör!













Now there's no place else,

Sådär nu är mitt syfte för dagen gjort, de tog mig bara 3 timmar ifrån att jag steg ut ur duschen till det hela var klart :) Inte för att det gör något, eller att något blir gjort men aja jag har haft något att göra i alla fall!

steg 1

steg 2

Steg 3


Nå? :)

Our fingers touch the sky.

Sådär, nu har jag duschat, slängt i en maskin tvätt och plockat i hallen. De känns som att skiten tar aldrig slut!
kommer bli skönt med en mindre lägenhet. Har sökt tre stycken i växjö idag, men vet ej om jag har så stor chans att få en lägenhet där. Dom håller på med poäng och sånt där. vilket jag inte har något alls av.
Nu ska jag kolla igenom Willys & Netto bladet, mina sista 1500 kr måste spenderas rätt och jag måste tänka en extra gång innan jag köper någonting. Så de jag köper är det billigaste av de billiga. Så får det vara.
Har också sparat lite, kan man inte spara mycket kan man i alla fall spara något, några kronor blir många kronor tillslut :)
Känner mig vuxen!

You keep your mind sharp and clean

mmmmmmmh!
Rätt så lång och väldigt skön tupplur tog jag även idag, borde nog sluta med de annara blir de en vana :s
Ska hoppa in i duschen och tänkte faktiskt sätta i mitt löshår idag, se om de fortfarande är lika as nice som de var innan, måste fixa till de dock eftersom jag hade de senast på Balen så är de lockigt och sånt där.
Sen ska jag plocka och dona här hemma så mycket jag hinner innan nicklas kommer hem, så vi kan städa sen. (för de behövs)

Men först duschen!
Puss :*

When the big wheel starts to spin,

hallå hallå.
idag vaknade jag tidigt, eller ja, pip väckte mig tidigt... Så de var bara att stiga upp och gå ut med hundarna.
Trotts att min mage skrek "STANNA KVAR I SÄNGEN FÖR FAAAN!" Så steg jag upp. Urinvägsinfektionen ger sig inte i första taget, dock är de bara andra dagen idag, men i vilket fall som helst så tycket jag den ska ge upp nu! Orkar inte ha det längre..
Fick också order i morse att jag ska plocka undan här hemma så nicklas sen kunde städa. hmm,, får se lite hur de blir, han kommer inte hem på flera timmar så jag hinner nog plocka lite och sova ett tag till. Ska ta den andra tabletten för dagen runt elva med så tills dess måste jag vara vaken. Kanske skulle göra lite frukost?
Ah så blir det nog, jag ser fram emot ännu en hemskt tråkig dag!

:*

Well, you know it's yours

hej
efter tre timmars lunch-vila så är jag uppe igen. Har varit hos EWJ och hämtat papper, som jag sen lämnat på komunen. Är hemma nu och fick nästan nyss reda på att nicklas han flyttar ut den 25/8, kommer bli rätt skönt, men vill bort ifrån denna lägenheten själv. och de är fort! Vill inte bo här alls, speciellt inte när alla saker försvinner, hej om de kommer bli tomt och ensamt, men så får de vara antar jag.
För nu har jag inte tid för något annat utan att vara sjuk.
Hej.

Well, you know it's yours

hej
efter tre timmars lunch-vila så är jag uppe igen. Har varit hos EWJ och hämtat papper, som jag sen lämnat på komunen. Är hemma nu och fick nästan nyss reda på att nicklas han flyttar ut den 25/8, kommer bli rätt skönt, men vill bort ifrån denna lägenheten själv. och de är fort! Vill inte bo här alls, speciellt inte när alla saker försvinner, hej om de kommer bli tomt och ensamt, men så får de vara antar jag.
För nu har jag inte tid för något annat utan att vara sjuk.
Hej.

Trying to chase a little white ball

hallå världen.
Sitter i soffan och har svårt för att andas, måste sluta röka! dumma dumma mig!
Var nyss på Hälsoringen, min mormor var snäll nog och körde mig dig eftersom jag knappt kan gå själv nu. Fick urinvägsinfektion igår och har ni inte haft det så de gått upp i njurarna på er, så kan ni inte säga att de inte är så farligt. Kom tillbaka och säg de när ni värken kan gå, ligga, sitta eller stå utan att hela kroppen gör ont.
Riktigt så illa är det inte nu, eftersom jag märkte detta igår kväll så fick jag tid nu vid halv elva, fick med mig ett resept på Penomax som jag ska ta 3 ggr om dagen i 5 dagar.



Jag som hatar att svälja tabletter :s undra hur detta kommer gå!
Ska ta den första när jag är klar här, undra hur stora dom är.. hjälp! Vill ha min mamma här hos mig, tycker inte om att vara sjuk, blir så himmla liten då!
Kanske åkter till henne i veckan, mitt busskort varar ju till den 15 så det måste utnyttjas :)

Nu ska jag ta en tablett dricka ett stort glas citron vatten och kurra ner mig under täcket och försöka sova en stund.
Puss :*

Aint no map, gonna ever bring us back

hallå hallå
jag stack till sorello med anna & nina plus 5 killar hälften var ifrån Gävle, trevliga grabbar det där! Nu är jag i alla fall hemma och ska strax kurra ner mig under täcket efter att jag har skickat ett och annat fulle SMS till en viss söt pojk.
Puss och kram på er! :*

Its a cold sweat, in an empty bed

Lite mat nu! hade gärna gått ut och festat till det lite idag med, men jag förblir nog hemma, de flesta är i växjö och dit kan jag inte ta mig ändå nu. Aja, de kommer fler helger! Plus att jag måste hålla i mina pengar in i det sista. Trotts de är jag sugen på vin & cider! kanske drar till sorello sen, får se lite!
Puss :'

You got your eye liner done wrong

borde äta!
ah jag gör nog de!


And just like I'm at the wrong place

Avundsjuka, otrogna eller knarkare ? Vilket är bäst igentligen, att bli manupilerad i sitt liv, att vara med om något som igentligen inte är rätt? Eller titta på när någon du älskar slösar bort sitt liv? Helt ärligt kan jag inte välja själv. Vem kan man ändra på, är de min rätt att ändra på någon över huvudtaget..
Livet är bannemig inte alltid det lättaste.
Men vet ni vad, ikväll och resten av de närmaste veckorna så ska jag vara självisk och bara bry mig om mig själv.
Så det så.

För ikväll är det lite fest med underbara vänner och en ännu mer under bara gammal vän! Kommer nog bli kalas!
Puss :*

I remember the first time saw you

nej, livet är inte alltid så bra som man hade hoppats.
Bråkar, skriker, gråter och allt det där ah de är just så det är hemma hos mig. Nästan varje dag skulle jag kunna tillägga. Fru avundsjuk är här och hälsar på några gången om dagen också, känns inte alls bra.
Men förhoppningsvis är det bara i 25 dagar till för snart orkar jag inte mer.
Vill inte sitta här och tycka synd om mig själv eller om någon annan för den delen. Orkar inte.

Kunde jag åka iväg ett tag hade jag gjort de, men nej sån tur har jag inte.

And everything burn cold

Hallu!
Åkte till Växjö vid elva idag, köpte mig ett par nya jeans, det behövdes! Skulle nog behöva ett par till, men de får vänta! När jag gjort stan ett tag så åkte jag hem till mamma, där gjorde jag potatisgratäng och stekte kotletter till oss :) Gott med redig mat för en gångs skull, känns som att det var en evighet sen jag gjorde riktig mat.
När klockan blev halv fem tog jag bussen tillbaka till växjö och sen tåget hem. Här är det super dåligt väder och jag har aldrig sett så stora regn droppar i mitt liv!
Rätt mysigt samtidigt!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Antagligen ingenting!
Bajs!

RSS 2.0