That forever was in your eyes

Nu ska jag strax gå till bussen, har just fixat till mig lite och är nog redo, tror jag. Min mage är inte som den ska idag, lite illamående, men det är lika bra att visa att jag vill försöka gå till praktiken i alla fall. Då kanske man får några plus ändå!
Igår var johanna här, vi åt pizza och snackade skit. Rebecca var också här inne en stund, sen blev det att jag gick och la mig alldeles för sent , och det får jag sota för nu på morgonen när jag är skit trött!

Annars så är det Valborg och nicklas han kommer hem idag! Saknar han väldigt mycket! Och någon annan som jag inte kan sluta tänka på de är lucas! Jag VILL ha han tillbax, min bebis! Tycker inte om min mamma för hon lämnade bort han , bajs på det. Men här får ni en bild till på min sötnos och jag ska nu gå till bussen . Puss hej!


i miss my babys



JAG SAKNAR NICKLAS & JAG SAKNAR LUCAS & JAG VILL HA DOM BÅDA HEMMA HOS MIG!
Känns som en evighet man mös med lucas, vill ha tillbaka honom!

That your positively mine

Sitter ensam här hemma i våran stora soffa & kollar på the naked mile, är rätt så trött på den filmen , har sett den några gånger redan. Har just ätit ett öpple druckigt en liter vatten & svalt två huvudvärks tabletter, men ingenting värkar hjälpa mot min huvudvärk!
Sitter och tänker på min nicklas som sitter eller ja antagligen sover någon helt annanstans tror han är i hyltebruk nu. Han åkte i morse & jag har inte varit på praktiken. Mådde inte så bra igår & det hände ett och annat så i vilket fall som helst så hade jag inte fått gå till praktiken.
Så jag har inte gjort så mycket idag, har mest legat på soffan & vilat hela dagen. En stund kom Johanna Loo hit & vi gick en runda i byn. Sen gjorde jag middag till mig själv. kyckling ris & curry.
Jag har inte rökt en enda cigg idag heller! Är lite stolt över mig själv, har inte varit röksugen, kanske dax att sluta nu? eller vad tycker ni?
Men nu ska jag kolla färdigt på denna filmen & sen blir det sängen för min del. Imorgon och på fredag är vi lediga så, men jag ska ändå åka till killeberg och få lite kvalitets tid med min pappa! Puss

For the mocker, for the shamed

Har haft huvudvärk mest hela dagen & den gick nyss över, kan det vara ett täcken på en bra kväll kanske? Ska strax åka ut till mia & janne. kanske blir det ännu en runda till nicklas pappa på ett nytt försök att träffa honom!
Jag fick en ny klänning av nicklas igår & den ska jag inviga ikväll, har fotat den och var berädd på att lägga upp den här men jag hittar inte kamera sladden för tillfället. Så det får bli en annan dag.
Imorgon blir det Osby & praktik, ska vara på parkskolan måndag & onsdagar de närmaste fyra veckorna. Får se hur det kommer bli, förhoppningsvis bättre än förra gången . Men men, nu ska jag gå Ha det bra Puss!

unbelievable

Nu har jag suttit vid datan en bra stund & letat efter skor. Men ju mer jag letar desto mer lustiga skor kommer det fram. Det finns hur mycket bra designers som helst, sen fins det dom där lite knasiga som ändå är hur populära som helst. Ska visa er vart jag började.

Så här började min sökning efter nya skor.

Sen kom självklart mina favoriter , dom hörga klackarna! Dessa finns dock på en sida som heter Bakers Shoes ifrån USA & dom levererar inte tills sverige :/

Sen kom jag in på en någon sko blogg & fastnade för dessa. Dom kom ifrån en annan sida som jag också kom in på , tror det var Posh24.se Och efter det gick utför.

Hittade dessa, jag ÄLSKAR dom! Hade mer än gärna haft dom i mina  ägor!

Sen självklart Alexander McQueens skor ifrån Nina Ricci's Höst & vår collegtion. Helt klart dom fräckaste skorna jag sätt! Jag älskar dessa också, skulle inte gått i dom , hade nog inte kunnat gå i dom men hade gärna ägt dom!

Alexander McQueen igen, kända ifrån Lady Gagas bad romance

Även dessa är Alexander McQueen, också kända ifrån Lady Gagas bad romance, jag älskar dessa med! Tycker det är synd att McQueen tog självmord tidigare i år. Han borde leva och göra mer sånna här otroliga kreationer!

Nu ska jag sluta leta efter användbara och oanvädbara skor, och kolla på modern family på tv 4 PUSS HEJ!

I'm gonna stand and deliver

Har inte haft lust att skriva här ett tag nu. Så har blivit lite stelt.
Praktiken har ju börjat, var där i måndags, tisdags & onsdags. I tisdags efter praktiken så gick jag hem till pappa, när klockan blev tjugo över tre skulle jag gå de två kilometerna till busstationen, efter lite mindre än halva vägen fick jag super ont i magen & då menar jag ont , känndes som att jag fick en spark i magen & smärtan försvann inte, den höll i sig i två timmar. Jag är van vid det för den smärtan brukar jag få, men det brukar också går över efter fem-tio minuter. Men som sagt höll det i sig mycket längre. Men jag lyckades ta mig till bussen & hoppa på den. Sen fick mamma hämta mig på busstationen i älmhult. Jag vet fortfarande inte vad det är. Har en svag aning men det tänker jag inte dela med mig av än.
Idag har jag varit hemma ifrån praktiken för min handledare Eva tyckte inte jag skulle komma. Men jag har mått bra & idag & imorgon ska jag ta mig till killeberg om det inte kommer imorgon på morgonen. Hoppas inte det!

Annars så gick jag och anna till Kappahl som öppnade här i älmhult idag! Alltid trevligt med nya butiker. Har inga penger dock så köpte inget. Men imorgon är det löning så då ska jag in och kolla en gång till. Hittade ju lite saker idag som skrek efter mig.

men nu så ska jag kolla på lyxfällan & sen ska jag sova. Puss

I'm empty so now I'll disappear

Sitter i soffan hemma & har ringt till min praktik tio gånger men hon svarar inte. Måste säga att jag kommer senare , efter som jag måste cykla till skolan & hämta mitt busskort. Bäst jag ringer igen.
Som sagt ska jag cykla till skolan och hämta busskortet, sen ta bussen till killeberg, gå dom två kilometerna till killebergskolan & jobba en helt dag. Efter det ska jag hem till pappa sen tar jag bussen hem vid halv fyra.
Men nu ska jag fixa mitt ansikte, sen ska jag bege mig. Puss hej!

if we ever meet again

ligger i soffan med nicklas bredvid & kollar på USA:s hårdaste fängelser. Det är helt sick! Dom är galna dom som sitter där. Ska kolla färdigt på detta ta en dusch & sen ska jag sova , ska upp tidigt imorgon, cykla till skolan hämta mitt busskort & sen åka till killeberg & jobba.
puss

Never gonna chew the outline of a pie

Är hemma efter den första dagen på praktiken, det gick bra som tusan. Känns som man hör hemma där. Efter praktiken gick jag hem till pappa, kollade lite på anna när hon fixade i rabbaterna. Grisen den sprang runder och grymtade som en galning! Jag gillar inte den där grisen , den är inte klok.
När jag kom hem följde jag med mimmi (lill syrran) som tog samma buss som jag hem, till mamma. Åt lite middag, sallad och sönder bränt kött. Det var mumisgt det :). Efter det gick jag hem & Becca tittade upp en runda. Nicklas kom också hem för en liten stund sen, men han gick like fort som han kom , han skulle träna. Nu är jag ensam med pip & ska snart göra mat till nicklas. Becca kommer senare igen med Ludde så han och Pip kan leka lite.
Men som sagt maten ska göras & jag behöver en glass. Ha det bra Puss!

Someone has come to visit

Idag är jag uppe extra tidigt. Ställde klockan på halv sex men vaknade av mig själv tjugo över, hur jobbigt är inte sånt? Nu är i alla fall klockan tjugo i & nicklas har precis stigit upp. Ska ta ut pip nu & sen får det bli kafte & morgonmys i soffan med älskling!

It's probably better that way

Sitter i soffan och kollar på NYC Prep , nicklas sover med huvvet i mitt knä, ska snart väcka han & beställa pizza, orkar inte göra någon mat & jag orkar inte diska, så det får bli en flottig pizza idag. ÄR hungrig som tusan nu så det är dags att beställa nu. Annars har det inte hänt mycket, var ute med pip & gick hem till mamma, fick en slant till pizzan och sen gjorde jag lite frukost. Sens dess har vi tagit det lungt i soffan.
Men som sagt magen kurrar och det är dags för mat. Puss hej!

You're only the best I ever had

god morgon, jag ligger fortfarande kvar i sängen, vill inte gå upp. jag ska nog vända på mig och mysa med nicklas som kom in i sovrummet inatt precis som jag sa :) Han är nog lite bakis idag, han kommer må som han förtjänar helt enkelt. Nu blir det mys och sen får det bli frukost och kaffe .

But there's somewhere beyond this

nu ligger jag nerbäddad i sängen men endast högerhanden utstickandes från täcket. Det är svin kallt i vårat sovrum så vill inte röra på mig :s.
Nicklas han stack hemifrån vid tre i eftermiddags och jag åkte hem till Kajsa för att förfesta rund åtta, vi skulle senare till A-huset där hade johanna Z fest. Och jag tyckte att jag borde ge mig ut lite så det gjorde jag. Hos Kajsa var det rätt så mycket folk, jag kände knappt häften av alla människor som var där men några bekanta ansikten fanns också. Senare runt tio gick alla till A-huset. Där delade alla på sig så jag raggade upp några killar ifrån min gamla klass! Hampus Niclas Dennis & Emil!
När klockan blev lite över tolv tog jag mitt pick & pack och begav mig hemmåt. Ringde till Nicklas på vägen för att höra när han skulle hem, han ville att jag skulle möta honom. Så jag hämtade pip och gick tillbaka samma väg som jag hade gått när jag gick hem & mötte han sen vid IKEA värdshus. Han var full som en swimingpool. Helt galet & han blev skit sur på mig för att jag inte höll han i handen och typ pratade med han när vi gick dom ynka 700 meterna hem. Så han har tjatat om det i över en timme nu & jag har bara skrattat åt han för varje gång han berättade historien om hur han 'upplevde' att jag betedde mig emot honom ändrade han en massa saker, så jag kunde inte hålla mig för skratt, försökte filma han så ni också kunde ta del av hans dummhet men när han såg kameran blev han knäpptyst.
Nu har jag i alla fall bäddat ner han i soffan så nu sussar han sött där ute i mörket. Han kommer in inatt när han vaknar det gör han alltid när han somnar där ute.

Nu ska jag sätta på en film & försöka få mig lite sömn. Imorgon kanske min finne har försvunnigt? Kan jag ha sån tur tro? Kanske  kanske inte. Men sov gott alla nattugglor Puss hej!


Glömde helt att jag hade kameran med mig till festen så det blev inga foton ikväll :(

a crasy day

Jenny har varit här en stund , hon behövde tak över huvvet i två timmar och det hade jag så vi drack kaffe & kollade på sjuka videos på youtube. Nu har hon precis lämnat mig, men inte ska jag debba ihop för det för strax kommer anna hit & då ska vi busa!


I see walls are falling

God morgon. Jag har varit uppe ett tag redan , men god morgon på er! Jag har varit ute med pip, det var inte skönt för det blåser super mycket ute. Jag har också gjort frukost äggröra och en macka med vindruvor. jag ska snart gå hem till mormor & lite senare ska jag ringa rebecca. Men här orkar jag inte sitta så hej då!

I know that I should turn

Vilken härlig kille nicklas visade mig. jag får inte nog!


http://www.youtube.com/watch?v=MWp5fuwsERk&feature=related

I think to myself, what a wonderful world

Hej hej, klockan är redan nio på kvällen, vart tog denna dagen vägen undrar jag ? Gick som sagt till skolan lite senare idag & det tycker jag att jag gjorde rätt i. Vi var rätt löjliga i skolan idag, vi höll på som vi brukar. Härligt att vi hade så kul nu när det var sista dagen i skolan på fem veckor. På måndag börjar praktiken , men jag fick de plasterna som jag ville vara på och det är ju alltd positivt. Så denna gången tänker jag sköta mig så bra jag bara kan !

Efter skolan gick jag ut med pip och stannade hemma hos mormor på en kopp kaffe. Var nog där i två timmar innan jag gick hem & då var nicklas hemma. Jag tog det lungt en stund & började sen med maten. Chili con carne blev det & jag ska säga att det var första gången jag gjorde det, men det blev skit gott! Något av det bästa jag gjort :) Härligt när man själv blir så nöjd!. Till efterrätt så här en fredag så gjorde jag en Björnbärs Pannakotta med chocklad. Och det var också väldigt god :) har inte gjort pannakotta innan heller, så det värkar som om detta var en bra dag :)


Och jag fick äntligen ut mina byxor :) Det är också ett plus till fredagen ! Och dom var värda att vänta på  jag älskar dom!



Riktigt nice tycker jag :) Nicklas gillade min rumpa i dom haha :P Nu ska jag kolla på tv & mysa med min pojkvänn!

In love with all of these vampires

God morgon det har varit en God morgon för min del. Har naturkunskaps prov idag på morgonen & jag kan det inte, vill inte göra det, och jag hade blivit arg & ledsen när jag försöker men inte fattar ett skit. Så jag 'försov' mig helt enkelt. Ska strax ringa till skolan och säga att jag kommer vilken sekund som helst.
Idag är det sista dagen i skolan & sen är det fem veckors praktik. Men det känns som att det kommer gå bra , jag ska vara i killeberg & i Osby. Det är dom ställerna jag ville var på så det ska nnog bli bra !
Men nu sa jag kolla på Rachel Ray & äta en pannkaka . Ha en bra dag !

& min näsa förresten, jag & johanna kom på vad det är för något. Nu känner jag mig dum, men en innebrännare (en finne som växer innåt) Och det har bara blivit värre, varför just jag?!

I can explain what happened to my face

Hejhej, sitter i storarummet med anna som äter en banan & kollar på Vänner. Vi kom nyss upp ifrån Netto & innan dess var vi hos Rebecca där vi skulle få rebeccas hund Ludde & min hund Pip att bli vänner, visst var det lite skakigt i början men efter en stund blev dom mer än vänner. Jag avslöjar inte hur eller vad som hände, det ska ni få se i bilder i ett senare inlägg. Just nu är det biggest loser på tv Puss hej !

I wanna see what you're insides look like

Skrev nyss att jag har ont i min näsa , nu när jag gick in på toan för att sminka mig & då ser jag min svullna överläpp :O , på höger sidan av näsan en liten bit övanför läppen, hur ska man säga , precis bredvid näshålet utåt :s haha, det låter helt sjuk när jag tänker på det, & jag kan lova att det ser sjukt ut också! Och ont gör det! Så ingen mening att jag sminkar mig för ögenen bara rinner ändå när jag stöter till nästippen, skit med! Hoppas det går över snart!

I've been calling you all week

Gor morgon! det känns som att det kommer bli en bra dag idag. Jag har ont i min näsa , känns som att jag har fått en smäll över ansiktet, finns nig en chans till det när man sover med nicklas :). Så näsan svider & håret står åt alla håll, men ändå är humöret uppe & jag gissar på en bra dag. Vi ska göra min meny i skolan idag , det ska bli kul, får se om jag kan komma ihåg att ta lite bilder. Det blir lätt att man tänker på annat i köket, men jag kan försöka :)

Jag har nyss ätit kelloggs äppel & fikon idag igen, mumms :) & snart ska jag fixa till mig lite & äta en banan!  Men nu så ska jag lämna er PussPuss!

It's just the hardest part of living

Gick hem till mamma & där stod det mat på bordet, så jag tog för mig och åt lite för jag var ju hungrig. Sen gick jag till maxi för att hämta ut mina byxor som jag tror jag skrev om igår? Hartmans här i älmhult har gått i konkurs så jag kunde inte hämta mina byxor där igår, men jag gick till maxi för någon sa till mig igår att hartmans hade flyttat sina paket dit. Men dom hade inga paket där så jag får inte ut mina byxor?! det gör min arg faktikst, dom måste väl förstå att folk vill ha ut sina saker? eller har jag fel ? borde dom inte fixa de så man kan hämta det ? Hämtar med inte det man beställt innan två veckor eller vad det är så får man betala ännu mer :s och det går jag inte med på. Ska ringa till HM senare och få detta förklarat , plus att jag redan ska betala 100 spänn för mycket.

Hmm, men men nu ska jag kolla lite i frysen och se vad vi ska äta för något. Funderar på att göra pannkakor. Är sugen på det. Får se hur det blir, mår lite bättre nu med, behövde nog lite frisk luft så ska sätta mig på taket en stund senare. Puss

swing from a rope if you dare

Gick in på toa nyss & märkte att mitt hår är ruskigt lockigt idag. Men bara på ena sidan av huvvet, har anagligen sovit på den andra sidan.



jag vill inte borta håret för då förstörs det.

& jag vill ha en nack massage har sjukt ont i nacken! Jag vill att nicklas ska komma hem & ta hand om mig, så länge äter jag glasspinnar!

we'll drown ourselves in misery tonight

Det blev att jag stannade hemma, lag mig ner och vilade en stund & nu mår jag ännu värre. Halsen vill jag inte prata om & näsan bara rinner. ska ta och borsta mina tänder nu & ringa till nicklas och säga att jag är fnuk :(, sen ska jag ta det lungt ett tag & senare får jag köpa lite mjölk så jag kan äta med kelloggs. När solen kommer på baksidan av husen ska jag gå ut på taket och sola med. Ha en bra dag alla friska människor!

Allow me to exaggerate a memory or two

God morgon, nu har jag varit ute med hunden & precis ätit frukost. Jävligt god frukost också om jag ska säga det , Kelloggs Allbrand Äppel & Fikon

Hade lite för lite mjölk dock , det tog slut & kosnum har inte öppnat än & jag är mätt nu så det betyder inte så mycket längre.
Jag mår inte speciellt bra idag, men funderar på att gå till skolan ändå. Men samtidigt vill jag inte för vi har ett prov idag som jag sprang runder igår för att hitta alla papper & när jag kom hem sen så blev det att jg glömde det ett tag, senare så handade vi & var hos mormor när nicklas han sydde ihop jocces byxor & när jag kom hem duschade jag, pang bom så var klockan elva & då gick jag och la mig. Sen kom jag på provet idag när jag steg upp.
Får se vad jag gör. Just nu ska jag kolla på vakna med the voice. Puss

A soul searches for signs

Sitter ensam hemma i soffan & kollar på Cougar town, nicklas han är hemma hos mormor och syr jocces jobbar byxor. Jag har nyss hoppat ur duschen och ätit upp en bit morotskaka, det var mumsigt. Ska strax föna håret så det inte ser allt för jävligt ut imorgon bitti.
Men jag ska fixa mig nu & nicklas gick nyss in genom dörren, dags att sova snart. Skola imorgon med som vanligt, hoppas någon i från klassen kommer imorgon så man inte kommer dit helt själv :s hade varit jobbigt. Men nej hårfönen & sen sängen Puss!

Down this long highway we'll find a way

Nicklas gick nyss in & ut genom dörren, hem och bytte kläder nu är han iväg och tränar, jag ska strax diska & börja med maten. Vill inte riktigt diska så kanske ska låta nicklas göra det ? han har inte diskat på länge & det är inte mycket disk. Jag tror inte ni bryr er om min disk så nu lämnar jag den!
Steg upp vid sex idag, nicklas han hade sovmorgon så han steg också upp då. Jag tog ut pip på en runda & sen åkte nicklas. Då satte jag mig lite vid datan, kollade på vakna med the voice & åt frukost. Senare fixade jag till håret lite, tänkta ha det ner släppt idag, så det blev att både platta & spraya det. Men när jag kom till skolan var det inte platt längre. bra att jag hade med mig den trogna toffsen :)
På morgonen i skolan var det bara jag och tina där, lite senare kom clara också. På efter middagen gick tina hem så då var det bara jag och clara. Det märks väldigt lätt när tre stycken är borta när man bara är fem i klassen. Det är en annan sak om man är 20 i sin klass, då syns det inte lika mycket. Men vi fick sluta lite tidigare så denna dagen har gått snabbt & har inte varit så pjåkig ändå. 

Fick ett brev ifrån HM förra veckan, i det står det att allt som jag har beställt var slut, förutom shortsen. och dom fick jag hem idag. Men jag vill inte ha dom nu när jag inte får skorna eller klänningarna. Men jag antar att jag får väl behålla dom, har ju betalat dom.
Men nu springer klockan iväg så jag ska börja med maten nu & nicklas han får diska! Puss hej!

You're still a part of everything I do

Nu har nicklas precis åkt & jag kollar lite på vakna med the voice, dom visade nyss en video från filipinska talang helt galet , kolla in den ' pilipinas got talent, Big mouth ', vey inte riktigt vad jag ska tycka om han/henne, men lite tufft är det allt.
Tror att det bara blir jag & tina i skolan idag. Får se hur länge man stannar. Kommer bli rätt jobbigt om man bara är två eller tre om clara kommer, att sälja kakor idag. men men som sagt får se. Nu ska jag i alla fall platta håret som är sjukt krulligt, & jag ska också äta frukost. Puss hej!

No matter what you say about love

Nu är jag hemma igen efter en lååång runda med hunden i den sköna morgonsolen! Lite kyligt är det ute men i solen är det skönt :) jag har varit vaken i ca 40 minuter & har redan gått 1514 steg :) får se hur mycket det blir idag när man springer fram och tillbaka i skolan. Nicklas han steg upp vid fem & åkte vid sex, men han kommer hem idag, för denna veckan ska han inte sova borta. Rätt skönt :)
Men nu ska jag fixa till mig lite & välja de rätta kläderna för idag & sen ska jag äta risgynsgröt! Ha en bra dag Puss

You're on my heart just like a tattoo

Idag steg jag upp vid halv elva, gick en lång runda med pip, tillslut ville han inte gå mer & den lilla tungan hängde på tvären , stackars hund som måste gå långt med matte :) När jag kom hem igen , gjorde jag frukost till mig och nicklas. Riskgrynsgröt blev det idag, det var gott, blir inte ofta man äter det.  Sen hoppade jag in i duschen & nu är nicklas lite små tjurig tror jag, det är super fint väder, gatorna är rena & han har inga inlines. Men men , det får han stå ut med. Jag har nyss fönat håret & ska strax platta till det & gå bort till maxi, måste ha någon hudkräm till mitt torra ansikte. Sen vill jag inte hem, det är för fint väder för det. Ska nog ringa anna och se vad hon hittar på.

Igår gick jag ner till tattuerings studion här i älmhult, där låg min mamma, hon skrek & gormade som om hon skulle gå av på mitten. Min mamma, den som tattuerade sig full i köpenhamn när hon var tretton, hon skriker & kan inte vara tyst i en sekund för hon tycker det gör så ont. Hon gjorde en Betty Boop på underarmen. Vilken mes! Inte ens jag var så mesig , haha !
jag har några bilder sen igår , men ingen på det fulla resultatet








Nu ska jag fixa mitt hår & sen ska jag ut i det fina vädret! Puss

Don't ask just pack and we'll hit the road runnin

Mamma har förtfarande inte hört av sig, men antar att hon är full nu, hon skrev på facebook för en timme sen att hon hade börjat nu, så får se hur denna dagen slutar. Nicklas har inte kommit hem än, men jag har änna här & vi löjlar oss & dricker kaffe :D

I'm a little more country than that

Snart kommer anna hit, ska ut och ta en cigg innan hon kommer. Får se vad som händer sen. Ska i alla fall ner och kolla lite när mamma ska tattuera sig. Det ska bli trevligt & jag tror att det kan bli något att skratta åt!

but counting down the days to go

Hej sitter i köket nu & väntar på att spisen ska bli varm så jag kan steka min schnitzlar, är hungrig som ett djur & har inte ätit frukost & det är försent för frukost nu så fick bli lite middag istället, pommes, schnitzel & sås. Nicklas gick nyss till netto & annars så har det inte hänt mycket, vaknade vi halv elva tog ut pip i det fina vädret som inte är så fint längre, & sen höll vi adde sällskap på Olé ett tag. Ska nog hem till mamma eller mormor efter jag har ätit, mamma hon ska ju tattuera sig idag & hon är sjukt nervös! Sen ska hon supa sig full för då tror hon det inte känns. Så det ska jag vara med om hade jag tänkt. Nina kommer också hit sen, hon ska vara moraliskt stöd för mamma.
Kanske ska beställa tid till min egen tattuering? Får fundera på det
Här har ni den jag ska göra

Fast jag ska vänta med blomman. Får se när den sitter på min mage. Nu ska jag snart äta Puss!

Well, I've been holding on tonight

Har kollat lite på gamla bilder på min bilddagbok, man var rätt sjuk när man var fjorton :P Nu blir det film med adde & anna !
(imnotokey - om ni vill se mer roliga bilder)
Men jag tycker faktiskt själv att jag fick till rätt bra bilder på den tiden, eller vad jag bara snygg haha !










Jag saknar faktiskt den frillan, kanske ska häna igen? Får fundera på det :)




I'm taking a moment just imaginin' that I'm dancin' with you

Idag kom nicklas hem & när han kom hem var jag hos mormor, men jag gick hem så snart jag fick reda på att han var hemma. Han pillade med sitt paintboll gevär & jag satt nog vid datan, senare gick vi ner på olé och tog en kopp kaffe med adde och anna. Nyss var jag hemma hos mamma , åt en bit pizza fast jag hade lagat middag hemma, fisk & potatis. Drack ett glas vin & kollade på talang, där en otroligt söt & riktigt duktig på att sjunga, tjejen fick Bert Karlsson att gråta! Jag själv var helt föstummad, jag tyckte det var kanon!


Här är hon, Moa Johansson! Sicken puddig!

Nu ska jag nog sätta på kaffe för snart kommer adde & anna hit , då blir det film! Puss

I can keep rhythm with no metronome

Idag ställde jag klockan för att gå upp, steg upp vid nio & tog direkt ut hunden, gick en bra runda med han sen lämnade jag han hos mormor. Nu är jag hemma, hade tänkt äta lite frukost & fixa min farm innan jag går hem till mormor och dricker kaffe. Frukosten idag får nog bli äggröra tror jag. Mackorna är alldeles för hårda så ska nog kasta dom idag. Senare kommer nicklas hem, klockan är redan tjugo i tio så han kommer väl om tre fyra timmar , känns bra! Som sagt frukost dags nu , Puss!


welcome to the land of fame excess

Nu börjar även denna dagen dra ihop sig, vill bara somna så nicklas kommer hem snabbare saknar han super mycket! Och imorgon har vi varit tillsammans i 20 månader, herregud vad tiden går snabbt! helt sjukt. Men men det får man väl acceptera helt enkelt, att livet bara flyter förbi! Som sagt kommer ham hem imorgon & jag hoppas han kommer hem tidigt. Nu ska jag kolla lite på john and kate plus eight sen ska jag sova Puss hej!

I held you close as we both shook

Sådär, nu har jag varit ute med hunden, varit hos mormor och hämtat en ungsform & potatisgratängen är nu i ungnen. Det ska bli smaskigt! Längesen jag åt potatisgratäng, hoppas den är färdig snart!
Och något mer jag hoppas på är att jag kan somna i vättig tid. Igår läste jag nog i en & en halv timme om inte mer, helt sjuka saker börjar hända i den boken nu & jag kan inte sluta läsa den! Samtidigt vill jag inte att den ska ta slut haha :P
Men i väntan på att maten ska bli färdig sätter jag mig framför tv så jag inte somnar igen :) Puss!


sleeping

Oj , hoppsan, fan, skit !
Somnade i soffan, så nu kommer jag aldrig kunna somna ikväll & jag kommer läsa ut min bok. Det ska bli kul , men nu blir pip snart galen på mig så ska ta ut han och gå hem till mormor och störa henne när hon tittar på tv. Puss

with a smile on your mouth

Nu sitter jag här hemma igen efter att ha varit ute och gått i en timme med anna & sen diskat hos anna & varit nere på olé ett tag, redan idag har jag fått ihop 11811 steg , det är inte dåligt, och knappt halva dagen har gått. Jag har mycket kvar att göra, jag ska snart ta ut pip & gå hem till mormor , ska låna hennes lilla ungsform så jag kan göra lite potatisgratäng senare ikväll. Ska nog in en sväng hos mamma också, se hur hon har det. 
Var och hämtade ut nicklas paitboll markör idag, har inte öppnat paketet än men är ruskigt sugen så ska nog ta och göra det innan jag ger mig ut :) Jag tycker om att öpnna paket!
Men just nu ska jag lägga mig framför tv:n och ta det lungt ett tag, det tär på krafterna att hålla igång :) Puss

For all the ghosts that are never gonna catch me

Idag ställde jag klockan när jag skulle upp, jag vaknade när klockan var lite över åtta & tänkte jag till kvart i tio kan jag nog sova, så ställde klockan på det. Och när den ringde så steg jag upp, gick en lång runda med pip så han klarar sig i några timmar, nu sitter jag på facebook & spelar farmville har nyss köpt en hund :D På farmville så klart, äter också frukost, två knäckebröd, en banan & ett stort glas mjölk! Snart, när jag är färdig med det jag håller på med så ska jag gå hem till Anna, vi ska gå fem och en halvan idag, Det ska bli skönt, vädret är kanon också, så oddsen ligger på våran sida.
Imorgon kommer nicklas hem & då tar också lovet slut, lite sorgligt men det gör mig rätt glad ändå, är trött på att vara hemma hela tiden, ska blir skönt att ha något att göra, låter som att jag har haft sommarlov , men en & en halv vecka är rätt mycket trotts allt.
Sådär nu ska jag bara äta upp min banan & sen ska jag gå, ha en bra dag allihopa! Puss

There's something I can feel when I breathe

Kom nyss hem ifrån anna. Efter att jag hade duschat så gick vi till haganäs där hon skulle städa av golfbanan. Senare gick vi hem till henne & satt på balkongen och gassade i solen i flera timmar, drack kaffe & pratade om allt ifrån lustiga människor till att tjejer visst kan ha rätt!
Nu är jag som sagt hemma, ska nog ta något att äta medans jag lyssnar på gammla goda my chemical romance , jag har saknar dom! Mycket bra musik det måste jag säga, dom kommer aldrig lämna mitt hjärta i alla fall!



Snart blir det väl dax för sängen med, inget bra att titta på, på tv:n ändå, då kan jag lika väl sova. men ha det bra Puss

But she'll play it and make it sincere

Strålande sol & den första onsdagen i april! Alltså marknad här i vårat lilla samhälle! Steg upp vid kvart över tio ca , gick ut med pip & sen träffade jag mamma nina mysan & mormor. Vi gick till marknaden tillsammans. Jag köpte tulpaner , tror jag i alla fall ? , som jag nyss har satt i min vas , fick inga påskblommor av nicklas så jag köpte egna :) Sen en halvrökt ål till nicklas för det var det enda han ville ha & så köpte jag en stor vitlökskorv! Och självklart en munk också, det är ett måste när det är marknad.
Efter marknaden satte jag nina & mysan oss hos adde anna & marina på Olé, nu är jag hemma och har nyss tvättat håret men mitt nya shampo, hoppas det kan fixa mitt hår lite i alla fall. Nu kom jag på att jag har tvätt i tvättstugan & det skulle jag tagit upp innan tolv, skit också! Ska springa ner och hämta det snabbt som ögat! Puss hej


Och jenny! JAG SAKNAR DIG MED!

And I believe this may call for a proper introduction

Nu har jag precis ätit kvällsmat och kollat på depserate housewifes , nu blir det cougar town senare christine & sen blir det sängen. Ska försöka gå upp i vättig tid imorgon & gå en super runda med hunden, måste få upp stegen, idag har jag än så länge gått 8368 steg, inte mycket! Imorgon blir det ändring på det! Sov gott Puss

Feels like a big balloon

Har varit ute med pip & hemma hos mormor ett tag, snart ska jag börja med maten. Mormor kommer hit och äter med mig, inte så kul att äta själv. Det blir kycklingbröst med pommes & beanesesås. Gott ska det blir för jag är riktigt hungrig nu! Ska bara diska först så slipper det bli så hemskt mycket disk senare. Puss!

A waterin hole with the girls around

Så.. nu har nicklas åkt & nu är det bara jag och pip kvar. Pip är inte van att gå upp så här tidigt, så han har bäddat ner sig i soffan, det ska jag med göra snart. Ska läsa lite och sen somna om en stund i alla fall. Senare så ska jag tvätta & göra mat. Men det kommer inte blir förens i eftermiddag så får se hur länge jag sover. Som sagt så tror jag vädret kommer bli kanon så jag får inte sova bort hela dagen i alla fall!
Puss

Curves in all the right places

Nu kommer det börjas blogga igen, nicklas han åker hemifrån idag & kommer hem på fredag, klockan är fem på morgonen på en tisdag och jag har lov. Vem stiger upp klockan fem på ett lov? jo det gör jag, några extra minutrar med min älskling och jag är bered att förlora lite sömn. Men antsgligen kommer jag gå och lägga mig efter vakna med the voice som inte ens har börjat än, det börjar om en timme.
Var nyss ute med pip en runda & jag tror att denna dagen kommer bli varm och solig, det är inte kallt ute nu i alla fall så jag hoppas på sol, är sugen på att röra mig idag. Alltså vara ute :)
Men som sagt så steg jag inte upp för att sitta här utan för att vara med nicklas. Så ha en bra dag allihopa Puss!

Now a whole lotta woman needs a whole lot more

Hej hej & god kväll , idag steg jag upp vid kvart över tio & satte direkt på kaffe till min älskling, sen tog jag ut pip på en lång runda. Gick nog fan fem kilometer :D, det var skönt väder som tusan! När jag kom in gjorde jag lite frukost, äggröra & baguetter & jordgubbarna ifrån igår. Efter frukosten tog jag det lungt ett bra tag innan jag fick för mig att stor städa, så fram med damsugarn & min nya mopp ! Jag och nicklas gick till netto & köpte skurmedel , nicklas han damsög & jag skurade golven. Sen gav jag mig på disken & efter det kom adde & anna upp hit. Då satte anna och jag igång och bakade, det blev äppelkaka & en massa släta bullar, skit gott! Men nu behövs det städas igen, jag har hela veckan på mig, nicklas åker imorgon & kommer hem på fredag och innan dess ska jag nog hinna städa igen.
Men nu är det Håkans Bar så ska kolla på det, sen blir det nog sängen. Eller kanske inte så mycket var inte klockan än, det är ju trotts allt påsklov!

Puss hej

Swear to shake it up, you swear to listen

Nu har jag varit ute & gått en lång runda med pip, kom upp i tretusen steg redan :)
Tänkte jag skulle ge min älskling frukost på sängen men han steg upp nu så det blir frukost i soffan istället. Pannkakor med jordgubbar står på menyn idag :) Det ska bli gott, men får sätta fart nu, hejhej!

It's just the end of the world

Jag sitter i köket & lyssnar på när mysan leker. Solen skiner mig rakt i ansiktet och jag kan inte annat än tänka på sommaren! åhh vad jag längtar till alla fisketurer till lyckan & sena kvällar med myggmedel över hela mig. Det låter kanske lite lustigt att jag längtar till myggorna men då vet man att denna fruktansvärda vindern är över & sommaren har kommit! Att snön är helt borta är ju också ett plus! Jag har beställt sommarkläder ifrån HM också nu i veckan , när dom kommer hoppas jag det är riktigt fint väder!






Är dom inte somriga ? jag vill ha sommar & det är NU

Back to the street where we began

God morgon, varför är jag uppe så här tidigt på en lördag? ja det kan man undra! Jag fick nämligen en liten 1:åring inkastad på mitt & nicklas sovrum. Jag ska passa mysan idag , nina jobbar & nicklas ska till Elmia. Men just nu ligger både nicklas och my & sover i våran stora säng. Själv har jag nyss varit ute med hunden en lång runda i den härliga vädret! Har redan fått ihop 2030 steg , det är inte dåligt när klockan inte ens är nio :P Men nu blir det kaffe & frukost! Puss

So it seems I'm someone I've never met

Hej he, lite sent ute idag att börja blogga , men gick aldrig till skolan så jagf steg upp vid tolv när nicklas kom hem, jag mådde inte så dåligt idag så vi gick en runda till trend house Jc & team sportia. Nicklas köpte en tröja tills ikväll (han är på fest) & jag köpte en stegräknare, dyra små rackare det där, trodde dom skulle kosta en femtilapp eller något, men den gick på 169 spänn & den jag köpte var den dåligaste av dom, den dyraste kostande 459 , är inte det lite överpris? Satte inte på mig den direkt utan runt två-halv tre & jag har än så länge gått 4311 steg. Inte så värst mycket, men har också varit hemma hela dagen så det är mycket ändå tycker jag. Ska se om jag kommer upp i 6000 imorgon, man får sätta mål helt enkelt.
Nu har jag precis ätit kvällsmat, lite sen då klockan är halv elva, men men. ska ut och ta en cigg nu sen ska jag hoppa i sängen & anatgligen läsa lite & sen sova i väntan på att nicklas ska komma hem. När han nu gör det :s
Påsk är det denna helgen också & den förste april idag, jag har inte blivit lurad & jag har heller inte lurat någon än, funderar fortfarande på om jag ska göra det lilla ticket på nicklas hehe, ska inte berätta om det här ! Händer det får ni veta! Men för att fira påsk har jag målat naglarna gula, ser lite canser aktigt ut men ändå!


Men som sagt så ska jag ta en cigg & sen lägga mig, Ha det bra Puss!

RSS 2.0