happy newyear

nyårsafton. vad är det att fira är min fråga? , fattar inte varför alla människor spenderar flera tusen kronor på sprit och fyvärkerier. Du dricker spriter tills du spyr & mår illa en hel dag efterråt, fyvärkerierna sätter du fyr på och dom smäller, så bang bom, nu var det slut. gud så roligt det var och nu är du fattig och sjuk. Grattis.
Därför ska jag inte dricka ikväll, ska inte dricka mig full i alla fall, jag köpte tre smirnoff som jag kanske ska dricka upp bara för att dom är goda. Sen köpte nicklas raketer för tre hundra och han fick sju st, det tyckte jag var bra. Och raketerna han köpte är fina och dom smäller högt, det är så det ska vara.

Nicklas är hos robin just nu men kommer nog hem snart. sen ska vi ta det lungt farmför tv:n och när klockan slår tolv går vi ner till torget och smäller våra raketer och  kollar på när alla andra smäller upp flera tusen kronor på några minuter. sen går vi väl hem , och då ska i alla fall jag sova.

Imorgon fyller pip 10 år så jag ska ut och köpa godis till honom och fira han lite för jag är den ändå som bryr mig. sen vet i fan vad jag ska göra. antagligen blir det väl att sitta hemma. skulle hjälpa adde och anna att flytta med, får se hur det blir med det.

Nu ska jag göra varmamackor och vänta på att min älskling ska komma hem.
hej då.

åh älskling min älskling

När jag kom hem efter min lilla byarunda hos mormor och nere på wärkstan så hade nicklas fixat och donat i köket, eller han höll fortfarande på när jag kom hem så fick inte gå in där. men efter ett tag släppte han in mig och då fick jag syn på det här.


mycket mysigt. hade vi haft en bättre kamera hade bilden blivit bättre. men ändå! Om ni inte ser så är det klyft potatit, champinjonsås & ungsbakad falukorv med ost och lök. Min man han kan han! nu när jag skriver om det så blir jag faktikst hungrig igen så ska ta och äta lite innan nicklas kommer hem. han är hos robin oich pratar om imorgon! Guud tänk vad tiden har gått fort. men aja. Ha det bra & sov gott Puss hej!

he lost his soul to a woman so heartless

God eftermiddag, idag har det inte hänt mycket, jag vaknade i alla fall på rätt sida idag det har jag inte gjort på tre dagar nu. så det var skönt att vakna upp och känna sig utvilad och glad :) Men när jag sen klev in i köket såg det ut som en bomb hade landat där, men inga sura miner för det, jag tog först ut pip & kastade i en maskin tvätt, sen tog jg tag i köket, skurade & skrubbade så löddret flög! okej kanske inte men jag diskade och städade i alla fall så nu kan man gå in där utan att skämmas. hade dock varit skönt om man hade sluppit göra allting här hemma helt själv. men bara en månad kvar. bara en månad kvar.
Efter jag hade diskat så var det dags för frukost så jag satte på lite kaffe och gjorde äggröra till mig och nicklas. Sen hoppade jag in i duschen och sa till nicklas att han skulle diska det som blev disk efter vi hade ätit, vet inte om han har gjort det har inte varit i köket än. skit samma för jag är glad idag.
Men nu så ska jag föna och platta mitt hår, sen ska jag ta med mig lucas och gå hem till mormor sen ner till wärkstan. Fyvärkeriförsäljningen är igång nu, det betyder att mamma är där nere med patrik , mormor (för det mesta) &  nina när hon inte jobbar, nästan hela dagarna. Så det blir att jag är där nere rätt ofta, dom har korv där nere och den är god! hahaha :) Men ja som sagt nu ska jag gå. Ha en bra dag! Puss hej!


when you’re gone before he wakes

God eftermiddag, eller kväll kanske klockan är efter sex trotts allt.
Vaknade väldigt sent idag, jag trodde klockan var tio halv elva kanske, men det visade sig att klockan var betydligt mycket mer, klockan var ett halv två istället. ojdå! Nicklas vaknade lite tidigare än mig så frukosten stod på bordet när jag gick upp. Fast först tog jag ut pip och sen åt jag frukost. Sen dess har mest legat i sängen hela dagen. Nicklas sa en sak som jag tycker att ens kille ska säga varje dag, 'ska vi ut och shoppa lite?' VA?! va min reaktion men självklart, jag gjorde mig iordning och vi gick ut , men det var någon som fick mig att tappa lusten totalt, så jag tjurade ihop istället och gick hem. Men efter ett tag mådde jag bättre och var inte irriterad längre.
Nicklas cyklade hem till robin för en stund sen och jag gick och handlade mat. Kännde mig lite vegetarisk idag så det blev att jag köpte broccoli, groddar, äppel, champinjoner , paprika & pasta. Sen gick jag hem, och kokade pastan med broccolin & kastade sen i det i en varm stekpanna med lite olja i, och jag kastade i lite matlagningsgrädde salt & peppar. sen lite sån vitlöks&ört créme bonjour. Det blev väldigt gott. men när jag var färdig kom jag på att jag hade glömt mina champinjoner. men men, det kan jag blanda i senare :)

Pip han äter mat nu och lucas han ligger i hallen och sover, jag funderar på om jag kanska ska ta och diska sen läsa lite. men i vilket fall som helst så ska jag inte sitta här mer. ha det bra nu Puss hej!


I don’t think you know where your head is

hej & god morgon/eftermiddag. Än så länge har detta varit en helt okej dag & jag har snart varit vaken i en och en halv timme. Jag tog ut pip sen satte jag med vid köksbordet och åt lite frukost med nicklas. Nu sitter jag i storarummet och har nyss kollat på 'little people in, big world' dom är för härliga! Mamma sitter i köket med en kompis och äter mat funderar på om jag med ska ta lite, julmat är ju aldrig fel. men nej jag har nyss ätit frukost, och jag har andra saker att göra än att äta. som att skriva lite här , plocka in alla julklappar & duscha.
på tal om julklappar så fick vi en hel del igår. tex, ägg kokare, ris kokare, damsugare, kaffe kokare, foto på mysan, tattuering för 1000 kr, kökssett, glas, ljus, varmljus hållare, parfym, spargris, äppel skivare kläder, väska, plånbok, mjuka sockar , nessesär,  vitlöksrivare, dvd-spelare, , plånbok, bh, trosor, chocklad, air freshener, matberedare. Och detta är bara de saker jag fick & nicklas och jag fick tillsammans, sen fick han en massa saker med, tex, en matta, nagelklippare, morgonrock, massor av glas och mycket mycket mer.

men men, nu ska jag plocka in alla dessa saker, om de får plats någonstans, alla de stora sakerna ligger just nu i våran soffa i gästrummet för vi har inget plats att ställa de. Sen ska jag duscha. Och vänta in madelene, för vet inte riktigt när hon ska komma hit, men det märker vi.

ha det bra nu , puss!

hej mitt vinterland

hejhej. just nu kommer jag inte skriva något för det är jag för trött för. jag tänker bara säga god jul ännu en gång och jag hoppas att alla har fått vad de ville ha och haft en rolig julafton. nu ska jag ladda upp bilder sen idag. och det är några stycken förbered er på det. Jag skriver mer imorgon.

























GOD NATT

Julaftons morgon

God jul!
Julatftons morgon är det just nu, klockan är fyra minuter över tio & jag har varit vaken i ca tjugo minuter. Lucas och pip leker med en varsin 'pip' leksak på två olika håll. huvudvärk kommer jag ha om de fortsätter. Nivklas är arg för han vaknade utav dom :D haha.
Mimmi , mn lillasyster var här innan med två julklappar, funderar på om jag ska öppna dom nu ? det ska jag nog göra :) funderar på vad det är jag brukar få en femhundring men nu är det två stora paket.

sådär nu är dom öppnade , det blev en ägg kokare och en riskokare :) tack pappa!


Men nu ska jag dricka kaffe och ta en cigg.  GOD JUL på er allihopa, blir nog mer skrivande senare, nina magnus mysan och mormro kommer vid tolv och då åker nicklas till svärmor, hans mamma allstå. och kommer hem runt sex. men men som sagt nu ska jag gå. GOD JUL

välkomen främlig och vänn

hejhej hallå, dan före dopparedan & jag gillar det JAJAJA! äntligen är det jul, jag har längtat sen typ september :) men nu så är den här :) hej och hopp jag är glad idag! Det kan vara för att jag vaknade och kännde mig riktigt utvilad , jag har slagit in julklappar , jag har handlat & nicklas kom hem mycket tidigare än vanligt, han kom hem vid halv tolv redan, då hade dom fällt 300 träd, IDAG! helt sjukt, men duktiga är dom allihopa , skogshuggarna.
jag åkte hem till ninas lägenhet så fort jag vaknade och hämtade julklappar, åkte sen hem tog ut pip och slog in julklapparna, efter det gick jag hem till mormor och drack kaffe, köpte även en bingolott för ikväll är det uppesittakväll, som ska spenderas med mormor, vi brukar spela tillsammans. Vi blir lika arga varje år för att vi inte vinner, men ikväll hoppas jag på att vinna en volvo c30 japp japp japp. Nicklas kom hem till mormor efter ett tag.
Sen gick vi hem. eller jag gick hem nicklas han mötte en gammal lärare som han antagligen tycker mycket om för han stannade och pratade i mer än en halv timme. tillslut gick jag ner och hämtade honom, jag var hungrig med så vi gick in på olé och åt lite mat.  Nu sitter jag hemma i storarummet med lucas vid mina fötter och pip i den andra fotöljen, granen är tänd och magen är mätt. skulle egentligen fixa potatisen men hittar bara hälften av de så kallade 'redskap' jag behöver för att riva potatisen. men men mamma får göra det själv.
nicklas har cyklat hem till robin och jag ska snart gå hem till mormor. ska först ta och plocka in tvätten & diska lite. men först ska jag ta en välbehöv cigg och mysa med lucas.

jag har även tänkt på valpen och det lutar åt att köpa en just nu. men får se hur det känns senare, måste bestämma mig snart, det skulle komma folk och kolla på valparna snart och dom får inte ta den jag vill ha! fortfarande behöver jag hjälp att bestämma mig så, en hjälpande kommentar är ett stort plus!

Ha en riktigt bra jul allihopa, jag skriver säkert imorgon med! och var berädda på en del foton. Puss & kram!

mer jul ge mig, mer jul ge mig

hallå hallå, sitter i storarummet och äter en kvälls macka, ska snart ta mig en till. Nicklas kom nyss in genom dörren han säger att han är hungrig , vad ska man svara ? :s.
mamma väckte mig vid nio, för att jag inte skulle sova bort hela dagen. Så jag gick upp & tog ut pip, sen tog jag en kopp kaffe med mamma och hennes kompis marie. Sen körde jag och mamma till konusm och la undan två bröd jag ska hämta imorgon, dom tar alltid slut och det är riktigt julbröd man måste ha det! Sen körde vi och hämtade mormor, vi gav henne skjus till vårdcentralen. Sen bar det av till systembolaget och mamma köpte en del brännvin. Jag väntade med mitt ska nog inte dricka ändå juldagen eller nyårsafton. men får se hur de blir. Hämtade sen mormor och körde henne hem. Efter det åkte vi och kollade på världenssötaste hundvalpar. Det är en jobbarkompis till mamma som jag en gång jobbade för , ehh .. ah det blev rätt :) hennes hund är det som har fått valpar och jag var riktigt sugen på¨att köpa en! Dom var så sjuuuukt gulliga och jag ville ha med mig alla hem! tio stycken fanns det men jag fastande för två stycken, zoro & kenzo. Från början lutade det år kenzos håll, sen åt zoros, sen åt kenzo & sen åt zoro. Nu lutar det åt att jag inte ska ha någon av dom. Det blir mycket jobb. jag har redan pip & jag går i skolan när valpen är som minst, man fick ta hem dom den förste februari. Sen har jag mycket praktik också. Sen kom jag på att den klarar sig inte själv hela dagarna så det betyder att jag måste cykla hem ifrån skolan för att ta ut den & det vet jag att jag är för lat för. cyklar nog hem men skulle nog inte cykla tillbaka till skolan igen. Men jag får ta och fundera lite till. här är en bild på fyra av dom tio som jag träffade.


dom två till höger på bilden är mina alternativ. Söta va? jag blir gaaaaalen!!

Men nu vill nicklas att jag ska gå och lägga mig, som om jag skulle kunna sova nu? klockan är tio i nio :s. Men men får väl kolla på han när han sover som vanligt då. Ha det så bra och skriv gärna en kommentar om hur ni tycker jag ska göra med valpen. God natt Puss

A couple more til I forget your name

Hej hej hallå, denna trevliga söndag börjar lida mot sitt slut. Jag vaknade runt tio idag tror jag, tog direkt ut hunden och väckte nicklas som sov så sött med att kasta kläder på han, det kanske inte var så snällt :s, Sen började jag städa, damma damsuga & skura golven inne i sovrummet.  Efter ett tag gick nicklas och köpte frukost, även pålägg för det hade vi inte mycket av. Så vi åt en midre trevlig frukost sen förtsatte jag städa igen. När jag tröttnade på det hade jag släpat ut det mesta som var ivägen för mig när jag städade ut i hallen & jag lämnade det där och tog tag i min bok istället. Sen tog jag pip under armen lämnade nicklas och gick hem till mormor.
När jag fick dåligt samvete hemma hos mormor sen för att jag varit en sån bitch mot nicklas idag gick jag hem igen. Bad om ursäckt och myste lite :) Sen känndes det bättre. Vi läste lite och kollade på tv , när klockan sen slog middag och två hungriga magar gick vi till Maxi & handlade mat. När vi kom hem började nicklas färga om sitt paintboll gevär



Nu är det mycket finare än innan , tycker både jag och nicklas. När han målade om geväret så gjorde jag mat. lövbiff med beanéssås och klyftpotatis, det var en riktig hitt. Och nu har nicklas spungit upp och ner i källarn och sprejat geväret några gånger, upp tilla adde och satt ihop det.  Nu är han hemma och sitter vid säng kanten , och har nyss plockat isär geväret igen. Han tror jag skiver allt han säger. hehe.
Nu är han färdig och den är hel, så här ser den ut nu.


Men nu så ska jag kolla på två & en halv män, alltså jag, pip & nicklas, gud vad rolig jag var nu. GOD NATT

And gravity's letting go of me tonight

hallå hallå, ligger i sängen och kollar på paradise hotel, jag har fastnar för det jävla programet nu, skit med! Men det är rätt spännande nu när man kommit in in det :P
Annars, det har varit en okej dag med undantag av att tåget var försenat i 40 minuter när jag skulle åka hem. Så jag var ensam kall & hade huvudvärk. Men jag kom hem tillslut, skönt att slippa praktiken ett tag nu. Nästa praktik kommer nog bli roligare. Får vi hoppas.

När jag kom hem så kom mimmi också hit med en kompis, men hon var så jobbig att jag & mamma kastade ut dom båda två. Sen gick jag och handlade åt mormor lite, köpte även en julklapp till nina :). Sen gick jag hem till mormor, kollade lite på tv slog in julklappar och drack kaffe, jag gick nog hem runt åtta. Tog en dusch & la julklapparna runt granen.

Men nu så ska jag gå på toa & sen kolla på the simpson movie som börjar nu.
Sov gott Puss

I hold you as we're shooting through the atmosphere

God kväll. Här sitter jag igen , med ont i ryggen en uppsväld mage & en hund jag måste gå ut med. Detta  beror på, jag har stått upp och bärt tunga saker hela dagen, jag har nyss tryckt i mig en massa mat, hunden är nog kissnödig.
Praktiken idag gick bra, men kände mig utanför som fan, det var inte mycket jag fick säga eller göra idag, så för det mästa var jag ute & rökte eller tjurade och torkade bord i matsalen. Så himmla skönt att praktiken är slut imorgon! Helt otroligt skönt! I Går på praktiken var det rätt mycket att göra, då var det julbord, som jag skrev igår öppnade jag 320 kapsylflaskor med julmust, jag tog lite bilder för jag tycke det var rätt finnt så här kommer några bilder







Idag på praktiken var det utrensning , vilket betyder att vi skulle laga till det som fanns i frysen & lite rester sen igår. Som sagt så fick jag inte chansen att göra så mycket & fick inte en syl i vädret att säga ifrån, så just idag har jag haft det skit tråkigt. Det har varit bra dom andra dagarna, men idag var det som dom hade något emot mig. Men men som sagt så är det sista dagen imorgon!

När jag kom hem tog jag en kopp kaffe och tog sen ut hunden. När klockan blev kvart i fyra så gick jag och mamma & mötte EWJ tanten, jag skulle kolla på den nya lägenheten idag. Den var helt okej, men lite måste fixas, som tillexempel det bruna kaklet i köket & den gröna gliddörren till sovrummet, annars var den OK. Dock är det lite svårt att föreställa sig hur man skulle kunna möblera när det är andra möbler i rummen. Något jag gillade var fönstrerna och toaletten. Det var ett plus.
Efter det så var nina hemma hos oss, vi tog mysan och gick ut med henne i pulkan ett tag, gick in på lejons & sen hem till mormor. Efter det hämtade vi lite julklappar som jag skulle slå in samt några julklappar ifrån mormor som redan var inslagna och ligger nu under granen :) Ja jag vet att det är lite tidigt, men det är så det är. Jag har faktikst börjat sent detta året, men julgran och julklappar :).


Detta är den omtalade granen men klapparna, det är inte alla klappar, jag är nog inte riktigt färdig än, mamma har inte laggt alla sin där inte mormor heller och absolut inte nina och magnus, nicklas har några med. Jag gillar detta, jag sitter i storarummet och kollar på granen som lyser så fint och klapparna ser så många ut och jag vill öppna dom nu nu nu,  det bästa är att det snöar ut, super mysigt har jag det här helt ensam, det hade varit mysigare om min lille älsklingsfis hade varit hemma :(.

Men nu ska jag ta en kaka, röka en cigg & sen ska jag faktiskt gosa ner mig i sängen & lyssna på erik grönvalls 'higher' ha det bra Puss

consider the best when we felt the worst

Äntligen är denna dagen också över, jag bara längtar till fredag!! ooooh vad skönt det ska bli med jullov nu ett riktigt stort plus är ju att snön äntligen har hittat hit med. Jag tycker inte om att vara ute när det snöar, men jag tycker om att 'leka' i snön, eller vad man ska kalla det, jag menar typ åka pulka och leka med hundarna sånt är roligt, men då ska det vara mycket snö och inget slask! Då är det kul och mysigt. Något annat som är mysigt är att sitta inne med en varm kopp te nicklas arm runt mig , lite tända ljus och att det snöar utanför. Då är jag nöjd!

Nog talat om snö. Fredag längtar jag till som sagt, för då är det skolan som gäller, träffa klassen treorna & ettorna, dricka lite kaffe & julmust samt äta lite gulgodis, en perfekt skolavslutning. Sen nästa vecka är det julafton och veckan efter är det 2010! fan vad tiden gå fort, tycker inte det var längesen det var 2008 & skulle bli 2009 :O men men man får leva med sånt helt enkelt. Just nu är jag bara glad tiden går snabbt! jag vill ha jul jul jul, en riktigt vit jul!
Ja julen är något av det bästa jag vet precis efter nicklas så klart ;)

På praktiken idag så hade vi julbord med julmust... låter lite roligare än det var. Jag öppnade 320 flaskor. Jag har vääääldigt ont i mina händer. 320 glasflaskor med kapsyler & en rostig gammal kapsylöppnare.  AJ AJ AJ. Men maten var i allafall god, det var ju ett tag sen man åt julbord. Vilken blandning egentligen, kalla ägg, senap, senap, korv, rödbetssallad, öst, grovtbröd, sill, potatisgratäng, janssons, peppakakor. Hehehe, men det är ju gott. Det blir rätt mycket över så vi ska ha det imorgon med, lika glad för det är jag, prinskorv & köttbullar och ägg är mumsigt så det säger jag inte nej till. Men jag öppnar helst inte de flaskor som blev över. 

Det är onsdag i morgon redan & sen torsdag & på fredag kommer nicklas hem! jag saknar honom väldigt mycket denna veckan! Jag saknar honom alltid när han inte är hemma, men denna veckan är det en aning mer. Blev ju inte att vi sågs så mycket i helgen, kan nog vara det som gror nu. Får träffas hela denna helgen i stället.

På tal om att det är onsdag imorgon så ska jag kolla på den nya lägenheten!  Det ska bli spännande att se hur den ser ut, hoppas bara på att den inte ser allt för jävlig ut & jag ska försöka koppla bort möblerna som är i lägenheten nu och föreställa mig våra möbler där i stället.

Men nu är klockan mycket och mitt hår är blött, får ta att torka det sen sova. Ska upp tidigt imorgon också.
slänger in en söt bild på nicklas när han jobbar :) SOV GOTT!

Min lilla skogshuggare, ganska sexigt hehe ;D

it warms the inside just like it should

Hejsan, sitter hemma i storarummet & kollar på tv, morsan hon äter tacos. Gick till bussen runt kvart i åtta den går vid tio i, försenad så klart så den körde vid tio över åtta, så jag frös som en galning. När jag sätter mig på bussen läser jag lite och bara myser för det är alltid så varmt i bussen, när vi har kört förbi killeberg så lägger jag ifrån mig boken och blundar i vad jag trodde var två minuter. Det visade sig vara lite mer. När jag vaknade , ja jag somnade i bussen, så var jag i Broby. Hoppsan, hur hände detta. Jag stressar av bussen  jag är sjukt pissnödig och har endast varit i broby en gång i hela mitt liv, så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Som tur är ligger det en toa precis bredvid där bussen stannade & den var gratis, tur jag hade för hade bara sedlar i plånboken. Jag kissar i en kvart, känndes det som i alla fall, sen går jag en runda, hittar ett litet café , där inne får jag låna telefonen för jag har inga pengar på min egen. Jag ringer till mamma som skrattar som fan åt mitt misslyckande. DET VAR INTE ROLIGT! Sen tar jag en Mer och en liten kaka och börjar läsa min bok. Efter en och en halv timme går bussen tillbaka till osby, höll faktiskt på att somna då med, det är farligt att åka buss när man är trött. När jag kommer till praktiken så skrattar även annelie åt mig, för mamma hade klart ringt och berättat denna lilla bellman historian för henne. Jag kom till praktiken vid tjugo i elva, hur stor mening var det då?, Slutade vid kvart över två, satte mig på stationen i osby & fortsatte läsa.
Och nu är jag hemma, fryser som en liten nakenkatt & vill bara gå och lägga mig, funderar om jag kanske skulle göra det snart. dock är klockan bara fem snart, så det är nog inte en så bra ide ändå. somnar jag nu så somnar jag aldrig sen. kanske skulle gå bort till mormor en stund. Fast det är ju så satans kallt ute så vill nog inte gå ut heller.
Men men nu ska jag nog kolla på tv ett tag sen får vi se vad som händer. ha det bra Puss


jag en tuff kväll men tina & johanna :D

yeah you light up my life

God morgon, klockan är prick sju & jag har varit vaken ett tag, sminkat mig sagt hej då till nicklas & tagit ut pip. Nu sitter jag vid köksbordet, har nyss lyssnat på radions rassa julkalender, nu dricker jag kaffe & äter en kringla.

sista veckan på APU:n börjar idag & slutar på fredag. FAN VAD GÖTT! Inte för att jag varit så himmla duktig på denna APU:n, men jag har åt mindstånde försökt. Jag tycker inte om APU så är det bara.

Helgen har varit hyffsat lungn. I fredags kom nicklas hem runt sex, vi gjorde inte mycket, gick & oss tidigt. I lördags gick vi ner och åt frukost på cafe olé, adde anna tommy & matte var också där. Sen tog vi med oss adde och anna till ikea, det gick rätt snabbt igenom ikea trotts att det inte riktigt var meningen. Jag fick i alla fall kolla lite på sofforna. På kvällen kom vicky & johanna hit, vi tog en grogg och gick sen hem till mathias som hade fest, inte något speciellt egentligen men det var trevligt ändå, träffade folk som man inte ser varje dag & det var ju rätt trevligt, kom hem runt två eller något skulle jag tro. igår söndag vaknade jag & älskling runt tio , han tog ut pip & köpte lite frallor, ja ni såg rätt HAN tog ut pip :) jag hade nog aldrig orkat , mådde lite illa, men så blir det. Vi åt lite frukost & gick sen och la oss igen, det är nog det mysigaste som finns, att gå upp vakna till lite och sen gosa ner sig i sängen igen :D På efter middagen blev det middag här hemma med mamma som hade gjort fläskfilé & kockt potatis, mums! Sen gick vi till ikea igen , gick där inne ett tag en timme eller något, kollade på soffor & nya tv-hållare/bokhylla acktig, vet inte riktigt hur jag ska förklara, men en stor hylla som täcker mest hela väggen plus att man kan sätta tv i den. Sen köpte vi lite julklappar med, nicklas har inte köpt några det har jag gjort, så tänkte att han borde veta vad som finns i några av julklapparna i alla fall.

Men nu så är klockan tio över och jag ska nog snart göra mig iordning för att gå till bussen/tåget, har inte bestämmt mig vilken jag ska åka idag, känner att jag vill läsa i min bok & inte stressa så det blir nog bussen, det är mycket mysigare och lungnare än att ta tåget. Men ha en bra måndag, Puss hej!

Shattered windows and the sound of drums

Hej, ligger nerbäddad i sängen och tjurar. Skulle ha en liten fest här hemma idag men det satte min snälla mamma stopp för. så nu är jag irriterad & tjurig. har lust att bara gå hemifrån utan att komma till boka denna veckan.

Har ingen större lust till någonting, vill antingen gå härifrån eller gömma mig under täcket tills det blir den förste februari så jag slipper vara här. jag tycker inte alls om att bo här längre. Har inte någon större lust att blogga nu heller. Så istället ska jag laga lite mat till mig själv! och äta mig stor och fet sen somna och inte vakna eller vara social på ett  bra tag, för det här var droppen. Jag förstår min syster bättre nu.

HEJ DÅ

I need you to come on home

Hallå där. Ligger i sängen och kollar på kniven mot strupen som nyss har börjat. Har just loggat ut ifrån facebook, har varit inloggad där hela dagen tror jag :s, sicken tönt, men aja.
Steg upp vid ått idag & gjorde mig iordning lite, sen gick jag ner till déres med mamma och marie, sen gick jag bort till tandläkarn, skulle prata lite om min tandställning, om jag ska ha den eller inte, hur det skulle gå till & så vidare. Vet ni vad tandspeciallisten säger till mig? 'Du får säga om du ska eller inte ska ha tandställningen nu' Då säger jag att jag vill gärna prata om det , då svarar hon 'det har jag inte tid med nu, du får bestämma dig snabbt det är lång kö vet du'  tant jävel, jag ska inte ha någon jävla tandställning om jag inte får prata om det med en specialist! SNOPP!

Över till något annat, jag gick tillbaka till déres sen mottligt irriterad, mamma och marie var kvar. Sen skulle vi gå, jag & mamma åkta till ikea samtidigt som jag ringde till annelie på praktien & sa att jag inte kom idag heller. Men det var lungnan. Jo som sagt vi åkte till ikea & självklart blev det några julklappar inköpte idag igen :) man kan ju inte låta bli.
Sen åkte vi hem för att vila lite var trötta båda två. Men inte kunde vi sova, så vi slog in lite julklappar i stället.

Senare på eftermiddagen ringde nicklas, en hel kvart pratade vi idag. Det känns inte alls bra att bara prata ca tio minuter varje dag med han. jag behöver flera timmar med prat och skratt och mys! Men som tur är så kommer han hem imorgon.
På tal om imorgon så ska jag till skolan imorgon med resten av klassen. Johanna kommer hem hit vid nio & sen möter vi dom andra i skolan vid tjugo i tio för att kolla på lucia. efter det snor vi nog åt oss lite att äta. Eller får vi väl ta en pizza, jag saknar att umgås med min klass! HR08 är helt klart bäst.

Men nu ska jag ta och kolla färdig på kniven mot strupen, ta något att äta & sen ska jag läsa innan jag ska sova. Så sov gott allihopa. Puss hej!



Spending all your money on me

heyheyhey!
Nu är jag äntligen nöjd! eller ja snart är jag det, när jag har beställt några av skorna jag la in en bild på igår. gött gött gött!. Klev ur sängen runt åtta i morse, tog ut hunden , fixade till mig lite & åkte sen till växjö med mamma annika mormor & pip. Vi tog pip fösrt, han blev super fin. Hans små tassar är rensade ifrån långt hår och långa klor, nu är han julafin! Sen var det annika med jag och mormor hoppade av i stan. Jag dansade direkt in i linnégalerian och mormor var som i ett litet koppel bakom :) självklart gick jag in på HM & det fösta jag gör är att leta efter skor, men föstår ni att dom inte hade några?!?!, jag blev nästan tokig, men sen förklarade den söta expiditen att jag var tvungen att beställa dom för HM ville inte sälja just dom skorna jag ville ha i affärerna. SJÄLVKLART! Men inte deppade jag ihop för det inte, istället köpte jag ett par jeans en t-shirt & ett munkjacka. Sen gick vi in på scorette, men gick ut lika snabbt igen när vi såg prisett på ett par skor jag ville ha :s helvete vad dyra dom är!
Då åkte vi en trappa upp och kollade i en sko affär där uppe, men dom hade bara skit, så vi gick in i lagerhuset (inte ett hus , en affär) Där inne köpte jag fyra böcker, twilight böckerna ! :D. Sen in på Glitter, där köpte ett halsband och en ring. Sen in på åhlens , hittade inget speciellt, skorna jag ville ha där inne fanns endast på skyltdockorna, piss!
Då åkte vi till Ö&B där köpte jag fyra böcker till , gossip girl böckerna & en tomteluva :)
Sen åkte vi till min favorit, sko punkten ute på samarkand! Guuud vilket himmelrike. Jag blir helt galen när jag går in där. Det finns inte en chans att jag kan gå in där utan att köpa något. Så jag köpte mig tre par skor för under en femhundring , hur bra tror ni jag känner mig ?.
Sen självklart mcdonalds, det var inte så gott, men men mat är mat. Efter det åkte vi hem. När vi kom hem gick jag och mormor & köpte presenter till morsan. Så nu är alla så gott som fixade. Ska köpa lite till i helgen till nicklas mor och syskon.
Nu bjuder jag på lite bilder på vad jag har spenderat mina pengar på denna dag! njut :)


Gossip girl - collection ifrån Ö&B
om det är någon som vet vilken bok som är nr ett hade det varit snällt om ni skrev det för det har dom inte gjort i böckerna :s hahah


twilight serien - ifrån lagerhuset


Byxor - ifrån HM


t-shirt - ifrån HM


Skor - ifrån skopunkten


ring - ifrån Glitter


skor - ifrån skopunkten


en hemlig present - ifrån hemligt


rosa munkjacka - ifrån HM


halsbands klocka - ifrån Glitter


sist men absolut inte minst, har vi dessa skor igrån skopunkten, helt klart det bästa köpet idag!

men nu ska jag äta upp mina nudlar innan dom blir kalla, sen slå in lite julklappar & sist kolla på tv & läsa :) har många nya böcker nu :) Nicklas ringde innan när jag var hemma hos mormor, dom hade slarvat bort sig själva på stan när dom skulle köpa julklappar :P Sa till han att jag ville ha en massa julklappar då sa han att jag skulle få några stycken :P, bäst för han jag har köpt mycket dyra saker till honom haha.
Nä nu ska jag dra, hejhej!

helt galet!

jag blir snart galen, jag måste köpa skor, nu har jag hittat nya, igår var det fem par och idag har jag hittat ännu fler, utöver dom jag hittade igår. Fy fy fan vad det ska spenderas penger imorgon, guuud , det är så jag längtar!




Är dom inte otroligt fina? snart är några av dom mina! Dom är inte bara ursnygga utan BILLIGA! fattar ni? aha, nu har jag avreagerat mig lite. Nu ska jag ut och röka, ta ett glas mjölk och sen måste jag sova för nu är klockan över halv ett! GOD NATT (om jag kan somna :s)

i will never be ready for this

Godkväll, klockan är lite för mycket för att sitta här inne nu tycker jag, men vad ska man göra ?.
Gick aldrig till praktiken idag, mådde skit när jag vaknade i morse, så skrev till morsan via facebook att hon fick ringa till annelie (min handledare) jag hade inga pengar på mobilen annas hade jag ringt själv. Sen somnar jag om, klockan var kanske hakv sju då. vi tjugo över nio ringer mamma och väcker mig, vet ni vad hon säger ? Nu ska vi åka och ta svin-sprutan, Jag som är nyvaken blir helt galen & börjar skrika. Vid tio kommer mamma och hämtar mig så vi åker ner till hälsoringen & mamma tar sprutan sen börjar sjuksköterskan att jag med ska ta den, men jag tvä vägrar då börjar hon predika om en massa bra saker om varför jag ska ta den, bla bla bla. Men jag vägrar så när vi ska gå därifrån så sjunker mitt blodsocker ruskigt snabbt och jag mår illa som fan & kan inte gå utan att bli ur, så jag sitter i väntrummet på hälsoringen med en plast påse och ett kritvitt ansikte. haha , sicken dag. Två minuter senare mår jag prima.

Då åker jag och mamma till ikea och köper nya julgranskulor. Sen börjar jag pynta granen som jag redan hade pyntat en gång, men nu la jag till en massa saker så nu är det hundra gånger finare, men den är nog inte riktigt färdig än.

Imorgon ska jag till växjö med Mamma Mormor Annika & Pip. Pip ska klippa klorna , Annika ska till ögonläkaren, mamma kör & jag och mormor ska köpa julklappar. HURRA HURRA ännu mer! jag gillar det, nu när mitt konto åter är fyllt med en massa pengar så blir det storhandling imorgon, både till mig själv och till andra. Ska kolla efter något till nicklas föräldrar och syskon. Det kan bli jobbigt, har absolut ingen aning om vad jag ska köpa till dom, men något får det väl alltid bli.

men nu ska jag sova, får ioförsej lite sovmorgon imorrn, ska inte upp för och ens vid kvart i åtta, men behöver sova, det känner jag på mig. Sov gott allihopa!


skor, skor & ännu mera skor!

hej, nu är jag tillbaka. Dagen blev inte riktigt lika bra som jag trodde när jag vaknade imorse. Steg upp kastade in ett litet inlägg här & bar mig av till praktiken, som var sjuuukt tråkig hela jävla dagen! vi gjorde ris sötsur sås & chicken nuggets, det inebär att vi plandade ihop sås som tog kanske en kvart , mätte upp ris som tog kanske fem minuter & la upp nuggets i bläck det tog kanske tio minuter. Sen gjorde vi ingenting, jag hara aldrig haft så tråkigt. Jag hade så tråkigt att tillslut började jag städa i mjölk kylen & i grönsaks kylen. Vilken skit dag, mådde illa som fan när jag satte mig på tåget och jag kunde inte sluta nysa, när jag kom till osby fick jag en sån fruktansvärd huvudvärk! piss på det.

Men när jag slutade tio över två blev det lite bätte nicklas hörde av sig med godanyheter, men dom är fortfarande hemliga. Åkte hem, tog ut pip & tog sen lucas på en super lång runda sen gick jag hem till mormor. Gick sen med lucas till mamma & lämnade han där (hon jobbar) Nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på runaway bride på kanal 9. 

Jag kollar även på skor, jag känner ett riktigt sug av att köpa skor, tur man ska till växjö på onsdag! fast pengarna jag känade i helgen och pengarna jag fick av nicklas ska egentligen gå till julklappar. Men om jag köper skor och slår in dom och ger dom till mig själv i jul då blir det väl rätt ;) ? haha.
Här är lite smakprov på vad jag är sugen på för skor just nu!
Nehä det gick visst inte så det får bli en annan dag :D, jag bjuder på en sömnig bild på pip, tog den nyss han är så söt, men nu måste jag sova klockan ör kvart över 11 nu :O när hände det?

Sov gott god natt!



Godmorgon Godmorgon

Hejhej, klockan är tjugo i sju och jag sitter pigg och vaken i köket med min skål med chockladpuffar. Steg upp vid sex idag, nicklas är ju hemma & skulle också upp vid den tiden så vad är en halvtimme hit och dit :)? Jag steg upp, satte på kaffe för det är det enda som nicklas behöver för att vakna upp på morgonen. Sen tog jag ut hunden, samtidigt gick jag in på cafe deres som öppnar otroligt tidigt, och köpte en brié&salami fralla till nicklas som han kan ha på vägen dit han ska & en muffins som efterrätt :) är inte jag den bästa flickvännen ? nå? ;)

Måndag på tredje veckan på praktiken, suger kuk, ville att det skulle vara fjärde veckan som jag trodde men hade fel! Men förhoppningsvis går dessa två veckorna snabbt, denna veckan lär göra det för jag sa bara vara där idag och imorgon. På onsdag bär det av till växjö med pips klor & på torsdag ska jag till tandspecialisten , uuuuch jag vill inte! på fredag är det lucia så då kommer jag bara vara i osby två timmar kanske.

Men ojojoj, klockan är nu tio i sju dax att fixa mig & snyta mig för att få bort allt snor i min lilla snuviga näsa. Ha en bra dag Puss!
Grattis på nicklas som fyller 21 år & jenny som fyller 17 år idag!GRATTIS

blont värre!

Hejhej, söndag kväll är det nu & det betyder att snart ska jag sova och nicklas ska sova sen ska han iväg igen :(, snyft! Men vi har gjort en del idag, han väckte mig vid halv elva, då köpte han lite frallor och vi åt frukost. Sen kollade vi på tv ett tag & sen kollade vi på lite bilar, man vet ju aldrig när nicklas får sitt körkort. Sen gick vi och hämtade lucas på morsans jobb & myste lite med han. Nu har vi just färgat våra hår, nicklas fick et ruskigt blont hår & mitt ser ut som vanligt, blont :), jag säger bara fy fy fy fan vad ont det gjorde, man kan tro att det var ren sprit nicklas hällde i huvvet på mig och jag har lite små sår i mitt huvvud tycker om att klia :P, & nej jag har inte löss jag tycker bara det är skönt. men i vilket fall som helst så gjorde det sjukt ont, kunde inte ha det i mer än i tio minuter, gick runt med isblock i hårbotten tillslut! helt sjut ont gjorde det!. Men nu äter vi peppakakor som jag bakade innan idag till nicklas mamma & janne skulle komma hit, nicklas fyller 21 år imorgon nämligen :) men jo vi äter peppakakor och dricker glögg , mumma!

men nu ska vi kolla på tv & sen mysa satan innan nicklas ska åka igen. Ha det bra Puss!


counting down the days to go

Hejsan.
Klockan är tio i nio & nicklas har inte ringt än, han brukar ringa vid sju :s funderar på det har hänt något? han svarade inte på mitt sms heller , han kanske har fått ett träd i huvvet, eller kanske dom har kört av vägen ?! nää, så naiv kan jag inte vara. Han är säkert på ett möte eller något. Förhoppningsvis :s. Måste ringa annars blir jag galen...bhuu han svarde :D sicken jävel att gör mig så orolig! men aja, nu är jag glad igen.

Jag gick som vanligt upp vid halv sju, men innan dess så vaknade jag inte av klockan utan att det lät som att någon gick på plast precis bredvid sängen. Så jag kollar runt i rummet, ingen där. Så är jag kissnödig så jag tänder lampan reser mig upp går till dörren och ska just trycka ner handtaget och gå på toa, då släcks lampan bredvid sängen, ca en halv minut efter jag tändt den, kan det verkligen hända är min fråga? brukar lamporna inte gå sönder eller den lilla tråden i lampan kan väl brinna upp just när man tänder lampan inte en halvminut senare? i vilket fall som hels så blev jag liv rädd och kissade nästan ner mig samtidigt som jag hoppade ner i sängen och drog täcket över huvvet! haha rätt patetiskt när man tänker på det, men jag blev livrädd!
Aja, jag tog bussen vid tio i & kom till osby vid 20 över åtta. Åt lite frukost när jag kom till praktiken filéade lite apelsiner gjorde en sallad på dom & sen åt jag lunch, efter det tog jag tåget tillbaka till älmhult. gick till konsum där johanna & tina väntade på mig.vi gick tillsammans till skolan, drack lite tee och skrattade, vid två kom clara och jenny sen gjorde vi ett prov om proteiner som jag för hoppningsvis klarar! Sen gick jag och träffade nina i tio minuter.
Efter det tog jag med mig pip , gick och köpte en julklapp till mormor, sen gick jag hem till mormor, hon fick självklart inte julklappen. Vi drack lite kaffe & jag började på en ny tomte! Gick hem runt halv sex.
Hoppade in i duschen runt halv åtta och nu sitter jag här. Kollar på grays anatomy där 'lilla gray' just högg av sig finger toppen :s aj aj aj!

Men ska kolla färdigt på tv sen sova & imorrn ska jag till osby som vanligt & sen hem kolla tv, läsa, sova upp igen till osby , hem & sen kommer ÄLSKLING! Guuud som jag saknar han! PUSSPUSSPUSS på att han kommer hem om 48 timmar! Så nu ska jag sluta. Ha det bra!


I want your drama the touch of your hand

God kväll,
Tisdag är det idag och denna dagen har gått förvånansvärt snabbt. Gick som vanligt upp vid halv sju tog ut pip & satte på kaffe tog tvätten samtifigt, jag var så duktigt och tvättade igår :), sen åt jag lite frukost fick bli lite frasvofflor idag med lite sylt på , det var gott! När jag sen var färdig med smink hår och packad väska så gick jag till tåget som jag missade, ioförsej med flit för jag ville faktiskt åka buss och läsa lite i min bok som är riktigt bra faktiskt nu när man har läst mer än 20 sidor :P. Kom till osby ca 20 över åtta, tog en cigg och gick sen till praktiken. Det var potatis sås och köttbullar idag, jag fick äran att göra sås till dom som är laktos och gluten- intoleranta. Den smakade skit men vad kan man säga om sås utan mjölk grädde och annat mumsigt? Dom som skulle äta den var nöjda i alla fall (Y) så nu kan jag göra det med!

Slutade vid fem i två, glad som jag var för att jag skulle hinna med tåget som gick fem över två skuttade jag till stationen, men självklart fanns det inget tåg som gick vid fem över två utan tio i två! kuken på det. Jag satte mig på perongen (stavas det verkligen så?) Och började ialla fall läsa min bok, klockan gick jag jag frös, tillslut blev klockan tio i tre då tåget skulle komma, just när jag lägger ner boken så säger en kvinnlig röst i högtalarn att tåget är försenat och kommer fem i istället. okej tänkte jag det är bara fem minuter, då har jag redan sutit på stationen i en timme. När klockan blir fem i kommer det inget tåg för då ska det komma fem över, jävla piss tänkte jag den gången, sista gången hon pratar i högtalarna säger hon att tåget kommer kvart över! JÄVLA SKITRÖVAPA! Där satt jag och frös om fingar rumpa fötter ansikte och öron, satans sj skit, hatar dom!
Men jag kom hem tillslut i alla fall och då var klockan kvart i fyra när jag egentligen skulle vara hemma vid tre. Jag tog pip och gick hem till mormor, hon hade en vännina där så vi satt och drack kaffe och åt peppkakor ett tag sen gick vänninan och lika glad för det var jag för den tantan är jävla inte tyst en sekund! HUVUDVÄRK!
När klockan blev halv sex tog jag pip och gick hem igen för då ska mormor titta på tv :)

Satt i storarummet med mamma ett tag och nu ligger jag här inne i sängen & spela farmville & country life, Ska snart ta och börja öva till protein provet vi har imorgon, röv på att jag inte har börjat tidigare. Skulle nog inte suttit i storarummet med mor min. Men men gjort är gjort.
Nu ska jag bara fixa lite till på mina farmar och sen ska jag öva & sen blir det boken och sist desperate housewifes!
Är inte lika besviken på dagen som jag trodde, har ju fått en del roliga överraskningar också. Som till exepmel har jag och älskling fått en lägenhet i husen bredvid det vi bor i nu, & en till men den är en hemlighet änsålänge!

Nu ska jag sluta skriva, så ha det bra Puss

RSS 2.0