What's done is done.

Nu är jag hemma !
Jag och johanna har haft en väldigt rolig och rätt så varm dag i storstaden Växjö.
vi tog bussen ifrån Älmhult tio över elva & var framme i Växjö runt halv ett. Rätt tråkigt är det att åka buss måste jag säga. Men så klart tog vi oss igenom de :) När vi väl kom dit så åt vi frukost på ett mysigt kafé. Sen blev det att kolla i affärer, tog ett bra tag innan jag hittade något. Men tillslut så kunde jag köpa lite smått och gott.
Det blev :
En bh
Ett par trosor
Lösnaglar
En kjol
&
Något kavaj liknande.

Inte så mycket som jag trodde men det var en lyckad dag endå! Jag var inte direkt ute efter att shoppa. Men är man i Växjö så kan man inte åka hem utan någonting! Efter det mesta shoppandet blev det middag på MC donalnds. Och sist men absolut inte minst gick vi in på KJ store, en liten trång butik med en massa saker, som alltid är rolig att vara inne i. Men just idag var det lite extra  roligt. Kan det vara för att Johanna välte en stor skyltdocka med sin väska? JAPP DE KAN DE! hahahah. Jag skrattade hur länge som helst och det fanns ingen åtevändo när jag väl hade börjat! Det var helt klart det roligaste jag har varit med om på bra länge! Tack johanna för att du alltid får mig att skratta så jag nästan kissar i byxan!






finn ett fel!?










här har affärsbiträdet nyss lyft upp dockan som johanna hade vält!


Mackan som jag åt till frukost, (jag åt inte upp hela) hade vi sparat och den kastade vi till fåglarna på busshållsplatsen. & jag skojar inte om jag säger att det kom 15 fåglar och bråkade om den!


och som jag skrev så har jag köpt lösnaglar som jag har satt på, filat & fifflat med i ca en timme nu! Men jag blev nöjd i alla fall! Vad tycks?

Nu var det slut på bilder och jag ska snart gå och lägga mig, nicklas han kommer hem imorgon och då blir det mys! kanske även skulle städa imorgon? På fredag blir det växjö igen fast med nicklas, äta lite god mat och sen blir det Eclipse, jag var så duktig att jag gick till SF bio och köpte två biljetter redan idag! SKA BLI SÅ KUL!

sov gott ! Puss

When I thought he was mine she caught him by the mouth

Idag är det onsdag & den 30 juni, vilket betyder att idag är det världspremiär av den nya Twilight filmen Eclipse! Men jag ska inte se den idag :( Men jag ska till växjö och boka plats att se den på fredag för då ska jag och nicklas ha en myskväll i växjö med restrurang besök och bio :)
men men klockan är  nu tio & jag har inte gjort någonting, så jag kanske borde röra på fläsket lite. Och jag hoppas att det inte börjar regna idag för de hade inte varit okey!

Ha en bra dag Puss!



The truth is hiding in your eyes

Nu är jag åter igen hemma ensam men lill pipen! Vi var ute och träffade johanna en sväng. Sen blev det en runda hem till mormor för att dricka lite kaffe :) Bad även henne att vara hundvakt i några timmar imorgon. För bästa Johanna och jag ska till Växjö för att dricka kaffe, glo på folk & snacka om skvaller! Jag älskar det! Det kommer bli roligt! Jag saknar min Johanna!


Det kunde lika gärna vara du och jag

Hey!

Nu är det ett tag sen jag skrev här. Inte för att jag haft mycket att göra, nej verkligen inte. Jag har helt enkelt inte vetat vad jag ska dela med mig av.

I lördags var det förfest i Killeberg hos Anna J & Linus.


Anna J

Anna P & jag

Linus & Tusse

Simon, Adde, kommer inte ihåg vad han heter & Anna P.

Det var fyra av de ca 20 bilder som blev tagna under kvällen. Efter förfesten bar det av till Loshult för log dans och annat smaskigt :D Jag hade i alla fall väldigt roligt!
Nicklas som hade firat midsommar på Öland kom hem på söndagen & vi bara mös hela dagen. Gjorde inte mycket alls! Kollade på film och åt jordgubbar med vaniljvisp som är nicklas favorit :)
Nicklas åkte iväg för att jobba en vecka till igår & jag är ensam hemma i denna sjukt varma lägenheten. Som tur är så har vi en väldigt bra dusch som just nu används stup i kvarten!

Idag så har jag inte gjort för mycket. Jag har solat på taket i tre timmar & ätit lite mat, varit ute med hunden & kollat på tv. En rätt så tråkig dag om jag ska vara ärlig. Men en sak har jag gjort som jag tycker var rätt kul. Jag tryckte igenom mitt hål jag har i läppen! Kändes inte & är inte speciellt svullet heller. Ovanligt bara :) Tänkte att jag skulle ha den i ett tag eftersom jag inte vill att de ska växa igen :P


Duktig är jag :D

Men nu ska jag kolla på Supersize vs Superskinny på tv3 :) Ha det bra !

You came thoughtfully, loved me faithfully

Idag är det dagen innan midsommar & jag har varit hos mormor, drukigt kaffe. Sen shoppat med anna i byn, köpte en kläning och en kjol. Klänningen fick jag sy upp för det såg superkonstigt ut. Men nu är det bättre. Sen cyklade jag ner till sunnebo-gatan. Där blev det att grilla lite med nina & några till. Sen cyklade jag hem igen.









Blev inte mer bilder efter detta. lite senare stack jag hem :) Nu ligger jag i soffan ner stoppad & kollar på Jims värld.
Snart ska jag sova och imorgon blir en ensam dag. Men på lördag är det fest! Kul ska det bli :D

PUSS

Nej jag kan inte dansa!

http://fuldans.se/?v=gnrhcmjsiu

Jag älskar detta! Så förbannat rolig!

Se på mig , jag närmar mig dig.
Skuttar framåt som en hund.
En fot, ett ben, ett enkelt system.
Du värkar tycka jag ser dum.. ut.

Nej jag kan inte dansa
Jag kan inte dansa så fint som du
Nej jag kan inte dansa, det ser bara psykopatiskt ut.

Som en djur, en lycklig lemur, trippar jag med lätta steg.

Nej jag kan inte dansa,
Jag kan inte dansa så fint som du
Nej jag kan inte dansa, det ser bara psykopatiskt ut.

En tant på stan, en tyst indian
Jag luffsar farmåt som en gnu
din blick den ber mig lungna ner mig, men jag kan inte sluta nu

Jag kan inte dansa,
Jag kan inte dansa så fint som du
Nej jag kan inte dansa, det ser bara psykopatiskt ut.

Jag kan inte dansa,
Jag kan inte dansa så fint som du
Nej jag kan inte dansa, det ser bara psykopatiskt ut.

I'm coming up only to hold you under

fy fasen vad denna bloggen går dåligt just nu. FY PÅ MIG! Jag har en massa bilder som jag skulle lägga upp, men självklart ligger kameran i nicklas bil. Jag skulle tagit upp den igår men det blev att jag glömde det. Ska springa ner och hämta den när jag ändå ska ner och hämta tvätten.

Jag har precis kommit hem ifrån Bostad, var hemma hos Annas föräldrar med henne och adde. Vi gjorde hemgjorda hamburgare & grillade dom. Det var gott, smakade inte så mycket men mat är mat!
Innan det så var vi ute och spelade frisbee golf en sväng. Sjukt mycket mygg och annat piss, så jag trivdes inte så mycket. Men jag var bättre på att kasta idag än vad jag förra gången jag spelade :)

Nu ligger jag hemma i soffan & bara tar det lungt. Är trött som fan & har varit hela dagen. Det  blir norska hollywood fruar & senare kanske det blir New moon om jag inte har somnat :s, får ta att fixa till mina sov vanor lite så jag inte sover bort hela dagarna hela tiden.

Men som sagt norska hollywood fruar. Ha det bra Puss!

And time on Earth is changing

Helgen har varit kanon!
I fredags fyllde min älsklings Anna 20 år, Anna jag & nicklas hälsade på svärmor i Mjäryd. Sen kidnappade vi Adde och hade fest här hemma. Nina kom också hit, alltid lika roligt när hon är med :)
På lördagen var jag i alla fall rätt så trött. Steg  inte upp en minut tidigare är klockan ett. På eftermiddagen så åkte jag adde anna & nicklas till racing ring och kollade på när några körde cross. Anna J kom också dit och tillslut hamnade vi hemma hos Anna J & Linus. Kollade på bröllopsmiddagen. Runt halv tolv åkte vi hem igen.
Igår, alltså söndag så gick nicklas upp tidigt och tog ut hunden och jag sov ut länge! Skönt var de att slippe stressa upp för att ta ut pip.  Vi gick ner till cafe olé och drack kaffe med anna adde, jocce & johanna. Senare kom även Anna J, Linus & elvira dit. Även då åkte vi ut till Racing ring, men stannade inte så länge för det pissregnade så vi åkte till killeberg istället. På kvällen åkte vi tillbaka till Älmhult och åt middag på sorello med Anna J Linus,  Nicke ,Anna, Adde, Nicklas och jag.
Senare på kvällen var jag och nicklas bara hemma. När han gick och la sig kollade jag på twilight sen somnade jag också. Men han är inte borta länge nicklas, han kommer hem imorgon. Dock åker han till öland på onsdag för att fira middsommar & han kommer hem på söndag. Så det blir nästan en hel vecka vi inte ses :(.

Nu ska jag i alla fall gå ner och äta frukost på Cafe olé med Adde & Anna. Ha det bra Puss!

'

I'll be your man
I'll understand
I'll do my best
to take good care of you

You'll be my queen
I'll be your king
and I'll be your lover too
Yeah yeah

Derry down green
color of my dream
A dream that's daily coming true.
And ohhh when the day is through
I will come to you and take you on
Your many charms

And you'll look at me
With eyes that see
And we'll melt into each others arms

You'll be my queen
And I'll be your king
And I'll be your lover too

pictures

Här kommer bilderna som har varit inlåsta i min kamera över en vecka nu.









Mysan var med mig i skolan en dag, alla uppskattade det & mysan tyckte det var skit kul :D



















Jag vet att du kommer hata mig nu jenney, men du kan vara lung, inte många som läser denna dumma bloggen ändå! :D
Detta är bilder sen dagen/kvällen innan skolavslutningen , fest hos mig :)

Now your mouth wide you looking real scared

Efter två timmar i solen är det nu dags för en timme på gå-maskinen, det är straffet jag får ta för att jag inte har ätit idag än. fy på mig! Senare ska jag ut och gå också bara för att det är fint väder! Kanske även ska gå på afrodansen nere på friskis & svettis ikväll, men bra om jag känner för det!
Men nu blir det straff! Puss hey

I'm alive and I'm alone

Idag steg jag upp vid kvart i nio. vid kvart i tio cyklade jag till skolan, tog en kaka, ett glas vatten & en cigg sen gjorde jag mitt sista prov för denna säsongen ;D Jag är så duktigt!
Efter skolan & provet så cyklade jag hem till mormor som bjöd på frukost, sen satt vi i solen på hennes balkong & solade tills nina kom. Nina och jag tog med oss mimmi & två av hennes kompis och körde hem till pappa som inte var hemma när vi kom dit. Han kom efter kanske tio minuter. Men han var inte så rolig som vi hade tänkt oss så vi åkte tillbaka till älmhult. Lämnade mimmi & hennes kompisar på Ikea sen åkte vi till Kafe Olé, pratade med adde ett tag sen gick vi över till Derés & fikade lite.
Efter fikat kom marina & björn, vi åkte och handlade sen hem till Björn för att grilla. Elin kom också dit. Runt åtta så åkte vi hem igen. Jag blev så klart direkt uttråkad när jag var ensam igen, så jag tog med mig pip & gick en lång runda i villa området vid polis stationen. Träffade mamma och pratade lite. När jag kom hem ringde Anna och ville att jag skulle komma ner på krikos & hålla henne och adde sällskap så det gjorde jag.
Men nu är jag hemma igen & klockan är just nu tio i elva. Pip han ligger bredvid mig helt utmattad efter den långa rundan & jag är uttråkad igen! Funderar på att baka? Kan man göra det så här sent? Aja får se om det blir så eller inte :D

Just nu så ska jag kolla på jon & kate plus eight. Efter det börjar Cake Boss, då lär jag bli sugen på nått gott så kommer nog baka trotts allt :D Ha en bra kväll Puss!

never mind

det var inte så här jag ville att det skulle gå.
och inte så jag ville att det skulle kännas.

vad ska man göra när man inte längre vet hur man vill ha det?

so tired of hearing people say how can we go on

Sitter i min soffa som inte längre har några kuddar. Tvätt dag idag & jag tvättar hela soffan, lägenheten ser ut som ett bomb nedslag eftesom det ligger nakna kuddar överallt! Men finnt och rent ska det bli när det är färdigt.
Annars så var jag i skolan innan, gjorde ett prov som skulle ta 80 minuter på en halvtimme. G+ ! jag är grym jag ;)
Efter skolan gick jag hem till mamma, drack lite kaffe & pratade lite skit.
Sen blev det lunch på kinan med Nina! Gott de ;), vi åkte hem till elin sen för att dricka kaffe men den som drack kaffe det var Elin. Sist så åkte vi och shoppade lite, jag köpte en sån lång tröja jag glömmer alltid vad det heter. TUNIKA heter det ju haha ! kom på de ;D GRYM! Aja en tunika köpte jag i alla fall sen  var mina pengar slut & jag hittade typ hundra saker jag ville ha. Det blir att smöra för nicklas i helgen ;) Måste ha kläder till midsommar ju!

Nu är jag som sagt hemma & ska springa ner  i tvättsugan & sätta på mat för nu börjar jag bli hungig! Ha det bra Puss!

i got them hazel eyes that'll hypnotize



Såhär ser jag ut just ni & mina ögon är inte alltid så öppna det kan jag lova! Jag är sjukt trött, men måste cykla till skolan om en kvart. Jag vill bara gå och lägga mig igen! Vet inte riktigt när jag somnade igår, men runt halv två tror jag & det mina vänner är ingen bra idé när man ska upp tidigt! USCH! varje vecka gör jag såhär. Men ikväll blir det att stänga av tv vid tio & börja läs igen istället. det blir man trött av och då somnar man!
Jag och också hungrig men jag orkar inte göra något att äta. som sagt vill jag bara sova! Men en stor toast hade varit kanon!
Men nu ska jag byta byxor till något lite mer mänskligt! Och sen får jag väl cykla och göra det dumma provet!

Vädret ser ju ut att bli fint idag i alla fall. Blir det de, då ska jag lägga mig på taket & sova där! HAHA! Puss hej!

Dreams last so long, even after you're gone

Nu är jag klar med att ha duschat i en timme. Jag älskar att duscha! kan göra det hur länge som helst :)
Men hur intressant är det ;)
Skolan & de två engelska proven gick snabbt & lätt. Engelska är ju inte direkt min dåliga sida! Så det kommer gå kanon. Jag gick hem vid halv elva när jag var färdig & då gick jag direkt upp till mormor. Känns som evigheter sen jag var där uppe. Så där stannade jag ett tag. Drack kaffe & lyssnade på gammla 50-tals klassiker :)
Efter mormor gick jag ner till mamma som bara bor över vägen. Nina var där & mimmi hade vaknat. Följde med dom tre till Willys, där löjlade jag & nina oss och kastade saker på både mamma & mimmi. Roligt :D mamma tyckte dock vi var jobbiga!
Efter att jag har löjligat mig med Nina & retat mamma ett tag gick jag till torget & mötte Johanna. Vi gick hem till mig & där bjöds det på fisk & kall sås. Det enda jag har ätit de senaste tre dagarna! FAN VAD GOTT DET ÄR! :D
Runt halv fem åkte hon hem, då tog jag ut hunden & sen har jag bara duschat.

Snart ska jag se vad jag ska göra till kvällsmat & sen fixa ögonbrynen. Det är skola imorgon med, ett prov bara men jag vill egentligen inte gå upp tidigt. Bajs på det!

HEY

You're always brilliant in the morning

nu är jag uppe & äter middag till frukost :) snart ska jag till skolan & göra två engelska prov som jag egentligen skulle gjorts i ettan :O dags att göra dom nu !
Jag gick upp klockan sju & har varit ute med hunden & nu äter jag. Snart skola & efter det ska jag träffa johanna! & möjligtvis anna :)
Men jag har inte mycket mer att säga.. Kamera sladden har jag inte funnit än heller så inga bilder än :(

HEY

well ya never quite forget the first tape you bought

Snart blir det Ikea med anna & nicklas. Jag vaknade vid halv två idag så något det är dags att göra något :). Sommarlovets första aktivitet. IKEA ! där är man ju ändå aldrig ;)

Fotorna ifrån klassfesten i torsdags kommer så fort jag har hittat den dumma kamera sladden. Så jag vet inte när det blir.
Men just nu har jag inte tid ! ha det bra Puss

I am on a 24 hour champagne diet

Sitter hemma i soffan & har nyss kastat ut nicklas! Clara och jenny är här, johanna hon kommer om en stund. Då blir det fest hela natten långt! Vi har mycket alkohol , mycket gemensamt & mycket att skratta åt :D Så detta kommer bli en rolig kväll! Känner det på mig :D PUSS!

TINA VI SAKNAR DIG !


When we hear a certain call

Hey hey, & god morgon. Jag är riktigt trött & jag har har en liten my som har vaknat två gånger innat bredvid mig. Mysan kollar på tv & jag har just fixat lite på facebook. Egentligen borde jag öva till ett av det två proven jag ska göra idag. Men just nu har jag ingen lust & senare går det inte.
Mysan ska få lite frukost nu & sen hoppas jag på att nina ringer så mysan slipper vara med i skolan!

Ha en bra dag!
OCh JENNY MANNINEN! jag Älskar dig komentar haha! Jag tycker om skor! :D

road trip

nu är jag hemma efter en heldag med klassen + gabbe + lärarna + de andra ettorna i Kostad & i Växjö!
Det blev en del bilder & därför lägger jag ut dom direkt & inte skriva en hel bok först!


jag & johann - I bussen på väg till Kostad


Gabbe & Johanna

En brydnads sak med 600 olika glasdroppar i :D


En jävligt häftig tapet!


Dessa glas figurer kostar inte mindre än.... 17600 kr! HELT SINNESJUKT!


En glas bar med undervattens känsla! Allt var i blått tjockt glas.
Bar-stolarna var gjorda i fem cm tjockt glas & kostade 30000 kr styck!


En massa olika sprit sorter!


Detta vet jag inte vad det hette, men typ 'Johans vecka'



Men nu vill inte min dumma data lägga upp fler bilder så det får bli mera imorgon eller senare. Dessa bilderna tog jag när vi var på Kostaboda Art hotel. Som var riktigt vackert!

flour fight

Jag glömde berätta att jenny fick ett vredesutbrott i köket idag! Och en stund efter det var hon snäll och hjälpte mig med pizza bullarna som jag & johannade hade gjort hela dagen! Vet ni vad lilla ap jenny gör? HON KASTAR MJÖL I MITT ANSIKTE! AP UNGE!



Men jenny du vet att jag älskar dig ändå. För du var snäll nog och pillade ut mjöl ur mitt öra  :D

never look back again

imorgon är det skolresa! kallas det verkligen så? HAHA, i alla fall. Vi i  klassen ska åka iväg till kosta & växjö. Även ettorna ska med, det kan ju alltid bli roligt! Hoppas alla som kan kommer, alltså inte dumma tina som skiter i oss för att supa sig full i tre dagar! APA! kommer förresten sakna dig med tina!

På torsdag kommer nicklas-fis hem & jenny johanna & clara kommer hit för en heydundrandes kväll. Det ska bli roligt!
Alkohol - check
Vänner - check
Kul - CHECK
Så kommer det gå till. Antagligen kommer det bli en vääääldigt massa bilder. Få se om dom är barnvänliga det vet man aldrig ;D

Nu ska jag i alla fall ta en cigg & öva på den dumma cp idiot svenska & dumma dumma temperatur provet! Sen på fredag blir det möte med lärarna rektorn och mina kära föräldrar ! HOPPAS HOPPAS HOPPAS! är allt jag kan säga!
Hey på er nu!







MIN ÄLSKADE KLASS! HR08

I'll always remember

Jag tyckte det var så roligt när jag kollade min blogg för någon timme sen, för det fösta är besökarna högre än någonsin! Jätte tack :) & för det andra så hade jag fått några roliga komentarer för någon dag senast!

komentar nr 1 från Anonym
Du är för fan inte 18 själv och så sluta gå på andra och säga att dom inte är 18!!!

Komentar nr 2 från Anonym
nej eller hur, du borde ens inte få jobba på wärkstan när du inte är 18

Roligt inte sant?
Nu är det såhär mina små anonyma vänner att eftersom ni inte hade legg med er och inte kunde bevisa att ni är 18 om ni nu är det så har ni inte där att göra. Jag får vara nere på Wärkstan och jobba i gaderoben om jag så hade varit 13. Jag får inte gå runder så som jag gjorde när jag hittade er, det gjorde jag endast för att Patrik han som äger Wärstan frågade om jag visste hur gammla ni var eftersom ni inte hade legg. Och då skulle jag gå en runda och kolla efter er. Vilket var det ända jag gjorde.
Tycker ni nu att jag inte har där och göra så får ni tycka det. Jag bryr mig inte, Patrik bryr sig inte & ingen annan bryr sig.  Kom fram till mig i skolan om ni har något att säga istället för att komentera här inne. Är ni 18 så bete er som det också. Det är min åsikt!


So many places where I could go to

tisdag idag redan & vart har måndagen & solen tagit vägen?
Jag vill ha sol & jag vill ha onsdag & jag vill ha torsdag & fredag! Denna veckan kommer bli kanon. Imorgon (onsdag) är det skolresa till Kosta & kolla på några fina resturnger & sen shopping på Kosta outlet, efter det åker vi till växjö & kollar på någon resturang längst vägen där :D Det kommer bli mysigt! Jag vill dock ha tina med mig fast den lilla apan ska till Sweden Rock!
På torsdag så är det fest hos mig ! Med hela klassen förutom tina! hon missar så mycket!
Och på fredag är det skolavslutning!
En bra vecka med andra ord. Men förhoppningsvis så har solen hittat hit innan imorgon!

Idag så ska jag & johanna baka pizza bullar & göra mackor mest hela dagen. jag är glad jag slipper städa just idag. Behöver inte det tycker jag så som vi städade förra veckan :)
Men nu är klockan kvart över sju & jag ska foixa håret med. Så ha det bra Puss hej /

Em

Stop me and steal my breath

Vädret är kanon, sen åker man ner till sjön & då kommer målnen & det börjar blåsa. Hur kul är det!?
Så istället för att bättra på solbrännan så ska jag sätta igång och städa. Det är inte heller så roligt, men vad ska man göra :/
Ha en bra dag!

I can only imagine what it will be like

Wärkstan igår, det var trevligt. Men lite dåligt med folk! Men ska jag vara ärlig så var det rätt skönt också. jag var inte speciellt pigg igår kväll så jag tyckte det var skönt! Annars så har det iinte hänt mycket, var på maxi nyss med nicklas & det blev inte rikitigt som jag hoppats, så nu går han ruder & tjurar. Och här sitter jag.
Jag har en del bilder som jag tog i torsdags i skolan & dom har jag inte lagt ut än så tänkte att jag gör det nu när det ändå inte finns något annat att göra :)














här hade jenny nyss skrattat så mycket åt någoting jag sa att hon spottade ut sitt kaffe över hela bordet!





Nu ska jag hoppa ut på taket och sola mig brun! ha en bra dag i solen!

There's no combination of words

Nu drar jag till wärkstan & jobbar! Hemma at 2 am !




But I won't hesitate no more

Skolan idag var väldigt lung. Endast jag och johanna där idag. Men klassen är inte så stor i vanliga fall! haha. Vi åt pizza bullar & fil till frukost på första lektionen & sen redovisade vi ett arbete på naturkunskapen.
Våran lärare hade skrivit ett mycket fint medelande på tavlan, antagligen inte till min klass men ändå :)




Efter det slutade vi, så vi gick till byn & åt en glass. Sen träffade jag marina när johanna hade åkt hem. Vi gick en runda, sen blev det att vi satt på olé med adde nicklas & linus. Men eftersom det var så fint väder så åkte vi till bökhult och solade en stund! Det var riktigt skönt! Sen blev det lite lunch på olé. Efter Olé åkte vi hem till pappa & tvättade bilen & jag drack en öl med min gamle far! :)


Nu har vi precis kollat på studenterna som var förvånasnvärt tysta! Lite trist men ändå kul att se när dom springer ut & åker runder runt torget :D Dom var i alla fall glada!
Här kommer lite bilder :)




EC07!

HR07 !















Det var väl alla bilder skulle jag tro, men nu ska jag se vad jag ska ha på mig ikväll, ska jobba på wärkstan  & se på dom lyckliga studenterna ! ha det bra allihopa! PUSS

But I can try for your heart

Snart är det dags för skolan, sen slutar vi vid elva. Eftersom det är student idag :) Efter skolan ska jag hem och försöka sova i någon timme. Sen blir det att kolla på dom lyckliga treorna som faktiskt redan har gjorts sig hörda , när dom springer ut & när dom åker ruder i byn & gapar och skriker!

Men just nu måste jag fixa till mig & hitta lite kläder! Ha en bra dag allihopa!

Förresten så är vädret kanon idag också! JÄTTE SKÖNT!

It doesn't feel right to sleep with only memories

Vilket väder det har varit idag! vet inte riktigt, men säkert över 20 grader varmt! Helt galet, inte längesen snön försvann ! Men guuud vad glad jag blir av solen! Jag älskar den! Skulle nog kunna bo på den , om det var möjligt vill säga ;D
Dagen böjade med lilla My som sov här inatt, hon var inte specieltl pigg, så hon satt mest och glodde på tv, innan nina kom & körde mig till skolan.


När jag kom till skolan var det bara jag som var där, johanna tina & clara kom vid nio men jenny hon var duktigt och kom lite i åtta så jag satt ensam i fem miuter, men det var långa minutrar! Första lektionen gjorde vi inte så mycket. kunde inte göra så mycket eftesom mitt arbete inte fanns någonstans, men men!
Andra lektionen svenska. lyssnade på läraren hela lektionen & sen var det gympa, då var vi ute och gick i det fina vädret! Sen - Lunch! där jag faktiskt åt! Duktig jag är :) Och gott var det, potatis och köttfärslimpa är mums!
Sen var det någon lektion till & då fikade vi somvanligt. Sist var det förberedelser till imorgon, jag & johanna ska vara i serveringen så vi puttsade tallrika & bestick, jenny hjälpte till. Vi fick också räksallad & bröd! GOTT!

Efter skolan följde hela klassen med mig hem & sen gick vi till björkparken & kollade på dom otroligt fina studenterna som har sin bal idag :) ÅÅÅHH jag längtar tills det min tur! Inte jätte lång tid kvar, skit :s vad tiden går snabbt! Lite bilder blev det på studenterna så här är dom!


Emma Krants


Lina Lörinz


Kim Franzen


Nils & Emil i HR07 så söta!


Sist men inte minst! Jesper Roos, så himmla fin!


Alla var jätte fina och jag vill med fixa till mig med vackra klänningar fint smink & stort hår! Åhhh! KUL!

Men nu är klockan rätt mycket & jag tänkte somna i rätt bra tid. Dock är det för sent för det redan :s så borde kanske sova direkt egentligen. Men det blir nog inte mycket med det! Aja, ha det bra allihopa Puss hej!

Because the boy forgets the girl

God morgon, inatt har jag sovit på soffan, för det finns en liten mysan i mitt sovrum, så där kunde jag inte sova, men inte tjurar jag för det. Soffan är ändå gosigare!
Annars så har jag bara varit ute med hunden & fixat till mig lite. Skolan börjar om en & en halv timme så jag är ute i god tid idag :)

Efter skolan , ska jenny med mig hem & mest troligt johanna också. Marina skulle med dyka upp en sväng. Då blir det lite plugg och senare ska vi kolla på studenterna som har sin bal idag. Det ska bli roligt, det finns väldigt många man vill kolla på :D

Men nu ska jag fixa till lite frukost & platta håret sen ska jag väcka My. Puss hej!

And now we can't split up

Gick upp en timme senare i morse, alltså halv åtta. men jag kom ändå vara en kvart försent! Det är inte dåligt när jag i vanliga fall har två timmar på mig ;D
Första lektionen gjorde vi inte mycket, gick igenom lite frågor som vi ska ha prov på nästa vecka & sen drack vi kaffe. Efter det var det naturkunskap, men jag slapp göra provet eftersom jag sa att jag inte fattade någonting. inte för att läraren värkade bry sig. Men jag ska försöka göra det på fredag istället. Johanna snäll som hon är ska hjälpa mig att öva lite! TACK! Lunchen kom snabbt och det såg ut att smaka skit så ännu en dag blev det att bara äta grönsaker.
Sen kom det tråkiga men ändå rätt så lungt, städningen av hela metod-köket. Det tog bara två timmar så det var inte så farligt, men kul kan jag inte säga att det var!
Men kameran som jag är duktig och inte glömmer hemma så ofta längre, var också med i köket en runda, så här kommer dom bilderna! Och tänk nu på att det lagas mat i detta köket ca 5 gånger i veckan om inte mer, och det är aldrig någon som städar efter sig .









Vi städade som galningar! Men rent blev det. Jag skulle behöva städa här hemma med, men det är jag för lat för just ikväll.
Jag har även mysan just nu för nina skulle hitta på något. Får se hur länge hon stannar. Antagligen tills imorgon. Men men! Nu ska ja öva till ännu ett prov, super roligt! Får se hur det går när hulliganen springer runder här hemma!

Puss hej

We quickly were and happily married

sjuuuuukt trött!
varför sitter jag uppe så sent :s , en timme sen är jag idag i alla fall. Än så länge, ställde klockan på halv sju, men när den ringde ville jag döda någon så ställde om den på halv åtta. Då ville jag bara dra täcket över huvvet & sjunka ner i madrassen.
Men jag kom upp & nu sitter jag i soffan & kollar på 'jims värld' . Förbereder mig mentalt för att resa mig upp & fixa till mig. Så jag kommer tillskolan någon gång idag.

10 liter kaffe? JA TACK!


RSS 2.0