Trying to keep the words from coming out.

Godkväll!
Ligger i våran nybäddade säng, äter blåbärs-paj & kollar på tv!
Vi fick en tv utan nicklas bror här om dagen och nu har vi fått upp den på ovanvåningen, en tv är bättre än inget alls, men kanalerna vill fortfarande inte visa sig. Så ettan, tvåan, fyran & sexan är det vi får nöja oss med. Tur att man kan kolla på big brother på datorn :)

Övningskörde med körskolan vid halv nio i morse och de gick bra :) jag tycker minsann att jag är duktig ! Efter det var de skolan till halv fyra, då kom nicklas och hämtade mig utanför skolan, han valde att sluta tidigt idag. Vi plockade och donade här hemma ett tag, fixade med tv & städade, gjorde mat och diskade.
Lite senare åkte vi till willys, handlade lite chocklad & sen in på ikea för att köpa ben till sängen.
Halv åtta var de dags att gå till veterinären med Mila för första gången, en rutin koll bara och allt var bra och allt gick bra :)

Nu är vi hemma och pajen är uppäten. Nu ska jag ta ett bloss, borsta mina tänder, läsa igenom svenskan och sen ska jag sova. God natt PUSS!
:*


I think I was blind before I met you.

Hej-hej!
Sitter och har religion , haft en timme snart och pratat och gjort en massa frågor om judendomen som vi själva letat fram svaret i en bibel, inte helt lätt kan jag säga! Inte lätt att förstå vad dom menar i den där boken :s
Nu går vi egnom frågorna och vi har rätt mycket fel :s skit med!

Vill att denna dagen ska ta slut nu så jag kan få gå hem och sova, är trött!
Men de är väl lika bra att lyssna på läraren innan hon blir galen!

Bright lights keep you straight,

Hej-Hej
Sitter nu duschad i soffan och kollar på den enda vettiga kanalen vi har, 6:an, eftersom all elektronik hatar både mig och nicklas så tar de ca tre dagar att få igång tv:n, och när vi fick igång den här om dagen, ja då var alla kanaler som bortblåsta, så nu har vi, ettan, tvåan, fyran och sexa. Jätte kul!!!! De blir man ju inte alls irriterad på! :@
Men man vänjer väl sig som med allt annat? Hoppas bara på att de fixar till sig snart, saknar Big Brother!

Idag har jag varit rätt så slö, hela dagen! Kan bero på att de var fest igår och de blev en hel del alkohol :s Men kul hade jag och de är huvudsaken!
Blev dock inget speak easy, jag och nicklas valde att stanna hemma istället och de sparade vi tid på, för dom som vi skulle gått dit med, runt elva kom inte in eftersom de var för mycket folk. Så smart drag av oss att inte gå dit :)
Vaknade första gången vid fem i morse, kollade lite på tv:n som jag hade glömt stänga av, sen somnade jag om och vakande vid nio igen.
Då åt vi lite frukost och vilade mest hela dagen, fram till typ fem, då åkte vi till McDonalds och åt lite :)
Sen dess har vi bara legat i soffan och vilat, nu sover nicklas som ett barn tillsammans med hundarna och jag fryser för de är fruktansvärt kallt här! Ska ladda upp lite bilder på facebook sen ska jag också sova. Ska övingsköra tidigt i morgon bitti så måste vara pigg :)







Bilderna ifrån festen kan jag ladda upp några stycken imorgon! PUSS
:*

I guess I'd rather hurt than feel nothing at all.

tjena-tjena!
Sitter i soffan med musiken på och dricker den första groggen, om en timme eller två kommer nina och några till och då drar festen igång! Är rätt så pepp trott att jag är väldigt trött! Men de ska nog fixa till sig om en stund :)
Nicklas han är utomhus och leker med Mila och jag njuter mest av att de är städat här igen :) Och nicklas han har damsugat och plockat iordning medans jag stog inlåst på toa för att allt skulle bli perfekt ;) Perfekt och perfekt, men någonstans ditåt i alla fall!
haha, hör ni vilket självförtroende jag fick bara sådär, huggsflucks !

Men nu ska groggen svepas och sen är det bara att invänta dom första party peoples!





:*


While my heart's still beating

Sitter ensam här hemma, mila hon löper som om hon aldrig gjort något annat, jag tycker de är skit äckligt och Pip han är hur stirrig som helst!
Nicklas är iväg och hjälper sin bror att flytta men kommer förhoppningsvis snart hema igen.
Steg upp ovantligt tidigt även idag, väntade en timme innan jag smygväckte nicklas och sen åt vi frukost.
När nicklas sen åkte iväg för att aggera flytthjälp så har jag plockan undan lite på ovanvåningen & donat lite med mig själv. Alltså tagit en dusch och sminkat mig, satt i löshåret och lite sånt dära!
Vet ej hur håret ser ut eftersom de bara finns en spegel i hela lägenheten, och då är de inte så lätt att se baksidan av huvvet!
Men nu ska jag se om de 6:e avsnittet av bigbrother finns på internet annars får jag hitta på något annat.

Puss!










I would agree there's not anything

God morgon.
klockan är inte ens åtta och jag är redan vaken! Och har varit i en halv timme.. Detta börjar gå för långt.
Vad hände med allt sovande ? Nicklas, Mila och Pip dom sover som små barn fortfarande, otroligt orättvist!
Och tv:n den går inte igång.. ååååååh!
Ska gå upp och göra mig en macka, efter de brukar jag bli trött igen så man kan ju hoppas!



Nicklas och Mila, sömntutor :(

'Cause the love we had is always few and far between

God-kväll!
klockan är väl snart elva och nicklas han sover som en stock i soffan!
När han slutade jobbet vid fyra, så åkte vi nästan direkt och handlade en jävla massa mat!
Efter handligen så åkte vi hem och jag var inte alls på bra humör.. Men de ändrade sig snabbt när vi fick något att göra vilket var att hämta Matte utanför ljnugby och köra hit honom. Så de gjorde vi runt åtta och var hemma runt halv tio igen.
Släppte av honom och en kompis till han hos mamma, vi gick in en sväng och sa hej med och då berättar min underbara mamma att hon köpt 10 körlektioner till mig nere på körskolan! GUD SÅ GLAD JAG BLEV!!
tack så hemskt mycket älskade mor!
Men nu ska jag krypa ner hos älskade nicklas och kolla på modern family & samatha :)

Puss
:*

I won't forget her smiling face when she left us that night

God morgon igen!
Nu är jag vaken för att stanna vaken!
Ska ut med djuren en runda och sen ska jag tippa bort till mormor. Senare blir det att sitta på körskolan en timme eller två, känns dumt att jag inte var där nere igår :s
Efter det ska det läsas svenska :( usch hatar svenska, men de måste verkligen göras. Ska läsa till ett prov som jag egentligen skulle gjort i början på tvåan, så de är typ dags nu! haha!

Men nu pyser jag!
Puss :*

I smile cause everything's alright

God morgon allihopa!
Både jag och nicklas sov i soffan inatt, han fick igång tv prick tio så vi kollade på BigBrother innan vi somnade så gött :) Soffan är super skön att sova i och jag ligger fortfarande i den. Klockan är bara kvart sex på morgonen och nicklas är ute morgon rundan med Mila medans pip han har åter kurrat ner sig i täcket, de är för tidigt för en gubbe som han :P
Även för tidigt för en tjej som mig, vilket betyder att jag ska somna om igen om jag nu kan det! Men de tror jag nog!
Så god morgon och god natt igen!
:*

The water's clear and innocent.

Hej-hej i stugorna!
sitter i soffan med täcket runt mig, har nyss duschat en lång stund! Skönt är de! Även nicklas har duschat och båda hundarna så nu är de full rulle här hemma! Dom springer och springer och skäller och gnyr, sånt man får stå ut med när man har en livlig amstaff och en pipig papillon :)



idag steg jag upp tidigt, precis som tidigare i veckan :( jag som ville sova länge hela lovet!
Nina hörde av sig runt elva så åkte med henne till ESC och fixade lite saker. Åkte sen hem till Marie där mamma befann sig, snackade lite skit och drack lite kaffe. Efter de hem till mormor och pratade ännu mer skit och även lite sex ;) nej min mormor hon är inte som alla andra mormödrar ;P
Senare åkte vi och handlade lite smått och gott så vi kunde göra peking soppa, som vi sen hemma hos nina, en jävla massa peking soppa blev det ! Och gott de var det också :)
Vid fyra kom nicklas och hämtade mig och då åkte vi till ESC och kollade runder lite, nicklas är suen på en nu bil, och vi hittade en! Super fin!  Tänker inte berätta vilken eller vad för sorts bil, men den var fin! Så den sitter nicklas och funderar på nu :)

Men nu ska vi kolla på gårdagens avsitt av big brother och sen blir det nog sängen om vi inte får igång tv:n !
Puss :*

Don't don't blow your mind with, why

God morgon!
Ligger fortfarande i sängen eftersom klockan bara är tjugo över nio! Förstår inte vaför jag har börjat vakna så tidigt.. förr i tiden, för sådär fem år sen kunde jag sova till två tre om dagarna! Kanske är detta ett tecken på att jag börjar bli vuxen? :o hjälp..

vaknade för kanske en kvart sen och råkade klart titta på Mila som redan var pigg & vaken, och vad gör hon om inte sätter sig på min mage! Ny vaken och piss nödig får jag en 25 kilos hund mitt på urinblåsan, de fick mig att piggna till i alla fall!

Nu ska jag gå upp , ta ut hundarna, se om det finns något att äta och försöka få igång tv:n som inte har velat starta på två dagar.. skit tv! Gör den inte de tar jag mitt pick och pack och går ner till körskolan en stund.
Blir säkert en vända till mormor också.

Puss på er!
:*



25-kilos besten! hon är rätt mycket större nu :P

Feel like I'll never be the same

Hej-Hej-Hallå!
Ligger i sängen nu, äntligen har längtat tillbaka till sängen hela dagen idag!
Steg upp vid tio i nio, satte på kaffe, johanna kom vid nio, stog ute med hundarna ett tag och åt sen lite frukost.
Johanna kom hit idag för att vi skulle ta tag i våra läxor som vi har över lovet som inte hade blivit gjorda om vi inte gjort dom ihop. Men nu var vi så duktiga att vi läste och skrev om Judendomen i över en timme.
Nicklas kom hem vid tolv, då fick han resterna som blev kvar över spegettin & köttfärsåsen som jag gjorde igår.
När han hade åkt tillbaka till jobbet gick jag och Johanna en sväng till konsum och sen hem till mamma där jag snodde havregryn, sen gick vi tillbaka hem hit och gjorde havregryns-gröt :) Gott & nyttigt !

Efter att vi jobbat en stund med projektarbetet och att jag hade klarat hela spelet i bubble shooter!!!! GRYM_TJEJ!
stolt över mig själv, hahaha!
Men i alla fall! Efter det så gick vi ner till körskolan och satt där tills johanna hon tog bussen hem vid fyra, fem över fyra kommer nina och hämtar mig så åker vi hem till mormor. Nicklas kom när han hade slutat, och hans mössa som mormor har jobbat på i en vecka var nu klar så han var glad :P

Nu har vi varit hemma ett tag efter att ha besökt mamma på hennes jobb i en halv timme, utomhus! IS JÄVLA KALLT kan jag ju tala om. Vi var ju bara tvungna att köra runder i hela älmhult sen för att få upp värmen igen :)

så nu har vi precis kollat på gårdagens avsnitt av Big brother och nu står nicklas i duschen. Strax är han nog klar då blir det att glo på dagen avsnitt av "halv åtta hos mig" :) Börjar bli en liten tradition detta, Päsigt :)

God natt!


this is the shit that makes u get made.

kaaaaaaah!
Nyss hemkommen ifrån körskolan! Första kör lektionen idag, och vet ni vad mina vänner? Det gick riktigt bra! Är stolt över mig själv :D Start i backe, fickparkering, dragläge! Grymma lilla Emmy! :D
Ska springa hem till min mor nu och se om hon är hemma! Är hon inte det blir det en sväng till mormor igen istället :) Måste ju få skryta lite ;)

PUSS
:*






The future is not fish and it's simple, it's efficient

God morgon!
En alldeles för tidig morgon enligt mig! Jag har fortfarande inte gått ur sängen och vet inte om jag känner för att göra det heller.. Ska ligga här i alla fall en kvart till och sen ge djuren mat och ta ut dom på en runda hem till mormor och äta lite frukost. Hoppas bara hon stiger upp vid nio idag!

Är rätt så nervös dag! Ska köra vid kvart över ett.. tänk på om jag är nervös nu, hur kommer det vara den dagen jag ska köra upp :s ! Men jag försöker tänka på nicklas ord som han sa igår, " va lika självsäker som den dagen du tog min bil och körde iväg" Och de har han rätt i, kunde jag då så kan jag nu!

Nu blir de frukost hos mormor!
:*

I can feel, something happening

Ligger åter i soffan efter att ha varit hos mamma en sväng och tiggt en peng :) efter svängen hos mamma åkte vi till willys och inhandlade lite daim, vaniljvisp och nougat! När vi kom hem gjorde vi lite glass :)
Men till glass ska det vara en massa massa sol! Och därför kollar jag runder på Apollo, Ving & solresor efter en billig utlands resa ! Är så sugen på att åka iväg så de är helt galet! De är ju trotts allt mer än ett år sen jag var utomlands nu så de är dags snart!


So I know i need this sweet sensation.

som jag har hållt igång idag!
riktigt gött att ligga ner bäddad i soffan efter en mycket skönt dusch! :)
Steg upp vid tio, skulle ta ut djuren, men de visade sig att jag hade lagt mina nyklar på något ställe som absolut inte gick att hitta! Fick tag i mamma över facebook efter som telefonen inte går att ringa ifrån. Nicklas han rusade hem ifrån jobbet men innan han kom hem hittade jag nyklarna och hade tagit mig ut :P
Så han åkte direkt tillbaka till jobbet. Jag gick en sväng med hundarna och kastade sen i den första maskinen tvätt.. Städade sen hela undervåningen efter att jag ätit en nyttig frukost :) hängde tvätt, kastade i en ny maskin, diskade, gjorde lunch till nicklas som kom hem igen vid tolv. Kastade i den tredje maskinen tvätt och åkte hem till mormor, jobbade en timme vid två, och med jobb menar jag att jag var utomhus i ca en timme! KALLT! Men rätt så skönt :) Gick hem, hängde tvätt, bar upp damsugaren och de som behövs för att städa på övervåningen. Gick ner till körskolan och satt där i en timme, gick hem. Lagade mat till mig och nicklas så den var färdig när han kom hem vid tjugo över 4. Och efter middagen har jag legat på golvet och kollar på nicklas när han planerar, mäter och pratar med sig själv :P

Nu har jag som sagt precis kurrat ner mig i soffan och tv:n har nyss gått igång så nu ska jag spendera hela kvällen här!
Imorgon blir det körskola körskola körskola! Ska göra klart frågorna i boken, sätt mig och göra lite frågot på datorn nere på skolan, köra vid kvart över ett (blev lite ändrade tider där - skulle egentligen kört vid två) Sen är det en två timmars lektion :) blir en del att göra imorgon med!

Men nu är det tv som gäller! PUSS :*

there's rust around the things I love,

Hallå-hallå!
Sitter placerad vid köks-bordet, har precis damsugit storarummet, slängt i en maskin tvätt och ätit frukost!
När jag kollar runder i lägenheten ser jag några saker som måste göras, tex, trösklen i köket måste skuras som satan för den är riktigt äcklig, så de ska göras. De ska damusugas i båda rummen på övervåningen, en ny maskin tvätt ska in i tvätt maskinen, jag ska göra lite mat till nicklas som kan ska ha när han kommer hem på lunchen, sen ska det skuras här överrallt, toan ska också skruras och skrubbas!

I eftermiddag är de lite jobb på schemat och har jag sen lust och ork så går jag nog ner på körskolan en stund. Måst göra klart frågorna i boken med! sista dagen idag :s, aja de fixar empan!

Puss!


But I never saw till you went away

ligger och päser i soffan med nicklas och kollar på premiären av Big Brother :) är inte överväldigad ännu men hoppas jag blir det snart! de här med paret kan ju vara rätt så kul :)
ska kurra ihop mig till en boll bredvid nicklas och vara uppe allmänt länge eftersom det är loooov !

Puss
:*

We're still having fun, and you're still the one

Sitter i soffan och Anna P kom nyss in genom dörren. Hundarna som nyss var väldigt lugna är nu raka motsattsen, alltså helt galna!
Har inte gjort ett skit idag, tagit det lungt och kollat på en massa repriser!

här är lite foton sen igår !











:)

To the hills of Tennessee

Hej-hej-hallå!

Hade inte riktigt tid att blogga speciellt mycket igår!
Steg upp vid halv tio, tog ut hundarna mötte bäst, åkte till mormor, tog en kopp kaffe, åkte till hans mamma, blev klippt, åkte hem, somnade på soffan, en timme senare blir vi väckta utav nina som säger att förfeste börjar om en timme, dags att gå upp, fixa & dona, hitta kläder som inte finns, tappa humöret tre gånger om och tillsut bär vi av till sunnerbogatan. Och då är festen igång om man ska säga så, två groggar tog det för huvudvärken att försvinna, men den försvann och de var det som var huvudsaken ;)

Åkte till själva Gris-festen runt elva och nej vi grillade inte gris,  vi betede oss som grisar :)
Danasade till klockan den slog halv två då bestämde jag och bäst oss för att gå hem, ifrån klöxhult som ligger typ 5 kilometer ifrån byn! i 15 MINUS GRADER!
Inte en sån himla bra ide! Så jag ringde madelene som som tur var fortfarande var vaken och hade bilen så den snälle hon körde oss hem :) Tack !

Jag somnade nog runt tre men bäst han slockande direkt och sover fortfarande! Ska försöka väcka honom snart, för att gå ut med båda hundarna nu, själv, de klarar jag nog fan inte!



Mila är rätt så sleten fortfarande så hon vill nog mest sova ett tag till, precis som jag !



Men undra vem som är mest sleden! Hunden eller jag :D


We all must go through it sometime

Nu ligger jag åter nerbäddad bredvid den bästa !
Kallt och gött är det i sovrummet, precis som det ska vara :) Ska se om jag hittar något trevligt att kolla på, på tv4.se innan jag ska sova.
Bäst han ska upp tidigt och jobba imorgon bitti så det blir en tidig kväll ikväll, har otroligt mycket huvudvärk också så jag lär nog inte vara vaken länge till!

Så god natt på er !
Puss :*

Love got more hooks than a fish line

Provet gick bra :) Duktig jag är som övar :)
Nu ska vi gå igenom en del om matspjälkningen och sen är det lunch ! Får nog sluta tidigare idag, burkar aldrig ha något att göra på akoholhanteringen eftersom vi redan är färdiga med allt där..

Men nu är jag på dåligt humör eftersom min lärare gör så allting blir mycket kronligare än vad det redan är!
SKIT PÅ DEJ!

As life passing by I show you my heart

Sitter i metoden, dricker lite kaffe och äter havregrynsgröt :) Senare blir det nylagad taco-paj!
HR = BRA!

On that cold October night

skrivit en massa på uppsattsen nu, så nu ska jag dricka något mumsigt som finns inne i metoden!


I get down on my knees to get you walk and run

Skriva svenska uppsatts nu.. utan penna :s måste nog springa och hämta en!
Inte lika förkyld idag, de är riktigt skönt! Längtar bara tills denna dagen tar slut så jag får gå hem och mysa med hundarna & min älskade bäst!

Shadows bleeding through the light

Nu så ligger jag nerbäddad i sängen bredvid den bästa jag vet :)
Ska kolla på det sista avsnittet från gay-veckan i "halv åtta hos mig" nu och sen är det dags att sova.
Har övat lite på provet som är till imorgon, men det ska inte vara så svårt så de kirrar jag :)
När skoldagen är över imorgon så är det sport-lov! YEY! En hel vecka fritt! Då blir det en massa sovande och körskolan för fulla muggar! Ska även ha min första körlektion på tisdag klockan 14.00 :s är rätt nervös! Var ett tag sen jag körde bil sist ! Förhoppningsvis så sitter det lite kvar i alla fall :D Vill ju inte göra bort mig helt!


Ser ni antingen BOM eller BUT så kör där ifrån! för då sitter jag i någon utav dom haha :)

God natt på er!
:*

No matter what you'll always be my babies

Nu har mysan åkt hem.
Det blev lite pasta sallad till middag idag , rätt gott med något så enkelt ibland!
Efter mysan hade åkt så spelade jag och bäst lite yatzi, jag vann! Och bäst han blev lite kinkig, så han ska starta elden som han trodde hade slockat i kaminen, han häller på tändvätska och BO0M! eld i halva köket! hahaha, och luggen på bäst , ja man kan säga att den gick upp i rök!
Har inte skrattat så på länge :) Men köket är intakt och bäst han är tjurigare nu än han var innan. Men jag är i alla fall på glatt humör! ;)

Nu ska jag öva till provet imorgon och bädda ner mig i sängen!
Puss :*

What seems to be so incredible

Hemma ifrån skolan! tycker den kortaste dagen i skolan känns som den längsta.. men har ändå haft det bra idag, trotts min förkylning så stannade jag kvar hela dagen och nu väntar jag bara på att johanna hon ska köra färdigt så vi kan gå ner på körskolan och göra lite frågor. Vid fyra ska jag och bäst hämta mysan på dagis och sen lite middag.

Måste ta tag och öva på provet som är tills imorgon med, och läsa igenom svenskan som ska börja skrivas imorgon, men helt ärligt så är jag rätt så bra på att skriva uppsattser så det blir nog inga problem :)

Just nu så sitter jag hos bäst och dricker en kopp kaffe, ska strax diska lite och ta fram lite mat till senare. Är även på rätt så dåligt humör.. varför kan jag inte förklara idag heller. Men jag har gjort en dum sak som jag inte borde gjort för de är inte okej, får ta det med bäst när han kommer hem.. :s
Men jag är irriterad över det jag hittade när jag gjorde saken jag inte borde gjort.. Så. Ja.
Skit med!


And i'll be standing there with you

God morgon.
Sitter i skolan och är dunder förkyld :( mår piss! Men jag får stå ut! har fräst och nyst rätt så många gånger redan och de kittlas i näsan hela jävla tiden, blir tokig! vill mest hem och sova!
Får stanna ett tag i till i alla fall, nu serveras det frukost med, kaffe, chocklad-muffins, mackor, risgrynsgröt & ägg. Inte fel, inte fel.
Efter skolan idag blir det en sväng till körskolan innan bäst slutar och vi hämtar mysan på dagis om det inte är ändrade planer.

Men nu ska jag få i mig kaffe så jag känner mig bättre!
:*

I let my fingers do the walking

sådär då var denna dagen slut. Äntligen
Åkte till mormor en sväng när bäst han kom hem efter jobbet, hon ville ha lite handlat och då får man ställa upp!
Efter det åkte vi till killeberg och hämtade min tv:bänk hemma hos Linus, sen en sväng till pappa som var på väldigt bra humör idag. Och vet ni vad? Jag ska få ett små syskon om tre veckor om allt går som planerat, kan komma tidigare kan komma senare. De ska bli kul :)
Kom hem för ca en timme sen och sen dess har jag ätit lite kvällsmat och tagit en dusch, nu ligger jag nerbäddad i sängen. Måste öva på vatten, syra & bas-balansen + enegibehovet som jag har prov på imorgon, vilket suger kuk! Orkar snart inte med alla dessa prov, jag har haft ett till två prov varje dag denna veckan så nu tycker jag nog att de ska ta slut! Har faktiskt annat att tämka på också!

Är på rätt så dåligt humör nu.. kan nog inte förklara varför för jag vet knappt själv, men glad de är jag inte. Så nu kommer kvällen avslutas såhär - öva lite till på provet & sen kolla på "halv åtta hos mig" på tv4.se. Sen ska det sovas!

God jävla natt

when its so easy for you to walk away

Jaha en timme på körskolan! Gick sådär :P Men de är inte så lätt första gången. Ska dit imorgon igen hade jag tänkt, ska även hämta mysan på dagis imorgon :) eftermiddags mys med henne, inte så dumt !

Nu sitter jag vid matbordet och väntar på att bäst ska komma hem! Saknar han idag :)

:*

The smile on my face has no remedy

hej-hej!
Sitter nu hemma hos bäst, har nyss ätit en tårtbit trotts att jag inte alls var sugen på de :s har ätet en massa glass i skolan idag som tina hon hade gjort! Mycket god :)
Strax så ska jag gå till körskolan och möta upp johanna. lär väl sitta där i en timme kanske. Lika bra att börja så snabbt som möjligt :) Vill ha mitt körkort snart !

Men nu ska jag ta en cigg och gå ! Puss
:*

It's like you're the swing set

hejhej
fy tusan vad trött jag är idag! har inte sovit alls bra inatt :(
Sitter i resturangen med Clara just nu, har puttsat lite tallrikar nu är det bara resten kvar. Det kommer gäster ifrån hälsovårds-nämnden idag med så idag gäller det att prestera på topp! Och jag känner mig inte på topp :(
förhoppningsvis blir de bättre om en stund, sätter på lite bra och pepp musik så kanske jag känner mig bättre !
Vill mest hem och lägga mig igen, är riktigt förkyld också, uuuusch bajs dag!
:*

Body marked up like the walls in the 80's

Hallå där!
Efter skolan gick jag och johanna mot byn, mötte upp marina vid Time och sen gick hon och jag ner till körskolan. Rätt så tråkigt var de denna gången, men de måste göras! Ska sätta igång med frågorna som skulle göras i helgen.
Efter körskolan gick jag hem till bäst & bytte lite påslakan och sånt där i sängen innan Anna ringde och sa att hon och jimmy var på väg hit! Så dom kom hit, vi spelade lite yatzi och drack lite cider :) Mysan var också här eftersom nina var på afro-dans.

Nu ligger jag och bäst i soffan, jag övar lite på fisk provet som jag har imorgon, har självklart tappat bort mina köks-termer så de provet kan jag inte göra :(, medans jag övar så får jag lite massage på mina lår, gött som fan är de! spelade innebandy som ett proffs innan idag och nu har jag träningsvärk! :s
Undra hur de kommer kännas imorgon, gött att vara i serveringen hela dagen. INTE!

Men nu ska jag öva en stund till sen blir det sängen!
Puss
:*

And no matter what I say say or do

Är nu åter i metoden, dricker lite te för omväxlings skull! Men de är kaffe på väg :)
Har nyss haft gympa i en timme, jag och johanna spelade innebandy med grabbarna i fordon & jag trillade över en bänk och hamnade pladask på golvet ! AJ! Men vad gör man inte för laget ;) Mitt lag vann, hoppas jag, tror inte de var någon som räknade :P

Nu sitter jag som sagt i metoden med Jenny Clara & Johanna! Sitter och leker med Google translate , åååh vi älskar de! Sjukt kul att skriva något sjukt och sen lyssa på det! Kanske låter omoget med fan vad kul det är! :)

Nu ska ja dricka upp mitt te och ta en kopp kaffe ! Puss
:*

For me it happens all the time.

Sitter i skolan och dricker ett glas med saft, har nyss haft svenska och våran svenska-lärare var inte alls på humör idag :s så att jag råkade komma fem minuter för sent varv tydligen världens undergång :s Sånt får man ta!
Strax så börjar samhället och då är de prov på G. Får hoppas att de går bra, kan ialla fall hälften utav frågorna som vi skulle öva på :) De är ju alltid något!

:*

That's not the way I want my story to end

God morgon God morgon!
Sitter vid köks-bordet och funderar på¨om jag kanske skulle kasta i mig en macka på dom fem minuterna jag har kvar innan jag ska gå till skolan? Är ju ute i god tid idag :)
Steg upp kvart över sju så egentligen var jag uppe sent. men allt har flötigt på idag så de har gått väldigt fort, plus att jag faktiskt har övat på samhället, nu på morgonen :P inte dumt de!
i eftermiddag om jag hinner ska jag träffa Anna och vid fyra är det körskolan som gäller sen hem till nina och äta :)
Men nu ska jag äta upp denna makrill mackan och springa till skolan ! Puss
:*








But I thought I knew everything

kaaaaaaaaah!
de är inte bra för mig att ensam sitta vid datorn :s
hittade nyss denna sidan http://www.sujeewa.se/sv/ som har dunder rabatt på ALLA skor!
MÅSTE - KÖPA - SKOR - NU!

Cause you only live once

Nu har jag både kollat på familjen annorlunda och övat på samhälls-provet!
Bäst han har precis vänt sig om för att sova och jag ska strax göra det samma, jag går upp en timme senare än honom alltså behöver jag egentligen inte sova vid samma tid som han, men de är inte speciellt kul att sitta uppe en timme själv.. då kan jag lika väl sova :)
Ska spela lite bubble shooter innan jag stänger av datorn :P
Puss!
:*

How can I show my love so you will open your arms to me

Glad alla hjärtans-dag på er alla! :)

Vad glatt de lät va? :) kan vara för att jag är väldigt glad! Är nästan nyss hemkommen ifrån nina, där åt jag bäst mysan & magnus tacos och marängsviss och päste framför tv:n!
Nu ligger jag nerbäddad i sängen med Samhälls-boken, har nämligen prov i samhälle imorgon! Och bara för att våran samhälls-lärare Bettan är så snäll mot oss alltid trotts att vi beter oss som svin emot henne för de mesta så tycker jag att de är dags att skärpa till sig! Alltså ska jag öva på samhället en stund innan de är dags att kolla på familjen annorlunda på tv4.se/play eftersom tv:n inte ville starta alls idag så får de bli att kolla över internet istället !









Fick en fin blomma utav bäst idag med :)


och han blev vädligt glad för presenten som jag hade köpt till han . En fin tårta som Clara hade gjort till mig, eller ja, egentligen så gjorde hon den till bäst :) Gå in på hennes sida vettja och beställ en tårta, otroligt goda! http://clarabsvensson.cybersite.nu
Vi har inte ätit av tårtan än eftersom vi spenderade hela kvällen hos nina, får bli att äta den imorgon :) Såhär ser den ut!



Tack Clara!

Nu är de samhälle som gäller! Puss på er! :*


I'm in a hurry, cause they're waiting down in hell

Hej-Hej!
Sitter i skolan och har nyss gjort ett prov, och några frågor om servering! Rätt så lätt så de gick nog bra :)
Fick nyss min överraskning av Clara som jag ska ge till Bäst idag :) Hoppas han blir glad! Jag är väldigt sugen på de i alla fall :)
De är ju trotts allt alla hjärtans dag idag! Och jag slapp spendera den ensam i alla fall! De trodde jag att jag skulle behöva men icke! Vilken tur jag har :)

Nu fick jag nyss reda på att jag har ett prov imorgon, två på onsdag, ett på torsdag och ett på fredag.. de känns sådär :( fy fan vad prov vi har nu.. HELA TIDEN ! bajs på de.

Men nu så måste jag lyssna lite på therese känner jag innan hon får panik!
Puss
:*

I Never Told You What I Do For A Living

åkte och handlade och hem till mormor efter frukosten. Spelade yatsi och lite kort :) min mormor är trevlig hon!
Efter de åkte vi till svärmor så hon fick klippa bäst, så nu är han nöjd igen. Stannade där i två timmar kanske, på vägen hem sen körde vi inom willys och köpte lite smått och gott, lite chips, lite chocklad och lite saker till sagetti och köttfärssås :)
Köttfärsen ligger på tining och bäst han spelar maxi yatsi för sig själv, för jag fick tydligen inte vara med. Istället åt jag upp en chocklad bit ;)

Efter maten ska jag sätta mig och göra lite läxor, de behövs! Måste bli klar med frågorna i körkorts-boken innan tisdag för då är de en ny lektion som gäller :)
Men nu ska jag börja på maten, PussPuss!

:*

all along the watchtower

God morgon!
Jag har varit vaken sen nio typ, gick en lång runda med pip & fixade sen stor frukost till mig och bäst. Pannkakor , ägg, blåbärs-soppa, kaffe, ost, macka och en massa mer :) Sånt behövs ibland :)
Efter frukosten städade vi undan lite och bäst fick diska för en gångs skull :P Sen gå gick vi ut på gården och lekte med hundarna som tyckte de var jätte kul att få springa fritt, hoppa och studsa :) Så dom är rätt så trötta nu :P

Jag ska bara gå och ta på mig lite vättiga kläder sen åker vi till maxi och handlar lite, ska köpa yatsi , hade rätt kul när vi spelade de hos anna igår så vi köper ett eget :P Sen åker vi upp till mormor och pratar lite.

Puss!
:*

as good as new

Hemma ifrån Anna :) har varit hemma ett tag, fixat lite här, plockat undan och gjort iordning lite på ovanvåningen. Så de ser ut som att någon bor där.
Nu håller jag på att göra litekvällsmat, rätt så sent för de men är väldigt sugen på potatismos och fiskpinnar så de håller jag på med nu medans bäst han pratar om att ha köket där uppe istället för här nere :s
Men de blir nog inte mycket med de!

Nu ska maten fixas, hoppas tv:n vill gå igång snart! blir galen om jag inte får någon tv! Vin ska jag kasta i mig efter maten med! så jag får en god natts sömn!

Puss!

You don't know, you don't really wanna know

God morgon!
Steg upp för ca en timme sen, tog ut djuren och tog upp den tvätten som var torr :)
Nu leker hundarna för fullt och jag har fortfarande inte fått igång tv:n, den lär antagligen inte gå igång heller! Skit tv!
Efter som solen den skiner och himmlen är super blå idag trodde jag de var hyffsat varmt ute, men ack så fel jag hade!Svin kallt! Och jag sks snart ut igen.. ska gå bort till konsum och köpra lite mjölk så jag kan göra pannkakor. De var riktigt längesen :) Och de är ju gott med så de är nog värt att gå ut och frysa lite :P

Ska ta och dammsuga detta stället senare, djuren fäller en del på den svarta mattan om man säger så! Men de får man ta! De är ju helg och jag har inget bättre för mig. skulle nog vilja hänga med tina och clara till något uteställe i lönsborda, men har fan inte råd till de, sen vill jag vara hemma med bäst också :)
Han slutar om någon timme :) Gött de! inte så kul som man kan tro att vara ensam när tv:n inte fungerar :s

Men nu ska jag gå til konsum!
:*

the very best of you

Nu har bäst åkt till jobbet, han kommer vid tolv igen, jag ska sova vidare å länge jag kan! Vill inte gå upp kl 6 på en lördag ! Så god natt/morgon på er!

You are the best thing that's ever been mine

Sitter och pratar med Anna i telefonen :) sakna!
Bäst han lyssnar på klipp på telefonen och hundarna dom sover.
Det blev ingen tripp till svärmor idag, svärfar hade blivit sjuk.. lite sjåligt. Får bli en annan dag helt enkelt!

Nu sitter jag mest och väntar på att tvätten ska bli klar! Vet inte riktigt hur länge jag orkar sitta uppe bara, klockan är inte så mycket än, men ändå! Bäst ska upp och jobba imorgon med så de blir nog en tidig kväll ikväll med! Rätt så gött att nana tidigt ändå :)

Imorgon blir det nog en sväng ut till Anna. Kan bli trevligt! Är de vin inblandat så blir det nog bra! Blev inget vin för min del idag ju! :(

Men men! Tv ett tag till nu sen får jag se vad jag gör, tvätten eller sova?

:*

cause what you don't understand

Maten står på spisen och ska nu gå ut och kassta i en maskin tvätt :)
Stör mig fruktansvärt mycket på att min nagelklippare har gått sönder :( hatar de!!
ska ut och köpa en ny imorgon!

Nu lyssnar jag och bäst på "mammas nya kille" sjukt roligt! haha!

Puss :*

Make them like you instead

äntligen hemma!
dumma dumma dumma snö! usch vad jag hatar den :@
har precis kurrat ner mig i soffan, ska kolla på ett avsnitt av halv åtta hos mig innan jag går ut och leker lite med djuren.
senare blir de lite jobb och ikväll åker vi till svärmor så bäst får klippa sig och jag får dricka lite vin :)
Vad händer imorgon tro?
hm.. morgon-dagens problem !



:*

With no love to my name

Sitter nu i skolan på en av dom mest onödiga lektioner som finns. Religion.. Vi gör inte ett piss, tina johanna & Clara sitter på facebook medans jag och jenny spelar bubbleshooter.
Vart läraren är har jag ingen aning om och även när hon är här så är de inget snack om att vi måste titta på tavlan och skriva ner de hon pratar om eller över huvud taget lyssna. Dom senaste fem lektionerna vi haft har jag suttit längst fram med facebook uppe och lyssnat på musik. Har hon någonsin sagt nått? N-E-J.


Tråkigt tråkigt tråkigt!

That girl that make me do the hula hoop around the gym

Vaknade alldeles för sent idag, :s men ska strax bege mig till skolan.
Steg upp och gick en lång runda med hundarna. Väl inne igen så fixade jag lite och har precis gjort vi mig lite.

Ska jobba lite efter skolan, sen ska jag hem och ta en dusch, senare ikväll blir de hem till svärmor igen :)
Saknar min bäst redan!







I wanna take you back home with me

Nu är vi hemma ifrån svärmor :) blev lite tårta och ett glas vin för min del :) rätt gött att inte ha körkort ibland för då är de alltid jag som får dricka ;)
Nu ska vi kolla på vampyrer suger och äta lite sen middag.
Puss!


The way you dance, dance, dance, on the floor

Sitter hemma hos mamma nu, har nyss plockat lite saker i mitt rum och bärt ner de i källarn. Där hittade jag en matta! Det tar jag med mig hem till bäst :)
Ska strax bege mig hem till han igen, han slutar ju snart och då ska vi bege oss till hans mamma som fyller år :)

Men nu ska jag pysa! Hej hej!

You are the game that I wanna play

Nu är jag hemma hos bäst igen. Hundarna leker för fullt och jag försöker få igång tv:n, men den värkar vara lika tjurig som vanligt! Men jag tänker fasiken inte ge mig ! Den SKA på!
Ska strax gå ut en sväng med djuren och sen ska jag hoppa in i duschen om det inte kommer något annat i vägen.

Hörs snart igen!
:*

I'm looking at an angel

Nu är jag mätt och go i magen! God mat i skolan idag :) Helstekt falukorv och potatismos.
Strax så börjar projektarbetes-tiden, de kanske är dags för mig att ta tag i projektarbetet eftersom de inte är alls lång tid kvaroch jag har inte börjat :s HELVETE! känns lite som att de kommer gå åt pipan :( Och de vill jag verkligen inte!

Sitter just nu och lyssnar på musik i D1 med klassen, tar de rätt lungt. Johanna dyker nog snart upp med, saknar henne när hon inte är här !

Är rätt så glad idag! Fick ett jätte gulligt sms ifrån bäst innan :)! han gör mig så glad!
Och är väldigt pepp på att åka till svärmor ikväll, ska bli kul att träffa henne igen! Var ett tag sen!






If this is a start of the end of the road

Äntligen färdig med viktminskings kirurgin. Nu väntar jag bara på  svaren ifrån nina!
Har suttit på röven i två timmar i sträck nu, så strax är det mat som gäller och en halvtimmes rast, sen en timmes projektarbete och sen slutar vi! :)
Kanon!

Puss
:*

Just to hear you breathing

Fick nyss ett sms ifrån bäst, som berättade för mig att svärmor inte alls fyller 50, hon fyller 49 ! AJ då , hahah!
Men grattis på henne ändå! :)

But I won't stop until you're mine

hej.
Sitter i skolan och arbetar med viktminsknings-operationer.
Frukosten är på väg att bli serverad, men jag är inte hungrig.
Steg upp vid kvart i sju idag , tog ut djuren och fixade till mig lite, hittade lite kläder och så vidare.
När klockan sen var tjugo över sju gick jag hem till mamma, åt lite havregrynsgröt och satte i håret. lättare hos henne eftersom hon har två speglar i badrummet och bäst har bara en.
Gick sen till skolan när klockan var tio i åtta.

Slutar vid halvett-ett idag, då går jag hem, tar ut djuren, tar en dusch och städar antagligen lite, precis som ja gjort dom senaste 4 dagarna. Rent är de i alla fall hemma hos bäst nu , och ska förhoppningsvis hela tiden  :)
Senare i kväll blir de en tripp hem till svärmor som fyller 50 år idag! Hoppas de blir trevligt :)

Men nu ska jag försöka äta lite frukost ändå! Puss

I cant belive it could be the end.

sitter vid matbordet hemma hos bäst, är mätt i magen efter att ha ätit upp resterna från tacosen som vi åt igår :)
Ska strax gå upp och ta en dusch i väntan på att bäst får tv:n att gå igång så vi kan kolla på en av de tre filmerna vi hyrde igår :) SALT med Angelina Jolie blir de nog idag :P

Men först en lång dusch, och för första gången på en vecka ska jag raka mina ben! Så nu vet ni de!
Puss :*

Why did you have to go and take my life from me

hejhej!
sitter i skola nu , har nyss haft frukost och jag fick min havregrynsgröt :) lite nyttig måste man vara ibland!
Nu går Clara runder och dukar borden och jag tar de lite lungt, har lite ont i magen :s Men de blir förhoppningsvis bättre snart.. känner mig lite krallig i hela kroppen faktiskt :s ska lägga mig och vila när jag kommer hem sen.

Pratade lite om student-dagen med klassen under frukosten. Är väldigt pepp på att ta studenten nu! Och såg nyss att jenny har kommit fram till att de är bara fyra månader kvar imorgon ! :D Fy fasiken vad tiden går fort! :D

Men nu ska jag hjälpa Clara med dukningen och vika lite servetter till hög musik! 14 gäster kommer vid halv tolv, då blir de jobb!
Puss
:*

That's why I'll never be the same when you are gone.



Godmorgon!
Är välridgt sent ute idag, råkade snooza på telefonen lite för många gånger, och de fick mig att stiga upp ca en halv timme för sent :s
Men men, nu har jag varit ute med djuren och står nu på ovanvåningen och äter min frukost samtidigt som jag sminkar mig plattar håret och skriver här :) inte så dumt!
Frukosten består utav, ett stor glas oboy (SÅ GOTT!!) och en ost macka :) Ingen allt över sig , eftersom jag får stor frukost i skolan vid nio :) då ska jag äta lite havregrynsgröt så jag håller mig mätt hela dagen eftersom jag ska vara i serveringen så blir det inte mycket småätande idag :(




About the furthest constellations of our souls

nu ligger jag i sängen!
känns lite som att jag börjar varje inlägg med "jag ligger" -gör jag inget annat än att lata mig och ligga ner hela dagarna kanske ni tror? :s men nej så är de faktiskt inte, jag gör en hel del mellan varven då jag ligger ner med datorn på magen. De är ju så gött att ha en liten pluttig data som man kan ha med sig överrallt :)
Men som sagt, jag ligger i sängen, med djuren än så länge, bäst han står i duschen, han luktade en aning svett efter dagens arbete så eftersom jag är lite "mammig" så fick han snällt hoppa in i duschen så han luktar gott igen :)

Är rätt så trött efter allt godis-krängande och film tittande så ska sova om en stund. Men först ska jag få valpen att sova i sin så kallade säng :) en hög med kuddar och täcken, mysigt uppstaplade vid änden av sängen :) fint ska de vara! Hon är aningen för stor för att sova i sängen så hon får allt ligga där!
Innan jag ska sova så måste jag bara spela bubbleshooter ett tag till !
Har blivit fruktansvärt beroende av de spelet, skit med.. !



God natt!
:*

Look I'm still around

Godkväll!
Ligger i soffan med bäst, har nyss varit och köpt lite godis och hyrt några filmer :) den första är nyss isatt och har precis börjat.
Alltså har jag inte tid att sitta här :P
Har inte hänt speciellt mycket sen jag skrev sist ändå :D var och handlade när bäst han slutade jobbet och sen gjorde vi tacos. har även städat lite och diskat tre gånger, jag är duktig jag!

Juste filmen var de ja! :) Puss!

Welcome to my silly life

hejsan
Sitter här i soffan och gör inte allt för mycket, eftersom den dumma tv:n fortfarande inte går att sätta på så har jag rätt så tråkigt. tvätten kunde jag inte hämta heller för de fanns bara en nyckel.
Och nu har jag kollat runder på tradera ett bra tag, hamnade på vikt&hälsa till slut och kom sen in på bröstförstoringar.. vet inte om ni lagt märke till de men speciellt stora bröst de har jag inte :P Och de finns andra metoder än operationer, så som, krämer, piller, sprutor :) tänkte att jag skulle nog betälla hem en burk bröstförstorings piller till nästa månad och se om de funkar. Eller vad tycker ni?
Dock svårt att hitta vart man ska beställa dom ifrån, står typ samma sak på alla sidor jag varit inne på än så länge.
* 100% naturligt
* inga biefekter
* två storlekar större

men vilken ska man lita på tro? hm.. får gå in på några forum och se vad folk säger där!
hade varit fint med större bröst , jao! :)


And when the cops closed the fair

Hejhej!
Sitter hemma hos bäst som är på jobbet, alltså är det jag och hundarna.
Jag äter glas för min onda hals och spelar bubble shooter, var uppe i över 60000 poäng när internet slutar fungera :@ aaaaahh! CP! Har hållt på i en timme typ... skit spel..
Tv:n vill inte starta så här sitter jag i tystnaden.. ska testa tv:n ett tag till och sen hämta tvätten!

:*

Cuz we found it playing in the barnyard

Sådär nu har jag slutat!
Snart kommer bäst och hämtar mig då ska jag åka hem till han och ta de lungt :)
Ska handla lite senare och ikväll blir de film och tacos!
:*

feeling like this

Hej-hej. Sitter i aulan i skolan och lyssnar på en äldre man som pratar om den gången han dödade en tjej :s rätt så intressant , men fy så hemskt!

Birds are leaving over autumn's ending

God morgon. klockan är tjugo över sju och jag är riktigt super dunder trött!
Ont i halsen har jag med, tror nog att de är halsfluss på G.. :( De tycker jag inte om alls, de finns nästan inget värre än känslav av att de gör ont när man sväljer! Plus att jag sväljer hundra gånger mer då :s inte så bra kanske..
Har sovit rätt så dåligt i natt med, vaknade lite över två av de blåste som bara den och jag var riktigt kall, allså är de inte tillräkligt tätt vid fönstrerna här på övervåningen. Och eftersom de blåste så visslade det i fönstrerna och jag hörde saker som flög runder på marker här utanför, de fick mig att vara vaken i säkert en timme, om inte mer!
Så eftersom jag inte fått sova ordentligt, min hals gör ont och de blåser fortfarande idiotiskt mycket så vet jag inte riktigt vart mitt humör kommer att landa idag :s får tänka på de ett tag medans jag fixar till mig inför skolan!

:*


When you realise there's no one waiting

He-ej!
Ligger nu nerbäddad i sängen hemma hos bäst, är ny duschad och håret är torrt och platt :)
Hundarna har varit ute och tvätten hänger på tork! Magen är full av potatisgratäng + kotlett + sås , lite senare blev den också full av en del glass :)
Ligger som sagt nerbäddad, vilket jag borde gjort för en timme sen men men, tiden kan spinna iväg ibland :s

Skola imorgon igen... vill nog helst sova bort hela dagen imorgon, men de blir inget med de! Upp och hoppa vid kvart i sju! blääää!

Men som sagt klockan tickar iväg och jag får inte den sömn jag behöver om jag skriver mer nu, så god natt på er!Puss
:*

We got that you hang up no you hang up kinda love

Nu har jag fått lite mat i magen! Mätt och go :)
Just nu sitter jag och klassen i metoden och hejhej monika spelas på jennys dator.
Snart är de dags för religions prov och de lär gå åt helvete! :s skit på de!


back on track

Sitter nu i skolan, innan jag cyklade hit stannade jag hos mamma en sväng och pratade lite :)
Men nu är jag här, haganässkolan.. sicket bajs ställe, men ändå helt okej! Kan de bero på min underbara klass? Ja de tror jag :)

har snart läxförhör på ca 15 ord som jag absolut inte har kollat på :s och sen så är de prov i religion , de har jag int heller övat på :s skit också! får hoppas man kommer ihåg lite av de som sagts på lektionerna :)

Puss
:*

If that's ok with you

Sådär nu är allt morgon fix fixat!
Sitter nu vid köksbordet och äter en ostmacka! Är de inte godast när man äter upp kanterna först? :P De gör alltid jag :)


Ska snart börja bege mig till skolan, men först bort till mamma och hämta min cykel. är inte på humör för att gå!
Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer, om jag ska spendera tid med bäst eller ta de lungt och vara hemma?
Men men! De får jag ta då!
Puss
:*

We would meet on the very first page

Aha de var bara att stig upp en halvtimme tidigare idag eftersom de fanns två otåliga hundar som ville gå ut och gå! Så jag gick upp, tog på mig lite kläder och ut var de med hundarna. Väl inne igen, fixade jag fotöljen som låg upp och ner vänd i storarummet! Så nu ser de inte ut som ett bomb nedslag längre!

Just nu sitter jag på toa med hundarna stirrandes på mig, och nej jag bajsar inte! Jag sitter här för mellan varven jag inte kommer på något att skriva så plattar jag håret eller sminkar till ansiktet lite :)

Skolan den börjar om en och en halv timme, men jag ska dit om ca en timme för att håll johanna sällskap eftersom hon var tvungen att komma tidigare idag!
Men innan jag går till skolan ska jag äta lite frukost och plocka lite här :)

Puss
:*

Oh sometimes love is intoxicating

Fick lite små panik när jag står och häller upp mina ny-kokta mackroner. Kommer på att de inte finns ketchup här!! man kan inte äta mackaroner utan ketchup! klockan är tio i tio, konsum stänger om tio minuter, vad gör man? SPRING! Men som tur är så är min bäst, bäst så han körde mig dom två hundra meterna till konsum :P
Så nu har jag ätit mina mackaroner med ketchup :)
Nu ska jag mysa i två minuter innan jag tar kvälls ciggen och kryper ner i sängen!
 :*

Lies in them songs lies on television

Heej!
Sitter hemma hos bäst, har tagit de lungt idag. sov till halv tio typ och gjorde sen frukost till bäst som han fick äta i sängen :) är jag inte snäll ?
Efter de tog vi de lungt ett tag tills jag fick för mig att städa övervåningen. Så de sysslade vi båda med i typ två timmar innan jag gav upp och inte orkade mer :P, de fanns en hel del att städa så att säga

Är inte helt färdig dock ! Ska fortsätta imorgon :)
Efter allt detta slit så beställde vi pizza och sen hoppade jag in i duschen.
Senare åkte vi hem till mamma, hämtade lite mat och lite kläder så jag slipper ha samma kläder i skolan imorgon som jag har haft nästan hela helgen :P
Imorgon är de skola och jag börjar vid tio! alltså sovmorgon :)
Men nu ska jag ta några knäckebröd, platta håret och sen ska jag sova och förbereda mig dör utskällningarna jag kommer få i skolan imorogn! :s

Puss!
:*

.

Är nästan nyvaken, har varit ute med djurens och är de frukost på sängen som gäller till bäst! Får nog vi upp dit med frukosten innan hunden väcker han!

.

Älskar att känna såhär! Tror inte de är någon som är lika glad som jag är just nu. Ny kärlek är den bästa eller hur? Du är den bästa! Nu ska jag få en riktigt god natts sömn, antagligen den bästa på flera månader :)

.

Jag fick som jag ville, hehe, så nu sitter jag på sorello och dricker min goda rosa drink, ska inte stanna så länge dock, blir en lugn kväll. Senare blir det lördags mys i soffan till en film! God lördag! Puss :*

.

Nu är jag vääääldigt mätt i magen och är rätt så uttråkad! Ska ta och fixa till kallufsen och se vad jag kan hitta på för trevligt ikväll! :*

.

He-ej! Åter ligger jag nerbäddad i denna sköna soffa och kollar på bästa när han fixar och domar med någon matta han ska ha i trappan om jag inte förstår helt fel ? :P Var hemma hos mormor innan och efter de åkte vi till pappa och Anna en sväng. Ska nog se till att göra lite mat snart, får se vad jag kan kasta ihop med de som finns här ;) är fortfarande dunder sugen på att dricka en grogg eller två på sorello ikväll. Ska se om jag kan få med mig bästa annars får jag ringa någon annan! Nu får de bli tv i en kvart till sen på med lite kläder och göra lite food. Puss! :*

.

God förmiddag, sitter nu hemma hos mormor och dricker en kopp kaffe. Bästa lämnade mig här för typ en halv timme sen. Men han kommer nog snart hit, hoppas jag! Senare blir det nog en runda till killeberg och ikväll blir det förhoppningsvis sorello med lizzette ;) men nu ska jag värma mina frösna fötter och vara social med mormor! Puss

all i whant is this

Hey. Ligger nerbäddad i soffan med hundar, chips och saft :) kollar på film och päser med den jag gillar bäst! Idag vaknade jag runt åtta och hade massa ont i halsen :( men redan nu känns de bättre! Åt frukost med mamma och "bäst" . Tog en dusch och fixade till mig lite. Sen åkte vi till mcDonals och åt lite mat :) Efter de har jag inte gjort speciellt mycket. Och nu ligger jag som sagt nerbäddad, ska leta upp mitt lypsyl, ta en cigg och sen se om jag kan sova! Imorgon hoppas jag att lizzette kommer hit eftersom hon fidde mig idag och var barnvakt istället! Kan inte lizzette komma imorgon så får jag ragga upp någon annan att sitta på sorello med, för jag vill dricka GROGG och spendera pengar , är på de humöret just nu ;) Men god natt på er allihopa ! :*

I can change your mind turn it all around

min dag blev just hundra gånger bättre än jag trodde den kunde bli!
är väldigt väldigt glad just nu!
Och att just du pratar med mig gör mig lycklig.

I'm still in love but all i heard was nothing

Godkväll
Ligger nu nerbäddad i min säng efter att ha varit nere på open sun och solat i 20 minuter, riktigt gött! När jag var klar där så gick jag hem och tog en kall lång dusch.
Har också ätit två rostade mackor, ska nog ta två till för de var gott!
Som sagt så ligger jag i sängen. Ligger här och beundrar min student-mössa som jag hämtade ut i skolan idag :) Så har testat den en massa en stund nu!


















Som ni ser så är jag nöjd!
Men nu ska jag ta mina mackor och sen sova.
:*


All I wanna do is sit back and watch you move

Nu har jag för 30 minuter sen vinkat av lizzette vid tåget..
Hon kom hit vid ett idag och har hållt mig sällskap tills nu! Vi har skrattat och delat med oss av gammla minnen!
Alltid lika kul att träffa lizzette synd dock att det inte är så ofta :( Kanske skulle lizzette komma hit imorgon kväll igen och så skulle vi kanske då gå till sorello en sväng :) Kan bli kalas!

Nu kom mammas kompis in genom dörren med en super fin och dunder god tårta! En fransk chocklad tårta för att vara exakt! MUMS!

På vägen till stationen för att lämna lizzette så svängde jag inom banken och fixade lite med fonder och sånt där vuxet. Fick även en alldeles egen internet-dosa. Och när jag kom hem och kollade posten så hade jag fått min telefon räkning och även mina glasögon som jag beställde förra veckan!
Så nu känner jag mig inte bara vuxen utan smart också ;)


You will say no doubts, the reality of today

Hejhej
sitter i skolan, har nyss gjort destillat provet, nu väntar jag på att frukosten ska bli klar så jag får i mig lite kaffe!
Försov mig ca en timme idag, vaknade kvart i åtta :s aj då!
Men men , ringde till min lärare och hon var nog på bra humör idag :)

Men mitt humör kommer nog vara på pristnings gränsen idag, men förhoppningsvis går de över!


I need you Like the sun needs the rain

Sitter i sängen och är allmänt irriterad på allt och alla!
Retar mig på mig själv, att jag inte fattar de där med, broms-reaktions-stopp-sträcka i körkorts-teorin.. dumma dumma emmy! Stör mig på allt tjaffs som redan har börjat om alla hjärtans dag. ORKA!
Funderar på hur de kommer att kännas att fira alla hjärtans dag ensam för första gången på ca 5 år :s känns inte alls bra, blir deppig av bara tanken!
Hatar tanken på att jag är ensam just nu :( usch så deppigt allt blev nu!
Lika bra att sova bort mina tankar!

saknar dig allt för mycket ibland.

'cause I think I've fallen down into the depths this time.

Eftersom jag inte har ett smack att göra, klockan bara är kvart över åtta och för att jag inte alls har lust att läsa till detillat provet så hoppar jag in i körkorts-boken och pluggar lite teori!


with every breath you take

Nu är jag hemma igen efter en fika på Café Derés med Adde, Marina och Björn :) alltid trevligt med lite små snack! Är även på lite bättre humör. Men de känns nästan som att de dåliga humöret är på väg tillbaka! Och de gillar jag inte alls!
Ligger nu nerbäddad i min säng men är inte riktigt redo att sova känner jag.. vill nog hitta på något!
Men vad? de är frågan!!

Hittade även denna annonsen på blocket innan.



känns inte allt speciellt bra att nicklas har lagt ut denna annonsen med Mila utan att berätta de för mig. Och nicklas jag vet att du läser min blogg lite då och då så jag ber dig här eftersom du inte vill prata med mig. Snälla hör av dig när det gäller såna här saker om Mila, vad det än är med Mila så hade jag uppskatta om du hörde av dig! :)

Nu ska jag kolla på tori & dean inlove ! Puss
:*

i'm so addicted too all the things

Röv humör som bara gå upp och ner hela tiden!
ååååååh...
vad ska jag göra nu då?
Kanske skulle jag lägga mig under täcket och inte stiga upp förens nästa vecka? Kanske skulle jag bara skita i allting? Kanske skulle jag lägga de bakom mig och inte tänka på någotning, ever again?
Orkar inte med detta humöret längre nu, är så trött på de!

Varför kunde inte saker och ting stannat så som dom var! De var så mycket roligare förr!

Whatever you want it's your right to choose

sådär nu har jag solat färdigt! fy så skönt de var ;) höll minsann på att somna! och helt klart värt 60 spänn! Ska ringa pappa senare och säga att jag måste vara brun till studenten så jag behöver ett sol-kort hihi ;D

Nu ska jag ringa mormor och se om hon vill bjuda på varma-mackor idag! Är grymt sugen på de nu. Vill hon inte de får jag hitta på något annat att äta :(



  

So come and tell me what my kiss tastes like

hejhej!
jag är fortfarande i mitt rum, kollar på tv och har skit tråkigt!
Har fått i mig lite att äta och mår mycket bättre, nu skulle jag kunna gå tillbaka till skolan men känner att de är ingen mening. Gästerna har säkert redan kommit och då finns de inget att görs. Så jag förblir hemma idag.
Men eftersom jag är så uttråkad så tror jag att jag ska gå ner på open sun & sola i 20 minuter :) kan vara skönt :)
Funderar också på att gå afro dansen som är på friskis-fabriken idag, men frågan är om de är värt att lägga ut 80 kr på att träna i en timme? Tror nog de är bättre att vänta och köpa ett terminskort så fort jag fått mer pengar :)



Bye!


I wonder if I'm ever gonna make it out.

Bara för att jag hade en sån bra dag igår så ska denna gå rent åt helvete klart..
steg upp vid sju, gick ut med pip, var rätt så trött, har inte sovít så mycket som jag borde inatt.., fixade till mig en aning och satte i löshåret ordentligt eftersom jag skulle vara i serveringen idag.
När jag kommit till skolan får jag väldigt ont i magen, men ger de e chans och sätter mig i klassrummet, där min lärare säger till mig att jag ska byta om till kock-kläder för jag skulle ju inte vara i serveringen!
Så jag kämpar mig in i omklädnings rummet, lägger mig pladask på golvet och ringer mamma som kommer och hämtar mig.
Nu ligger jag i min säng och dessa senaste 30 minuterna har varit dom jobbigaste på väldigt väldigt länge!

ska snart försöka ta mig ut i köket och se om jag kan äta något, är sugen på panerad fisk och potatis idag!


Don't the moon look big and bright

Hej!
jag sitter fortfarande på samma plats som jag gjorde innan, mitt på sängen med en massa saker runt mig!
Läste igenom instuderings-frågorna om Destillat liiite, borde läsa mycket mer :s men den smällen tar jag imorgon!
Istället så bad jag Ida min kära ex-svär-syster att fixa till min blogg, vilket hon gjorde! och vilket uppeligt jobb hon har gjort! eller vad tycker ni? Ida hon är så snäll och så rar och så söt och.. sa jag snäll? ;)
Tackar dig Ida, eftersom jag är helt tappad när de gäller mallar, koder och allt annat sånt piss som har med blogg-upplägget att göra så uppskattar jag att just DU kan de! :D En massa hjärtan och pussar på dig sötnos!

Medans Ida hon fixade med bloggen så läste jag körkorts-teorin, kapitel 1 & jag har även gjort alla introduktions frågor! japp jag är duktig jag! Borde kanske egentligen övat på provet som är tills imorgon eftersom teroin inte behöver vara klar på två veckor, men nu är de gjort i alla fall! :) Känns bra att äntligen ha kommit igång med körkortet! NICE.

Men nu är klockan mycket och jag borde sova, men ska nog fan hoppa in i duschen först, får lite smått panik när jag vet att mitt hår inte har blivit tvättat idag :s så kan nog inte sova innan de är gjort ändå!

:*


And I'm only as small as the world will make me seem

heeey.
sitter nu i sängen med, chips, pip, kamera, saft, 8 pappers-ark med frågor om destillat, ett papper med fackord och körkorts-boken. Känns som att jag har en del att stå i! även om man räknar bort, kameran chipsen saften och pip :)
Ska läsa igenom frågorna till provet en stund innan jag fortsätter med att läsa lite i körkortsboken. Ska verkligen försöka få mitt körkort så fort det bara går! är så pepp på det just nu! :)
Ska vara i serveringen i skolan imorgon med Clara tror jag! Ska bli kul, för Clara hon är så bra :)

Nu medans detta lilla inlägget har stått här och väntat ett tag så har jag fixat ihop lite bilder och bett min kära föredetta-svärsyster att fixa en ny design på bloggen! jag litar på henne så de blir nog bra :)
men NU ska jag ta tag och läsa på läxor och allt annat gott!
PUSS

So you better come over here

Hej hej!
denna dagen har faktiskt varit bra! Precis som jag lovade mig själv igår! ger jag mig bara fan på de så kanske de fungerar!
Hade en redig lektion i skolan idag, sen ca två och en halv timmes rast. Och sist så lyssnade vi och med vi så menar jag mig själv och johanna :) duktiga elever! aja i alla fall, vi lyssade på två killar/ medelåldersmän ifrån arbetsförmedlingen, lärde oss lite om att skriva CV och sånt där. (de tänker jag inte lägga ner allt för mycket tid på just nu) Efter skolan gick jag och johanna hem tillmig, tog ut pip en snabb runda och hade sen följe till torget.
Jag gick sen till körskolan, där räddade niclas andersson min kväll ! Jag slapp sitta där nere ensam, så nu har jag en studerar-partner! :D

När jag sen kom hem så hade mitt löshår som jag beställde förra veckan kommit hit! Då blev jag väldigt glad och började genast fixa och dona med de. har de i huvvet nu och de känns kanon! :)
Mysan är här också så vi lekte med camen lite!

-









Nu ska jag öva till mitt prov jag har imorgon och sen små läsa i körkortsboken! PUSS

.

Så nu måste jag tillägga igen att jenny hällde nu upp kaffe, så därför älskar jag henne, men väntar fortfarande på min massage!

.

Måste bara lägga till att jenny sitter och gör absolut ingentig! hon äter chocklad och förväntar sig säkert att vi ska servera henne.. bajs unge

The bottle is ready to blow

Hej
Sitter i skolan och gör absolut ingenting!
har tråkigt och gympalektionen börjar om 40 minuter, och vi har redan haft rast i 45 minuter :s riktigt tråkigt att bara sitta här och glo. kan snart hela facebook utantill.. och de är inte så positivt som man kan tro!

ahhhh!
körskolan vid fyra, får se hur det gå! ska nog inte vara så jobbigt som jag får mig själv att tro :s har ju trotts allt gått i skolan och lärt mig saker i tolv år så varför skulle de vara annorlunda nu!









Nu värmer jag till lite winerbröd & johanna sätter på kaffe!
HR är bra ibland!


In rooms that are much like these

heeay.
sitter i omkläningsrummet i skolan och väntar på att min klass ska sluta. tyckte inte de var någon mening att gå på en lektion i tio minuter få en utskällning i fem för att jag är sen och sen inte hinna börja med nått innan vi slutar så därför sitter jag här.

Så nu slutar dom!
ska ta första ciggen för dagen sen börjar jag min lyckliga dag!


RSS 2.0