I get so tired of living like this

Hej , här sitter jag, vid köksbordet, hemma.
Mamma ligger i soffan och kollar på tv. Jag kom hem för en halvtimme sen kanske.
Åkte till lönsboda för att festa till de lite med tina. Men när klockan belv tio och jag fortfarande inte hade det så roligt som jag ville ha det. Då gav jag upp. Tackar Arbernita som kom och hämtade mig! STORT TACK!
Och förlåt till Tina för att jag bara gick! Men du vet gumman, de är min grej!

Klockan är nu tjugo i tolv och de är tjugo minuter kvar på 2010.
Känns som att detta året har bjudit på mycket saker. Både gott och ont. Ni flesta som läser vet nog vad jag menar så jag ska inte sitta och skriva ner allt.
Dom har börjat smälla rätt så mycket här i byn nu. inte alltid bra att bo mitt i byn! Kommer antagligen vara vaken i någon timme till för folk kommer säkert skjuta ett bra tag till. Jag får sova länge imorgon !

Nu ska jag byta om till mjukis kläder och spendera dom sista minuterna av 2010 med min mor! Hoppas alla haft ett bra år! PUSS
:*

she's a city girl with a little country charm.

Heyhey.
Sitter nere på wärkstan & tar de lite lungt. Försöker få tar i min far som VÄGRAR att svara i sin dumma telefon.
Hoppas på att han svarar den hundrade gången jag ringer och att han vill köra mig till lönsboda. För nu har jag bestämt mig. Lönsboda blir det, om jag mot alla odds lyckas få någon som kör mig vill säga :)
Men nu ska jag nog bege mig ut ur detta kontoret, är lite små rädd att taket ska ramla in eftersom de droppar vatten ur taket :s lite obehagligt!

:*

New years day

Jahop här sitter jag i Linus nya soffa som står i hans nya lägenhet. Jag har en sovande pip på min högra sida och en sovande (snarkande) Linus på min vänstra :) ska nog väcka honom snart. Själv har jag varit vaken i en timme nu, kollat runder runt kvarteret när jag var ute med pip, blivit livrädd för el-pannan-makapären tre gånger och så har jag sminkat till mig lite. Nu vaknade gubben, skönt då slipper jag väcka han! Haha Nyår inatt med och jag har två alternativ, antingen stannar jag hemma och kollar på mamma hela kvällen och retar mig på alla som smäller raketer så jag inte kan sova. Eller så åket jag till lönsboda och festar med tina plus 100 andra människor jag inte känner, ( kom då ihåg att jag tycker inte om nytt folk). Sååå lite kluven är jag allt. Och juste ingen sprit och inga pengar har jag heller! YEEY! Men aja de tåls att tänka på de kan jag lova. Nu är han uppe och springer här så jag kanske ska vara lite social! :*

I just want you to see

Går runder i nickes kalla jävla lägenhet med ett täcke runt mig. Eftersom de bara är 14 grader här inne, (säkerligen kallare nu) så hjälper de inte att bara ha kläder på sig.
Snart ska nog jag och linus gå bort till hans lägenhet och plocka lite i väntan på att johan H ska köra oss till broby.
Men eftersom de inte finns någon mat så ska jag nu äta chips till frukost. Puss
:*

And I know you're gon' hear me

Sau , nu är jag hemma efter en sväng till killeberg med nicklas & mila .
fick mina julklappar ifrån pappa, bra att ha saker, trosor, strumpor, rakhyvel, deo, hårspray, mousse, och en massa annat smått :) Är nöjd i alla fall!
Men nu tycker jag nog att de är dags att äta något eftersom de var X antal timmar sen.
:*

Never wanna play around

Klockan är kvart i tio och jag är vaken ? Har redan sprungit ett ärende åt min mormor och jag är rätt så pigg?!?
Vad ska jag göra resten av dagen ? Idag är ingenting planerat, precis som igår. Men jag kan ju alltid hoppas på att de dyker upp något!
Men i väntan på att de gör de så ska jag gå upp till mormor och dricka kaffe.

:*

You spin my head right round, right round

Eftersom klockan nu är över nio och denna dagen inte har bjudigt på någonting mer än att jag fick ha Mila i fyra timmar så tror jag att jag ger upp.
Japp klockan är nio och jag ligger i sängen, trött, och redo att sova. Så GOD NATT!

:*


Gotta be the feeling that Scarface felt

God förmiddag!
Jag har varit vaken i ca en timme och absolut ingenting har hänt än! :( deppigt.
Men snart blir de ös här hemma när min älskling Mila kommer :) Ska ha henne idag var de tänkt & jag har saknat henne otroligt mycket! De ska bli mycket bus och mycket mys!
Men vad händer ikväll ? De är frågan, jag är faktikst sugen på att dricka lite . Kanske ska ta en grogg med mormor om ingen annan vill! Mormor hon är alltid på grogg humör :)

Men nu ska jag städa undan kattens leksaker annars äter Mila upp dom och sen ska jag äta lite frukost!
:*

I was born too late in to a world that doesn't care

Ligger nerbäddad i min säng med tre täcken på mig och denna varma data på magen!
Tv:n är på, pip sover, mitt huvud bultar som om de skulle sprängas och mamma snarkar i rummet bredvid, precis som en helt vanlig kväll.
Vaknade av att klocka ringde vid sjuu imorse, men snoozade några gånger och gick istället upp vid åtta. Lite bakfulle var både jag linus & nicke. Men vi åkte tillbaka till killeberg som de var planerat, kollade på linus nya lägenhet och åkte sen hem till nicke och sov i någon timme. Riktigt skönt!
Åkte till älmhult en sväng, tillbaka till killeberg, sen tillbaka till älmhult igen.
Ett bad och en fyverkeri uppvisning senare var jag tillbaka i killeberg med nina för att äta lite pizza med morgan nicke & linus. Och till sist åkte jag hem.
Så nu ligger jag här, lite för varm nästan men de är super skönt att inte frysa för en gångs skull!

Nu ska jag glo lite på tv och sen ska jag sova ensam för första gången på över en vecka. Ska bli rätt gött att slippa trängas och bråka om täcken hejvillt! För nu har jag tre täcken helt själv haha! :)

:*

With the love of mine

Sådär , nu var min kväll över.. eller ja nästan i alla fall! snart är den det. Om min telefon ringer som den ska om sådär 30 minuter så är kvällen sen slut. För då ska jag sova.
Gick hem till nina innan, precis som jag skrev. följde med på en "förfest" hos någon, när sen alla som var på festen skulle dra till Speak easy för  28+ så gick jag hem, tog ut hunden en sväng och sen gick jag upp till mormor och drack en grogg med henne. Hon blev rätt glad! :)
Nu har jag nyss kommit hem och ligger nerbäddad i sängen. Hoppas på att jag slipper somna ensam :(
Men aja jag ska se om jag kan hålla mig vaken ett tag till , annars ger jag nog upp för idag.


:*

I'll never see this face again

Hey!
Sitter hemma och har nyss fixat till mig en aning.
Ska bege mig till min syster för att dricka en grogg sen ska jag nog hem igen om jag inte hänger med vidare :) Man vet aldrig vart kvällen slutar !


That's the way it's always been

Avnjuter min lördag kväll nerkurrad i soffan och myser till en film.
Det blev ingen fest för min del, inga pengar, ingen sprit, ingen chafför. Så allt lutade åt att jag skulle stanna hemma.
Blir kanske att supa lite imorgon istället, på en söndag? ja! de är ju inte lov för att man inte ska ändra och vända på dygnen :)
Men nu ska jag ta mig en snabb dusch och sen kurra ner mig i soffan i väntan på grabben.
Pöss!

I'd walk to you if I had no other way

Kaaaaah.... bOoom!

Sitter hemma hos mamsen och har överskottsenergi till max! Känns som att de är för lungt i min omgivning just nu! Medans mamma vill att de ska vara lungt hoppas jag på att de kommer en ko inrusandes egenom dörren snart!.
Mamma medelade nyss att de inte kommer någon tomte till oss idag, (vi firar jul idag) för jag har inte varit snäll nog... den tog hårt! Nej de är rätt lungt eftersom jag inte haft en tomte hemma på 13 år eller nått så är jag inte så ledsen :)
Men jag ska nog ta och springa upp till mormor och hjälpa henne med julklapparna och hoppas på att ALLA är till mig , men där blir jag nog lite besviken.
Något jag mer är besviken på idag är min dumma telefon som inte vill ladda upp videos ifrån telefonen till facebook, de gör mig rätt irriterad! Så de ska jag också försöka lösa!
Annars så är jag rätt nöjd med mitt liv för tillfället! De känns kanon!

Men nu ska jag ta tag i livet lite och lyfta på rumpan och se om jag kan få hit en ko! Ha de bra!


Pray it won't fade away

Sitter i stora rummet kollar på simpsons & väntar på att mina hasselbacks-potatisar ska bli färiga. Känns som att jag har fått lite dille på hasselbacks-potatis! Men vad gör väl de när det är så fruktansvärt gott :)
Mamma är på middag hemma hos min morbror Patrik och hans familj, jag mådde lite för dåligt för att följa med, vara trevlig och äta en massa mat. Så jag tog beslutet att stanna hemma!
Så här sitter jag omringad hunden & katten som båda sover. Nina kommer förhoppningsvis snart tillaka till älmhult så jag i alla fall har någon att prata med :)

Men nu är nog mina potatisar färdiga!
Puss!

This is all I'm askin for

Hej
Jag är äntligen hemma efter en rätt sjuk och rolig kväll/natt utanför delaryd :)
Åkte hem till linus morsa en stund igår efter det åkte jag hem och duschade och tog de lungt ett tag. Runt fem så kom linus johan & frank och plockade upp mig hemma då åkte vi hem till johan som bor utanför delaryd. När vi kom dit hällde jag upp direkt och svepte mina groggar lite för snabbt! Men aja jag hade roligt i alla fall :D
Nina kom också ut efter ca en timme. alltid lika trevligt när hon är med :)
Vet inte riktigt vad klockan var när vi gick och la oss, men runt två skulle jag gissa på. Då snurrade det i mitt huvud rätt så mycket.. men runt fyra lyckdes jag somna.
Idag vaknade jag första gången lite i åtta och steg upp runt halv nio, då tog vi de lungt ett tag sen åkte alla hem till sitt eget.
Så nu ligger jag i min säng för att vila lite innan jag ska ta tag i mitt liv och få lite julstämning! Typ städa mitt rum och ta en ordentlig dusch! Kanske jag ska lyxa till de med en köttbulle macka också :) Blev sugen på de nu bara för de, så ska nog springa och slänga ihop en eller två!



Bröderna Andersson
Linus & Frank :)

The old me is dead and gone

Hej
Sitter hemma hos nicke i killeberg med li9nus och elvira. Nicke han sover för tillfället :)
Och jag har nyss agerat vuxen och hjälpt linus att betala räkningar. Nu springer han iväg för att köpa lite frukost.
Jag är hungig som tusan! Så snart är de dags för frukost trotts att vi varit vakna i några timmar redan.
Kanske ska hjälpa till lite :)

Puss

Buddy I'll be up and headed south

sitter och kollar på ett program som heter uppdrag granskning. Handlar om en 14-årig tjej som blivit såld till män av två andra lite äldre tjejer! Hlet sjukt för fan! Blir nästan lite arg när jag tönker på hur hjärtlösa vissa människor kan vara..
usch!

He'd come home just burnin'

Hej
Sitter hemma hos Karlgren och gör inte ett smack. Vaknade för 40 minuter sen av att nicklas ringde. Alltså är jag inte på så bra humör just nu. Men de blir förhoppningsvis bättre lite senare.
Kom hit runt tio igår. Glodde på film med Linus och sen somnade vi alla tre. Pipen är också med så han tog jag på en runda medans jag pratade med nicklas i telefon. Så han är rastad. Och mina fingrar är iskalla eftersom de är ca 20 minus grader ute! Inte helt okej!
Jag ska nog ta och fixa till mig lite nu och plocka undan lite här eftersom jag är en sån snäll gäst. Man vet aldrig när männen kommer hem så lika bra att sätta igång.



Men föst ska jag nämna linus eftersom han klagade igår på att jag aldrig nämner honom i min blogg.
linus linus linus linus linus linus linus . Så Nöjd? ;)

I heard you shot your lady down

Sitter och pratar med Anna i telefonen.
SAKNA!


pictures


















Lite av dom bilder som togs idag!
:)

The light that you shine can be seen

Heeeej!
Sitter i sängen på mitt rum eftersom mamma vilar i soffan. Kollar på Jamies Familljejul & fixar med alla bilder och videos som har blivit tagna idag :)
Jul-avslutning hade vi i skolan idag och jag tycker det blev riktigt kul! Hade inte så höga förväntningar men de blev bra ändå ! När jag kom till skolan var de dags att häva i sig lite grogg så man kom igång lite! och de gjorde man! Sen var de frukost med ettorna, tvåorna & lärarna i resturangen. Riktigt goda frallor!
När klockan sen var kvart i nio tog vi en liten rast och efter de fick vi uppdragen som vi skulle göra.
Dessa gjorde Jag, Gabbe, Tina, Johanna, Clara & Jenny.

1. Rulla ner för nicklabacken.
2. Gå in på TIME och sjunga nationalsången.
3. Hitta och krama en polis.
4. En kille ska gå in på lindex, ta på sig en BH och fråga expediten om de är rätt storlek.
5. Gå in på Amigo och be om att få bli chef.
6. Sjunga en julsång på scenen på torget.
7. Springa som en hund genom Björkparken.
8. Gå in på apoteket ta en nummer-lapp, berätta för en annan köande att du har drappats av herpes.

Jag fick nöjet att göra NR 1 & 8 själv :) helt klart värt de! Måste släppa loss lite i alla fall. Gubben på apoteket blev nog lite förvånad :D Men han var trevlig!
Nu är jag rätt så trött, så jag ska nog vila ett tag :) Bilder ifrån dagen kommer nog senare! PUSS

Your drug is a heartbreaker

Säng! ljuva ljuva säng!
Som ni kanske förstår så ligger jag återligen i min säng och myser med pip :) Har nyss tagit en dusch och tröstat min mor som inte vann på något dumt spel på facebook :) hon är rätt så knäpp!

Skolan slutade vid två trotts att vi egentligen slutar vid halv fyra idag, men inte tjuter jag för de! Har inte haft några rediga lektioner idag heller, lite kaffe har de druckigts och lite små kakor har ätits, skolan är inte så dum när man går HR :)
Mötet med rektorn och min lärare Marianne gick bra, dom hotade mig lite med att dra in mitt CSN-bidrag , och enligt dom så mår jag jätte dåligt och borde prata med en psykolog ? :O där ser man var mitt svar på de! vill dom tro att jag mår dåligt så var så goda! jag bjuder! :)

Efter skolan gick jag hem till mormor och drack en kopp kaffe sen gick jag hem och gjorde lite pommes :)
Lite senare kom nina och då följde jag med henne på en runda i byn & efter de åkte vi hem till henne och gjorde pasta sallad med kyckling. Löjlade oss och facerapade en massa! Jag älskar min syster!

Men nu är jag hemma och som sagt ligger jag i sängen, och borde nog snart sova. Ska upp vid sju fixa till mig skynda till skolan, dricka mig full & leka lekar sen är de LOOOOOV!
Härligt!

Puss


this way is a waterslide away from me

Sitter i skolan och funderar på livet :)
Gör inte mycket, sitter i metoden dricker saft och äter en kaka eller två med min underbara klass! Skrattar och lyssnar på musik.
Förhoppningsvis slutar vi snart , dock har vi inte haft en vanlig lektionen än haha !


Guess I'll just close my eyes

Sitter i skolan och har nyss lyssnat på min lärare Marianne ett tag. Som vanligt är hon lite irriterad över att vi allihopa sitter och stirrar i våra datorer istället för att kolla på henne.
Nu har jag nyss skivit om hur de var på praktiken haha. mina lärare är så nöjda med mig och min insatts :)
Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe gå ut och ta en cigg sen ska jag köpa lite frukost!
De är skola de!

cause you ain’t happy

Hemma i min säng at last! Kollar på en callgirls-dagbok som är rätt så bra jobbigt att jag missar vartannat avsnitt bara :s sånt man får ta!

Åkte hem ifrån osby runt tre, tåget var försenat, så klart. men bara i tio minuter, men ändå! Kallt var de ute med!
När jag kom hem gick jag upp till mormor och gjorde lite panerad fisk, potatis & kallsås! fy satan vad jag har lngtat efter panerad fisk! Riktigt gott var de med! Hur härligt är de inte när man får precis de man är sugen på?! Helt klart de bästa jag vet ! Så ja jag är väldigt glad över min panerade fisk :)
Lite senare runt halv sju åkte jag och nina till karlgren &  linus i killeberg och kollade på två superkassa filmer. Rätt surt ! haha. Bättre lycka nästa gång kanske :) Efter filmerna begav vi oss hemåt igen.
När jag kom hem tog jag en dusch och nu ligger jag som sagt i sängen, snart dags att sova ska upp tidigt imorgon och gå till tandläkaren :s uuuuh :( Efter det är de skola! Ska bli trevligt och jag måste ta tag i praktiken OCH i projektarbetet annars går de inte alls bra för min del :s

Men nu ska jag kolla lite på tv, sen måste jag sova! Puss!


A lifetime of dreaming

God morgon!
Fast morgon är de nog inte längre, har varit vaken ett tag redan :) Fast att jag somnade runt tre inatt så är jag rätt så pigg. Åkte till osby igår för att följa med linus på någon hemma fest. Så jag kom till osby runt åtta, drog till festen drack en grogg sen gick vi hem igen. haha. Vi var rätt så sletna båda två sen i fredags.
Så istället gick vi hem till frallan och kollade på någon film sen slockande jag.
Idag vaknade jag runt halv elva och sen dess har jag legat och dragit mig till ännu en film.
Runt tolv kom elvira & nu sitter vi här och lyssnar på musik hon och jag :)
Snart ska jag nog dra mig hemåt. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på! Ladda upp inför utskällningen jag kommer få imorgon i skolan kanske :s hjälp ! De kommer bli tufft att dra sig ur detta känner jag !
Men nu är de Emil i lönnerberga på G . Puss!

We can dance until we die

Sitter hemma hos nina för tillfället ch kollar på henne när hon stirrar runder :) Själv sitter jag på golvet och är rätt avslappnad. Dock borde jag kanske stressa lite eftersom jag värken har sminkat mig eller plattat håret än :s, aja den tiden kommer!
Idag är de fredag och de var på tiden! Fest ikväll här hos nina, spriten är fixat, blaningen är fixad, sen var de inte mer som behövdes :) Ready to go!  Tina kommer om en stund också och de gör mig väldigt pepp! Förhoppningsvis kanske även johanna dyker upp!!

Men nu gapar nina om att jag ska fixa hennes byxor! Så ha en bra kväll allesammans! PUSS

!

Idag vaklar jag på helt fel sida! Och det känns inte så bra att det går ut över min stackars mor som har fått några oväntade och lite smått modiga svar ifrån mig nu under förmiddagen. Nu har jag legat sängen i två timmar så det är kanske dags för mig att ta tag i mitt liv och göra något :s. Eller kanske jag ska vända mig om och inte göra ett jävlaa skit under hela dagen? Två rätt så bra saker att fundera på undertiden jag tjurar ett tag till!

But just believe me girl some day

Nu är de dags att sova, ensam.. tur jag har pip ! :D



Well in fact well I'll look at it this way

just nu känns de sådär..

Those feelings you had me believing was never how you really felt

God morgon!
klockan är tio och vad ska jag hitta på idag? Kanske ladda upp inför imorgon som är sista dagen på praktiken, och jag har en massa saker jag måste styra upp. Skulle gjort allt de idag egentligen, men ändå sitter jag här :s fy fan för mig! Blir irriterad på mig själv!
Men medans jag är irriterad kanske jag kan försöka styra över mig själv lite! Ja de får vi allt hoppas!
Nu ska jag ställa mig och glo rakt in i kylskåpet utan att flytta någonting och klaga för att vi inte har något hemma som jag är sugen på!!

Jobbig tonåring!

Time Square can't shine as bright as you

känner för att skriva lite om hur jag känner precis just nu.
men de ska jag inte göra, för de första kan jag inte få ut de ur huvvet och ner på tangenterna, för de andra vet jag knappt själv hur jag känner. Jävligt jobbigt!
Kanske är de lika bra att sova bort de och se vad som händer imorgon ? Ah.. jag tror de blir bäst så.

i hope that someday i'll see without these frames

ligger nerbäddad i soffan och kollar på Operation Skönhet som går på kanal fem. De har varit på i fem minuter och jag mår redan illa! Usch!





Svar till 'Nyfiken' - ;)

I wanna sleep through the weekend

Du är bättre än du tror.

slip and slide on subway grates

Nu har jag äntligen fått tummen ur röven för att gåt till euronics och fixa min telefon! ÄNTLIGEN!
Så nu kan jag skriva ÅÄÖ igen, och nu slipper de låta som att det är en bebis som skriver :) Jag är nöjd med mina prestationer för dagen.

Nu sitter jag i storarummet och kollar igenom telefonen som nu är helt anorlunda! Men de är lite roligt för nu har jag något att göra i alla fall!
Känner också att jag nyser en hel del och det är inte riktigt okej! Vill inte vara snorig! nej !

Jag ska fortsätta att kolla igenom telefonen ett tag till sen ska jag göra lite mat till mig själv, eftersom mamma jobbar till imorgon och mimmi kommer inte hem efter skolan :( Helt ensam! stackars lilla mig!


i wanna!

Det är väldigt jobbigt att vilja något så mycket utan att kunna göra något åt de!
Tycker inte om de alls, hade bollen legat hos mig så hade saker varit annorlunda nu. Men de är nog lika bra att vänta på ett säkert tecken! Ah, så får jag göra! Hoppas bara de kommer snart!


I wanna start this over again

brrr! satan vad kallt det är ! Eftersom de är så kallt så tog jag beslutet att duscha super varmt idag, när jag sen kom ut ur duchen ser jag att mina ben är helt röda och de svider som tusan. Kanske var de inte ett jätte bra beslut :s
Efter duschen gjorde jag lite pommes och tryckte i mig som kvällsmat, de var i alla fall ett jätte bra beslut, för de var verkligen gott :) endast pommes, hambugardressing ketchup och salt! MUMS!

Nu ligger jag i sängen och glider runder på facebook, som vanligt jag vet!
Men innan jag la mig i sängen , och innan pommesen och duschen så spenderade jag lite kvalitetstid med min hund :) Lekte och busade lite, han är pigg för att vara nio år! :D







Pips lilla groda var rätt så död när han var färdig! :)

Nu ska jag forsöka sova lite! Ha de bra PUSS!

We'll have the life we knew we would

Hej, nu sitter jag hemma och de känns som att jag gjort en del idag som inte är så vanligt att jag gör längre! Tex jag gick till skolan idag och kollade på lucia med johanna, efter de gick jag hem och efter en stund kom Anna hit. När klockan blev tolv gick vi till Olé och satt där till typ tre. Ett bra tag sen man satt där och snackade skit! :) De gillas!

Lucia-tåget, om man kan kalla de "tåg" var inte speciellt orginelt om man säger så! Rätt roligt och lite pinsamt att titta på! Men ey, vem säger att man måste göra samma sak varje år ? Som lite omväxling så gjorde dom bort sig på scenen, kunde inte alla låtar, vissa var fulla som as & dom "growlade" staffar var en stalledräng! Ja ni kan tänka er själva! Hälften av dom tio som var med var fulla eftersom de var lussevaka inatt :) haha!














Dom var inte så många som var med detta året, men vad gör väl de!? :)

Nu kom mamma hem så snart blir de kanske middag! Ska hoppa in i duschen snart me. Sen blir de nog en tidig kväll för min del! Sista praktik veckan börjar imorgon! YEY!


Fyra timmar kvar :(

I got a new one for you

Här ligger jag nu igen, ny duschad och nerbäddad under mina täcken ! Mysigt jag har de helt själv! Fast de är klart, pip är ju också här :)
En väldigt bra helg har jag haft, fredagen spenderades hemma hos johan med linus och barnen. Lördagen spenderades hemma hos nicke med linus och barnet :)
Idag så åkte vi till osby och spelade lite bowling, dock inte lika trevligt och livigt som de brukar, men men ! alla har sina dagar. Efter bowlingen åkte jag med nina hem till älmhult hämtade mina saker i mitt gamla förråd. Sen har jag bara varit hemma. Rätt skönt att vara hemma lite faktiskt! känns som att de var ett tag sen jag sov i min egen säng!

Nu ikväll så ringde Anna P och vi hade en livlig prat-stund på en och en halv timme! Mitt öra var väldigt varm när vi var färdiga! Men de var de värt! :)

Men nu är klockan mycket och imorgon klockan åtta kommer johanna hit och dricker en kopp kaffe, sen beger vi oss till skolan för att kolla på lucia tåget.
Ha det så bra PUSS!

So did I deserve to be left here hurt

NU är jag nyvaken! Guud så skönt de var att sova men jag skulle lätt lägga mig och kunna sova i några timmar till! Men då lär jag sova hela natten och de betyder att jag inte gjort ett skit mer än att duscha och sova idag, och så vill jag inte ha det!
Ska nog äta upp min panpizza och sen fixa håret och hoppas på att någon ringer så jag slipper sitta hemma hela kvällen :)

Puss

Outrageous, so contagious, make you crave it

Heyhey!
Just för tillfället ligger jag insnorrad i mina tre täcken i min stora säng, nyduschad & snart nysoven :P , allstå frunderar jag på att vila en stund eller två :)
Senare vet jag inte vad som händer, just nu lutar de åt att laga mat senare ikväll till grabbarna och sen kolla på sex and the city filmen som går på fyran idag! Var ett tag sen jag såg den så den ska jag glo på i vilket fall som helst !

Men nu ska jag kolla lite på Stealing Christmas och vila en stund! Ha de så bra så länge! Puss!

I just can't believe

Mätt och glad sitter jag nu hemma igen efter att ha spenderat lite tid med min älskade Madelene! Var ett tag sen så de behövdesn :) Gick en liten sväng och sen blev det statioen och äta en kycklingtallrik! Mumma!

Nu sitter jag som sagt hemma och väntar på mina vänner :) Sen blir de nog lite fredags mys med en film! Ska ta de lungt denna helgen var det tänk! Möjligtvis träffa lizzette imorgon eller på söndag med.
Men sen är frågan! Ska jag eller ska jag inte gå på lussevakan för treorna på söndag ? snälla hjälp mig med en frågan!  har beslutsångest!

Nu ska jag nog ta och hitta lite nya kläder som inte är för tajta och inte för fula, ha de bra PUSS!

You were there protecting me

Eftersom jag blev störd mitt i lagningen av hasselbackspotatis i måndags så gör jag det idag istället!
Hoppas bara jag hinner innan telefonen ringer! :s


I am lost in pain without you

Heey, nu sitter jag här igen, vid köksbordet & gör inte ett smack!
Kollar runder på nelly.com & är fruktansvärt shoppa-skor-sugen! Inte så lätt dock när de är dåligt med pengar :( ska se om jag kan övertala min mor eller min far att köpa ett par till mig :)!

Idag känner jag mig lite bättre, men inte så värst mycket! huvudvärken börjar krypa på mig igen & jag är lite slö i hela kroppen. Men snart ska jag ta mig en dusch och då mår jag förhoppningsvis lite bättre sen!

Nu ska jag plocka fram lite kläder och se om jag kan äta någonting!
Puss




it's nice to see your face again

Ligger i min säng, som jag har gjort sen klockan var nio ! Inte alls så kul att ligga och vrida och vända på sig i tre timmar. Speciellt inte när man lyckas dra på sig illamående och feber, huvudvärk fick jag också ett tag men den försvann nästan lika snabbt som den kom. Tur de!

nu ligger jag bara och väntar på att somna, hungrig har jag blivit med men vågar inte äta, (fall i fall de skulle komma upp igen) är också kissnödig men vet inte om jag orkar gå till toan, lika bra att skaffa blöja! fan vad små barn har de bra!

Och jag tycker minsann att helgen kan komma liiite snabbre än vad den gör! En vit helt blir de nog, så som de ser ut nu i alla fall! Inte så lätt när man får dyra telefon räkningar :( Men jag får helt enkelt skylla mig själv! :(


Men nu ska jag försöka sova!
hoppars ni har de en aning bättre än mig PUSS

Now I can't make it through

Sitter hemma och gör inte mycket!
Mest funderar jag , men på vad ? ja de kan ni få fundera på ;)
nu ska jag kolla runder på facebook ett tag sen ska jag bege mig till sängen, upp tidigt imorgon !

Puss

Unprepared to carry on

Sitter hemma vid köksbordet och har nyss ätit en tallrik med korvstroganoff, Rätt så mumsigt om jag får säga det själv, trotts allt mäster kocken som gjorde det ;) alltså J-A-G! bra självförtroende idag!



Känner att mitt humör har tagit en drastiks vändning också, skönt ! Orkar faktiskt inte med att vara på dåligt humör mer! Så nu ska jag bara vara possitiv! i alla fall ska jag försöka.
Men nu ska jag ta och diska lite, sen kommer mysan en sväng!

Puss

But until then I guess this is goodbye

Nu sitter jag i hallen framför speglen och lyssnar på min mor som ligger och snarkar i storarummet. AVENSJUK_TJEJ, ja de är jag! eftersom klockan är 04.31 och jag har varit vaken i en halv timme så skulle jag hemskt gärna villa gå tillbaka till min varma goa säng! Men nej, idag är dagen då jag tar tag i säker och ting, jag m-å-s-t-e börja sköta mig, annars får jag de jobbigt!
Så jag ska gå till praktiken idag, vara super trevlig, förklara varför jag inte varit där på ca två veckor och ta mitt straff som en man! Och självklart hoppas jag på att dom är lika trevliga mot mig som dom var innan, de är ju trotts allt inte deras fel att jag inte varit där!

Men nu, hlet plösligt, eftersom folk stör mig och är ivägen så är jag nu på väldigt dåligt humör. ja jag blev de på bara 30 sek. nu är frågan om jag ska gå dit över huvud taget!

I am not prepared to be strong

Nu har jag ätit lite kvällsmat, tagit den sista ciggen för dagen, borstat tänderna & lagt tandkräm på mina små älskade finnar, (testa det, de funkar) nu ligger jag nerbäddad i sängen med uppfluffade kuddar och kollar på desperate housewifes.
Jag hoppas på att somna så snart som möjligt så denna dagen är över, imorgon är de onsdag, en ny dag med nya tag! Så jag hoppas morgon dagen blir bättre :)

nu ska datorn nog stängas av, ha de så bra Puss!


What I have in me, in my mind is you

men åååååååh!

And you dream harsh winds upon your friends

Har nyss ätit lite middag och vilat i en halvtimme.
satte upp granen för en stund sen och nu tvingar mamma mig att pynta den med, ska se om jag orkar/vill de :)
Sitter just nu och glor på mysan som sover i lådan som granen låg i , ser rätt gulligt ut :D






My morals got me on my knees

Nu är de minsann dags att sova, efter lussebulls-bak & en sen myskväll framför tv:n !
Ska ju trotts allt upp och jobba inatt!

Så sov så gott Puss!


<3

You got me begging you for mercy

Hej hej!
Jag är rätt så nyvaken trotts att klockan är tjugo i fyra. Jaa jag sover länge om jag får de!
Vaknade första gången vid tio i sex steg upp grabbade tag i lite kläder och åkte sen till älmhult. Väl hemma gjorde jag lite frukost och sen gick jag och la mig igen! S-K-Ö-N-T.

Nu har jag varit vaken i ca en halvtimme , på den halvtimmen har jag vara ute med pip, inne på netto och nu gör jag "frukost" igen :) Är dunder sugen på att göra ett peppakaks hus, men jag är för lat för att göra delarna själv, därav att jag var inne på netto, men den dumma affären hade inga!
Så¨nu är jag på lite dåligt humör, men johanna och gör mig lite gladare :)

ska gå till konsum sen och se om dom har ett peppakakshus till mig :)
Men just nu ska jag snacka skit med johanna & äta min frukost ;)



There comes a day in your life

Nyvaken och knappt pigg, ont i ryggen har jag med!
Men varför klaga när man har de rätt så bra ändå! ;)

It's hard to walk this path alone





jag saknar min bebis!

Will you pick me up again

Sitter fortfarande i min säng och går inte ur den så länge det inte brinner någonstans! Så de så!
känner mig rätt kass fortfarande och jag hoppas bara på att julmusten jag nyss halsade får mig att må bättre :)
Jag vet ännu inte vad som händer ikväll/senare, och jag är riktigt uttråkad nu! Att sitta i sängen i flera timmar i sträck en lördag känns sådär!
Så om ni kommer på något jag kan göra utan att behöva anstränga mig alldeles för mycket, säg gärna till!




min cam är fortfarande kass!

To pull me back to the ground again

Guuuud så gott det var med två stycken varma mackor med ost & skinka på!
Just nu sitter jag på samma ställe som jag har gjort precis hela dagen, dock har jag bara varit vaken i lite mindre än en timme :) På den timmen har jag tagit ut hunden varit uppe hos mormor och lånat ströbröd eftersom jag vaknade upp och var jätte sugen på hasselbackspotatis! Nu är jag bara sugen på fläskfile-Nobis ifrån Sorello ! blir dock lite dyrt att gå dit och äta när man är bakis och inte äter alls mycket :( Så det får nog vänta, om det inte dyker upp en snäll människa som betalar min fläskfile-Nobis :) de hade gjort emmy glad!

Vad ska man hitta på idag då? De är frågan ! Just nu vill jag bara sitta här och inte röra på mig för och ens imorgon. Men jag känner mig själv. om en timme är jag uttråkad och vill hitta på något! Jag får ta den timmen och fundera på något att hitta på.
Men just nu ska jag glo lite på en jul-film som går på tv.
PUSS

If you hang with me

hemma ifrån en helt galen kväll på sorello,.. okej så galen var den inte men kul hade jag!
och de tog mig en halvtimme att skriva detta haha !

och min cam är super dålig jag vet!




skulle bara vilja ha dig här nu!

Blissfully painful and insanity

Sitter hemma och har nyss ätit min andra ägg-macka för dagen! Mums!
Jag kom har duschat och tyyyyp bestämt vad jag ska ha på mig ikväll. nu sitter jag mest och värmer mig eftersom jag lovade mormor att handla åt henne, plus att jag måste ut och köpa lite läsk att blanda med.
Min snälla mamma hade köpt både vin och lite sprit :) är hon inte för go ?

Tina kommer vid halv sju så jag har ett tag på mig :) Men aja , ska väl springa ut så jag får de gjort! ha de bra Puss!

It's the risk that I'm takin'

sitter i mitt sovrum och har nyss ätit en ägg-macka :)
de var riktigt gott eftersom de är det enda jag har ätit på hela dagen!

Jag har suttit hos mormor ett tag idag med, snackat lite skit, druckigt lite kaffe :) Och nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på innan mörkret faller! :( funderar på att ta en ägg-macka till ! Dock så sover mamma och henne har jag ingen lust att väcka! Så de får vänta ett tag.
Ska nog bara sitta ner och kolla på tv ett tag och hoppas på att tina hör av sig snart så jag vet om det blir något drickande idag! :)

PUSS!

night!

NU är klockan är för mycket!
God natt mina vänner!


I'm gonna do right by you

Sitter hemma i min stora säng och kollar på Criminal minds. klockan är alldeles för mycket om jag nu ska upp vid fyra i natt, vilket inte är helt säkert än :s men stannar jag hemma får jag nog en utskällning av morsan, frågn är om det är värt de ? haha.

Jag är nyss hemkomen ifrån Ralle & josef, var där med johanna och lagade mat idag, eller ja mest så klagade jag på att jag inte ville göra mat sen gjorde jag lite hasselbackspotatis sen fick de vara nog haha, bättre att dom som är helt utbildade till kockar fixar maten istället för mig och johanna som fortfarande är under träning eller hur? :)
Jag har haft dunder trevligt med kusin ralle , josef och johanna. synd dock att det är torsdag så kvällen skulle sluta tidigt :( ! har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde idag på ett bra tag, så det behövdes!

Men nu sitter jag som sagt i min varma, stora säng och kollar på tv, funderar på vad jag ska hitta på imorgon, känns inte som att det händer så mycket :( jag får dra med mig tina och koka ihop något skoj!
Men just nu så borde jag nog sova om jag ens ska kunna försöka ta mig upp inatt!
ha de bra PUSS!

We just got to go there go there

Vaken på nytt och redo för att gå ut i det loja vädret och hoppa på tåget.
Snart ska träffar jag johanna & sen blir det middag hos kusse! Attan att jag nyss åt en massa sallad :s
AJA!


Puss

Ain't a lot of wrong in waiting around

Min tröja luktar väldigt gott kom jag nyss på, de ni!
inte alltid det händer :P

Jag har nyss ätit lite frukost och har varit ute med hunden. Nu sk jag nog ta min supergod-doftande-tröja & gå tillbaka till sängen! Måste vila upp mig lite inför eftermiddagen! Då ska jag & johanna hem till ralle & josef och laga en bit mat. Får se hur det slutar :)

Ha en bra dag. Puss!

I'm tryin' to get far away from our mistakes

Nu är jag hemma och inomhus, äntligen, den dumma vintern tar kål på mig!
Jag har inhandlat en massa saker, men ändå har jag pengar kvar! hur gick de till ?!?!
Men helt okej för min del tycker jag ändå.
har lite små brottom just nu eftersom morsan är hemma så är vi nu tre st som delar på en data! Och nu ska hon ha datorn, så jag måste pysa igen!

ha de bra Puss!

How you gonna live your life like the dream you have is real


heey!
Idag är jag på bra humör, kan de vara vädret ? kan de vara att jag har hela plånboken full med pengar? kan det vara att jag ska ut och göra av med vartenda öre ? ja välj själv! Jag tror minnsan de är lite av varje!
Nina kommer nog hit vilken sekund som helst (får jag hoppas) Och johanna hon ringer nog snart! Då ska jag försöka övertala henne att följa med mig och göra mat hos ralle & josef i eftermiddag/kväll :) för de kan ju bli trevligt! Så jag hoppas att hon går med på det!
Nu ska jag fixa till mig (lite mer) och sen är nog nina på ingång! PUSS




RSS 2.0