I will never make it by without you

Bloggen är fortfarande kvar, tänkte jag skulle ta bort den (om ni missade det) Men kom sen på att det finns en hel del minnen nerskrivna här & en massa bilder som inte jag har på min nya dator, så den blir nog kvar ändå. Ett tag i alla fall..

Idag/kväll/natt är det nyårsafton, jag har velat i flera veckor nu att det ska komma något stort, mega , super roligt att göra just idag. Men besvikelsen var grov och det visade sig att det händer inte ett skit, (inte de jag vill iallafall) Men man får göra det bästa av situationen !



Så jag och johanna är endade. Det blir vad vi gör det till helt enkelt & de får bångstyriga jag vara nöjd med! (!!!) Är inte riktigt van vid att inte få det som jag vill ha det, men men.

Just nu är jag precis uppstigen ut ett bad, hade tänkt leta upp något jag kan ha till min nyårsklänning,



Får se vad det blir! Ska fundera på det och sen ta en grogg!
Puss & Gott nytt år!
Min plan är att glömma att 2011 ens hände, jälva skit år! 2012 måste bli bättre!


Go on right through the front door

Tror jag sa ge upp denna skit bloggen. har inget vättigt att skriva ändå. Börja på ny kula till nyår, ah kanske.


'Cause I'm so over this

Avskyr redan denna dagen.
Hur lyckas jag alltid vakna på fel sida. Ä mottligt trött på det nu.

Antar att det är bara att bita ihop (som jag alltid gör) och gå ner till Wärkstan för att jobba till sju ikväll. Kommer bli sådär.


All we need in this world is some love

Jag är så sjuk trött på allt det här!
Jag brukar inte vara den som bryter ihop och får panik (längre) Men de känslorna har krypit tillbaka på mig. Jag har lust att bara dra, och stanna borta för jag är fan inte på humör för denna skiten. Nej! Jag har sagt många gånger att nu orkar jag inte mer, jag tänker inte säga det igen för nu är det slut på detta och jag tänker inte hålla på längre! Det stiger mig åt huvudet och jag håller på att bli tokig!!!


ŨÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

i sometimes tend to loose my temper

Hopp då sitter man här nere, (wärkstan) Det har inte varit så mycket folk än men det trillar in några lite då och då. Folk jobbar ju så det är väl därför.
Kallt som satan är det här nere med, så jag har tre par tröjor på mig men ångrar att jag inte tog ett par extra byxor och bara har ett par strumpor.. typiskt! Aja imorgon vet jag vad jag ska ha på mig!

Nu ska jag jobba!
Puss :*

Pressing pause on my heartbeat

Kom på att jag var faktiskt inte nykter i fredags heller, och inte för att det var något speciellt eller att kvällen vaar lång för min del så hade jag ändå väldigt roligt hemma hos marina, "rums-för-fest" är de bästa!




Jag och Ronni hade väldigt roligt ett tag!








My universe will never be the same

Hallå!

Ligger i Ninas säng, har nyss badat i ca en timme och kollat på gossip girl, skulle egenligen följt med ut ikväll igen men kände inte riktigt för att slänga ut 180 spänn ikväll också (på bara inträdet!!) Så jag stannar hemma och tar det lungt, ska hämta Nina & DP vid Paradiset senare, sen blir det sängen för min del, ska faktiskt upp och jobba imorgon :) Fyrverkeri försäljningen startar på Wärkstan imorgon och håller på fram till Nyårsafton, så kom och köp!

Igår var det den årliga festen, juldagen, helt enkelt ett måste att gå ut då! Vi hade inte köpt några förköpsbiljetter så vi började så dricka så tidigt som sex, och gick till Speak vid tio. Men vi kom in ! :) Hade super kul, en jälva massa folk var det så ett tag höll jag på att tappa tåalmodet, med allt puttandes fram och tillbaka, det gick klart ut över en stackars kille som försökte få bort sin kompis som "muckade" med en vänn till mig.. SORRY!

Här är lite bilder!










Bra kväll :)

Men denna dagen har varit den bästa på länge, för vet ni vad?
Idag har jag fått träffa Mila! ♥ Så underbart att få pussa henne och bli pussas av henne! Så underbart skönt att se henne, jag blev riktigt glad! Skönt att kunna ha det såhär! Hoppas på att få träffa henne oftare, men gärna sällan än aldrig!



Nu ska jag ta på mig lite kläder och sen köra och hämta Nina & DP.
Puss :*

hearing things i dont whant to know

Hallå. Julafton slutade helt okej endå. Tog ninas bil och körde till familjen Lindvall, det slog mig hur många dom är när alla var samlade! Väntade på pappas tjej och körde sen hem till pappa samtidigt som henne. Kollade på Harry potter med henne och snackade skit medans pappa somnade. Han vaknade runt nio och slängde ihop ett julbord åt mig, jag var super hungrig! Körde sen hem runt tio. Så nu ligger jag nerbäddad i sängen, kollar på SuperSugen & skickar sjuka sms med R. Han är cp! Fortsätter kolla på filmen och somnar nog om ett tag! Puss :*

I'll be there when you're insecure,

Hejhej
Eller God Jul kanske jag borde börja med? Inte för att det är en speciellt god jul, inte hos mig i alla fall.
Vaknade vid halv nio, men orkade inte gå upp så somnade om och steg upp vid halv ett istället. Gick bort till katten som jag tar hand om över jul och gav den mat. Sen en sväng upp till mormor, bakade en omgång knäck till (som inte blev alls som jag vill ha dom, men precis som mormor ville) drack också en halv kanna kaffe.. Nu sitter jag hemma,  själv. Eller ah Pip är ju med!
Undrar när Nina ska komma hem ifrån Virestad så jag kan få låna bilen och åka till min far som säkert är lika olycklig som jag är idag. Han tvingas vara med och fira jul med sin sambos familj och dom är ju bara sådär 30 st, han tycker inte om folksamlingar och jag tycker inte om att vara själv så det kan bli en bra lösning att jag kommer och hälsar på min Nästan släkt.

Men för tillfället får jag sitta och kolla på "Kalles Jul" i väntan på något bättre.




Nåja, vad är väl en bal på slottet?

Experiencing what you cant ignore

Hallå.
Idag vaknade jag runt åtta, precis som alltid den senaste tiden. De var bara att gå upp och ta ut pip, sen glodde jag på tv ett tag innan jag och nina körde till Deres för att äta frukos tillsammans med Marina. Dp dök också upp efter en stund. Som alla andra dagar blev det att sitta på Deres halva dagen, jag hämtade my på dagis runt fem och körde sen hem till pappa. Jag är barn vakt idag/kväll, det är Pub-kväll på Speak Easy så nina är där och har det kul, var inte så sugen endå! Men nu är jag och my hemma, hon äter kvällsmat och snart är det sov-dags för hennes del, jag lär vara vaken ett tag till.

Igår firade vi Julafton hos familjen Carlsson (min familj) Eftersom mamma jobbar under jul så fick de bli tidigt iår. Jag ställde upp och var tomte medans resten av familjen skrattade åt mig.. Aja! My tyckte om det i alla fall :)







Fick en hel del julklappar och jag är nöjd!

Nu ska jag göra något att äta och ta en dusch innan Johanna kommer och dricker kaffe, sen blir det att slockna tidigt.. ska upp med my till dagis vid sju imorgon bitti. Vem är världens bästa moster om inte jag?

driving like a mad man

Hej hej hallå.
Vilken dag det har varit, har sovit super dåligt inatt och vaknade sen vid tjugo över fem i morse.. kul när klockan skulle ringa vid 7. Sånt man får stå ut med antar jag!
Senare idag kom tomten med ett efterlängtat packet, nämligen ett KÖRKORT!:) Så det har varit en mycket mycket bra 20 December! Så jag tog syrrans bil och körde en sväng hem till pappa & hälsade på Johanna när jag ändå var i Killeberg :) Härliga känsla att få köra själv! :)



Imorgon ska det firas en förtidig jul, eftersom mamma jobbar på julafton så blir det att vi firar imorgon (21) istället , vad gör väl de? Så ska köra till växjö imorgon tillsammans med nina my & mormor, äta mammas jul-mat och öppna julklappar, inte helt fel de!

Nu ska jag äta lite pasta & köttbullar som den kung jag är och sen ska jag bara ta det lungt.
Puss :)

But I came to love you anyway

Hallå.
Vilken hettsig dag det har varit, tre möten och alla var innan tolv. Hann knappt hem innan jag skulle ut igen och möta mamma på stationen. Köpte mig en kebab-rulle när jag ändå var där, någon riktig frukost fick jag ju inte i mig imorse. Sen har jag spenderat mesta dels av dagen hos mormor, tillsammans med mamma & Nina.

När dock åkte så började jag och mormor göra knäck. Blev lite mycker sirap så får se hur det blir med dom. Just nu är jag hemma, glömde helt bort att jag hade en hund, så sprang hem för att ta ut honom och få i mig lite middag. Ska gå bort till mormor igen så fort jag har ätit och se om det blivit någon knäck!

Nu är det mat!
Puss :*

come and show your colors

Hallå!
Vilken helg! En mycket bra helg precis som dom flesta :) I fredags hamnade vi på Borgen i Osby, är man danssugna så är man! :) Och igår var det Nisse-fest i Eneryda, mycket folk var det och dom flesta var riktigt trevliga :) Så jag hade super trevligt och det är tur jag har så bra vänner som räddar mig när jag jag stalkers :s sjukt för fan! Blev lite rädd ett tag. Anna & Marina fixade det galant åt mig ;) En hel den snygga killar fanns det med, kunde det bli mycket bättre? Nej jag tror inte de! Kunde sovit bättre inatt men det är sånt man får ta!

Här är lite bilder!


Jag & Nina


Jag & Marina



Nina Jag & Ronnie


Anna & Jag

What a wicked thing to do

Hej.
Är det inte konstigt hur ett sms kan få en att tänka om? Hur en persons kroppsspråk säger en helt annan sak än vad man trodde. Egentligen kan jag tyckta det är rätt kul att min vetskap sätts på prov. Jag visste inte att jag kände dig så väl, men den där cm gjorde så mycket skillnad. Tydligheten och välmenet i dina ord fick mig att undra och nu vet jag inte riktigt vad jag ska tro. Rösten var annorlunda och allt annat med.

Får se vad som händer näst antar jag.
time will tell

Strange what desire will make foolish people do

God förmiddag!

Fikade med Johanna och Tina igår på eftermiddagen, tevligt eftersom jag inte träffat tina sen jag var på Granada med henne och Johan. så de var fint!
På kvällen blev det fest, fixade till oss (jag nina & elin) hemma hos Elin & bar sen av hem till DP, rätt dött i början men de livade till sig efter en stund :) Kvällen spårade ur och vi hamnade tillslut på "Borgen" i osby, någon lame pub med ett minimat dansgolv, men det fick duga ändå! :D Så länge man får dansa så är jag nöjd!
Och det är därför det bär av till Nissefesten ikväll, (tror jag) och de kommer nog bli roligt :)

här är lite bilder sen igår!











Nu ska jag lägga mig i ett bad, äta några rostade mackor , kolla på gossip girl och känna mig som en kung.
Puss :*

Unlike you I'll never let them be without me

Hallå.
Åkte hem till mamma igår efter att ha kommit hem ifrån Jenny. Skönt att komma iväg ifrån Älmhult lite, även fast de bara är i någon dag. Vet inte om jag ska åka hem idag eller om jag stannar till imorgon.. Får se hur jag gör. Just nu är jag bara trött och vill sova !
Ska plocka lite här nu så mamma blir glad. Kanske blir en sväng till stan sen med.
Puss

What we lost is all on you

Ny dag och jag mår precis som igår, får se om det hjälper att äta lite choklad och sen snacka skit hemma hos jenny.
time will tell.

I'm knocking let me in

Det är inte lätt att erkänna för sig själv att man inte mår så bra som man vill få det att se ut.

dont let him come near me

Vilken skit dag jag har haft.
Det blev inget med jobbet, blir imorgon istället.

Var irriterad redan när jag steg upp, och det humöret har inte försvunnit än..
Blir bara värre och värre tycker jag. Tur jag är ensam hemma just nu. Gör en bit mat, lyssnar på bra musik & ska lägga mig i ett bad senare och kolla på gossip girl. Får se om det blir bättre annars är et bara att gå och lägga sig, om jag kan somna ikväll kommer bli kul att se..

ååh

From the Queen of Darkness

Hallå.

Idag steg jag upp vid halv tio och gick bort till mormor med pip, mamma var där med. Kan inte komma ihåg senaste gången jag träffade henne så det var fint. Hon åkte också med när jag hade en körlektion sen, de gick helt okej!
Åkte med nina til Ljungby sen, hon hade efterkontroll idag (efter hennes bypass) tog en jävla tid!
Tog en sväng till hos mormor när vi kom hem och sen hälsade vi på Anna och Marina med innan vi drog hem.

Lagade lite mat när vi kom hem och nu är jag döds trött!
Ska upp vid nio imorgon eller tidigare brors på om någon kan göra mig till CL vid tio i morgon bitti, ska jobba lite extra hos Per Andersens Restauranger, både imorgon och på onsdag. Fint med cash.

Så det blir att sova tidigt idag så jag orkar jobba imorgon, var ett tag sen man gjorde något alls, så det kan nog bli lite jobbigt! Fint att komma in i ett kök igen, är rätt pepp på det. Var några månader sen man stog i ett riktigt kök :)

Puss :*



It's all around you out here

Hallå :)
Idag har varit en bra dag, började med att hämta my som hade sovit hos sin farbror & hans fru inatt, sen var de frukost hos mormor. Blev förvånad när jag fick medelande ifrån en pojk som endast hör av sig på fyllan, haha de var trevligt! (just denna pojk har en speciellt plats!)
Efter det tog vi en taktik-vila hemma och sen hoppade jag in i duchen. Nu på eftermiddagen så blev det familje middag hos Familjen Fransson i Virestad, Biff Ala Lindström, inte helt fel! Svensk klassiker tackar man inte nej till! Blev också kaffe och bullar efter middagen :)

Nu är jag hemma och jag är kluven på vad jag ska ha på mig ikväll, samma visa varje helg! Ska hem till födelsedags-barnet Jenny Manninen idag och kalasa till det lite. Blir nog inte så länge dock för stackars Johanna är förkyld och det är hon som kör. Men någon timme blir det nog, får se hur Johanna mår!

Nej det är väl dags att ta tag i mina klädproblem! Får bli något som ligger längst in i gaderoben tror jag! Där kan man hitta massor :D

Puss :*


Jenny Manninen ♥

Somehow I always get stronger

Hemma & har ont i fötterna!
Men inte för att jag har gått i högklackat hela kvällen eller dansat, nej nej, jag har jobbat! Är det inte underbart! En fredag, började vid halv fem och slutade nu (23.30). Helt galet att jag tackade nej åt fest och ja åt jobb på en fredag! Men någon dag måste jag växa upp, eller hur?

Nu ska jag ta en sista cigg för dagen och slänga mig i sängen och kolla på tv, kanske snacka med en viss herre, men de är ju inte direkt nytt eller intressant så de så!

Puss :*

And just forget the world



Tar ett bad & kollar på gissip girl, helt olikt det jag och johanna gjorde i söndags :D


nothning but the beat

Hallå :)
Det var en mycket bra dag igår det måste jag medje!
Är fortfarande lite ställd faktiskt och kan inte riktigt tro att det är sant ! Ni får inte veta vad det är jag pratar om förrens om någon vecka, för då är det officiellt! :) Hoppas hoppas! :)

Idag var jag uppe runt nio och åkte sen med Nina till Malmö runt tio :) Vi käkade frukost/lunch på Scandic Malmö City Hotel, 69 spänn för en sketen sallad! Men de fick gå ändå :) Vad vi gjorde där kan jag inte heller. Det är mycket hemlighets makeri just nu jag vet, men så är det! Händer det som vi gjorde idag så kommer ni märka det, så mycket kan jag säga ;)

Nu kokar jag en himmla massa pasta för ikväll blir det kyckling & pasta sallad till kvällsmat :) Fint det!
Kanske ska ta upp kycklingen med då? Ah jag gör det nu!

Puss :*


Baby they ain't got nothing on you

Vilken bra dag det har varit!
Jag är så nöjd med mig själv, stolt faktiskt!

Är så glad så jag ska köpa lite kläder idag! Det förtjänar jag! :D


And he just laughs at my plans

Halloow! :)
Nu har jag gjort det igen, inte skrivit med er på flera dagar!

Inte för att de har hänt så mycket, far på fest i lördags trotts att jag skulle stanna hemma.. kom dock hem i vättig tid för en gångs skull! Var rätt skönt att gå ifrån Norregård, speciellt när man hade sällskap av trevliga gammla vänner :)
Jag kommer ihåg att jag lovade er lite bilder så här kommer dom!









Blev rätt så tråkiga och dåliga foton denna helgen, men jag skyller på Elin, (hennes kamera)

Nu ska jag fixa till mig lite och sen åka till försärkingskassan med nina som är på möte just nu.

Puss :*

Well my body's been a mess

Vild kväll igår, precis som alltid, bilder kommer inte förrens imorgon dock! :)
Det var förfest hos DP, sen sorello, sen liatorp (i typ 5 minuter) , sen sorello igen, sen efterfest hos ralle fram till fyra typ. Jag vandrade ifrån Ralle som bor på sunnerbogatan ända hem till mig.. vilket är typ 3 km, I TRETTON CENTIMETER HÖGA SKOR! tror ni jag hade ont i fötterna när jag kom hem? Svar JA!

Idag har jag och nina ätit frukost på Deres med Elin, efter det åkte vi hem till Mys pappa utanför Ljungby, åt lite middag på någon restaurang och nu är vi hemma igen.

Funderar på om jag ska dricka något ikväll eller bara vara hemma, vi såg ju hur det slutade igår & jag är bjuden på två fester ikväll.. men tror nog de blir att stanna hemma. Är inte riktigt på humör heller, så de så!

Puss :*

Hear my thoughts in every note

Trotts att jag har velat hela kvällen om jag ska ut eller inte så blir det utgång i alla fall!
Utgång med Nadine, vem är Nadine undrar ni då? Ja de kan man undra, för jag vet typ lika lite som ni.. men de kan bli kul! Eller super tråkigt , you never know!

Brännvin ska det drickas i alla fall så mycket vet jag !
Puss :*


It's been some time since we last spoke

Hallå :)
Blev väckt av Ralle imorse vid halv tio, han tyckte det var dags för mig att stiga upp, så jag gjorde som han sa eftersom han hotade mig med en smäll om jag inte gick upp direkt :s, så jag slängde på mig lite kläder och gick bort till mormor för lite kaffe med henne & Ralle, Jimmie dök upp senare också.
Jag följde sen med Jimmie hem och städade hans lägenhet, så snäll är jag! :) fick lite brännvin för besväret ;) Helgen räddad!

Frågan är nu vad som händer ikväll :s Är inte super sugen på sorello, är inte alls sugen för att vara ärlig. De pratades om att vi skulle åka till Osby, men de blev inget med det.. surt!
Vill inte! Men de blir nog så ändå.. blir alltid det!

Nu ska jag göra något att äta sen ta en dusch !
Puss :*

And turn it up some more

Denna förkylningen värkar inte vilja ge sig!
Jag nyser & mår allmänt skit hela tiden.. de suger!

Har ocuperat ninas säng eftersom hon ska sova hos mamma inatt, så nu kan jag sitta vid datorn & kolla på fler kanaler än vad jag kan göra på mitt rum. Just nu rullar "fråga olle dokumentären" på tv, när det är slut så ska jag försöka sova, ska upp tidigt imorgon eftersom jag ska på möte med Arbetslivs-resurs, funderar på att ringa och säga att jag inte kan imorgon eftersom jag inte mår så bra.. känns inte super kul att behöva gå upp runt sju imorgon bitti.. Ska fundera på detta!!

Puss :*

sometimes everything is wrong.

Hej!
Jag vet att de var ett tag sen jag skrev nu och im sorry! Har inte riktigt haft verken tid eller lust.. så är det med den saken!

Har egentligen en hel del att skriva, det var till exempel en helt galen helg! Har inte haft så sjukt kul på bra länge! Fredagen spenderades först hemma hos Boten med bra vänner sen var det sorello, blev en rätt tidig kväll, jag var nog hemma runt tolv :) Sov gott gjorde jag i alla fall!
Lördagen var dessto vildare!
Steg upp runt nio på morgonen för vid tio skulle vi åka iväg till Halmstad för att ha så roligt med Joe som möjligt innan han skulle åka. Vi begav oss till Arosfortet (typ fångarna på fortet) Där spenderade vi två timmar & hade sjuk kul, skrattade så mycket att jag fick ont i magen!













Efter arosfortet skulle det intas mat ifrån Steakhouse, som tydligen var stängt, istället blev det ett ställe som hette NorrePort Restaurang & Bar, super gott !




Efter maten stressade vi hem ifrån Halmstad för att fixa oss för fest! Förfesten ägde rum hos Elin , alltid lika trevligt! Självaste "festen" var ingen mindre stanns än på sorello!



Blev lite shotar, kanske några för mycket!



Emma & Jag på toaletten, tyckte det var roligt att ha en bild av Emma när hon "gjorde sitt" så att säga ;)

Efter Sorello spårade kvällen ur och det blev en efter-fest i Möckeln & en efter-fest-efter-efterfesten vid polishuset här i byn, eh eh eh ! Säger inte mer än så! (Boten jag vet att du skrattar nu!)
I vilket fall som helst så staplade jag hem runt halv fem på morgonen i dummare än dessa skorna!



Jag var duktig och ringde lite fyllesamtal & sånt roligt! HA! Men jag somnade som en stock när jag kom hem och var inte super pigg när Boten ringde mig kl 10 på söndag morgonen... hade tydligen lovat att äta frukost med henne! FAN

Resten av veckan har varit helt normal och inga dumma händelser har inträffat, förutom att Joe åkte till Afganistan i tisdags morse :/, han kommer inte hem på 2,5 månad.. Sug! & att jag ha dragit på mig en super jobbig förkylning! Hur jobbigt som helst! Hoppas den går över till i helgen för då blir det partaj igen! ;)

Nu ska jag ta mig ett avslappnande bad med en massa ljus och kolla på "how i meet your mother", sköööönt!
Puss :*


Jag & Boten.



Joe Nina & jag.

RSS 2.0