I aim to be, your eyes

Nu är det bara jag & pip kvar. Anna gick hem för en studn sen efter att vi varit på maxi & handlat överraskningar till pojkarna & jag handlade också ett lås till vårat förråd & en skursvabb :) På ikea var vi med där köpte jag två små vaser , plast blommor, matlådor till nicklas & lite mer tyg som jag skla sy om till överdrag till kuddarna i soffan! När vi kom tillbaka hit fixade vi och donade lite, så nu är det ännu hemtrevligare än innan :)



Rätt okej eller ? Det tycker jag i alla fall, tavlan ska inte vara där sen , den ska upp på någon vägg :)
Men nu ska jag ta sista ciggen & sen försöka sova, får se om det blir skola imorgon eller inte, mår inte super, har huvudvärk, ont i ryggen & känner mig febrig, kanske är Tina som har smittat mig!  För hon hade huvudvärk ont i ryggen & kände sig febrig idag :s men men, vill ändå till skolan imorgon, är sista dagen innan lovet och det kommer 46 gäster imorgon , det har inte jag varit med om innan. Hade varit kul att se om det blir så stressigt som läraren säger, tror inte det. Som sagt ska ut och röka nu sen blir det sängen! Puss hej

Along with the sunshine

Hemma efter en rätt tröttsam dag i skolan, visst vi har skrattat som vanligt men jag har haft huvudvärk ett tag & sen blev jag riktigt trött när vi har kollat på film två gånger idag! Snacka om sömnigt! Senare på förberedelsen inför imorgon så puttsade jag tina nisse & evelyn, en jävla massa glas, bestik & tallrikar! Se själva






Men nu är jag lite piggare & har även kidnappat anna så hon är också här. Jag ska bara fixa min farm på facebook & sen går vi till ikea, hoppas vädret håller i sig så vi slipper regnet !

Puss

The walls line the bullet holes

God morgon, jag har nys varit ute med pip & nu sitter jag här en stund, ska snart steka några ägg & fixa till mig lite, sitter fortfarande i mjukis byxor. Ska också bädda min säng med mitt nya överkast som är sjukt stort! Och jag som tyckte våran säng var stor. Sen på tal om något helt annat, så är jag förvirrad idag, är det onsdag? måste kolla upp detta! Om det är onsdag så ska vi ut och gå på gympan, hoppas vädret blir bättre annars stannar vi nog inne!

Snart påsk lov med! Och röd dag denna fredagen så det betyder att nicklas kommer hem på torsdag! Sen påsklov i en hel vecka, vad fan ska jag hitta på i en hel vecka?, Jo! Lizzette ringde igår & henne kan jag alltid träffa det har jag både tid & råd med denna månaden :) Men nu ska jag äta Puss hej!

god night

nu är denna dagen slut för min del, nyss kollat på cougar town & pratat med min älskling så nu är det dags för sängen, sov gott allihopa!

With just a little more poise than that

Hemma, igen! Gick hem till mormor & snackade lite skit och drack en kopp kaffe. Sen gick jag hem till mamma och åt middag, kotletter sås & potatis :) gott gott! Efter det fick hon sig ett ryck att åka till husvagnen och kolla lite, morsans kompis marie följde med. Efter husvagnen åkte vi till maries gamla hus, där det fortfarande finns saker som är hennes, (hon har precis sålt huset, efter skiljt sig ifrån sin man) Så vi gick in och hon sa att vi fick ta vad vi ville ha, då kan jag tänka mig att mitt ansikte lyste :P inget är ju bättre än att shoppa utan att behöva betala :D Jag fick tag i en matta, en tavla, en lampa, ett överkast till sängen, två stora kuddar, två vita krukor, två klädhängare, två längder gardiner som jag ska sy om till kuddfodral, ett par byxor, en kjol, en skurmopp/hink & en massa kryddor ! Det lät väll helt fantastiskt :) Så nu har jag hängt upp en klädhängare i en kvart & är genomsvett, hur fan kan man stå och skruva med en sån skruvdrage, den var ju sventung! Men lilla jag fixade det ändå :P, så lite muskler finns det allt på denna lilla kroppen haha!


Den jävliga klädhängaren, jag vet att den är lite sne, men det kunde jag inte hjälpa!


Lampan !


Den söta kjolen & mina otroligt bruna ben ! ;)


Nu ska jag hoppa in i duschen i väntan på att nicklas loggar in på msn & sen blir det cougar town eftersom desperate housewifes är utbytt emot CSI eller något piss!
Ha det gött

Talk to the mirror, choke back tears

Hemma efter en rätt lung & rolig dag i skolan. Den började med ett dryckeskunskaps prov som jag inte alls var förbered på, hade helt glömt bort det, men vi fick kaffe och lite frukost bröd i alla fall :) Efter det var det naturkunskap , där löjlade vi oss som vanligt, det var bara jag jenny & clara just då. Även bygg var på rätt roligt humör idag, det händer inte så ofta, och Lotta våran lärare var allmänt förvirrad! Sen kom lunchen smygndes & det hade den inte behövt för det smakade skit. Då kom även johanna till skolan efter att ha varit hos tandläkarn. Senare så hade vi förberedelser till torsdagens påskbuffé, johanna och jag lekte med fyra kilo lax, eller okej jag lekte med laxen :) dom är så slemiga & stora :P






När vi var färdiga med laxen skulle vi göra fisk paté och det luktade inte gott & smakar alldeles säker inte gott heller! Vågade inte smaka, det såg ut som någon man spytt upp dagen efter en ordentlig fylla! Så isället slabbade vi med vatten & jag fick en disktrasa i ansiktet, kastad av mig själv :s det är bara jag som lyckas med sånt.
Jag störde clara lite också, hon gjorde äggtoddy paffä, om det stavas så? Det var rätt gott :)

claras Äggtoddy paffä!

Nu ska jag ta ut pip & gå hem till mormor, senare blir det middag hemma hos mamma & mimmi. Puss hej!

I'm the narrator and this is just the prologue

God morgon, jag har redan varit vaken i en halvtimme så min morgon är förbi snart. Tog ut pip som mår bättre på en runda i det kalla morgon vädret & när jag kom in gjorde jag ett hål i mitt skärp, hur svårt ska sånt vara egentligen! fick slita som ett djur. Men det gick & nu sitter byxorna som innan ar förstora i rumpan som en smäck! :)
Ska ta och göra lite frukost & sen får jag fixa till mig. Behöver inte stressa idag för idag ska jag cykla till skolan. Min cykel var aldrig sönder utan kedjan hade bara frusit när det var så kallt, hehe dumma mig! Så hoppas att jag inte rammlar på en isfläck när jag ger mig ut för inatt har det frusit på . Uuuch!

Nej här har jag inte tid att sitta. ha en bra dag Puss!

Send for all your absent lovers things

Sitter och pratar med nicklas på msn, & han skickade en sida till mig med super häftiga skor :)










Var dom inte tuffa!? Ska tjata nicklas så jag kanske får ett par i alla fall :)
Här är sidan!

Suzanne Saperstein

Har varit hos mormor en stund & tittade även in hos mamma en runda. Men nu är jag hemma igen & i full gång med att skaffa mig lite info om svenska hollywoodfruarna, Den jag fastnade för var Suzanne Saperstein, hon lever det ljuva livet hon. Hon gifte sig med David Saperstein & flytta till ett palats som är en exakt kopia av ett palats i italien. När dom skiljde sig fick hon som först 700 000 kronor i månaden, när skiljsmässan var färdig fick hon huset som hon nu säljer för 875 miljoner kr, det är vad jag kallar att glida egenom livet! 875 miljoner , det går ju inte att föreställa sig hur mycket pengar det är , vad ska man göra med alla dessa pengar :s helt galet ! Men jag måste säga att 700 000 kronor varje månad rakt ner i fickan hade jag gärna haft! :)
Här är huset


Där hade jag med velat spendera en vecka eller två :)

Just for the attention

Gud vad skönt det var ! Gick i 40 minuter, jag tog tiden :) i duggregn! Men det var svalkande och inte alls kallt!. Det måste jag göra om, maskinen jag har här hemma har börjat bli dammig & dammigare får den bli för den vill jag inte gå på när det är så skönt att gå ute. Nu blir det att svalka av sig lite & sen hem till mormor. Puss

Cause that's just ridiculous...ly odd

Jag har inte mycket att göra, det får mig att vilja gå ut. Men vädret säger till mig att stanna inne. Nu har det io försäg slutat regna , men det är kallt ute & blött!  Ska hem till mormor om ca 40 minuter då tänkte jag att jag kan gå en lååång runda så jag har något att göra plus att jag måste röra på mig innan jag väger 100 kg! , Nu väntar jag bara på att min mp3 ska ladda färdigt så jag kan lyssna på lite musik när jag går. Den är nog snart färdig hoppas jag. Jag blri galen av att inte göra något!
Pip han mår lite bättre, men han sover fortfarande hela tiden, men han äter och går runder lite då och då. Stackars liten, jag vill bara mysa med han så att han ska må bättre. Ska nog göra det tills mp3:n är färdig . Puss hej

After a long and sleepless night

God morgon, eller ja en god morgon vet jag inte om det har varit här hos oss, när nicklas klocka ringde idag gick jag upp för att bortsa tänderna & möte världens spya. Stackars pip, jag har hört hur han har gnällt men inte att han har spytt. Jag tycker så synd om han. Nu ligger han i soffan och vilar, funderar på att vara hemma med han idag, men det känns inte heller riktigt okej för jag skulle göra svenska provet idag som jag missade förra veckan :s, sen vill jag inte lämna han ensam. Min lille bebis mår inte bra :(

how desperately we need to be redeemed

kollar på tv med nicklas, vi steg upp runt halv elva idag vilket jag tyckte var rätt sent. Vi åt lite frukost vid köksbordet som har fått två stolar, det var på tiden.




Lite senare så åkte vi hem till nicklas mamma & janne,  nicklas mormor var där också, kul att träffa henne lite. Vi stannade inte så länge dock, kom dit åt lite rester :) sen åkte vi hem typ. På kvällen var nicklas fylle chaffis men under tiden han var hemma gjorde vi mat, köttfärsfyllda paprikor med äppel sallad & baguetter :)



Och senare på kvällen kom adde & anna hit, & kollade på Avatar. Riktigt bra film, rekomenderar verkligen alla att se den! Nu ska jag försöka hjälpa nicklas att komma på vart han ska ha datan & sen får jag göra lite mat!

Weathervanes my one and lonely

sitter i soffan, kollar på south park, svettas & har huvudvärk kanske en förkylning på G? vad roligt det ser jag fram emot :s, ska nog hoppa in i duschen & sen lägga mig i sängen, tvinga nicklas att klia mig i håret & läsa, låter inte det som en väldigt bra plan? Har en lång dag framför mig imorgon, eller det känns så i alla fall, ska städa diska tvätta laga mat & träffa johanna på kvällen en stund. Får se hur mycket av det jag orkar. Men maten är jag sugen på i alla fall, hade tänkt göra chili corn carne , har aldrig gjort det själv men hur svårt kan det vara :)
Nu ska jag i alla fall duscha puss hej!

feeling good

nicklas är hemma! ska bara mysa idag, vill ligga i soffan och ta det lungt, jag är sjukt trött & det ser jag honom att han också är.
I skolan idag var vi mest ute i det fina vädret. Hade ost bricka på storköks lektionen idag & det var gott att sitta ute i den varma solen & äta gott bröd med fina oster! Det är vad jag kallar skola :) Efter lektionen stannade vi ute ett tag och jag hade kameran med mig så blev lite bilder

jag & johanna



Ost bricka :)

Min älskade klass!
'
vi busade lite! Tina johanna jenny clara & jag


:)

Rather lay awake in a bed full of sorrow

God morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt godmorgon god morgon i köör :)

Idag är jag super glad för idag kommer nicklas hem, idag ska jag få pussa på han ansikte, idag ska jag få krama han varma stora kropp! OOOOH vad det gör mig lycklig! Fredag är min favvorit dag :)
MEn innan nicklas kommer hem har jag en inl'mning & ett prov att göra, har varit en ducktig flicka och gjort färdigt inlämningen och övat på provet. Även jag kan om jgab bara ger mig fan på det!
Min pannkaka ligger i stekpannan på spisen och blir varm, ska snart äta. På tal om värme, vilket väder vi har idag va? tittaed ut och blev helt bländad av det sköna morgon solen! Men nu kommer problemet, vad ska man ha på sig en dag som denna? tajts får det bli , men sen då? Aja det är mitt problem inte erat, nu blir det frukost & vakna med the voice!

take your shoes off, dance in the rain

ÄNTLIGEN är jag färdig med recentionen, jag vet inte hur det stavas :s men skit samma. Klockan är för mycket även ikväll så ska gå och lägga mig direkt efter detta. Fyra sidor lång blev den & jag har väldigt ont i min hand/arm/fingrar nu. Det är bäst att våran lärare accepterar att jag skrev den för hand, annars ska jag trycka upp den så långt i hennes röv att inte har något val än att acceptera det. Men men, ingen mening att reta upp sig för det nu, måste var lungn när jag ska sova. Upp tidigt imorgon med. Halv sju som vanligt. Men nicklas kommer hem ju och då stiger jag gärna upp och går till skolan så tiden går fortare!
Nu måste jag sova Puss !

congratulations

Kom på en sak! Jag måste gratta niclas andersson som fyller 18-bast idag! tänk vad tiden går fort! lärde känna niclas när jag började sexan. Helt galet! Grattis i alla fall!

And we are all connected to each othe

Uuuussch, jag tycker inte om läxor & prov. Jag är inte bra på att lära mig saker själv , alltså är jag inte bra på att öva, inte på sånna saker i alla fall. Men jag hoppas att det går bra. Just nu så väntar jag på att nicklas ska komma till datan, jag behöver ett dokument som finns på den datan han har med sig. Behöver det för där är mina stöd ord som jag skrev ner samtidigt som jag läste boken. Men det finns en chans att jag har raderat den när jag rensade datorn på skit som jag trodde jag inte behövde, där fick jag. Hoppas den är kvar. Får väl försöka börja skriva lite i alla fall . Vill inte!

Come run the hidden pine trails of the forest

Nu steg jag just in egenom dörren efter att ha varit nere på second hand ett tag med adde anna & wäner. Trevligt, fick med mig denna lilla hemtrevliga saken hem :)

tyckte den verkade mysig, nu ska jag bara lista ut vart jag ska sätta den ? förslag någon? Ska också tacka adde som betalade så länge, tog inte med mig några pengar eftersom jag inte planerat att köpa nått. Men bara för det så hade dom många fina saker där nere idag, får gå ditt på lördag också och köpa speglen jag hittade :) & skorna! På tal om skor har nicklas lovat mig att jag får köpa skor för 500 kr denna månaden :D Det gör mig glad! Han skulle köpoa något för 500 & då tyckte han att det är inte mer än rätt att jag med får göra det. Och jag säger inte emot, behöver verkligen uppgradera mig lite :P.
Imorgon är det fredag & jag vill att tiden ska gå fort så han kommer hem ! Antagligen kommer skolan bara flyga förbi medans tiden här hemma kommer gå sakta som tusan. Men han kommer i alla fall hem!

Nu måste jag öva på provet & skriva en bok resension om 'när jag hör din röst' som jag läste för typ en månad sen, lite svårt att komma ihåg precis allt, får kanske kolla på filmen så jag blir påminnd. Men det ska nog gå bra. Hoppas också provet går som jag vill! Bajs prov!

Puss

with a sense of poise and rationality

Uppe igen, somnade rätt tidigt & jag sob sköt :) Läste i en halvtimme innan jag släckte så har lite ont i armen nu, noken är tung ;)
Idag ska vi vara i köket, jag gör efterrätten, glass och banankaka. Ingen har alls mycket att göra idag så får väl städa en massa. Det är ju påsklov snart och då ska köken städas grundligt, lite av det får vi nog göra idag, bra de egentligen då slipper vi allt nästa vecka. DEt är bara två dagar tills nicklas kommer hem nu, idag & imorgon. fast räknar man imorgon? i så fall är det bara en dag kvar! :D Nä jag tänker på det blir jag välldigt glad!
På tal om att vara glad, vad gör inte en glad om ett fat med våfflor? Jajemen, idag är det den internationella våffel-dagen. Alltså ska jag göa våfflor i skolan också. Får se hur det går, min speciallare är pannkakor :s


Ha en bra dag !


You'll learn things you never knew, you never knew

Nu blir det sängen. Saknar att somna bredvid min älskling, jag vill att han ska komma hem nu ! Saknar han otroligt mycket. Hoppas att morgon dagen går snabbt så fredag kommer & han kommer hem! Jag bara längtar tills han sätter handen på dörrhantaget! jag vet en som kommer kasta sig i famnen på han ;) Jag älskar min nicklas. Mitt allt!

God natt

and this is just the prologue?

Har ätit, diskat & tvättat färdigt nu :) jag är dukig! Nicklas ringde innan också, skötn att få höra hans röst lite med, och inte bara titta på han när han sitter 12 mil bort. Snart är det faktiskt dax för sängen, måste börja sova ordentligt, blir så satans trött efter lunchen i skolan så man håller på att somna. Får bli ändring på det! Men innan jag ska krypa ner i sängen får jag lägga in de rena kläderna sådom inte blir allt för skryngkliga, kanske ska duscha också, om jag orkar vill säga. Just nu väntar jag på att nicklas ska logga in på msn, det tar väldigt lång tid för han ta duscha idag, han ringde för 30 minuter sen & han skulle hoppa in i duschen direkt, har han ramlat tross? nej såna tankar får man inte tänka!
För övrigt tycker jag alla ska gå in och kolla denna videon, hunden är sjukt söt & det låter som att den skriker emmmy EMMMMY! haha
the weirdest dog ever den är så söööööööööööt! jag vill ha en valp! Hunden i videon är samma ras som pip , alltså såg pip ut så när jag fick han :) Och jag vill ha en till!


Oh, wonderful caricature of intimacy

hejhej, nu sitter jag här igen. Och gör samma sak som i morse, spelar farmville & väntar på att tiden ska gå.. Ska nog se till att göra lite mat snart, får bli pyttipanna & ägg idag. Orka göra värsta middagen till sig själv!
Annars så har det inte hänt mycket idag. Skolan var jag ju självklart i & den var lika roligt som vanligt :) Kom dit vid kvart i åtta, tog en cigg & gick sen in, johanna som var ruskigt förvirrad idag skickade ett medelande till mig vid tjugo över sex att hon hade försovit sig :s ? hur gick det till undrade jag, hennes buss går typ tjugo över sju. Men men, när jag kom till skolan var det bara jag och jenny där, så vi gick till samhälles lektionen & förtfarande var det bara vi där, bygg var i växjö, johanna 'försov' sig haha & tina skulle komma vid nio. så det blev ingen lektion istället drack vi kaffe och snackade om djur :) denna dagen har varit lustig!
Efter skolan gick jag ut en lång runda med pip i det sköna vädret, sen gick jag hem till mormor. Kastade i två maskiner tvätt innan jag gick ut också. Så stannade inte hos mormor så länge. Nu sitter jag här och börjar bli hungrig. Är även rätt trött, får lägga mig tidigt idag!

Puss

but theres no one home,

God morgon allihopa. klockan är lite i sju & jag spelar faktiskt farmville :s lite av en tönt jag vet , men sånt måste göras. Annar så steg jag upp för en halvtimme sen & jag är fortfanade inte pigg, alltså kommer jag inte bli det på ett tag. Känns ju super. Ska snart sminka mig & fixa håret sen får jag packa gympakläder till både mig och jenny :) jenny har inga mjukisar förstår ni så jag är snäll och lånar ut mina till henne. Men här kan jag inte sitta och söla, jag måste rappa på, skolan börjar ju om en timme redan & jag måste äta frukost också. Ha en bra dag!

I want your everything

Nu är min tv kväll slut. Sitter istället här och kollar på nicklas i cam. Han gör inte mycket, han sitter mest där :) Men jag gillar att få titta på honom. Snart är det dax för sängen, men föst måste jag föna håret. om ut ur min läskiga dusch för kanske tio minuter sen. Dushen började gå igen efter jag stängt av den torkat mig och gått där ifrån :s, sjuka dusch jävel! Imorgon onsdag & jag kommer få skit på svenskan för att jag inte var i skolan i måndes och gjorde provet. Skit lärare. Men på eftermiddagen/kvällen ska jag nog träffa anna, om jag orkar vill säga. Väll nästan bara gå och lägga mig efter skolan.
Men som sagt ska föna håret nu sen måste jag sova, klockan är för mycket nu. Puss hej!

a day in school

God kväll, eller vad man ska kalla det. Jag kollar egentligen på halv åtta hos mig , men det är pause nu & då tänkte jag bjuda på lite bilder som jag tog i skolan idag. Som sagt så är det tisdagh & det betyder att vi har bakat halva dagen idag. Jag bakade Amerikans äppelpaj , minttoppar & kokostoppar. Lite brottom fick jag allt i slutet men jag han med allt jag behövde :) Men alla är inte lika samlade som jag, och det slutade med att ungnen som jenny hade sina marränger i började ryka! Alltså hade hon bränt dom allihopa! Här kommer lite bilder :)






Här få elever & lärare på skolan köpa det vi har bakat, varje tisdag!


En blyg clara

pancakes

PISS, hade nyss skrivit ett lång jävla inlägg när jag råkade klicka ner sidan! Men men, jag steg upp vid kvart över sex, tog ut pip & gjorde sen pannkakor, fick för mig att jag skulle äta en ordentlig frukost & nu är jag mätt . Har också plattat håret & sminkat mig, ska bara fixa håret med. Får se hur det blir idag. Mensvärk har jag med, något så fruktansvärt. förhoppningsvis går det över! vi ska ju baka halva dagen idag :s
Men nu ska jag fixa håret sen får jag ta på mig lite vättiga kläder! Puss hej

Take you wonder by wonder

har nästan precis kommit hem ifrån adde & anna. Vi drack en kopp kaffe & kollade på tv, pratade gjorde vi lite med, i alla fall jag och anna :) Jag tycker om anna! hon är skit bra :) Nu sitter jag hemma i köket vi denna stora jävla dator & har nyss sagt god natt & hej då till nicklas, som fortfarande hade camen på när jag kom hem. Så jag smyg printade han när han såg så mysig ut, han kurrade ner sig i täcket & jag önskar jag kunde ligga bredvid han. Men det kan jag inte, inte ikväll. Jag längtar något så otroligt mycket till fredag, jag längtar så mycket att jag tror jag spricker snart. Jag vill att dagarna ska gå så snabbt att man knappt hinner med. Men en sak är säker, tiden går fortare när man har något att göra, därför blir det skola för min del imorgon. Och det betyder att jag måste duscha, skulle gjort det innan men bakade istället. Och klockan är redan för mycket. Halv elva :s, måste sova lite också. blir nog att sova på soffan inatt, finns inte lika mycket plats där så då känns det kanske inte lika mycket som att jag är ensam.  Men innan jag går får ni mysbilden på nicklas! Sov gott, jag ska försöka!


Min älskling, tror inte han vet hur mycket jag uppskattar honom & hur mycket jag älskar han <3

thank you

kom nyss hem ifån mormor. blev inte att jag var där så länge, var sjukt hungrig så var tvungen att gå hem. Nu sitter jag och camar med nicklas på msn , eller han camar & jag kollar. Har ingen cam på denna datan :( Han är så söt när han sitter där i deras lilla jobblägenhet

Jag tycker om att sitta och titta på honom :)

Ska tacka anna lite tänkte jag, ni kanske har sätt komentaren hon la in på inlägget jag skrev i morse. Anna tack! Det betyder väldigt mycket för mig att höra det. ikväll kommer jag inte bort, men imorgon kan vi väl ses ? hade varit kul att ha någon att prata med, blir lätt väldigt tyst här hemma. Jag slutar vid halv fyra imorgon (tisdag) du kan väl ringa eller något? måste ju hem direkt och ta ut pip, men kanske kan skynda mig upp hos er en runda innan jag går hem. Men ring är du snäll, vill gärna prata! Puss

Anything is better than to be alone

har nyss faknat ur min dvala lite. la mig på soffan & somnade, det var otroligt skönt. men nu känns det som att jag behöver en dusch. Ska även paka har jag fått för mig, lite schackrutor & hallongrottor, jag behöver vara aktiv tills ikväll så jag kan somna då istället. För det lär inte bli lätt. Nicklas tog med sig laptopen så kan inte kolla på film när jag ska sova heller. Blir antagligen att sova i soffan hela veckan :s kommer ha mottligt ont i ryggen efter det i så fall. Nu ska jag hoppa in i duschen i alla fall så jag blir människa någon gång snart.

Jag ska bara säga till min underbara klass, förlåt för att jag inte svarade när ni ringde, 1 - jag hörde det inte, för jag sov & 2 - jag behövde lite alone time. Men jag älskar er!

summer

hittade gamla bilder sen i sommras, när vi tog båten ut till lyckan. En ö i sjön som vi har här :) en jätte fin ö !





Vad kul vi hade det! jag längtar till sommarn!

i miss you already

nu har nicklas åkt ifrån mig, han ska börja jobba borta vi veckorna nu igen & det gör mig ledsen :(, fick ett anfall innan & började stor lipa. har gjort det några gånger innan så det är inget nytt. Tycker inte om att han åker ifrån mig. fast vi retar oss på varrandra ibland så älskar jag han något så otroligt mycket & jag hatar när han åker bort. Jag tycker fem dagar är alldeles för mycket! åhh jag saknar han redan!
Ska vara hemma ifrån skolan idag, vi har redan börjat. skulle faktikst gå dit för vi har ett viktigt prov idag i svenska, men fick mitt anfall vid halv åtta och sen såg jag inte mänsklig ut så jag stannar hemma & samlar ihop mig lite idag. känns som att jag behöver det.
något mer har jag inte att säga nu. antagligen kommer jag vara sjukt uttråkad innan klockan blir nio. så får se vad jag hittar på..

I can show you the world

nicklas och jag var och stor handlade lite inna idag, lånade mammas bil & körde till willys, fem propp fulla påsar fick vi med oss ut. Vi köpte också lite gotte :) så när vi kom hem så mös vi till det med lite glass, chips & dipp!




unbelievable

sitter och kollar på outsiders på kanal 5, det handlar om makalösa barn & en av dom är Terri Calvesbert, hon blev otroligt brännskadad på 85 % av sin kropp! Hur i helva världen kan man överleva något sånt när man är 18 månader! det är vad jag kallar vad jag kallar en livskämpe! Hon har gjort över 80 operationer för att försöka fixa till de kroppsdelar som blev helt försörda i branden. Jag är helt mållös & impad! Hennes mamma klarade inte av pressen och lämnade terri's pappa att ta hand om terri helt själv! vilken feg skit! Är imponerad av hennes pappa!



i got a feeling

vill baka men vet inte vad jag vill göra :o, kanske inte skulle baka. kanske skulle äta frukost för det har jag inte gjort än! haha , är hungrig men inte sugen på nått. får ta och baka bullar eller något, gör knappt aldrig det :)

And everyone who knew her loved her so

god morgon. Igår när nicklas kom hem efter någon fest han var på, så lovade han mig att han skulle göra allt här hemma idag, alltså, diska, tvätta, göra mat & ta ut hunden. Än så länge har inget hänt. ska snart gå upp och ta ut pip för värken jag eller pip har lämnat sängen. Men det känns som att jag kan vänta lite, pip har fullt upp med sitt tuggben :)

a new pet?

jag vill ha ett till husdjur! En katt, en hund, en iller. vad som helst! förutom småkryp och typ spindlar. Så jag gick in på blocket och kollade runder lite, samma sak som jag har gjort dom senaste dagarna och jag hittar en leguan, pappa hade sånna när jag var typ 10-11 & dom är så söta! Inte slemmiga eller hårda överhuvvud taget, man ska inte dra förhastade slutsatser när det gäller sånna djur. Dom kan visst vara farliga men dom pappa hade var super snälla & väldigt mysiga!  Pappa hade tre, två honor och en hane. Hanen hade jag i mitt rum när jag var hos pappa, självklart hade han en bur men när han krafsade på glaset släppte man ut han & då gick han runder och kollade lite :) kommer ihåg att pappa gick runt och bar på dom. Den förste han hade, var en hona, vi fick dock inte reda på att det var en hona förens hon dog, så vi döpte 'han' till Börje. Börje satt på diskbänken när pappa lagade mat & kollade på :)
Man kanske skulle skaffa sig en, dom är ju för härliga. Nicklas är nog inget reptil djur skulle jag tro. Men det hade varit kul att ha en leguan, ovanliga djur. Jag hittade några fina bilder, ingen av dessa är dom som pappa hade, men dom är på pricken lika :) Tänk efter lite nu vad ni tycker innan ni säger att dom är äckliga, för det är dom inte.






Denna påminner mig väldigt mycke om 'Turbo', ödlan som jag hade i mitt rum. Han är sjukt lik den som är på bilden & turbo klättrade alltid i fönstrena och i soffan :)

Dom älskar ju sol! pappa hade en sele till Börje som han tog på henne när det var fint väder ute & gick en runda. Grannarna tyckte inte det var så populärt! :D

One hand in the air for the big city

Nytt ätit frukost med min älskling, blev pannkakor idag. Steg upp för ca en timme sen, fast har varit vaken sen elva tror jag, men det är skönt att ligga och dra sig ett tag :) nu kollar jag på tv & kollar runt lite på facebook. Nicklas han åkte hem till robin med jocce skulle jag tro. Jag hade tänkt hoppa in i duschen och sen gå hem till mormor en runda & fördriva lite tid. Det regnar ute med ser jag nu, så då förstördes mina planer på att gå en runda lite senare. men men, vädret kanske blir bättre eller får jag använda ett paraply .
Men nu ska jag tippsa er om en låt som alla sääkert redan har hört, 'empire state of mind' det är i alla fall en jävligt bra låt! så här har ni den http://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8


i can make it anywhere

Skolan idag gick bra, provet gick bättre än väntat, undra varför ? ;) kan vara för att läraren inte var med oss när vi skrev provet så vi kunde kolla i papprena och prata bäst vi ville, men jag kunde några av frågorna i alla fall. Efter skolan så följde johanna med hem, drack en kopp kaffe & sen skulle hon med bussen så blev en liten sväng här hemma för hennes del :P, nicklas kom hem tidigt idag med, skönt! han hade sågat sig i benet idag, men byxorna stoppade sågen så det blev bara ett litet hål i brallorna så inte större skador mer än ett blåmärke, det var lungnade!

Just nu sitter jag i soffan och kollar runder inne på hm.se dom har fått in nya kläder 'the carden collection' fina kläder måste jag säga, men får se om det blir att köpa något :P annars så ska jag snart sätta igång och läsa den fjärde och sista boken i twilight serien, läste ut fyran igår kväll. Senare blir det att laga mat, lite kotletter brunsås & kokt potatis eller kotletter klyftpotatis och beanese sås, har inte bestämt mig än så får se :)
Men jag vet att jag inte ska skriva mer nu i alla fall, Puss !

Cause it's nine in the afternoon

God morgon, äntligen är det fredag, åhh jag längtar så mycket tills skolan tar slut idag & jag får gå hem & slappna av lite. Idag har vi en inlämning i svenska, som jag inte har gjort :s, trodde att jag hade den hemma , men det hade jag inte när jag faktiskt tänkte göra det igår. men men det är snt som händer. kanske jag få min lärare att få ur stocken ur röven och bli lite glad så jag kan få göra det på lektionen istället :) Annars så har vi även prov idag på morgonen, det kommer kanske gå bra, för när jag lästa igenom det igår kväll så vad allt typ lika dant, men hur åter det i era öron när jag säger att du ska beskriva profylaxen hos camolybakter ? hehe, det är inte så himmla lätt va :P. Men det var rätt så lätt i alla fall för mig som vet vad det handlar omså förhoppningsvis kommer det gå i alla fall okej!

Men nu ska jag bjuda på en låt/video som jag hade på hjärnan hela dagen igår :)
http://www.youtube.com/watch?v=Ce8fPozyQbc

Njut, nu ska jag gå till skolan, Puss hej

Cause she couldn't ever catch me

Idag kollar vi fortfarande på katter, har även ringt på den som jag snackade om igår, men hon som säljer katten svarar inte, sicket as!, hade varit kul att kunna hämta den till helgen. Får ringa imorgon igen :) börjar bli lite sent nu.

I skolan idag så var jag som sagt i serveringen & det kom ca 45 gäster & vi hade buffé, vilket var en lättnad. Men snacka om att jag hade ont i fötterna när vi slutade och jag väl fick sätta mig ner! helt galet, måste skaffa bättre skor att ha till sånna tillfällen. Men förhoppningsvis kommer jag inte vara i serveringen så mycket.
Efter skolan gick jag direkt hem till anna som inte var hemma, då kollade jag telefonen & hon hade skickat sms, så jag gick till olé istället där hon befann sig :), vi hämtade hunden & gick hem till mormor och drack kaffe. Senare hjälpte vi mormor att handla lite sen gick vi till ikea. Jag köpte lite tyg som jag ska hänga upp på väggen när jag får tag i saker till att kunna göra det. Köpte öven ljus , för man kan inte gå på ikea utan att köpa ljus :) Anna hon handlade också lite smått & gott. Sen gick vi hem till mig, skulle tränat som jag skrev i morse men det blev att jag gjorde midddag för nicklas hade kommit hem. Soppa fick det bli idag, det var gott ! Efter maten kollade jag och anna på videon som vi skulle träna till, carmen electra strip aerobics, vi kom fram till att det var inte riktigt våran grej, så ska prova hennes hip hop dans istället :), det är nog lite mer i våran stil :P

Men nu har anna gått hem, även adde som också var här & jag ska nu ta ut hunden & sen hoppa in i duchen sen blir det sängen, har ju trotts allt varit vaken sen fem i morse, så jag kanske kan somna tidigt idag, hoppas det i alla fall! Imorgon är det prov i skolan och jag har inte kollat på dom papprerna på fem veckor :S så får se hur det går. Det är i alla fall fredag & det är ju alltid välkommet :)
Sov gott nu Puss !

Förresten, många besökare idag det gillar jag ! fortsätt så :D

Breaks free of my wooden neck

Morgon.., är inte alls på humör idag, försökte somna om när nicklas steg upp vid fem, eftersom jag inte somnade för och ens tre inatt skulle jag tro, men inte kunde jag somna, och jag kunde inte heller somna när nicklas kom in och sa hejdå till mig. Så jag steg upp, då var klockan sex, jag sa ju igår att jag skulle gå upp vid sex, men bestämde mig sen att jag skulle upp vid halv sju istället. Jävligt jobbigt att inte kunna somna om, kännde mig super trött men inte kunde jag sova. Så steg upp då vid sex & tog ut pip, gick en runda på en kvart, det var skönt att ut och gå. Pip tyckte med om det, men när vi kom in så in med han i duschen, för han var kålsvart av all smällt snö.
Men nu ska jag ta en kopp kaffe & äta en macka, sen ska jag nog diska. Efter skolan ska jag hem till anna & vi ska 'träna' haha, får se hur det går. Puss !

the moment cracks along the sidewalk

nu har min blogg fått en makeover :) äntligen! Tack så hemst mycket ida aka http://releasemecandyman.blogg.se/ :) Nu får det bli sängen, ska upp vid sex imorgon & gå en lång runda med hunden innan skolan som börjar vid fem över åtta.Blir köket imorgon hela dagen , eller jag ska vara i serveringen med tina, 45 gäster har, vad ska man säga 'anmält sig' att komma eller något liknande. Det kommer bli tufft, förhoppningsvis så är det buffé, har inte lust att bära, 135 tallrikar fram och tillbaka, alltså tre rätters middag, 45+45+45 , det lär bli jobbigt, men som sagt hoppas på buffé!
Och jag hioppas på en katt! får se hur det blir :) önska mig lycka till! Puss hej!

katt ?

sitter och kollar på blocket efter en katt, jag och nicklas har pratat om det ett tag, vi hade ju staffan innan, men jag tål inte dom egentligen, men det finns ju allegi tabletter, kanske kan lära mig att ta sånna :P, skulle vilja ha en katt, hittade en på blocket nyss, som har något av ett dvärg syndrom så den blir inte så stor, vilket betyder att den är precis som jag vill ha den. Dom är ju sötast när dom är små! så får se , ska fjäska lite för nicklas :) Puss!

A daydream spills from my corked head

har bakat färdigt nu, eller ja för ett tag sen. Gick hem till mormor med några stycken & drack lite kaffe, nicklas följde också med. Nu sitter han i köket vid 'sin' nya data & jag sitter i soffan, kollar på desperate housewifes, som är slut nu. Ska nog hoppa in i duschen & sen ska jag försöka få nicklas att diska, för det lovade han att han skulle göra!  Annars så är jag super sugen på att ändra bloggen, men har ingen aning om hur jag vill ha den, så är det någon av er som har ett förslag eller två är jag glad att ta emot dom! Nu ska jag sluta skriva, och istället bjuda på lite muffins bilder!






dom ser äckliga ut men dom var skit goda! & kladdiga :)

Dumlemuffins

känner mig lite bättre så jag beslutade mig för att göra dumle muffins, väntar nu på att smöret ska smälta. Nicklas kom hem tidigt idag för jocce sågade sig i benet, men ingen fara, 11 stygn senare så är han okej. Så nicklas sitter och kollar på min rumpa medans jag bakar :)

Northern downpour sends its love

som sagt , är sjukt förkyld, näsan är täppt, huvvet värker, magen kurrar & ögonen rinner! Skit förkylning. Jag lyckades i alla fall somna om rätt så gött i soffan innan. Men när jag vakande så trodde jag halva dagen skulle ha gått men det hade den inte, klockan var halv elva :s, så jag har fortfarande rätt mycket tid som jag måste döda. Och jag har fortfarande inte ätit frukost. Blev rätt sugen på broccoli & pasta, men får se om jag orkar gå att handla. Kanske går hem till mamma och ber om mat istället. Men just nu ska jag dricka lite kaffe så jag får upp min kroppstemperatur lite sen får jag se om det blir något att äta. Puss

Then we should feed our jewelery to the sea

idag är jag sjuk & det känns inte bra alls, när nicklas steg upp vid fem så började jag hosta som en galning & igår kväll så började jag nysa typ sju gånger på rad! det var jobbigt! Men jag somnade om i en halv timme efter att jag slutat hosta, sen när nicklas kom in och sa hej då så böjade jag hosta igen & fick självklart huvudvärk också! så jag har varit vaken sen klockan sex & nu har jag flyttat ut i soffan istället, kollar på 'vakna med the voice', blondin bella & tyra var nyss där , dom var inte speciellt intressansta tycker jag. Kollade runder på facebook & hittade en grupp som heter 'high heels' där blev jag medlem & hittade väldigt många häftiga skor !

Giuseppe Zanotti, svin dyra ! men ur snygga!

hur tuffa var inte dom?! killer heels :)

Balenciaga, tuffa!
Är riktigt sugen på att få en påse med pengar i huvvet & hade det hänt så skulle jag köpa skor!

Feeling as good as love, you could, you can

hemma ifrån skolan :) första dagen i skolan på fem veckor & den var precis som dom brukar , tjejerna var där, allihopa! Den var som jag hade trott, mycket skratt & många jäspningar :P, & självklart fika ! Men nu är jag hemma & är lite trött, om en timme eller två kommer nicklas hem & jag är redan hungrig, får nog ta ett knäckebröd ! kanske går hem till mormor med, det har jag tid med. Puss!

It's how I feel whenever you aint there

Sådär nu har jag ätit, diskat & fixat till mig, får se hur länge håret får vara nere idag :P, brukar inte vara så länge. just nu så tittar jag på svenska hollywoodfruar på tv3.se :) snart ska jag ut i det fina vädret , hoppas det har blivit lite varmare, annars dår jag skynda mig till skolan! :P, Men att sitta här har jag inte tid mer i alla fall , ha en bra dag Puss!


Concrete jungle where dreams are made of

Känns som att jag är uppe lite tidigt idag, klockan är halv åtta & jag kom nyss in ifrån en lång runda med pip. Idag var det inte speciellt vart ute. men sen är det ju rätt tidigt också :) Jag är hungrig som en varg & kaffe sugen som tusan, så ska se till att få i mig lite mat, sen får jag fixa till mig, tänkte ha nersläppt hår idag så det blir att dra fram plattången & hårsprayet :P, men nej snart kallar skolan så nu får jag sätta fart, börjar dock inte för och ens vid nio idag, men ändå! PUSS hej !

That you pledge your only son

ätit liter mer tacos nu, mormor har gått hem så nu är det bara jag & nicklas. Kollar på jon, kate & åtta barn :) Jag gillar dom ! Så himmla kära efter så många år & efter så många barn & så mycket stress som det måste vara, helt galet! Jag hade aldrig klarat , och absolut inte nicklas, ett eller högst två barn räcker, men vad gör man när man får vet att man är gravid med sexlingar :O Än så länge räcker det gott och väl med att passa mysan ibland & pip :) Jag tycker dom är super duktiga! Jon & kate alltså :)

Men nu har jag inte tid, ska mysa med nicklas & kolla på alla barnen!

Painted faces fill the places I can't reach

vin , melodifestivalen, tacos & cheescake. Anna bergendahl vann , grattis grattis, tyckte det var rätt okej, men tyckte ändå att Erik saade skulle vinna, för han var så söt :). Vi åt lite tacos & gabbe var också här, nicklas och gabbe åkte lite senare & lämna mig och mormor, vi drack också lite vin! GOTT! Nu är nicklas hemma igen & nu har vi nyss ätit min goda cheescake, både mormor och nicklas gillade den & fakstisk jag också, får ta med en bit till anna imorgon, hon hjälpte ju trotts allt till :)

Ser allt lite mumsig ut va? ;D

Ska mysa med min älskade pojkvänn lite nu & snacka med mormor :) PUSS

it's a long way downto the bottom

sitter i soffan nu som jag nyss klädde på, sicket skit jobb alltså! Adde & anna är med här. Senare ikväll kommer mormor hit & äter tacos och dricker vin. Så jag ska laga mat & strax så ska jag baka cheescake & jag hoppas att anna ska hjäpa mig :),
Nu ska jag sätter jag igång och baka, ni kanske får se hur det blir senare :) Puss

cause the lie becomes the truth

Hejhej, ligger ensam i sängen ikväll, nicklas han somnade på soffan, han är så söt när han sover så jag har inte mage att väcka honom, han vaknar ändå runt tre och undrar vart jag har tagit vägen & då kommer han in hit :) Jag har i alla fall en gnällig liten Pip här hos mig, han ligger och slickar på sina tassar tills dom blir helt röda, jag vet inte varför & jag vet inte hur jag ska få han att sluta, kan ju inte hälla svart peppar på han! så har någon av er ett tips eller två så säg gärna till mig!
Annars, så gjorde jag mat efter att jag varit ute med pip & hemma hos mamma och druckigt lite kaffe. Maten jag gjorde blev riktigt god. Fläskfile i dragonsås & ris, har aldrig gjort det innan men jag lyckades ganska bra tycker jag. När jag väl fick i köttet i stekpannan, men att skära fläskfile med dåliga knivar det är ingen hitt det ska jag lova! Så tillslut gav jag upp och använde den trogne kökssaxen istället !

Men jag fick dom i bitar ändå tillslut, en riktigt fin fläskfile bit hade jag inskaffat mig också, det är sånt som vi 'kockar' uppskattar, när jag visade den för nicklas skrattade han bara åt att jag tyckte den var så fin , nästan intakt :D
Men som sagt så fick jag ihop en väldigt god middag & nicklas han hör man på när han tycker om maten, 'åh, vad du är duktig' 'ohh' hehe, det är kul att laga mat till någon som äter som ett djur :)
sähär såg det ut när det var färdigt!

Mummsfillibabba :D
Efter maten åkte vi hem till gabbe, nicklas och han skulle fixa lite mera på hans bild & jag orkade inte sitta hemma & vara utan nicklas mer än nödvändigt så jag följde med. Och det var trevligt, gabbe är snäll & rolig! :P. Vi kom hem runt tio skulle jag tro, kurrade ner oss framför tv:n och helt plötsligt så somnade nicklas & där låg jag haha, så jag plockade undan lite & laddade kaffekokarn till imorgon bitti, tänkte ge nicklas frukost på sängen & vara en snäll flickvänn, för han får ju aldrig mat :)
Men nu ska jag läsa , ska försöka läsa ut 'ljudet av ditt hjärta' nu så jag kan börja på den fjärde boken :) Sen ska jag sova, hoppas jag somnar i någolunda vettig tid, trotts att klockan redan är över tolv :O oj vad tog kvällen vägen?! men men, GOD NATT

Lägenhetsbilder!

Här kommer lägenhetsbilderna som jag lovade er :), stressade mig igenom lägenheten & tog en massa bilder. Jag tycker om lustiga saker, gamla saker, nya saker, omorderna saker & tuffa saker :) så våran lägenhet är en blaning av de flesta stilar. Hoppas ni tycker om den!


Denna väggen fixade jag och anna idag, gick till ikea & köpte hyllorna och småtavlorna. Det gula som är i bloman är faktiskt små kycklingar som jag fick av min mormor igår, lite tidigt att påsk pynta jag vet , men dom var så söta så jag ville ha fram dom direkt :)

Detta är en lampa som jag fick av mormor i tidig födelsedagspresent , jag älskar den!

Detta är då en del av vårat kök, inte mitt favorit rum i lägenheten , jag gillar självklart att vara i köket men tycker inte om att det är litet & brunt!

Här kommer något gammalt & lustigt :P, den stod på min morfars bar som jag fick av min morbror patrik, dock är baren förstor för att ha i lägenheten så fick ta upp de små saker som fanns på den istället & denna flaskan är min favorit!

Kommer ni hem till mig så får ni låna ett par tofflor :) måste säga att dom är väldigt sköna :D

Denna tavlan köpte jag & nicklas på en loppmarknad i somras , den skulle hängt vid baren som har samma stuk av gammalt trä , men som sagt baren får inte platts, så tavlan står just nu på golvet, vilket är synd för den är sjukt fin, får hänga den i köket för där är det brunt redan :)

jag samlar på absolut flaskor

Och Dreams flaskor

Denna fick jag av mamma när vi flyttade , har alltid tyckt om den & mamma har haft den så länge jag kan minnas!

Vattenpipa, som används ca fyra fem gånger :)

Vårat sovrum, inte så mycket att hurra för, men jag är inte färdig på länga vägar. det ska upp hyllor på väggarna & tavlor.

Detta är mitt gosedjur 'kaninen' ja han heter så :) han är min äldsta & mest kära egodel, jag fick han när jag döptes av min morbror patrik & han har följt med mig enda sens dess !

sist & minst så är det den lilla 'walk in closet' stavas det så? den är fylld med mina skor, lite av nicklas saker finns där också men mest så är det skor :)

Det var nog allt jag kan visa just nu, jag la inte ut bilder på soffan eller köksbordet eller hallen, hallen är svår att fotoa & jag hade inte tålamod :P, soffan är halv, för jag tvättar den just nu, & vi har inga köksstolar så det ser dumt ur med bara ett bord :), Men där har ni det hela lilla lägenheten, ni kanske tror att nicklas inte har så mycket saker, men jo det har han, jag plockar bara undan de onödiga sakerna :P Men han har bestämt mycket saker i lägenheten det kan jag lova :). Men nu ska jag gå hem till mormor & dricka lite kaffe , sen blir det fläskfile i dragonsås & ris :) ha det bra PUSS!

A dazzling place I never knew

har nyss ätit frukost & anna klev just in genom dörren. sitter och tittar på aladdin på letssingit.com & hittade något så konstigt, jag höll faktiskt på att tapp datan i golvet. gå in på länken och kolla på videon som är en bit ner på sidan till höger.  http://soundtracks.letssingit.com/aladdin-lyrics-a-whole-new-world-k14kv6k mucket förvånade måste jag säga.
Men nu ska jag fica till mig lite & sen beger vi oss ut på 'stan' :D Puss

God natt!

ligger nu i sängen med en sovande nicklas bredvid mig, har just gått & lagt mig. ska sätta på 27 dresses & sen blir det att sova. Ska träffa anna imorgon och då ska vi kolla runt i affärer , sen får vi se vad som händer. Men god natt på er!

or say we're only dreaming

har nyss ätit spagetti & kättfärsås & det var riktigt gott, hade i vitlök det brukar jag inte ha men det var mumsigt, så det ska jag fortsätta med :) Annars så har jag varit hos mormor mest hela dagen, gick dit runt halv ett när jag tog ut pip, drack lite kaffe & fikade lite, sen gick vi och handlade lite, gick till hartmans netto konsum & linnéan. Sen gick vi hem till mormor igen & öpnnade den lustiga spargrisen, vi har trott att den varit full hur länge som helst men ändå lyckas vi trycka i mer i den. Mormor hon sparar på tio kronor, men nu äntligen var den full, så vi öppnade den

Bara att öppnade den var svårt, det var så full att mormor fick knappt i burköppnaren, men det gick. Sen hälde vi ut alla tior på bordet & det var mer än vi hade trott :)

Ska dock inte avslöja hur mycket vi räknade ihop det till. För det ville mormor ha hemligt :), men kan säga att det var mycket mer än jag hade gissat på , & min gissning var 2000 kr ;)

Anna kom hem till mormor lite senare, vi hade planerade att vi skulle ut & kolla lite i affärer, men det blev lite för sent hemma hos mormor så det blevv aldrig att vi gick ut. istället gick vi hem till mig , där nicklas redan var hemma. & så började jag med maten. och nu sitter jag här :). Skulle ta foton på lägenheten idag men nu är det mörkt igen så får se om jag hinner imorgon istället! Kul att få sånna komentarer , fortsätt med det!
Men nu ska jag sätta igång med disken & ta mig en cigg. Ha det bra Puss!

‘til the break of dawn

gick hem till anna innan, men struntade i att gå till ikea, det känns som att jag inte egentligen behövde det, så när jag gick ifrån anna gick jag hem till mamma. Hon var inte hemma , men mimmi var där så jag stannade ett tag. Mamma kom efter en stund & började göra mat så jag stannade längre & åt lite. Jävlades lite med mimmi & tillslut tröttnade mamma på mig & mimmi så jag gick hem :) Nu kollar jag på joey & väntar på nicklas, han kommer nog vilken sekund som helst, så ska ta och börja värma till maten snart.
Fick en komentar från någon som vill att jag ska lägga ut bilder på lägenheten , det ska jag göra, men får bli imorgon för nu är det mörkt & då får man inga bra bilder, men imorgon. Kul förresten att det finns folk som följer min lilla blogg :) kul med komentarer också! Men nu fryser jag om mina fötter så ska ta på mig ett par strumpor & börja med maten. Puss på er!

All the cities and faces


sitter och äter en riktigt god lunch, synd bara att det inte är så mättande med sallad, så får nog ta en macka till skulle jag tro. Har ännu inte varit hemma hos mamma, jag satte igång och städade istället. så nu har jag damsugit , diskat, plockat iordning & tvättat. Ska gå hem till mamma snart och låna hennes skurmopp. Sen känner jag för att gå till ikea, jag behöver mer ljusstakar, så ska nog gå hem till anna och se hon om har lust att följa med mig :) annars får jag helt enkelt gå själv. Är fortfarande inte trött, förstår inte vad det är med mig. Men jag mår toppen och har fått mycket gjort idag & klockan är inte mer än halv ett. Det är fint det!

took my heart to the limit

istället för att titta på the voice på tv:n så lyssnar jag nu på paul, jakob & josefin på the voice hemsida www.thevoice.se , dom är väldigt underhållande. har även laddat ner tre filmer som jag säkert kommer kolla på senare idag när jag blir mer uttråkad än vad jag är redan. Fortfarande inte trött heller, kan inte förstå det. Jag ser inte riktigt klok ut, riktigt blek i ansiktet & fluffigt hår. Blir kanske bättre senare. Trotts att jag ser ut som ett bombnedslag så tänkte jag vara lite ego & en bild eller två, fick en bild och precis efter bilden är tagen, då nyser jag & jag ser jätte dum ut när jag nyser & jag typ rycker, så jag råkade trycka på fotoknapen så jag tog foto på mig själv när jag nös & det ser sjukt kul ut! jag höll på att kissa ner mig av skratt, helt ensam sitter jag här hemma och skrattar åt mig själv hur knäppt är inte det :D Jag tänker dock inte dela med mig av just nys bilden men jag bjuder på den vättiga bilden som tog sekunden innan nya attacken :)


detta är jag, osminkad, utan sömn & allmänt uttråkad :) njut , själv ska jag skratta ett tag åt nys bilden & sen gå hem till mamma om hon är hemma nu, det var hon inte vid halv sju :s Puss

kaffe grovmacka & vakna med the voice

sådär nu är jag hemma igen, Det var inte kallt ute, utan det var skönt. lite små kyligt självklart klockan var ju ändå sex när jag gick ut, men ändå :) Nu sitter jag och kollar på vakna med the voice, dricker kaffe & äter grovmackor med ost korv & gurka. Annars så ska jag nog städa lite senare, kanske också tvätta. men just nu ska jag ta det lungt & sen gå hem till mamma innan jag börjar röja här hemma.

en riktigt tidig morgon

god morgon alla pigga, själv somnade jag inte så bra igår, har kanske sovit en halvtimme i natt. Det känns ju super, nu när jag faktikst hade tänkt gå till skolan idag, men så blir det nog inte, om dom inte vill ha n sovande emmy i en gryta så ä det nog bäst jag stannar hemma. Nicklas åkte nyss till jobbet & det fövånar mig att jag inte är trött än, brukar alltid somna om så gött när jag har varit vaken och sagt hej då till honom. Mn jag hade tänkt gå upp och gå en låååång runda med hunden om det inte är för jävla kallt ute, när jag är tillbaka sen kanske jag är trött. Annars får jag väl hitta på något att göra.
men ah-ja, det är bara till att gå ut och traska, ha en bra dag PUSS

you're faking a smile with the coffee to go

ska snart ta och fixa till mitt ansikte lite, känner mig sleten plus att vi ska hem till jocce & johanna idag, jocce fyller hela 24 år så ska fira han lite. Även nicklas mamma , pappa & lilla syster kommer , så det kan väl bli trevligt. Känner dock bara för att lägga mig i sängen igen. im having a bad day :(. men får göra det bästa av den helt enkelt & sminka mig lite och äta en kaka. Ha ni det bra i alla fall Puss hej

Godnatt

Nu är det dax för sängen, ska ta en cigg innan med min älskling. imorgon ska han jobba & jag måste till skolan så klockan är sent nu. Sov gott allesammans Puss!

A melancholy town where we never smile

sitter i mitt storarum tv:n är på och jag har en jävla massa ljus tända, det är mysigt! jag tycker om ljus :)
kom nyss hem ifrån adde och anna, var där i en timme eller något, kollade på familjen annorlunda & pratade lite om helgen. Tog ut hunden direkt när jag kom hem så jag bara kan gå och lägga mig sen när jag väl ska göra det. Nicklas är hemma hos Gabbe & fixar med hans bil, han har varit där ett tag nu tycker jag, men han kommer nog hem snart skulle jag tro.
Själv ska jag nog ta mig ett äpple och kolla på två & en halv män & mysa med mina ljus :) Ha det bra Puss


I walked holes in both my shoes

sitter i soffan, kollar på how i met your mother & dricker ett glas vin, fick vin av mamma förra helgen men hadde inte öppnat flaskan så nu gjorde jag det :), kanske jag kan sova gott inatt & somna i god tid. Har inte gjot det dom senaste kvällarna.
Jocce & johanna var här innan, åt pizza och kollade på luftslottet som sprängdes, helt okej, film, men som vanligt i den där serien så fattade jag inte mycket för och ens i slutet av filmen :P. Men nu är det bara jag nicklas & pip hemma. Kanske ska nicklas stanna hemma imorgon, men det är inte klart än, själv så måste jag gå till skolan :( eller ja praktiken är det ju, den är fortfarande inte slut, en vecka kvar. Hoppas dom på praktiken inte är allt för sura på mig för att jag inte varit där denna veckan & inte hört av mig & ignorerat deras samtal :s. Jag tycker inte alls om att behöva gå dit imorgon, men gör ja inte det så drar dom in mitt studiebidrag & det vill jag inte. Skit praktik!

ska fortsätta att kolla på tv ett tag nu sen får jag nog gå och sova. Ha det bra Puss

We're off to never-never land

Vaknade tidigt i morse, runt halv nio typ. Hade dock somnat väldigt sent, kanske vid halv fyra - fyra, var på rebeccas & ericas 18-års fest med madelene & tanja, det var väl trevligt kan jag tycka. Hade magnkip hela kvällen så tillslut gav jag upp och gick hem samtidigt som tanja & madde skulle till kebab vagnen, så jag slapp i alla fall gå hem själv i kylan :). men jag hade det rätt så trevligt! Som sagt steg upp tidigt fast jag var uppe sent, men efter ca en halv timme alltså runt nio så somnade jag igen, det var skönt att somna om så jag sov till halv tolv tror jag när nina ringer och väcker mig, hon ville äta frukost. Så jag väckte nicklas och sen gick vi ner till cafe derés & åt frukost med nina magnus mysan elin & även jocce dök upp. Sen följde jag med nina magnus & så klart my till mormor, åt lite av kladdkakan jag bakade här om dagen, hade inte smakat den än, men den var god :) Senare kom nicklas också dit, och efter ett tag gick vi hem & åt lite middag, pytt i panna & ägg , det var gott det :P, Sen somnade vi i soffan i en timme eller nått, även det var väldigt skönt, det är gött att sova mitt på dagen!
Senare kom nina & magnus hit dom hade mormor med sig, så vi börjar dricka lite & ja min mormor kan också supa om hon vill det :D ! Men mormor gick hem vid åtta för att kolla på melodifestivalen, så lite gammal är hon trotts att hon super med tonåringarna :P. Vi söp vidare & jag taggade fest som tusan, var riktigt pigg på det ikväll :) Senare åkte vi hem till Lollo som fyller 20 idag & har födelsedags fest eller vad man ska kalla det. Men när jag kom dit var jag inte så taggad längre så ett snällt par som ändå skulle hem, körde hem mig med , tack för det! Nicklas nina & magnus är kvar, men det var skönt att åka hem, nu har jag hunnit plocka undan allt skit som låg framme överallt & kastat i två maskiner tvätt & skrivit allt detta, ska äta när jag är färdig tänkte jag, börjar bli hungrig nu sen ska jag diska. Så slipper jag allt sånt imorgon :), ska även sätta på OC, fick låna den tredje säsongen av johanna.

Men ja ska jag få någonting gjort så får jag nog sluta skriva nu. Ha en bra natt allihopa Puss hej!



Now you say you want to be like me

sitter hemma i köket & funderar på att jag kanske ska gra mig iordning & åka hem till madelene snart. Känns som att det är dax snart. Rebecca har fest i A-huset ikväll med Erica, så ska dit med madelene och tanja. Hoppas på en bra kväll, jag behvöver ha lite roligt tycker jag :). Nicklas ska vara med robin, så idag är det han som får ta hand om mig när jag kommer hem.
Men nu ska jag fixa mig, robin kommer om 20 minuter & kör mig till madde.
Ses i dimman puss hej!

it feels like my turn to fly

Nu är klockan ett & jag har varit vaken sen ca tio halv elva, tog ut pip på en lång runda i solen, sen åt jag en reäl frukost. Mormor fyller åt idag så ska snart bort till henne med kladdkakan jag bakade igår, hon ville jag skulle baka den åt henne så hon kunde bjuda på den sen :P haha. har även kpt fläskasvålar till henne, för det tycker hon om :)


Men nu får jag nog gå hem till mormor så hon blir glad :)
Ikväll får jag se om det är fest, hoppas på att madelene ska höra av sig när hon slutar, får se . ha det bra Puss

we will live our lives together

sitter i soffan med täcket runt mig & min älskade pojkvänn bredvid :), kollar på sveriges värsta bilförare, riktigt roligt! dom kan verkligen inte köra bil, hur fick dom sitt körkort i från början undrar jag :P.
Idag vaknade jag runt halv tolv-tolv, rick ut en lång runda med hunden, sen hoppade jag in i duschen. Senare så tog jag en fika med mamma & följde även med henne hem sen. Åt även lite middag där. Nicklas kom hem runt halv sju idag & då gjorde jag lite mat, mackaroner & köttfärssås, gott!

och nu är vi här, har inte mer att till lägga just nu så ska fortsätta att kolla på tv. Puss !

there's still a little bit of your taste in my mouth

gick en lång runda med hunden imorse, var nog ute i en halvtimme. Han var helt slut när vi kom hem. men jag tyckte att det var skönt. Fixa till mig lite & gick ner till olé & träffade anna adde & ilona. Åt sen frukost & senare kom även annas lillebror fredrik. Åkte sen ut till maxi & jag köpte i alla fall en bok på bokrean, 'I taket lyser stjänorna' har hört att filmen är bra så antagligen är boken bättre. Den ska jag läsa när jag är färdig med 'ljudet av ditt hjärta'. Sen följde jag med hem till Ilona (Annas mamma) åt mat, riktigt gott! kollade i fotoalbum & löjlade oss lite. Sen åkte jag hem runt halv sju.
nicklas hade nyss kommit hem när jag gick innanför dörren men han får göra egen mat idag eftersom jag redan har ätit. har även tvingat han att diska & ta ut pip.

Annars så är jag på rätt dåligt humör just nu. APU:n går mig på nerverna när jag inte ens är där. Skolan ringer hela tiden & jag vill inte prata med dom. Jag vet vad dom ska säga. BLA BLA BLA! jag orkar inte med något av det! Så nu ska jag gå och kolla på OC istället. Hejhej

who i was born to be

sitter i köket & kollar ut i den fina vädret & lyssnar på susan boyle 'Who I Was Born To Be' riktigt fin låt :) Ska ta ut hunden strax när jag lyssnat färdigt & gå en lång runda . men det får nog bli en mindre än det blev igår, stackars pip var helt slut efter halva vägen. Får ta det lite lungnare idag, men det är bra att han kommer ut i det fina vädret också.
Så god morgon på er & hoppas ni har en bra dag!

Was the same that sent me into your arms

desperate housewifes! oh vad jag har längtat, & nu vet jag äntligen vad det var som hände i det sista avsnittet. smart som jag var missade jag det :(, men men sånt får man ta.
Nicklas kom hem lite tidigare idag, han struntade i att träna & det gjorde mig glad. Det blev marinerade yclinglår pommer & curry sås till middag idag & det var riktigt gott, vilka lår jag fick tag i , köttiga som tusan!
Har även städat & plockat lite här hemma idag så känns som att jag varit duktig idag. Gick även hem till johanna imorse, trotts att det inte riktigt var meningen :P

Men nu börjar det igen , stressade mig igenom pausen :). Ha det bra Puss!

For every kiss your beauty trumped my doubt

vilken underbar dag det har varit änså länge!
Jag gick upp runt halv tio-tio & fixade lite här hemma, hunden ville inte gå upp så jag väntade med att ta ut han i det fina vädret. Vilken överraskning det var att vakna och se solen lysa istället för en massa snö, det gjorde mig glad!
När jag hade donat lite så var det tax för att gå ut med hunden. Tänkte att jag skulle gå en lång runda, så jag gick ner emot gotthards & där tog det stopp för pip, han ville inte gå en centimeter till, så jag bar han en bit. När vi kommer runt kröken där johanna bor så gick jag in där. Hon var hemma & blev förvånad när jag plingade på dörren :P, pip han var lika glad siom vanligt när han slapp vara ute & jag blev bjuden på bullar idag igen!, en riktigt bra frukost måste jag säga, men nu lönade det sig inte att gå så långt, får ut och gå igen helt enkelt :)

Men först så ska jag städa, damsuga lite hade jag tänkt & vika tvätt. Hämtade även min bestik låda så det ska sorteras bestik idag! Ikväll blir det kycklinglår, riks & currysås. Men jag får se när nicklas kommer hem. Igår kom han aldeles för sent. så hoppas han kommer tidigare idag. Nu ska jag inte skriva mer, jag har saker att göra. Puss hej!


so leave your locks on the latches

God kväll, klockan är tjugofyra minuter över nio & jag är utmattad. Ska hoppa in i duschen så snart jag är färdig här. efter det senaste blogg-inlägget följde jag med johanna till ikea istället för att städa, det får bli imorgon. Köpte endas en bestiklåda som jag självklart glömde i hennes bil!, får ta den en annan dag. Efter ikea åkte vi hem till henne & jocce & åt nybakade vanilj/kanel bullar & drack kall mjölk & jag lekte med doris, hon var jätte söt & liten , bullarna förresten var riktigt mumsiga, får ta att åka dit och äta fler en annan dag! Senare när vi var mätta på bullar & mjölk, la vi oss i soffan & kollade på teknat & sen lite sex and the city.
Jag åkte hem runt fyra tror jag, när klockan sen var halv sex var nicklas fortfarande inte hemma, dock ringde han och sa att han skulle komma efter en halvtimme. Det gjorde han inte, han kom hem efter lite mer än en timme & då höll jag på att spricka , för jag var så jävla hungrig. Men maten blev i alla fall gjord. Varm smörgåstårta stod det på menyn idag, och den satt där den skulle. Det var längesen , så det var en hitt här hemma!

Nu har nicklas hittat en massa saker han inte behöver, så han vill sälja dom. bäst jag håller ett vakande öga på vad det är han ska sälja så det inte är något som jag kanske vill ha eller behöver. Men men , duschen kallar som sagt & jag är ju trött. Ha det bra Puss!


jag tänker alltid på dig när sommaren slår ut

det blev att jag stannade hemma. Så nu ligger jag nerbäddad i soffan , lyssnar på 'tuffa tider' & pratar med johanna. Jag funderar på om jag kanske blir piggare om jag går upp härifrån och städar lite. Det behövs damsugas här hemma , men har inte haft ork dom senaste dagarna. Får nog ta mig i kragen och göra det idag. Funderar även på vad vi ska äta idag? Kanske kycklinglår & klyftpotatis? det låter rätt gott, men än så länge behöver jag inte stressa med maten. Klockan är ju bara lite över tio. Istället kanske jag som sagt skulle damsuga & fixa till mig lite och gå ner i affärerna och kolla på jeans, jag behöver nya. Jag behöver nytt av allt känns det som, är trött på min gaderob. men jag får nog vänta med att byta ut hela gaderoben & bara köpte ett par byxor nu, man får tänka lite på plånboken med :/.
Sen är det så dåligt väder så jag vill egentligen inte gå ut , det snö-regnar & det tycker jag inte alls om! *

Jag får se vad jag får för mig , nu ska jag i alla fall fixa till mig lite & sen damsuga. PUSS

ljudet av ditt hjärta

Nu har nicklas precis gått ut genom dörren & lämnat mig ännu en gång för att jobba. Men han kommer hem i eftermiddag & då är jag också hemma efter en lång dag av arbete. Apu:n fortsätter att plåga mig. Funderar helt ärligt på att gå hem till mamma och säga att jag är sjuk, det rinner faktiskt i min näsa & jag kan inte snyta mig eller dra in det :s, så lite sjuk är jag kanske. & är man lite sjuk ska man egentligen inte vara i köket.

Apu:n är verkligen inte min bästa vänn. Och det är hela två veckor kvar! Det är lång tid!
Men nej nu, får jag ta och bestäma mig. Men går jag inte till apu:n så går jag och gosar ner mig i sängen igen eller framför tv. Vi får se vad det blir. Ha ni en bra dag i alla fall! Puss hej


RSS 2.0