I'm at edge of my emotions

Hejhej, nyduschad & det känns bra! när jag sover länge känns det som att jag har blivit smutsig, om inget annat svettig så det var skönt med en dusch nu. Har redan varit hemma hos mormor ett tag , handlade även åt henne. Vi drack lite kaffe också så klart ;)
klockan är tjugo i två så snart ska jag ta upp fläskotletter ur frysen & tina dom, för till middag idag blir det fläskotlett , klyftpotatis och beanessås, om det stavas så :s. Men innan jag kan laga mat så måste jag diska & det få ske ganska snart. ska även fixa till mig lite innan Anna kommer hit & håller mig sällskap :) Jag har saknat att vara med henne, så det är kul när hon kommer hit!

Löning är det idag med, så det betyder räkningar & så ska vi handla mat med, jag har gjort vääärldens längsta lista, måste nog ta och skirva om den, för knappt jag ser vad det står :P. 
Ja nu vet ni vad min dag består av, så ska inte skriva mer nu, kanske ikväll! Ha det bra Puss!

As you slowly find your way to shore

internet är tillbaka hos familjen Elofsson Johansson :), det är så himmla skönt att slippa vara så uttråkad hela tiden! har dock bara haft internet i ca 40 minuter nu, men jag har inte speciellt tråkigt :D,
Jag har städat lite , damsugit och plockat undan. Nu väntar jag på¨att marina & johanna ska komma hit, ska köpa lite kaffe för det är slut, kanske en kaka att bjuda på med? Det får vi se.
Det är ju sportlov nu så jag sitter hemma & nicklas han jobbar. men han kommer nog hem om två timmar kanske. Då blir det mackaroner & hemlagade köttbullar, det blir alltid godare när man gör dom själv :)

Men nu ska jag sminka mig lite & sen kommer nog marina & johanna. Ha det bra Puss hej

But I thought I knew everything

Alla hjärtans dag. ingen speciellt händer. jag och älskling har nyss ätit lita tacos & nu fick Nicklas nyss en liten present, den tredje och sista för idag :) jag själv har fått tre stycken jätte fina rosa rosor av min snälla pojk än. ska lägga ut lite bilder tänkte jag men bloggen är lustig igen och jag kan inte göra något annat än att skriva just nu. får bli lite senare, om jag fortfarande har kvar internet då, vi har tagit mammas internet igen, men hon ska ha tillbaka det ikväll. just nu så sitter vi i soffan & är allmänt mätta i magen, och vi kollar även på OC. En helt okej alla hjärtans dag, jag är har ändå ingen riktigt lust att göra något speciellt. Ska fortsätta att mysa lite med nicklas nu sen vet jag inte vad som händer. Ha en bra och mysig dag! Puss hej

Frozen for a moment here inside

Hej, idag ärjag hemma igen ifrån praktiken, dom sa att jag skulle komma tillbaka när jag mådde bättre & jag tror jag mår bra på torsdag, för det finns en del kvar som ska göras här hemma och det hinner jag inte om jag gå dit imorgon. Jag har redan fixat lite här hemma idag, kastat och organiserat lite, men jag är rätt trött så orkar inte så mycket idag. Får bli lite senare tror jag.

Något som är riktigt bra är att nicklas har äntligen tagit sitt körkort! Han klarade det igår & han var så glad, det är kul att se han så glad. Så när han kom hem så åkte , nej vi körde till hans mamma & janne. Jocce & johanna var också med. Vi var alla väldigt glada igår :)
Jag var hemma ifrån praktiken igår med , så istället så plockade jag lite här hemma & träffade sen johanna, vi fikade på ikea & jag handlade lite ljus & ett nyss dusch drapperi. Så nu ser toan ut som jag vill ha den :) Allt faller på platts! Efter ikea så körde vi runder & kollade i affärer efter allahjärtans-dag present till våra män :), jag köpte även en födelsedagspresent till nicklas mamma som fyller år på imorgon.

Men nu skulle jag gissa på att tvätten är färdig så ska ner och hänga det. Sen blir det inte någon inlägg här på några dagar, mamma ska ha tillbaka sitt internett & vårat har inte kommit än. Ni märker när jag är tillbax. Ha det bra Puss hej!

You're gonna find yourself somewhere, somehow

Idag börjas det, praktit skiten. Jag har verkligen inte lust alls att gå dit & vara trevligt när jag bara vill räcka ut tungan till dom som jobbar där.
Nicklas är med uppe, klockan är kvart i sju & jag kollar på vakna med the voice, har varit vaken i en timme redan. & praktiken börjar vid halv åtta. Jag har ätit tre knäckebröd & en kopp kaffe , och antagligen kastade jag i mig det för fort för nu mår jag illa. Ahhhhh! Skit dag, jag vill följa med nicklas till kristianstad istället för att vara och jobba. Jag tänker klaga hela tiden. Så dom tycker jag är jobig & skickar hem mig.
Nu nyser jag med :s, kanske håller på att bli sjuk ändå.
Men får väl gå nu antar jag. Puss hej


Through an endless diamond sky

Sitter i soffan, nicklas är i köket & diskar, vi har nyss ätit, kycklingfilé, currysås & ris, det var gott det :) annars idag har vi bara tagit det lungt. Vi har inte varit riktigt på hugget idag, vi hade en inflyttningsfest igår & den blev större än jag trodde & det bågick längre än jag egentligen ville. Jag var inte alls på humör igår, men det ändrade sig när johanna & lollo kom hit :P.
Jag tycker att kvällen var bra & jag hade roligt, tills min dumma kusin jimmie självklart spiller på min matta! Jag varnade alla , den som spiller , den betalar. Så när efterfesten var slut så satte jag mig i soffan & såg fläcken & brast genast ut och blev galen. Men vi fick bort det mesta av fläcken, men det finns fortfarande kvar & även om det inte är jätte synligt så ser jag det! Men men, hoppas nicklas har lärt sig en läxa. Inga fler fester hos oss!
Folket gick nog hem runt halv tre , men jocce & johanna stannade kvar ett tag. Men vad vi sa där har ni inte med att göra. Det var rätt onödigt ändå. Och Johanna , du behöver inte be om ursäkt!

Jag tänkte lägga ut lite bilder sen igår, men det går visst inte just nu och jag orkar inte vänta eller fixa det.  så istället ska jag kurra ner mig i soffan i tio minuter innan jag ska hänga tvätten. Ha det bra Puss
Through an endless diamond sky


I wonder if I ever cross your mind

Hej, lördag eftermiddag allaredan, jag vill verkligen inte att denna helgen sa å fort, jag vill inte att det ska bli måndag & jag vill absolut inte ha praktik! Jävla skit skola helvete!. ÅHHHH! Jag är inte alls på humör idag känner jag. Ingenting går som jag vill , det började så fort jag vaknade. Skit dag.  & det ser ut som en bomb har slagit ner här hemma med alla fulla kartonger som jag inte kan ställa någonstans. Jag har i alla fall fått mina galjar nu så kläderna som låg i soffan är inhängda på sin plats nu. Så nu är allt tömt hemma hos mamma. Gött det!
sitter hemma ensam & kollar på någon sketen film som går på femman. Nicklas är iväg och tränar. Jag ska ta och måla mina naglar & sen ska jag ut och röka.
Så jag har inte tid & inte lust att skriva heller, HEJHEJ

I just want to sit and stare at you

Har nyss ätit pasta med tomat sås & lite grönsaker med älskling, jag gjorde maten & har nu diskat s nicklas fr ta ut hunden & gå hem till mormor med cigg :) hon går inte ut när det är snö så vi handlar åt henne.
Just nu sitter vi i soffan och myser, tror det är det enda vi ska göra ikväll, jag har i alla fall inte lust med något annat, det är alldeles för kallt för att gå ut så jag ska bara vara inne.

Har haft tre prov i skolan idag, det gick väl okej, först i näringslära om grönsaker & rotfrukter, sen i samhälle om regeringen & något mer, sist men absolut inte minst, i svenska om gamla författare som levde för typ 1000 år sen! vem fan bryr sig om vad dom skrev & varför dom skrev det!
Men men vem har sagt att skolan alltid är nödvändig? Vi fick i alla fall sluta en halvtimme tidigare så det var rätt nice. & nu är det inte skola på fem veckor, fyra veckors praktik & en vecka sportlov. Ska bli härligt med lov. Det är bara två veckor tills dess så jag hoppas att det går fort.

Imorgon bär det av till Mjäryd & svärmor + janne . Det ska bli kul, det var längesen man träffade dom nu, så det ska bli trevligt. Lite god mat och några goa skratt. Johanna & Jocce ska också med. Hela halva släckten, om man kan säga så? :D.

Men nu så ska jag få nicklas att ta ut hunden & sen ska vi kolla på National Geografik & Discovery Chanel, bra kanaler det! Ha en mysig fredag allihopa,Puss!


But I'm too close to turn around

Nu har jag nästan precis kommit hem ifrån Afro-dansen med johanna :), det var riktigt roligt! Det måste göras igen verkligen, jag ska dit nästa vecka med , absolut!
Skolan idag var rätt okej, men samtidigt riktigt jävlig. Lärarna är inte lika roliga och slappa som dom var innan, och det börjar gå mig på nerverna! Men imorgon är det sista dagen innan praktiken, som jag ska på Gemo skolan. Ska bli , tråkigt!
Efter skolan gick jag hem & hämtade pip, gick sen hem till mamma och åt lite middag, sen gick jag hem & bakade cupcakes , dom blev ursöta!

Eller vad tycker ni?

Ska hoppa in i duschen nu, sen får det blir sängen & kolla på the ugly truth , somnade till den igår, så får se om jag kan hålla mig vaken ikväll :) Ha det bra Puss hej

One more day is not enough to change the world

hejhej, sitter i storarummet & kollar på simpsons , nicklas han är hemma :), han går runder och pratar med hans mamma. Dom kunde inte jobba kvar på linjen i halmstad så nu ska dom ut på huggning istället & sova hemma hela månaden! det är bra tycker jag.
Annars så har jag varit i skolan idag, det var helt okej, när klockan var runt ett så blev jag jenny & johanna riktigt trötta så vi köpte oss en varsin Cola & vi fick en riktigt sockerkick! Helt galna blev vi, kunde inte sluta skratta :) så jag har haft en bra dag i skolan :)
imorgon så ska vi vara i köket hela dagen, ska laga tinas meny, allt lät gott , så det ska bli kul, jag ska jobba själv på husmanskosten & det tycker jag om! Skönt att jobba i sin egen takt.

Efter skolan idag så gick jag bara hem & låste upp dörren till nicklas som inte hade några nycklar med sig, sen tog jag pip & gick hem till mormor som lovade att bjuda på mat idag. Det blev kasslergratäng med ananas, riktigt mumsigt blev det. Nicklas kom också och åt lite senare.
Sen gick vi ner till hartmans & fikade med Jocce & Johanna :) Roligt!
Imorgon så ska jag följa med johanna till friskis & köra afrodans , det ska bli kul , hoppas bara det inte är allt för jobbigt så jag klarar av det :) Men det ska jag nog fixa !


Nu ska jag ta vara på att min älskling är hemma & mysa lite. Ha det bra ! PUSS

And now there's nowhere to run

stylad för skolan nu , steg upp vid sju idag så fick en kvarts sovmorgon. Ska åka bil till skolan, för jag ska ha utvecklingsamtal usch, får hoppas det går bra. :)

Vad tycker ni om att Jacke & Patrik vann Paradise Hotel igår? :D Okej för min del men hade heldre sett Greata & Andreas med vinsten :)

Nej nu måste jag nog gå, ska hitta en tjocktröja jag kan ha på mig med. HA EN BRA DAG!

Got my ass squeezed by sexy cupid

Inte trodde jag att det skulle vara så krongligt att göra en adress ändring :s har hållt på i tjugo minuter nu, men är snart färdig. Hur mycket som helst man måste läsa och skriva, & att det ska kosta pengar med :O, det är ju bara dumt kan jag tycka ! skit ner er Adressändring.se  !


Till helgen så ska vi fixa så min adress också kommer hit, då har jag offeciellt flyttat hemifrån! :D GREAT!

Skolan idag har varit mer än okej, jag har haft riktigt roligt, jag uppskattar verkligen mina klasskamrater om man ska kalla dom det :), Tina Johanna Jenny & Clara, lätt dom roligaste jag känner :D Vi har haft riktigt roligt idag med mina smygfisar , Claras roliga ögon & jennys skitlukt HAHA!, Jag har varit på sånt bushumör hela dagen idag & det kändes bra att få skratta av sig :) Vi var i köket idag & hade bakning utan någon lärare, det gick hundra gånger bättre än vad det gör när lärarna är en bakom röven hela tiden & tjatar :), vi hann med allt som skulle göras och försäljningen gick jätte bra! vi tjänar en hel del på att sälja det vi bakar, härligt, förhoppningsvis så får vi ihop pengar till en resa i 3:an! Hade varit toppen :)
Vi gjorde super söta cupcakes , dom blev jätte fina! har dock inget foto på dom vi gjorde, men här är några liknande


Efter skolan gick jag till netto & handlade lite godsaker, lite mumsigt bröd, några bananer, lite citroner & lite lime :), ska mumsa i mig lite citron vatten sen, det är fint det! Käpte även ett nytt dusch munstycke, det vi har här är helt fuckt, så ska prova det nya sen och se om det funkar bättre ;) tänk inga snuskiga tankar nu! Efter jag hade handlar tog jag med mig pip hem till mormor, drack lite kaffe & sen gick jag och handlade åt henne med. Jag gick därifån runt halv sex kanske, gick hem och gjorde lite mat, stuvade mackaroner & prinskorvar som jag fick av mormor , hon är snäll hon:)
Nu har jag suttit i soffan ett bra tag fastande framför tv:n, ska snart hoppa in i duschen & sen blir det paradise hotel final! Vet inte riktigt vem jag vill ska vinna nu när Greta & andreas åkte ut åkte ut, men men vi får väl se :)
HA EN BRA KVÄLL , PUSS HEJ!

You'll be the prince and I'll be the princess

jag sitter ner bäddad i soffan, men mjukis kläder & Paradise Hotel på tv:n. Det är rätt tråkigt att sitta här ensam men man får väl vänja sig, det kommer ju vara så här ett tag. Men från något tråkigt till något roligt - Jag har färgat håret helt själv! det ni, :D, jag hade inte speciellt mycket att göra & när vi var i växjö idag köpte jag två nya blonderingar så jag öppnade en & kladade in det i hårbottnen, det blev rätt okej för att jag har gjort det själv :), Så det var i alla fall en timme jag lyckades döda där, sen håller jag på att tvätta med, i detta huset har vi två tvättmaskiner , riktigt skönt, så det slipper ta sån tid , så det är färdigt tvättat men nu hänger det på tork i torkskåpet. Rätt så duktigt har jag varit idag. Jag har också plockat upp lite ur några lådor & jag har kastat tomma kartonger . johanna va här innan med OC boxen sesong två , det ska jag fördriva tiden med hela veckan! :) Känner att vi kommer trivar riktigt bra här :), jag mår redan bättre!
Imorgon blir det skola, ska ha bakning imorgon & jag ska bara en lätt socker kaka, med det menas att det inte finns något fett i den :), det kan vara bra nu när man tränar :), ska även baka vetebröd, gott det! Måste lära mig goda bröd nu, för nicklas vill att jag ska baka eget bröd så vi slipper köpa det :), det är ju trotts allt godare med hembakat!

Nej, nu ska jag ta mig en skål kelloggs lite vindruvor & ett glas lime vatten :) & kolla på paradise , sen får jag försöka sova , hur nu det ska gå helt själv utan tv! :O önska mig lycka till ,Puss hej!


Muuuums!

Pretending not to see their needs

Sitter i våran otroligt sköna soffa & kollar på one tree hill, rätt bra avsnitt idag faktiskt, brukar inte tycka om de annars.
vi kom hem ifrån växjö för ca en och en halv timme sen, robin är här också, dricker lite kaffe & kollar på sjuka video klipp på youtube. Fast just nu sittr jag ensam, nicklas och robin bär upp min gå maskin åt mig :) jag måste kunna träna nu när jag ska vara ensam :). Men denna veckan blir det inte så länge, en dag mindre är alltid bra :D.

Johanna ska komma hit senare med den andra OC boxen så jag har något att göra på eftermiddagarna. Nicklas åker iväg idag, och imorgon ska jag till skolan, antagligen måste jag bestäma mig vart jag ska vara på praktiken, får nog bli Gemo skolans matsal. Skit praktik, vill verkligen inte!

Men nu ska jag nog kolla runt i de kartonger som finns kvar och plocka upp lite saker, sen ska jag ner i tvättrummet & lista ut hur dessa maskiner fungerar. Ha det bra Puss

RSS 2.0