When beauty was in season

Hallå och god morgon!
Vädret ser ut att bli kanon idag med.. typiskt när jag ska sitta inne hela dagen! Men vad jag har hört skulle det vara fint idag, kasst imorgon och inte mer fint förrens nästa sommar :o det känns ju inte så bra!

Klockan är nu någon minut över 06.00 och jag har varit ute med djuren och ätit frukost, strax ska jag välja ut lite lämpliga kläder och sen göra min mat låda för att sen vandra till bussen som går 06.45 så idag kanske jag får skynda en aning... äsch de behöver jag aldrig!

Aja vi hörs väl vid 18.00 ikväll då! Önska mig lycka till!
Puss :*


Gnawing at the wool over my eyes

God kväll, efter en lång dag i strömsnäsbruk och sen en hel del aktiva timmar här hemma så ska jag nu gå och lägga mig och kolla på en film om en båt som får en stor våg över sig. Kan bli obehagligt med tanke på min båtfobi. men men! det går inget bättre på tv:n ändå!

Och förresten för er som undrar så fick jag jobbet!  Mina nära och kära är rätt så mycket gladare än vad jag är, men klart jag är glad! Mycket glad! Pengar rullar in som de ska, de går bra nu ;)

Efter Adam denna snälle unge herre som var min skjuts idag så ska jag också försöka förklara för er kära läsare hur mycket jag skulle vilja ha hans bil!
Det var såhär att jag såg denna snygga Galant förra veckan och blev lite små kär, tjatade på mormor och sa att jag ville ha ha ha ha den! Hon sa nej! :( och när adam kom för att plocka upp mig idag så var det klart han som ägde denna skönet! Så bara för att jag ska vara lite häftig nu och lite små barnslig..... så har jag åkt i den pilutta er!! haha!

Hittad ingen bild på adams bil men denna är snarlik!



Men NU så ska jag gå och bädda ner mig i sängen och trösta min babe som har hela världen emot sig idag tror han!
Imorgon är det första dagen av utbildningen och jag ska upp halv sex för att ta bussen vid sju sen är jag hemma vid 18.00 igen! Hörs då! om jag lever...

Puss :*

Let's kill, tonight.

Hemma efter en intrudoktions-dag på Transcom i strömsnäsbruk, var det jätte roligt ? Njae... Var det trevliga människor ? Ahh.. Tror du du får komma tillbaka imorgon? Jaa..men frågan är hur jag ska ta mig dit.
Buss? ah det är nog det enda allternativet jag har. Men att åka buss kostar pengar och pengar tjänar man när man jobbar, men jag måste komma till jobbet med bussen.. ah ni fattar poängen!
Ska ta och kolla upp detta, annars bir det att tjata på min mormor så hon kör mig vilket hon aldrig kommer att göra så de är så gott som lönlöst :s.
Får hoppas att det löser sig på något vis! Och att vädret blir sämre, har mått dåligt idag efter som jag har varit innomhus hela dagen och det är typ 30 grader ute! Så när jag är klar med att kolla buss med mera så åker bikinin på och ut i det härliga vädret! hoppas nicklas kommer hem snart med så jag kan hoppa i vatten spridaren ;D
Ja jag fyller 19 i år!

 Puss :*

Oh, wonderful caricature of intimacy.

God morgon!
Today is the day! Nervösiteten har lagt sig en anning, möjligt att jag sov bort den, härligt härligt!
Har nyss ätit lite frukost och druckigt ett glas mjölk, fit for fight nu :)
Om lite mindre än en timme kommer min sjukts och innan dess ska jag hinna välja lämliga kläder, frågan är ju om det är varmt eller kallt i lokalerna? det är ju redan varmt ute så det kan bli svårt! Jag ska göra lunch och fixa till mig lite grann. Det ska jag nog hinna om jag börjar nu! Puss hey!


Come on skinny love what happened here

Har njutit som tusan av denna dagen! Solat, badat i vatten spridare och ätit god mat! En njutfull dag med mycket skratt och en hel del svett :s , japp det har varit idiot varmt idag, kommer säkert vara det resten av veckan med bara för att jag börjar mitt liv som vuxen imorgon. Jobb-livet här kommer jag!



Jag vet inte om jag är redo att bli vuxen, men det är nog bäst jag blir det över natten i så fall för imorgon är den avgörande dagen, går det kasst imorgon, ja då förblir jag pank och omogen. Går det bra då får jag en stadig ekonomi och växer upp till en ung kvinna ;D  Hoppas mest på att det går bra, för det där med en stadig ekonomi låter inte helt fel!

Men nu ska jag kasta mig i säng för imorgon ska jag upp vid halv sex.....
Sov så gott ! Puss :*


No you don't know what it's like

Fy vad kass jg börjar bli på detta? vad hände med 7 inlägg om dagen? Jag har inget att göra om dagarna så de senaste två har jag suttit hos mormor i flera timmar, städat och bakat muffins. Inte det roligaste att läsa om kanske!
Men igår hände i alla fall något intressant, jag skaffade mig ett jobb. Inte helt fel! Jag ska börja nästa vecka, hoppas bara att jag trivs och lär mig något intressant, och självklart att pengarna rullar in ;)

Om ca en timme kommer Johanna Lo och plockar upp mig så ska vi hitta på något skoj, hon har semester och jag är arbetslös tills nästa onsdag.

Puss

sometimes I feel that I'd be better off that way

Hej hej hallå!
sitter här hemma i soffan med halvt-plattat hår eftersom nicklas snodde toaletten utav mig.
Vi funderar på vad vi ska hitta på ikväll, om vi ska göra nått eller inte ? I så fall vad går vi miste om?
Några förslag om vad vi kan hitta på en lördag som denna så hör gärna av er!


I'll come back down and sit beside you

Jag har varit vaken i knappt en timme och redan är jag på dåligt humör, är trött på det jävla tjatet om allt hela hela tiden! Sluta tjata på mig!


Say what you want about me

Idag kom jag hem efter fyra underbara dagar och tre roliga nätter på Öland!
Ska berätta lite mer senare för nu ska jag ut och söka jobb för fullt! Önska mig lycka till!

And that makes you larger than life

Två dagar efter studenten är det idag.. Redan?!
Ska tiden gå såhär fort så kommer jag dö om en stund. :s

Studenten i fredags var något av det bästa jag varit med om. Champange-frukosten men lärara, sångerna i kyrkar, vandringen tillbaka till skolan, middagen, fotograferingen, dikterna lärarna hade skrivit till oss, glass och jordggubbar, smygdrickat i omklädings-rummet, taggandet & dansandet i gympasalen, den sista grupp-kramen inne i skolan, hör våran låt och vi springer. Springer mot något som vi alldrig varit med om förut, så mycket folk som tittar på oss när vi hoppar och skriker som fem st idioter. Våra 50 sekunder i rampljuset, på scenen, alla titar, familjerna ljublar. Vilken kännsla!
Vandringen ner till torget, talet av Ellen, alla glada. Vagnen, varven runt toget med en grävskopa framför oss, musiken, folket, oss.. HR08!

Ni som inte tagit studenten, ni har något att se fram emot det kan jag lova!

Kvällen sen bjöd på smörgåstårta, två olika tårtor till efterrätt, presenter, sprit och en himmla massa huvudvärk, något så fruktansvärt ont hade jag, så när klockan var halv elva valde jag att gå hem. Ett bra val tydligen för det värkade inte som om att SpeakEasy var så roligt. Dit kan man ju gå och ha tråkigt vilken kväll som helst.

Lite bilder.










Imorgon måndag så åker jag och min häriga klass -jenny :( till öland! Det ska bli för jävla nice!
Puss :*

this tattered heart won't show you where to go

Hallå
Dagen efter balen och jag har varit vaken sen halv åtta ca. Johanna och jenny kom vid nio och clara kom efter en stund. Idag var det ju nämligen dags att fixa student-flaket vi ska ha imorgon :) Det blev mycket bra!

Balen igår var trevlig, det är inte ofta man känner sig så fin som man gjorde igår, det är inte heller så ofta man får så mycket komplimanger :) Maten ute på möckelns näs var god och det var hur trevligt som helst, att dansa vals gick med bra trotts att min klänningen var rätt så lång när jag inte hade skorna på mig :P
Här är lite bilder.



Jag och min dejt Jim





















your lips, erase the old regrets of anything

Jordgubbar med mjölk och ost macka... mums!

Tydligen så skulle vädret bli bättre och det skulle inte regna. Det ser inte så ut just nu men håll nu tummarna för tusan! Hoppas bara vi kan lita på väderkanalerna idag!


and you can say anything to me.

Morgon.
Onsdag idag - baldagen har kommit. Vädret är kasst, vad roligt!!!!! För det har ju inte varit skit super bra väder hela förra veckan? Men just idag, på den dagen då det är mest viktigt så ska det regna... så fruktansvärt typiskt.

hoppas innerligt att vädret blir bättre. Nu ska jag äta frukost och väcka nicklas. Frisören om en timme.
Puss

And you've got the face on

Nicklas min älskade älsklings fis hittade min data! :) Så nu är jag på lite bättre humör. humöret har inte varit på topp hela dagen idag, det har vart lite svajit.. hoppas på att det blir bättre tills imorgon i alla fall :)

Förde över bilderna ifrån kameran nu med så här kommer några :)









oh my god

Har nyss varit nere på skate-parken en stund med nicklas, det var vi två och 5 tolvåringar, mycket trevligt. Men efter ett tag, kanske en halv timme så började myggen hoppa på mig igen och jag kännde att jag hade inte riktigt råd med myggbett i ansiktet. inte just denna veckan i alla fall!
Jag har inte hittat min egen data än, så alla bilder som blivit tagna dom senste dagarna ruttnar på min kamera... börjar faktskt bli orolig att jag har råkat kasta datorn :s det hade inte varit så himmla roligt!


nervous as hell

hallå, ligger i soffan och har precis ätit.
tältningen igårkväll var rolig och hur bra som helst, det blixtrade utav bara helvete, men vad gjorde väl det :)
Jag åkte hem runt fyra men kunde inte sova så mycket så jag var rätt så trött när jag gick till sk9olan imorse för att städa ur skåpen...nödvändigt!

Imorgon är balen här, det ska nog bli kul, men måste erkänna att jag är väldigt nervös :s men mer prat om det imorgon för nu ska jag vila efter maten.

Puss och hey!

Now you're my whole life now you're my whole world

Efter en tallrik med jordgubbar så hoppade jag in i duschen. har varit ute i solen mest hela dagen, låg nre på näset i morse, mila hon badade och ni i eftermiddag så har vi sprungit i våran nya vattenspridare här bak på gräset :)
Nu har jag nyss fönat håret och ska stra platta det. Min klass anländer vilken sekund som helst och då bär det av till skolans grusplan för att sätta upp tält och hälla upp glas ;)
Ha en super bra nationaldag mina vänner för de tänker jag ha!


Puss :*

We'd make out in a crowd somewhere

God morgon god morgon!
Ännu en super fin dag! Så jag ska göra lite frukost och ska jag ut i solen :)
Det är måndag idag och det betyder att det är den klassiska tältningen på haganässkolan för alla elever i årskurs tre , vilket betyder att jag kommer befinna mig där ikväll med min fantastiska klass :)
Imorgon är det tillbaka till skolan som gäller och på onsdag är det balen! Är inte jätte nervös mer, och de är ju skönt!

Men nu ska jag väcka nicklas och se om han också vill ha frukost :) Puss!

They end up empty, wanting, wondering

hallå hallå!
har inte riktigt haft tid att skriva, på grund av flytten och sånt, faktiskt så har jag inte tid nu heller för just nu kollar jag och  baby på hemmavideos ifrån när jag var liten! :)

RSS 2.0