You better think before you speak

Efter en farfylld dag i Halmstad tillsammans med goda vänner så är jag hemma igen, har nyss tagit en hetsig dusch för strax beger vi oss hem till Elin och förfestar & sen blir det sorello, ja idag igen!

Får se hur denna dagen slutar, är lite bakis sen igår, men det ska nog gå bra!
Nu kör vi! ♥

Last chance for one last dance

haaallow
sitter hemma hos anna med henne & Marina.
Marina fixar sina naglar och anna springer runder, jag dricker grogg och det snurrar i mitt huvud redan.. åt en tortilla med lite ost nyss får se om det hjälper! Anna har ju för fan ingen mat! Måste styra upp detta!

Nu ska jag dricka upp min grogg och hälla upp en ny!
ha en bra kväll !
Puss ♥

If I could turn back the hands of time

Efter att ha hjälpt mormor att både handla & julpynta så drog jag i mig två snabba groggar på tom mage :s, inte det smartaste draget jag har gjort! fy fan! de slog till direkt :s aj aj!
Hoppade in i duschen när jag kom hem så nu sitter jag här i handuk & lyssnar på Jessie J, ska fixa mig lite fort och gå bort till Anna. Får ta och äta något där!
Undra hur denna kvällen kommer sluta ! time will tell!


I want a brand new house

Hallå!

Som vanligt lånar jag ninas data för att sitta på internet, tänkte jag skulle söka lite jobb! Så det har jag gjort ett tag här nu, duktig jag är !
Ska fixa till mig lite och gå  hem till mormor innan jag ska iväg på ett möte :) har inte fått något i magen sen igår så ska se om mormor kan kasta ihop en macka eller två till mig, börjar bli lite sulten! Nej få på sig lite kläder kanske?

Puss :*

And make believe with you

Tillbaka efter att ha fixat mig och varit borta hos nicklas & lämnat hans "bebis-bok", skulle gjort det för längesen men Mysan hade tyligen tagit den och gömt den på sitt rum! Men nu är det klart.
Så nu sitter jag här hemma, kollar igenom gamla foton på facebook och bara försöker få tiden att gå så fort som möjligt, tycker inte det är super roligt att sitta här och glo! Får hoppas patrik ringer snart så kanske vi åker lite tidigare :)

Nej jag tar och kollar på något avsnitt av Värsta pojkvänns akademin istället !
Puss :*


how do you know

Torsdag idag & jag är inte speciellt pigg. Vaknade vid nio och tog ut pip, la mig i sängen igen och sov till halv ett :s säkert därför jag är trött! Klockan är snart halv tre och allt jag har gjort idag är att duscha. Underbara liv! Aja ikväll smäller det, bokstavligt talat eftersom jag ska på fyrverkeri-uppvisning, det serveras mat och pratas produkter så det ska nog bli trevligt :) vid fem åker jag så nu är frågan vad jag ska göra tills dess? Hm.. Tror jag har en idé!

i just take my time with all this shit

Sitter i sängen med Berg flyttar in på tv:n, Nina och Joe sitter i soffan & jag är allämnt avundsjuk på deras liv..
Joe masserar ninas fötter och kommer hem med gulliga presenter. Uh vad jag saknar mitt liv för 5 månader sen. Varför är det alltid så att man vet inte vad man har förrens det är borta? Det stämmer verkligen!

Ibland slår det mig hur mycket bättre det var förr.
usch vad deppig jag blev nu!



Hade jag kunnat, hade jag hoppat tillbaka till dagen då jag tog denna bilden. Kommer ihåg att det var en bra dag!

That all we ever seem to do is fight

Hade nyss världens sämsta samtal med johanna.. super tråkigt samtidigt rätt kul, aja sånt som händer!
Men tänkte bara säga att desperate housewifes börjar nu så hey

We found love in a hopeless place

Hallå.
Är fruktansvärt mätt, åt nyss en stor tallrik med potatis, schnitzel & bea-sås. Gott var de men blev alldeles för mätt! Har inte ätit något på hela dagen så inte så konstigt kanske :s
Var på körskolan innan och hade tydligen två körlektioner inbokade idag, så det blev en lektion på 40x2, hann med en del i alla fall! Efter det stressade jag ifrån körskolan till Folkets hus för mitt möte med Arbetslivs resurs, de varade inte så länge & jag kom bara några minuter för sent. Gick hem efter det, tog ut pip & gjorde min mat.

Nu funderar jag på om jag ska ta ett bad & sen inte göra ett skit resten av kvällen, lär bli uttråkad, men vad ska man göra åt de!







Vi ljög fast vi sa att de var sant.
Vi var aldrig kära i vanran, vi kände bara lika dant.

you can't get nothin' from me

God morgon.
Pip tyckte att det var dags att stiga upp vid halv tio så de är bara att klä på sig och se glad ut!
Kom på att jag har lite saker att göra idag så det är nog bra jag steg upp i vättig tid ändå :) Ska till körskolan idag och köra en sväng, sen blir det arbetsförmedlings-möte på Folkets hus. Men innan dess ska jag söka 20 jobb & eftersom det inte finns något internet på min data måste jag skriva om mitt CV på Ninas dator.. Och CV som är så kul att skriva! Fuskar nog och skriver av mitt gamla bara, haha de blir lättast!
Borde gå bort till älmhults-bostäder också så jag kanske kan få en egen lägenhet någon jävla gång!

Nej jag sätter igång! Lika bra!


thats what i do its nothin new

Mitt humör gick ifrån kanon till super irriterad, men vad ska man göra ? nej inte så mycket antar jag.
Är nog fortfarande lite känslig & vill helst värken sen eller höra något om det, men lyckades klart göra det nu.. surt när allt började fixa till sig.

Nej nu ska jag lämna datorn för ikväll och hoppas på att jag får gulliga sms inatt, de kanske kan göra rätsida på mitt humör igen!

I thought I told you

Hallå !
Ligger i Ninas säng och glor på tv, har allmänt tråkigt medans My rullar runder på golvet och leker med sig själv.
Har haft en rätt lungn och skön dag, steg upp runt tio & tog ett bad, blev sen kaffe på Café Deres med Nina, Marina & Anna. Åkte sen hem och vilade en stund innan johanna kom hit runt halv fyra. Vi gav varandra olika råd till våra väldigt olika situationer. Johanna är en bra vän ♥

Igår var också en simpel dag, hade så ont i kroppen så orkade knappt röra mig, att man ska ge sig på och göra armhävningar när man är onykter.. dumt gjort!



har så ont i mina bröst-"muskler".. ska aldrig någonsin börja träna, lär dö direkt!

Resten av kvällen här hemma var mysig i alla fall, det blev att kolla på en tråkig film tillsammans med Nina, Joe & Johan. härligt härligt, somnade som ett litet barn efter johan åkt hem, som sagt var sjukt sleten!

Nu är det SOS-västkust som gäller, ska nog ta mig ett glas oboy & en cigg med. Nina är iväg och hämtar Joe som tydligen blivit sjuk.. lite tråkigt! Så de är bara jag och fis-ungen hemma :)

Nej här kan jag inte sitta, så säger Grattis till Anna som fyller år idag. Gammal som gatan blir hon men vi låtsas hon fyller 17, då blir hon glad :)



Anna & jag i lördags, innan vi tävlade i grogg drickning & sånna dumheter!

You're the same kind of bad as me

Vilken kväll det blev igår!
Jag hade super roligt och gick inte hem först! Livet börjat rätta till sig nu tycker jag :) Känns kanon!

Någon spottade mig i ansiktet & jag hade hundratals glasbitar under mina skor men men! Sånt som händer! Tur jag har bra vänner som tar mina fighter för mig HA :)
SÅ jag tackar alla som var hos Adde & alla snälla som var på speak!
Nu ska jag ta mig ett bad och försöka lösa upp mina stackars muskler som tvingades göra armhävningar igår :s mycket dumt gjort! Har fruktansvärt ont i armarna nu.. typiskt mig!

Puss :*

Love paid the price for mercy

Hallå hallå!
Sitter hemma med Nina Joe & Ronnie, snart bär vi av till Adde och sen till Speak easy, får hoppas på att det blir en bra kväll! Med rätt sällskap lyckas man alltid :)

Var i växjö innan idag, gjorde inte så mycket så vi åkte hem igen, super kul! Har varit och ätit på Ikea med Johanna & sen drack vi kaffe hos Vicky som kände sig ensam.
Och som sagt nu bär det av till Adde så får vi se hur det blir!
Puss :*

Hoppas på ett fyllesamtal idag med, kanske behöver jag inte påminna han om det bara haha! Men kul är det ;)

Or breakin in new shoes

Några rostade mackor & lite glögg så ska nog även denna lördagen vara så på plats.
Har sovit dunder dåligt inatt & vaknade upp med ångest.. sånt som händer, eh eh.

Ska försöka hinna fixa till mig lite innan Nina & Joe kommer tillbaka, för då åker vi till växjö, inte för något speciellt men ändå. SÅ jag ska dricka upp min glögg och sätta igång!

Puss :*

That's waitin' on a sunny day

Hallå!
Har varit borta hos mormor sen jag vaknade tills nu, inte jätte roligt men bättre än att sitta här hemma och glo :) Fick frukost och kaffe så det var okej!

Nu är jag hemma, ska sätta igång och skiva potatis medans Nina och Joe är och handlar kött :) En riktig middag, precis vad jag behöver! Är faktiskt rätt hungrig, en macka om dagen är inte tillräckligt för min mage tydligen..
Såå mat ska det lagas! Fint det!

Är rätt slö idag, somnade inte förrens runt fyra imorse, en söt herre ringde nämligen mig runt ett igår och roade mig i alla fall 1½ timme! Tack för det :) Så jag hade lite svårt att somna sen :)

Men nu - hacka potatis!
Pöss :*

I feel it when you dance with me

Gav nyss pip ett välbehövt bad, han gillade det inte !
Han morrade åt mig hela tiden och så fort han fick chansen försökte han hoppa ur badkaret!



Söt är han i alla fall!

if there is anyone in this world, I hope it's you



som sagt, ett krig..



har lite sommar-skor i alla fall, trost de blir det nog nya ;)



har lite slit&släng skor också! Alltid bra



Jag fick med mig mina tre favoriter upp i alla fall :) dom ska stå snyggt och prydligt på mitt rum & bara vara vackra, synd att det är för kallt att ha dom nu :/ till sommarn!

Jag älskar mina skor!
ska ta ett bad i dom, ah de ska jag!


i like it this way

struntar i klänningarna för tillfället och springer ner i förrådet och letar efter mina stackars skor som ligger där nere och fryser! uhhh... önska mig lycka till för det ser ut som ett riktigt krig där nere! :s

I wanna enjoy the luxury

Kollar runt på lite klänningar, mest inne på Nelly.com för där beställer jag nästan alla mina fest klänningar. Just nu letar jag efter en klänning till Nyår jag vet att det är ett tag tills dess men lika bra att vara ute i tid.









Glitter & glamour ska det vara så klart! Det är ju trotts allt bara nyår en gång om året ;) Gillar ni någon av dessa? Jag behöver hjälp! Kan ni några andra bra sidor så säg gärna till! Asos.com ska jag in och kolla på nu får se om jag får hem något eller inte :s Har upptäckt att när man inte har en man som försörjer en så är det rätt dyrt att beställa kläder varje månad :s, jag hade det så mycket bättre förr! Jag var så bortskämd, inte konstigt han tröttnade på mig haha! Men det är väl dags att växa upp även för mig :/ Synd att det är så tråkigt bara!

Puss :*

And I put that on my name

God kväll :)
Sitter här hemma och tar det lungt, tv:n är på jag äter lite pringles bara för att jag kan :)
Kollade nyss på söndagens avsnitt av Gossip Girl, eftersom jag inte har något internet får jag passa på att använda datorn när nina inte är hemma & just nu är hon i kristianstan så nu är datarn min ! :)

Har inte haft något planerat idag mer än min körlektion som jag hade i förmiddags, och nu ikväll så blir det att sitta hemma. Det känns som att det är fredag eftersom Joe kom hem idag, men tråkigt nog är det bara torsdag..
Men imorgon är det helg och vad händer ? ingenting vad jag vet, det blir väl tråkiga sorello som vanligt antar jag.

Kollade på breaking dawn igår ju! Super bra film, jobbigt att man får vänta ett tag nu tills part 2 kommer.. suuuug på det!

Men nu är det nyheter & de ska jag glo på och känna mig vuxen!



And I put that on my name

God kväll :)
Sitter här hemma och tar det lungt, tv:n är på jag äter lite pringles bara för att jag kan :)
Kollade nyss på söndagens avsnitt av Gossip Girl, eftersom jag inte har något internet får jag passa på att använda datorn när nina inte är hemma & just nu är hon i kristianstan så nu är datarn min ! :)

Har inte haft något planerat idag mer än min körlektion som jag hade i förmiddags, och nu ikväll så blir det att sitta hemma. Det känns som att det är fredag eftersom Joe kom hem idag, men tråkigt nog är det bara torsdag..
Men imorgon är det helg och vad händer ? ingenting vad jag vet, det blir väl tråkiga sorello som vanligt antar jag.

Kollade på breaking dawn igår ju! Super bra film, jobbigt att man får vänta ett tag nu tills part 2 kommer.. suuuug på det!

Men nu är det nyheter & de ska jag glo på och känna mig vuxen!



once we named a song twice

Har varit och kollat på breaking dawn ikväll, vilken underbar fim! Jobbigt slut dock för nu kan jag nog inte längta tillräckligt tills part 2 kommer! Jobbigt att veta hur det slutar (eftersom jag har läst boken) men inte få se det! Åååh! Aja det är väl bara att vänta och se glad ut :/ är hemma hos mamma nu och åker hem tidigt imorgon bitti. Kommer bli kul att stiga upp tidigt och sen åka buss i närmare två timmar... Awsome. Har en körlektion imorgon med så det blir väl att göra lite frågor på datan också, alltid lika underhållande. Men det är väl lika bra att sova nu, klockan är ändå halv ett, sååå god natt på er ! Oh! Innan jag drar, lyssna på enjoy the view's nya EP som släpptes vid midnatt, riktigt bra! Puss :*

Boy you got my heartbeat runnin' away

Hallå !
Eftersom jag inte har något internet till min data nu så är det dåligt med uppdrateringar ! Vet inte när jag får tummen ur röven att fixa internet, har inte råd med det egentligen, men jag känner mig helt handikappad utan det! Får låna Ninas lite då och när hon själv inte sitter här, nu ligger hon i badet så då passar jag på ! :)

Steg upp vid sju idag och började tvätta, fyra maskiner blev det, men som tur är så är maskinerna här snabba och kläderna torkar snabbt i torkskåpet. Var färdig innan tolv, så då började jag städa på mitt rum med, skulle gjort det igår men det blev inte av. Så idag så jälvar, fick igång Nina med så vi städade hela lägenheten.

Efter det så tog jag en en fika med Johanna, fick en del skratt ;) Men lite jobbigt var det ändå för jag står och trampar på samma ställe när jag inte riktigt vet hur jag ska göra med en sak :s Johanna stöttar mig i alla fall! Och det är alltid bra :) Åkte sen hem och tog pip, tillsammans vandrade vi till mormor. Nina kom också dit efter ett tag, efter det blev det posten så äntligen har jag skickat iväg mitt paket, var på tiden! Att man alltid glömmer sånt som är viktigt?! typsikt mig i alla fall..

Väl hemma gjorde vi lite mat, de var inte speciellt gott & när jag var klar så var jag spy-mätt.. usch!
Nu väntar jag på Desperate Housewifes som börjar vid nio. Sen blir det sängen skulle jag tro.
Imorgon åker jag till växjö för att träffa M var ett tag sen, vi ska också gå på Breaking Dawn på kvällen, som jag har längtat ! Lyckost dom som får se den inatt!



Kom på att jag och nina har en del hög-klackade skor, och detta är inte nära hälften ens ! :s



Vinterskorna för i år!



Min äckliga mat.. uhh.



Blood sky in the mornin'

Vaknade i morse och kände mig lite sleten ifrån i lördags. Hade ont i kroppen så jag tog ut pip & la mig sen i ett varmt bad som för en gångsskull faktiskt var skönt. Kollade sen klart på filmen som jag började på i sängen, skulle städa efter det var det tänkt men planerna ändrades snabbt, nu när jag tänker efter så var de onödigt att bli irriterad, men jag var på dåligt humör när jag vaknade så.. kunde inte riktigt hjälpa det.
Så jag gick hem till en vänn, hon bjöd på mat & vin, snart ska jag ta mig några groggar för mycket för en vanlig måndag kväll men efter räkningen jag fick på 10514 kr idag känner jag att jag vill inte leva i nuet, jag vill leva en annan gång.. inte nu.
Mitt liv kan inte bli mycket sämre nu så därför ska jag dricka mig onykter och sen somna och helst vakna nästa vecka.
hey.

my submit to your demands

hallå !
Steg upp vid nio idag, tog ut pip på en runda och gick sen direkt till Maxi för att handla lite frukost matrial. Mamma var här när jag kom hem igen så även hon fick i sig lite frukost.
Har inte gjort myket sen dess och jag är nu trött igen.. Tror jag ska bre mig en macka och kolla på något gammalt på datorn & vila en stund. Ikväll blir det Granada, jag åker till Tina runt fem med bussen, men frågan är hur fan jag ska ta mig hem :s de kan bli jobbigt!

Puss :*

They're gonna know my name

Hemma i min säng och det känns inte bra! Jag som skulle haft en hel natt på kristianstans-gator tillsammans med min kusin och hans två kompisar! Men nej eftersom min kusin Rasmus inte kan planera ordentligt så fick jag snällt gå hem igen... Rasmus får passa sina familjejuveler i framtiden för jag kommer ge han en spark rakt i skrevet när jag träffar honom nästa gång! Jag fick i alla fall spendera två timmar med min mormor som säkert tyckte jag var jobbig när jag pratade högt i telefonen under tiden hon kollade på Idol, förlåt!



Här har ni mig och min kära mormor ♥

Och som sagt eftersom Rasmus är en oplanerat skitstövell fick jag gå hem, I MÖRKRET! Det var super mörkt ute och jag uppskattade det inte alls!



Sjukt mörkt, och jag tycker inte om att jag inte bor bara 20 meter ifrån mormor längre utan typ 400 meter.. ååh mitt liv suger. Men imorgon blir det nog Granada med Tina & Linnea ! Första gången för mig på Granada, ingen känner mig vilket betyder att jag kan bete mig hur som helst ;) de älskar jag!
Nu ska jag kolla lite tv & sen sova!

Puss :*

To reach for something more

Hemma ifrån byn & mitt möte på arbetsförmedlingen!

Frukost på Deres med Nina, marina även adde och elin kom efter ett tag :) Efter den så kallade frukosten som tog slut runt halv två.. kul att sitta på Deres i typ tre timmar i sträck.. nej inte jätte underhållande!
Efter det som sagt så tvättade vi Ninas & Elins bil, eller ja Marina tvättade Ninas bil, Elin tvättade sin & vi andra tittade på. Också super roligt!

Mötet på arbetsförmedlingen började vid halv tre och de gick väl bra, fick en massa papper som jag skulle skriva på och fylla i. Roligt! nej..
Åt sen middag på Café Olé med Marina & Ein.



Smakade väl sådär! Men det var mat i alla fall! :)
Nu är jag och Marina hos mig & glor på tv, blir kanske att bowla ikväll om vi två får som vi vill! Super sugen på det! De var jätte längesen nu så det är dags :) Kan vara en kul fredags syssla!

Puss :*

They're not gonna keep me down

Det blir ingen mormor, istället blir det att posta mitt paket som jag skulle gjort igår igentligen men det blev aldrig av, sen blir det frukost på Deres, idag med. Fint!
'



But I'm not gonna drown

God morgn.
Jag känner redan att denna dagen kommer bli skit lång och super tråkig.. ååååh och jag har inte ens gått ur sängen än :s sjukt jobbigt!
Men jag ska ta ut pip nu i alla fall och går nog bort till mormor, inte för att det är mycket roligare där..


Dave Franco

hej sexy


Do you ever sit and wonder,

Det blev inget bad idag, hade inte riktigt lust! så jag tog ut pip och satte mig i soffan igen och var allmänt konstig tillsammans med Nina. Rätt kul :)

Nu är det sängen som gäller, några teori frågor och sen ska jag försöka sova. Imorgon är det arbetsförmedingen som gäller, dags för möte ! Kanske söker lite jobb när jag ändå är där? ah så får det bli!

Ska tänka på Mila en stund innan jag somnar också, för de gör jag ju aldrig annars..



It's no fun to be the man

Jag sitter och glor i soffan, det går inget vättigt på tv:n & jag är så uttråkad! Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till :s ååh super tråkigt!

Marina var här på en kopp kaffe innan och när hon gick kom Nina & My's pappa Magnus hem med pizza, fint de! Men sen dess har jag inte gjort ett smack, eller jo lite körkorts-frågor på Körkortonline.se. bra sida, men de enda som är lite jobbigt är att det är samma frågor hela tiden så jag kan dom nästan utantill nu.. surt.
Kanske skulle ta ett bad och sen hoppa i säng? Vet inte om jag orkar bada dock, eftersom jag är för kort för badkaret så är det lite jobbigt att ligga i badet och sträcka på sig för att inte komma under vattenytan.. mina problem alltså!

Men innan jag bestämmer mig om jag ska bada eller bara kyrpa ner under täcket och dö så ska jag ta ut pip en sväng!
Puss :*





fan vad jag ser tjock ut! usch..

Well it's sticks and stones

Efter att ha ätit mer middag än lunch på Ikea med Johanna & Clara så är jag nu hemma med My & Marina.
Ska dricka en kopp kaffe nu och prata lite skit. De kan alltid behövas :)


But we carried on anyway.

sådär, nu är klockan snart fyra och jag har arbetat av säkert två timmar på körskolan idag. Har även haft en körlektion :) De går bra nu!

Åt frukost på deres tidigare idag efter att jag tagit en dusch, elin, marina, anna, nina & adde var också med! Inte i duschen utan på deres ;D
Nu har jag precis kommit innanför dörren här hemma, och vad är det första jag ser om inte min stora syster som sover ! NU! mitt på dagen!, blir fan deppig av att bara se det..
Som tur är kommer Clara och blockar upp mig snart och då blir det en sen lunch tillsammans med henne & Johanna :) Ikväll ska jag passa My, igen. Eftersom Nina ska på föräldra samtal på hennes dagis.
Då det blir väl att plugga körkorts-teori & kolla på bolibompa antar jag. Awsome.

M påminde mig nyss om att det är mindre än en vecka kvar tills det är dags för Breaking Dawn! Super bra! :)
Och nu ska jag ta ut pip i väntan på att klockan ska bli tjugo över fyra!
Puss :*

Since the war was won

God morgon allesammans.
Klockan är tio och det är dags att gå upp, de tycker i alla fall pip! Tio är en bra tid att stiga upp tycker jag, inte för sent inte för tidigt, visst skulle jag kunna sova en stund till men de är lika bra att gå upp.
Ska ta ut pip och sen hoppar jag i duschen!





Där ligger han och surar!

After so much suffering



Det är såhär det ska se ut!
Jag fortsätter med teorin imorgon, men först ska jag sova några timmar, äta frukost på Deres, ha en körlektion & sen ger jag mig på det igen! Ska även fika med Johanna & Clara imorgon :) ♥
God natt!

a whole new point of view

herregud så dum man kan vara då!
Jag måste lära mig att läsa ordentligt.. jag kunde verkligen inte se vad skillnaden var mellan de två allternativen! kunde inte se de! Trodde helt klart att det är någon som blivit fel med sidan. man ack så fel jag hade! Så typiskt mig!

Det står
Vad gäller vid busshållsplatsen på bilden?
a) Det är alltid tillåtet att stanna.
b)Det är aldrig tillåtet att stanna.
c) Det är endast tillåtet att stanna för på- och avstigning.
d)
Det är endast tillåtet att stanna för på- och avlastning.


Alternativen ser väldigt lika ut, skillnaderna är orden alltid, aldrig, avstigning, avlastning.


Ooh Child things it's get brighter

försökte komma på något jag och johanna kunde göra ihop.. det här var hennes reaktion.



Det var inte så uppskattat.. typsikt

i've had better days

Okej.. nu har My berättat för mig i övern en timme hur mycket hon saknar Nicklas & Mila.
Vet inte riktigt hur jag ska förklara för henne hur det ligger till. Och jag vet inte riktigt hur mycket mer jag orkar höra. De är rätt jobbigt.

I wanna know what turns you on

Hallå hallå!

Idag steg jag upp runt tio & hade fått ett medelande ifrån min körlärare som tyckte att jag borde komma ner och arbeta med teorin nu, så det gjorde jag ! Klarade änltigen fas-fordon! Fjärde gången gillt! :) Klarade också en av repetions-faserna :) Så nu är det inte långt kvar mina vänner!
Ska köra imorgon och sen ska jag göra klart repetions-faserna hade jag tänkt!





två fel av 70 ! yey! :D

Nu håller jag på med mat & kollar på lyx-fällan, om en stund kommer Johanna och senare ska jag hämta My på dagis!

Puss :*

But you just can't hide the pain

Jag har fått en super konstig och jätte obehaglig "bula/böld" bakom örat :s
Den sitter precis bakom örat, inte på örat utan bakom, och den står ut minst ½ cm och är lika bred. Jag har ingenaning om vad det kan vara så ska ta tag i det, det första jag gör imorgon bitti. Ringa till vårdcentralen och se om jag kan få en tid så någon kan kolla på det. Den gör mig sjukt nervös och jag tror jag kan på en panikattack om jag tänker mer på det ikväll :s





Om de är någon som tror sig veta vad det är kommentera! Jag tror självklart att jag ska dö, men så allvarligt är det nog inte !


I don't wanna be the reason

En kopp glögg till och jag mår kanon :)
Halv åtta hos mig är på tv & senare blir det outsiders och desperate housewifes !

Är rätt trött redan så hoppas jag kan somna i vättig tid idag. Imorgon ska jag hämta Mysan på dagis men innan dess vet jag inte vad jag ska hitta på :s kan bli en lång och tråkig dag.. hm, får se vad som händer!




My veins turn into molten mud

Hemma i Älmhult igen & lagar nu mat till mig själv, Nina & My.
Årets första Glögg kopp står framför mig med och ska drickas innan maten hade jag tänkt! Jag har längtat så efter Glögg :) det är så gott!


My blood rushes through me

Mamma köpte nyss en katt.






And if you complain once more



Äter frukost som en kung & undrar när mamma kommer hem ifrån ÖB..
Lite ensamt här!


Might be holding your hand

Anlände nyss i växjö :) eller ja Hovshaga ! Mamis place :) Nu blir det den andra frukosten för dagen , ägg-frukost :) sitter aldrig fel med ägg :). Ska vila en stund efter det och sen blir det duschen för ikväll ska jag till Teleborg & M för att se paranormal activity 2 :s usch fy fan!




And I'll find a way to turn you into a monster

God morgon allesammans!
här sitter jag och äter en skål men nesquik :) ska plocka ner lite saker när jag är klar för senare åker jag till växjö. När jag säger senare menar jag att jag åker när jag är klar :P, mamma är hos mormor och väntar på mig :)
Så jag ska väl skynda mig lite och inte sitta här allt för länge! Ha en bra dag ni !
Puss :*


Stealing my heart and brain

Hallå
Sitter på samma ställe som jag gjorde innan idag. Jag åt upp min middag och sen dess har jag inte gjort ett skit. Nina och Joe är i huseby och kommer nog inte hem på ett tag.

Upptäckte att jag har tre ny blåmärken på mina ben & en bula i mitt huvud, undra hur fan jag beter mig när jag är ute egentigen! Förstår inte hur jag lyckas :s
Kan inte sluta tänka på mitt uppvaknande idag med, haha, så himmal sjukt! De är bara sånt som händer på film :P

Har kollat lite på en del enjoy the view videos med och har bestämt mig för att de är dags att se dom snart, dock åker jag inte till gbg eller sthlm. Så får vänta ett tag!
Nu ska jag värma på lite mer mat för nu är jag sugen på det igen!

Puss så länge :*

There is no goodbye

Hallå allihopa!
Mår alla lika bra som jag gör idag? mår illa, är glad, lite trött , ah ni vet!
Kom nästan precis hem, älskar att gå ifrån ena sidan Älmhult till andra sidan när jag är trött kall & bakis, inte det roligaste på min dag !



Vaknade upp i ett rum med denna lampan med, det tog mig några minuter innan jag förstod vart jag var någonstan! haha , thats a first! Har aldrig varit med om det innan. Så jag fnissade för mig själv när jag vandrade hem :D

Jag hämtade pip hos Joe & gick sen hem och värmde på lite av den underbara kyckling grytan vi gjorde igår, precis lika god idag! :)

Nu ska jag ta det lungt hela dagen hade jag tänkt. Bara ta det lungt.
Här är några bilder som vi tog hemma hos mig innan vi begav oss till folkets hur för att förfesta :)










someone like you

ååååh jag svälter ihjäl! Mormor tyckte det var okej att fika med Nina & Joe innan vi skulle handla.. kaah


We've become a big business

Så nu är jag vaken igen, ställde om klockan säkert tre gången innan jag steg upp :s Var sjukt trött när jag vaknade men de var bara att stiga upp och ta ut pip på en lång promenad, gick hem till mormor med där det fanns ett paket till mig, det visade sig vara brännvin! Härligt nu är det fixat :)

Strax ska jag följa med mormor till Maxi och handla lite till middagen jag och tjejerna ska göra idag, jag är sugen på en krämig kycklingsoppa så det får de nog bli :)

Puss :*


All fronts and no backs

Nu ska jag försöka sova i en timme så jag är hyffsat pigg ikväll och inte håller på att somna vid halv elva som jag gjorde hos M igår! haha :)
Som sagt en powernap & sen är jag på G igen, nu är även dricka fixat. Mamma är snällt hon!

Älskar också när jag har ett medelande på röst brevlådan, jag lyssnar på det och skrattar för mig själv när jag hör Rasmus i andra änden när han säger att svarar jag inte nästa gång han ringer ska han trycka in telefonen i huvudet på mig. aww de är fint att ha en så snäll släckt som jag har :)

Puss :*


Buddy the streets are a snake skin

Nu är jag hemma i älmhult igen och är ensam i lägenheten, om man räknar bort pip.
Det blev inget systemet för min del.. hade helt glömt bort att det är röd dag idag! Så de hade stängt! Så typiskt!
Har ringt till Rasmus men den lilla apan svarar inte så jag ska ringa senare, han sover säkert! Jag behöver dricka!

Nu ska jag ta det lungt och äta min Nesquik Duo frukost och ta det lungt, vila ett tag och sen ta en dusch innan tjejerna kommer hit & då blir det middag :)



you really should have known

God morgon, lördag idag och har nyss vaknat upp hemma hos mamma :)
Om en liten liten stund begrer vi oss mot älmhult, men innan dess en tripp till systemet, något måste jag ju dricka idag !

För er som undrar hur det var med M igår, så kan jag säga att maten var god, filmen var äcklig & vi fick båda något att sniffa på när kvällen var slut ;)

Puss :*


I'd like to dream my troubles all away

Har anlänt hos mamma och är ruskigt glad att jag har fått ställa ner mina tunga väskor!
Nu ska vi åka till apoteket eftersom de i älmhult hade tydligen inte fått sina saker som dom skulle.. kaaah

Puss :*


On a bed of California stars

arbetsförmedlingen - check!
Sitter nu på stationen med lilla pip och mina två tunga väskor, kan tro att jag ska flytta igen ;)
Bestämde mig för att ta tåget istället för bussen, tåget tar typ 40 minuter och bussen tar 1½ timme, vilket väljer man? :)






There's nothing in your heart

God morgon. Sitter här och sminkar till mig lite, har inte packat ombyte till ikväll än & jag känner att jag ligger efter i schemat! :s att stiga upp klockan åtta var nog inte tillräckligt tidigt!

Möte på arbetsförmedlingen vid halv tio, jag hoppas på att mormor kan köra mig så jag slipper gå, de är ju långt! och det är tidigt!
Senare tar jag bussen till växjö :) Men datorn hänger med så klart!

Puss :*

how you would make me feel

I vanlig ordning ligger jag fortfarande vaken och klockan är nu tolv.
Tänker på min bebis Mila precis som jag alltid gör...
Saknar henne något enormt och jag blir bara förbannad när jag tänker på att jag inte får träffa henne. Fy för för detta skitet!











underbara hund! ♥

It made me raise my game

ligger i sängen och kollar på "halv åtta hos mig" på tv4/play. Har missat alla avsnitt denna veckan så dom ska jag kolla på nu innan jag vänder mig om för att sova. Ska upp vid åtta imorgon.. puuh.

Imorgon eftermiddag blir det växjö och hem till lilla mamma, senare så ska jag träffa M & laga mat :) kommer bli fint!

Puss :*

Money can't buy us happiness.



Det här var vad jag köpte hem ifrån Lindex idag :) Kände för att vara kvinna igen! Och med dessa så blir i alla fall jag det, jag hatar mina egna naglar! Och min plånbok tillåtet inte mig att gå till Hannah's Nails denna månaden så det fick bli dessa för ynka 69 kr :) Nästa månad kanske! Då är det faktiskt jul och då måste man vara fin!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen, upp hyffsat tidigt imorgon med och gå till Arbetsförmedlingen! När ska jag få sovmorgon!?

Puss :*

I keeping my head down now for the summer

Sitter med Anna i telefonen medans jag pillar med det jag köpte på Lindex idag :)



Ni får se sen! :)

When you can't find the feeling

Vilat klart. varit på ungdomsmottagningen, apoteket, EWJ, netto & nu är jag hemma, hungrig som tusan och stressar med att skiva potatis.. klar skär jag mig i fingret :s typiskt! Jag som alltid skurit mig innan! Aja någon gång måste vara första eller hur?
De är tur det är Ninas knivar jag använder och inte mina egna då hade nog fingret trillat av!

Puss :*


They all fall out of your heart

Sitter med ungdomsmottagningen i telefonen.. yey.
tar inte alls lång tid , nej då!

Jag är i alla fall hemma ifrån Växjö nu, valde att åka hem istället för att åka till mamma idag, är så förbannat trött! Så jag ska lägga mig och vila en stund och sen gå upp till ungdomsmottagningen.. kul jag som älskar att gå. speciellt när det regnar ute !
Kom på nu att jag kan inte åka till mamma idag! Jag har ju möte på arbetsförmedlingen i morgon bitti! puuh tur jag kom på det! Men imorgon åker jag dit och då får jag också träffa M igen :)

Nu ska jag sova!
Puss :*

I'd shoot a hole into the sun

Morgon allihopa.
Jag somnade runt elva igår, han inte ens kolla klart på death race innan jag slocknade, så jag var nog rätt trött!
Stadskörning idag & de ska bli roligt! Känns som att man verkligen är på väg någonstans med det här körkortet! :)

Jag är rätt så trött idag med faktiskt och hade nog behövs sova någon timme till, jag får göra det senare idag! ta igen powernapen som jag struntade i igår! Men som sagt jag är trött, så tror inte jag ska kör första halvan till växjö :s, de är tur körlärar-niklas också har pedaler! :P

Nu ska jag fixa till mig lite och gå ner till skolan!
Puss :*




Stop yourself from diving in headfirst

Nu är det dags att försöka sova, säger som M - de borde jag gjort för länge sen! Men aja nu blev de inte så, och jag hade rätt, jag blev pigg efter ett tag och är fortfarande inte så trött, men kanske om jag kämpar lite så somnar jag nog :)
Stadskörning imorgon, typiskt att jag inte läst på några skyltar :s, de går nog bra ändå!
God natt!

Puss :*


I stayed up all night

Hallå :)
Har nyss ätit räk-wok med nudlar tillsammans med Nina och Joe som kom hem ifrån deras spa-get away i Göteborg. Så nu har jag inte lägenheten för mig själv. aja, vad ska man göra? :)

Har varit ute med pip på sista kvälls rundan med och klockan är kvart över sju, ska hålla mig vaken till ca nio sen kan jag sova som ett barn. Men känner jag mig själv rätt så kommer min trötthet gå över tills dess och jag kommer vara vaken längre än så trotts att jag inte vill!
Det är bara att gå upp tidigt imorgon med för då är det stadskörning i Växjö, kommer bli kul! :)
Nu blir det mer tv & kanske ska dammsuga med.. kanske


the sweetest dream will never do

Efter ett långt bad ska jag nu bara vila resten av dagen, vill nog ta mig en powernap egentligen men finns risk att jag somnar sen då.. och de är ju det jag vill bli av med! Så får hålla mig vaken & kolla på tv, har bäddat ner mig i soffan med pip så ska bara ligga här nu :)

Paketen som kom innan innehöll min halloween dräckt och vet ni vad? DEN PASSADE! lite stor var den men det är lätt fixat :) Men jag fick två paket ? Ah de andra innehöll samma sak.. blir trött på internet sidor, alltid är det något som är fel! Så de är bara för mig att skicka tillbaka den enda dräckten, ska ändå skicka tillbaka den första jag beställde eftersom den var way to big

Nu - TV
Puss :*




Wondering if it's me you're seeing.

Hemma ifrån halk-körningen!
Så roligt som jag har haft idag har jag inte haft på länge! Skrattade så jag grät när jag satt där själv i bilen :D
Som de flesta säkert vet så är det vissa "hinder" man ska undvika att köra på, tex jag hade en "traktor" som jag skulle köra om när de var snor halt! första gången snurrade jag runder och bara de fick mig att skratta, körlärar-Niklas kommentarer gjorde inte saker mycket bättre! :D
Hade också ett hinder där vi skulle panikbromsa så vi inte körde på "lastbilen" , jag lyckades några gånger men även då skrattade jag :) Att Niklas han kommenterade "aha nu var emmy död" fick mig att få motorstopp X antal gånger, kunde inte koncentrera mig på att köra på grund av alla skrattanfall :D
Så för att slå ihop det så har jag haft det kanon kul idag !



Sjukt snygga och sköna bilar fick vi köra i alla fall, Volvo s60 2011 ! Vad annars när Volvo fabriken ligger precis bredvid körbanan? :)

← Sån! Fin va?:)

När jag kom hem kollade jag telefonen, (fick inte ha dom på, men jag smyg fotade inne i bilen hihi)
jo jag kollade telefonen och såg att jag hade paket att hämta ut på Time! Yey, min nya halloween kostym ! :) När jag kommer till Time så är det två paket, jag har inte öppna dom än. Undrar vad som finns i det andra :s


?

Nu blir det lite mat!
Puss :*

I was hit by lightning

God morgon..
fy fan vad trött jag är idag! aaah! Klockan är 23 minuter över sju en dum jälva killer står här utanför och blåser löv.. apa! Ska fixa till mig lite och sen gå till Deres för att köpa lite frukost, är super hungrig!
Halkbanan idag. Börjar vid kvart i så all tid i världen har jag inte, önska mig lycka till !

Puss :*


I always like it cause we take it slow

Nu är jag hemma ifrån Jennys inflyttnings-fest!
Den startade inte så dunder bra, alltså var de rätt dött när jag och Johanna kom dit, men vad gjorde vi ? Jo vi körde på för fullt och sen var festen igång :D  Den blev bara bättre när M kom dit! Alltid trevligt, nu längtar jag bara till fredag :) Hävde i mig två små groggar och en cider så de ska nog gå att köra imorgon, får hoppas att jag slipper blås och om jag måste det håller vi tummarna för att den visar 0,0 ! OKEJ!

Har precis puttsat bort sminket och krypigt ner i sängen med min älskade pip, klockan närmar sig två och jag ska upp om 5 timmar,GOD NATT!

tack för festen Jennö!

Och förresten så kan jag inte mer än att vara glad att bloggens besökare ökade med över 100 st under den stunden jag åkte hemifrån tills jag kollade nu för några minuter sen! De gör mig glad :) Puss ♥





Hittade lite karamell-färg som jag hade roligt med ;) Förlåt jenny! hihi!

Guaranteed we'll be feelin'

Så nu är klockan nio, jenny har slutat och Johanna är på väg med Peter för att plocka upp mig, sen bär vi av emot Liatorp :) Kommer bli nice, ännu bättre är det att M också kommer :) Trevligt trevligt! De får bli att ta dom höga klackarna ikväll, inte lätt att hälsa på M annars eftersom han är över 1,90 lång! JISSES!


there is fear in these eyes

Sådär färdig fixad för kvällen, synd att jag inte kan dricka idag, är faktiskt pepp nu! Antagligen bara för att jag inte ska dricka! Kan också för att jag sjunger som en galning till Nicki Minaj's Super bass ;)

Johanna & Peter kommer snart, men en cigg hinner jag med!


vad tycker ni om min jump-suit ? köpte den förra veckan :)





Hålen i mina öron hade vuxit igen, men jag ville ha öronhängen idag så det var bara att ta nya hål! ;) Tryckte igenom hålet i min läpp förra veckan med, gick som en smäck ;D

There is hope in the sky



Jag tror jag är kär ♥

And I want you to help put out the fire

skulle varit hemma hos jenny vid denna tiden för att festa till det lite. Men eftersom skit ungen inte slutar jobba vid nio ikväll... KUL, nej jag som har stressat för att bli klar. Men men klockan är ju nio om två timmar! Får kolla på youtube videos så längre.

Puss :*


But you can always tell I'm lying



Riktigt fint med bubbelbad!

Cradling my head in your hands

Hallå hallå!
Vilken jävla dag de har varit, inget annat än krongel och en massa jobbiga människor, förutom nyss när Johanna fick mig att skratta så jag höll på att spy ;D

Jag steg upp vid nio och kände direkt att jag hade sovit för lite inatt.. typiskt!
Gick på mitt möte vid tio och tog sen en kopp kaffe hos mormor innan jag gick bort till Anna L för att få lite hjälp med mitt dumma adressbyte, Johanna kom dit efter en stund. Vi städade i den gamla lägenheten senare och är de inte rent nu så måste jag nog döda ewj-tanten. Efter städandet så var vi en sväng på skatteverket och handlade sen lite på Willys, sen gjorde vi mat här hemma :) Spagetti med, champinjoner, rädisor, bacon, paprika & något mer som jag alltid glömmer namnet på! De blandade vi ihop med creame fraich! Super gott ! Pip han smakade också lite han åt upp allt han fick förutom rädisorna, dom tuggade han lite på och spottade sen ut :P, han vet vad han tycker om och inte tycker om.

Nu åkte Johanna precis hem så jag ska nog lägga mig i ett bad och sen försöka sova i en timme för ikväll blir det lite fest hemma hos Jenny som har sin efterlängtade inflyttnings-fest ikväll. Japp på en tisdag, fråga mig inte varför!
Jag ska nog inte dricka något eftersom jag ska köra halkbanan imorgon :s Så de blir en nykter fest för min del!

Puss :*




Don't lovers always get what they want

God morgon.
Klockan är tjugo över nio och jag somnade väldigt sent igår så det är inte ett jättefin morgon. Vid tio ska jg på möta & efter de blir det nog frukost hos mormor. Senare kommer johanna och då tar vi tag i städningen igen.. awsome.

usch vad trött jag är! Vill bara somna om igen.. åååh.

Puss :*

And we'll melt into each others arms

NU kan jag sova gott.
Som en prinsessa ;)


I'll be your man
I'll understand
I'll do my best
to take good care of you

You'll be my queen
I'll be your king
and I'll be your lover too
Yeah yeah

Derry down green
color of my dream
A dream that's daily coming true.
And ohhh when the day is through
I will come to you and take you on
Your many charms

And you'll look at me
With eyes that see
And we'll melt into each others arms

You'll be my queen
And I'll be your king
And I'll be your lover too


RSS 2.0