my hands are cold

nu har jag & nicklas flyttat.
hem till min mamma.
men jag tycker att det fungerar bra än så länge. och jag hoppas att det kommer fortsätta så, men tror dock att vi kommer gå varandra på nerverna som igår tillexempel då jag satt & petade på & retade nicklas tills han gick bort ifrån datan ;) men sånt tycker jag bara är roligt & han med egenligen.
Plus att mamma har ettvälidgt krävande jobb & jobbar väldigt mycket så hon är knappt hemma ändå.
vi har fått mitt gamla sovrum som sovrum & balkongrummet som storarum.

kan inte på stå att det har hänt mycket denna helgen, nina, min syster fyllde 21 i fredagas så hon hade lite fest här hemma hos oss (känns konstigt att skriva oss & inte mammas) men det var rätt tråkigt så jag & nicklas gick och la oss när resten hade gått till sorello. i lördags så kom jimmie, min kusin hit & pratade lite sen följde nicklas med honom ner till sorello och kom hem runt halv tolv rätt full ;D jag sov. & på dagen så var vi hemma hos pappa.
igår söndag så gjorde vi inte så mycket heller , vi gav bort staffan (katten) till min gamla klasskompis sen nian för vi kan inte ha han i denna lägenheten på grund av att My är nog allergisk så det var lite känsligt men känns ändå bra att dennis har honom och inte någon som jag inte vet ett skit om.

idag så har vi bärt lite lådor ifrån den förra lägenheten ner i denna källarn & sen sonmnade jag av utmattning, men nu har jag vaknat & duschat så nu ska jag ner till Olé & fika lite med marina & nicklas :)

hejhej

BMW 735

idag vaknade jag av att baby ringde & väckte mig, han har varit på elmia så jag har saknat han massor ! men nu är han hemma , men i alla fall så ringde han & väckte mig sen gick jag hem till mormor en runda ringde till pappa & frågade om jag kunde komma en runda & det kunde jag. så jag packade lite grillkött & lite frukost sen tog jag moppen & körde en halv mil till killeberg (stället där min far bor). Pappas tjej var hemma så jag sällskapade henne ett tag innan pappa & mimmi kom hem, inte för att pappa var något stort sällskap när han fixade med motorcyklen i en timme innan han satte sig ner & tog det lite lungt, marinas pappa kom &så förbi en runda.
men efter ett tag då så satte han sig ner & vi började babbla om allt mellan himmel & jord, känns bra att kunna prata med han fast vi knappt aldrig ses. Vi började sen prata om vilken bil jag vill ha när jag tar mitt körkort & jag sa att jag ville ha hans bmw, då gick han bort till bilen & startade den & bad mig prov sitta & gasa lite (fick dock inte köra någonstans) när jag gjort det & gått ur bilden så ger han mig bilnycklarna & säger att jag får den!
JAG FICK EN BIL AV MIN PAPPA , det tycker i alla fall jag är rätt sjukt! hahahah men glad blev jag, så snart blir det att börja övningsköra i min nya bil. det ska bli rooooligt!

sen runt fyra så tog jag moppen & körde hem till min baby som jag hade låst ute :s förlåt.
& sen dess har jag varit hemma, en helt normal dag.
vad fan säger jag ! den har inte varit normal någonstans, jag fick en bil , jag fick en bil , jag fick en bil!  DET NI!
men nu ska jag gå & mysa med min nicklas & ringa till min mamma, ha det bra.
Puss hej

bilen på bilden är inte den jag fick men det är en lika dan, nästan min är finare!

anything is better than to be alone

gick inte till skolan idag heller, vet inte om jag kanske ska hoppa av i alla fall. men det får i så fall bli efter sommarlovet.
är rätt så jävla trött på skolan nu. men vi får väl se hur det blir.

nicklas var hemma en snabb runda innan för att äta lunch, han fick resterna sen middagen igår :)
men han gick ungifär lika snabbt som han kom hem , snart så kommer han hem igen & kommer inte att gå någonstans för idag var sista dagen på jobbet för hans del. tycker synd om han :/.

men en bra nyhet är att nicklas föräldrar kommer hit idag, mia ska klippa nicklas & möjligtvis mig med men bara topparna för jag vill inte bli av med mitt hår igen.

hade inte mycket mer att skriva så nu ska jag istället ta en cigg & läsa i min bok ;)
ha det bra.


thrills I get when you hold me close

idag blev det inte att värken gå till skolan eller att åka till ullared, istället blev det att sitta på olé en stund med adde & marina.
sen träffade vi marinas pappa en stund & nu ska vi snart åka till nina & stanna där tills imorgorn.
blir att gå ner till stationen snart, ska nämligen ta bussen till ljungby & troligt vis ta den hem imorgon med.

förresten så har jag haft rihannas dont stop the music på huvvet hela dagen , väldigt jobbigt för jag kan endast 'pleas dont stop the music' om & om & om igen.
kommer även bli lite svårt att sova utan nicklas inatt andra gången på åtta månader, men det ska nog gå, jag har med mig en film som jag kan somna till haha :)

men ah det var allt jag hade att dela med mig av, ha de bra Puss.

Now the old king is dead, long live the king

hejsan hejsan.
det har varit en bra måndag idag började med att jag kände mig riktigt utvilad när jag vaknade vid tio i elva i morse , tog direkt tag i tvätten, tog ut pip & gick hem till mormor & solade lite på balkongen & snackade skit.
gick hem sen vid tolv för nicklas skulle komma hem & äta lunch plus att jag hängde tvätten & tvättade en maskin till.
efter nicklas hade gått så åt jag lite frukost, lite sent kanske men ändå & sen satte jag igång med att städa & flytta runder på lampor, för senare skulle patrik & rasmus (min morbror & min kusin) komma med min morfars gammla bar till mig.
så när dom kom med den blev det att flytta runder med den en stund tills jag blev riktigt nöjd!




så ställde jag den. men när nicklas sen kom hem efter jobbet blev det att mbler om hela storarummet & flytta baren til fönstena isället så här blev det


måste faktisk hålla med nicklas att det blev en aning lite bättre. men jag vill egentligen ha det som jag hade det från början :D. som sagt så är det morfars gammla bar som han köpte i malmö för ca 30 år sen haha, det kan vara lite roligt att ha den, är ju rätt nyfiken på min morfar som jag aldrig fick träffa. på baksidan av baren så är det tre hyllor som man kan ställa sprit på & uppe i vänstra hörnet är det en liten liten speldosa som både mamma & patrik berättat att morfar spelade på när han var full :) mamma sa även att hon lekte med den när hon var liten.
så jag är rätt stolt nu , patrik sa att den skulle stanna i släkten så det kommer den att få göra, nu är den i säkra händer :)
men nu ska jag gå & kolla på två & en halv män & sen sova det är ju trotts allt skola imorgon (om jag orkar vill säga - annars blir det ullared!)
ha det bra hejhej

RSS 2.0