pictures

här kommer lite bilder som jag tog på lägenheten idag, det är fortfarande rätt stökigt här hemma på dessa fotorna, jag var så smart och städade efter jag tog dom & jag orkar inte ta nya just nu. Så njut!


Här har ni köket , som ni ser så har jag inte riktigt fått ihop allt än :)


Här ser ni hallen, det ser bättre ut nu när jag har lagt dit mattor & plockat undan


soff delen av storarummet :)


tv delen i storarummet.

Det var dom bilderna de, men jag är lååångt ifrån färdig med alla små saker som gör så mycket. Knappt hälften är ens köpt. Men det får vänta tills nästa månad innan jag kan bege mig ut och handla :(.
Nu ska jag bädda ner mig och älskling i soffan & mysa lite, senare ska jag testa duschen. Imorgon blir det växjö med älsklingen, så ingen skola. Får se hur glada mina lärare blir på mig då :s.

Sov gott allihopa. PUSS

just like a match you strike to incinerate

God morgon, eller förmiddag kanske man ska säga, klockan är ju trotts allt halv tolv. Jag & nicklas vaknade vid halv tio - tio idag, relativt bra tycker jag :) vi ska hinna med en massa saker idag. Allt är inte upp plockat än & vi måste handla hem mat för hela månaden. Jag ska ut till maxi & handla tuggben till hunden & lite leksaker, han har ingenting just nu, tycker synd om han. Ska även köpa en filt till honom som han kan ha i soffan, så det blir nog ikea också, om det inte finns någon filt på Maxi. Ska nog ta och tvätta också , det kan nog behövas :P

Igår så var adde och anna här, sebbe kom lite senare också, dom hjälpte till att flytta (tack för det!) sen, skuvade adde & wänär som också kom sen ihop köksbordet & satte upp det, anna och jag fixade i köket. Senare kollade vi på Robinson Karibien finalen, sen kollade vi på en psyk/skräck/thriller film med Reneé Zellweger, den var rätt bra , fast i slutet gick det över styr.

Runt halv ett-ett gick dom hem & jag fortsatte pyssla & plocka här hemma tills nicklas kom hem ifrån speak esey, full som tusan. Han babblade om att han inte fick sin jacka ifrån gaderoben och skulle gå till baka till speak för att hämta den, men jag sa att det ska han inte alls, då blev han arg & tjurig. Lite senare fick han reda på att han hade inte ens tagit med sig den till speak esey , utan glömt den hemma hos jocce. Tjii fick han!
Men han bad om ursäckt sen för att han gapade på mig :)

Nu kom han och kröp upp med huvet på min mage så ska gå nu. Dax att mysa lite tycker vi nog båda två
ha en bra dag :)



sometimes I give myself the creeps

HejHej :)
sitter i min nya soffa med fötterna på min nya matta i våran nya lägenhet! Hur bra är inte det?! Det stor en massa lådor överrallt men soffan, sängen & tv är i alla fall på platts, allt är uppe i lägenheten men inte mycket är upp plockat. Jag och Anna har plockat upp mest i köket, så alla tallrikar, glas, köksmaskiner , med mera är upp plockat :). Känns bra! Jag ska fortsätta imorgon. Adde Anna & Sebbe är här nu, vi ska kolla på en film senare. Nicklas har åkte iväg på fest, speak esey för han ikväll.

Nu ska jag inte skriva mer, det blir mera imorgon. Kanske eventuellt in några bilder med, om jag kan hitta kameran i någon av alla dessa lådor :D Sov gott allihopa , det ska jag göra! PUSS

We'll show them all how much we mean

Hallå, jag sitter & fryser i storarummet, kollar på storm chasers, dricker te & äter en rullmacka med ost & vindruvor. Jag förbereder mig på att gå ut i det loja vädret. Ska in på netto åt mormor & hunden måste snart ut.
Madelene följde med hem idag, jag packade ner det sista i påsar & hon läsa ut mina gammla loggböcker, sen kollade vi på halva new moon.
Nicklas var hemma innan jag var det idag :) det tyckte jag om! Men nu är han hos robin. Inte så kul för han att lyssna på mig & madelene, så han stack. men det gör inte så mycket, jag ska ju ändå ut snart.

Imorgon så flyttar vi ! Är det inte otoligt :D, nästan allt är nerbackat, i alla fall de viktigaste, och jag är riktigt över super glad! vid tolv imorgon på förmiddagen så får vi börja, jag kommer säkert vakna super tidigt bara för det. Men imorgon natt ska jag sova så himla gott i våran nya lägenhet! yes yes yes!

Men nu har jag ätit upp min macka & tet är snart slut. Lika bra att bege sig ut innan det blir för kallt.
Ha det bra så länge så hörs vi senare eller imorgon PUSS

Cause they got methods of keeping you clean

Riktigt sen är jag idag, klockan är halv åtta & jag har verken sminkat mig eller fixat håret. 'Jag sitter här i köket & lyssnar på vi i femman på radion. Kaffet är snart up drucket, kanske kan få mamma att köra mig hon verkar vara å bra hurmör idag. kanske inte ändå :s, men aja, jag får väl fixa mig då, ha det bra Puss

ignore them 'til they fade away

Äntligen kväll :) jag ska gå ut med hunden den sista rundan nu & sen ska jag försöka sova.
Imorgon kommer nicklas hem & i på lördag kväll flyttar vi! YES YES YES! känner på mig att skolan imorgon kommer gå bra, om jag bara kan komma på en ursäckt för att intte ha övat på provet. Jag har svaren här hemma som jag ska kunna, men frågorna som svaren är till har jag inte, så jag har ingen aning om vad det är dom frågar så jag kan inte läsa mig det. Men jag kommer på något!
Jag vill bara att tiden ska gå fort så nicklas kommer hem

But see how deep the bullet lies

Jag har haft en rätt så jobbig dag, usch, skolan för det första är inte alls rolig om man inte är på humör. Jag fick jobba med Gemma som alltid tror hon kan saker mycket bättre än alla & sen börjar marianne & therese att hacka på mig & johanna, vi fick inte diska, vi gjorde hela tiden fel & en massa annat skit. Jag börjar bli otroligt trött på dom båda två nu faktiskt. Men snart är det praktik & det ska nog bli rätt skönt.

Annars idag så har jag johanna & jenny haft roligt i omklädnings rummet men det är också det enda som har varit kul idag.
Efter skolan så gick jag och handlade åt mormor , sen drack vi kaffe & åt kringlor. Nu sitter jag hemma & nicklas ringde nyss, han & jocce skulle iväg och träna så han ringer sen igen om någon ville veta det ;D

Men jag ska nog ta och gå lite på maskinen sen äta lite mat. Men innan jag gör det tänkte jag lägga in lite bilder som jag tog här om morgonen när det hade snöat som tusan ute & den var vitt precis överallt :)


Pip tycker om snön & han gillar att gräva i den :)


Jag försökte vara mästerfotarn, men våran kamera är inte den bästa




Det var vitt & mysigt överallt!

Did someone break your heart inside?

God morgon. Sitter i köket som vanligt, men ruffsigt hår & osminkat ansikte & den trogna kaffe koppen i handen :) Ska nog börja fixa mig snart om jag ska hinna gå till skolan. Har inte alls lust att gå dit idag, eller lust och lust kanske man inte ska kalla det. Det ska bli kul att inte var hemma, men jag skulle vilja sova länge, det är så jag menar!
Skrev till johanna att jag kommer vid halv nio , men jag tror jag beger mig dit nu ändå. En toffs & lite maskara sen är jag räddad. Så ska ta & fixa mig sen gå :) Ha en bra dag!

Förresten, någon mer som tycker om 21 guns med Green Day? Jag tyckte den var riktigt bra! PUSS

I can tell you my love for you will still be strong

Det var skönt att sola, GRATIS :) ja just det jag fick sola gratis, det var något mycket mystiskt med solariumet, precis när jag skulle lägga i pengar så sätts solariumet igång och det står att de är pengar i det för 30 minuter, så jag bockar och bugar och hoppar i solariet. Det var super skönt! När jag solar färdigt så gick jag till netto, köpte ett halvt kilo vindruvor & två mangos. Sen gick jag hem, gick/sprang på maskinen i 30 minuter & tränade sen magen lite. Det var riktigt jobbigt. Men även det var skönt!

Nu sitter jag i sängen efter att ha duschat och ätit lite kvällsmat, eller mackor ska jag nog säga :) Jag kollar på 'real housewifes of new jersey' helt sinnessjuka är dom. Kastar bord och skriker. Men roligt är det att kolla på i alla fall.
Ska ta och fixa håret nu, dax för skolan imorgon. usch, vill vara hemma. Men bäst jag går. ligger redan efter.
Sov gott allihopa Puss!


Mosters älsklings Mys!

There is thunder in our hearts, baby

God kväll alla människor.
idag har inte varit en super bra dag. Direkt när jag vaknade skulle jag flytta min arm som var under nicklas huvud & det gick lite för snabbt så jag fick den i ansiktet & rev mig under ögar, skit ont gjorde det! Sen spilde jag kaffe & sminkade mig i ögat. Men jag klarade mig i alla fall till växjö utan att bussen körde av vägen. Sicket jävla väder va?, helt sjukt vad det har snöat idag. När vi kom till växjö så hoppade vi direkt in i en taxi för inte en chans att jag skulle gå i det vädret, 110 spänn ville kärringen ha för att köra oss typ en&en halv kilometer typ. Vilken tjuv!
När vi kom till körskolan var det ca en timme tills nicklas kulle köra upp så vi gick in på citygross & media market och kollade lite. Sen var det dax, jag satte mig inne på max och tog en liten hamburgare och en fanta & läste så mycket jag kunde, vilket inte var alls mycket. Kunde inte konsentrera mig. Sen ringer nicklas och jag går & möter honom. Det gick inte så bra idag heller. Men nya friska tag på måndag igen, då har vi flyttat med & han har fått jobba lite. Jag tycker synd om han, han verkligen försöker & försöker & han får beröm varje gång, men ändå har dom något litet att klaga på, idag var det att han väntade för länge i rondellen. Han väntade för att han ville h fritt innan han skulle köra, är det så konstigt? men men.. ingen mening att sura ihop för det!
Nu har han åkt iväg för att jobba, han kommer hem på fredag , så det är inte så länge han är borta. Tur är de för jag saknar han redan. jag hade vant mig vid att ha han hemma nu.

Men jag ska till skolan imorgon så tiden ska nog gå fort. Ska vara i köket imorgon och göra johannas meny, det ska bli kul och smaka på det hon har valt :)
Men nu har jag dåligt samvete för att jag har ätit så onyttigt och för att jag inte följde med johannaLoo på step idag så jag måste springa på maskinen nu tycker jag, kanske även gå ner och sola lite. Ah det ska jag göra. Ha det bra Puss hej!

bjuder på en kans bild som är ny tagen :)



Seas would rise when I gave the word

Nu är jag uppe även nicklas och mamma, mimmi hon har åkt till skolan. Jag ska snart ta och fíxa håret, var uppe och duschde mitt i natten så det är ej fönat & ej plattat, emn något får man väl fixa till. Måste sminka mig med, efter som jag skulle flytta på min arm när telefonen ringde och rev mig själv i ansiktet, GÖTT!

Önska nicklas lycka till nu & jag ska göra det samma när jag går i affärer och dräglar, hehe :) Ha en bra dag allihopa!


I could feel my eyes turning into dust

Gick aldrig till skolan idag, stängde av larmet i morse och somnade om, det är super skönt! man borde ställa klockan på helgerna så man kan stänga av det och somna om, bara för att det är så skönt , haha! :) så jag stannade hemma och steg istället upp vid halv elva, tog ut hunden och satte på kaffe, sen väckte jag nicklas.
Följde med mamma till osby och hämtade mimmi på skolan, hon ska visst sova här hela veckan. Så vi flyttade ut alla saker som stod i vårat så kallade 'rök rum' & ställde allt i storarummet & sen kom adde och hjälpte nicklas upp med en madrass ifrån källaren. Så nu står våran nya soffa i storarummet. Men men så kan det vara.

När klockan blev halv fyra var det dax för nicklas att gå till folkets hur och köra upp. Han klarade det inte :(, men han får en ny chans imorgon i växjö klockan halv tolv. Så jag följer med han till växjö imorgon och nu vill jag att ALLA håller tummarna så hårt att dom blir blåa FÖRSTÅR NI DET!!!

Nu ska jag gå och lägga mig, blir att gå upp tidigt imorgon. Ska snart kolla på paradise hotel snart med, & jag ska lyssna på lite låtar ifrån OC det var så länge sen, ska köpa alla boxarna när vi har flyttat , jajemen! GOD NATT


When the breath gets shallow and fast

En lungn dag har det varit tycker jag, det var bara jag Johanna & Jenny i skolan idag , och vi gjorde inget speciellt på någon lektion egentligen, lite svårt när man saknar halva klassen. Så vi tog det mest lungt.
Efter skolan gick jag hem till mormor och gick sen och handlade åt henne. När klockan blev halv fem gick jag hem och började med middagen, nicklas han kom hem samtidigt. han ska sova hemma inatt & imorgon ska han köra upp :) håll tummarna allihopa! Så det blir en kort vecka ifrån honom , det känns bra :)

har prov på onsdag om fetter :o , det kan bli spännande, jag kommer inte ihåg ett skit, får nog ta hem det imorgon och läsa på lite. Imorgon är det bakdag i skolan & efter det så ska vi sälja det vi har bakat. Kan bli kul :) kommer inte ihåg vad jag skulle baka, en lätt sockerkaka tror jag utan fett i, får allt se hur det går!  

Men nu ska jag föna mitt hår & sen ska jag gå till konsum och köpa en frukt eller två kanske. Ha det gott :)
Det har nicklas och lucas just nu i alla fall, dom ligger och myser i sängen :P

I reckon it's again my turn to win some or learn some

hej hej, sitter i skolan nu & har samhälle. Ska skriva ett arbete om FN,otroligt roligt.. Kollade nyss på en film om FN också vi fattade inte ett skit. Snart är det lunch, det är bra det för jag börjar bli hungrig.
steg upp vid halv nio idag, började egentligen vid nio men jag orkade inte stressa så det blev att jag hoppade den fösta lektionen och kom  hit till skolan vid tio i stället.

Men nu får jag nog ta att arbeta lite & dricka upp min saft :) ha en bra dag allihopa!


life on the murder scene

Godkväll, sitter i sängen nu , har nyss kommit ut ur duschen. Lagade lite mat innan, det blev biffar , brunsås & kokt potatis. Det blev helt okej tycker jag, mamma och nicklas gillade det, så det var nog inte så illa :)

Det har också varit flytt dag idag. Jag har packat ner tre lådor & tömt alla lådor vi har. känns bra att det bara är fem dagar kvar nu ! Vi gick upp till den nya lägenheten innan idag, nicklas har inte sett den , så tänkte ta en titt, men han som bor i en nu, var inte hemma. Så nicklas får helt enkelt lungna sig.
det har inte hänt mycket idag & jag är inte på skriv humör. Så därför lägger jag ut lite bilder sen idag sitället.
Ha det bra puss hej


jag hittade min gamla live-cd

Det blev rätt stökigt, men det mesta kastades senare :)

Jag hittade också denna tidningen som jag inte ens har öppnat :s

Nicklas fixade lite också :)

pictures

här kommer bilderna sen igår :)


Tårta nummer ett :)

Tårta nummer två :)

Mysan & mysans morfar Jocke

Mysan som är riktigt nära att gå helt själv!



mysan busar med nicklas :)

min tårta var nog väldigt god :)

Ninas pappa Jocke , Rasmus (kusin) & Magnus

Kusinen Jimmie var också med :)

Det var allt för just nu, får ta och lägga in ett inlägg senare idag. Puss så länge!

the world is flashing by

Idag så vaknade jag bredvid älsklingen, det var riktigt mysigt. Jag älskar att vakna bredvid honom & ligga och dra sig ett tag & bara mysa. Sen steg vi upp runt nio-halv tio, lite surt, jag som trodde jag skulle får sova länge idag, & hade ställt klockan på halv elva. Men det var ju tur att vi steg upp så tidigt, det blev lite stressigt på slutet innan vi skulle åka till nina för att fira mysan. Jag skulle göra tårtorna & dom började jag med vid tolv, vi skulle åka vid ett. Men jag hann & dom blev fina & goda med för den delen.

Vi kom hem till Nina, Magnus & My lite i två, samtidigt kom Ninas pappa Jocke & Jimme + Rasmus. Vi öppnade packeterna först & hon fick mycket saker tycker jag. men det är alltid kul med kartongen, papper & tejp, det är mycket roligare än själva presenten, det tycker i alla fall My. Sen blev det lite tårta & kakor. Sen lite små snack. Efter det så åkte jag Nicklas, mormor, Mimmi & mamma hem.

När vi kom hem tog vi ut djuren & fikade sen med Jocce & Johanna på Ikea. Det var trevligt. Sen beställde vi pizza & nu har vi legat i sängen & degat ett tag. Ska nog inte göra mycket mer idag. Får jag nicklas att inte säga ett pip & vara tyst med både tv:n & datorn så ska jag nog läsa lite. Börjar komma igång med min bok nu. Jag kan inte gå på maskinen idag , för mamma har redan laggt sig. Känns lite surt, nu när man har ätit en slice pizza. Men får gå imorgon i stället. Ska ta och äta en mango nu , så ska inte skriva mer just nu. Jag har en massa bilder som jag har tagit idag , men sidan buggar så kan inte ladda upp dom just nu, får bli senare. Ha det bra nu PUSS HEJ!

Then holding hands and life was perfect

Hejhej, jag sitter hemma i storarummet, sluade skolan för ca 40 minuter sen, alltså hela fem minuter tidigare än vanligt, det tyckte våran svenskalärare. Vad snällt.
Mamma hon plockar för fullt här hemma, lite av det saker vi ska hem till oss sen står nu i storarummet på en hylla. Hon lyssnar även på absolut kids nya cd ;D, ja hon är 40 år.

Skolan idag har gått bra, det bästa var när tinas byxor sprack! HAHAH. Det var klockrent! & även var hampus ifrån bygg rätt rolig idag då han satt längst ner i klassrummet & spelade luft-gitarr & luft-trummor. Det var väldigt roligt!
Annars så har det inte hänt så mycket.

Jag gick hem ifrån skolan & ringde till nicklas för han hade ringt. Dom var på väg hem redan & dom var i ljungy så han kommer nog in genom dörren vilken minut som helst nu :) Det gör mig riktigt glad.
Skulle fikat med johanna idag men hon fick förhinder & det var väl nästan bra efter som nicklas kommer hem så tidigt.

Nu ska jag ta och rensa ute de saker jag ska behålla som finns i köket & sen ska jag äta lite. Ha det bra!

Imagine a place for us where you and I stay

Idag är jag sen. klockan är redan kvart över sju & jag har bara varit ute med hunden, ska fortfarande dricka kaffe sminka mig & platta/fixa håret :o , får väl komma lite sent till skolan kanske, vi har ändå bara steorkök med therese idag.

& idag kommer min älskling hem! Jag fick ett jätte gulligt sms ifrån han igår, sånt älskar jag :) han skrev ' tänker jätte mycket på dig baby, vill bara att du ska veta att jag älskar dig med hela mitt hjärta' Vem smälter inte av något sånt?, jag gör det i alla fall & nu saknar jag han mer än någonsin!

Men nu måste jag dra så jag kanske ändå hinner i tid till haganässkolan , bajs skola!


cold as the winter wind when it breeze

Nu fick jag nyss reda på att vi har samhälls prov imorgon, skit också! Så jag borde egentligen läsa på det istället flr att sitta här & skriva. Men jag tycker inte om att öva inför prov, känns inte som att jag lär mig något. Men jag måste nog ändå kolla igenom det lite, det var ju inte så mycket.
Från något tråkigt till något mycket roligare :) .. Jo, Nicklas ringde innan & vi pratade i en hel halvtimme, det brukar vi inte göra, jag älskar att prata med honom. Men imorgon är det fredag & då kommer han hem! Förhoppningsvis så flyger timmarna förbi så jag slipper kolla på klockan hela tiden. Men imorgon så SKA jag dra ut sakerna ut lådor & klädkammaren & gaderoben i sovrumet, ska rensa ut det som ska kastas & packa ner det som ska sparas :) Sen kanske jag tar och går en sväng till ikea & kollar runt lite, det känns som att jag inte har varrit där på länge. Ska inte köpa något dock, det får vänta tills vi har flyttat in tycker jag , lättare att plandera då :)

Gick/sprang på maskinen innan med, som sagt så skulle jag hålla på så länge jag orkade & jag orkade i en halvtimme & det är bättre än inget. Sen lite situps & lite lår-övningar. Förhoppningsvis så har jag inte ont imorgon utan en skön träniningsvärk!
Ska även träffa johanna imorgon efter skolan , ska ta en fika & hon får ta och visa mig stepen som jag ska följa med till på tisdag nästa vecka tror jag det var :) Är sjukt nervös inför det där, men det ska nog gå bra. Gör jag bort mig så har vi i alla fall något att skratta åt!

Nu ska jag först måla naglarna & föna + platta håret. Efter det så ska jag läsa igenom samhälle-skitet! Sov gott Puss


I've told you time and time again

Jag måste berätta att jag har väldigt ont i mitt vänstra lår & i min högra arm, fortfarande! Funderar på om att jag kanske skulle gå en runda på maskinen så kanske det går över. Eller blir det värre :o , det hade jag inte uppskattat, jag kunde knappt hålla i min tallrik idag i skolan.
Skolan, självklart så fick jag både skala, hacka & skära idag. Råa rotfrukter, tex potatis, rotselleri & morötter. Alltså inte speciellt mjuka grejer som jaqg fick skära i små bitar, ca 10 potatisar , 1o morötter & typ 30 st andra olika rotfrukter. Jävla piss. Jag gjorde soppa & lax, det smakade skit. Men inte mitt fel, det är inte jag som har skrivit receptet trotts allt. Men men, det är så det blir i bland.

Jag är glad att denna veckan snart är över, i alla fall vardagarna. Jag saknar nicklas något så otroligt mycket! Han ringde nyss & dom skulle iväg och träna lite sen skulle han ringa igen efter dom hade ätit. Så jag kanske ska passa på att träna lite själv så jag inte är på maskinen när han ringer. Är dock jävligt trött idag, så får se hur mycket jag orkar.

Ha det bra Puss






Slip into the tragedy you've spun this chamber dry

God morgon god morgon . Klockan är tio över sju & jag har precis kommit in efter en lååång runda med hunden, det var skönt. Kaffet kokar så härligt bakom mig, ska ta mig en kopp innan jag går till skolan hade jag tänkt.
Jag har sjuuukt mycket träningsvärk i min arm & i mina lår idag, spelade ju bedminton igår på gympan & sen sprang/gick jag på maskinen här hemma AJ AJ AJ! Jag hoppas att det inte blir så mycket, skalande, kackande & skärande idag för det vet i fan om min arm klarar , hälde upp kaffe nu & det gjorde ont :O. Men men jag ska inte klaga , det går över helt enkelt.

Kan ni förresten förstå det här med att jag & nicklas ska flytta in i den nya lägenheten nästa helg :D Helt underbart!
Ska haffa rebecca i skolan idag & tala om att hon får hjäpa till nu , sa till henne i tisdags senast att vi skulle flytta i mars. ÄNDRADE PLANDER & jag älskar det :) Det ska bli så himla roligt att får upp den nya soffan!

Jajemen, men nu är jag på strålande humör så, ska nog häva i mig kaffen & sen gå den knappt halva kilometern jag har till skolan. Ha en bra dag allesammans :D


Bright lights to cast a shadow

Åhhh vad det är skönt att träna :) det är ett måste för mig nu att köpa ett friskis-kort! Det ska bli så kul!
Efter jag hade ätit så tyckte jag att det skulle vara skönt med lite avslappning så jag tog på mig mjukis byxor & en slapp tröja & begav mig till Open sun eller vad det nu heter & solade i femton minuter :) det var avslappnande men när jag hade gjort det så tyckte jag att jag borde få upp tempot lite & inte bara slappa, så jag hoppade upp på rullbandet hemma & gick/sprang i 40 minuter. efter det, situps! Det spänner gött i både magen & benen nu. Tränade vaderna lite med när jag ändå höll på.

Det är skönt att slippa gå utanför dörren och ut i kylan när man ska träna, jag kan göra det här hemma istället. Men jag ska ändå köpa ett friskis-kort.
Efter träningspasset gjorde jag lite ägg röra & åt två mackor, sen hoppade jag in i duschen.
Nu sitter jag i sängen & väntar på att nicklas ska ringa, han har inte ringt än idag & det gör mig lite orolig. Men det är nog ingenfara. Jag får vänta ett tag till.

Nu ska jag kolla på real housewifes of new jersey & sen föna håret & läsa lite innan jag somnar. Sov gott allesammans! Puss

It is all that I'm breating for

Då var även onsdagen snart avklarad! Det känns ortroligt bra :) bara en eftermiddag/kväll kvar :). Hoppas på att morgondagen kommer gå bra & gå snabbt. Vi ska vara i stor köket imorgon, jag ska göra en lax & skaldjurs soppa med potatis, får se hur det går. Det jobbigaste kommer att vara den satans potatisen , det tar sån tid att skala dom & man får ont i händerna. Ska nog ta att prova skalmaskinen imorgon , har aldrig testat den så det är min tur nu, så slipper jag ska alla för hand! hehe.
Idag i skolan så har hela klassen varit på humör hela dagen & jag tycker att vi har varit otroligt duktiga idag. ALLA & då menar jag alla var med på gympan idag , ombytta och allt! Vi spelade bedminton (?) & hade faktiskt riktigt kul, var till och med på uppvärmningen. Jag känner att jag har ådstakommit något idag. Kanske skulle man ge gympan en chans ändå? Så jobbigt & tråkigt är det egentigen inte. Sista lektionen idag är förberedelse inför imorgon, men det skippade jag, tyckte att jag varit så duktig på gympan så jag kunde få gå hem. & tur var det att jag gick hem, för när jag kommer hem så säger mamma att hon har pratat med tanten på EWJ fastigheter & hon sa att vi fick flytta in i våran nya lägenhet redan i månadsskiftet! ÄR INTE DET HELT UNDERBART! åhhh jag blev så glad att jag hoppade av glädje! Det betyder att jag måste börja packa & jag älskar att packa, man hittar alltid nya/gama saker som man glömt bort att man hade. Så jag tror jag ska riva ut klädkammaren efter jag har ätiti. Har tagit upp lite flytt lådor också, detta ska bli så roligt! BARA TVÅ VECKOR KVAR!
Jag gick hem till mormor en runda med efter att jag gått lite på byn med hunden efter skolan. Hämtade mysans paket & funderade på¨vad jag skulle ha för smak på tårtorna jag ska bara tills på lördag till kalaset. Det är inte lätt, imorgon ska jag be min lärare om hjälp, hon kan sånt :)
Men från tårtor till något helt annat, ambulansen kom körande här utanför nyss, & den lilla vanliga bilen som brukar komma först kom precis efter? så sa det ju inte gå till. & nu kom det två brandbilar med, nu blir jag nyfiken på vad som kan ha hänt :O.

Nej nu ska jag faktiskt gå. Ska äta upp det som blev över av min super goda mat igår :) Ha det så bra Puss hej!


and I don't recognize what i've turned into

God morgon gott folk, klockan är halv åtta & jag sitter i köket, lyssnar på musik dricker kaffe & äter min frukost - en paprika :) Gott! Har varit ute med hunden & slängt i en maskin tvätt så när jag går till skolan ska jag hänga det.
Gympa idag i skolan & vi i klassen har bestämt oss för att vara med för en gångs skull , f¨får se hur det går, mina gympa kläder är i alla fall ner packade :D

Nej nu måste jag gå om jag ska hinna :), ha en bra dag Puss!

show me a garden that's bursting into life

nu är klockan lite för mycket för att jag fortfarande inte är trött :s, det är inte ett dugg lätt att vänta tillbaka dygnet. Så istället för jag sitta här & bara vänta in den ensama natten. Vad deppigt. Det är inte alls kul att somna ensam. & det är ännu tråkigare att inte får ha armen runt nicklas så som jag brukar innan jag somnar :(, jag saknar min älsklings fis. Men imorgon är det onsdag & då är det bara två nätter kvar. Hoppas dagarna går fort!

Nu sitter jag i sängen & kollar på 'huset vid sjön' & kollar på skor inne på alla möljiga hemsidor. Jag vill shoppa, det känns som att det var allt för längesen nu. Så imorgon efter skolan ska jag gå en sväng på byn. Ska ändå hämta mysans present imorgon. Men än så länge så kan jag bara kolla på lite kläder & lite skor, får vänta till månadsskiftet, då får jag mitt studiebidrag, om det nu kommer denna månaden det är jag inte helt säker på.

Nej nu får det vara bra. Ska kolla vidare på skor & kläder sen ska jag försöka sova.
Ni som ska sova nu - God natt
Ni som ska sitta vakna ett tag till - ha så kul!


welcome to the thrill of a lifetime

ibland överträffar jag mis själv. Jag har nyss gjort kokt potatis stekt/kokt kotlett & brun sås på de. & det blev så jävla gott att jag tror inte på det själv :) det blev helt sjukt gott, så nu har jag ätit 6st potatisar & en kotlett bit & en jävla massa sås :) det ska bli min middag imorgon med, om inte morsan äter upp de.

Skolan idag har gått bra, på drycker så gjorde vi ett prov som jag självklart hade glömt vi hade, men det gick bra. På naturkunskapen så satt vi vid datorena & gjorde lite tester om jorden & lite sånt smått och gott. Sen efter lunchen så var det bakning, jag bakade tivoli kakor & bajskakor, jag vet inte riktigt vad bajskakorna heter egentligen så därför får dom heta bajskakor.
När vi sen hade bakat färdigt gick vi in i resturangen & sålde dom :) vi känade ihop lite pengar i alla fall, & det var rätt roligt ju :)

Efter skolan följde jenny med mig in till byn & sen gick jag hem till mormor med pip. Sen bort till maxi & hadlade kotletter, sen till netto & handlade potatis & lite andra saker till mormor, hämtade lucas samtidigt så han med fick ut och gå en liten sväng.
& nu sitter jag hemma i storarummet & har precis ätit upp min fantastiska mat. Ska gå hem till mormor igen & dela med mig av kotletterna.

Ha det bra Puss hej

But I'm trapped by your love

God kväll, jag tycker att det känns som att jag har gjort något vettigt idag. Men det har jag inte. Jag har varit hos mormor & snackat skit & ätit onyttigt. När jag kom hem har jag bara suttit framför tv:n och inte gjort ett piss. Runt sju började jag prata med johanna på msn & hon hjälpte mig att komma på vad jag skulle äta, även det var inte speciellt nyttigt. sen har jag duschat & nu ligger jag i sängen igen & kollar på 'Tjocka barn - för feta för att leka' hemskt att låta sitt barn bli så. unga barn dessutom som inte har någon aning om vad de stoppar i sig.

I vilket fall som helst så har jag inte gjort mycket bra idag. Jag har inte ens läst på provet som jag antagligen kommer att får göra imorgon :s det är lite kasst. jag har haft hela dagen på mig. Dumma emmy.

Jag ligger ochväntar på att nicklas ska ringa. Saknar han jätte mycket & jag vill bara att tiden ska gå fort så det blir fredag snart! Jag älskar min nicklas & jag vill att han ska komma hem efter fyra som alla andras pojkvänner. Jag hoppas att han inte behöver jobba i skogen så länge till utan kan jobba i älmhult igen. Kommer bli ensamt i den nya lägenheten.  Våran lägenhet! Med våra saker & våra regler. Ska bli skönt.

Nu ska jag föna & platta mitt hår & sen ska jag kolla igenom papprena till provet sen måste jag sova. Ha det bra & so gott ni som ska det. Puss


i need you

måndag igen & vi är redan inne på vecka tre, tycker det är lite små jobbigt att tiden går så snabbt! Jag ligger i sängen och hostar, fick hosta i fredags & har haft det hela helgen, så jag bestämde mig för att vara hemma ifrån skolan idag också. Det ger mig lite extra tid att öva inför proven jag missade i fredags.
Än så länge idag så har jag varit ute med hunden, ätit äggröra två gånger för jag tycker det är gott & jag är hungrig hela tiden. Sen har jag bra legat här och kollar på tv, även kollat runder lite här inne på datorn.

Nicklas han steg upp halv sex i morse, jag vaknade också så klart, så jag var uppe och strossade lite, vill spendera så mycket tid som möjligt med han innan han åker iväg. Han packade & drack lite kaffe, vilket jag inte gjorde för då skulle jag aldrig kunna somna om igen. Tillslut fick jag tillbaka han till sängen så vi myste ett tag innan han var tvungen att gå. jag hatar när vi måste säga hej då & jag vet att jag inte kommer få se eller träffa han på fem dagar! Det är jätte jobbigt, och jag som trodde det skulle bli lättare med tiden att han åkte iväg, jag tänkte att man vänjer sig, men det gör man verkligen inte. 


jag vill ha min nicklas hemma. jag älskar dig!

I helgen så har vi inte gjort så mycket, efter som jag har varit sjuk så har jag mest tagit det lungt. Det har inte blivit något springande på maskinen i alla fall för då hade jag nog dött! Istället så passade vi mysan från fredag till lördag. Nina följde med mamma ut och festade medans jag och nicklas satt hemma med det livliga barnet. Mamma som är över 40 & nina som är 22 kom hem fulla som sprutor klockan sju på morgonen. Så det var bara att stiga upp & ta dagen med storm. Trotts att jag var mottligt irriterad! Men robin ringde sen & bjöd med nicklas och mig till växjö, ett stort tack! han var räddaren i nöden, då jag var på väg att brista!.
När vi kom hem ifrån växjö tog jag med mig mysan och hunden och gick bort till mormor. Nina kom också. Sen gick jag hem och vilade hela dagen. jag var helt slut.
Igår så var vi hemma mest hela dagen, nicklas var iväg en halvtimme eller något. Jag kände mig extra huslig så jag diskade och gjorde hemlagade hamburgare & klyftpotatis & kladdkaka till efterrätt :) Då blev nicklas lite extra glad så han plockade upp allt skit som låg på golvet i vårat sovrum så nu är det städat här inne med.

Nu så har jag ringt till mormor som inte är alls speciellt glad över att jag är hemma. Hon blir lika arg varje gång jag inte går till skolan. Men hon lungade ner sig när jag sa att jag mådde dåligt :). Så nu ska jag gå bort till henne med en bit kladdkaka & vaniljvisp och dricka lite kaffe.

Rökningen förresten mina vänner går kanon nu, jag röker knappt någonting längre & då menar jag typ en halv cigg om dagen. Om ens det. Jag är på god väg till ett liv utan nikotin nu (Y) Jag är duktig.

Men ha det bra nu Puss hej

Make sure you know before you go

Hej, torsdag kväll alla redan. Denna veckan har gått rätt fort. Hoppas bara att morgondagen går snabbt också så nicklas kommer hem till mig :) Jag saknar han jätte mycket! Men i två dagar ska vi bara vara hemma. vi har inte riktigt råd till något annat så lika bra att stanna här ;D.

Veckan i skolan har gått bra & den är kul att träffa klassen. Det är skönt att skratta så mycket som vi gör, så mycket som vi har krattat denna veckan har jag nog inte skrattat under hela lovet. men gud vad deppigt det lät. Vi har två prov imorgon, ett i livsmedelskunskap om proteiner & ett i samhälle om riksdagen. Har inte övat speciellt mycket så i stället för att sitta här så kanske jag skulle göra det. men de kan vänta ett litet tag till.

Igår så ringde jag till friskis & svettis, jag ville vara med på spinning idag men det var 17 st i kö så det var inte speciellt lönt. Istället fick jag lust att springa & gå , bli lite svettigt typ. Så jag rullade fram den dammiga gå maskinen mamma har i sitt sovrum, tog på mig lite gymkläder & hoppade sen på maskinen. Gick i 30 minuter och sprang i ca 15 minuter. Efter det så gjorde jag lite situp's.  När jag var färdig var jag svettit och riktigt nöjd med mig själv! Det var rikitgt skönt, folk brukar säga att det är skönt att träna & det har jag aldrig trott på. Men det stämmer. Det var skönt som tusan. Så jag hoppade upp och gjorde samma sak idag. Ska fortsätta med det :)

Men nu ska jag ringa nicklas & sen öva till skit proven! Sov gott !

So before you run forever, save that shame for me

Hejhej, tisdag & andra dagen i skolan, det är väl inte något speciellt med det. Samma gammla skit & samma gamla tjat. Igår började vi med att skriva av typ fyra sidor från tavlan på mariannes lektion & vi fick veta att vi ska ha prov i proteiner på fredag. andra lektionen var med bettan och där fick vi också reda på att vi ska ha prov. Precis så man vill börja den nya terminen. Men man fick sig ett par goda skratt som vanligt :) idag kom johanna till skolan , den lilla skiten har varit i thailand i två veckor & kom hem i söndags tror jag. Bruna skit! Skönt att träffa klassen igen :)

Har inte skrivit på ett tag känns det som. I söndags åkte jag nicklas jocce & johanna till halmstad och köpte en soffa. Min & nicklas nya soffa! Våran nya stora sköna soffa. Jag är super nöjd. Nu gäller det bara att tiden går fort så vi kan flytta och ställa upp den. Nu ligger den huller om buller i gästrummet.

Nicklas han är iväg och jobbar i halmstad nu, han skulle egentligen vara i ljungby och sova hemma om nätterna men det blev ändrade planer så jag sover ensam denna veckan också. Men det är inte så farligt längre, jag har vant mig nu. Sen är det rätt skönt att ha hela den stora sängen för sig själv haha :D

tiden går fort mina vänner, mysan den lille fisen hon växer så det knakar och snart fyller hon ett år! Helt galet!

Men nu ska jag gå , ska fixa min farmar på facebook & sen ska jag duscha & sen sova , man blir lite trött av att gå i skolan. Så ha det bra . Puss hej!

Waiting for someone to be near

Nu sitter jag här som vanligt, i sängen ner bäddad framför tv:n. kollar på comedy central. Det är en riktigt bra kanal måste jag säga. Den underhåller mig halvnätterna :). Men skit samma. ni bryr er nog inte om vad jag sitter och glor på om nätterna. För just nu är det faktikst natt, klockan är tio i ett & jag kom nyss hem ifrån mormor.
När klockan blev halv tio fick jag för mig att baka , så jag började göra en morotskaka. Den skulle så klart vara u ungnen i 45 minuter så det tog lite tid innan den var färdig med glasyr och grejer på. Undet tiden så paratade jag med nicklas. Han har våran dator med sig denna veckan så jag har mammas. Vi satt och 'camade' två timmar tror jag. Fulade oss och kollade på soffor :) Jag vill ha han hemma hos mig! Men goda nyheter , han kommer hem imorgon! Jag längtar, jag saknar min älskling. 

Vi kollade på soffor som sagt & jag hittade en som jag egentligen hittade för två dagar sen men den försvann igår så jag trodde den var såld. Men antagligen behövde dom bara förnya annonsen. Så jag ringde på den och den fanns kvar & jag blev överlycklig för alla soffor som jag har fastnat för är sålda eller kostar dom över 9000 spänn & det är alldeles för dyrt. Men det fanns kvar och vi ska åka och kolla på den i helgen. Antagligen på lördag så det kör ihop sig lite med att jag & nicklas skulle hjälpa nina att flytta. men det ordnar sig. Vi ska nog köpa soffan eller ah vi ska köpa den, allt är fixat & jag älskar det. Snart är det flytt dags och det känns som att en pusselbit har hamnat på plats. Nu är det bara köksbordet kvar & en spegel som ska köpas. Köksbordet som jag la ut här igår ska jag nog inte ha. Jag har fått höra att glasbord är väldigt jobbigt att hålla rent. Så får nog bli ett annat. Får kolla runt lite till.

Åkte till Maxi med mamma innan och handlade flyttkatonger till nina. Sen körde mamma mig till ninas lägenhet där jag började packa ner allting jag kunde få tag i. Efter 40 minuter kom nina mysan och mormor & skulle hjälpa till. Dom hade med sig mat så vi åt först. Sen sa det bara poof så var vi färdiga. Tog nog inte mer än 2 timmar att packa ner hela lägenheten i 10 kartonger. Nu är det bara de stora sakerna kvar, som sängen, soffan, bordet, tv:n. Får se hur et blir på lördag. eller får vi hjälpa till och flytta på söndag i stället.  

Men nu så måste jag sova. Blir nog en bra dag imorgon & då behöver jag vila. Ska gå till djuraffärenn imorgon och se om dom har några kläder till pip. Han fryser så när vi är ute och går. Sen ska jag baka lite muffins hade jag tänkt så jag måste handla & sen ska jag fika med mormor & på kvällen kommer nicklas hem. Så nu ska jag sova. Sov gott allihopa. Puss










I recognized them dark green eyes

Hej & god morgon är det för min del. Jag har knappt vaknat än, ändå har jag varit ute med hunden ätit frukost & pratat i telefon fyra gången idag! haha. Innan klockan bara hade slagit tolv. Nu ska jag snart bort till maxi och hämta flyttlådor till nina sen bort till hennes lägenhet & packa ner allt hon äger, för  nu ska hon flytta tillbaka till ljungby. Så mamma kommer nor snart med bilen så jag ska nog gå ner. skriver mer ikväll. Ha det bra.

J'veux ton amour, et je veux ta revanche

Sova, ja det skulle jag gjort för längesen.  Men det är svårt att ställa om sig att somna utan nicklas nu när han är iväg och jobbar. & det suger att denna slöa måndag har gått så sakta. Otroligt jobbigt. Jag steg upp runt tolv. Samtidigt som jag tog ut pip köpte jag mjölk & gick hem till mormor. När jag gick hem därifrån var klockan nog halv två- två. Jag kastade i lite tvätt i maskinen & sen gick jag ut en runda på byn. Tänkte att jag skulle ta tillfället i ackt och köpa mig lite nya jeans och lite tröjor på mellandagsrean. Men alla jeans som jag hittade och fastnade för kostade över femhundra spänn & det tycker jag är för dyrt när jag själv ska betala. får se om jag kan fjäska lite för min mor imorgon så hon kan köpa dom till mig. Det låter riktigt bra.
Men trotts att jag inte hittade något till mig själv så lyckades jag i allafall köpa en födelsedags present till mysan som snart fyller 1 år. Helt otroligt vad tiden går fort. Kommer ihåg förra året vid denna tiden, allt man kunde tänka på var när nina skulle föda & vad det skulle bli, hur den skulle se ut. Men nu fyller hon 1 år om två veckor & hon ska få ett prinsess kalas. Det kommer bli kul!

När jag kom hem sen, så slängde jag i en maskin tvätt till, diskade upp berget med disk som fanns i köket & plockade undan lite. Efter det så duschade jag hundarna. Pip tycker ionte om det och det har han aldrig gjort. Lucas var mycket skeptisk i början & vägrade gå in i badrumet. Så på med kopplet och jag fick dra han in i badrumet, det var knappt det gick så jag lockade honom med lite godis också. & han är ju bara en hund så jag fick in han i duschen. När jag väl blött ner honom vad det inte så farligt. Jobbigare var det för mig när jag var färdig & han skakade på sig var tionde sekund i en minut. Men det får man tåla. Sen så fönade jag honom torr, det går inte att torka han med handuk, han blir inte torr, jag försökte. Så istället hittade jag mig själv på storarums golvet med hårfönen i högsta hugg i nästan en timme innan han var någolunda torr.

Sen var jag utsvulten så jag gjorde lite köttfärssås & spagetti. Sen dess har jag tagit ut hundarna igen & bara suttit framför datorn & inne på blocket har jag suttit i tre timmar eller något nu. Har kollat efter ny soffa, nytt köksbord & taklampor. Men lampor har jag hittat på ikea så det blir kanske att jag köper dom imorgon om jag inte har något bättre för mig. 
Soffan är en hemlig än så länge men bordet kan ni få se :)


Vad kostar det undrar ni? jag kan bara säga att det är ruskigt billigt! Få se vad nicklas han säger, han vet inte så mycket än hehe. så kan det gå när man säger att jag får köpa & jag får inreda hur jag vill :) Jag gillar det!

Men nej nu är klockan tio i två & jag måste sova. Har mycket som måste kollas upp & fixas imorgon! Sov Gott allihopa. Puss


I think I'm moving but I go nowhere

God kväll. Jag ligger ner kurrad i sängen med frösna fötter & kollar på när nicklas packar inför ännu en jobbvecka. imorgon åker han iväg och jobbar en vecka i blomstermåla men nästa vecka då ska dom till ljungby vilket betyder att han kommer hem varje dag :) det ser jag framemot.

Jag vaknade kring halv tolv idag. Steg upp satte på kaffe, väckte nicklas & tog ut pip.
Sen kom robin och hämtade oss, vi åkte först till ikea för jag glömde så klart att köpa en sak igår. Sen bar det av till tingsryd där robin skulle kolla på bil. Men det var stängt. Så vi åkte istället till växjö och kollade på sherlock holmes på bio. Sen självklart mc donalds, sen åkte vi hem.

Nu ligger jag i sängen och kollar på nyheterna. men jag borde sova för jag sä skit trött klockan är dock bara kvart över sju. men men. man måste ju ställa om sig någongång, skolan börjar ju nästa vecka.
Så sov gott , hej då!

maybe three seconds is enough

ligger i sängen med hundarna och kollar på 16 & pregnant på MTV, vilket hemst progaram det var idag. En tjej som fick sätta igång förlossningen och just när barnet är ute så kommer adoptivföräldrarna & tar de. Hon ville inte se sitt barn, pappan stog och grät, vad skulle dom göra?, ta tillbaka barnet. usch så hemskt! vilken hemsk kännsla det måste vara, gå och bära på sitt barn i nio månader och när det väl kommer så ska man inte behålla det. Det hade jag då aldrig klarat, ett hylling till dom som kan det, kanske är det bästa för barnet.

Utöver att ligga i sängen och bli ledsen på andras bekostnad så har jag varit på ikea idag & handlat lite till den nya lägenheten. gick dit själv för nicklas tjurade och ville inte följa med. Gick nog där inne i en timme eller något. handlade dock inte för mer är 400 kr, hade hur mycket som helst i vagnen, men inte lätt att bära allting själv hem. så det blev att jag la tillbaka en massa tunga saker.
Jag gick hem direkt efter och åt ett äpple, sen gjorde nicklas lite mer köttfärs till tacosen så vi åt lite. Efter det gjorde nicklas det han alltid gör och åkte hem till robin. Så nu sitter jag här igen.

Och som att behöva vara ensam hela dagen varje dag inte är tillräckligt jobbigt, så har jag rökt. Vem bryr sig, jag orkar inte kämpa för något som ingen bryr sig om ändå. Jag kan sluta när jag vill. Det var jobbigt igår men idag har jag inte varit röksugen. inte för och ens jag blev arg. Men jag har inte ätit något godis i alla fall. Det är ju alltid något.

Ska sluts skriva nu, ta ut djuren & kanske gå hem till mormor. Ha det bra.

And it's all in my head

Det är sjukt vad nikotin har kontroll över en. Jag har inte rökt på, vad blir det.. 16 timmar. Det gick hur bra som helst i morse när jag steg upp, drack kaffe hos mormor & när jag var ut med lucas på en lång runda. När jag gjorde mat, efter maten. Nu har det gått ca en halvtimme sen jag åt och nu börjar det krypa under huden på mig.
Jag tror jag måste ha någonting att göra hela tiden , men det finns inte så mycket att göra. såg fram emot att hjälpa adde och anna att flytta idag så jag slapp tänka på nikotinet, men det blev inget med det. Så nu sitter jag ensam hemma, mamma jobbar och nicklas är hos robin. Det ligger ett oöppnat paket ciggaretter ute i hallen och det är så frustrerande.
Just nu så sitter jag och lyssnar på musik, försöker sjunga lite och tänka på andra saker. Känner på mig att detta kommer inte gå som jag vill, jag har redan tänkt tanken att 'en cigg gör ingenting' & 'det är ingen som behöver veta'. Grejen är att jag kommer veta. jävla skit. Nej nu ska jag spela world of warcraft och ladda ner musik så jag kan tänka på något annat!

om det är någon som har ett bra tips på hur jag kan göra för att hindra mig själv, så tala gärna om det!

But it's just the price I pay

PANG PANG PANG! hej och hå nu är det 2010, känns lite konstigt att skriva 2010 :s, men det är sånt man vänjer sig vid.
Kvällen blev bra i alla fall. nicklas kom hem efter ett tag, jag gjorde varma mackor till oss vi drack en grogg var och kröp sen under täcket och kollade på 'laddat vapen 1' tror jag det var. När klockan sen blev tio i tolv tog vi på oss flera lager kläder, eller ja jag gjorde, jag hade två par strumpor var av ett par var ragg-sockar, ett par jeans, ett par mjukis byxor , två par linnen en tjocktröja, en halsduk, en mössa, tjock vinter jacka + luva. Men jag frös inte heller! Det är skönt att kunna gå ut i tio minus grader utan att frysa :D
Men i vilket fall som helst gick vi ner till torget, mötte robin och två killar till, vilka de nu var. smällde av våra fyverkerier  & sen gick jag hem och nicklas åkte hem till robin.
Efter det följde jag med mamma ut till min morbrors frus mamma där vi skulle hämta mormor, hon var lite runt under förtterna men det får man vara fast man är över 60 tycker jag :). Sen körde vi hem henne & nu sitter jag ner kurrad i sängen med täcket upp över öronen och en hustler i ena handen, förresten så smakar den typ rostade kaffebönor, men man får nöja sig med det man har.

Som sagt då, 2010 nu. herregud vad tiden går fort, vad tog 2006 vägen, tycker det inte var alls längesen. Men nu får vi se vad 2010 har att bjuda på. Jag vet i alla fall vad jag har att vänta mig, för nu slutar jag röka och jag slutar med godis. Jajemen. Hoppas verkligen jag har så mycket självkontroll att jag klarar dethär. Får se om jag kan få nicklas att dra ner på det så jag får lite hjälp :).

Nej nu ska jag ta och spela lite WOW och sen sova i väntan på att nicklas ska komma hem. När han nu kommer.
Gott nytt år på er allihopa!


RSS 2.0