I just cant stop

hej, idag är jag sur. varför vet jag inte jag bara är det. livet är jobbigt. nicklas ska ut ikväll jag blev lika förvånad som jag har blivit dom senaste 200 helgerna. alltså inte ett skit förvånad. Jag ska sitta hemma och spela bingolotto själv eftersom nicklas för sa att vi skulle göra det men sen skulle han ut. Så ja.
Idag vaknade jag vid tio, tog ut pip 6 köpte frallor. Åt lite frukost och gick sen och la mig igen, somnade dock inte, så jag gick ner och slängde i en maskin tvätt. Och handtvättade min nya tröja, men antar att det blev helt fel för jag har ingenaning om hur man gör. får hoppas att det blir bra för det är favoriten just nu.
Nu väntar jag bara på att tiden ska gå så jag kan gå och lägga mig så det blir imorgon, sen en ny vecka.
jävla piss lördag. nu ska jaqg ta och röka sen tjura lite till.

Never know enough, till its over love

Hejhej. Rätt okej dag på jobbet idag, gick smidigt och bra alltihop faktikst, tyckte nästan det var lite lustigt att inget gick fel men det var skönt att inget gick fel :), gjorde stek sås & potatis idag, jag och vikarien, hon kan intenting så jag gjorde det mesta. Barnen åt jävla upp nästan allt, de åt upp allt kött vi hade och nästan all potatis , det fanns lite sås kvar i botten på kantinerna  vi kunde skrapa åt oss och äta. annar var allt slut. med det känndes bra att vi slapp slänga så mycket som vi gjorde de andra dagarna.
Nu är jag hemma , har nyss fixat min farm så nu ska jag ta och vila en stund & läsa i min bok.
Senare kommer johanna hit ska vara här ikväll, får allt hitta på något baka kanske? det var ett tag sen så det får vi göra :). Men ha det bra Puss

I didn't want us to burn out

Hade ute dag på praktiken idag, lekte lekar. Sen var det hamburgare med bröd. Det gillade barnen väldigt mycket, åt som hästar! sen fick dom glass och det var med väldigt gott :). Gick hem till pappa och anna när jag slutade vilket var vid halv ett.  anna körde sen hem mig runt två. Sen följde jag med mamma och hämtade mimmi i osby.
åkte hem, gick med nicklas ner till friskis & svettis, där han köpte gym kort, min lille fis ska bli stark haha :)
Sen åt vi middag och jag följde sen med hem till nina en runda, efter ett tag kom nicklas med men då ville jag hem, var trött som satan. Nu har jag fixat både min & nicklas farm på farmville. Så nu är jag trött ogen , ska snart lägga mig och sova. Ska vara själv imorgon med en vikarie som inte kan ett skit , Eva som egentligen är där ska vara ledig. Så får se hur den dagen slutar. men nu ska jag nana, så ha det bra!


jag saknar min underbara klass!, tack tina för bilden den var jätte fin! <3

I never thought I hear myself say..

Godmorgon, steg upp för en halvtimme sen och jag är färdig för bussen. Klockan är 07.17 och bussen går 07.55 så har lite tid på mig. Nicklas sover som en gris men jag är pigg & vaken har varit ute med hunden och sminkat mig packat väskan bytt kläder 3 gånger och ätit frukost. Nu så sitter jag i köket & lyssnar på musik i väntan på att klockan ska gå fortare så jag kan gå, när jag kommer fram till killeberg hoppar jag av på stationen & sen ska jag ta moppen därifrån , mimmis moped som går i typ 80 vilket jag tycker är ruskigt fort, och jag har bara kört den en gång innan. Plus att det är halt ute, hade varit bättre med en bil!
men nu ska jag kolla facebook & sen gå. ha en bra dag!

Said if i could go back and make it happen faster

God kväll.
vaknade vi åtta idag , tog ut hunden & åt sen två kiwi till frukost. Gick sen och la mig igen sov i två timmar till. Sen var det mat då var klockan halv ett, gick inte och la mig direkt när jag ätit i morse så klart. jag kan räkna.
Sen åkte jag till skolan och hämtade mitt busskort som jag ska ha i tre veckor till killeberg och tillbaka. Sen träffade jag anna pratade lite & sen gick jag med nina och malin ut en runda, gick dock hem igen för det var kallt ute och jag var trött. Så la mig och vilade lite sen gick jag hem till mormor med en bit tårta. snackade skit & drack kaffe i tå timmar, sne gick jag hem & nu har jag suttit vid datorn sens dess. Har fixat lite på farmville & kollat runder efter kakor som jag ska baka på jobbet, skit svårt att hitta några som såg roliga ut att göra men inte för kladdiga och jobbiga.
men nu har jag inte mer att berätta, så ha det bra Puss hej,.

come closer

21 september idag villket innebär min födelse dag, den började väl inte speciellt bra, tåg bussen ifrå stationen 7.55 & var framme i killberg vid fem över åtta. Gick till fotbollsplanen för skolbarnen skulle ha skoljoggen idag, men det var ingen där, så jagt gick hem till annas föräldrar och ringde till Eva, min handledare, som då sa att det inte började för och ens vid nio, så där satt jag på fotbollsplanen och väntade i 40 minuter, men jag har i alla fall läsa en bra bit i min bok. Grillade korv till barnen vid elva och sen när klockan var kvart över tolv så slutade jag, Eva var snäll ock körde hem mig till pappa & anna. Anna hade gjort tårta och bakat kakor i stora lass, tack anna det var väldigt gott.
Runt två kom mamma och hämtade mig, då hämtade vi en tårta på derés som också var väldigt god, (känns som att det har blivit mycket socker idag) fick lite presenter när jag kom hem av mamma & nicklas.
Det gulligaste jag fick var av nicklas, en liten staty i trä där en kill & en tjej pussas och deras kroppar är formade till ett hjärta. den var fin :)
Jag och nicklas gick sen hem till werner där adde & anna var skulle egentligen följa med dom och kolla på addes och wernes träning men istället blev det att äta pizza här hemma. Samtidigt kom mormor, nicklas cyklade upp till robin direkt efter pizzan, så han fick ingen tårta. Men jag mamma & mormor åt i alla fall. Fick en trisslott en bingolott & två hundra kroner av mormor, dock vann jag ingen på lotten får hoppas jag vinner på bingolotto på lördag istället :)
Efter en timme eller något gick mormor hem igen, och jag satte mig framför datorn. Har suttit här sens dess. Farmor ringde och önskade mig grattis och sa att jag skulle få en födelsedagspeng imorgon. Det kan bli roligt har inte sett min farmor på evigheter känns det som.

Imorgon är det en ny dag & då ska vi vara i köket på skolan, får hoppas det går bra och snabbt, jag vill inte ha APU, det är så tråkigt att vara på ett ställe utan någon man känner, att inte kunna skojja och skratta åt fåniga saker som en super stor zucchini, eller att tina spiller marmelad på sig själv haha. ÅHH jag saknar min klass redan och det har bara gått en dag. bajs. förhoppningsvis har tina clara jenny och johanna det bra på sina praktikplatser och att dessa fyra veckorna går snabbt.

men nu ska jag krypa ner i sängen efter att jag har fixat lite på min farm inne på facebook & sen blir det svenska hollywood fruar. Så ha det bra & sov gott.

här är förretsen statyn jag fick & tårtan min mamma tyckte var så himmla rolig men som gjorde mig lite irriterad :O



sega söndag

hej och välkommna till min sega söndag. vaknade i morse i tron om att klockan var runt tolv halv ett men till min förvåning var den bara nio. Jag steg upp tog ut pip & gjorde kaffe till nicklas, sen la jag mig i sängen i väntan på att han skulle stiga upp & det gjorde han nästan direkt. Vi åt lite frukost och kollade i tidningarna, det låter som att vi varit gifta i 50 år haha. Förresten så gick han inte ut igår han kom hem direkt när jag laddat upp inlägget, vilken tabbe. sen jag steg upp har jag bara varit i sängen spelat bricks braking och farmville på facebook & kollat lite på tv, jims värld och lite på reprisen av idol. klockan är bara kvart över ett & jag är redan less på denna dagen.

imorgon fyller jag 17 år och APU:n börjar, ska ha ute dag med de små barnen. slutar nog runt ett eller två. sen bär det avv hem till pappa få se om jag behöver gå eller om jag kanske får lifta med mattanterna :) hoppas det, de är nämligen en bit att gå. När jag kommer hem till mamma sen blir det tårta :) alltid lika gott,
men nu ska jag ut och röka min första cigg idag, ha det bra Pyss

bricks braking

vakade vid kvart över tolv idag, kom hem igår gunt tolv och somnade väl runt två någongång kollade på filmen panic room, tycker inte om det egentligen menn tittade på den ändå. Som sagt vaknade jag vid tolv, tog ut hunden och åt sen frukost mamma hade köpt frallor till oss. gjorde sen inte mycket , kollade på nicklas när han spelade tv-spel, sen fick jag honom att köra ut mig till pappa, kom dit runt halv tre pappa var inte hemma dock men anna & mimmi var, sen gick mimmi och kom senare tillbaka med en kompis. Pappa kom hem efter ett tag, men det hände inte så mycket där så jag åkte hem runt fem-halv sex.
nu sitter jag här hemma och spelar bricks braking på facebook & kollar på simpsons.
nicklas ska ut ikväll det är alltid lika roligt. så jag ska bara vara hemma, som vanligt! är måttligt trött på att sitta inom dessa väggar hela dagarna. hade varit skoj om man hade någon att vara med, men inte det. så jag sitter här.
men nu ska jag vara deprimerad någon annanstans.
hejdå

hemma hos nina med nicklas

hej, sitter hemma hos nina med nicklas, mysan har nyss somnat och nina & hennes kompisar har gott till sorello/hem till mamma. Ska vara här tills nina och magnus kommer hem någon gång senare ikväll.
mitt super ex böjade nyss på feman så ska kolla på den , sen blir det väl männ som hatar kvinnor. 

skolan idag var riktigt seg, hade prov i kost & hälsa sen naturkunskap sen lunch sen livsmedelskunskap sen samhälle och sist svenska där vi snackade om rom & kollade lite på odysés. på livsmedelskunskapen smakade vi en massa olika frukter, sen gjorde några frågor. Dadlar är ett roligt ord har vi kommit på idag, johanna tyckte det var extra roligt.  lånade böker på svenskan som vi ska läsa och göra resentioner om.
På månag börjar APU:n men det blir en soft första vecka är ledig en dag och ska sen vara ute två dagar med de små barnen typ grilla korv och göra hamburgare. Sen är det bara fredagen kvar. men känner på mig att jag kommer sakna klassen mycket. MÅSTE  ses under dessa veckorna!
annars har det inte hänt mycket, cyklade hem till nina efter skolan och åt lite sen cyklade jag hem med typ tio ton packning ifrån skolan, kläder och skor som vi ska ha på oss på APU:n, somnade sen när jag kom hem och nina ringde sen och väckte mig runt halv sju, så runt sju gick jag och nicklas hit.

men nu känner nicklas sig ensam borta i andra änden av soffan så ska hoppa bort till honom och kolla på filmen.
ha det bra Puss!

heldag i köket

Var i köket hela dagen idag med dom nya ettorna som var helt hopplösa. okej att dom inte hittar i storköket men då kan man väl fråga istället för att bara stå och vänta på att mjölet ska hoppa på dom?, cp ungar.
Det var tråkigt i köket idag brukar alltid ha kul som fan men idag var det som att inte göra något typ, vi blev färdiga med allt ca elva och gästerna kommer runt halv tolv-tolv. så vi stod och glodde i ca 40 minuter & var skit hungriga och irriterade. Sen känndes det som att det tog en  evighet att städa, fick i alla fall sluta vid två. stack hem runt halv tre. höll tina och johanna sällskap ett tag.

När jag svänger inn bakom huset där jag ska ställa min cykel hör jag en bil bakom mig men tänker inte så mycket på det , sen tutar bilen och jag håller på att ramla av cyklen, vänder mig om och då ser jag att det är min dumma mamma som försökte ta livet av mig. Så där blev jag irriterad.
När jag sen kommer upp i lägenheten har nicklas inte tagit ut hunden vilket gör mig mer irriterad.
Efter det körde mamma jag & nickas ut husvagnen till någonstans kommer inte ihåg vad det heter. den ska visst stå där under vintern. Mamma har tjatat om att den är skit fin, jag hade nämligen  inte sett den , men jag tyckte int det var något allt över sig, hurvagnar är inte min grej.

men nu ska mamma ha internet, och jag har inget mer att berätta. ha det bra Puss hej

mys kväll med nina & my

Godkväll. sitter hemma hos nina har nyss hackat en massa grönsaker till pasta salladen vi ska äta snart, just nu sitter jag och kollar på my när hon leker runder på golvet. nu kom nicklas. ska nog var här ikväll.  vet inte riktigt när jag ska hem, måste läsa till proven känner jag.
nicklas fixade mammas data som hon lämnade in, det var rätt komiskt. så nu funkar den som den ska trotts att dom nere på delta sa att det skulle kosta hur mycket som helst om hon skulle laga den. haha.
men nu ska jag mysa med nicklas så länge i väntan på maten. Puss hej

but i know it feels so damn good

God morgon klockan är kvart över tolv och jag har varit vaken i ca tre timmar om inte mer, steg upp tjugo i nio typ. Gick till tandlärkarn vid halv tio han kolla in mina tänder och sen pratade vi om min tandställning jag ska skaffa, måste dra ut några tänder innan jag kan få den. och jag har ingen större lust att få en spruta i munnen så jag vill bli sövd men det ville inte han att jag skulle bli så han övertalade mig NÄSTAN att göra det vaken, men är inte säker än, jag ska ha tandställning men vill inte ha spruta :s jag är inte så glad vid det. jag frågade självklart frågan 'vad får jag för att inte sprutan ska göra ont då?' så skrattade han åt mig och sa att jag kunde få en smärktlindrande salva eller något. men är fortfarande osäker. men jag ska nog ta och göra det, får se.

Efter tandläkaren gick jag hem till mormor som låg och sov, men hon gick upp och vi drack lite kaffe och snackade skit i ca två timmar. när jag gick hem mötte jag mamma och patrik dom fikade på derés , satt med dom en stund, när mamma åkte till jobbet gick jag hem. Nu sitter jag här vi matbordet och kollar på nicklas när han gör mat. Bacon är gott så det ska jag slänga i mig några stycken. Sen får jag se om jag kanske möter nina en stund idag om hon kommer hem ifrån ljungby vill säga. annars blir det bara att ta det lungt & vänta in dom två jobbiga dagarna i skolan som väntar, har en massa prov som jag måste läsa lite till. skit prov.
på måndag fyller jag 17 år och det förstörs med att den är fösta dagen på APU:n som ska vara i fyra veckor. Men jag hoppas bara på en sak & det är en skinnjacka ! som jag är bombsäker på att jag ska få haha :) hoppas även på att min pappa kanske hör av sig? det hade ju varit roligt :s har inte hört av han sen vi kom hem ifrån kreta. Plus att jag har hört på omvägar att han har blivit av med sitt körkort INNAN ja innan vi åkte till kreta. men sånt är livet, det är han som får leva med sina misstag.

Nu ska jag äta bacon & kolla på tv. ha det bra PUSS


skolfoto

hej , tisdag idag & denna dagen har redan flugit förbi. hade drycker i morse hade prov men det gick rätt bra tror jag var inte så svårt. Efter det var de naturkundkap i ca tio minuter för det var skolfoto vid tio över tio. Det gick rätt bra tycker jag, synd bara att jenny inte mådde bra idag :/ helena förstörde fotot helt & jenny kunde varit där och fixar det! men det blir ju ett nytt skolfoto närsta år. Min finne undrar ni säkert över haha, den har blivit aningen mindre men den är fortfarnde stor och den syntes knappt under alla lager smink jag kastade på mig idag för att dölja den, jag lyckades :). Efter fotot var det lunch och sen bak& snabbmat, jag gjorde äppelgelé, vet inte om det blev god smakade inte på den. Tina spillde sin sherry över sitt ben & det var rätt roligt, annas har vi bara skrattat hela dagen. Jag har varit på galet humör :) det gynnar alla! haha.

imorgon är det studie dag & jag ska nog intte göra något speciellt. ska nog stor handla för det är helt tomt här hemma. Vi har av frostat våran frys så den är helt tom. måste ha mer godsaker! Annars ska jag nog bara ta det lungt och slagga här hemma. kanske ska ta och städa ? men det får vi se.

just nu ska jag kolla på simpsons och glo på nicklas när han plockar isär mammas gamla dator, men innan jag gör det ska jag bjuda på lite foton jag tog i skolan idag :)

johanna hon fick en ruskigt stor zucchini , helt sjuk!

här är ett kilo äppel det tog lite tid att skära,

när det kokat färdigt såg det ut som en riäl spya!

såhär road var jag av att äpplerna kokade.  men jag kom på en massa andra saker att skratta åt! ättika = en vit neger!

jobbigt

hallå.
klockan är fem över fyra & jag slutade för ca 40 mínuter sen. satt kvar på skolan ett tag med klassen & cyklade sen hem. blev hur anfodd som helst helt galet, antagligen för att jag fortfarande inte är riktigt frisk.
jag har en skojig nyhet, jag har en megajävla illröd finne mitt mellan ögonen. fick den för kanske tre dagar sen och det värkar försvinna. igår fick jag damp på den så börjde peta på den med en nål men inget hände, sen somnade jag. när jag sen vaknade imorse av att jag var sjukt teppt i näsan och riktigt tjock i halsen och knappt kunde andas gick jag på toa & ser att den har gjort så att halva mitt öga har svullnat upp! hur kul är det på en skala då!? så nu har jag en stor finne & ett och ett halvt öga :s men som hallonet på tårtan så har vi skolfoto imorgon och jag skulle inte tro att svullnaden eller finnen ger sig tills imorgon.  Jag ser ut som ett miffo & det har jag ingen lust med.

något annat roligt som har hänt, mja,  det har annas varit en rätt bra dag, har skrattat rätt mycket. tex på svenskan idag där vi skulle läsa upp en dialog ifrån en jätte gammal pjäs, de´n handlade om att kvinnorna i en by hade svurit en ed på att inte ha sex och männen ville desperat ha det men fick det inte. så det mesta vi lästa var 'jag villa ha det' - 'du får inte'- 'jag vill knulla dig'- 'du får inte' och en massa annat snusk vilket var lika roligt idag som det var 200 f.kr :)

efter att jag har skrivit färdigt och kollat färdigt på gossip girl så ska jag hoppa in i duschen och sen försöka få tag i nina så jag kan hitta på något. nicklas är hos robin och mamma hon jobbar så det är bara jag och pip hemma. ska slänga i en maskin tvätt snart sen vet jag inte. men ni får ha det bra hej då.

söndag

hejhej, idag är det söndag och det känns som att denna helgen har flugit förbi. var sjuk i två dagar så jag har varit hemma i fyra dagar. i fredags träffade jag klassen på kvällen, kom hem runt halv ett. Igår gjorde vi inte mycket alls på dagen bara låg i sängen hela dagen, nicklas han var rätt så bakis & inte pigg på att göra något alls. Runt halv sju eller något gick vi för att äta pizza. Efter det gick vi hem & fixade oss lite sen upp till adde & anna som hade förfest även igår. Sen bar det av till wärkstan, inte för att festa inte för min del i alla fall, jag jobbade i gaderoben med mormor hela kvällen. Det var rätt så trevligt. Kom därifrån runt halv tre tror jag. Idag steg jag upp vid kvart i tio för att städa nere på wärkstan alltså plocka upp en massa burkar & flaskor som låg slängt överallt. Men det tog lite mer än en timme tror jag så det var inte så farligt, nicklas & pip var också med och hjälpte till. När vi kom hem sen slängde jag mig i sängen och somnade, vaknade sen runt fem. & har varit trött som fan sen dess. bra att man kan sova snart igen :) imorgon är det skola, börjar vid fem över nio tror jag så lite sovmorgon får jag & det är alltid ett plus.
men nu ska jag ta & hoppa in i duchen & sen kolla runder på skor. ja igen jag har inte hittat några än.
ha det bra Puss hej

älmhultsdagarna

Hej och god morgon, klockan är nu 11.08 och nicklas han sover som ett litet barn. Jag är fortfarande förkyld men känner mig inte lika slö som jag gjorde igår.
efter att jag  skrivit inlägget här så kände jag mig lite piggare så bestämde träff med nina skulle gå runder och kolla på vad älmhultsdagarna har att erbjuda iår. Men det tog tid för henne att bli färdig så jag gick upp till adde & anna som hade förfest, nicklas var där jocke verner matte och några till. Men där blev jag inte länge för dom skulle bege sig och då var nina färdig, så vi körde en runda till maxi & sen till mammas jobb där vi snackade med mamma och halima ett tag. eftre det så hörde johanna av sig så deet blev att hoppa av i parken och lämna nina så jag kunde vara med tina jenny anna & johanna. vi gjorde inte mycket först kollade på jennys polare amanda när hon spydde som en liten gris. vi hämtade sen min jacka och gick en runda , kolla in öltältet och sen gick vi till tivolit och åkte en karusell som nästan bröt min arm! men den var rolig,  sen eftre många om och men så träffar vi clara som är lika tuff som vanligt ;) sen träffade jag nicklas becca dennis andre hampus och en massa andra. satt med dom ett tag sen gick vi lite runder till och efter det gick jag hem. somade runt kvart i två. när klockan sen var kvart över två så kommer någon hem & jag trodde det var nicklas men det var det inte det var mamma, så jag blir nervös som fan och en massa tankar hoppar upp i mitt huvud, 'har han somnat någonstans?! har han blivit ner slagen?!' hjälp det var inte ett dugg roligt, och det jobbigaste var att han inte svarade i sin telefon. men han kom hem efter ca tio minuter och var aningen full. Nu ligger han här bredvid och mår illa, haha kan han ha ;D.
det var roligt att umgås med klassen igår eller i alla fall tina och johanna för jenny träffade jag knapptn:s & clara var jag bara med i en kvart kanske. men det var mycket roligt & det får vi ta och göra om.
här kommer två bilder sen igår.

tina hon vann en gummiboll i en såndär klomaskin, en tjej som växlade pengar tyckte det lät som att vi vann en miljon , vi blev rätt glada :)

det fanns även ett dansgolv där var vi uppe & svängde några gånger, anna gillade det iallafall :)

men nu det ända jag kan tänka på är lizzette. hon har opererat sitt knä nu & jag kan bara tänka mig vilken smärta hon har. lider verkligen med dig älskling! men du kommer klara detta du har inte mycket till val, det kan bara bli bättre eller hur :) jag älskar dig!

let the wind blow the ash right before my glasses

hej & god eftremiddag får hoppas din är bättre än min, ligger här i sängen och är sjuk. har leget här mest hela dagen, var och köpte lite käk med nicklas innan & sen vilade jag en stund efter det gick vi och köpte skor till honom även efter det vilade jag för det tog på krafterna. nu är nicklas uppe hos adde & anna för att förfesta trotts att klockan bara är kvart över fyra :s men antar att det är roligare än att glo på mig när jag nyser och hostar & klagar hela tiden. jag ligger nerbäddad med datan i knät & kollar på that '70s show & simpsons & har väldigt tråkigt, nicklas sa att jag kunde titta upp en sväng sen men det tror jag nog inte jag ska, för det första lär jag väl dö på vägen upp i trappan sen kommer jag bara sitta där och nysa och glo så jag stannar nog hemma. ska nog ta och gå till konsum och köpa en massa lustig frukt, men ska nog ta och äta det jag köpte igår istället. hoppas på att jag blir frisk till imorgon så jag kan gå runt i älmhult och kolla på allt lustigt folk och alla olika stånd och annat skit. kanske tilloch med blir frisk nog att åka en karusell eller två :) men för tillfället har jag huvudvärk och det känns som att jag aldrig kommer bli frisk.
men nus ak jag kasta i mi frukt som jag inte vet vad det heter & sen gå till konsum och köpa choklad & mer frukt. ha det bra, det har inte jag.


not again

hej, igår kväll började jag plötsligt må riktigt jävla illa, men av ren utmattning så somnade jag runt tolv, i morse när jag vaknade mådde jag lika illa så det blev ingen skola för mig idag. sen somnade jag om och vaknade sedan av att nickals pussade mig i ansiktet, viilket mysigt sätt att vakna på :) låg kvar i sängen i två timmar eller något nicklas han var snäll och tog ut pip utan att jag bad honom om det, sen steg jag upp och tryckte i mig lite chockladpudding och en toast. efter ett tag åkte nicklas ner till speak esey för att rigga ännu mer och då somnade jag & vaknade runt fem igen , jag var verkligen trött så det var sjukt skönt att sova. när jag vaknade var jag hungrig men tog ut pip först sen stekte jag en korv och gjorde lite potatis mos och brundsås vilket inte var gott alls så kastade hälften och gick och la mig igen. då blev jag sugen på tårta så en liten bit tårta slank ner :) och det var gott! har nyss kollar färdigt på unga mödrar och nu börjar christine så ska lägga mig och kolla på det & vänta och hoppas på att nicklas kommer hem snart.

ska gå nu men först göra er sugna på tårta

den var riktigt god :) men ha det bra nu Puss hej

skit i bettan!

skolan idag var helt okej, rätt fnittrig om jag ska vara ärlig, johanna hade ont i låret, clara var tjockis tina var tina & jenny var glad :) jag var bara allänt halv irriterad och nosig men samtidigt glad och skrattig ;D. det har varit en normal dag i HR08! vi hade samhälle sen något annat sen gympa där jag blev riktigt irriterad på våran äckelgubbe till gympalärare så jag gapade lite på honom inför min egen klass plus tre till, men men, sen var det lunch och efter det var det hygien & hälsa sist hade vi lite förberedelser till imorgon där jag gjorde minipajer trotts att jag inte ens ska vara i storköket imorgon ska vara inne i det andra storköket med mat-tanterna. JIPPIE! eller inte jag tror det kommer vara super tråkigt men man måste gör det med.
Efter skolan har jag följe med jenny hem & när vi skildes åt så gick jag hem & diskade sen gick jag ner till cafe olé och snackade skit med anna en stund eftre det gick vi en runda blev att vi hamnade på speak esey och hälsade på nicklas och jonas som riggar upp scen ljud & ljus till 'rainbow' som är på fredag. sen gick vi vidare. Nu sitter jag hemma och han nyss ätit pizza vilket var väldigt mumsigt. Snart blir det även tårta som mamma hade köpt till jobbet idag men halva var kvar så hon tog hem den. men det får bli senare för nu orkar jag inte någonting. ska kolla på simpson nu & sen gå ut med pip för att sedan hoppa in i duschen & vänta på att nicklas som säkert kommer hem sent i kväll.
sitter även inne på dinsko.se och kolla efter nya skor & vinerskor behöver verkligen nya, dom har dock en massa snygga skor att välja på så det kommer ta ett tag. Fick en ny tröja av mamma idag med den var fin tycker jag, lite stor men ändå :)

men nu ska jag bege mig, ha det bra Puss hej!

God morgon god morgon

hej & god morgon på er, klockan är sjugo i åtta & jag blev precis färdig med att sminka mig, så  nu ska jag bara ta & dricka upp mitt kaffe sen cyklar jag till skolan. det är onsdag redan, denna veckan har gått snabbt tycker jag, & idag ska vi tjejerna i klasse nog gå in till rektorn och vara arga för att vi har så satans mycket praktik. men men nu ska jag smyga in till nicklas som sover som en stock & säga hej då, sen bär det av för en ny dag på haganässkolan.
ha det bra puss hej !


här är bilderna

här kommer en massa egentligen onödiga bilden men jag tycker det är roligt att lägga ut det, plus att ni kommer nog skratta lite :) haha.


jag och baby myste till det en kväll med lite kräftor & potatis :)


sen var det strömsnäsfestivalen, :) detta är ida som är lite rund under fötterna.


i skolan för två veckor sen, vi hade bakkursen och clara hon skulle göra rutor till naturvetenskapen dom blev goda men rätt fula haha :)


på onsdagen var vi på kinan och åt, jag, jenny, clara, tina & johanna.


kinan


jenny tog en massa random bilder :) på både sig själv och en massa annat


jag & johanna utanför skolan


detta var fredagen då vi var nere i bökhult , alla ankor sprang emot oss & följde efter oss hela dagen.


sånna fina byxor fick vi ha på oss för att kunna gå ut i vattnet, det var riktigt läskigt.


vi hade rätt så kul faktiskt :)


vi paddlade egenom vassen ;D


johanna


mysan var här hos oss en natt förra veckan,


vi var på loppis på söndagen & köpte denna tuffa tavla :)

nu var det slut på bilder , Puss

ny data :)

hej , idag är det tisdag & ett tag sen jag skrev här inne. det är för att mammas dator är sönder och nicklas dator är hemma hos robin. men nu har nicklas köpt en ny data för hans är visst kass, och mamma ska nog också köpa en ny för hon orkar inte vänta på att hennes blir färdig plus att det är billigare att köpa en ny. så nu blir det mer bloggande än någonsin förr, om det händer något i mitt liv vill säga.
idag var jag i skolan inte för att jag har blivit mycket friskare, med det menar jag att jag är fortfarande förstoppad. får hoppas det går över snart för jag har ingen lust att ligga på sjukhus. menmen, vi hade drycker på morgonen vi svarade på några frågor och sen drack vi te & åt lite kakor eller vad det var & ja vi är kakmonster. efter det hade vi naturkunskap där vi kollade på vatten som vi tagit med oss ifrån bökhult när vi var där förrförra veckan, i sånna teleskop eller vad det heter. Det var äckligt, lite djur och en massa vatten växter, så det var varken roligt eller intressant. efter det var det lunch och sen bak & snabbmat, vi bakade en massa olika kakor och annat musmigt. sist men inte misnt så lyssnade vi på två mattanter en i från klöxhult och en ifrån eneryda eller något. när vi sen slutat så kom nina till skolan för hon skulle bada med my , vilket hon gjorde i typ två minuter för my började gråta sen cyklade jag hem & nicklas han stod i dörr öppningen med den nya datan som var jätte liten & söt, när jag kommer in i vårt sovrum sen så har han möblerat om med,  och det blev faktiskt riktigt bra tycker jag.  så nu sitter jag här och tittar på reprisen av scrubs och skriver på den nya datorn :). men nu ska jag ta & kanske baka lite bröd känner att jag är sugen på det, få se om jag orkar ska hoppa in i duchen men hade jag tänkt.
Jag har sjukt mycket bilder på min kamera sen de senaste tre veckorna typ som jag kanske ska ta och lägga in, men det blir om en stund i så fall. men ska gå nu. ha det bra PussPuss

inte okej

sitter i ninas nya lägenhetet & passar mysan medans nina & en kompis är ute & äter. har varit sjuk dom senaste dagarna plus att våran dator hemma inte fungerar. fick sjukt ont i magen för två dagar sen, men inorerade det för jag brukar ha ont i magen. men på kvällen när jag skulle sova så kunde jag inte ignorera det så vi åkte till växjö sjukhus & det visade sig att jag var/ är föstoppad, vilket inte är alls roligt för det gör sjukt ont. så fick lite tips på vad jag ska äta & lite mediciner. nu två dagar senare har jag fostfarande inte skitit så medicinen hjälper inte. men det kommer väl snart. har missat skolan nu med & det känns inte bra alls, har också missat två möten med min lärare & rektor, vilket inte är alls bra, men det ska nog fixa sig, jag har bara inte lust att jobba som ett as nu igen för att komma igen i skolan. så bajs på det.
men ska nu kolla på greys anatomy, leka med mysan och vänta på att nina kommer hem igen.
ha det bra.

RSS 2.0