i'm thinking baby i should get it out

Jag och nicklas sitter med en varsin grogg i handen & väntar på att det ska ramla in lite folk här hemma. Om det nu gör det, tycker klockan börjar bli mycket?
I vilket fall som helst så är det gott att ta en & bara en grogg ibland :)
Vi får väl se vad som händer & fötter. Hundarna sover i soffan, nicklas sitter på taket, jag lyssnar på 'ingen vill veta vart du köpt din tröja' & nu ramlade jonas in genom dörren. Så får väl sluta skriva.
Ha en bra kväll Puss!

Buy all of the things I never had

Hallå :)
Nicklas ligger i soffan med båda hundarna bredvid sig & jag sitter på hans data eftersom Mila har bitit sönder sladden till min lapptop :( Lite surt, men nicklas kunde lödda ihop den igen så det är inte så farligt!

Idag vaknade ja och steg upp vid tio, tog ut pip & sen gick vi ner på Derés för att äta lite frukost.
Mila fick följa med.
Folk kan inte låta bli att komentera henne. Rätt jobbigt faktiskt.
När vi satt och åt så sitter det en gubbe vid bordet bredvid oss, först säge han 'gud så söt' & det är väl okej. Men sen börjar han berätta om sina hundar och att han har haft hundpansionat eller vad det heter. Vem bryr sig? Jag känner inte honom och hade inget behov av att veta vad han har gjort sitt liv.
Vad tycker ni? Jobbigt eller helt okej ?

Nu ska jag kolla lite  tv & sen kanske gå bort till mormor ett tag. Ha det bra puss!

Inlägg ifrån mobilen

Hej hej , jag sitter hemma i soffan med en handduk på huvvet. (jag har nyss duschat) jag skriver ifrån Nicklas iphone så om det är en massa fel så är det för att skriva längre saker med denna telefonen är inte helt lätt! Mila har mverklifen kommit tillrätta här hemma nu, hon är helt galen, skäller hoppar runde och leker mest hela tiden. Det är rätt kul att se att hon också kan leka :) snart ska jag ner på netto och handla lite till middagen som jag ska börja med så snart som möjligt, jag börjar bli hungrig och middagen tar en och en halv timme att tillaga. Regnet gör att vi inte har varit ute mycket idag, endast för att ta ut djuren . Tycker solen kan komma fram igen så jag kan sola in i det sista innan skolan börjar igen. Usch skolan, den vill jag inte ens tänka på. Men nu kurrar magen så får nog slua skriva och laga mat istället! Ha en bra dag i regnet! Puss. Fick en kommentar där en anonym frågade om vi sitter på Ole och deres varje dag? Mitt svar är Ja i stort sätt gör vi det, det finns inte mycket mer att göra i dena skit byn när man inte är gjord av pengar och inte har en bil ;)

And neither of us can barely breathe at all

Pigga och vakna som alltid!
Steg upp för en timme sen ca , tog ut Mila & sen pip. Det är nite lätt att gå med båda i kopel när det regnar och dom hatar regn. Så jag gick dubbla gånger.
Nu har jag precis haft en nys attack, tror jag håller på att bli sjuk :( Så jag ska fixa till lite smink och hoppas på att jag inte behöver nysa med idag, senare så ska vi äta frukost på Derés med Nina My & jag tror Adde och Anna ska med.
Men först komemr lite bilder från igår eftermiddag











Vi körde hem till Nicklas föräldrar på eftermiddagen. Båda hundarna var med & att pip han älskar att springa fritt de visste vi, men Milan hon var inte sämre, det var roligt att se!
Sista bilder är på Ida - nicklas lilla syster :)

I would see the world through your eyes

Jag sitter hemma i soffan med en sömning Mila på ena sidan & en sömnig Pip på andra!
Har inte gjort så mycket idag, men vi fick sova lite längre i alla fall. Seg upp vid nio & jag tog ut hundarna medans Nicklas hämtade mamma ifrån jobbet & körde hem henne.
Efter det gjorde jag lite frukost till oss & senare gick vi ner på Derés för att fika med Adde & Anna. '

Nu är jag hemma & Nicklas är på fröhandlen för att köpa ett galler till Mila. Antagligen är han snart på väg hem, för han har varit borta ett tag nu.
Jag kollar på en rätt så gammal svensk film. Sandor slash Ida, det är löjlig som fan, men jag hittade inte min Juno film så fick bli denna istället :)

Nu ska jag fortsätta och kolla på film. Nicklas Adde & Dennis kom nyss in genom dörren också. Så hej hej!

Her tragic flaw was not a blunder

Sitter i soffan med älsklingen bredvid mig & kollar på Jon & Kate plus 8.
Är rätt trött fortfarande trotts att jag vilade en stund innan. Men min huvudvärk har i alla fall gått över & det är ju alltid något. Klockan är ju faktiskt tio i elva redan så jag har rätt att vara trött!
Vi ska kolla lite till på tv & sen blir det sista rundan med Mila & sen sova så länge det går imorgon. Hoppas på att jag slipper gå upp vid sex imorgon med. Men känner nästan på mig att det lär bli tidigt.


Jenny: Spökhotellet är helt sinnessjukt! men det hade varit tufft att jobba där eller hur? ;D
Mimmi: Pip är rätt lungn när det gäller Mila, han skäller till lite när hon kommer för nära, annars är det ingen fara!


GOD NATT


As the ice begins to melt, we see a form within

Äntligen kan jag bara vräka ut mig i soffan & bara vara!
Är väldigt trött efter att ha stigit upp vid sex i morse när jag annars har vaknat runt tolv hela sommarlovet. En stor förändring kan jag tala om! Så nu är jag trött och jag har världens jobbigaste huvudvärk. Ska ta och äta en eller två ipren så fort jag är färdig här :)
Vi gick ner och satte oss på Olé när klockan var runt tio, Milan var med. Så hon lär sig att vara bland folk. Vi satt säker där i två timmar innan vi gick upp igen & jag fixade till mig lite och förberedde mig för att bli tattuerad.
Sen var klockan ett så då gick jag ner till Pirate Island. Vi var färdiga runt tre så det tog inte så lång tid denna gången & det gjorde inte lika ont heller. Det var faktiskt inte alls farligt.
Tänker inte lägga upp någon bild just nu eftersom hela tattueringen är full av plastfolie och jag ska inte ta av det på en stund.
Som sagt huvudvärk & trött, så nu ska jag kurra ner mig i soffan & kolla på tv resten av kvällen!

Ha det bra Puss!

Fall through the ice, into my eyes


Nu har vi fått hem våran överraskning!
Mila heter hon, hon är nio veckor gammal & av rasen Amstaff. Så hon kommer bli större än hon är på bilderna.
Allt gick jätte bra när vi hämtade henne igår. 13 mil hemifrån! Så det tog lite tid. Men hon sov hela vägen hem.
Inatt har allting gått super bra med hon har sovit mest hela natten, en gång har hon varit uppe. Och vi steg upp tidigt i morse med men vi vaknade innan henne. Vid sex! Helt sjukt.
Nu ska vi ner till Olé och jag ska äta lite frukost. Sen när klockan blir ett ska jag lägga mig på brittsen och plågas (tattueras) idag igen. Så nu ska jag gå. Puss hej!










I'm never gonna be inside of you

Det har absolut inte hänt ett skit idag!
världens tråkigaste söndag. Det enda som har varit lite bra idag var middagen på Kinan :) Och en annan sak som också har inte hänt men som kommer hända :) Jag och nicklas kom överrens om att vi inte skulle berätta det för någon så ni för inte veta det för och ens det är dags ;) fundera på den ett tag!

Nu är klockan tjuro över ett på natten och kanske är det dags för sängen? Men först ska jag kolla på Ultimate CakeOff på Discovery Travel & Living.
Sov så gott mina vänner . Puss!

Let me back into your arms

Eftermiddag? REDAN?
Jag steg upp vid elva, plockade undan lite, gick ut med hunden & kastade i en maskin tvätt.
lite senare kom adde hit & då gick även nicklas upp. Killarna fixade med nicklas data en stund & sen gick vi ner till Olé när Anna hade slutat jobba.
Nu har jag hängt tvätten & nu försöker jag få nicklas att gå ifrån datorn så vi kan äta lite. vi har inte ätit frukost än och klockan är redan tre :s Endast druckigt kaffe idag, inte riktigt okej kanske. Så vi ska nog ner och äta på kinan :) Frukost/lunch/middag på en och samma gång ! Inte helt fel.
Igår öppnade jag & nicklas våran sparbössa för att se hur mycket de var där i. Det var en hel del, trodde inte de skulle vara så mycket. Så det var rätt kul :)




pengar är alltid roligt eller hur ? :D

Senare på kvällen kollade vi på någon alien film, super jävla dålig var den. Den kom nog ut på 80-talet så inga super bra effekter. Men nicklas ville se den så jag gav med mig. Istället för att tjura över den dåliga filmen, åt jag chips & lekte med chips skålen på nicklas huvud!


:) Jag vet jag har dålig humor men filmen tog slut snabbare !

Nu vill jag ha mat så ska sluta skriva. Ha en bra dag i regnet! Puss

where enough is not the same it was before

Vi åkte till liseberg igår. Åkte hemifrån vid halv åtta & åkte ifrån ljungby lite i nio. Var i GBG runt halv tolv. Körde fel, Men tillslut hittade vi pakeringen percis bredvid liseberg :) Vi åkte så mycket vi kunde, kollade på 3D bio, åt pizza buffé & jag Mimmi & Elin gick spökhotelet gasten. Självklart hamnade jag först i kön så jag fick leda hela ledet genom detta hemska hotel! Och jag blev skrämd hela tiden & höll på att ramla många gånger eftersom Elin blev så rädd at hon sprang framåt där jag och mimmi var! Men även det var roligt när man hade kommit ut därifrån.
Fattar inte hur dom som jobbar inne på Gasten kan hålla sig för skratt när folk som oss kommer och blir livrädda, hoppa runder & skriker som småbarn ! Men dom har väl övat!
Jag glömde så klart min kamera i elins bil innan vi gick in på liseberg så jag tog inga egna bilder. Men jag snodde bilder ifrån Elins facebook så här har ni dom!



Nina Östlund & Magnus


Nicklas Jag & Mimmi


Jag Mimmi & Nina


Magnus Nicklas & Östlund



Nina & Jag


Elin Nicklas & Nina


Jag & Nina


Jag


Nicklas & Jag


Lustiga jävlar


Nina & Mimmi


Elin Mimmi & Jag


Jag Nina & Mimmi (Carlsson systrarna)


Nicklas Magnus & Östlund


Magnus, Mimmi & en kille som började stöta på både mimmi och elin! Peter tror jag han hette


Nicklas & Magnus


Östlund


Mimmi Magnus, Nicklas Nina & Östlund


Östlund & Magnus

I really don't like your arrogance

Nu har jag precis varit ute med hunden, samtidigt lämnade jag en lapp till HM i postlådan. Nya kläder inhandlade :)
Alltså är jag på relativt bra humör just nu :D Nicklas cyklade just hem till Robin för att dricka en grogg, förhoppningsvis så kommer han väl hem om en stund igen så jag slipper somna ensam.

Kläderna jag handlade finns inte på HM:s hemsida så har tyvärr inga bilder. Men jag hoppas på att kläderna kommer så snart som möjligt. Jag hatar att vänta!
Det jag har beställt är
Ett par stövlar
En jacka
Ett par Jeans
En farfarströja till nicklas.

Japp även han ska ha lite nya kläder :) Dock vet han inte om att jag beställde den till honom. Överraskning :)
Får se om han blir glad :)
Nu ska jag kolla runder i våra köks skåp och se om vi har något gott jag kan äta på medans jag väntar på att nicklas kommer hem. Ska även kolla lite på kläder som jag redan äger och se vad jag kan ha på mig imorgon när vi åker till Liseberg. Man vet ju aldrig hur vädret blir så jag måste vara förbered :)

Ha de bra Puss!

I get tired and upset

Pannkakor & kaffe.
Inte helt fel en torsdag förmiddag som denna :) Det regnar ute och är lite ruggigt. Men jag har tak över huvudet och blir inte blöt så jag är rätt nöjd faktiskt.

Nicklas är i husvagnen och städar & jag kollar på tv & dricker halvljumet kaffe. Kanske kan det vara dags att hälla upp nytt? Lite senare så ska vi åka hem till Nina & Magnus. Flytta lite bord och annat.
Och imorgon så ska vi åka till Göteborg + liseberg + universeum! Vi som åker är, Jag Nicklas Nina Magnus & Mimmi.
Det ska bli riktigt roligt, jag har inte varit på liseberg sen jag gick i nian & på Universeum har nina och nicklas inte varit sen dom gick i nian, haha. vilket är ett tag sen :)
Så jag hoppas på sol imorgon!

Nu ska jag hälla upp nytt kaffe & ta min morgon cigg . Ha det bra Puss!

Are you ready to love me?

Jag har typ väldigt tråkigt.
Eller nej förresten jag HAR väldigt väldigt tråkigt!

Jag sitter i min och nicklas enorma säng helt ensam, inte ens pip ligger i sängen! Då är det ensamt de kan jag lova.
I alla fall, jag sitter i sängen ensam med ett par shorts & nicklas hundra stolekar för stora t-shirt, med täcke på mig, inga fläcktar på, inga fönster öppna & en tusengrader varm data i knät. Tro ni jag är varm eller?!
Varför öppnar jag inte inte fönstet, sätter på fläcktarna, ta av mig kläderna eller lägger ifrån mig datorn kanske ni undrar? hmm, jag har inget svar på det :s
Tycker nästan det känns som att jag håller på att tappa förståndet. Så uttråkad och varm är jag just nu. Jag är så uttråkad så jag har lekt med camen lite. Det bjuder jag er på!



Japp såhär roligt har jag det! Någon som vill byta?

I could've wrote down

Hejhej
Denna dagen har känts som en evighet. Fast jag inte har suttit hemma så mycket idag känns det som att jag inte har gjort så mycket heller!
vi steg upp runt tio & åt lite frukost. Efter frukosten gick vi till ikea för att kolla runder lite på nya storarums möbler! har nog fått nicklas att förstå att vi behöver nya möbler. Äntligten! Dock är allting svin dyrt men så är det väl med alla möbler antar jag. Vi får väl ta lite då & lite då. Vi köpte inget idag men vi vet lite vad vi är ute efter i alla fall.
Efter ikea gick vi till Cafe Olé, jag tog en glass och nicklas drack en öl. Nina Magnus och My kom också dit. Dom skulle åkt till Kivik men kom inte längre än till Älmhult. Så dom stannade, åt lite mat & åkte aldrig igen. Efter at ha suttit på Olé i kanske tre timmar så åkte vi fem ut till Anna & Linus i killeberg. Pratade en stund, planerade lite fest och sen skule nina magnus och nicklas helt plötsligt på fest ikväll. Så jag blev lämnad med mysan & dom åkte.
Anna körde hem mig och My efter ett tag. Nu är jag hemma nicklas är på fest & Mysan hon sover sött i min säng.
Funderar på när jag ska flytta över henne till sin egen säng så jag med kan få sova lite. Men än så är det ingen fara för jag ska kolla på tv en stund till klockan är ju bara lite över nio.
Jag har också nyss tryckt i mig en halv pizza. Det var gott. Men jag hade faktiskt tänkt göra fiskgratäng idag , men det får väl bli imorgon istället :)

Nu blir det tv. Ha det bra Puss


And I want you to know

Hallå hallå.
Idag vaknade jag av att nicklas började så kallat "mysa" med mig, i sömnen! ja han sov, undra vad han drömde om? :D Men jag vaknade i alla fall & steg upp. Då var nog klockan lite i nio. Jag började genast plocka lite här hemma. Orkade inte göra så mycket för jag var fortfarande rätt jävla trött. Men det blev i alla fall lite mer städat. Efter det gick jag hem till mormor för att få min dagliga dos av kaffe & skit snack så nu är det av klarat :) Nicklas som vaknade när jag gick kom också till mormor efter en liten stund.
Efter kaffet hos mormor lånade vi mammas bil för att köra och kolla om bilskoten hade öppet. Det hade den inte. Så det blir inte at skota våran lilla saab idag. tycker lite synd om saaben :( men får man inte köra den så är det lika bra att skrota & köpa en annan fungerande bil! Eller ?

Nu är vi hemma & jag har kastat i två maskiner tvätt städat handfatet på toa & nicklas har nu öven rensat rören under handfatet på toan. Det var inte speciellt fräscht där. Men sånt måste göras!
Nu kollar jag på Ellen Degeneres som snart ska få besök av Gordon Ramsay :) Det ska bli kul att se!
Så jag ska inte skriva mer just nu. Ha en bra dag Puss!

Five days since you laughed at me

God morgon på er!
Hur kunde det blir söndag så snabbt ? Denna veckan har bara flugit förbi tycker i alla fall jag. Det kan vara för att nicklas har varit hemma och då slipper man längta efter att han ska komma hem. Det bästa är att han inte åker iväg imorgon bitti :)

Idag steg jag upp vid nio. Plockade och donade lite här hemma sen tog jag ut hunden på en lång runda. Efter det väckte jag nicklas och vi gjorde oss iordning lite för att gå ner på Derés och äta frukost med pappa.
Min stackars lilla pappa som har fått ryggskott. Han kan knappt gå utan att börja gråta och han ska iväg och jobba i kalmar i tre veckor. Stackars pappa!

Nu är vi hemma igen i alla fall, nicklas kollar efter ny bil på blocket & jag kollar på hundar ;) tjatar lite idag med!

PUSS

Live with it, that's how I survive with it






Jag vill ha en till hund! Jag har tjatat på nicklas i en timme och han börjar mjukna till lite så imorgon kanske jag kan får han att ändra sig helt så jag kan få en vovve till :) Just nu är nicklas iväg och fiskar & jag är ensam hemma med en massa bilder på söta hundvalpar! Han ska få kolla på lite bilder och se på min puppy dog eyes när han kommer hem! Puss hej

the D-day

Nu är jag hemma efter en väldigt lång dag!
Dagen började med att åka och handla lite så vi kunde äta frukost. Efter det gick vi ner till cafe Derés där Anna var med sin mamma och sin lillebror. När klockan blev ett gick vi ner till Pirate Island där jag skulle tattuera mig :D
Jag fick dock vänta i två timmar för dumma jag aldrig har med min telefon så jag hade inte sett att tattueraren hade skickat sms till mig och sagt att det skulle bli lite senare. Så jag Anna & Nicklas fick snällt sitta där och vänta.

När det tillslut var min tur, så börjar Tjalle (tattueraren) tjata om att det kommer göra fruktansvärt ont och han undrade om jag över huvudtaget skulle klara det. Men jag hade kommit dit i vetskap om att jag skulle tattuera mig idag så jag gav mig fan på att jag skulle göra det.

Så vi börjar och jag kände inte ett smack! Efter ett tag hade jag så tråkigt att jag läste en bok :)


Men så klart när jag hade vant mig vid känslan att det inte var så farligt, så börjar han fylla i linjerna! Och då kändes det, (rätt jävla mycket). Men lilla känsliga jag klarade även det med lite spända armar & stela tår ;)

Men jag blev färdig med det som var planera idag. Hela tattueringen är inte färdig, det är minst lika mycket kvar.
Men först lite bilder från "under tiden"








Och här är resultatet. Den är som sagt inte färdig än. Så den är lite kal, men det kommer bli nice när den är färdig det kan jag lova er! Den 27 drar jag igång igen :)

säg gärna vad ni tycker än så länge & hur ni tycker jag ska göra mer :)
PUSS!

Eat your bread like the upper class

Idag är jag uppe och stutsar tidigt :) klockan var lite över nio när jag steg upp & hoppade in i duschen. Nicklas som nu har semester ligger fortfarande och sover sött i hela sängen. Pip har inte sagt ett ljud om att behöva gå ut och kissa så inte har jag gjort det. Men jag ska snart ta på mig lite kläder och gå ut en sväng med honom. Sen ska jag väcka nicklas så vi kan åka och handla lite pålägg så vi kan äta lite frukost.

Och idag mina vänner är the D day! Jag tänker inte tala om vad som händer. Det märker ni ikväll eller imorgon. Men för mig är det stort! Jag har längtat efter detta lääänge nu! Och idag smäller det! Klockan 13.00. YEY!

Nu ska jag klä på mig Puss hej!

I insist to make it flow

Hej hej.
Jag har varit vaken i över en timme på den tiden har jag varit ute med hunden, handlat & ätit frukost :) Jordgubbar med mjölk det är gott de :)
Nicklas är iväg och jobbar men han kommer hem om bara någon timme sen har han semester i tre veckor! Ska bli skönt att ha honom hemma lite. Får hoppas att vi ska hitta på något också :P.

Senare idag blir det nog att åka till killeberg, skulle åkt dit nu men orkar inte är fortfarande lite trött. Så det får bli när nicklas kommer hem.

Men nu ska jag avsluta det nicklas började igår. Att möblera om i storarummet ! Får det hur det blir när jag är färdig.
Ha en bra dag Puss

And he doesn't have to know

Självklart så somnade jag om igen efter att jag skrivit här imorse. Var duktig och ställde klockan på tio så då gick jag upp (igen) & gick hem till mormor med hunden. Var inte där så länge. När jag kom hem så la jag mig på taket och solade i en timme. Sen kom nicklas hem mycket tidigare än vanligt. Jag hoppade in i duschen & gjorde sen lite mat.
Efter maten åkte vi till pappa en liten stund.
Nu är nicklas och tränar och jag äter piggelin :) Kanske ska ta och äta lite till. Tycker inte jag har gjort något annat än att äta idag :s aja man måste ju göra det med!


Ha en bra dag puss!

that someone, somehow will soon make a change

Idag är jag verkligen uppe tidigt, klockan var 20 i fem när jag gick upp ur sängen, men jag vaknade nog vid halv fem då nicklas klocka ringde. Jag är lite sleten men inte direkt trött.


Men så fort nicklas har gått så ska jag nog gå och lägga mig i alla fall tv timmar till :) Han blir så glad när jag går upp samtidigt som honom. Men får jag inte sova lite till så kommer jag somna i eftermiddag. Så då kan jag lika väl sova nu när ingen annan är vaken!

Så ni som är vakna ha en bra dag. Ni som är vakna och ska sova igen sov gott!

My time is gone today

'Nicklask om hem tidigare än väntat idag. Runt två halv tre kom han hem & han åkte inte ens och tränade :) Vid fyra åkte vi upp till Almgården där anna jobbar för att hämta henne. När hon aldrig kom ut så slutade vi vänta och ringde henne, då var hon hemma för hon hade slutat tidigare. Typsik! Vi tog med henne och åkte till killeberg. Där blev det att nicklas hjälpte till att riva taket lite medans Anna, Anna & jag kollade på :)

När vi kom hem lite senare, runt sju skulle jag tro så gjordes det kassler-gryta med ris här hemma & sen har jag och älskling myst i soffan till en film. Nu har nicklas precis gått och lagt sig, jag planerar att också göra strax så man kan komma upp i vettig tid imorgon.

så ha det bra och sov gott Puss !

It's spinning round and round

Nu har jag just suttigt och kollat igenom dom top 20 mest aktiva bloggarna på 'blogg.se'
Vissa är faktiskt rätt löjliga. Och de flesta av dom är ju bara barn?, dom ser ut att vara barn i alla fall, jag vet inte hur gammla dom är men dom ser inte en dag över femton. Undrar bara om det är så bra att sitta vid datorn  hela tiden för att man vill vara nummer ett på mest aktiva listan? det skrämmer mig lite :s



Something takes a part of me.

Hej hej.
Idag vaknade jag lite senare än igår. Jag steg upp vid halv elva, hoppade direkt in i duschen för jag var sjukt svettig överrallt! Ni har ingen aning om hur varmt det är i denna lägenheten, så en dusch var värkligen behövd. Efter duschen gick jag hem till mormor en stund, på vägen hem sen mötte jag adde på Olé så jag stannade där en stund. Nu har jag diskat och plockat undan lite & snart ska jag börja förbereda middagen. Vet dock inte när nicklas kommer hem.
Senare kommer nog anna hit & sen kanske det blir en runda till killeberg. Få se hur det blir.

Igår var vi ute i bökhult på kvällen för att ta en kvälls dopp. Trotts att jag hade planerat det hela dagen så badade jag aldrig när vi väl var där. Tycker inte om att bada nära så stora bryggor så jag struntade i det. Kanske kan bada idag istället. Jag var fotograv istället :)


Gabbe & nicklas


Adde


Gabbe


Nicklas


Jag, Werner, kommer inte ihåg vad han heter, simon & simons-tjej

There you are with your perfect way

Min data är dum eller så är det internett som inte är på min sida eftersom jag inte kan ladda upp några bilder någonstans! Men så får det vara tills nicklas kommer hem. Han ska soffa hemma denna veckan. Om han ska jobba eller inte det är jag inte säker på. Men han kommer hem i alla fall & det tycker jag om !

Jag vaknade kvart över åtta idag, helt sjukt. Jag som brukar sova till klockan är efter tolv. Nu är klockan halv tolv & jag har redan tvättat två maskiner tvätt. Och nu har jag bara tråkigt & ont i min nacke , och jag kan inte göra något åt det! Irriterande är det.
´Nu ska jag ner i tvättstugan och fixa lite med tvätten, sen ska jag antingen duscha eller sola har inte bestämt mig.

Ha det bra

We're the ones that still believe

Vilken helg jag har haft!
Helt underbar. I fredags kom nicklas hem tidigare än väntat. På eftermiddagen firade min mamma sin kompis Marika som fyllde 40. Alla i byn fick ta del av det. Mamma & marika hade clown dräkter på sig, åkte runder i en riktigt fin gammal bil & spelade trumpet. Dom hade även pause på Cafe Olé.



Det var rätt kul , som ni kan se!

Senare på kvällen hade vi lite gille hemma hos oss. Till att börja med var det , jag nicklas, adde anna & dennis. Men när kvällen började ta sig var det rätt mycket folk här hemma. Jag hade trevligt och jag tror och hoppas att alla som var här hade det också!

Nu har jag dock dåligt med batteri på datan & det åskar ute så kan inte ha is ladden. Så måste sluta. Bilder kommer imorgon ! Ha det bra Puss!

Boy your loving is all I think about

Inatt drömde jag om att jag tattuerade mina handleder. Både uppe & nere. Eller på och under, vet inte hur man ska säga. Men det var riktigt fint. Kanske något man ska tänka på ? :O Det jag hade gjort i drömmen var lite kladdigt dock med ändå rätt så tufft. Får se vad som händer med det , jag har ju lite annat planerat just nu! ;)

Idag är jag uppe tidigt också, klockan är endast halv tio. Vaknade jag av mig själv? Nej klart jag inte gjorde, jag ställde klockan för annas hade jag vaknat vid tolv & de hade inte gått för sig. För vid tio så ska jag äta frukost med Anna på Derés & snacka skit så klart ;)

Nicklas kommer hem idag med & idag har vi varit tillsammans i hela 23 månader! Fy sjutton vad tiden går snabbt :O Helt galet! Men han kommer i alla fall hem idag och jag funderar på om jag kanske skulle ta upp lite köttfärs och göra lasange idag ? Det tycker han om :) Så gör vi.

Men nej nu ligger jag efter schemat, skulle tagit ut hunden direkt för nu har jag bara 25 minuter på mig att sminka mig, fixa håret, ta på mig kläder & ta ut pip! Får se om det är tillräckligt varmt för att sitta ute. då får pip följa med!

Haa en bra dag



Inte jag på bilden. Någon random bild från google!

How can I decide what's right?

Åt helvete med allt detta.
FAN FAN FAN.

food of emmy

Fy sjutton vad det är varmt, och att jag snart har städat hela lägenheten gör det inte speciellt svalare under mina kläder!
Men eftersom jag har varit duktig och städat så är det nu dags för lite middag klockan är ju trotts allt snart sex & jag hafr bara ätit frukost :s Så nu blir det mat!

I dont really care where you live at

Var på hästveda marknad igår med Nina, My, Elin, Marina & Björn. De var trevligt om man bortser från att jag höll på att spy hela tiden & att det var fruktansvärt varmt :)
På kvällen var jag ute och träffade Anna en runda, behövde det! Senare var jag bara hemma, kollade på tv & somnade i soffan. Alltid lika skönt ;)

Nu sitter jag på ryggen i soffan & försöker samla lite krafter för att städa här hemma. Ser ut som f-a-n. Plus att jag inte orkar stressa med att städa imorgon när nicklas kommer hem, lika bra att få det gjort. efter städningen är jag antagligen helt slut så då ska jag ställa mig och duscha väldigt länge.

Ha en bra dag medans jag straffas med städning. :( HEYHEY

You were the only thing that mattered

Jag mår inte speciellt bra idag. Mår lite illa och min hals är inte speciellt frisk heller.
Jag tog en dusch i hopp om att jag skulle må bättre men istället så känner jag mig helt slut. Borde kanske sova en stund till, gick trotts alt upp vid tio idag när jag egentligen brukar gå upp runt halv ett.

Men jag ska fösöka äta lite frukost & fixa till mig lite så kanske jag mår bättre :) Hoppas det, för jag orkar inte sitta ensam idag!

Hoppas ni inte är sjuka i alla fall! Puss

The silence was too deafening

JAG ÄR VARM! Dumma dumma DUMMA lägenhet!

Jag steg upp lite över tolv idag, tog ut hunden & ringde sen Anna.
tog en snabb dusch innan jag gick ner till Olé där Anna & hennes lillebror Fribbe var. Vi skulle nog gått och badat, men både jag och anna vet att vi kan gå till bökhult men vi orkar inte gå hem. Så istället gick jag och anna hem till henne och kollade på en film. scary movie 3 ! Det var inte igår :D

Nu har jag tvättat två maskiner tvätt & snart ska jag ner och plocka upp det som är tort. Kanske gå en lång runda med hunden senare när det är lite svalade.  Ska också göra lite mat senare. Köttfärs och mackaroner får det bli. Anna åt det innan och nu är jag sjukt sugen på de :)

Men ha det så bra allihopa.
Så ska jag ta tag i min tvätt och min mat :) PUSS

No matter where this life takes me

Hej hej.
Idag har vi inte gjort så mycket, eller jag har inte gjort mycket alls.
Vi vaknade av att telefonen ringde precis som vi alltid gör på helgerna när man väl vill sova lite. Men vi steg upp i alla fall och då var klockan runt tio. Mysan hon stod upp i sin säng och kollade på oss när vi kom ut i storarummet. Nicklas åkte iväg nästan direkt för att spela paintboll så jag ringde Anna. Sen åt vi lite frukost på Derés. Mamma kom också en liten runda.
Efter frukosten var klocka nog tolv, så vi gick upp i den kokheta lägenheten så mysan fick sova lite till. Då kom nickals hem också. När mysan hade vaknat igen gick jag hem till mamma och lämnade över henne till Nina.
När jag kom tillbaka hem skulle anna gå & nicklas han halvsov i soffan. så jag la mig i sängen och läste lite. Sen somnade jag med.
När vi vaknade igen så gjorde jag lite mat, hemmlagade hamburgare . MUMS, vad gott det är :D Efter maten åkte vi hem till min pappa , men han var inte hemma så tillbaka till Älmhult for vi och åt en glass på torget. När klockan var runt halv sju så åkte vi hem till nicklas mamma & Janne i Mjäryd :) Stannade i en timme kanske.
Nu är vi hemma igen, jag har nyss städat lite i köket & nu har jag tänt ljus i storarummet. Nicklas ska nog snart sova och jag med tror jag för jag är väldigt trött.

Så snart blir det sängen men först ska jag ta mig en dusch! Ha det bra Puss!

Pictures

Här kommer lite bilder som jag tog hemma hos pappa igår :)



Pappa & Nicklas

Anna

Nicklas & My


Nicklas, Pappa & Anna

Nicklas & My


Nicklas & My


I'm not the one who's so far away

Igår kväll åkte vi till pappa för att grilla. Vilket var mycket trevligt. Vi spelade kubb & självklart vann tjejerna. Som alltid ;D. Sen fick jag ett knä i huvvet när jag och nicklas betede oss som tio åringar på studsmattan. Jätte skönt var de :s, nej det gjorde fruktansvärt ont! Men men, en huvudvärks tablett och två cider senare så mådde jag bra igen :)
Senare på kvällen kom Nina dit med mysan med som har övernattat här hos mig och nicklas inatt.
Nu går mysan runder här i lägenheten & snart hade jag tänkt gå ner till Derés med anna och äta lite frukost :)






You can see that you're being surrounded every direction

Hej & välkommna till denna sjut varma dag som jag har varit med om!
Jag och nicklas somnade i soffan igår efter att vi kommit hem ifrån växjö, vi var båda väldigt trötta. Min hals hade svullnat upp med och jag blev som ett ledset & nervöst litet barn som jag alltid blir när jag har ont någonstans eller blir sjuk, jag tror alltid att jag ska dö med. Men tillsut så somnade jag.
Och vi vaknade runt tio idag. Gick ner på Derés och fick i oss lite frukost. Sen åkte vi ut till Bökhult's Camping för att gå en sväng med Pip. Och nej vi rastade han inte PÅ campingen, vi gick runt. Kände lite på vattnet & sen åkte vi till ikea för att möta Jonas , där delade dom ut gratis popcorn !
Vi åkte ut till Jonas och kollade lite på hans nyköpta hus, mycket fint måste jag säga! Jag vill med ha ett hus!
Efter vi åkt ifrån Jonas så åkte vi och storhandlade, dock blev det inte så mycket eftersom jag knappt äter när nicklas inte är hemma. Men lite kött fick jag äntligen hem!

Nu har vi precis gjort oss iordning för att åka hem till pappa och äta grillspett! Ska bli väldigt mumsigt! Och som tack för att Pappa och anna bjuder på maten så ska vi åka och köpa en blomma till dom! Så snälla är vi :) Jag har även köpt gröna oliver till min käre far för det tycker han om.

Igår så var det ju Eclipse dags! Och jag tycker verkligen dom har fått med väldigt mycket saker ifrån boken, trodde det skulle vara mindre. Men det var bra. Filmen får ett STORT PLUS av mig :D Ska helt klart köpa den när den kommer ut på dvd.






Eclipse

Idag så vaknade vi väldigt mycket för sent, vi vaknade vid halv ett :s känndes rätt dåligt. Men jag började dagen som alla andra, med att ta ut pip. När jag gick hem mötte jag adde anna johanna & jocce som satt på olé, stod och pratade ett tag sen kom även nicklas ner. Jag gick upp och lämnade hunden. Sen gick vi alla ner till Pirate Island där mamma var och skulle bli ny tattuerad. Men jag började känna mig dålig i hela kroppen så jag och nicklas gick hem istället. Vi åt lite duschade och sen mådde jag bätte.
Efter maten så kollade vi på New moon, eftersom nicklas inte hade sett den innan tyckte jag det var en bra idé att han såg den. Så han förstår lite mer under Eclipse som vi strax ska åka och se. Jag är riktigt peppad på att se den eftersom jag totalt har glömt bort var boken handlade om :s Men därför ska det bli lite roligare att se filmen idag :)

Vi har äver varit hos pappa en runda idag, vi hade pip med oss och han var väldigt varm. Vad gör man inte som en snäll matte? jo jag doppade han i pappas pool, han gillade inte det när han var i vattnet men det var väldigt roligt att torka av sig i gräset och springa runder :)
Imorgon blir det att åka till pappa igen och grilla , det ska bli gott, pappa är helt klart bäst på marinad och han är mäster grillarn :D Så det kommer bli mumsigt!
Nej nu ska jag gå och fixa till mig lite och sen ska vi åka till Växjö, ha en bra kväll i solen mina vänner! Puss


I Remember When I Did You Wrong

Nu är jag nyss hemkommen efter att ha varit hos mamma, fikat på derés med nina elin & my, varit hemma hos elin & shoppat lite på ikea med elin! Det blev en lampa och en stor tavla :) Bilder kommer senare när jag har fått upp allt där jag vill ha det.
När jag kom hem var nicklas redan hemma, men han åkte nästan direkt när jag kom hem trotts att jag tjatade och släppte fram min puppydog eyes, men inget hjälpte. Så nu är han hemma hos sin bror för att prata om det dumma företaget dom ska starta. Det är bara ivägen, men vill dom göra det så varsågoda.
Nu ska jag i alla fall börja fiffla med att sätta ihop lampan & försöka få upp den i köket, sen ska jag även fösöka få upp tavlan där den passar bäst! Får se hur det går!
HA EN BRA DAG PUSS!

RSS 2.0