Stare me down across the table

Efter jag hade skrivit innan så somnade jag.  Och gissa om det var skönt!
När jag vaknade var jag väldigt varm, svettig och äcklig. Jag tog ut Mila direkt och gick hem till mamma i tio minuter. Nu är jag hemma & nicklas slutar om en kvart. Då ska jag hoppa in i duschen och sen funderar jag på att följa med och besiktia den nya bilen för första gången :)
Jag mår rätt så mycket bättre men min näsa vill inte ge sig. Vart fan kommer allt snor ifrån ? :O

sleep


nu ska jag göra som mila. SOVA!

Skin has gotten thicker, but it burns the same

Sitter hemma i våran soffa & kollar på Jims värld. Vaknade tjugo i åtta & gick upp. tog ut djuren snabbt och direkt in i sängen igen. Där fick jag världen nys- attack. Efter en stund kunde jag resa mig upp igen, hörde av mig till skolan som ändå ringde senare för att få reda på vart jag var. Cp.
Nu har jag försökt äta min macka i tjugo minuter så jag tror jag ger upp. ska hämta täcket och lägga mig och vila lite.
Puss

glowing in the dark

Nyss hemkommen efter att ha varit ute och lekt med hundarna i en halvtimme. Dom hade i alla fall kul!
Nu blir det film med älskling, sen en snabb dusch och sist sängen. Tisdag imorgon, hoppas det går fort!




I won't say anything at all

Riktigt segt att gå till skolan idag. Usch jag ville inte gå ur sängen, men det var bara att gå upp trycka i sig lite frukost & ta ut djuren. Självklart så fick jag en riäl nys-attack när jag precis var färdig med sminket så jag var svart i hela ansiktet, sen när jag skulle cykla till skolan så kommer jag på att min cykel står nere på wärkstan. När jag väl kom till skolan säget mina kära vänner i HR08 att vi inte börjar för och ens halv nio ! RÖV! då kunde jag sovit lite extra.
Så kan det gå.

För ett tag sen vankades det mat här hemma. Spagetti och köttfärssås. Efter maten körde nicklas till Strömsnäs, alltså hem till hans föräldrar för att skriva på något papper på bilen. Jag följde inte med för jag har ett prov som jag måste öva till. Och nu är jag sjukt trött så jag tror jag ska kurra ner mig i soffan och vila lite innan jag börjar öva på provet.
Håll tummarna för att jag inte somnar, då blir nicklas tokig!


Min älskade klass!
Hela klassen inne på en toalett i skolan :D
Clara Johanna Jenny Tina & jag :)

I feel it all over my body

Idag har varit en slö dag. Vaknade av att telefonen ringde imorse. Det var anna som ville fika. så jag och nicklas gick ner på olé och åt lite frukost med Anna & Anna. Sen hem till mormor en stund, nicklas fixade hennes tv. Sen gick vi hem, la oss i soffan och vilade i någon timme.
Jag kollade lite i Ikea katalogen & fick för mig att köpa en hylla som jag kan ha mina böker på. Så vi hämtade bilden hos adde och anna sen körde vi till ikea. Docka kom vi inte ut med någon hylla. Utan med nya sängkläder, tabletter till bordet, toa borste & servetter. Självklart så var hyllorna slut. Ska dit i veckan och kolla igen, behöver en ny matta med.
Efter ikea körde vi hem till anna & pappa en stund. Visa upp våran nya bil som vi köpte i torsdags. Fin fin är den :)

Nu är vi i alla fall hemma och har varit ett tag redan. Jag borde egentligen öva till ett prov jag har i morgon, men mitt huvud tar kål på mig så istället ska jag försöka äta något och inta ryggläge. Imorgon är de skola igen, känner inte riktigt för de. Får se hur det blir.
Sov gott Puss

So here you are in your small little world

Uppe efter en hel kväll i baren. Men gud vad bra jag har sovit! Kom hem runt halv tre och somnade vid tre. Nicklas stack till jobbet vid halv nio & han kommer nog hem om någon timme.
Snart ska jag ner till torget och kolla på gymnastikuppvisningen som börjar om tio minuter & jag har inte mycket kläder på mig :s så jag borde nog fixa till mig lite.
Ikväll ska jag på det igen, jobba i baren så kom och köp :)

Love me like a superstar, Play me like a steel

Nu har älmhultdagarna börjat och det känns. Det är sjukt mycket folk i byn, bilar överallt och ikväll är det jobb som gäller. Jag kommer befinna mig nere på Wärkstan både idag och imorgon kväll. Japp, idag ska jag testa att stå i baren och hjälpa till lite överallt, imorgon ska jag vara i baren mest hela kvällen. Får se hur det går med min sönderslagna arm. Jag klättrade i ett träd för två dagar sen och sträckte så klart höger axeln och idag gick jag in i ett dörrhandtag med underarmen. Så nu har jag en väldigt öm bula! Det är inte alls skönt. Så jag få se hur det går att öppna en massa öl & cider flaskor i två hela kvällar/nätter.
Eftersom det är älmhultdagarna och man ska vara på Wärkstan så var det dags att handla lite nya kläder.
Det blev :
En klänning
En jeans shorta
En shorta till nicklas
Ett skärp
En vit skorta
Två armband
Tre örgonhängen

Det blev endel ändå. Och jag behövde det efte denna jobbiga veckan. Nu ska ja försöka bestäma mig hur jag ska se ut ikväll och vad jag ska ha på mig. Så nu har jag inte tid att sitta här.
Jag kommer se er i dimman, kommer ni se mig? :D

lungor ta erat sista andertag

helt slut efter denna dagen.
Det slog mig idag. Att det stämmer. Det är inte påhittat. Du finns inte mer.
Svårt att förstå.

I've had some time since yesterday

Är väldigt trött nu. Så ska försöka sova. Kanske kan man sovs bättre inatt ?

Nothing innocent is ever planned

Idag mår inte jag speciellt bra, har inte sovit så bra inatt heller. Man är ju lite mör i ansiktet och magen sen igår kväll :(, kan fortfarande inte förstå :'(
Nu vill jag bara ha frukost, fast så klart har vi har ingen mjölk.  Fast nu har ju konsum öppnat.

Ska ta mig samman och köpa mjölk fixa mig och gå till skolan. Vill verkligen inte idag. Kommer nog inte vara så kul idag.

Nothing innocent is ever planned

Idag mår inte jag speciellt bra, har inte sovit så bra inatt heller. Man är ju lite mör i ansiktet och magen sen igår kväll :(, kan fortfarande inte förstå :'(
Nu vill jag bara ha frukost, fast så klart har vi har ingen mjölk.  Fast nu har ju konsum öppnat.

Ska ta mig samman och köpa mjölk fixa mig och gå till skolan. Vill verkligen inte idag. Kommer nog inte vara så kul idag.

Tell myself I won't take it no more

Nu ska jag försöka sova.
Hoppas på att få lite sömn.

här tar jag min sista vila

Nu är jag och älskling hemma efter minnes stunden för Gabbe.
Jag är verkligen glad att det kom så mycket folk och stöttade hans familj. Och jag blev så rörd av de ord som Gabbes pappa, Mats sa. Då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna längre. Men han har rätt, det var hans eget val & han har det bättre nu. Han var för snäll för att leva som han som Mats sa. Och han var en ängel.
Jag tyckte det var en bra sak det vi gjorde ikväll. Och det är tur vi har varandra. 
Men det känns fortfarande inte verkligt. Jag kan inte förstå det.



The baffled king composing hallelujah

Första skol dagen idag. Den var rätt okej, det är tur man har en så bra klass. Fick sluta vid två då gick jag hem, tog ut  hundarna och gick hem till mamma. Satt på Óle en stund med anna, sen bjöd mamma på mat.
Nu sitter jag Nicklas, Adde & Anna hemma hos oss.
Inväntar kvällen , ska ner till Näsettunnlen för att ha en minnesstund för Gabbe med alla de närmaste. Får se hur man känner sig sen.


Where's the pain when you walk out the door

Då är man en trea då. Hur gick det till ? Jag hoppas att skoldagen går snabbt, jag känner inte riktitgt för att sitta i skolan just nu. Kan fortfarande inte förstå.
Men kanske kan man tänka på något annat. Och jag hoppas jag kan ta en eftermiddags nap sen, fick inte mycket sömn i natt.

It's a cold and it's a broken hallelujah

kan inte kolla på filmen.
kan inte riktigt tänka på något annat. det kanske har slagit mig nu? Att vi inte kommer få se dig köra förbi och vinka förbrillt? Att du inte kommer komma hit med din enegri drink i handen? Att vi inte kommer få se & höra på dig när du fular dig som du alltid gjorde?
Det känns så sjukt. Som att det fortfarande inte är bekräftat, som att det fortfarande är ett rykte.
Vad jag önskar att det bara vore ett rykte.


And the bible didn't mention us, not even once

Nyss hemkommen ifrån Jonas och Lollo. Nu ska jag, nicklas, adde, anna, werner och simon sitta här hemma ett tag. Det är skönt att vi har varandra när sånt här händer. Också skönt att många kom upp hit innan. Ingen ska behöva sitta själv vid ett sånt här tillfälle.
Jag hoppas att jag kan sova inatt, det är ju trotts allt skola imorgon. Ska bli skönt att få träffa min klass.

Skänker en tanke till Gabbes familj. Ta hand om er! <3

Gabriel Brorsson

tänker på din familj & tänker jag tänker på hur mycker minnen du lämnar bakom dig. Vi kommer alla sakna dig Gabbe & du kommer alltid att finnas i våra hjärtan. Vila i frid Gabriel Brorsson <3



We are young, we run free

Sista vardagen av sommarlovet & vart ska jag om inte till skolan? :O
Japp, jag har ett prov som dom andra i min klass gjorde i mitten av tvåan som jag nu ska göra. Och jag tycker det är fruktansvärt onödigt, inte att göra provet men själva kursen. Svenska! USCH jag hatar det!!
Men vad hjälper det ?'
Så nu ska jag surpla upp min mjölk  & platta till mitt hår. Sen bär det av. Önska mig lycka till!

Puss!

Of a world that has gone very wrong for me

Nu har jag vaknat för tredje gången idag. Ska strax gå ut med hundarna och sen ska jag nog hem till mamma en stund, om hon är vaken & hemma från jobbet vill säga. Annars blir det kanske mormor. Sen vid halv ett ska jag befinna mig på skolan för att prata med min svenska lärare om ett prov jag ska göra imorgon. Som resten av mig klass gjorde i ettan :s haha, jag är lite sen det kan jag hålla med om!
Men nu är klockan mycket och jag ska vara i skolan om en timme. Så det är bäst jag sätter fart. Ha det bra Puss!

He brought us pain and misery

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJ!
mensvärk i hela ryggen!! jag hatar det! Och det försvinner aldrig. skit äggstockar!

Nu ska jag försöka resa mig upp och ta ut djuren på en liten runda. Hoppas det går :s Om det går så när jag är tillbaka i lägenheten ska jag lägga mig raklång på det kalla golvet.
håll tummarna för att det går över snart, för jag ska ta mig till skolan om fyra timmar med.

UUUSCH!

He really wanted her to stay

Som vanligt sitter jag i soffan & kollar på tv, kollar på sveriges värsta bilförare. Riktigt roligt!
Men jag har inte suttit på min stora rumpa hela dagen, jag var ute och gick i 40 minuter vid ett. Skönt var det, när jag kom hem så blev det lite "träna benen" övningar. Och jag kan ju säga att det känns i benen! Men skönt är det :D
Jag har också varit på Maxi & handlat lite ingredienser, för jag fick för mig att göra frozen yogurt, och det gjorde jag med!
Har inte testat den än, för jag antar att den inte är riktigt frösen ännu. Så jag väntar ett tag till !
Hundarna har jag varit ute med några gånger :) Nicklas han kom hem i två sekunder sen åkte han till växjö med Jonas. Men dom har varit iväg i en timme redan så dom är nog snart hemma igen.

Nu ska jag förbereda maten lite så den går snabbt att slänga ihop sen! Puss

Shadows dancing upon the wall

Nu är jag uppe, vaken & på klädd för andra gången idag. Hundarna har jag nyss varit ute med , det var inte populärt eftersom det regnare idag igen! Men nu har Mila kurrat ner sig i mitt täcke, bra att man ska tvätta senare :)
Det får bli en sån dag idag, tvätt-städ-&-skrubb-dag. Det behövs!
tur nicklas är hemma efter fyra så han får hjälpa till ;)
Trotts att jag åt innan har jag en vädligt lustig känsla i magen, undrar om jag behöver äta igen ? :O Får nog testa det! Om inte, då blir det ingen tvätt-städ-&-skrubb-dag för jag kan knappt gå :s hoppas det går över!
Men prova frukost nu, Hej !

Och Cornelia - jag vaknar så tidigt för min pojkvänn stiger upp vid halv sex & börjar jobba vid kvart i sju. Och du vet killar, kan inte vara tysta! Så jag stiger upp och lägger mig igen efter en timme. Min skola har inte börjat än :)

ended up flat on the ground

God morgon.
Klockan är halv sju & jag har varit vaken i en hel timme redan :s tiden går till och med snabbt på morgonen.
Pip han sover i hallen, Mila sover här i soffan & jag kollar på "What's good for you". Rätt kassgt program, men vad gör man när det inte finns annat än nyhetesmorgon & "köp-detta-program".
Jag funderar på om jag skulle äta lite frukost eller inte. Än så länge så är jag pigg så ja kommer nog vara vaken ett tag till i alla fall så lite frukost får det nog bli ändå.
Ha en bra dag!

I missed you and things weren't the same.

Jag gör mat åt nicklas som han ska ha med sig till jobbet imorgon. Kotlett, potatis & brunsås får han. Jag vet jag är väldigt snäll!
Jag har också precis plockat undan och damsugit upp allt socker som låg på golvet i köket. Jävla munkar.
Annars så sitter jag mest och väntar på att Uptown girls ska börja på tv3. Längesen jag såg den så det ska bli trevligt. Kanske kan jag också få bort nicklas ifrån datorn så man kanske kan prata lite också. Istället för att spela idiotiska krigsspel! jag tycker inte om dom!

Men nu ska jag fixa lite varmt vatten och göra lite te & se till att tiden går snabbare. Puss!

it raining cats and dogs

vaknade nyss, sträckte på mig ordentligt och hör att det regnar ute :( det är ju inte så himmla roligt, jag som hade tänkt ta ut hundarna , äta en nyttig frukost & sen gå en lång runda och bränna alla äckliga kalorier & allt fett som jag tryckte i mig igår när jag bakade.
Det var inte att jag bakade chockladkaka, nej nej, jag bakade - Munkar, havreflarn & Chokladbollar.
Det kallas multitasking när man lyckas att göra alla tre sakerna samtidigt ;) JA jag vet jag är grym.
Men idag ångrar jag mig och vill inte ha bakvärken i lägenheten! Jag vet att jag kommer äta utavdom. som tur är så har jag fryst munkarna & chockladbollar kan man bara äta en utav, men dom där havreflarnen... tur det inte finns så många :)
Hur håller man ett löfte till sig själv om att inte äta sånt när man ändå är så sugen?

Jag får väl ta och köpa mig ett par gummistövlar och motionera i om det nu ska regna!
Som tur är så sover hundarna fortfarande, för nu regnar det mer än någonsin! Hoppas dom sover ett tag till och att regnet lungnar ner sig lite, för vem vill ta ut dessa söta små sovande änglarna i regnet?





Om ni kollar riktigt noga kan man se att båda har lite av tuungan utanför munnen! Och hur gulligt är inte det?!

Puss!

And when it was over, I woke up alone

En vecka tills skolan börjar, & vad har jag gjort i sommar?
INGENTING!
det är bäst att denna veckan har mycket att bjuda på, annars blir jag tokig! Men jag är rätt så säker på att det inte kommer hända något alls eftersom nicklas han jobbar och ingen bil har vi. Jag hoppas på att han köper den där Audi A4 ändå :) Den var ju trotts allt rätt fin.

Än så länge idag har jag varit hos mormor & druckigt lite kaffe, sen hem till mamma, kollade lite på hennes katt Pepsi. Jag har ätit frukost & varit ute med Pip en gång och Mila två. Mila leker nu med sin dumma pipande leksak & Pip han sover som vanligt på ryggstödet. På tv:n spelas Ellen Degeneres & jag funderar på vad man skulle kunna hitta på tills Nicklas slutar vid fyra. Kanske kunde städa hela lägenheten, för det är ju jätte roligt!
Men vad gör man när det inte finns något att göra. Så jag ska ta min första cigg för dagen. Har jag nämnt att jag ska försöka sluta röka? Om inte, önska mig lycka till!

Pusshej!

DJ Helan&Halvan

satt  nyss och kollade runder på Facebook, såg att jag hade fått en inbjudan till ett evengemang. Det var "wärkstan" som hade skickat & självklart klickade jag i "kommer att delta" Jag ska ju trotts allt jobba. Sen skrollade jag ner lite och läste informationen om allt möjligt. Då lägger jag ögonen på detta

"Dj-Helan&Halvan" (Jonas & Niklas) och "Dj-H-Gun"

Fredag: 27/8-2010

Jag kallar dom Helan & Halvan, men dom heter egentligen Jonas Andersen & Niklas Johansson,

Det är några år sedan dom spelade ihop på hemmaplan. Men nu är det dax för denna häftiga dubbelspelning. För att få riktigt bra ös inne på Wärkstans lada så laddar vi fredagen med dessa dubbla DJ´s.

Det blir "HardDance" "HardStyle" och allt vad en mogen ungdom kan önska sig för en riktigt bra Discokväll.



Jag hade helt glömt bort att Nicklas & Jonas ska spela. haha. Helan & halvan ;) Vi får nog se hur det blir när dessa två spelar en kväll på Wärkstan när ingen av dom har spelat på ett bra tag :D Men jag som sa stå i ladan hela kvällen kommer se allt. Jag håller tummarna för min Älskling och Jonas :)



No mistaking, what you're saying

Mysan går runder med mina sandaler på sig & pratar kinesiska, Mila leker med nicklas i soffan , pip han sover på nackstödet & jag är förkyld!
Vi gick upp vid nio idag tog ut djuren & åt lite frukost. Sen dess har vi kollat på tv, dock finns det inte ett skit på den. Vädret suger så ute kan man ju inte vara. Både jag och nicklas känner för att åka till Varberg och kolla på paintboll SM men det är lite långt att köra när man inte har värken bil eller så mycket pengar :s, tråkigt!

Men jag ska nog ta och plocka undan lite & se vad man kan ha till middag idag. Ha det bra Puss

Iphone

Hej hej, sitter i soffan med en sovande mila bredvid mig. Nicklas sitter vid datan och pratar på Skype, vi har nyss ätit lite middag efter att ha varit ute i skogen och spelat lite freesbegolf, jag kommer ha ont i min höger arm i morgon, det får jag alltid :) känns att man har rört på sig i allafall. Snart kommer min underbara syster dotter hit och ska spendera natten här hos oss ;) nu ska hundarna ut en runda, båda har ätit och sovit alltså är det dags att tömma magen lite. Ni får ha det så bra puss hej!

And you never say hey,

God morgon, klockan är tre minuter över sju & vad gör jag uppe? Jag vaknade när nicklas steg upp & kunde inte somna om, hade även tvätt att hämta i källarn. Så nu sitter jag och kollar på little people, big world på discovery TL. Pip han ligger uppe på ryggstödet av soffan och tvättar sig, Mila springer rundet & leker med sina leksaker. Tror jag ska ta bort några av lektasakerna tror inte det är speciellt bra att ha för många. Nu springer hon snabbt som fan runt köket och in hit i storarummet igen med röven före ;) Det roliga är att hon inte riktigt kan hoppa upp i soffan så när hon kommer i full fart så hoppar hon in i soffan inte upp i soffan Och det ser roligt ut!
Jag åt lite frukost innan så nu väntar jag på att den ska landa så jag kanske blir lite trött så jag kan sova lite till :)

Men nu blir det lite mer tv & sen förhoppningsvis sova lite till :) Ha en bra dag Puss!


I want to spend my lifetime loving you

Idag har jag och nicklas hållt ihop i hela två år!
Det är ju helt galet!

Men jag har inte mycket batteri på  datorn så jag kan inte skriva mycket mer än så :) Ha en bra dag, det ska jag ha! Puss

Everybody crash and burn sometime

Sitter ensam i soffan & kollar på det otroligt pinsamma programet Crowned. Fruktansvärt fult!
Nicklas ligger fortfarande i sängen och är bakfulla som ett svin, trotts att vjag sa till han att inte dricka så mycket igår. Och jag har tjatat på han i säkert tre timmar att han ska gå upp & äta något. Så vill han inte lyssna får han ligga där inne och må dåligt :)
Snart kommer madelene hit & vi ska gråta skratta & bara älska twilight filmerna hela eftermiddagen. Så jag ska nog handla lite söndags-godis snart & försöka väcka nicklas en gång till, sen skiter jag i han ! haha :)

Ha en bra dag i regnet! Puss

With no connection I saw your reflection at home

Maten är färdig & uppäten, jag är mätt, nicklas är på fest, hundarna tvättar sig efter att ha ätit upp resterna & soffan är uppriven. Inte sönder, jag tvättar den så det ligger soffkuddar överrallt :) Tvätten är nig snart färdig. Puh, nu ska jag kolla på ghost rider på kanal 6 & vila lite innan jag ska hämta tvätten.

Ha det bra!

Iphone

Sitter hemma i vårån ensama lägenhet, nicklas är i hässleholm och spelar freesbegolf med några kompisar. Mila hon är helt galen, hon springer runder och leker i hela lägenheten. Hon är inte klok! Pop han är lite små tjurig för att han inte får vara ifred när mila busar. Jag kollar på två och en halv män och hoppas på att Nicklas ska komma hem så snart som möjligt! Nu ska jag ta mig en glass av varje sort vi har hemma och fortsätta att titta på tv. Ha det bra puss!

Full of metaphors and rhymes

God morgon.
Det är nog inte morgon längre men ändå.
Jag och nicklas steg upp vid elva snåret, tog ut hundarna på en rätt så lång runda. Sen gjorde vi stor frukost! Gott :) varför gör man inte det oftare?

Nu går nicklas ut med Mila för tredje gången idag, det är tur min hund är vuxen och bara behöver gå ut tre gånger om dagen :) Medans han är ute ska jag prova ringa till mamma igen och se om hon svarar denna gången. Vi behöver bilden, måste handla lite och sen hade vi planerat att åka till Anna & Linus i killeberg så våra hundar får leka lite :)

Men nu ska jag sluta skriva, ringa till mamma & sen hoppa in i duschen! Ha en bra dag!

RSS 2.0