åka iväg utan nicklas :(

japp imorgon åker jag till kreta, är skit nervös för att planet ska störta eller att jag ska få fågelinflensan eller något. förhoppningsvis så överlever jag. men det jobbigaste är att åka ifrån nicklas buhu :(.
ska ringa till pappa nu så han hämtar mig, kanske ska övningsköra lite med det är ju roligt. sja pussa på min älskling nu så mycket jag bara kan & sen åker jag.
ni får ha det så bra. Puss

nya leksaker

igår kom nicklas hem med en överraskning till pip. en påse fylld med leksaker & det gjorde pipen super glad, han började genast leka med alla de olika sakerna, han brukar inte vara så glad vid nya saker, kommer ihåg förrförra julen så fick pip en flaska som pep den har han börjat leka med nu. Så det var lite lustigt att han blev så glad :) fina saker med som har samma färg som pip själv har ;) här får ni en bild på pip bredvid sina nya leksaker

han är så söt! och nicklas han är så gullig för han köpte det till pipen :)
jag är fortfarane inte färdig med min packning men har inte så mycket kvar nu, saken är ju att man måste lämna lite 'övrigt' plats till på vägen hem om man har köpt något , men det får vi fixa då det är ju tre till som ska med kanske har dom lite plats i sina väskor :) men nu ska jag kolla på run's house & sen packa vidare. Puss hej

utomlands!

det blev att kag följer med till kreta i två veckor med pappa mimmi & anna. i hela två veckor ska jag vara borta, det är en rätt lång tid tycker jag speciellt att vara ifrån nicklas så länge. det kommer blir svårt. svårast kommer det bli den nionde för då är det våran ett årsdag & jag kommer var hndra tusen mil ifrån min älskling. känner på mig att det kommer vara en jobbig dag för mig, men jag älskar han lika mycket fast jag är långt borta & han säger att han gör det samma. & vi firar det när jag kommer hem den femtonde i stället. jag älskar nicklas johansson.
två veckor, det är svårt att packa , hur man än gör så blir det ändå för mycket, jag är långt ifrån färdig & väskan verkar full alla redan. det blir lätt att man bara packar ner 8 klänningar när man kommer använda två, man går ju ändå runt i bikini hela dagarna. får se om jag behöver packa om eller inte, tror det finns en chans till det haha. men ska fortsätta nu. ha det bra. Puss hej.

utomlands?

hejhej, vaknade runt elva i morse steg upp och ringde Nicklas som inte var hemma, men han var inte långt borta, som vanligt så var han nere på olé. Så jag tog ut hunden & gick sen ner dit jag också. gick sen till maxi med Nicklas Adde & Anna Nicklas köpte en ny mc-hjälm, han van pengar på dom nya spel automaterna nere på olé så hans hjälm kostade endas 20 kr ;). efter det så åkte vi hem till min pappa han var inte hemma men Anna & Mimmi var det, så vi drack lite kaffe sen kom pappa hem. pratade lite & drack mer kaffe & fikade på bullar när anna kläcker ut sig att dom ska åka till kreta på lördag den förste augusti. jaha tänkte 'jag får inte jag följa med' men sa inget. sen åkte vi hem & jag sms:ade till pappa och frågade varför dom inte frågat om jag fick följa med så sa han det får jag om jag vill det men får betala själv. fem tusen för två veckor, rätt dyrt plus att dom har euro där vilket gör det hela änu dyrare. sen är det så att jag har svårt för att sova borta speciellt när Nicklas inte är med, så nu ringer mamma till pappa & ska se hur det blir om jag kan vara där i en vecka istället eller om det blir två veckor eller om det blir över huvud taget. är lite kluven känner jag, vet inte om jag vill eller inte. hade varit roligt att åka iväg, men det strular till sig lite men hunden & sen proven jag skulle göra innan skolan börjar & lite sånt. men men jag får se hur det blir, skriver antagligen en gång till sen om det blir eller inte. ni får ha det så bra så länge, Puss

whats that sound

hej, idag steg jag upp vid kvart över fem satte på kaffe & tog ut pip, sen steg nicklas upp då sminkade jag mig & sen gick nicklas till jobbet vid tio i sex, då åt jag frukost & stressade sen ner till busstationen men det hade jag inte behövt för bussen var självklart sen. men tillslut kom den & jag var på väg mot växjö, lästa typ hela vägen dit & kom på att boken jag läser är inte så pjåkig ändå :), när jag var framme i växjö så fick jag vänta på den andra bussen som skulle ta mig till tingsryd men vad annars så var den bussen också sen.satt på centralen i ca 20 minuter innan bussen kom & då var klockan tio över åtta. När bussen väl kom så tog den inte mer än en halvtimme att åka till tingsryd & det var jag tacksam för, jag hade nämligen varit kissnödig sen jag kom till växjö. Mamma hon hämtade mig vid ICA stormarknad  och åkte sen till campingen & åt lite frulle. Efter det väntade vi , men vi menar jag , mamma mormor mimmi mia janne &jag på nina &magnus, som kom efter ca en & en halv timme. känner att det har varit mycket väntande idag för min del. När dom kom så åkte vi till Tingsryd marknad som var riktigt kass, den brukar vara rätt stor , men detta året var det inte myckat att tjoa för. jag köpte en korv en munk & sen åkte jag en kass karusell med min lilla syster mimmi. Efter det åkte vi två hem med mia & janne som släppte av oss vid willys där pappa väntade, men jag tog hans bil & körde ut till boastd, självklart var pappa & mimmi också med, men dumpade dom sen när jag kom dit & umgicks med anna ett tag innan nicklas ringer & är fly förbannad för jag glömde att lägga ner nycklarna idag så han kom inte in i lägenheten, alltså kunde han inte ta ut pip & han kunde inte hämta sin nyckel till mopeden & köra ut till boastad, jag tyckte dock att det var rätt roligt haha. Men adde han var så snäll tog beccas moppe och körde ut till bostad och hämtade mig så jag kunde åka hem & så nicklas kunde få nycklarna, när jag kom hem tog jag ut pip & gick sen och la mig var riktigt sleten, det är inte varje dag jag går upp vid kvart över fem. men klockan var runt halv sex då så jag tyckte inte det var någon större mening att sova då för då hade jag säkert inte somnat inatt. så jag höll mig vaken. nicklas han kom sen hem rund nio & då gick vi och handlade lite, så nu står nicklas i köket & kör pizza medans jag sitter här och kollar på my name is earl. men ska nog ta & krypa ner i sängen nu, är rätt så trött nu. ha et bra Puss

now i wonder

he, nicklas han har jobbat hela dagen idag & jag har varit hemma. Men tycker ändå att jag haft och göra, har damsugut & skurat golven i hela lägenheten, vilket var rätt jobbigt för vi har en rätt stor lägenhet med många rum & en dammsugare som väger 20 kilo. Sen hgar jag gjort fläskfile i ugnen & kokt potatis, sprungit ner med lite mat till nicklas & sen handlat & tvättat två maskiner, plus att jag har bakat & varit ute med pip tre gånger idag :) så jag har haft och göra nästan hela dagen.

min älsklings lizzette ringde mig innan med då blev jag super glad! bestämmde att jag skulle komma hem till henne i veckan, blir att ta tåget :) jag tycker om att åka tåg.
men nuy har jag inte tid att skriva mer , ska springa ner till netto & hämta en cdspelare som jag & nicklas ska köra till tingsryd nu ikväll, blir väl att komma hem sent ikväll. & imorgon ska jag upp tidigt fö jag ska åka tillbaka till tingsryd & gå på marknad med nina magnus my mamma mormor mia mimmi & janne, gud vad många M det blev hahaha , men nu ska jag pysa, hej hej!

AJ

God eftermiddag, klockan är tio i sex och jag har ruskigt ont i mitt öra, tryckte nyss egenom ett ögonhänge i ett hål som jag inte har använt på minst ett år & det sved till riält, du är det as varmt & det typ pulserar i rörat haha, men vill man vara fin får man lida pin. var ju ute och gick med nina på byn igår & köpte mig ett par nya ögonhängen så dom måste ju användas någonstans :). idag så steg jag upp vid halv nio & vid tio över gick jag ner på deres med nicklas, där var pappa för vi skulle ut och övningsköra lite idag, köpte en kopp kaffe till mig & älskling sen körde jag & pappa iväg. Det måste vara det roligaste som finns att köra bil, jag tycker verkligen om det! ;D. Vi var ute & körde i ca två timmar sen gick jag till deres igen & där var adde och nicklas, sen gick jag och nicklas hem. Efter tio minuter började nicklas jobba så sen desws har jag bara kollat på tv, eller nej det var inte riktigt sant, när nicklas gick till jobbet så gick jag & la mig i sängen för att jag skulle kolla på tv men det slutade med att jag somnade och vaknade vid fyra, efter det så jag har kollat på tv gjort mat handlat lite mjölk & varit ute med pip. japp så har min dag sett ut. senare när nicklas slutar vilket är om en halvtimme så ska vi nog åka ut till boastad, nicklas han skulle fylla på olja & ladda batteriet på derbin. Sen är det nog bara sängen som gäller.
japp så är det, ha en bra kväll. Puss!

i could understand

hej. vaknade när nicklas gick till jobbet idag vid sex, men somnade om & vaknade senare av att mamma väckte mig, hon är nämligen hemma ifrån husvagnen. eller hon var det hon har åkt tillbaka igen. men innan hon åkte tillbaka så kom nina till älmhult så vi åt frukost '& fikade på deres efter jag stegit upp & tagit ut pip. Efter det åkte mamma & jag och nina gick runt i affärer i någon timme sen skulle hon åka hem & förlova sig med magnus, haha Grattis på dom :). så jag gick hem, efter en stund kom nicklas hem ifrån jobbet men han gick lika sanbbt igen, han skulle åka någonstans 20 mil härifrån & köpa en derbi GPR. Så jag har varit ensam hemm nu sen tre i eftermiddags & klockan är nu åtta, ni kan ju tänka er hur roligt jag har haft det. men nu ska jag gå & koka lite kaffe & sen kolla på my boss's doughter & vänta på att nicklas ska komma hem, han borde vara hemma om två timmar eller nått.

denna är det som han köpte, rätt fin. men jag kan själv tycka att det är onödigt. men det är hans pengar :| Puss på er

you are my sunshine

hej, sov till elva idag , steg upp & åt lite frukost & tog ut pip. Sen kom nicklas hem för han slutade jobba runt elva.
Sen så gjorde vi inte mycket en stund, satt hemma hos adde & anna en stund, dennis var också där, sen träffade vi mia & janne i fem minuter , dom hade varit på ikea. Gick sen till giro & till skodej men hittade inget roligt, gick även till team sportia som har 60% på allt i hela affären men hittade inget där heller så vi gick hem.
När klockan var runt fyra sen så åkte vi med tommy matte tony adde & anna till bökhult & spelade lite vollyboll, men plöttsligt så öppnades himmlen på två sekunder & det började ös regna så vi åkte hem igen, hoppade in i duschen & spelade sen tv-spel. har kommit på att det är rätt kul ändå, när man väl lär sig hur man ska göra ;)
fixade sen till håret & gick till konsum när klockan var runt åtta & nu kollar jag runder på bilddagboken. men ska nog lägga mig i söngen & kolla färdigt på csi miami & sen spela lite till :)

hejhej

SHOPPA!

hejhej,m steg upp runt nio idag, tog ut pip åt lite frukost ,diskade & plockade undan lite & kokade sen kaffe & väckte nicklas. spelade lite tv spel & hej hopp så var klockan halv ett, då kom nina & plcokade upp mig sen körde vi till balders hage där vi skulle möta mamma & få bil nycklarna till min bmw. körde sen till ljungby & sålde min bil ! det var på tiden. känns gött att inte behöva ha den att tänka på längre. & vad fick jag när jag sålde bilen , jo pengar & vad gjorde jag med dom? jag tog dom till växjö & köpte upp nästan hälften på kläder :D det känndes riktigt bra! så nu har jag tretton nya klädesplagg & ett bar nya skor :) kunde blivit mer men tiden räckte inte till, affärerna stänger ju vid sex. men här kommer lite bilder på det jag har handlat idag. Puss
kameran som jag använder är dock inte den bästa så kläderna ser typ smutsiga ut men det är dom inte.


tre linnen & en t-hisrt till nicklas & en kjol & en tröja med trekvartsarmar till mig.


en klänning & en liten jacka + en kjol

ett par leggins ett skärp & ett linne.

sist men inte minst dessa underbara skor !
förutom detta så köpte jag hårfärg & lite kläder till mysan också, plus bensin pengar & mat på mcdonalds , så nu behöver jag inte göra av med pengar på ett tag , förhoppningsvis ;)

dummadumma busstider!

god kväll, sitter i sovrummet & kollar på scrubs. är rätt trött så ska nog nana kudden snart.
har inte gjort så mycket idag, jag & nicklas skulle åka till tingsryd där mamma & mormor är med husvagnen , men den duktiga hemsidan lanstrafikenkronoberg.se har inte ändrat busstiderna till sommar tiden så självklart satt vi på busstationen i en timme helt i önödan för det kom ingen jävla buss! bussen som jag kollade upp gick vid tio över ett , men den riktiga buss tiden var egentligen vid kavrt över tolv. blev ett aning irriterad i typ två timmar!
gick och satte oss på olé ett tag sen & efter det gick vi till sport&motor för nicklas skulle hämta sin fiskelina som var sönder, men i stället fick han en ny, får se om den funkar som den ska. Sen jag jag spelat tv-spel & gick sen en runda ner till torget med adde & anna. Fick också hem addes abtronick idag, sk testa den & se om den funkar, se om det blir någhra magmuskler & fastare rumpa som dom säger på tv-shop.

men nu ska jag hoppa i säng & sova, har varit en jobbig dag! hejhej

So I hung my head and cried.

hej & välkommna.
idag steg jag & nicklas upp runt 11, åt lite frukost  & spelade tv-spel & bara vilade ett tag, gick sen ner på ole där adde & anna var. efter det så började nicklas jobba då var klockan tre, jag gick upp & spelade lite med tv-spel. sen fick jag ett ryck & började göra mat , sprang ner med mat till nicklas åt sen själv & efter det började jag städa & öva på att gå i mina klackar & det gick faktiskt riktigt bra, haha hade dock ont i fötterna sen :s men det är sånt man får ta, vill man vara fin får man lida pin som dom säger ;). annars så har jag inte gjort så mycket.
Hoppas på att nicklas kan fixa någon som vill köra till tingsryd när han har slutat, vill åka till mamam & mormor i husvagen & komma bort ifrån älmhult ett tag. tänkte att vi kunde vara dör i två dagar, för nicklas han är lite ledig, så vi kan göra något vettigt av våran tid i stället för att fiska & spela tv-spel hela dagarna. vill även förbättra solbrännan ;D.

men nu ska jag fixa mitt hår eftersom jag duschade innan & sen ska jag bara vänta på att nicklas kommer hem.
ha det bra PUSS

nicklas

hej, vaknade av att pappa ringde i morse & vill egentligen inget speciellt. steg sen upp tog ut pip , hjälpte  mamma bära ner en massa saker i bilen för hon skulle åka tillbaka till husvagnen & köpte sen frallor till mig och baby.  kokade lite kaffe och släpade upp nicklas ur sängen sen åt vi frukost. Gjorde sen ingenting tills tur två då vi följde med fidde fia matte anna adde & tommy först till kristianstad & sen till immaln eller vad det hette, åt på mcdonalds i kristanstad & spelade sen vollyboll i immaln, eller dom gjorde jag kollade på, hade ingen lust att smuttsa ner mig i den blöta sanden.
Nu ät vi hemma och klockan är halv nio, ska ta och äta kvällsmat nu & sen ska jag krypa ner i sängen bredvid nicklas som sspelar tv-spel. här kommer lite bilder innan jag går :)





SOVGOTT!

batman

hejsitter i sovrummet & kollar på family guy , nicklas ligger i sängen och äter choklad gifflar. idag har vi inte gjort någonting alls, har endast legat i sängen & spelat tv-spel eller kollat på tv. har inte orkat göra någonting var tvungna att vila upp efter i torsdags & igår. i torsdags så åkte vi ut till bostad & sen ut på lyckan (sunny beach) & fiskade oh sov även där. hade tält fiske saker grill mat & pip med osss hela köret :) inte mycket fisk fick vi dock men det var trevligt ändå. det var jag nicklas adde anna & annas lille bror fredrik.
har inte mycket mer att dela med mig så här kommer istället bilder sen i torsdags.











nu vad det slut på vättiga bilder, ska krypa ner i sängen nu bredvid min älskling & kolla på batman returns. Sov gott!

change will come

Jag mår väldigt mycket bättre nu, gick och la mig en stund och när jag vaknade sen så mådde jag mycket bättre, är faktiskt rätt glad nu :) humörsvängningar så är det att vara tjej!
snart är det dax för harry potter och halvblodsprinsen & det ska bli riktigt roligt , tror filmen kommer vara bra hoppas det & inte nog med att filmen särkeligen är bra så har ju Daniel Radcliffe åldrats och blivit älde & sexigare ;D grrrr. han är heeet! men nu ska jag kolla på tv tills tjejerna kommer och hämtar mig. Puss


kuk

klockan är 12.27 & redan så är denna dagen den värsta på länge, jag orkar ingenting & vill inte göra något heller. vill bara krypa ner under tecket & stanna där tills nästa vecka. men så bra blir det inte, ska gå på bio ikväll men är inte ett dugg sugen på de heller längre. nicklas är inte hemma han sitter hemma hos adde och anna sen ska dom åka till markaryd och fiska hela dagen inte för att jag vill följa med på det heller, men det hade nog kännts bättre om nicklas var hemma. jag har inga pengar på min mobil så jag får inte tag i någon heller. tänkte jag skulle ringa till pappa och övningsköra lite men nej nej då är pengarna slut. så istället ska jag nu linda in i mig i mitt tecke och sätta mig på balkongen ock röka alla som sex ciggaretterna jag fick.
ha en tråkig dag... jag ska

hjärtat slår sällsynta slag

Nu är jag och nicklas hemma ifrån tingsryd & borta ifrån att hjälpa till med husvagnen. Det blev satans varmt & efter ett tag svettigt och sjukt jobbigt att bara röra sig. Men nu kommer några bilder ifrån dagen färd.

mormor torade av alla skitiga gammla stolar som har stått nere i wärkstan

nicklas fixade nästan allt

mamma hjälpte också till.

såhär såg det ut när det väl blev klart. rätt så mysigt kan jag tycka, vi ska nog åka dit till helgen, eller imorgon eller något.

Imorgon så ska jag kolla på den nya harry potter & halvblodprinsen med tjejerna, det ska bli spännande , är verkligen sugen på att se den! Men nu ska jag göra lute kvällsmat till mig & nicklas sen blir det nog att gå och sova. var uppe tidigt idag med & imorgon ska jag sova ut det bestämmer jag nu. 

God natt på er, hej då. 

tivoli

gick hem ifrån jobbet igår runt elva & följde med nina magnus östlund & my till kiviks marknad, allt som var där var  var på hästveda med men hittade lite saker ändå, det blev ett indie armband, korv till nicklas, en massa läsk , lite pommes & en karusell med nina hahaha, det var riktigt roligt! dock mådde vi lite illa efter vi hade åkt den för fy fan vad det snurrade ;D
kom hem sen på kvällen runt halv elva tror jag.


idag vaknade jag vid åtta helt av mig själv, fast jag blev inte så himla glad eftresom jag hade planerat att sova ut idag. Men jag somnade om ca en timme efter jag gått upp & sov i kanske tjugo minuter., Sen åkte jag med mamma och mormor till gravarna i älmhult & i loshult, det är 24 år sen min morbror dog idag så vi fixade lite på hans och morfars grav & sen åkte vi till loshult och fixade på min massas mormors grav och min mormors mormors grav. Sen handlade vi på willys & nu är dom på maxi men jag ville inte följa med. är trött nu igen. 
& jag funderar på att hoppa in i duschen så jag piggnar till lite. men sen egentligen ingen mening med det  för ska åka med till tingsryd senare & hjälpa till att sätta upp förtältet till husvagnen så kommer säkert bli smutig & svettig så jag tror jag väntar :)
men nu börjar Ellen DeGeneres så ska kolla på det, sen ska jag äta.


i can see youre halo

hej , klockan är halv tio & jag har kollat runt på min egen bilddagbok i ungifär en timme, någon som hade komenterat en bild ifrån 2007 så har kollat egenom  alla bilder framåt. vilka roliga minnen som ploppar upp när man gör så, haha & hittade en massa pinsama bilder på mig själv & en MASSA pinsama texter som jag inte ens kommer ihåg att jag har skrivit eller vad det var som fick mig att känna så när jag skrev :s men det är alltid kul att läsa.
Men som sagt klockan är halv tio & det är en dag imorgon med & jag ska jobba hela dagen så dax för mig att krypa ner i sängen bredvid nicklas & sova.
ni får ha det bra.
måste bara dela med mig av en bild jag hittade på mig själv, på denna bilden är jag fjorton tror jag

jag har varit sexig en gång i tiden jag med, när jag ser denna bilden funderar jag på att börja sminka mig ordentligt igen, men tänker samtidigt att jag skrämmer väl nicklas & tjejerna i min klass om jag gör det, dom har aldrig sätt mig så hahah men det kan bli roligt det med, ska nog göra det, i alla fall någon dag ;D the old me is back!
SOVGOTT!

detta är en bra dag!

hejhej , jag steg upp vid kvart över åtta ida , på en söndag?! tänker ni nu men japp, för att jag skulle ut & övningsköra med min far idag, & det gjorde jag , och vad bra det gick! jag är den grymmaste av dom grymma det kan jag lova er, haha andra gången jag kör idag & det gick gallant! körde några mil, vi var ute i nästan två timmar, jag kom hem nu & klockan är kvart över elva. körde ifrån älmhult & hem till min pappa som bor i killeberg & tillbaka sen på en massa mindre vägar så jag inte skulle behöva möta så mycket trafik men det blev det ändå, en massa bilar & barn & lastbilar, men vad gjorde jag? jo jag fixade det hur bra som helst haha :)
men nu så ska jag springa bort till mormor & sen åka med henne & mamma till växjö & köpa utemöbler till husvagnen & annat små skit, är jag snäll kanske jag kan locka till mig ett par nya skor för mina är sönder :/,
ha det bra PUSS


It's written all over your face

hej & välkommna till min tråkiga lördag. Nicklas han gick till jobbet vid sju i morse & jag steg upp runt halv elva tror jag. tog ut hunden & hämtade tvätten som jag egentligen var färdig igår morse. Efter det handlade jag lite & åt sen frukost. gosade sen ner mig i sängen i någon timme innan jag fick ett ryck & började städa rummet. så jag har rensat i gaderoben & slängt två par av mina byxor ca fem bar av nicklas byxor & as många tröjor som han aldrig anväder. han anväde så klart inte byxorna heller annars hade jag inte slängt dom.
innan jag städat gaderoben såg den ut så här

och när jag var färdig så såg det ut såhär



och jag känner mig rätt så nöjd, men känner även på mig att det kommer inte se ut sådär länge till. imorgon kommer allt vara huller om buller igen skulle jag tro. Men ska försöka få nicklas att vara lite mer försiktig med att onte slita ut sina kläder & inte bara kasta in dom heller :)
Detta är våran lilla gaderob men de kläder som jag inte ville ha där inne hängde jag in i den stora raderoben.


har dock inte städat där inne som ni ser så ser det ut som jag släppt en bomb där inne, men det får bli en annan gång jag städar där inne. har faktiskt inte lust att städa längre nu. Men någonting jag har lust med det att är åka till ericsson globe på tisdag & kolla på britney spears, tycker att det hade varit roligt att se henne , hon kommer ju inte till sverige så ofta, inte för att jag ens lyssnar på henne, men man har ju gjort, det har alla :D
så nu vet ni vad jag har gjort & vad jag tänker på idag, & nu bet jag sönder min nagel. Men ska sluta skriva nu & vänta på att min äsklingsfis ska komma hem & sen ska jag sova så att det blir söndag så jag kan ut & övningsköra :)
ha det bra PUSS

slö dag

hej & god kväll. klockan är 00.06 & mamma har fest här hemma med nina & några av deras kompisar, jag & nicklas sitter i sovrummet & kollar på tv har nyss slutat spela xbox.
började jobba klockan åtta idag , men gjorde ingenting före nio typ för vi hade frukost vid halv sen rast så jag började vid nio. sen så skulle jag inte vara i köket idag utan i 'bistron' det som är nere vid kassorna där man kan köpa korv & mjukglass. Och det var faktiskt kul, jobbade med ungre folk idag och dom är himmlans trevliga med :) Eftre jobbet så går jag hem & sen åker jag med mamma hem till hennes jobbakompis och tog en kopp kaffe, efter det körde hon ut mig till boastad där adde anna och älskling var. Gjorde inte så mycket där ute, dom fixade med mopederna & jag hjälpte illona (annas mamma) med att rensa svamp. Sen åkte vi hem runt nio. & nu så sitter vi här & kan inte sova eftersom att det är ett dussin människor i vårat vardagsrum & spelar musik på högsta volym.

Annar så har det inte hänt mycket. Mamma köpte ny bil idag saab 93 2.0 kombi. Så att hon själv ska kunna dra husvagnen dit hon vill ha den. Ett inpullsköp haha :) här kommer en bild på en lika dan bil som våran.

 
men nu ska jag fortsätta att kolla på tv tills folket har gått härifrån & efter det ska jag sova,känner mig rätt sleten.
jag bjuder även på två helt nytagna bilder, en bild på pip när han är som sötast & en bild på nicklas. Puss



det har varit en tråkig dag

hej för andra gången i dag, skrev innan att det var en tråkig dag & ja det har det varit nästan resten av dagen med. gick ner till olé i fem minuter & gick sen upp igen la mig & vilade i en timme eller något. sen ringde mamma som kommit hem ifrån någonstans där hon och mormor varit och köpt spis & lite andra saker till husvagnen så jag kokade lite kaffe och sprang ner med det till dom i husvagnen sen fikade vi lite. Sen har jag tvättat & handlat på Maxi. Och just nu så sitter jag & kollar reklam men väntar på att the big bang theory ska börja.
Fick ett jobbigt samtal ifrån ikea innan, det är där jag jobbar just nu, och dom var inte speciellt glada för att jag inte hade varit där idag & igår trotts att jag berättade att jag inte hade mått bra så tyckte hon att det var dålig stil, jag tycker det värkal lustigt för jag har varit redig & hört av mig och berättat att jag inte varit riktigt frisk och tycker inte att det är någon mening att jag går till jobbet när jag inte är i form för att kunna göra något. Så nu känner jag inte mig ett dugg välkommen längre , och funderar skarpt på att skita i att gå dit, men det kan jag inte göra får då får jag med skolan att göra sen & det har jag verkligen inte lust med.  Det är bara imorgon med sen så är det helg & sen en ny vecka så då blir det nya tag. Hoppas jag.

tänkte med att jag bjuder på två bilder av husvagnen. Den är inte stor & den är inte speceillt ny så bli inte förskräckta. men den är faktiskt rätt mysig :)




men nu ska jag fortsätta med att titta på tv & vänta på att min älskling slutar jobba. ha det bra.

tråkig dag

tråkig dag, ska ner på ole nu & sen blir det väl att bara sitta hemma, gick inte till jobbet idag heller så, men ska dit imorgon. har inget att berätta så detta är en onödigt inlägg. hejdå

mikael jackson´s minneslund

hej igen, sitter & tittar på mikael jacksonnminneslund nu, den sänds direkt ifrån Los Angeles tror jag. Det är rätt sorgligt måste jag medje. En massa känsisar eller man kanske ska säga hans kompisar håller tal om honom & för honom. Det är sjukt mycket folk där , dom är inne i en super stor arena , måste vara mins 20 000 människor där inne. Martin luther kings sonson & sondotter höll nyss tal :s nu är det någon kongressledarmot som talar.

vi åkte till ikea direkt efter att jag slutat skriva det förra inlägget & handlade en MASSA saker till husvagnen, täcken, kuddar, tallrikar, glas, snappsglas, ljus, servetter, skolar, slevar & en massa annat. Plus att vi glömde en del så vi ska åka & handla någon dag sen igen. Nästa vecka så ska mamma & mormor iväg med den, tror dom ska till hällevik, vi låg alltid där när jag & mina syskon var mindre. Sen till nästa helg om nicklas är ledig så ska vi nog ta tåget ner & vara där över helgen. om det blir fint väder vill säga.

men nu ska jag fortsätta titta & sen ska jag hoppa in i duschen snabbt som tusan sen sova. HEJHEJ

'cause I still don’t mind at all

hej. jag känner att jag har börjat slappa med bloggen & det är inte riktigt okej, Men jag har en förklaring & det är att jag har haft lite extra att göra dom senaste dagarna plus att jag inte har varit hemma så mycket & när jag är hemma så är jag trött.
har börjat jobba nu ju så jag står upp hela dagarna & bär en massa saker & springer fram & tillbaka hela tiden. När jag sen slutar så har det blivit att vi åkt ut och fiskat hela kvällen, igår så kom vi inte hem för och ens tolv. idag hade jag så ont i benen att jag knappt kunde röra mig så jag gick hem ifrån jobbet vid ca halv tolv & följde sen med mamma mormor & patrik till Gislaved och köpte en husvagn, & vet ni vad, jag somnade i bilen både på vägen dit & hem fy fan vad trött jag var. jag brukar aldrig somna i bilen. men det var skönt & nu är jag inte så trött längre. Är dock hungrig så jag ska nog ta & göra lite mat, sen ska jag gå & lägga mig och kolla på dokumentärer om mickael jackson sen ska jag sova.   och sen självklart ska jag upp & jobba imorgon med :/ tråkigt som fan. men men det ¨måste göras det med.

men ha det bra , hejdå

Puss

hej & god morgon. klockan är kvart över ett & jag har varit vaken i ca en timme. tog ut pip när jag vaknat & tog sen en macka, & nu har jag bara suttit här ett tag. kollar på reprisen av family guy.
jag & nicklas åkte ut till boastad igår eftermiddag med adde & anna. när vi kom ut så åt vi lite glass & killarna + anna fixade med dennis & annas mopeder. Efter någon timme när hampus väl kommit så gick vi ner till vattnet för att bada med det började åska så vi ångrade oss. Sen fiskade vi lite & sist så åt vi lite middag. Åkte hem sen runt halv tio. somade sen runt tolv halv ett.
annars har det inte hänt så mycket så har inte mycket mer att skriva. Ska springa ner till nicklas som jobbar & säga hej sen gå hem till mormor , känner att det var ett tag sen jag var där.
hejdå


bilder sen i veckan

här kommer bliderna som jag lovade från veckan & helgen. Slänger även in lite bilder från igår :)


dessa fem bilderna är ifrån förra helgen, jag adde anna & nicklas skulle ta båten till en ö som vi kallar sunny beach-ön med det var redan människor där så vi tog en annan ö & det var lika trevligt där :)

nicklas var ute & fiskade ensam i solnedgången

adde fixade grillen

jag vilade

sen åt vi grillad korv i rullbröd :)

sen åkte vi hem runt tolv.
 


i tisdags så gjorde jag & nicklas finfin & godgod mat, färsfylldt bröd & potatisgratäng & jag måste säga att det var en riktigt hit!

kvällen efter kom nicklas hem med egenplockade blåbär till mig & det var gott :) jag älskar min nicklas!


igår var jag hemma hos min pappa , snackade skit drack cider solade & badade i denna underbara pool :)

även pappas lustiga minigris Gullan ville ha cider & äta upp klämman som ligger på cidern.

på kvällen sen tog vi båten & åkte ut till ön igen :) fast detta är en bild ifrån när vi är på väg hem. nicklas han tog sönder motorn (IGEN) så han & adde fick så snällt ro hem.

sen badade vi & det var rätt skönt i vattnet, men efter ett tag så blev det iskallt så då gick vi upp.

sen rodde vi hem igen , eller adde & nicklas rodde hem :) medans jag & anna lysnade på musik.


HEJHEJ


rosegarden

hej ett tag sen jag skrev nu, mamma har varit i en kompis sommarstuga & haft datorn med sig så har ej kunnat vara inne på internet. Har inte hänt så mycket, var ute med båten & fiskade & grillade en kväll & sen har vi mest bara försökt komma bort ifrån den stekade hettan som har varit över älmhult hela veckan. Har rökt lite vattenpipa, myst med nicklas , kollat på filmer & gjort tacos med anna plus rökt mer vattenpipa, har även duschat pip för att han var riktigt varm.

men jag ska inte sitta här nu ska gå & lägga mig. Det kommer lite bilder ifrån veckan imorgon skulle jag tro. Ha det bra.

RSS 2.0