It's sad to see that's why I fake that I'm blind.

Hallå, sitter hemma hos Adde just nu med, Adde, Jenny, Jossan, Elin, Diana, Nicklas, Anna, Simon & Jocce.
Bra fest dock ska jag vara lite nykter ikväll eftersom jag ska jobba i gaderoben ikväll.  Hade gärna festat ikväll de känner jag ju, men lite pengar är aldrig fel att tjäna heller ;)
Några groggar får jag  i mig i alla fall, så man är på topp när man står där nere och ska träffa en massa onyktert folk, ja då kan man ju inte vara bitter !

Nu ska jag vara social och välja en hej dundrandes bra musik,
Puss på er!
:*

Trying to ignore when people screaming my name

God morgon!
Vilket fint väder vi har idag! Så underbart, valbog och allt !
Jag vaknade för tio minuter sen kanske och ska strax åka med mamma ut till maxi och hämta min studentskyllt! :D
Är nyfiken på hur den ser ut :)
Klänningen som jag var och provade igår var perfekt! preic så som jag vill ha den! Bara lite lång så dom ska sy upp den lite så jag slipper trilla på den ;) Så den kommer nästa vecka! :D

Men nu ska jag gå ut en snabbis med djuren.
Puss!
:*

There's something wrong here

Hej igen!
Jag har lite besluts ångest! Ska jag fortsätta att platta mitt hår som ni ser på bilderna längst ner eller ska jag ha de lockigt som på bilderna överst?        :O


Lockigt?






Eller inte ?




And it's building bricks on me

God morgon!
Idag är det fredag och jag har verkligen vaknat på min positiva sida idag :) Det känns kanon!
Arbetet är klart, praktiken är skött till punkt och prickar, klänningen ska hämtas idag, de är helg! Hoppas att denna dagen fortsätter precis som den har börjat.
Nicklas han ligger bakom mig och sover fortfarande, han var tydligen ledig idag med? Ska jag bli orolig ? Mja, jag tror killarna fixar de ändå!

Nu ska jag äta ett äpple, sminka mig och platta håret !
Puss :*

please learn from my mistakes

hallå.
klockan är kvart i tio, nicklas sover, mila sover, pip sover och jag håller på att kissa ner mig!
Sitter i sängen och kollar på förberedelserna inför de kungliga bröllopet som äger rum i England imorgon. Rätt så intressant ändå :)
Jag har blivit klar med mitt projektarbete idag! är å stolt över mig själv så jag vet knappt vart jag ska ta vägen!
Imorgon när jag komme hem ifrån den sista dagen på den näst sista veckan & ifrån Ronneby när jag hämtar min balklänning i min mammas nya snygga urtuffa bil så ska jag skicka iväg arbetet till alla mina lärare så dom blir så glada och nöjda så dom inte kan somna på kvällen sen :) Japp de är vad jag ska göra!



Mammas nya buse.

Nu ska jag nana. Pussss!

And what I feel is what I say

God morgon. Sitter i sängen bredvid en sovande nicklas, den lyckosten är ledig idag, jag hoppas på att han kommer att städa, eftersom de ser verkligen ut som ett rent helvete här hemma och jag spyr snart på denna lägenhet!
UUUUSCH!

Aja, jag äter frukost som vanligt och ska snart sminka mig lite. Sen bär de av till den näst sista dagen på den näst sista veckan av praktiken :) YEY!

Igår kväll var nicklas och jag i skate-parken, han hade fått låna Addes (som också kom sen) inlines, de var kul att se honom så glad :) Men samtidigt var jag livrädd att han skulle trilla och slå sönder sitt huvud, jag tycker nog en hjälm hade varit lämpligt. men nej tydligen inte.

Nej nu är de dags att sätta fart, Puss !
:*

feel like a little destruction

Det är inte bra för min bantning att vara inne och kolla på Claras tårt-hemsida!
Är hur sugen som helst på något sött och chokladigt just nu!
Gå in på Claras sida så kommer ni också bli sugna, de lovar jag!

http://clarabsvensson.cybersite.nu/startsida.html

Vill HA!





tjocka mig..

And all these memories come rushing

Min balklänning är äntligen klar! :)
Glad jag blev nu, ska nog åka och testa den på fredag så jag hoppas verkligen att den sitter som en smäck!
vill bara få hem den så jag kan titta på den varje dag :)


These ragged smoldering lines and these embers

Hallå hallå!
Har nyss gått en lång runda med djuren, har faktiskt lite ont i fötterna nu :s men de kan också bero på att jag har sått upp i sju timmar varje dag i fyra veckor? Men de är bara torsdag fredag & sen nästa vecka kvar! Och idag fick jag en guldstjärna i mitt block ;) haha de ni! fan vad stolt jag är över mig själv!

Nu sitter jag i sängen och äter lite mellanmål, ska kolla på OC i väntan på att nicklas kommer hem och då hoppas jag på att vi ska ut och gå en sväng till. När de är såhär fint väder kan man inte sitta inne och slöa!
Ikväll ska jag fortsätta att skriva på mitt projektarbete, usch vill inte!

Men nu OC!
Puss :*


All these inanimate places feel like they're changing.

God morgon.
Idag hade jag hemskt gärna legat kvar i sängen, sov så himmla skönt när klockan ringde, med huvudkudden på magen och täcket långt över öronen. Ja de var skönt de!
Men icke! De var bara att stiga upp, väcka My, ta ut hundarna, klä my, äta frukost och ja nu sitter jag här, men en gnällande hund i soffan som vill sitta i fönstret, en unge som ränner runder och säger att hon vill ha knäckebröd, en till hund som står här och tigger allt vad hon kan, och sist men inte minst en väldigt trött pojkvänn på ovanvåningen.
De är minsann inte lätt att vara den som alla drar i, men på något vis så tycker jag om de ändå ;)

Så fort jag ätit klart ska jag kasta på mig lite smink och sen ta med mig mysan och gå till praktiken.
Puss och hej!

I will kiss your crown when life takes me down

God kväll.
Sitter i sängen och har nyss skrivit i över en timme på min dumma projektarbete som tydligen skulle lämnas in på fredag :s men nu har jag i alla fall satt igång! Och jag känner mig rätt så duktig :)

Nicklas sitter bredvid mig och pratar med sin bror i telefonen. Jag ska spinga ner och bre ett knäckebröd som jag ska mumsa på medans jag tittar på desperate housewifes.
God natt!
Puss :*

Three long years never fly away

Hej.
Sitter på innegården med nicklas bredvid mig och Mysan cyklar runder på grannens trehjuling och är super glad :) highway man spelas och vädret har blivit lite sämre, de blir nog regn inatt. Få hoppas på att solen kommer tillbaka! Hundarna är i sin egen värld och livet är rätt så bra ändå :) just nu i alla fall.
Praktiken gick bra idag och de känns som att dessa två sista veckorna kommer gå både bra och snabbt.
Har inte varit så trött idag trotts allt, fast jag somnade väldigt sent och har sovit super dåligt.

Men nu ska jag ge lite tid till My och Nicklas istället för er ;) Puss :*









Ain't nobody can love me like you do

God morgon.
Klockan är tjugo över sex och jag skulle nog helst stannat i sängen. Har sovit super dåligt inatt, på grund av att de har varit fruktansvärt varmt och jag var inte trött när jag bestämde mig för att sova och mila har varit jobbig hela natten.
Tre saker som håller emmy från att sova.

Praktik idag, jag börjar om 40 minuter så har god tid på mig med min frukost som jag håller på att äta nu, sen ska det kastas på lite smink. Och jag går  till praktiken idag eftersom någon hygglig skit har snott min cykel för tredje gången! Ska jag hitta den denna gången också tro? eller blir den borta för tredje gången gilt?

Nu ska jag äta klart, mysa i fem minuter med min pojkvän som gick upp samtidigt som jag idag fast han inte börjar förrens åtta :)

Puss :*

It's the east coast, no it's the west coast

God kväll!
Klockan slår snart över till tio och då är det dags att sova, är inte alls trött!
Jag nicklas mila och pip var nyss ute på en kvälls promenix, eller jag och pip promenerade, nicklas åkte inlines medans mila drog honom :) hon tyckte det var jätte roligt :P Kul att se! Får bege oss ut på en längre runda imorgon.

Praktiken börjar igen imorgon efter en veckas uppehåll, två veckor till sen är de skola igen, och projektarbetet ska vara klart :s SKIT MED! Dags att sätta fart nu!

Men nu ska jag kolla lite på tv (& bryta reglerna lite) tills nicklas kommer ur duschen, jag får helt klart vara trött imorgon! Ska upp klockan sex så de lär jag vara i vilket fall som helst.

Puss :*

But some of us already spent the rent

Hallå :)
Har precis ätit lite lunch och väntar nu på att nickla ska komma hem. Men ska nog ut och ta en fika med marina & björn nu. Så nu ska jag pysa ut i solen igen, mila får följa med eftersom pip han är hemma hos mormor :)
Puss :*

Everybody please put your thumb in the air

Hejsan!
Ligger i våran säng nu, har precis kommit hem ifrån mormor där vi spelade bingolotto och vann , Absolut ingenting.. skit bingo! ska nog göra de till en "grej" att spela bingo, spelar man inte så vinner man inte heller! Eller kanske man skulle börja spela keno eller på hästar ? Eller är de en dålig idé ?

Ska kolla klart på bigbrother som vi har missat hela veckan eftersom dom har tagit bort gratis grejen på tv4.se, skit på de! Nu får de bli att kolla reprisen klockan sju varje kväll istället.

Nu börjar de så puss på er!
:*

smokin herb and laughin and curve your enthusiasm

Hallå :)
Idag är jag äntligen människa igen!
det blev att jag åkte till danmark i fredags kväll med Nicklas, Johanna, Jocce, Anna, Lina, Adde och en massa fler.
Hade mycket roligt under hela kvällen men det absolut bästa var min och babys lilla vandring i Köpenhamn mitt i natten! Super mysigt :)
Vi åkte tåget ifrån älmhult vid nio och var framme vid elva, gick direkt till Discotek IN, dansade i flera timmar och drack gratis alkohol ;) inte helt fel! Men fy fan vad varmt de var! Är glad att jag hittade en så tunn tröja när jag och baby var i växjö i fredags. Annars hade de aldrig gått att vara där inne :) Många trevliga människor och lite sämre musik men vad gör väl de? Italio Brothers skulle spela men dom började tydligen spela klockan halv sex på morgonen och då var vi alla på tågstationen igen. Men men!

Jag och nicklas lämnade IN vid två och gick en sväng i köpenhamn, vi hamnade på en liten bar med uteservering där åt vi nachos men super stark sås! Kan ju säga att man piggnade i alla fall till :)
När vi ätit klart så gick vi en sväng, jag trodde vi var rätt men vi var helt fel ute! Så vi fick gå en bra bit och frågade nog 5 danskar på Engelska eftersom ingen förstod vad vi sa, om vägen. Men vi hittade Centraltationen tillslut i alla fall. Där somnade nicklas fortare än kvikt och jag satt vaken tills dom andra kom runt fem halv sex :P Då hade vi suttit där sen tre typ :P haha, äventyr äventyr!





















i don't want to die,i don't know why

Sådär nu har jag kört färdigt, ska jag vara ärlig tycker jag de går sämre :s och de är inte alls bra!
Men teorin går i alla fall bra :)
Snart kommer johanna hit och senare möter vi upp Clara Jenny & Tina då blir det grillning hemma hos Clara :)


Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go.

skulle tydligen inte övningköra förren kvart över tre inte kvart i !
jag som har stresat så!

no tears allowed, even though we've become without



Granatäpple till lunch! Förbannat mumsigt, men inte jätte mättande :(

God will set you up to tear me open

Trotts min ilska emot min far nu så åker sommar klänningen på & humöret ska vara på topp från och med nu!


so hold me now,cause i think its time for me to pass

Vaknade av klockan vid halv ett, hade 10 missade amtal och tre sms :s
nicklas och mamma..
Ringde nicklas, han undrade vad jag höll hus, ringde mamma hon sa att nicklas undrade vart jag höll hus. 
Hon berättade också en annan sak, om den givmildaste skit korven på denna jord.. vem? Min far vem annars, jag ka ringa till honom till han svarar och då ska han få höra vad jag har att säga, punkt slut.
Assface

I hold on to this moment you know.

Myser med mina djur & hade tänkt vila en stund!
Måste vara pigg tills ikväll :)
Jag har ställt klockan på två timmar så vi ses då, Puss :*


That I'm better off on my own.

God morgon!
Idag vaknade jag tidigt redan vid kvart över sex, men vad gör väl de?  Vädret ser ut att blir sådär idag, mamma a att de skulle bli 20 grader! De får man ju hoppas på!
Vid kvart i tre så ska jag övningsköra och vid fyra kommer johanna hit, då väntar vi på tina & sen Clara som ska hämta oss efter som hon har tagit körkort! Grattis Claralotta! Lite sent ute men bättre sent än aldrig eller hur? ;)
Vi ska åka hem till Clara, grilla och mysa till de hela kvällen! Ska bli trevligt :)

Men nu ska jag äta lite frukost & sen cykla hem till mamma med lite tvätt! Hoppas hon är vaken bara :)
Puss hey!




Fira valborg på Wärkstan

Fira valborg hos oss!
Mig träffar ni i gaderoben ;) kommer hålla koll på er!


This right here I swear will end to soon

Slappt att nicklas gör maten idag.. men nu är jag uttråkad..
piss.

Cuz I get to live my fantasy

Efter att ha spenderat en och en halv timme på körskolan, två-tre timmar hos mormor är jag nu hemma igen.
Nu hade jag planerat att läsa körkorts-teori så länge jag orkar så jag kan göra Fas-fordon imorgon och då har jag inte mycket kvar! Körkort - snart är du mitt!

Vad det blir till mat idag det har jag inte kommit på än, vet bara att jag ska koka lite, inte broccoli utan de andra (glömmer alltid vad det heter!!) jo jag ska koka lite av de och ha det till, men vad huvudrätten är... jaa ingen aning! Hjälp ?


Puss :*

We can keep on going in the middle of the floor

God morgon.
Idag vaknade jag halv åtta, så jag steg upp och gick en lång runda med djuren. Gick hem till mamma för hon har super gott bröd hemma som jag hade tänkt äta till frukost, men nej då är de någon dum jävel som har låst där! KUK! jag som ville ha en sån god macka..

Men jag fick snällt vandra hem igen, fixade till mig lite och nu hinner jag inte äta frukost så de får bli ett stort glas vatten istället. 45 kilo, här kommer jag!

Men nu ska jag springa ner till körskolan, ska göra lite frågor sen kör jag vid kvart över.
Pus!

On a kiss, thought I'd save my breath for you

kaaaaaaaaah!
Jag är så fruktansvärt uttråkad! Vet inte vart jag ska ta vägen!!!!!





If everything could ever feel this real forever.

Hallå!
Klockan är snart halv fem och jag kommer nyss hem ifrån körskolan.. har gjort lite frågor idag och även klarat fas-B , på första försöket för att tillägga! Grymma lilla mig, har ny bara 10 frågor kvar och tre faser, de rullar på dehär!

Nicklas kommer hem vilken minut som helst så ska strax börja med maten som blir min hemligfa pyttipanna ;)

Annars så har jag bara solat idag igen, alltså inte gjort så mycket.
Imorgon bitti så ska jag övningsköra en sväng, får hoppas de går bra!

Puss!

These are my famous last words!

God morgon!
jag vaknade för en halvtimme sen, alltså lite i nio, steg upp och tog ut hundarna.
Nu sitter jag vid bordet och äter yogi med banan och passionsfrukt :) Gott!



Detta var gårdagens frukost, måste nog säga att den var mer mättande. Men vad gör väl de!



Båda är goda!



Idag blir de ingen springning eller träning, min andning är helt upp åt väggarna och de skrämmer mig rätt riält.. Får se om de känns bättre i lungorna senare, i så fall så beger jag mig ut då.
Men i väntan på att jag ska kunna andas bättre så ska jag gå hem till mormor/mamma & SOLA! Fick rätt så mycket färg igår, idag blir de mer. Jobbigt dock att man inte kan sola ryggen :s så jag kommer bli svart på framsidan och blekfis på baken ;)  vilken syn!
Nej så blir de inte, om jag bara visar min rygg i solen så blir den brun, inga problem där inte! Magen är redan fint gyllenbrun :)

Puss!

Got little hands, and she waves at me

detta gör mig galen!
dåligt humör, igen frågar ni? JA IGEN!

what rushes into my heart and my skull

Jisses vad jag har pressat idag!
Stekte i solen i säkert två timmar i sträck :) och mer två timmar hos mormor :)
Färg har jag fått i alla fall! Så jag ska nog bli brun och fin i år med !

Har nytt ätit hemmagjorda hamburgare och hemmagjorda pommes :) tillsammans med en massa sallad! Gott som tusan ! Hamburgarna åts på grovt bröd :) Mums!

Nu ligger jag i soffan, och de tänker jag göra tills nicklas kommer hem.
Puss!

you're slow to lettin me go

Hallå!
Sitter hemma hos mamma och "njuter" av mitt påsk-lov.
Nej jag tycker inte det är jätte kul med lov.. i alla fall inte när det inte finns en skit att göra.
Steg upp vid halv nio idag, gick en runda med hundarna sen bar jag mig ut i skogen och joggade/gick en lång runda, tränade benen även idag. Blev inte en så lång runa igår så de fick jag ta igen idag :) När jag kom hem släppte jag ut djuren på gården och gjorde iordning lite frukost, pannkakor på dinkelmjöl & ett glas med yogi, musli och passionsfrukt. Gott!

När jag ätit färdigt och suttit i solen lite hemma så cyklade jag hem till mormor, där var även min kusin Jimmie, dom satt på balkongen i den härliga solen, jag tänkte ett steg före idag och var helt säker på att dom skulle sitta där så jag hade linne och kortbyxor på mig, så jag fick en del sol jag med :)
När solen var borta från mormors balkong så gick jag hit till mamma istället för på denna balkongen finns solen hela dagen, men just nu är den så klart bakom ett träd. Därför sitter jag inne och kollar på tv tills den kommer fram därifrån :)

Puss!

In my own little way






hemlig sås, gissa vad den är gjord av? ;)
den som gissar rätt bjuder jag på middag !

I still think about you lots sometimes

Hallå.
Sitter vid köksbordet och väntar på att plattan på spisen ska bli varm så jag kan steka min fläskfile :)
Det blir egen marinerad fläskfilé med rostade rotfrukter (morot, potatis & rödbeta) samt en hemlig hemmagjort sås :) Maten kommer nog bli god idag!

Nicklas han är på övervåningen och städar toaletten! Så duktig!

Puss

Words at this point too late to go back on

hej.
Liggaer i sängen med pip, har nyss kollat på big brother med nicklas som nu är på nedervåningen.
Vi försöker komma på något att göra, jag ska nog ut och träna om en stund sen blir det lunch och jag ska nog baka något bröd med, måste ju använda upp allt mjöl som jag köpte :)
Har ni något förslag på vad vi kan hitta på, skriv gärna !

Puss



Förlåt jenny! jag ska säga till han på skarpen!

No less if we are not his 'n' hers

God morgon, jag har nyss vaknat och har inte ens gått upp ur sängen.
Nicklas han sprang iväg fortare än kvikt för att köpa fil till mig så jag kan äta frukost. Snällt!


Darlin' and I'll bring you home

Hemma ifrån en heldag i strömsnäs.
Är riktigt trött men har haft en trevlig dag med nicklas familj.
Nu har jag precis ätit ett äpple till mellanmål och nu ska vi kolla på bigbrother innan de är dags att laga till en nyttig kvällsmat. Kanske också gå en runda så jag blir av med min träningsvärk som fortfarande sitter i! Skit värk!

Lite bilder från idag :)


























And I miss you, like the deserts miss the rain

tar snart mina söndriga lår och åker tillsammans med hundarna och love till strömsnäs för att kolla på när alla andra förutom jag gör någonting. Orkar nog inte hjälpa till idag.. kan kanske försöka, men bara kanske!

VILL SOVA!


No place to be ending but somewhere to start

God morgon!
Klockan är tjugo i nio och jag har precis tagit en lååång dusch, super skönt var de, den behövdes verkligen!
Kom hem runt fyra i morse och då var dom pigga fåglarna uppe så de var inte helt lätt att somna till deras kvitter, men det gick. Och nu vaknade jag vid åtta för att nicklas klocka ringde och de var tydligen dags att gå upp, ändå ligger han och Mila fortfarande snarkandes under täcket. Ska nog väcka dom snart :)

Undrar ni hur jag känner i mina ben idag?
FRUKTANSVÄRT! Smärta! Hemskt! Men så värt de! Den träningen jag körde igår, de var nog rätt, vilken tur att jag tittade på en massa videos om hur man ska träna och sånt där :) tror nog jag gjorde som jag skulle :)

Idag ska vi nog hem till nicklas föräldrar och riva en altan.. får se lite hur jag mår senare om jag följer med eller inte. Just nu är jag hyffsat pigg och vill med, men känner att sova 4 timmar är inte riktigt nog för mig.
Så jag får se hur det blir!

Här kommer lite bilder från igår kväll!
Spenderades hemma hos Kim med, Madde, Jesper, Amar Sofia, & Svensson :) Gammla kära vänner!
Älskar dom!


Madelene & Svensson


Kim & Madelene


Jesper


Moi






hoping all the prayers you said too much of

Hej hopp!
har varit ensam i hela en och en halv timme och jag är fruktansvärt utråkad och jag känner att mina tankar börjar dra åt de håll de inte ska, vilket är godis fy fy fy!
Istället så drar jag ut en sväng med Madelene Schmitz min absolut äldsta och bästa vänn!
Puss


has wandered away from me

Efter att ha njutit utav solen på mammas balkong i en timme så är det nu dags för middag.
Wok med asiatiska nudlar och äppel!


so back it came for me

Nu har jag handlat nyttigheter.



Tomater, rädisor , jäst , passionsfrukt , granatäpple (som för övrigt är svindyrt!) , broccoli , morötter , russin, kiwi , äppel , rödbetor (som ska rostas) , dinkelmjöl , grahamsmjöl och magarin så jag kan baka eget bröd.
Ska baka lite bröd efter att jag har varit i skolan hade jag tänkt, lite frukostbullar eller nått :)

Men nu ska jag göra lunch som får bli plättar gjorda på dinkelmjöl med russin & ett äpple.

but my heart is a weight for the burdens are great

Nu är håret klart och jag ser ut som jag alltid gör. Alltid lika roligt att välja kläder och fixa till sig när det jämt blir likadant som dagen innan :s Dags för nya kläder & nytt hår!








its marching through the streets scattering the cold

Duschen är nu avklarad! Sminket är på så nu är det bara håret kvar.
Funderar på om jag ska handla på Netto eller Willys ?
Närmast till Netto, de finns flest saker på Willys?

hm..

And i know this is all that i've dreamed of

Puh..
Färdig!
En timme ute på spåret och lite bland husen här i älmhult.
Tränade röven & låren med hjälp av en snygg liten bänk som fanns på ett ställe i skogen.
Och nu har jag värk i hela högersidan, från korsryggen ner till knät!
Det blir nog lite värre sen.. de får jag i alla fall hoppas så de känns att jag rört på mig!

Nu ska jag ta en kall dusch och sen cykla och handla lite mellanmål!



but my soul had a plan to walk hand in hand

Nu har jag bestämt mig.
Nu ska jag inte sitta på min fete röv och mina övervällande lår längre, nej!
Nu ska det bli ändring på saker och ting här.

Bantingen börjar nu och slutar när det är ett mellanrum mellan mina lår igen!
Jag har suttit tillräckligt länge och väntat på att de ska fixa sig av sig självt, men tydligen så går de inte till så.
Därför får jag ta tag i det själv!

Frukosten idag blir



Ett mellanstort glass fil med musli.



Ett stort knäckebröd med, paprika, gurka, tomat & rödlök.
Så liiiite smör som möjligt.



Ett STORT glas vatten.

När jag har ätit färdigt går jag hem till mamma och hämtar mina gympa skor och beger mig ut på spåret.
Önska mig lycka till!

Oh we can hear your heart so loud

God morgon.
Har sovit väldigt dåligt inatt och varit uppe några gånger.. piss på de.
Men som hallonet på den goda tårtan som är mitt liv så har jag idag mens-värk upp över öronen! Vilket betyder ingen praktik, vilket betyder att jag stigit upp klockan sex på en dag där jag inte ska göra något och de är fredag och jag vill dricka mig full och bete mig som ett svin OCH jag är fortfarande på DÅLIGT HUMÖR!

It was a bad dream, asphyxiated, watch me bleed.

humöret de stiger och bägaren rinner snart över..
Dags att fokusera på de som är nödvändigt. Men vad är de?

blir så trött.

They keep watching, watching me drown.

Prov uppsättning till bal frisyren den 19 maj!








Något sånt där blir det!
Vad tycker ni?




you spent your whole life taking the best of me

Är på  otroligt kasst humör just nu..
Känns inte alls bra !!

cause we gonna rock this whole place anyway.

Hallå och god morgon!
Idag har jag haft en timmes sovmorgon och de känns kanon! Sitter och äter mannagryns-gröt nu och ska strax fixa till mig
Ska till skola idag och skriva Svenska B nationella :s förhoppningsvis så går de bra :)
Men nu har jag inte tid för jag är seeeen!


Puss :*

Back when I played the fool

Hallå!
För första gången på lite mer än en vecka så gick jag direkt hem efter praktiken och vet ni vad? Jag sitter i sängen invirrad i täcket och de är riktig gött!
hade tänkt jobba lite med projektarbetet och med min prov-middags-meny, har en del att göra på båda delarna.
Borde gå ner till körskolan också egentligen, men jag orkar faktiskt inte just nu. Blir kanske imorgon!

Puss
:*


I'd rather live a life of lies and fantasy

God morgon.
Här sitter jag och äter mannagryns-gröt till frukost . de har en konsistens av coscos och barn-mat och smakar gröt, helt okej faktiskt :) Tror nog jag håller på att bli ett dagis barn.. De kan jag nog leva med!

När jag kommer till praktiken idag ska jag koka en massa ägg och göra potatismos.. får hoppas att de tar längre tid än vad de låter som :s

Nu ska jag äta upp mina mannagryn och fixa till mig lite sen cykla till praktiken med mina nytvättade kock-jackor. Efter praktiken ska jag försöka ta mig ner till körskolan och sitta där ett tag, känns som att de har legat på hyllan en vecka nu :s och de är inte så bra!

Puss :*

coming up through the cracks

HAllå!
Har nyss hackat grönsaker och nicklas står nu vid spisen och lagar till lite köttfärs, de blir tacos idag!
sparar currykycklingen tills imorgon :)

Pratiken gick bra idag och jag slapp stå och göra ingenting, gjorde istället 12 limpor bröd och 200 biffar :) hårt arbete jag har!
Efter praktiken gick jag hem till mormor och stannade där tills nicklas kom hem från jobbet. Vi tog ut hundarna och gick sen och handlade. Nu är vi här!

Strax är maten klar och då blir det att kolla på gårdagens Bigbrother, Basshunter gick ju in i huset igår... (!) undrar lite hur de kommer att sluta.

Puss :*

when i saw it on the bakery carousel

God morgon.
Här sitter jag och äter rost-mackor och dricker Oboy, är också rätt så sent ute idag, tog tio minuters extra sömn och då blir det lite fel..
Idag ska det lagas pytt i panna, alltså inte så mycket att göra. Perfekt! Inte...

Ska äta klart, fixa mig och så gott som springa till praktiken om de behövs.
Puss :*

I just want to tell you so you know

God kväll!
Ligger i sängen och har precis gjort mig redo för att inta natten.
Är på rätt dåligt humör och har inte alls mycket att skriva.

God natt.

But I won't hesitate no more,

Idag steg jag och nicklas upp vid lite över åtta, då gick vi en låång runda med hundarna och efter det åt vi n stor frukost :)
När klockan närmade sig tolv så åkta vi hem till pappa en stund, mötte han på uppfarten till hans hus, han var på väg ut med motorcykeln, premiär för i år så han åkte iväg och kom inte tillbaka. Så efter att ha umgåts med Anna ett tag åkte vi hem.
Då gjorde jag hemmalagad potatis-sallad med rädisor och rödlök, marinerade också fläskfilé som nicklas sen grillade. Riktigt gott :)

När vi hade smällt maten så skörde vi mormor till gravarna, förs här i älmhult och sen i loshult så hon fick fixa lite där. Då blev hon glad :) När vi hade gjort det så körde vi till virestad och hämtade Mysan som nu ligger och sover i sin säng här på övervåningen. Jag ska ta henne till dagis imorgon bitti och sen ta hem henne på eftermiddagen när jag slutat. Då  blir det mys tills nicklas han kommer hem och nina hämtar mysan på kvällen.

Nu har jag nyss kommit ut duschen och ska nu föna mitt hår sen är det nog dags att nana.
Så god natt på er!
:*

Your drug is a heartbreaker





night!

Lucky to have been where I have been

Nu är jag trött!
Efter att ha smällt i mig en massa flottig-bakis-mat så ska jag nu göra något som jagnog inte borde.
Jag ska ta en powernap, yupp. Kanske skulle jag gått ut en runda i de fina vädret :s men nej, de får vänta tills nicklas kommer hem !

PUSS :*

My emotions make me drown



Gud vad jag ska mumsa nu!

Because you're too busy planning your epitaph

Nu kan jag int vänta länge!
Nu ringer jag och beställer mat på Jacob's, en kyckling tallrik och en kebab rulle, är sugen på båda och vill ha båda så därför blir det så. GOTT!





what seems to be the officer , problem ?

God morgon!
Idag mår jag rätt bra, har bara ont i halsen och lite svårt för att andas :s , lite astmaspray och de känns bättre tror jag :) Hungrig är jag med och jag vet inte när pizzeriorna öppnar, jag har bestämt att äta kyckling-tallrik till frukost! Endast för att jag kan ;)

Igår hade jag väldigt roligt, förutom den stunden då nicklas och frallan kom överrens om att ignorera mig :( då fick jag lite panik! Tycker inte om att vara utanför! Men dom släppte de efter ett tag och då var jag glad igen :)

Så tack så mycket Linus för festen och Puss på er andra!
:*

Yeah yeah yeah yeah, yeah I am!

Nu tar jag mina stora bröst och drar till K-town för lite feest hos Unut!








but generals look better in leather.

Hejsan.
Johanna har varit här idag också och hållt mig sällskap ett tag :) hon har nyss åkt så nu är de jag och djuren igen.
Kollar på tv och ska nog vila en stund tills nicklas kommer hem, är nog lite sugen på fest i kväll i alla fall, men vart ska man ta vägen? de är frågan!

I'm bored trying to deal with your ego

Morron.
Mår skit idag, är inte på humör och har en konstig känsla i magen, vill bara gå och lägga mig i igen.
och de ska jag göra med, så fort jag fyllt på matskålen till pip.

God natt.

And our love can go on and on and on

Hejsan!
Först och främst ska jag svara på Annas kommentar ;)
Anna! Dom var inte så stora igår, inte vad jag kunde märka i alla fall ;) Nope har inte börjat med pillerna.. ÄN! Efter studenten ska jag börja, eftersom jag redan beställt klänningen, den vill jag inte växa ur ju! Kan hända att dom masseras lite extra ;) och är det de som behövs så fortsätter jag i den stilen ;) Ses någon dag ?! Lov snart ju!

Så nu till er andra!
Fläskfilé grytan jag gjorde.. blev.. SKIT GOD! Jag är så grym så grym!
Efter maten kollade vi på gårdagens big brother och gick sen en sväng till konsum med djuren.
Nu står nicklas i duschen och jag ligger i sängen. Ska kolla på Beerfest sen ska jag sova.
Helg imorgon! YEY , kanske lite fest trotts allt? hoppas kan man ju alltid!
Puss :*


When love is staring you in your face

Hallå.
Johanna som har hållit mig sällskap i någon timme åkte nyss hem så nu är de bara jag och djuren här.
Nicklas kommer hem om ca tjugo minuter,. vad vi ska hitta på de vet jag icke.. Men något blir de nog! Förhoppningsvis!

Senare så blir det nog att göra en gryta på fläskfilé, ska bli gott! :)
Men nu blir de lite tv ;)

Show them all you're not the ordinary type.

Blev nyss på mycket bättre humör när jag såg hur stora mina bröst blivit över natten :O
Kan vara brösten, kan vara inbildning, får fråga nicklas när han kommer hem ;)


I just wanna get to know you

God morgon.
Sitter här uppe vid skrivbordet och äter min frukost. Tänker på hur lång och jobbig denna dagen kommer vara.
Är inte alls pigg på att gå till praktiken idag, har sovit dåligt, har ont i ryggen efter allt diskande igår, och som pricken över I så har jag huvudvärk.. KANON BRA START PÅ DAGEN!
nej!
Vill bara gå och lägga mig igen!

I am running back to you, running back to you

Har tråkigt, tar en dusch och sen ska jag sova !
God natt!
:*

Even when your hope is gone

Hallå.
Kollar på "Christine" och är nöjd att jag bara köpte EN munk och inte hundra :) Älskar chocklad munkar, hade man inte blivit så fruktansvärt fet av dom hade jag kunnat leva på endast munkar, och ja, jag menar det!

Istället för att köpa fler munkar så köpte jag en varsin godis-längd eller vad de heter, en till mig och en till nicklas :) så snäll jag är!


Ser rätt gott ut va? Kan säga att de luktar gott! Har inte smakat dom än, väntar på nicklas :)


Nu ska jag mysa med Mila i väntan på att nicklas kommer hem, är rätt så trött idag eftersom diskmaskinen på praktiken gick sönder så vi fick diska nästan allt för hand! INTE ALLS KUL! Mina händer är rätt jävla torra och sprukna nu.. kanon.


To see if the same thing's on your mind

Färdig tidigt idag, men fastnade inne på Nicky sthlms blogg och nu är jag sen!
Puss :*

I know that we were made for love

God morgon!
Är inte så himmla pigg idag, får hoppas att de blir bättre när jag ska ut i regnet sen och gå till praktiken. Skulle og helst vilja lägga mig i sängen och sova någon timme till. Inte ens alla marknads-folk hade gått upp än..
Japp de är marknad idag, får väl gå en runda sen och bju mig själv på en munk, för de är ett måste när det är marknad!


Nu ska jag fixa till mig lite, Puss :*

Got the blackest lashes honey hold that stare

Nu har jag gjort min alldra första CV! Är jag inte duktig ?
Har även anmält mig på manpower och sökt två jobb :) Duktiga lilla mig!
Nu är det bara att hålla tummarna för att jag får något jobb :)

Nu sitter jag i sängen, nicklas han ligger bredvid och Big Brother är på tv:n. Ska springa ner och kasta ihop lite pyttipanna och steka ett ägg så jag får lite mat i magen!

Puss! :*

Think about you all the time

Hallå!
Efter en lång dag med mycket snack om alkohol och droger är jag nu hemma igen! Äntligen
Dagen började med att jag självklart var en halvtimme tidig till riskettan som började halv nio, jag trodde den började vid åtta.. Men vad gjorde väl de, jag satte mig vid datorn och gjorde lite frågor i väntan på att de hela skulle börja. Vi kvart i tolv så var de slut.
Då ringde jag till Tina som precis hade anlänt till Älmhult, sen mötte vi upp Johanna, Jenny & Clara. Då blev det lunch på kinan, mumma!

När vi var mätta och belåtna gick vi till skolan för att lyssna på NAVET som pratade om alkohol, hur mycket man kan dricka, hur mycket man inte borde dricka, vad man ska tänka på och så vidare. Intressant och rätt så kul hade vi nog :)
Navet slutade runt halv tre och då gick jag hem. Tog ut hundarna och märkte att det började regna, men de är skönt ute ändå så om de inte regnar så mycket senare så kanske jag går en sväng idag med.
Igår gick jag och nicklas med båda hundarna till båtbryggan ute vid näset, skönt att röra på sig! :)

Men nu ska jag springa ner för trappan och hämta min biskvi som jag köpte i förrgår, de är dags för den att bli uppäten! Och för er som kanske vill mig något någon gång så är min telefon nu i funktion igen efter att ha varit avstängd i en vecka på grund av att Tina snodde min laddare ;)





Puss :*

But you know that my destination

En lite för tillfixad emmy går nu till körskolan!
Puss :*








And the mirrors gonna fog tonight

God morgon!
tisdag idag och helgen närmar sig med stora steg, vad ska jag hitta på i helgen? INGENTING! Bara njuta av ledigheten :)
Varför skriver jag så sent idag kanske ni undrar, jo det är för att jag har riskettan nu klockan åtta och då tyckte min praktik att de inte är nödvändigt att jag kommer och stannar i en timme.
I eftermiddag så är det någon obligatorisk förekäsning i skolan så direkt efter riskettan så springer jag till skola. Lite speckad dag eftersom dom två sakarna är precis efter varandra.
Men jag sitter här och värmer upp med två pannkakor och ett glas mjölk, gott!

När jag är klar här så ska jag fixa till mig lite och sen gå ner till körskolan.
Ha en bra dag! Puss :*

I am a wolf among the sheep

Nyss hemkommen fter att ha varit ute och gått med älsklingen i över en timme, hundarna var också med, nu blir det sängen för min del! Sovmorgon imorrn!

Puss :*

I aim to be, your eyes, trophy boys, trophy wives

Hejsan!
Sitter och kollar på OC som snart är slut och då ska jag nog sätta igång med maten, eller kanske jag ska vänta för jag är inte säker på att nicklas ska stanna hemma direkt efter jobbet, har för mig att han skulle hjälpa sin bror med något. Så det är nog vettigt att göra de senare.
Praktiken idag har gått bra och snabbt! Vid kvart i två så var det dags att köra en säng med körskolan , sen gick jag hem, tog ut hundarna en runda och sen vandrade jag hem till mamma för lite små prat.

Men nu är jag som sagt hemma och nicklas han anländer nog om 20 minuter.
Så nu ska jag ta de lungt! Puss :*

Hanna:
Jag är nog rätt så taggad inför en ny praktikvecka :) de gick ju så bra förra veckan och denna veckan är kortare så japp jag är nog rätt taggad :D Är du? :P



Well, she's not bleeding on the ballroom floor

Nu drar jag till praktiken.
Puss på er :*




Hey, hey! We are a hurricane.

God morgon alla pigga och glada!
Mondag morgon, och ja.. de känns väl sådär, men vad gör man. De är bara att gå upp,precis som jag gjorde för en halv timme sen.
Tog ut hundarna med nicklas och nu sitter jag på övervåningen och äter två pannkakor som blev kvar från igår :)

Känns som att humöret är på topp idag, i alla fall än så länge! Hoppas att det går bra att köra med körskolan i eftermiddag. känns som att de gick skit förra veckan.. så jag vill att de ska gå bättre idag.
Ska nog göra lite frågor idag med, sen hem och göra lite middag som antingen blir chili con carne eller köttfärssås, har inte bestämt mig. Oj vilka problem jag har!!

Nu ska jag fixa till mig lite och dra till praktiken!
Puss :*








Saknar min klass något fruktansvärt mycket!!
Imorgon ses vi mina älskade vänner! <3

When your mind breaks the spirit of your soul

har glass och pannkaks kalas med nicklas innan det är dags att hoppa in i duschen för att sen krypa ner i sängen! Ny vecka snart.. andra veckan på praktiken, hoppas den går lika bra som den första :)

Do you know what's worth fighting for

Hejsan.
Sitter vid köksbordet mitt emot nicklas , hundarna ligger i fotöljen och vill ha lite av dom goda pannkakorna som jag håller på att laga nu :) Nicklas har ätit två st än så länge, jag väntar ett tag till.
Lyssnar på kärlekens tunga med September, och fy tusan vad bra den är! Är nog kär i den låten!

Vad ska man göra idag då?
Ska hämta tvätten hos mamma, tvättade hos mamma igår. Kanske åker en sväng till strömsnäs också, men vet ej hur det blir med det. Annars ska jag bara ta det lungt, en ny jobb vecka börjar imorgon.
Slutar en kvart tidigare imorgon och på tisdag är det riskettan och någon föreläsning i skolan så den dagen åker bort.

Men nu ska pannkakorna nog vara klara!
Puss :*

Somehow the world will change for me

Visst är det mysigt att sitta hemma en lördags-kväll bara kela och kolla på film.
Men varför är det aldrig någon som nämner hur uttråkad man blir? Det är faktiskt inte så himmla roligt att glo på tv en hel kväll och bara sitta på ryggen hela dagen.. Nej jag är uttråkad och vill göra något NU

But let's throw ourselves in

Hallå :)
Helg och de är gött!
Håller på att göra lite mat nu, panerad fisk blir det idag.
Har varit iväg och kollar runde på något hemligt idag, får nog spekulera lite mer i det där men hoppas ja de gör jag!
Mormor gillade det i alla fall för hon var också med.

Vakande runt tio idag och steg genast upp, gjorde en stor matsäck med frukost och sen begav vi oss ut till flygrakan, hundarna sprang som galningar och vi åt frukost på en mysig bänk :) Lite vardags mys är inte fel!

Nu ska jag fixa färdigt med maten och äta tillsammans med min älskling !
Puss :*

I'm the light blinking at the end of the road

God morgon.
Jag ligger efter schemat som tusan idag.. lite jobbigt sådär men de fixar jag nog, börjar ju inte förrens om 40 minuter ser jag nu :) de ska jag nog hinna trotts att jag har både macka, fil och te kvar att äta upp och sminket ska på och håret ska plattas till lite. De fixar jag nog!

Kollade runder lite igår och funderar på om jag ska flytta bloggen till finest.se istället, känns lite bättre där, men får se är ju så van vid denna nu :)

Men nu ska jag äta klart och fixa till mig, om jag bara kunde sluta nysa!

RSS 2.0