seriöst

hej hej hallå. känner att bloggandet har avtagit en del trotts att det bara är ca fem dagar sen jag skrev men det känns länge. just nu sitter jag på balkongen , lyssnar på små killarna som åker skateboard här nedan för & röker, jag väntar även på att nicklas ska komma hem, han är iväg och kör paint ball. det är iskallt ute så vet inte riktigt varför jag satte mig här utan jacka :O det är ialla fall mysigare än att sitta i vårat sovrum och kolla på de loja väggarna. men nu gick jag in ändå, unga mödrar börjar ju faktiskt nu :).
på jobbet idag var det lungt, kan inte fatta att det bara är en och en halv vecka kvar tiden har gått väldigt snabbt tycker jag. och jag var duktig idag jag värken brände mig eller skärde mig (Y).
När jag slutade så gick jag hem till pappa, han spryade på träd med blå färg, han skulle märka ut de träd han skulle fälla, det blev hela 31 stycken, han kommer ha att göra. men jag blev trött på att sitta i killeberg så jag tog mopeden hem vilket var rätt kallt & det kommer bli ännu kallare att köra till jobbet i morgon bitti. men jag får klä mig extra varmt speciellt om händerna och fötterna. men men det är en smäll jag får ta.
Steg upp vid sju idag sov en extra kvart kände att jag behövde det. så när klockan ringde för en andra gång gick jag upp tog ut p pip & åt sen lite gröt. mamma var med vaken efter ett tag steg nicklas med upp. mamma hade tänd lite ljus för det var så mörkt ute. när vi sitter kring matborden i köket så hör vi en smäll, mamma trodde det var ett glas som sprack och reagrerade inte så mycket, men hon hittar inget glass, sen när hon går in på toa så brinner det där inne, då har det varit lite damm i ljusen som stått där inne & det var dom som small när de började brinna , hahah, det bra upp till taket ungifär & jag tyckte det var rätt jobbigt för det var tidigt, sen börjar brandalarmet tjuta & då börjar jag skratta. haha, det var rätt komiskt tycker jag, och vi blev rärr förvånade

såhär så ljuset ut när vi släckt det :) kanon!

men nu ska jag ta och sluta skriva & kolla färdigt på unga mödrar sen ska jag fartikst ta och lägga mig.
så ha det bra KÖSS

fesljumen fredag

Godkväll.
nu är denna veckan slut, den har inte varit speciellt rolig, har jobbat varit sjuk & varit i ullared.
att jobba var väl sådär, det var som vanligt man kommer dit förbereder hjälper de små barnen med maten sen glo på när alla äter & sist diska. Sjuk & sjuk var jag kanske inte riktigt mådde mest illa och hade huvudvärk, så jag var hemma onsdag torsdag. På torsdagen så åkte jag nina nicklas & elin till ullared. Blev att äta frukost på mcdonalds, sen köra i piss väder ända till ullared. vi gick runder där inne i några timmar, tre fyra kanske. Blev irriterad ett antal gånger men det hör väl till när man är på ullared? När vi skulle åka hem så körde vi 15 mil fel, glömde svänga av i hamstad, så tillslut hamnade vi i laholm & melbystrand :O hoppasn hur gick det till liktsom :s. men det är så det går när man åker iväg 4 blondiner i en snabb bil :) idag jobbade jag & det var väl sådär, gjorde frallor till soppan vi lagade. när jag slutade gick jag hem till pappa, sen åkte jag bussen hem. stack sen hem till jocke ens stund med nicklas där adde & jockes tjej var. stannade inte länge, så åkte hem & la mig direkt i sängen, & nu nyss hamnade jag här med mysan i  famnen. hon ska vara här i natt.
nicklas kommer förhoppningsvis snart hem , men nu ska jag kolla på idol & sen försöka att inte få huvudvärk när mamma ska ha hem folk här och supa till det lite. ha det bra. Puss hej

RSS 2.0