I tried to be chill but your so hot that I melted

Skola idag, det gick bra. Jag hann med hela två prov & jag tror det gick hyffsat bra också! Jag är nästan stolt över mig själv, så mycket som jag kämpar just nu. Så för att jag kämpar som ett djur i skolan nu så tyckte jag att jag förtjänade ett par skor :)
Skor är min drog och det kan jag inte hjälpa!



Även dom söta solbrillorna fick följa med mig hem :) Så lite shopping och mycket jobb, det är väl bra?

Just nu sitter jag nerbäddad i soffan, kollar på my name is earl & läser till ett naturkunskaps prov jag ska ha imorgon, trotts att jag är säker på att jag redan har gjort det! Som om jag inte har nog att fixa!  Men det är bara att bita ihop och göra det antar jag för läraren vägrar att ge sig!
Annars så har jag inte gjort så mycket & gör inte så mycket. Adde & anna var med när jag köpte skorna, anna var också på köpa humör så hon köpte ett par röda "converse" :) Sen löjlade vi oss en bra stund & skrattade så vi fick ont i magen.

Men nu kallar naturkunskapen på mig så jag måste öva lite till. Sen ska jag sova . Ha det bra Puss hey

pictures

Här kommer bilderna sen igår, jag kan inte namnen på alla som var på festen men jag ska försöka. Enjoy!



Anna P & Nicklas


Jag, Marina & Anna P


ingen aning , ingen aning, & ingen aning


Anna P , födelsedags barnet linus & någon


Nina & Marina


Anna P :)


Nina & Jag


Frallan, Linus & Johan (tror jag)


Johan (tror jag), någon, Marina & Niklas K


?


Nina, Jag & Linus


Anna J


Bea & Nina


Linus & Nicklas


Nina


Nicklas &  Linus


Och såhär slutade kvällen för några.

Det var bilderna jag hade att bjuda på. Finns en del bilder till men nu orkar jag inte lägga ut fler & en del bilder ser lika dana ut. Så det får vara! Nu ska jag hoppa in i duschen & sen ska jag sova. Imorgon blir det att se marianne i ögonen & vara arg skulle jag tro. Skit med! Hey

She was a murderess in a million dollar dress

nu är jag hemma efter en kväll i killeberg, hemma hos anna & linus. Nicklas och jag åkte dit vid sju tror jag & det var bara att sätta igång direkt. dock drack jag inte mycket, jag behöver inte dricka länge så jag lät bli efter någon grogg. Men jag hade precis lika roligt ändå! Nicklas han mår nog inte så bra, vart han nu är. Han åkte till makaryd vid halv ett & sen dess har jag inte hört av honom. Han ringer väl och väcker mig imorgon!
Jag har en himmla massa bilder men orkar inte lägga in dom nu. det får bli en annan dag. för nu ska jag sova Puss hej!

Like in the hall of mirrors, you look different today

Lördag idag & jag tycker det kunde varit fredag lite längre! Jag vill inte vara med om denna dagen!!
Men vissa saker har varit bra än så länge idag i alla fall. Jag har träffat min älskade lizzette ! För första gången på väldigt länge. Jag tog tåget till osby vid tio & träffade lizzette på stationen. Sen gick vi hem till hennes syrra eftersom lizzette passade systerns son just idag. Men han var sjukt söt och inte speciellt jobbig så det var inte så farligt att han var med. Vi drack en del kaffe & snackadde gammla minnen. Vi har gjort så mycket skit ! haha. Men kul hade vi !
här är lite bilder jag tog idag, duktig som jag är glömde jag inte kameran hemma :)


Lizzettes syster hade en väldigt fet katt!


Lizzette fyller 19 år på måndag så hon fick en bukett med blommor av mig :)


En söt liten kille vid namn Kevin


Lizzette älskling!


Lite bus!

Jag tog sen tåget som skulle gå hem vid tio i tre, dock var tåget försenat så det kom vid kvart över tre. Skit med! Men jag kom ju hem i alla fall. Så ni sitter jag i soffan, jag har nyss ätit lite pasta för att få i mig lite kalorier inför kvällen. Har inte ätit så mycket dom senaste dagarna så jag tror att det beshövs att jag ska äta något för att inte allt så gå snett ikväll. Nicklas han fixar till sig lite & det ska jag också börja med snart. Uppsatt eller nersläppt hår är frågan. Som tur är så köpte jag lite nya kläder igår så jag vet i alla fall vad jag ska ha på mig.
Men som sagt så ska jag fixa till mig nu & be om ännu vackrare väder. Om det är någon som har missat vad 'kvällen' betyder så betyder det att det är 25-årsfest i killeberg ikväll! Så nu vet ni. Ha det bra Puss hej!

It was a song about a pure and simple love

Idag är jag super trött! jag borde verkligen inte gå och lägga mig sent!
Ska till skolan klockan halv elva , för att ha ett möte med hela skit skolstyrelsen, röv på det! dom kan dra åt helvete för att dom inte tror mig! Så är det med det.
Om jag inte hade behövt gå på mötet så hade jag inte börjat för och ens kvart över tolv. skit skola.

Annar så är det fredag idag & det betyder att nicklas kommer hem idag! Det ska bli skönt, känns som att denna veckan har varit lång. Men idag kommer han hem. Imorgon ska jag åka till osby för att träffa lizzette !! Det var absolut inte igår. Och det ska bli väldigt roligt! vi har nor mycket att prata om. Och senare på kvällen imorgon ska jag & nicklas till killeberg och festa. Det kommer nog med bli rätt så trevligt!

Nej, nu har jag inte tid att sitta kvar här. Måste öva på provet & fixa mig & se om jag kn äta något idag. Puss hej!

If only I knew what I know today

nu är jag ny duschad & mina naglar är slarvigt målade. Och jag är även väldigt överväldigad! Taylor Lautner självaste Jacob Black kommer till sveriges stockholm inför premiären av den nya twilight filmen Eclips. Detta har ni säkert läst någon annanstans men vem vill inte läsa det flera gånger :D Jag blir galen, det är nästan så jag vill ringa min gudfar & säga att jag titta upp en helg ;) han bor i stockholm nämligen och man måste ju sova någonstans. Men sen är det ju det här med pengarna? det kostar väldigt mycket pengar att ta tåget till stockholm, så jag får väl helt enkelt nöja mig med att vara i samma land, 52 mil ifrån världens snyggaste 18 åring!



ååååh gud vad snygg han är! det är galet. nästan till och med så snygg att det är värt att åka till stockholm och slösa en massa pengar för att få vara ett galet fan en dag :D nicklas kommer nog inte tycka som jag haha !

Annars väntar jag bara på att tiden ska gå. Ska föna & platta håret snart, sen får jag börja öva på provet som jag ska göra imorgon :( usch för att läsa till prov! blä!

I'm out of character

sitter hemma och funderar på vad jag ska hitta på. jag har ett prov till imorgon som jag kanske borde öva på :s trotts att jag inte hade övat knappt någonting till de proven jag hade idag så gick dom väldigt bra. Inga av det proven vi gör på HR är svåra, eftersom vi snackar om samma saker hela tiden så fastnar det! och det är ju bra :D

Som sagt funderar jag på vad jag ska hitta på, kanske ska jag gå hem till anna? kanske ska jag bara gå en runda, vädret är rätt så skönt. Eller ska jag kanske bara sitta inne & läsa lite i min bok och öva på provet :s ?  ehm, jag har beslutsångest! Kanske borde jag också ta en dusch, det hade varit uppfriskande, men gör jag det nu så kan jag inte gå ut på ett tag för mitt hår kommer se förjävligt ut!  jag borde också äta, eftersom jag nte har ätit sen igår förmiddag, det är nog inte riktigt bra. kan vara därför min mage krånglar :s. i vilket fall som helst och vad jag än gör så får jag göra det snart. Puss hej!

Imma be spreadin' my wings

sitter här i soffan som jag också somnade i igår kväll & dricker ett glas bravo juice, vill iinte äta något just nu, eller ja jag kan inte äta just nu. Min maga har helt slutat att lyssna på mig & vilja som jag vill, så nu är vi ovänner och magen hämnas! jävla mage jävel!
Men trotts att magen bråkar med mig har jag gjort mig iordning för skolan. ska dit och göra två prov sen slutar jag. Men ändå känns det rätt jobbigt eftersom jag inte har övat på proven :s läste ignom det ena när jag var ute med hunden. Så jag får hoppas att det går bra!!

Igår träffade jag en gammal vänn ! Det var väldigt trevligt, men det blev rätt sent :s så lite små trött är jag minnsann idag. men det är sån man får ta. ikväll ska jag nog lägga mig tidigt , kanske hah :) fått smak för att sitta upp längre nu, inna somnade jag vi tio nu lägger jag mig vid tolv, vad är bäst? haha
men som sagt skolan ska jag snart till & jag ska ta och läsa lite till på proven. puss hej!

Don't be mad you lost today

Vi slutade runt halv tolv idag & efter skolan följde johanna och jenny med mig hem. Vi skrattade en del! haha. Lite senare kom anna också.  Jenny tog bussen hem runt två & johann åkte vid halv tre. Anna hon gick samtidigt. så nu är jag ensam. Kollar på the tyra banks show, rätt löjligt men men, finns inte mycket att kolla på.
Solade i tio minuter på takket med sen gick solen i moln och då blev det kallt, nu ser jag att den har hittat ut från molnen så jag ska ta och lägga mig där ute igen ! puss!

I'm addicted to electric pulses

En ny dag & det är onsdag alla redan. som vanligt har jag nyss ficat iordning mig och ska cykla till skolan om fem minuter. Det är lite kallt ute så ett extra par byxor åkte över shortsen idag! , det är kallt att cykla :)
Annar så kommer detta bli en lung dag, ska se om jag får tag i anna i eftermiddag och kanske gå en runda? anna om du ser detta ring mig!!

förhoppningsvis så blir det frukost & kaffe i skolan för jag har inte fått i mig något av det idag! Så bäst jag får något att äta innan jag blir tjurig :P men nu är det dags för skolan! 
Ha en bra dag puss!

det sjunger i mitt bröst

ny duschad & ner krypen under täcket i storarumet. målat naglarna på vänster handen så skriver med en hand , jobbigt! innan duschen blev det middag, mackaroner & stekt falukorv. inte speciellt gott men något måste jag ju äta.
Uggly betty på tv nu & jag tycker inte om det, sitter mest och väntar på desperate housewifes!

Imorgon börjar vi vid halv nio men jag ska till skolan vid åtta för jag är så snäll emot jenny! Sen slutar vi runt elva. Då drar jag johanna &  jenny hem till mig. vad som kommer hända då det kan ingen veta! så det blir en väldigt kort dag imorgon. Skönt att börja veckan lungt.

Men nu är det dax för högerhanden att bli målad så ha det bra PUSS!

don't you worry 'bout a thing

andra dagen i skolan på fem veckor, känns hur bra som helst att vara tillbaka!
Idag har vi bakat & skrattat mest hela dagen. har några bilder som jag tänkt lägga upp om internet nu vill fungera som jag vill att det ska!

*

Tina's tårta längst bort, vet inte vad den kallas men en god tårta var det i alla fall! & Clara gjorde en prinsess tårta!

*
riktigt fin var den!

*
Det var tinas med!



Clara fyllde 14 så vi grattade henne lite :D haha!

Nu ska jag kolla på christine senare ska jag bara sitta framför tv hela kvällen och sen ska jag läga mig tidigt! Det blev alldelses för sent igår!  Puss!

What is somebody like you doin' in a place like this?

okej...
Det var inte såhär jag trodde denna kvällen skulle sluta. Men det är inte ofta jag får ett lyckligt slut. Jag är van. Blev bara förvånad. Väldigt förvånad! SKIT

Fifth avanue

Just i detta ögonblick ligger jag nerbäddad i sängen men den tredje gossip girl boken i mitt knä. När jag läser dom böckerna kan jag inte låta bli att drömma mig bort till new york! Fy fan vad härligt det hade varit att gå på fifth avanue efter skolan och gå in i en av de vacka byggnaderna där. OOOH vilket lyx liv! Ett lyx liv, det vill jag ha. Är det för mycket begärt ?

I vilket fall som helst så lever jag ingen lyxliv i new york utan jag bor i lilla skit älmhult, sverige & ska imorgon gå till skolan för första gången på fem veckor! Skit vad tiden går snabbt. och om bara ynka tre veckor är det sommarlov. Weeei! Vad ska hända då kan man undra?.

Nicklas ligger här bredvid mig och sover som ett litet barn. Vi var uppe tidigt imorse för vi hade mysan på besök i natt. Sen ska han upp klockan fem imorgon och då hade jag med velat sova. Jag ska också upp tidigt, eller ja lite sovmorgon får jag faktiskt, klockan sju ska jag masa mig ur sängen ch förbereda mig inför skolan. ÅH.. jag får träffa min klass en hel dag! Ska bli skönt!
Men klockan är mycket och jag vill hinna med lite läsning innan jag ska sova så nu måste jag sluta Puss hej!!

Living in a world created to destroy

Redan idag har jag , tvättat en maskin tvätt, blir nog en till om en stund. Gått en super lång runda med pip och diskat. Nu håller jag på med frukost. Vad jag har varit duktig och klockan är inte ens tolv! Helt galet :) Vaknade tidigt också och jag känner mig på topp. Ska nog städa lägenheten efter frukosten.
Ikväll blir det vinkväll med johanna jocce anna & adde. Nicklas ska också med så klart! Han kan man inte lämna ensam :) Men frukosten väntar ! Puss

I'm losing my edge, but I was there

Fy tusan vad det regnar. Blir nog inte att vara ute så mycket om det ska hålla på såhär. Jag kan inte se ut ur våra fönster så mycket vatten är det :s helt sick!
Annars så steg jag upp vid halv elva idag vilket betyder ingen praktik idag. Mådde inte speciellt bra klockan sex i morse. Så det blev att vara hemma med älskling istället. Vi gick nästan direkt ner till kafe olé där var adde och anna, senare kom även jocce & johanna. Men nu är vi hemma, har ätit lite rester sen igår. Tacos. Alltid lika gott.

Ikväll vet jag inte vad som händer inte så mycket skulle jag tro. På grund av vädret. Nu blixtrade det också. Härligt. blir nog bara en film och fredagsmys i soffan.
puss så länge!

keep my soul away from harm


Edward Westwick

Nicholas Hoult

Varför bor dessa otroligt fina , sexiga & snygga killarna inte i sverige? Jag är lite irriterad över detta! Men som tur är så kommer min egen snygga fina & sexiga pojkvänn hem om bara någon timme! ikväll blir det att bara ta det lungt för det är ju bara torsdag. Jag är hemma tidigt idag eftersom mitt huvud kommer sprängas vilken sekund som helst. förhoppningsvis gör det inte de. Ska ta en alvedon & börja på min andra gossip girl bok nu. Puss

I just can't see no in between

Nu har jag varit ute med hunden & ätit frukost och plaserat rumpan i soffan en stund. Är rätt s trött idag eftersom pip han ville gå ut och bajsa klockan halv tre inatt. hund jävel, jag behöver all min sömn. Och jävla fiskmåsar som väcker mig klockan fem varje morgon! Dom skriker som fan utanför mitt sovrums fönster. Hur ska jag få bort dom? hjälp mig!

Annars så kollar jag som vanligt på vakna med the voice som hade Eric Saade i studion igår, och jag kan inte bestämma mig. Är Erik Grönwall eller Eric Saade snyggast? Känns lite dumt att fundera på det men jag kan inte bestämma mig! Och det är irriterande :P Så ni får hjälpa mig :) Slager eller Idol? Eric eller Erik?

Kan inte ladda upp någon bild just nu för som vanligt så strular min dator. kolla google, Puss!

Watch her wrap her legs around this world

Modegallerian.se har väldigt mycket saker tycker jag! Och jag grämer mig om att jag inte har tillräckligt med pengar för att köpa allt som tilltalar mig där inne! Åhh det känns som en evighet när jag handlade något sist. Och klänningarna jag köpte på kappahl räknars inte för det var grand opening och då måste man köpa nått. Så det är inte samma sak!   Nu har jag i alla fall ätit spagetti & köttfärs , det var rätt så gott men jag åt knappt något alls, nu ska jg ta första ciggen för idag & sen ska jag krypa i säng. Puss


And feather canyons everywhere

Var nyss ute med hunden & fy fasiken vad varmt det är. OKEJ, DET KRÖP JUST EN SPINDEL PÅ MIG :O. hjälp! vad äckligt & plötsligt! uuusch! aja i alla fall. Jag tror att det skulle behöva åska lite granna! Men men det är bara vad jag tror. Annars så koller jag på Christine & nu känns det som att det kryper något på mig hela tiden! måste in i duschen! Jag snodde också en bild av Jocce på facebook, Jag vill också grilla! och jag saknar min nicklas! istället för att grilla ska jag göra lite pommes efter duschen! Puss hej

In your desperation to disappear

Efter jag la in det senaste inlägget här , på två sekunder blev jag dödsförkyld :s det var rätt lustigt :s, så det blev inget praktik idag ändå. Jag gick in i sovrummet och läste ett tag sen somnade jag om. & nicklas han ringde och väckte mig vid halv tre ojojoj, det var inte meningen att sova så länge.

Jag hittade denna bilden på google & den är så jag, det är sjukt ljust i mitt sovrum & jag har en super stor säng jag kan gosa ner mig i när nicklas inte är hemma. Så denna bilden påmindemig om mig själv :)

När nicklas ringde så hade han en bra nyhet & den var att han kommer hem imorgon istället för dom var färdiga med linjen! Och det gjorde mig glad. Ska till praktiken imrogon om inte samma sak händer igen. Det är bara två dagar kvar sen är det skola på måndag! Jag längtar lite. Men skolan betyder läxor & läxor betyder en irriterad emmy. Jag har ett Hamlet-arbete som jag bara har kommit halvägs på. Så det måste jag göra färdigt. Jag hade tänkt fixa den idag. Eller jag måste göra det! Så jag ska sätta igång direkt. Ha det bra Puss!

I would have done anything for you

Sådär nu har jag stigit upp, varit ute med hunden en lång runda i det sköna vädret. Det är kasst väder men det är inte kallt! Sen har jag fixat mitt ansikte, alltså satt på lite smink. Ska strax fixa håret och äte en macka. Jag ska ta bussen sen vid tio över åtta hade jag tänkt för orkar inte komma tidigt idag så för att slippa vara där så super länge så tänker jag 'missa bussen' :) Vakna med the voice på tv nu & dom pratar om prince of persia filmen. Jag kommer nog inte gilla filmen men tv:spelet är min favorit för ett år sen tills jag fastnade på ett ställe och inte kom loss , typiskt ! Men nu har jag inte tid mer så ha en bra dag & håll tummarna för att solen ska titta fram!





desperate housewifes

Någon som svarade på min fråga, vad ska man äta när det är dåligt väder? - spagetti & köttfärssås, det tyckte jag lät riktigt bra. Man blir alltid glad av spagetti & köttfärssås :) Ska nog göra det imorgon, nu är det lite sent :P

Har nyss duschat & nu är det dags för desperate housewifes :)


It's easier to keep on moving


Gemför denna bilden med den bilden jag la in imorse. Vad är skillnaden ?

Fy fasiken vad det regnar ute, jag hade tur och fick i alla fall sol när jag var i killeberg. Men nu när jag ska ta ut hunden då ska självklart himlen öppna sig! Surt är det, men än så länge så sover pip.
Och jag har en fråga, vad ska man äta när det är så dåligt väder ute? Mormor tycker att man ska äta soppa, men jag vet inte? ehm, jag gjorde pannkakor innan idag & bjöd anna. men då regnade det inte, så får kanske göra något annat till kvällsmat :O.
Puss

feels my soul has left my body



Blev lite små sur när jag öppnade ögonen när klockan ringde klockan sex & det var superljust i rummet. Våra dumma persienner släpper in allt ljus, dom kunde lika väl varit uppe Men när jag väl gick upp ur sängen och ut i storarummet. När jag ser ut genom fönsteret ser jag det här! (bilden) Hur härligt är inte det! Då störde inte ljuset mig så mycket längre. När jag gick ut med pip sen fem över sex, då var det redan varmt ute. Skulle kunna gå hur långt som helts med hunden nu på morgonen, men det hade jag inte tid med. Så nu har jag nyss ätit frukost & drukigt mitt dagliga glas med oboy ;) Ska fixa mig nu och sen blir det killeberg! Puss hej

barbecue

Nu hade jag tänkt berätta lite om helgen :) eller ja om lördagen i alla fall!
Jenny kom till älmhult runt fyra då åkte vi och handlade mat till kvällen, efter det åkte vi hem till pappa och började förbereda lite. Senare kom johanna och sist kom tina lilla! Då satte vi igång och grillade!





Sen åt vi en jävla massa god mat, egen gjord potatis sallad & mycket mer!



Sen hoppade vi studsmatta & spelade kubb!





när det sen blev för kallt för att sitta ute på studsmattan & snacka skit och skratta så gick vi in istället & spelade pictionary på vårat eget vis!





När klockan sen blev lite över tolv kom nicklas för att hämta mig så där slutade våran kväll. men jenny hon hade hållt på att somna ett bra tag &  vi var alla rätt trötta så det var nog rätt bra :P .
Jag hade i alla fall skit roligt hela kvällen och det SKA hända igen :) haha. Snart är ju praktiken slut och då får jag träffa min underbara klass varje dag! WEEII! nu blir det tv. Puss

Livin' or dyin' in New York it means nothing to me

God morgon, jag har varit vaken ett tag redan. jag har också varit ute med hunden & kollat rundet på facebook. strax så ska jag ta mig lite frukost & senare fixa till mig. jag är ju inte som resten av min klass ledig idag. Eftersom jag var så duktig och tog ut den för två veckor sen. Trotts att jag inte alls känner för att fixa mig och hoppa på bussen och åka till osby & behöva vara trevlig. Men det är bara denna veckan kvar, sen är det slut! och jag kan inte längta mer än jag redan gör!
Men som sagt , både fukost & ansiktet ska fixas. Så nu ska jag börja dona lite. Puss hej!


Bodies stuck between death and decay

Nu har jag nyss vaknat, eller nej jag har nyss stigit upp. vaknade för en halvtimme sen. Ska sätta igång och göra pannkakor , jag behöver det idag tror jag!
Igår åkte jag nicklas adde & anna till markaryd och kollade på streetrace, det var väl trevligt, om inte en dum gammal blondin hade puttat på mig halva kvällen. Och det kunde varit lite mer bilar. Men men , vi åkte också till mjäryd & helsade på mia & janne. Vi kom hem rätt så sent så vi gick och la oss direkt.

Idag ska jag grilla med klassen hemma hos pappa om vädret håller i sig vill säga. klockan åtta i morse regnade det som fan & nu regnar det inte alls. Så jag hoppas att det inte börjar regna igen för då blir jag rikitigt irriterad!
Men som sagt nu blir det pannkakor! Puss hej


Just yesterday I could not survive

Åkte till praktiken idag duktigt som jag är men när jag kommer till killeberg skolan så är inte Eva där! SKIT MED , ännu en gång så trasslade jag ihop dagarna. Så jag gick hem till pappa. Anna var hemma och hon körde hem mig runt halv tolv. Så när jag kom hem hade jag inte mycket att göra så jag tog itu med städningen, började med att diska och skura alla skåpen i köket. Sen dammade jag alla hyllor & damsög sen i alla rum. Efter det så skurade jag som en galning. På torsdag blir det att trvätta också så jag har allt gjort denna veckan! Känns bra och det är bara tisdag än så länge.
Kollar på uggly betty just nu i väntan på desperarte housewifes men ska nog skita i betty och hoppa in i duschen så det inte blir så sent idag också. När jag sen väl har bäddat ner mig i sängen ska jag läsa ut min bok som jag bara har tre kapitel kvar i ! jag vill läsa ut den men samtidigt inte eftersom det är den sista twilight boken! Får roa mig med någon annan bra bok sen, har några stycken på lager !

Men som sagt så kallar duschen och desperate börjar snart. Ha det bra Puss!

remember to forget you

nytt ätit en skink macka, drukigt en kopp te & ett glass oboy. Om tjugo minuter ska jag gå till bussen & åka till praktiken. Är riktigt trött idag, det blev inte att jag gick och la mig så tidigt som jag egentligen borde. Får hoppas att jag inte somnar på bussen bara , det har hänt innan nämligen :s Jag blir väl pigg när jag ska gå de två kilometerna till praktiken ifrån busstationen.

Annars så ska jag hem till papap efter praktiken så jag hoppas på att det är fint väder även i eftermiddag så jag kan utnyttja pappas tomt och sola lite! Det är varmt redan nu i solen. Så det hoppas jag.

Nu ska jag i alla fall plocka undan lite här hemma innan jag ska gå till bussen. ha det bra Puss

Tell me what you're thinking

Sitter i soffan & kollar på bigges loser samtidigt som jag äter en Sandwich glass, haha. Jag kanske är en kommande biggest loser? Det får vi inte hoppas.

Jag hade gått ner tre kilo när jag var sjuk så något gott kan jag unna mig.
Måndag kväll är det i alla fall & nicklas han åkte iväg för att jobba ännu en vecka i morse. En kort vecka blir det för han kommer hem på torsdag kväll. Skönt att han inte är iväg så länge.

Jag gick inte till praktiken idag, kände att jag inte hade ork till det. Men imorgon ska jag dit för första gången på en vecka. Men jag har varit sjuk så behöver inte ha några skuld känslor. Det blir killeberg imorgon & då får jag träffa min pappa som jag inte sett på en vecka nu. Får hoppas att det är n lung dag imorgon, det tror jag, tisdag betyder fisk & fisk betyder inte så mycket jobb. Ska bli skönt att mjukstarta lite nu när man inte gjort någonting på flera dagar.

Idag var jag ute i skogen med anna adde & werner. Vi spelade frisbee golf! Det var kul men lite ont i armen har jag nu. Annas arm trillande nästan av, men den hoppade tillbax. Tufft det där att kasta frisbee.
Igår var vi ute och fiskade i det dåliga vädret, nicklas han fick upp årets första fisk



Så grattis till honom. Efter ett tag åkte vi hem igen för regnet började ösa ner & då är det inte kul att vara ute.
Men nu är det måndag kväll och jag ska snart hoppa in i duschen sen blir det direkt i sängen. Ska upp tidigt imorgon och jag lär vara trött! Så måste ha mycket sömn.
Ha en bra vecka!

Before nothing can be done

Nu har jag kollat på twilight två gånger de senaste 20 timmarna & nu är det dax att kolla på new moon ! Jag kommer nog inte tröttna på dessa filmerna. Inte på ett tag i alla fall :)
Annars mår jag bra, var hos mamma innan idag nina och mysan var där, efter det gick jag hem till mormor för att kolla hur hon mådde. Hon mådde bättre och bjöd mig på köttsoppa, så jag har fått lite mat i magen idag. Mina kläder sitter lite löst och det känns lite lustigt, men dom där tre kilorna går jag upp snabbt igen. Typsikt!
Men nu är det dax för new moon & imorgon kommer nicklas hem! Och förhoppningsvis blir det grillning med klassen!

Puss hej

twilight time




Det ser nog lite ut som om jag ska lana, men ikke, jag ska kolla på twilight efter en väntan som känns som en evighet! Du är det dax ! Puss

EDWARD CULLEN

Idag har jag utväcklat ett mycket kärlektfullt öga till Edward Cullen. Alla vet in ev det är så det ska jag väl inte behöva förklara. Jag blev sugen på att kolla på Twilight tidigare idag, men jag har inte filmen så jag skulle låna den av adde & anna, men dom var inte hemma. Men när dom kom hem vid halv åtta fick jag filmen, då fungerar den inte i min DVD, så bajs på det. nu hoppas jag på att adde fortfarande har filmen på sin data så han kan bränna ut den till mig! Men fall i fall så har jag börjat ladda ner den själv, vet dock inte hur man bränner ut den på skiva sen eller om det ens fungerar, men det räknar jag nog ut. jag blir helt galen om jag inte får se den filmen snart. Varför köper jag alltid uppföljaren. Jag har New moon, men inte twilight. Lite jobbigt. Som sagt så är jag nog kär i honom nu, inte Robert Pattinson utan Edward Cullen! När jag kollar på Robert tycker jag inte om han så mycket, medans jag blir helt galen när jag kollar på Edward, är det normalt :P. Nej nu ska jag sätta mig framför nicklas dator och stessa den lite så filmen kommer ner snbbare! :) Puss hej


'

Sådär ja, beställde en super god hamburgare och blev mätt efter tre bätt . Visste att det skulle bli så , men men , jag äter lite då och då tills den blir kall haha !




And tell me now I'm much too proud

Jag tänkte bara medela att jag är sjukt sugen på en rikigt fläskig hamburgare med extra allt! Betyder det att jag är på väg att tillfriskna? Det är vad jag har hört i alla fall. Det är tur jag bor så nära Eva's gatukök. Ska gå ner där vilken sekund som helst och beställa det största hamburgaren dom har !
Nu när jag är på väg att bli frisk så har min lilla mormor blivit sjuk, hon insjuknade igår kväll & nicklas ringde tidigare i morse och då har han också kräkt som ett svin. Får hoppas att det går över helt innan han kommer hem på fredag så jag slipper bli sjuk igen :s, det hade varit jobbigt att komma in i en sån cirkel :o.
Men som sagt en hamburgare? JA TACK!

'




the worst days of my life

Ligger i soffan dubbel veken. jag har så klart lyckats dra på mig en riktigt jävlig maginfluensa. Har hälsat på urban (toastolen) hela natten. Jag mådde fruktansvärkt illa, men idag mår jag lite bättre. Har bara jävligt ont i ryggen, varför vet jag inte men jag har det i alla fall. Måste ha legat på något lustigt vid, har ju legat i soffan sen igår eftermiddag.
Mormor hon har pip för jag kan inte gå ut med han. Men hon kommer hit med min lille gosse om en stund. Det är mycket ensamare när pip inte är här! Lite löjligt kanske men så är det.
Saknar även nicklas lite mer än vanligt nu när jag är sjuk. han tar alltid hand om mig, kliar på mig och myser med mig, men nu måste jag ta han om mig själv och det känns inte alls bra. Hoppas att de närmaste dagarna går fort så han kommer hem snart.
Praktiken vet jag inte om det blir så mycket av denna veckan. får inte vara i köket inom 48 timmar efter senaste kräkning, och jag vet inte om jag kommer spy mer. hoppas inte det i alla fall.

Men nu ska jag kolla på biggest loser tills mormor kommer . Ha det bra & önska mig lycka till med att bli frisk.

i've been searching for a new paradise

Har nyss ätit en super bra middag eller inte, kokte ihop lite nudlar & värmde två små baguetter. Det var inte så gott, men det är så det får bli när nicklas inte är hemma. Jag har inte lust att stå och göra en stor middag till mig själv :s det är inte så rolig.

En sån middag behöver man efter en jobbig dag!, skulle gjort något bättre tycker jag nu när jag tänker efter :s, aja det får bli imorgon!
Nu sitter jag i soffan och kollar igenom posten och kollar på Joey som går på femma. Finns inte så mycket att göra här hemma just nu. Var hos mamma en stund innan men det hände inte för mycket där heller. Nu har jag ingen ork att göra så myycket heller. ska väl hålla mig vaken någon timme till i alla fall, men det får bli att sova tidigt ikväll, blev rätt så sent igår, inte riktigt okej när man ska upp vid kvart i sex.

Men nu ska jag kolla färdigt posten & tv samtidigt som jag mumsar på en Werther's Original Chocolate. Gott ! Puss hej



Then your heart can't take this

Det har blivit lite dåligt med skrivandet nu tycker jag, men har faktiskt inte haft lust eller tid, i lördags var det wärkstan & igår på söndagen så var jag och nicklas hos nina & magnus i ljungby och grillade hela dagen. Nu har jag heller inte tid egentligen, ska till bussen vilken sekund som helst, det går om tio minuter så det är nog bästa jag går. Kommer her runt fyra då får vi se om det kommer ett litet inlägg till. puss hej!

back to basic

Så där ja, nu är håret förändrat, ljusbrunt/brunt blev det, är hyffsat nöjd, men har bara haft det i fem minuter, jag vänjer mig :) Nu är det bara klippningen som saknas, sen är jag sprillans ny!
Jocce och johanna var nyss här, jocce klippte nicklas så nu är även han förändrad!
Nu ska jag kolla lite på 'Familjen Bernadotte' som jag inte kollade så mycket på nu i veckan så nu är det dax för repris!
Ska snart börja fixa med maten också, får bli schnitzel & klyftpotatis idag, snabbt och enkelt! puss hej

Callin like a collector

Färgade utväxten i huvvet igår, blondt så klart, men blev inte alls nöjd så ska nog fäga om det idag, ljusbrunt. ÄR dock lite velig eftersom det tog sån satans tid och mycket pengar att få det blondt. Och jag vill ha blondt hår till studenten men där är jag också lite dum för jag tar inte studenten för om ett år så jag hinne nog fäga om det igen! Nu får jag inte vara dum , haha. Nej det bli att fäga det idag, får se om nicklas kan göra det eller gör jag det själv :)


För ljust för min smak!

Ikväll ska jag jobba, Wärkstan's gaderob, kul att täffa lite folk :) Skulle nog kommer lite folk hem hit och förfesta lite med nicklas innan dom drar ner. Det öppnar vid 22.00 , hoppas vi ses för nu ska jag dra Puss!

RSS 2.0