Godmorgon Godmorgon

Hejhej, klockan är tjugo i sju och jag sitter pigg och vaken i köket med min skål med chockladpuffar. Steg upp vid sex idag, nicklas är ju hemma & skulle också upp vid den tiden så vad är en halvtimme hit och dit :)? Jag steg upp, satte på kaffe för det är det enda som nicklas behöver för att vakna upp på morgonen. Sen tog jag ut hunden, samtidigt gick jag in på cafe deres som öppnar otroligt tidigt, och köpte en brié&salami fralla till nicklas som han kan ha på vägen dit han ska & en muffins som efterrätt :) är inte jag den bästa flickvännen ? nå? ;)

Måndag på tredje veckan på praktiken, suger kuk, ville att det skulle vara fjärde veckan som jag trodde men hade fel! Men förhoppningsvis går dessa två veckorna snabbt, denna veckan lär göra det för jag sa bara vara där idag och imorgon. På onsdag bär det av till växjö med pips klor & på torsdag ska jag till tandspecialisten , uuuuch jag vill inte! på fredag är det lucia så då kommer jag bara vara i osby två timmar kanske.

Men ojojoj, klockan är nu tio i sju dax att fixa mig & snyta mig för att få bort allt snor i min lilla snuviga näsa. Ha en bra dag Puss!
Grattis på nicklas som fyller 21 år & jenny som fyller 17 år idag!GRATTIS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0