I need you to come on home

Hallå där. Ligger i sängen och kollar på kniven mot strupen som nyss har börjat. Har just loggat ut ifrån facebook, har varit inloggad där hela dagen tror jag :s, sicken tönt, men aja.
Steg upp vid ått idag & gjorde mig iordning lite, sen gick jag ner till déres med mamma och marie, sen gick jag bort till tandläkarn, skulle prata lite om min tandställning, om jag ska ha den eller inte, hur det skulle gå till & så vidare. Vet ni vad tandspeciallisten säger till mig? 'Du får säga om du ska eller inte ska ha tandställningen nu' Då säger jag att jag vill gärna prata om det , då svarar hon 'det har jag inte tid med nu, du får bestämma dig snabbt det är lång kö vet du'  tant jävel, jag ska inte ha någon jävla tandställning om jag inte får prata om det med en specialist! SNOPP!

Över till något annat, jag gick tillbaka till déres sen mottligt irriterad, mamma och marie var kvar. Sen skulle vi gå, jag & mamma åkta till ikea samtidigt som jag ringde till annelie på praktien & sa att jag inte kom idag heller. Men det var lungnan. Jo som sagt vi åkte till ikea & självklart blev det några julklappar inköpte idag igen :) man kan ju inte låta bli.
Sen åkte vi hem för att vila lite var trötta båda två. Men inte kunde vi sova, så vi slog in lite julklappar i stället.

Senare på eftermiddagen ringde nicklas, en hel kvart pratade vi idag. Det känns inte alls bra att bara prata ca tio minuter varje dag med han. jag behöver flera timmar med prat och skratt och mys! Men som tur är så kommer han hem imorgon.
På tal om imorgon så ska jag till skolan imorgon med resten av klassen. Johanna kommer hem hit vid nio & sen möter vi dom andra i skolan vid tjugo i tio för att kolla på lucia. efter det snor vi nog åt oss lite att äta. Eller får vi väl ta en pizza, jag saknar att umgås med min klass! HR08 är helt klart bäst.

Men nu ska jag ta och kolla färdig på kniven mot strupen, ta något att äta & sen ska jag läsa innan jag ska sova. Så sov gott allihopa. Puss hej!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0